iPhone 6, iPhone 6c και iPhone Air, Τρία νέα concepts

Τρία νέα concepts για τα επόμενα μοντέλα iPhone 6 δημιούργησε η εταιρεία SET Solution. Το πρώτο αφορά σε μία υπέρλεπτη κατασκευή, με την ονομασία iPhone Air, το δεύτερο στον διάδοχο του iPhone 5c, το νέο iPhone 6c στην ονομασία του οποίου το “C” σημαίνει “Curved” ενώ ένα τρίτο concept αφορά στο iPhone 6, στο οποίο το Touch ID έχει αντικατασταθεί από την τεχνολογία EYE ID Retinal Scanner.

Οι ιδέες του Ιταλού σχεδιαστή είναι μάλλον προχωρημένες, ενώ φαίνεται πως χρειάζεται ακόμη… δουλειά για να τελειοποιήσει τις ιδέες του, κατά την προσωπική μας άποψη. Είναι όμως τρεις ιδέες που βασίζονται σε τομείς που οι κατασκευαστές smartphones έχουν ήδη επικεντρωθεί, στο πάχος, στον κυρτό σχεδιασμό και στην ασφάλεια. Πως σας φαίνονται;

iPhone Air iPhone 6c iPhone 6 concept, iPhone 6, iPhone 6c και iPhone Air, Τρία νέα conceptsiPhone Air iPhone 6c iPhone 6 concept, iPhone 6, iPhone 6c και iPhone Air, Τρία νέα conceptsiPhone Air iPhone 6c iPhone 6 concept, iPhone 6, iPhone 6c και iPhone Air, Τρία νέα concepts

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johnathan elizoglou

Ωραια φαινονται αλλα κατα ποσο ισχυει ειναι το θεμα 😉

Κωστας

Και τιμη? 1000-2000 ποσο? θα μας παρουν τα σωβρακα με αυτες τις τιμες που θα βαλουν!

johnathan elizoglou

Κωστα εχεις δικιο αλλα ολα τα περιμενω απο τις εταιρειες .. θα κανουν τα παντα για να βγαλουν κερδος ;(

jimo

ωσ ατομο παρα πολυ ευχαριστημενο απο την apple και ωσ ατομο ιδιετερα ψαγμενο στην τεχνολογια εχω να πω πωσ οχι δεν μουαρεσε αυτο το concept αν ειναι ετσι το Iphone6 δεν παιζει να το παρω !!

εκανα το περασμα απο 5 χρονια android χρηστης se ios γιατι μπουχτησα ! αλλα το να kanv και το ιδιο γυρισαμα μου ειναι εξισου ευκολο οποτε προσεχε apple !

kostas

Καλα οκ αν βγαλει το μηλαρακι τετοια κινητα οι αλλες εταιριες τι θα κανουν για διαφορα?θα πεταει κανα φιλτρο το κινητο για εξεταση ουρον για να ξεκλειδωσει??!!!χαχαχα.

Βασίλειος

To πρώτο εκπληκτικό.

Τα άλλα 2 τελειώς μούφα (για μένα πάντα).

Πάντως πολύ δουλειά έχει ρίξει ο τύπος για την δημιουργία των videos.

Panos7GR

Ωραία η ιδέα του Eye-ID του “ονειροπόλου” Ιταλού, αλλά ξέχασε γρήγορα… Ξέχασε την αποτυχία του Face Unlock στο Android 4.0 ICS. Και δεν μου λεει ο τύπος σε μέρη με χαμηλό φωτισμό τι θα γίνει; Εκτός αν έχει στο μυαλό του ότι και καλά θα συνοδευόταν με το ήδη TouchID και έτσι θα υπήρχε η μέγιστη ασφάλεια.

Πραγματικά η αγορά των smartphone πιστευω αρχίζει να υπάρχει κορεσμός. Τι άλλο να φορτώσουν σε μια συσκευή; Γι αυτό σιγά σιγά οι εταιρίες προσθέτουν ανούσια χαρακτηριστικά. Τώρα το trend είναι η κυρτη οθόνη το βλέπουμε και στο concept του 6C. Ανούσια πράγματα! Καμμία τεχνολογία πιο χρήσιμη ρε φίλοι με τα concept σας; Μήπως και δώσετε καμμία ιδέα και στις επίσημες εταιρίες…. Το Phoneblocks πχ ήδη το αφουγκράστηκε η Motorola (Motorola Ara) και η Xiaomi (Xiaomi Magic Cube).

Μιχαλης Β.

Ειναι πολύ άσχημα!! Ο τύπος σχεδίασε κινητά όπως θα τ ήθελε και όχι όπως τα περιμένει.
@ Γιώργος Ιωσηφίδης ελπίζω να μην σ ακούσει και συνεχίσει την προσπαθεια για το δερμα αλιγάτορα δεν το γλυτώνουμε. Θα το δούμε σαν πλάτη σε αυτά…

antreas

το 6c ειναι εντελώς χαλια ειναι λες και εχει μπει μεσα η οθονη απο μπουνια.

stratos

θα αφηνεις το κινητό σου πανω στο τραπεζι και θα στο παιρνει ο air. Τοσο λεπτο που το δειχνει αυτος θα ειναι σαν κρατας μια σελιδα Α4 οχι κινητο

Nikos

Ενδιαφέρον concept. Προσωπικά το air μου φάνηκε αρκετά ωραίο. Σε πόσο καιρό θα έχουμε επίσημα τα νέα iphone?

Alexis

Ότι να ναι έχω να πω και για τα τρεια! Δεν υπαρχει περιπτωση κατα την γνωμη μου δουμε κανενα απο αυτα τα 3 στην πραγματικοτητα! Ίσως το 2099 μονο! Έλεος!

giannis_al

Άσχημα και τα 3!
Το air είναι το χειρότερο πράγμα που έχω δει από άποψη εργονομίας. Τόσο λεπτό με edge to edge οθόνη, στα 8 πατήματα της οθόνης, τα 7 θα είναι κατά λάθος! Άσε που αν δε φέρουν τεχνολογία 22ου αιώνα, θα σπάει και μόνο με το βλέμμα τόσο λεπτό που είναι..
Το 6c είναι άσχημο με τόσο μεγάλη καμπύλη δεν θα έχει ευδιάκριτη οθόνη και καθόλου ευχάριστη σε παιχνίδια και video, συν του ότι αρνούμαι πεισματικά να πληρώσω τιμή premium για τέτοια κατασκευή!
Τώρα το 6, είναι και άσχημο και άχρηστο! Κανείς δε χρειάζεται ανιχνευτή ματιού, εκτός απ’τους φακέλους των εταιριών. Όλοι έχουν ασφάλεια από κάποιον “κουτσομπόλη” με ένα απλό μοτίβο ή έναν κωδικό, και κανείς δεν έχει απόλυτη ασφάλεια ούτε με τον ανιχνευτή για κάποιον που μπορεί να να ανοίξει τη συσκευή με safe mode(ή όπως γίνεται σε iphone). Και από αισθητική, αυτά τα χρυσά κουμπιά και προστατευτικά της κάμερα σε συνδιασμό με το ξύλινο σχέδιο, θυμίζουν τηλέφωνο του 1900! Ποτέ δε συμμερίστηκα τη φιλοσοφία της apple, αλλά αν λανσάρει παρόμοια μοντέλα, το γέλιο θα πέσει πιο πολύ κι απ’τη μετοχή της…

Sotiris

Εντάξει πιστεύω οι εταιρίες να μην προσλάβουν ποτέ αυτούς που φτιάχνουν τα concepts, μιλάμε χαλί μαύρο ένα ωραίο concept δεν εχουμε δει ποτέ….. Όσο για το 6c τι να πω, το κινητό λάστιχο…!

nikos gn

Απλως απίστευτο!!!

fenomeno

ωραια φενονται αλλα η μπαταρια τους πως θα κραταει 1 1/5 ωρα ????????

Μιχάλης362

Το iPhone Air πιο πολύ μου φέρνει σε τάκο για την πόρτα παρά για Smartphone!
Όλα είναι σκέτη αποτυχία.

Nthegrpap

Υπερεκτιμημενη εταιρια και υπερεκτιμημενο κινητο….
Εχει 6 χρονια που βγηκε και σε καθε εκδοση πεταει χαρουπια
στους οχι fun αλλα φανατικους, και νομιζουν οτι εχουν το καλητερο
Κινητο στον κοσμο….
Το μονο που θα κανει τοσο της εκατο… λεπτοτερο, τοσο της εκατο μεγαλητερη οθονη και τοσο ελαφριτερο απο το 5S.
Αντε και ενα EYE ID retinal scaner…
Ομολογό οτι τα concepts εναι καταπληκτικα εκτος του 6C.
Οι Ιταλοι εχουν τη φημη των καλων σχεδιαστων..
Κατ’ εμέ το 6 whith eye id ειναι ποιο κοντα στο να υλοποιηθει
Και βεβαια αυτο που μ’ αρεσέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.