iPhone 6, Έρχεται στις 9 Σεπτεμβρίου;

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες το iPhone 6 θα ανακοινωθεί επίσημα την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου σε μεγάλο event που πρόκειται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και να λάβει χώρα στην Αμερική. Τις πληροφορίες “επιβεβαιώνουν” μεγάλα αμερικάνικα ειδησεογραφικά δίκτυα όπως το Bloomberg αλλά και η Wall Street Journal.

Το μεγάλο event της Apple θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του Galaxy Note 4 από τη Samsung στις 3 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο (το Techblog θα είναι εκεί!).

, iPhone 6, Έρχεται στις 9 Σεπτεμβρίου;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

56 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bora

Αρνιά, ρίφια, wall huggers, σε 3..2..1..

Enzo

Όπως φαίνεται, για το iphone 6 δεν θα έχουμε κάποια έκπληξη. Το έχουμε δει σε πάρα πολλά leaks εδώ κι εκεί όλον αυτό τον καιρό.

Μου κάνει εντύπωση πώς η Samsung κατάφερε να κρατήσει τα χαρτιά της για το ΝΟΤΕ4 τόσο κλειστά…..Για να δούμε τι θα δούμε!

mitsaras

Μπράβο στην Apple φοβερός σχεδιασμός. Ένα iphone 4 που μεγάλωσε λίγο και έγινε iPhone 5 και τώρα ξανά μεγαλώνει και γίνεται iPhone 6……

Bora

Δηλαδή η Samsung/LG/Sony έκαναν θαύματα τελευταία με τα σχεδόν ίδια κινητά από τα περσινά στο τομέα σχεδιασμού? Το S5 είναι ένα πιο άσχημο S4, Το Z2 είναι ένα σχεδόν ίδιο Z1, το G3 είναι ελάχιστα βελτιωμένο G2 στον τομέα σχεδιασμού

Dimitrinho

Παμε ρε apple γερα εχεις την ευκαιρια να κυριαρχησεις πιο ευκολα σε σχεση με τα τελευταια χρονια

ΒΑΣΙΛΗΣ

παιδία συγγνώμη αλλά έχω απορία

ακούω και διαβάζω συνεχεία για ίδιους και ίδιους σχεδιασμούς. Δηλαδή τι περιμένετε κάνει η κάθε εταιρία?

Να κάνει πχ η apple το iPhone 6 σε σχήμα στρογγυλής τυρόπιτας?????

Αυτό που μέτραει είναι τα νέα καλούδια και βελτιώσεις που θα έχει… Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου

Εμένα μου άρεσε to s4 αλλά κολλαγε δραματικά. Το s5 για μένα είναι τεράστιο Έχω το iPhone 5s και αναμένω να βγει το 6

με 4,7 οθόνη όπου για εμένα θα με καλύπτει πλέον σαν συσκευή…

ΒΑΡΑΤΑΣΗΣ

άπλα θα πρέπει το home button να εξαφανιστεί καταλαμβάνει μεγάλο χώρο στο κινητό και θα πρέπει να μειώσει τα περιθώρια η apple

Spazyjay

Σπουδαια αλλαγη δεν μοιαζουν καθολου.

Φίλιππος

Αν και δεν πολυγουστάρω τα iPhone για πολλούς και διάφορους λόγους (ο πιο βασικός ίσως, η εξάρτηση απ’το iTunes) πιστεύω ότι με το 6 θα κλάψουν μανούλες στις πωλήσεις! Όσο για το σχεδιασμό που λένε πολλοί, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις!!! Εξακολουθεί να είναι πιο όμορφο και πιο κομψό από πολλά άλλα εκεί έξω!

Δημητρης

για πες μας την διαφορα του s5 απο το s4 και του s4 απο το s3…
ολοι βριζουν την apple και οπου και να πας υπαρχουν τουλαχιστον 10 ατομα με iphone…
και κυριως….οταν φτιαξετε ο,τι εχει η apple τοτε ελατε να μας μιλησετε!

Georgos

Καλά ας φτιάξει πρώτα οθόνη της προκοπής η Apple (με 4″ χαμηλής ανάλυσης δεν πας πουθενά το 2014) , ας βάλει κανένα multitasking , widget , SD card και μπαταρία που μην κρατάει μία ημέρα με το ζόρι και μετά μας την λες Δημήτρη.

GiannisMix

1) LG G3 το έπιασα στα χέρια μου κ έχει μεγάλη διαφορα σε ποιότητα ειδικά σε σχέση με τον προκάτοχό του.
2) Don’t fight. Switch.-

Λευτέρης

Είμαι κάτοχος s4 και σύντομα s5.Ο σχεδιαστικος τομέας δεν με ενδιαφέρει και τόσο αν και προσωπικά μαρεσει η υφή του s5.Απο άποψη ποιότητας κατασκευής σίγουρα η Samsung είναι πίσω και πιστεύω η HTC βρίσκεται στη πρωτιά με το αλουμίνιο που χρησιμοποιεί.Οσον αφορά τα iPhone,βρίσκονται πολύ πίσω.το μόνο θετικό σε αυτά είναι το ότι είναι γρήγορα και όμορφα.Ομως δεν έχουν τόσες λειτουργίες ή τόσο καλή κάμερα όσο το s5 και το g3.Συν του ότι το 50% των κατόχων του το αγοράζουν για τη μόστρα και μόνο! Οπότε όταν μάθουν να επιλέγουν τότε θα φανεί το πραγματικά καλό.Και μη χαίρεστε iFans,το Note 4 θα αφήσει εποχή.

Bora

ξέχασες να αναφέρεις ότι το iphone 5S είναι μια γενιά πίσω από το samsung S5 που λες και είναι λογικό να υστερεί. Περίμενε το iphone 6 να το συγκρίνεις με το S5.

Iakovos80

Αυτό που σε κάθε άρθρο για την Apple μαζεύονται τα ανδροιδ απο κάτω και θαβουν, αδυνατό να το καταλάβω. Βγάλτε άκρη με το fragmentation πρώτα και μετά ασχοληθείτε με την Apple. Με το να αποκαλείτε άλλους αρνιά κατσίκια κλπ, μόνο το επίπεδό σας δείχνετε. Εύγε!

Λευτέρης

εχεις δίκιο φίλε μου.Αλλα σκέψου,από τα 8mp στα πόσα να πάει? το s5 έχει 16! και μη μασάς τη καραμέλα “έχει σημασία ο φακος”.Φυσικά και έχει αλλά χωρίς mp δεν πάει πουθενά.Οθονη καλύτερη να έχει? Δύσκολο.Το s5 είναι και ανθεκτικό σε νερό και σκόνη,έχει και το δακτυλικο αποτύπωμα που θα έχει και το iPhone 6.Τελος πάντων θα δείξει!

Νωντας

EPIC FAIL!!!!!!!!!!i-phone6 4,7 ιντσες!!??Καλη κινηση μηλοεταιρεια,πραγματικα!!Η φιλη μου εχει galaxy s3(4,7 ιντσες) και θελει μεγαλυτερο..Για γελια ειστε ρε μηλοπαιδα..

Λευτέρης

Νωντα ακόμα και το iPhone 4 να ξαναπουλουσαν σαν iPhone 6 θα ξανάέκαναν τρελές πωλήσεις οπότε τι ψάχνουμε!

Bora

Βέβαιος και δεν έχουν καμια σχέση τα megapixels, εφόσον η κάμερα είναι 8mp και άνω είναι υπέρ αρκετά για προσωπική χρήση, pc κτλ. Το 5S με 8mp είχε αντάξια κάμερα του S4 με 13mp. Ο φακός και το software της apple είναι εδώ και χρονια κορυφαία features της κάμερας. Μονο η Nokia έχει αντάξιο φακό κτλ. Μπορώ να σου δείξω DSLR με 8mp που βγήκε πριν 10 χρονια με θεϊκό φακό να βγάζει καλύτερη φωτογραφία από μια νέα DSLR τον 18mp με άθλιο φακό.

Βλέπε sony που βγάζει camera chips για όλα τα κινητά και η ίδια δεν καταφέρνει να βγάλει καλύτερη κάμερα σε κινητό από τον ανταγωνισμό γιατί από software optimization είναι πολύ πίσω.

Zach

Ντάξυ για το iphone 6 πιστεύω πωσ θα κάνει την διαφορά φέτος και είμαι πολύ περίεργος να δω κατα πόσο τα λικς είναι βάσιμα, όσο είναι ο ιβ υπευθυνος για το ντιζάιν δεν πιστεύω οτι θα βγεί καμία πατατα. Έχετε δεί καμία πρόβλεψη για το νέο 5c γιατί ναι μέν πηγε πολύ χαμηλότερα των προσδοκιών αλλα δεν πιστεύω ότι θα το αποσείρει.

Λευτέρης

Τι να πω φίλε @Bora δεν ξέρω. Όπως προείπα έχω το s4 και η κοπέλα μου το iPhone 5.Αντικειμενικα το λεω πως το s4 βγάζει καλύτερο από το 5 και δεν το βλέπω μόνο εγώ.Τωρα για το 5s δεν μπορώ να μιλήσω επειδή δεν υπόεχω τσεκάρει αλλά και πάλι δεν νομίζω να έχει τόσο μεγάλη διαφορά με το 5 παρόλο που έχει dual flash.Ομως όταν πηγαίνουμε σε τέτοιας ποιότητας κάμερες είναι γούστο του καθένα το κινητό που θα πάρει οπότε και Samsung και Apple για εμενα κάνουν καλά τη δουλειά τους!

Jimmy

Βάλτε ios στο samsung και το παίρνω αυριο.το android δεν παλευεται μάγκες.γι αυτο δεν αλλάζω το iphone με τιποτα!!

Dimitrinho

Ανυπομονουμε να δουμε τον νεο βασιλια φετος θα ειναι και πολυ πιο ευκολα τα πραγματα η apple θα σπασει καθε ρεκορ πωλησεων

Λευτέρης

@jimmy έχεις δοκιμάσει κάποιο high-end Android?…Πάντως ισχύει ότι η ταχύτητα του ios είναι απίστευτη αλλά με ένα από τα καλύτερα Android πιστεύω θα ήσουν ευχαριστημένος!

ilias

Ντάξει παιδιά ηρεμήστε όποιος θέλει και έχει την οικονομική ικανότητα να το αγοράσει ας το κάνει,όποιος δεν θέλει οκ. Εγώ εχώ το iPhone 4S και το πήρα γιατί είναι πιο φθηνό από τα νεότερα μοντέλα,μου αρέσει η ποιότητα κατασκευής και μου αρέσει παρά πολύ από εμφάνιση…Πριν από αυτό είχα 3 Android smartphones (Xperia SP,Galaxy S3 Mini,Galaxy Mini) και ήμουν οκ και με τα 3!
Δεν σας παίρνει κανείς τα λεφτά με το ζόρι.

JohnWave

Τραγικά bezels. Σε αυτό το μέγεθος θα μπορούσε να χωρέσει άνετα 5άρα οθόνη. Κρίμα που η Apple συνεχίζει να μένει τόσο πίσω σε αυτό το θέμα. Κρατώ μια επιφύλαξη μήπως δεν είναι το τελικό σχέδιο.

fotis balopitas

Το 4.7 θα πουλησει σαν τρελο

Χρήστος

χαχαχα, τόσοι android χρήστες μαζεμένοι, ούτε στα άρθρα για το android δε μαζεύεστε. Μαργαριτάρια..

Darth

Τρεμε Sony!!!! Ήρθε καινούργιος Bezel King !!!

j

Αυτο με τις 4.7 ίντσες κάπως βελτιώθηκε. Το άλλο με τις 5.5 εχει τα ίδια μεγάλα bezels όπως όλα τα iphone. Πάντως σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει αν δν εχει τις γραμμές πίσω θα ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ

φανης

αχαχαχαχαχαχαχ αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ

ΣΤΕΦΟΣ

τα τηλεφωνα αυτη την στιγμη εχουν ξεπερασει καθε προσδοκια τα 700+ που ζηταει ειναι πολλα θα ηθελα να ηξερα γιατι τοσα πολλα ειναι κριμα δεν αξιζουν τοσα πολλα λεφτα καλο το iphone αλλα ι τιμη του δεν πεφτει ευκολα

Θανος

Στεφο έτσι είναι. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Και το ιφον αλλά τσιμπημενο. Βέβαια για εμάς. Γιατί πρώτον το ιφον έκτος Αμερικής είναι ακριβό και δεύτερον γιατί πλέον είμαστε φτωχοί. Αν τα είχαμε θα τα δίναμε χαλαρά μιας και θα μας εξασφάλιζαν την ποιότητα σε όλους τους τομείς. Όλοι οι άλλοι κατά κριτές έχω να πω όσα δε φτάνει αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Enzo

@Θανος

Είμαστε φτωχοί για να πάρουμε iphone οπότε καταφεύγουμε στις φθηνές λύσεις το S5, NOTE3, Z2, ONE M8, G3???

Λίγο μπερδεμένα τα έχεις στο μυαλό σου!

gggali

Όλοι οι hakers της φακής εδώ μαζεύτηκαν να κράξουν πάλι την apple.
Όποιος δεν θέλει -και δεν μπορεί- ας μην το πάρει.
Εγώ που το χρησιμοποιώ το 5s ως επαγγελματικό και προσωπικό τηλέφωνο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν κολλάει, είναι σφαίρα από ταχύτητα και είναι ποιοτικά 3 επίπεδα πάνω από τα Samsung.
Ξέρω ότι θα ήταν ωραίο να είχε κάρτα μνήμης, ξέρω ότι θα ήταν ωραίο να κράταγε περισσότερο η μπαταρία του, αλλά ρε παιδιά αυτό το τηλέφωνο με βολεύει, αυτό μου αρέσει, γιατί θα πρέπει να κράζετε όσους το επιλέγουν? Ο άλλος ο Νώντας λέει παραπάνω “είστε για γέλια μηλόπαιδα”.. Ρε αγόρι μου ακόμα σχολείο πας και μπήκες να σχολιάσεις?

Agnostos13

-Οι χρηστες Samsung ειναι τουλαχιστον αστειο να αποκαλουν τους χρηστες Apple προβατα…
Να θυμισω ποια εταιρια εριξε πριν 2-3 χρονια φουλ λεφτα στο marketing για να προωθησει τα iPhone-killers της!

-Η htc με την κορυφαια ποιοτητα της και το αλουμινιο νομιζω εχει παρει αδεια χρησης πατεντων απο την Apple!

-Τα MP οντως δεν αρκουν απο μονα τους για μια καλυτερη φωτογραφια, ειναι πολλα που παιζουν ρολο(ποιοτητα αισθητηρα, μεγεθος αισθητηρα κλπ). Μπορειτε να ρωτησετε και καποιον που ασχολειται επαγγελματικα με τη φωτογραφια να σας κατατοπισει!

-Τελος κακα τα ψεματα τα iPhone ειναι αντικειμενικα ποιο ακριβα απο τις αντιστοιχες ναυαρχιδες των αλλων εταιριων. Μπορει οι αρχικες τιμες των ναυαρχιδων να εχουν σταθμιστει στα 700€ αλλα μετα απο 2 μηνες κυκλοφοριας μπορεις να βρεις μια android ναυαρχιδα 200€ κατω ενω ενα iPhone το πολυ κανενα 20€… Οποιος λεει οτι δεν βλεπει διαφορα στην τιμη η δεν μετραει τα λεφτα που δινει η μας πουλαει παραμυθι!

fotis balopitas

Να ρωτησω κατι χαζο. Ποιο πολυ θα πουλησει το 4.7 η το 5.5 τι πιστευεται

Enzo

@ Agnostos13

– Ως πρόβατα χαρακτηρίζονται οι χρήστες iphone, επειδή αγοράζουν πανάκριβα ένα μέτριο κινητό απλά και μόνο για την μόστρα, όχι για κανένα άλλο λόγο.

– Κάνεις λάθος. Όταν η HTC έβγαλε το Legend (https://www.gsmarena.com/htc_legend-pictures-3141.php) το 2010 με αλουμινένιο unibody, η apple ακόμη δεν είχε λανσάρει ούτε το 4αρι (πόσο μάλλον το αλουμινένιο 5άρι).

– Ο λόγος που ο κόσμος δεν αγοράζει iphone και αγοράζει android ναυαρχίδες ειναι γιατί τις θεωρεί καλύτερες από το iphone, όχι επειδή δεν έχει λεφτά.

Dimitrinho

@Enzo ποσες μετοχες εχεις στην samsung;

Enzo

@Dimitrinho

Έχω πολλές! Πού το κατάλαβες? Ανέφερα πουθενά την samsung???

pavlos

Και bmw και mercedes αγοράζουν χιλιάδες για τη μόστρα αλλα υπαρχουν και μερικοί που τις αγοράζουν για την ποιότητα και κατασκευή τους …..αφήστε τον κόσμο να πάρει ενα τηλεφωνο που του αρέσει για τους δικούς του λόγους…..οποίοι και να ειναι αυτοί ……οι διαφωνούντες …ξύδι ..κανει καλό

Nio

Θέλω την Samsung να βγάλει μια επιθετική διαφήμιση η οποία να ξεκινάει με την διαφήμιση της Apple με τον αντίχειρα και να λέει wait..!! What??? Όσοι Android users πάνε στο αιφον μαγκιά τους αλλά όσοι αιφανς πάνε στο μεγαλύτερο τότε απλά τους λυπάμαι. Μιλάω μόνο για αυτούς που υποστήριζαν το μέγεθος. Και εδώ μέσα ήταν πολλοί. Ελπίζω τώρα με τις κωλοτουμπιτσες να γίνετε πιο αντικειμενικοι.

Dimitrinho

@Enzo αφου οσοι μιλουν υποτιμητικα για το iphone ανηκουν στο στρατοπεδο της samsung

Valthera

@Enzo

– Ως πρόβατα χαρακτηρίζονται οι χρήστες iphone, επειδή αγοράζουν πανάκριβα ένα μέτριο κινητό απλά και μόνο για την μόστρα, όχι για κανένα άλλο λόγο.

Περιμένεις σοβαρή και αντικειμενική συζήτηση μετά απ’αυτό; Ειλικρινά; Πιο πρόβατο πεθαίνεις.

vasilis

android users…..είστε πολυ εριστικοί,κομπλεξικοι,παιδάκια (οι περισσότεροι) που θεωρείτε εαυτούς σας εξυπνότερους ,χλευαζετε χωρίς ουσία και λόγο….ας σταματήσετε επιτέλους , γίνεστε εκνευριστικοτεροι και απο έναν σαχλό που πετάει ότι να ναι …

Γιωργος

Σταματήστε πλέον ολοι οι android users να κραζετε το iPhone και τους κατόχους του..Καθεστε και λέτε οτι το αγοράζουν για ποζερια κτλπ τη στιγμη που εσείς καθεστε και μέτρατε σε τι ταχύτητες ειναι ο επεξεργάστης, πόσους πυρήνες εχει, και αν η οθόνη ειναι full HD ή όχι, και καθεστε και συγκρίνετε με τους φίλους σας τα specs. Αυτο δηλαδή τι ειναι; Το iPhone ειναι το ποιοτικοτερο τηλέφωνο εδώ και χρόνια στην αγορά και αυτός ειναι και ο λόγος που πολύς κόσμος το αγοράζει. Γιατι κάνει όλα αυτα που εσείς καθεστε και μέτρατε, με “μέτρια” όπως υποστηρίζετε χαρακτηριστηκα και με πολυ απλό τροπο!
-αυτή η ειρωνία με τα bezels που ξαφνικά τα έμαθε μέχρι και η κουτση Μαρια και παραπονιεται οτι ειναι μεγάλα ας σταματήσει κάποια στιγμη..κάπως πρέπει να κρατάς το κινητο με άνεση χωρις να πατάς την οθόνη!

Αποστόλης Ρόδος

Καλά το τι διαβαζουμε εδω μεσα απο τα Apple Fans δεν υπάρχει λεμε … χαχαχαχα ΕΛΕΟΣ ρε μάγκες.
200 χρόνια είναι πίσω από το Android το iOS μην τρελαίνεστε, θα σας πασσάρουν κάτι για “καινούριο”, που το έχουν τα άλλα παιδάκια εδώ και 2-3 χρόνια και εσέις από κάτω θα κάνετε όπως τα αμερικανάκια…. WOW…. THIS IS AWESOME…. και θα σηκωθείτε όρθιοι να χειροκροτάτε με την φατσα και το πλατύ χαμόγελο του AMAZING MAN …. THANK YOU APPLE …. 😛
THINK DIFFERENT σου λέει ο άλλος… όσο σε αφήνουν να σκεφτείς δηλαδή… 😛

thanoik

Και μετά θα βγει και το nexus 6 με 64. Βιτ και 4GRam με το καινούργιο L και θα τα πατήσει ολα υπομονή

Nio

Γιώργος σε πειράζουν τα bezels στο αιφον??? Μόλις σου πλασάρει όμως το αιφον χωρίς bezels θα χειροκροτας και θα βρεις να το πιάσεις από κάπου..
Τόσα χρόνια με 4αρα οθόνιτσα… Και όταν η HTC και η Samsung σου πλάσαρε τα 4.7ιντσα γελάγατε και υποστηριζατε διαφημίσεις με μικρά δάχτυλα. Αλλά κάποιοι είχαν διορατικοτητα καλή ώρα Steve Jobs.

j

@thanoik επεξεργαστής 64 bit…. Και μετά λέτε πως η apple αντιγράφει…..

Αποστόλης Ρόδος

Αυτά που λέτε με τις αντιγραφές δεν τα καταλαβαίνω…. εξελίσσεται η τεχνολογία και κάποιος κάνει κάθε φορά το πρώτο βήμα και ακολουθούν και οι υπόλοιποι προς όφελος των καταναλωτών.
Είναι τόσο απλά τα πράγματα και κάθεστε κάποιοι και αναλωνεστε σε συζητήσεις περί αντιγραφων, σηκώνοντας σημαίες εταιρειών, λες και είστε μέτοχοι τους.
Συγκεντρωθείτε ρε παιδιά…. μακάρι να δίνουν τεχνολογία οι εταιρείες να γουστάρουμε όλοι μας.

giannis

Εμενα η γνωμη για την Apple ειναι οτι δεν αντιγραφη καμια αλλη εταιρεια ,εσας σας σκαρφιστη οτι η Apple αντιγραφη επειδη σε εσας σας αρεσει μη αλλη μαρκα .Για εμενα
η Apple ειναι η καλητερη εταιρεια κινητης τηλεφωνιας ,για τουσ λογους οτι εχει καλη ποιοτητα κατασκευης και επισης ολα της ,τα κινητα ειναι κομψα .

alex

re paidia 1on h iphone exei menu efarmoges kai 3erw gw ti allo apo to HTC opote oute kan einai 100% gnisio anerikaniko. 2on eimaste 2014 hb sony exei ftasei se kamera mexri kai 24mp kai h iphone akoma sta 8 den lew kalh kamera alla poloi protimane ta alla epeidi exoun pio polla..otan vgike to 3gs to eixa parei alla meta apo mia ebdomada to varethika kai to antala3a me nokia n97 mini. kai h nokia kai h htc pigan kai vgalan se windows alla telika pali ta android einai sthn korifi. mporei na mhn kolane ta iphone kai na exoun kalo internet alla se sxesi me ta kinita pou einai sthn idia katigoria den einai toso grigoro. kai polu apla plurwneis mono to onoma h samsung exei perissoteres poliseis to diavasa prin ena mina. einai apla thes ena kinito aplo kalo kai na plirwseis ta misa lefta poy tha mporouses na pareis mia mixanh h allios ama thes polles efarmoges kamera kai xilia duo kai na plirwseis mexri miso xiliariko tote perneis sony samsung htc kai ta loipa. to mono iphone pou mou arese san emfanisi kI akoma m aresei einai to 3gs. kai ama thelw na parw… Συνέχεια »

παιδι της samsung

ειμαι 19 και αν κατι που θελω να εχω στα χερια μ καλο ειναι σιγουρα ενα τηλεφωνο … εχω το σ4 και εχει χαρει η ψυχη μου ! ειμαι διαβασμενος καλα πιστευω και δεν θα το αλλαξω για ενα 5ς που κανει 900 € ( θελω χωρο ) !! ειναι γελοιο ! 330 € το σ4 πλεον 900 € το 5ς …. οι διαφορες ειναι πολλες …! και οχι στα περιτιλιγματα ! Δεν θα κατσω να τις πω αφου απο οτι ειδα τις ειπατε ειδη …εγω απλα θα σας πω οτι τα κινητα της apple εχουν καταντισει να τα εχουνε ακομα και οι γυφτοι ( δεν μιλαω ρατσιστικα ) … σου λεει ο αλλος κοιτα καμερα κοιτα φωτογραφια το 5ς που τραβιξε …. αν δεν τραβαγε και φωτογραφια με τοσα λευτα ειναι για την θαλασσα ! ειναι γελοιο οσοι μιλανε και τσακωνονται γιαυτο! δουλευετε δυο μηνες για ενα 5ς (τουλαχιστον εγω ) και δεν σας προσφερει τπτ … τους μιςους δε αμα τους ρωτισετε δεν ξερουν γτ το εχουν ! και επειδη μιλατε πολυ για design η htc ειναι η κορυφη …ειστε αξιοι της μοιρα σας αμα δωσετε λευτα για το 6αρι … η apple δεν θα καταφερει να φτασει… Συνέχεια »

Sotiris

Είμαι κάτοχος iphone 5c, για επαγγελματικό σκοπό το τηλέφωνο φυσάει και δεν το αλλάζω με τίποτα. S4 έχει γνωστός μου που και ο ίδιος το χρησιμοποιεί για επαγγελματικό σκοπό και δεν μπορεί να βρει εύκολα τις εφαρμογές που χρειάζεται (για επαγγελματίες), ο ίδιος με ενημέρωσε πρόσφατα ότι θα το γυρίσει σε iphone.
Η Apple είναι πολύ μπροστά. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το κινητό.
Καλά για το iMac δεν το συζητώ είναι άλλο επίπεδο.

παιδι της samsung

μα καλα αυτο εννοειτε ! αν εισε επαγγελματιας σιγουρα θα σε βοηθησει … επειδη εχει μινει τοσο πισω που σε βαζει σε αλη λογικη ! τα τηλεφωνα της samsung ειναι πιο παιχνιδιαρικα και απευθυνωνται στον απλο κοσμο που θελει ο καθενας απο μας να δει ενα βιντεο…κατι ! δεν αξιζει να εχεις αιφον και οσοι το εχουν ειναι κατι ελαφρομυαλα τραγια που το μωστραρουν αφινοντας το πανω στο τραπεζι της καφετεριας νομιζωντας οτι καπιοι ειναι ! εςυ φιλε που το εχεις μονο για να μιλας και να τραβας φωτογραφιες χωρις να χρειαζετε να κουβαλας 5 ιντςες ναι ειναι καλυτερα … αν δε το εχεις για υποκαταστατο πς θα σε ταλεπωρισει ! εχουνε περασει και αιφον απο τα χερια μ και αν ειχα μινει ευχαριστημενος δεν θα σας ελεγα να μην το παρετε !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.