Δύο iPhone 6 με οθόνη 4.7″ και 5.5″ “επιβεβαιώνει” η Foxconn;

Τελευταία φορά που είχε ανακοινωθεί μοντέλο iPhone στο συνέδριο Apple WWDC ήταν το 2011 όταν έκανε ντεμπούτο το iPhone 4S (κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους). Μπορεί να μην μάθαμε κάτι επίσημο εχθές, παρά μόνο τις νέες λειτουργίες του iOS 8 όμως η Foxconn “επιβεβαίωσε” η ίδια ότι μέσα στο 2014 θα κατακσευάσει δυο μοντέλα iPhone 6 ένα με οθόνη 4.7″ και ένα με 5.5″.

, Δύο iPhone 6 με οθόνη 4.7″ και 5.5″ “επιβεβαιώνει” η Foxconn;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lambros

Κώστα νομίζω πως η τελευταία φορά που παρουσιάστηκε iPhone στο WWDC ήταν τον Ιούνιο του 2010 και εκεί ο Steve Jobs παρουσίασε το iPhone 4!Μετά άλλαξε το σκηνικό με τη παρουσίαση του iPhone 4S τον Οκτώβριο του 2011 σε ξεχωριστό event.

Ανδρέας

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy Note 3
Μόνο αυτό σκεφτείτε και θα καταλάβετε..

Στέλιος

Ισχύουν αυτές οι ίντσες για το iPhone 6 ή είναι πάλι φήμες;Γιατί τόσο καιρό λένε ότι το ένα θα έιναι 4.7 και το άλλο 5.5!

mitsos

Μπραβο της.Μετά απο πολλά χρόνια κ αφού έμεινε πίσω σε πωλήσεις κ σε αρκετές τεχνολογικες καινοτομίες, αναγνωρίζει ένα από τα μεγάλα της λάθη. Αντε σε λίγο να δούμε και αποσπωμενη μπαταρία, κάρτα sd, bluetooth και radio fm.

KAFROS

Σιγά μη βγάλει δύο 6 άρια η Apple.
Και μάλιστα 5,5 ίντσες.

nikos

@mitsos αν δω όλα τα παραπάνω που ανέφερες(πλην του radio fm,προσωπικά δεν με ενδιαφέρει)θα το σκεφτώ πάρα πολύ σοβαρά να πάρω πρώτη φορά iphone!

Στέλιος

Ισχύουν αυτά που ανέφερε αυτλη η εταιρεία ότι θα βγουν 2 μοντέλα σε αυτές τις ίντσες?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.