iPhone 6, οι iFans δημιούργησαν ήδη τις πρώτες ουρές

Δεν είναι μόνο η China Mobile, ο μεγαλύτερος πάροχος στον κόσμο που δημιούργησε την “online ουρά” για το μη ανακοινωμένο iPhone 6 ανοίγοντας τις προπαραγγελίες, αλλά και οι ίδιοι οι iFans. Όπως γίνεται κάθε χρόνο τώρα, οι λάτρεις του iPhone στήθηκαν ήδη στη Νέα Υόρκη δημιουργώντας τις πρώτες ουρές προκειμένου να αποκτήσουν το πολυπόθητο iPhone 6.

Ειδικά φέτος έχει δημιουργηθεί μεγάλο hype γύρω από το iPhone 6 το οποίο σύμφωνα πάντα με τις φήμες, θα φέρει την πολυσυζητημένη μεγαλύτερη οθόνη και μάλιστα θα έρθει σε δυο εκδόσεις. Η μια θα είναι με οθόνη 4.7 ιντσών και η άλλη με 5.5 ιντσών οθόνη και μάλλον θα ονομαστεί iPhone Air.

Tο iPhone 6 θα παρουσιαστεί την επόμενη Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου και ίσως δούμε και το iWatch, την πρώτη φορετή συσκευή της Apple.

iphone 6, iPhone 6, οι iFans δημιούργησαν ήδη τις πρώτες ουρές

iphone 6, iPhone 6, οι iFans δημιούργησαν ήδη τις πρώτες ουρές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

58 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Enzo

isheeps!

Nio

Φανταζεστε να το βγαλουν παλι με οθονη τηλεκοντρολ???

i love rihanna

Αν περιμενουν καινοτομια απο την apple θα περιμενουν για πολλη ακομη

Βασίλης

Μακάρι να τους έκανα παρέα!! Ανετα θα στεκομουνα στην ουρά. Εμπειρια ζωής! Πολυ τυχεροί αυτοι που το κάνουν

tiamat

Χάχα χάχα άα και μετά ρωτάνε οι μηλαραδες γιατί τρώνε δούλεμα απ όλους!

Βασίλης

Κατα βάθος όλοι σας , άν μπορούσατε, θα στεκοσασταν στην ουρά

Sot11

Α ρε πρόβλημα που έχουν οι άνθρωποι…

kelloggs

πωπω τρομαχτικο το θεαμα οτι και να πειτε δικιο θα εχετε δεν περιμενα να το δω νωμιζα ηταν μια μοδα που περασε ISHEEPS

Θοδωρής

Μέρος της προβολής του προϊόντος, υποθέτω, οι “αυθορμήτως αναμένοντες” το iPhone.
Έξυπνο και πάντα κάνει την δουλειά του.
Άργησαν οι άλλοι και το καβαντζάρισε η Apple.

mortis

Εμετικό…..

Valthera

Εγώ πάντως θα καθόμουν ευχαρίστως με αυτό το μωρό στην ουρά. Θα δάγκωνα ευχαρίστως το “μηλαράκι” της!

Πάρης

Και εμένα αν με πληρώνανε μια χαρά θα καθόμουνα στην ουρά όπως οι παραπάνω άνθρωποι.

temasek

Βασίλη πίστεψε το ποιο εύκολα θα έβγαιναν σε καφετέρια γυμνός παρα να πάω να κατασκηνωσω εξω απο το μαγαζί της apple. Οι άνθρωποι αυτοι έχουν σοβαρο νοητικό πρόβλημα, για την ακρίβεια το iphone απο το επίδομα αναπηρίας τους πρεπει να το αγοράζουν

Stelios

Αυτά είναι προβλήματα…

kelloggs
Γιάννηςwtf

@temasek Απλά έχω δακρύσει απ τα γέλια

Νίκος

Αν μπορούσαμε…. Γτ χρειάζεται διδακτορικό για να πας να περιμένεις; Τι άλλο θα ακούσω. Χαμηλό IQ και άφθονο χρόνο να έχεις, τα καταφέρνεις.

Αντώνης Μαρίνος

Το έγραψα στο FB, αλλά κρίμα να μην το βάλω και εδώ….:D

Δηλαδή κάποιοι έχουν στηθεί ήδη (?!?!) σε ουρά για να αγοράσουν πρώτοι μια συσκευή που δεν ξέρουν -επίσημα- πως θα μοιάζει, τι specs θα έχει, τι δυνατότητες θα έχει, τι τιμή θα έχει, και στην τελική αν θα τους αρέσει/κάνει/βολεύει ή όχι….9 κάθετα: 7 γράμματα, συμπαθές τετράποδο, με μπουκλωτό άσπρο μαλλί, το αρμέγουμε και το κουρεύουμε 😀

jonjon

Θα μπορούσαν να στηθούν και σε μια κλινική να δώσουν αίμα! Αλλά δυστυχώς δεν είναι trendy.

Γιάννηςwtf

@Βασίλη ναι όπως τα λες καταβαθος θα ήθελα κι εγω να περιμένω σε εκείνη την ουρά!!!! Όλοι μας ελάτε ας το παραδεχτούμε μη κάνουμε τους δύσκολους!!! Ρε είσαι σοβαρός!;… μεγάλη ιδέα έχετε γτ το έχουν πει κι αλλοι αυτό πχ: αν βγείτε για καφε και καποιος στη παρεα εχει iphone σίγουρα θα του το ζητήσετε να το πιάσετε στα χερια σας κτλ λες και είναι κανα κειμήλιο!!

akis

έχει καταντήσει αηδία που σχολιάζετε συνεχεια αρνητικά το iphone και τους ifans.. απλά ρε παιδιά μην ασχολείστε… πάρτε ένα android κάντε την δουλειά σας.. δεν χρειάζεται να κάνετε ολόκληρο θέμα…! ότι και να λέτε.. η apple πλέον έχει κερδίσει πολλά.. οποτε αγαπάμε και εσάς τους haters…

το μονο πράγμα που δεν θα ήθελα να δω είναι παρουσίαση του iphone 6 από το techblog.. το note 4 θέλουμε να δούμε.. όσο για το iphone αφήστε το στους unboxholics 😛

Svigos

Oϊμέέέέέέέέέέέέέέέέ!!!!!!!

Alexis

Ντάξει isheeps εις των αιώνα των αιώνων!

afe

Είναι θλιβερό ότι το μάρκετινγκ μιας εταιρίας επηρεάζει σε τέτοιο βαθμό το μυαλό κάποιων καταναλωτών.Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για να σταθείς στην ουρά να περιμένεις να πάρεις κάτι το οποίο θα είναι έτσι και αλλιώς διαθέσιμο για όλους σε λίγες μέρες.
Η εμμονή τους να “είναι πρώτοι” ανάμεσα στους υπόλοιπους ανθρώπους τους οδηγεί εκεί,και πιστεύουν ότι αγοράζοντας το πιο πολυσυζητημένο κινητό,θα το πετύχουν.
Δυστυχώς,αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην αγορά των κινητών.Μεγάλο μπράβο στην apple για το εξαιρετικό μάρκετινγκ,χρειάζεται όμως μέτρο.

Ioaannis

Πικρόχολα σχόλια απο ανύπαρκτα γατάκια… Βάλε samsung note4 με λογισμικό android ( και στα σχαρια να έχει όλο δικό της λογισμικό
Tizen αλλά να το βγάλει στη φορά..) Κρυψτε το να μην πατωση η Εταιρια…. και laptops με λογισμικό απο την ανταγωνίστρια Microsoft , και εδώ λέμε η απόλυτη συμβατότητα…. Βρε την φουκαριαρα την samsung…..

χρηστος

Εγώ πάντως θα φορούσα μια μπλούζα της Samsung και θα παιρναγα από εκεί να τους τρολαρο χαχα!!!

P

Το άρθρο ειναι μισό … Σε συνεντεύξεις αυτοί που περιμένουν στην ουσία λόγω της δημοσιότητας προμοταρουν τις εφαρμογές τους οι τις εταιρίες τους … Ε κοντά σε αυτούς θα ειναι και μερικοί βαρεμένοι και άλλοι που κάνουν την πλάκα τους …

Μ.φ

Το πραγμα ειναο πολυ πιο σοβαρο απο οτι νομιζα. Και απορουσα μετα με φιλο μου που με κοιταζε σα χανος οταν του ζητησα να στειλει με bluetooth στο κινητο μου που ειναι αρχαιολογια η οταν φυγαμε απο το σπιτι με τη μπαταρια μου στο 30% και δεν το φορτισα. Μπραβο παντως στην apple. Δε θα επαιρνα iphone σλλσ θα ηθελα τους πeλατες της,πελατες στη δουλεια μου.

Ιωάννης jb

Κάποιοι απο αυτούς λατρεύουν τα iphone (και με το δίκιο τους δηλαδή) και μάλλον γι’ αυτό κάνουν ουρές για να το αποκτήσουν θέλουν να το έχουν όσο πιο σύντομα γίνεται δικό τους!!!
Οι περισσότεροι δε νομίζω να έχουν ούτε οικονομικό πρόβλημα ούτε στον εγκέφαλο όπως νομίζουν μερικοί που σχολιάζουν συνεχώς εδω μέσα και κρίνουν τους πάντες και τα πάντα..
Εγώ αξιολύπητους λέω αυτούς που κρίνουν κάποιον χωρίς να τον ξέρουν

gio

Αν τους κρεμασεις μια κουδουνα ανετα τους βγαζεις για βοσκη

Zach

Παίδες αυτοί που στήνονται απο πολύ νωρίς στην ουρά δεν είναι άισιπς. Οι περισσότεροι είναι βλόγκερς για να το βγάλουν πρώτοι στο γιουτιουμπ ή άτομα που πληρώνονται απο λεφτάδες που απλά το θέλουν όσο γρήγορα γίνεται. Ααα και κάποιοι έιναι και βαλτοί απο την ίδια την εταιρία.. Καλά πάντα υπάρχουν και ψυχάκιδες βέβαιαα..

Αποστόλης Ρόδος

ΤΡΑΓΙΚΟΙ …. απλά

nikos

Καλα σιγα…κι εγω αν εδινα κανα 50αρι ευρω σε 500 ατομα, θα εχω και καλα ουρα εξω απο το μαγαζι!!!!!χεστηκε η φοραδα στ’αλωνι!!!!!!!Αυτα ειναι για τα ματια του κοσμου!!!!!Δεν δειχνουν τιποτα…απο τις πραγματικες πωλησεις θα κριθει το μηλο….

spyros

Η ουρα του προβατου…

Ioannis

Και εδώ πρώτη η apple κάνει το πρώτο παγκόσμιο τεχνολογικό έθιμο

akis

και το λέω και πάλι… δεν είναι για εσάς το iphone ρε γατάκια… μην ασχολείστε…. :))

nikos

Με συγχωρεις αλλα πρεπει να ειναι καποιος ηλιθιος να παρει το iphone αντι για το note 4 αφου εχουν τα ιδια λεφτα!!!!!

Ioannis

Βαστα βαστα περίμενε να δεις το iPhone

Nio

Οσοι εχουν αιφον, εχω πλαστικοποιησει κατι ασπρομαυρες φωτοτυπιες με το μηλαρακι και τις πουλαω 20 ευρω μονο.
Αχ και να ημουνα εκει θα τα χα κονομησει τωρα. Αρχιτσοπανος θα ημουνα.

Agnostos13

Δεν υπαρχει πουθενα αλλου αυτο το σκηνικο διοτι καμια αλλη εταιρια δεν εχει καταφερει να ξεστοκαρει σε μερικες μερες(ωρες?) τα προιοντα της! Ασε που περιμενοντας και κανενα 4μηνο τα παιρνεις μισοτιμης!

Φώτης

Προσωπική άποψη για να μην παρεξηγηθώ..Μετα το note 4 κ note edge το χάος..Το note edge το θέλω απο χθες!!!!

Γιώργος

Κατά βάθος φίλε Βασίλη (post #6) είναι πολύ κατάντια αυτή η κατάσταση.

Πολύ κακό πράγμα η μάζα κι εγώ δεν είμαι ένα απ’ τα μπάζα…

Αν εσύ κατά βάθος, πλάτος, μήκος, ύψος ή ότι άλλο γουστάρεις, κάνεις μπεεεε, δε σημαίνει ότι κι εμείς ενδόμυχα κάνουμε το ίδιο.

Mimis

Δεν μπορω να σας καταλαβω ρε μαγκες;επειδη δεν μπορειτε να αποκτήσετε ενα προϊόν και μπορουν οι αλλοι ειναι κακό;αυτοι τη στιγμη που μιλαμε κυκλοφορείτε ολοι,εαν οχι οι περισσότεροι με κατι κινητά παντόφλες και τα μοστραρετε στο δρομο!!!!αυτοι δλδ δεν ειναι πρόβατα της καθε εταιρείας και ειμαστε εμεις της apple.που οι πιο πολλοι μν μου πείτε οτι θα πάρετε το note γιατι ειναι καλο κινητο!εαν εισαι επαγγελματίας ναι ειναι χρήσιμο ,αλλα οχι για ολους που εχετε γινει ξαφνικά ειδικοί!!μαθατε τα bezels,τον επεξεργαστή ,τον συνγχρονισμο….αφήστε την κρίση του καθενός και μην σχολιάζετε αρνητικά κανέναν και για τιποτα .ειναι απιστευτο αυτο που γινεται με τα προιοντα της apple,τοσα αρνητικα σχολια δεν εχω διαβασει ποτε σε site και forums της apple.
και για να μην με πειτε κομπλεξικο,κατοχος iPhone 4s,lumia 625 ,sony xperia sp.

Παναγιώτης

ντάξει Αναστατωωωωνομαιιιι…

akis

γενικά το techblog και κάθε άτομο που το παρακολουθεί θα έχει καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει… απλά το iphone το έχουνε μειώσει κατά μεγάλο βαθμό θα έλεγα… δεν είναι ανάγκη πιστεύω να γίνει καμια παρουσίαση αν δεν σας ενδιαφέρει… και με κάτι τέτοια θέματα γίνετε ακριβώς ένας πανικός.. και κατά την γνώμη μου αυτό συμβαίνει επειδή το techblog και το κάθε techblog… δεν το ενδιαφέρουνε τα προϊόντα τις apple, συγκεκριμένα το iPhone.! θα παρακαλούσα να σταματήσει εδώ αυτή η συζήτηση και τα σχόλια να είναι με έγκριση διαχειριστή.. απλά η κατάσταση έχει ξεφύγει…!

tiamat

ακη αυτο που εχει ξεφυγει ειναι η πραγματικοτητα της ηλιθιοτητας καποιων να στηνονται σε ουρες νυχθημερων απλα για να παρουν ενα κινητο τηλεφωνο..
.

radiohead

Οποιος ριξει εστω και μια ματιά στις συγκρισεις των specs μεταξυ του iphone6 και των κορυφαιων android phones οπως το note edge, G3 κλπ θα πεθανει στο γελιο. Δεν μιλαμε για απλη ηττα του μηλου, αλλα για ταπεινωση, εξευτελισμο, διασυρμο.. Ειναι σαν να συγκρινεις τεχνολογια απο διαφορετικες δεκαετιες..

minas

@akis αυτό που έχει ξεφύγει είναι εσύ που αποκαλείς γατάκια όλους όσους δεν ψωνίζουν iPhone ντε και καλά!!
Μετά ρίχνεις τις σπόντες για τη συνωμοσία του techblog και όλων εδώ εναντίον του iPhone και καλά έχεις καταλάβει τι παίζεται ενώ όλοι οι άλλοι κοιμούνται.
Εγώ θα έλεγα ότι μυρίζεις ασχετοσύνη από χιλιόμετρα, αν δεν ξέρεις τι παραπάνω μπορείς να κάνεις με ένα καλό android κινητό. Κοίτα λοιπόν να ενημερωθείς. Τα έχω γράψει και εδώ και αλλού. Αν πάμε στο hardware και δεις τι έχει κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες τότε οτι και να βγει από την Apple είναι ήδη ξεπερασμένο, ή το πολύ παλεύει να φτάσει τον ανταγωνισμό. Κοντός ψαλμός αλληλούια!

manolis Tsagkarakis

copy paste για άλλη μια χρονιά και τα σχόλια και το προϊόν και τα πάντα.. ακόμα και τα άτομα που περιμένουν πρώτοι στη σειρά..

Προσωπικά θα περιμένα κι εγώ στην ουρά ΜΟΝΟ αν μου το έδιναν δωρεάν..!!! 😉

Ιωάννης jb

Γράφετε πολλοί ανυπόστατα πράγματα!! Να θυμίσω σε μερικούς φαν υποστιριχτές android (κι’ εγώ android έχω) ότι το 5s (ένα χρόνο πριν μοντέλο) έχει 64 bit επεξεργαστή και μαι απο τις πιο ποιοτητικές και όμορφες κατασκευές απο όλα τα κινητά που έχουν κυκλοφορήση μέχρι και σήμερα και το περίφημο fingerprint id…. (64bita android ακόμα δεν είδαμε στο περίμενε είμαστε) Στο gpu υπάρχει διαφοτερική φιλοσοφία σε σχέση με τα adreno και υστερεί σε μπαταρία απο τα τέρατα των sammy, sony, lg. Παρόλα αυτά αυτά έχουν μεγαλύτερες οθόνες και αναλύσεις να σηκώσουν οπότε σχεδόν το ίδιο μας κάνει… Επισης διαθέτει λογισμικό που λέγεται απο ειδικούς πως είναι καλύτερο του android (Μερικοί σκεφτείτε να είχαν όλοι ios και μόνο η samsung android και να έβγαζε μια, το πολύ 2 συσκευές το χρόνο, το ποσοστό τις παγκοσμίως πιστεύω θα ήταν πολύ μικρό. Με αυτό το παράδειγμα θέλω να δείξω πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνουν εκεί στην apple και πως μια χαρά τα καταφέρνουν και μόνοι τους, αξίζουν συγχαρητηρια οι άνθρωποι και εδω στο techblog στο ελλάντα οι περισσότεροι βρίζουν το κατασκέυασμα τους και το κόσμο που το αγοράζει!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ) Μη βγει κανένα αλάνη ονόματα δε λέω (σαν τον nikos) και πει μόνο… Συνέχεια »

tiamat

αγαπητε ιωαννη jb που ειχες το note ταβλετ με τα μυρια προβληματα…. οχι δεν εισαι καθολου applefunboy φιλε μου…ναι ειπαμε..εχεις αντροιντ!το πιστεψαμε .. (και καλα..)

τελος παντων φιλε μου τα 64bit δεν εχουνε καμια σχεση με αυξηση στην επεξεργαστικη ισχυ η΄ στην πραγματικη προοδο στα SoC. η θεαματικη αυξηση στις επιδοσεις του snap810 η’ του ΕΧΥΝΟS 5433 για παραδειγμα θα προελθουν απο το περασμα κατασκευης τους απο την μεθοδο των 28nm στα 20 νανομετρα.

θα δεις οτι το snapdragon 805 και το ΕΧΥΝΟS 5430 ακομα στα 32 bit, θα πατανε το Α8 του iphone 6 στα 64 bit !!

@nikos λαβε θεση!..

Agnostos13

Εχουμε ξαναπει οτι με τις συσκευες Apple αγοραζεις και λειτουργικο(software), οχι μονο το hardware! Δεν περνεις android που ειναι δωρεαν! Το ευκολο θα ηταν να πεταξει και μια οθονη μεγαλυτερη, και μια ram μεγαλυτερη και μια μπαταρια μεγαλυτερη-ουτος η αλλως σχεδον τσαμπα τα εχουν οι κινεζοι πλεον…
Δεν το κανει ομως και δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια iOS συσκευη που υστερει σε καποια εφαρμογη παρολλο το “απαρχαιωμενο” hardware της.

minas

Αντε πάλι τα ίδια, θα βλέπουν οι φίλοι του iOS την ίδια βαρετή, στασιμη εικόνα για 7ο χρόνο και ένα κινητό που αν αληθεύουν αυτά που έχουμε δει ως τώρα δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο σχεδιαστικά και θα προσπαθούν να μας πείσουν οτι δεν έχει μείνει πίσω η Apple…
Ο 64μπιτος επεξεργαστής σας μάρανε…παρεμπιπτόντως η 64μπιτη αρχιτεκτονική ARMv8 υπήρχε τουλάχιστον απο το 2012 και κατασκευαστές επεξεργαστών όπως η Samsung και άλλοι απλά δεν έβλεπαν γιατί να βιαστούν να ενσωματώσουν τέτοια chip στα μοντέλα τους.
Αρα τότε μαρκετίστικο κολπάκι ήταν ως συνήθως και αυτό το κάνει καλά το μηλαράκι. Στο άμεσο μέλλον όλοι οι επεξεργαστές θα είναι 64μπιτοι ώστε να πάμε και σε μεγαλύτερες μνήμες καθώς ανεβαίνουν οι απαιτήσεις των εφαρμογών.

P

Τα απαρχαιωμένα χαρακτηριστικά του iPhone δυστυχώς δεν μπορεί να τα φτάσει κανείς … Ένας να μου πει ενα κινητό με 2 core στα 1.3 που να ειναι ανώτερο … Έπρεπε να τα κάνουν 4-6-8core να φτάσουν τις επιδόσεις του iPhone 6 …. Για τα 64 bit καρούλια μας τα κάνατε ότι θέλουν 4 g ram … Παρακολουθώ ότι βγάλανε HTC Lenovo κλπ με 64 bit και 2 g ram αλλά ασχολίαστο έμεινε, γιατί λέγατε βλακείες … Το ανέκδοτο με τον αντίχειρα άλλο πάλι … Βγάζει λοιπόν χρήση με το ενα χέρι η apple και τελειώσαμε και με αυτό … Μπαταρία κος ποιος δεν έχει πρόβλημα … Μας τα κάνατε για άλλη μια φορά καρούλια με την αποσπώμενη μπαταρία της samsung … Το να κουβαλάω 2η μπαταρία μπορώ άνετα να κουβαλάω μια energy bank .. Παει και αυτό … εδώ μονο κραζετε… Γιατί απλά μας ζηλεύετε που έχουμε την κορυφή της τεχνολογίας … Στις 9 τα ξαναλέμε …

Vasilis

Κακώς περπατάνε στα δύο πόδια….
Στα τέσσερα έπρεπε….Κατάντια και μείωση αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού το να στέκεσαι σαν ζητιάνος στην ουρά για ένα καταναλωτικό προϊόν… Δεν πα να ναι και ότι θέλει…

Χρήστος

@Ιωάννης jb
Για πες μας ρε μεγάλε τι έχει πετύχει η apple με 64bit λειτουργικο και επεξεργαστή; μη πας και κάνεις copy paste τι μπορεί να κάνει αλλά τι διαφορά έχεις δει σε δίκη σου χρήση.

Agnostos13

@Χρήστος

Εσύ δηλαδή τι διαφορά έχεις δει σε ένα 8πύρινο android με 4gb μνήμη σε σχέση με ενα 2πυρινο με 2gb ram? (εκτος απο του οτι δεν lagαρει μονιμως το λογισμικο)

Agnostos13

*λογισμικό=λειτουργικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.