Samsung, το iPhone 6 Plus μιμείται τα Galaxy Note

H Apple έφερε την πολυπόθητη μεγαλύτερη οθόνη με το νέο 5.5 ιντσών phablet της που ονόμασε iPhone 6 Plus. Όπως ήταν αναμενόμενο κάτι τέτοιο δεν θα περνούσε απαρατήρητο, ιδιαίτερα από τη Samsung η οποία ετοίμασε την κατάλληλη υποδοχή για το iPhone 6.

Δημοσίευσε φωτογραφία με τα λόγια του Steve Jobs στο Twitter, 6 β ιντεάκια με τίτλο «It Doesn’t Take a Genious» και συνεχίζει.

Αυτή τη φορά το νέο video αναφέρεται ξεκάθαρα στη σειρά Galaxy Note και την υποδοχή που είχε 2011 όπου όλοι θεώρησαν ότι η οθόνη ήταν υπερβολικά μεγάλη, η Wall Street Journal το είχε παρομοιάσει με τοστ. Στη συνέχεια παρουσιάζει quotes που παρουσιάζουν το iPhone 6 Plus ως wannabe Galaxy Note.

iphone 6 plus imitates iphone 6 plus, Samsung, το iPhone 6 Plus μιμείται τα Galaxy Note

iphone 6 plus imitates iphone 6 plus, Samsung, το iPhone 6 Plus μιμείται τα Galaxy Note

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giwrgos

Γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος +1000 στη διαφήμιση

kelloggs

Σωστα τα λεει η σαμσουνγκ

j

Αν κάποιος το δει αντικειμενικά δίχως να υποστηρίζει κάποια εταιρία, θα πει πως ναι μεν εχει δίκιο πως η apple έβγαλε ενα wannabe note, αλλά πως κατι τέτοιο εχει γίνει και με το galaxy alpha που ειναι ενα wannabe iphone

Jimo

Με τόσο χάλια specs που εχει το iPhone 6+ Τι φοβάται ηS amsung ? δεν εχει μα χάσει τίποτα ουτε καν πλησιάζει το note ! Ετσι δεν ειναι ;

nikos

@j πολύ σωστός! Πραγματικά αντικειμενικότατος! Α και για να λέμε και την αλήθεια και οι δύο εταιρείες προσπάθησαν να αντιγράψουν η μια την άλλη αλλά και οι δύο αποτύχαν!

nikos

Α και κάτι ακόμη(σορυ για το διπλό σχόλιο).Το iphone 6 plus δεν πρόκειται να πουλήσει για τον απλούστατο λόγο!Όσοι παίρνουν phablet θέλουν επαγγελματική συσκευή με πραγματικό Multitasking και πολλές χρήσιμες λειτουργίες που λείπουν από το ios.Από την άλλη πάλι το galaxy alpha δεν θα πουλήσει(τουλάχστον τους κάτοχους Ipohne δεν θα τους δελεάσει,γιατί πολύ απλά όσοι παίρνουν iphone το παίρνουν για την εξαιρετική του ποιότητα (και το brand) την οποία δεν φτάνει το galaxy alpha αν και είναι πολύ καλύτερο από άλλα galaxy σε αυτόν τον τομέα

CSt90

Από τη μια φαίνεται ξεκατίνιασμα η διαφήμιση (όχι πως δε στέκουν αυτά που λέει, αντιθέτως μάλιστα), από την άλλη όμως, η apple εχει master στο ξεκατινιασμα με τις μηνύσεις της κάθε 3 κ λίγο για καθε μικρομαλ..

Sot11

Πάντως με αυτός τις διαφημισουλες μονο καλο κανει στην apple, όσο περισσοτερο συζητείται το νέο iPhone τόσο περισσοτερο θα πουλήσει!!! Ωστόσο οτι και να κανει η samsung δεν αγοράζουμε παντόφλα της που να χτυπάει τον κωλο της!! Και μια ακομη διαπίστωση μπορει η samsung πολυ σωστά να κραζει για την οθονη του 6 plus αλλα άνετα μπορει να κραξει και η apple το μεταλλικό περίγραμμα των καινουριων samsung(που και καλα το πλαστικο έδινε καλύτερη αίσθηση στο χέρι)…… Αυτα!

Tom

Καλυτερο κανονικο κινητο iphone 6. Καλυτερο μεγαλο κινητο mote 4. Καλυτερο μικρο κινητο nokia 8210

Τακης

εγω θα προσθετα και το moto x (2nd generation)

nikos

@tom θεωρώ ότι το z1,z3 compact είναι πολύ καλύτερα “κανονικά κινητά” από το iphone 6…Αυτά βέβαια για κινητά μέχρι 4,7 ινστες που απ’ότι καταλαβαίνω θεωρείς κανονικό κινητό.Γιατί στις 5 ίνστες εκεί και αν κυκλοφορούν πολύ καλύτερα…

Μανος

Ουτε απο το htc m8 ουτε απο το z3 ουτε απο το s5 ειναι καλυτερο. Παντως αναμενονενη η επιθεση ολων των εταιριων για το 6 μιας και εχουν υποστει ολες μηνυσεις. Τωρα που την ξεπερασαν, θα γινει φοβαμαι το αντιστροφο.

χρηστος σαμ

εχουν απολυτο δικιο.
πλεον η apple ακολουθει και τα android εχουν ξεφυγει..ας εβγαζε το iphone οσο πραγματικα αξιζει κ ειλικρινά δεν θα το εκραζα
αλλα οταν σου ζητανε 650ε για το τιποτα? ποσους μα ποσους πορους ξοδεψαν για το “τελειο” λογισμικο?ή για την ” τελειοτερη” 8αρα καμερα που εχει δει ο πλανητης γη? μη πουμε για τη μπαταρια..
ας το βαλουνε διπλα διπλα με το moto g των 180ε κ μετα τα λεμε
και ναι, αν θες το παιρνεις αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δε σε προσβαλει σαν καταναλωτη η τιμολογιακη σταση μιας εταιριας που δεν προσφερει τιποτα καινοτομο..
την αισχροκερδια παντα ο καταναλωτης τη κραζει, και καλα κανει οταν νιωθει οτι καποιος προσπαθει να το κοροιδεψει.

akis

Κρίμα που δεν ζει ο αείμνηστος για να δούμε τι θα έλεγε… Η Samsung είναι με διαφορά πρώτη στην κατηγορία.

Χρήστος

είναι τόσο σημαντικό να λέγεται οτι η samsung είναι πρώτη. Ότι η apple αντιγράφει πλέον τη samsung.

Η apple με το iPhone 6 έχει πιάσει πάτο, δεν πάει πιο κάτω. Τι άλλο να γραφτεί..

Είναι τόσο ζωτικής σημασίας να το πιστεύει ο κόσμος αυτό!

Βρίσκεστε παντού και μας τα έχετε κάνει τσουρέκια ρε παλικάρια, η samsung είναι η Πρώτη και με διαφορά.
Με κεφαλαίο Π.

Μπράβο samsung!

tsouziq

Η αληθεια ειναι οτι τζουζει πολυ ……..τζουζει πολυ σαμσουνκ τωρα που σε αντιγραφουνε ε???μμμμ?ε??σε χαλαει που το Iphone 6 εχει μεγαλη οθονη ε???σε χαλαει που βρηκανε και κολπακι και το χειρίζεσαι με ενα δακτυλο ε?σε χαλαει που η apple εχει δικο της λειτουργικο που γ***ει και δερνει ε?σε χαλαει που το app store της apple εχει 1000αδες καλυτερες και οχι περισσότερες εφαρμογες απο το γου γουλ store e?

samesung!!!shhhhhh κουκλιτσα μου …………

Pazzo

Για να μην λεμε και οτι θελουμε, 100 ευρω περιπου κοστιζει στην apple το iphone σαν συσκευη, hardware, περιβλημα κλπ δηχως τα υπολοιπα εξοδα για επενδηση σε τεχνολογιες, software, εξοδα αποστολης, εργαζομενους, καταστηματα, κερδος cosmote/vodafone φπα κλπ κλπ.
Ναι ειναι πανακρηβη συσκευη. Εξωπραγματικα ακριβη για τον ελληνα ειδικα.. Αλλα αλλο moto g και αλλο iphone 6. Το iphone απο μονο του ειναι κοσμημα..
Βεβαια εγω το moto g 2nd generation θα παραγκειλω γιατι πανω απο 250 για κινητο μου φενεται κουλο να δωσω.
Το iphone ειναι για αυτους που τα εχουν να τα σκασουν, και καλα κανουν. Αυτους που εχουν mercedes και rolex ρολογια. Και κυριως την αμερικανικη αγορα. Γιατι στην ελλαδα, siri, maps κλπ ειναι αχρηστα.
Οι χειροτεροι ειναι αυτοι που παιρνουν ομως iphone, και δεν εχουν ουτε λεφτα για μοναδες και ψαχνοντε σε wifi και αναπαντητες. Πειναμε αλλα iphone περνουμε.

anergos13@in.gr

Η εκδικηση της “Παντοφλας”…part 1 !!!

Μarios f

Ειστε σίγουροι οτι αν εβλεπε ενα iphone6+ και ενα (περσινο)note3 διπλα διπλα ο Steve Jobs θα επελεγε το πρωτο? Mε τιποτα!!!

killerchris

με νευριαζει πολυ οταν το κανει αυτο η Samsung γιατι τοτε ηταν πλυ νωρισ για τετοιες οθονες οποτε δε σε αντεγραψε Samsung βαλε το καλα στο μυαλο σου
touch id=Samsung galaxy s5+gold edition

Τομ

Νικο ενδεχομενως αλλα δεν την παω καθολου την σονυ στα κινητα. Βεβαια βγαζει καλα πραγματακια τελευταια αντικειμενικα.

spazyjay

Συγνωμη τι εχει να φοβηθει το note απο το i6 πλακα μας κανουν?

nikos

@Τομ εγώ δεν είναι ότι δεν την πάω,απλά δν την εμπιστεύομαι!Αν δω πως στα καινούργεια μοντέλα δεν έχει προβλήματα τότε πολύ πιθανόν να την προτιμήσω την compact έκδοση του z3…

Βασίλης

Ξεχνάτε κάτι!!! Με το ios 8 όλες οι συσκευές της Apple εχουν τη δυνατότητα text to speech στα μηνύματα! Το έχει αυτο η Samsung / lg/Sony???

Βασίλης

Speech to text ηθελα να πω πριν. Εαν εχουν τα android. Εχουν;

George

@Βασίλης
Nαι εχουν. Ψαξε στο γουγλη και θα το δεις.

Georgos

Βασίλη (and other iphone users) welcome to 2012 (από τότε υπάρχει στο android).

mouta

Βασιλη καληνυχτα ….!!! οταν εβαζε αυτη τη λειτουργια η Samsung και πολλες αλλες extreme οπως και το nfc η apple κοιτουσε πως να την μηνυσει ….ερε κατακαημενη…φολα εταιρια που εχεις τα χαζοπροβατα να βελαζουν ….!!!

Ioannis

H samsung ειναι έξυπνη , αντί να τα βάζει με τις ανταγωνίστριες εταιρίες των κινέζων που απο εκεί αρχίζει να πέφτει σε πωλήσεις οριστικά και να χάνει σημαντικό έδαφος, σε παγκόσμιο επίπεδο , η μονη της έννοια ειναι τι κάνει η apple…. Αλλά έτσι ανεβάζει την αξία της όταν τα βάζει μου τον Βασιλιά

Batel

Ας τα βάλει με καμία σοβαρή εταιρεία η Samsung όπως την Lenovo και την Ηuawei και όχι με την Apple που βγάζει μπαγκατέλες με κάμερες 8 MP και 1 GB RAM.

John

SAMSUNG πολυ σε παω! Μεγαλη μαγκια το διαφημιστικο. Ιδιο με το Νote 2 το iPhone 6+. Ποιος αντιγραφει ποιον τελικα…!

Xristos

Εμένα με καλύπτει ο τρόπος που φαίνεται να έλυσε η aplle το ζήτημα του χειρισμού του κινητού με το ενα χέρι. Αυτος ήταν ένας απο τους λόγους που δεν αγόραζα μέχρι τωρα κινητό με οθόνη πάνω απο 3.5 ίντσες

Γιάννης

Όντως το έλυσε η Apple το πρόβλημα , σε κάθε συσκευασία Iphone θα υπάρχει και αυτό->https://techassimilate.com/wp-content/uploads/2014/05/thumb-stylus.jpg

xristos

@ Γιάννης έχεις δει πως δουλεύει με το home buton ή άπλα τρολάρεις?
προσωπικά έχω το iphone 4 και σε έχω πολλά να προσάψω στην apple όπως το κλειστό λογισμικό, άλλα και το γεγονός ότι με τις αναβαθμίσεις μου διέλυσε το κινητό .
σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του νέου iphone μετά από αυτό που είδα: ότι δηλαδή το πατώντας το home buton μπορείς να το χειριστείς άνετα με το ένα χέρι!!!
αυτό για εμένα είναι σημαντικό η φορητότητα και η λειτουργικότητα της συσκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.