Apple, έσπασε ρεκόρ με τα νέα iPhone- 4 εκατ. παραγγελίες σε 24 ώρες

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus ανακοινώθηκαν επίσημα μετά από πολλές διαρροές, φήμες και πληροφορίες για μεγαλύτερη οθόνη. Τελικά η Apple έφερε την πολυπόθητη οθόνη στους fans της και προκάλεσε τον σχολιασμό αντιπάλων όπως για παράδειγμα η Samsung που μεταξύ άλλων είπε ότι η Apple αντέγραψε τα Galaxy Note.

Τελικά όμως όλα αυτά λίγη σημασία έχουν καθώς με ανακοίνωσή της σήμερα η Apple ανέφερε ότι κατάφερε να σπάσει ρεκόρ πωλήσεων μέσα σε ένα 24ωρο που άνοιξε τις προπαραγγελίες για τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Πουλήθηκαν την πρώτη μέρα 4 εκατομμύρια συσκευές, αριθμός ο οποίος ξεπέρασε και τις προσδοκίες της ίδιας της Apple, δεν ανέφερε όμως συγκεκριμένο αριθμό πωλήσεων για κάθε συσκευή. Το Apple Store άνοιξε τις προπαραγγελίες πριν 3 μέρες και όσοι προσπαθούσαν να το παραγγείλουν αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα καθώς ήταν πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον.

Πέρσι, η Apple πούλησε 9 εκατομμύρια iPhone 5s και iPhone 5c την πρώτη εβδομάδα και όπως όλα δείχνουν θα σπάσει το περσινό ρεκόρ. Το iPhone 5 είχε πουλήσει 2 εκατομμύρια το πρώτο 24ωρο.

Στην ανακοίνωσή της η Apple αναφέρει ότι τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι η μεγαλύτερη εξέλιξη στα iPhones με 4.7 ιντσών 5.5 ιντσών Retina® HD οθόνες και εξαιρετικά λεπτό design.

Τέλος, αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει το iPhone 6 σε 20 ακόμη χώρες στις 26 Σεπτεμβρίου μεταξύ των οποίων είναι Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Τουρκία. Να υπενθυμίσουμε ότι 19 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Αγγλία, Γερμανία. Όσο για την Ελλάδα, το περιμένουμε μέσα στον Οκτώβριο από COSMOTE, Vodafone και WIND.

iphone 6 ρεκορ πωλήσεων, Apple, έσπασε ρεκόρ με τα νέα iPhone- 4 εκατ. παραγγελίες σε 24 ώρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

54 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tve

Μηπως απλα να παρετε αποφαση οτι ο κοσμος θελει ποιοτητα και οχι 256 πυρηνες με 10 τεραμπαιτ ραμ?? Και ηρθε η ωρα να κοψετε τις αερολογιες περι προβατων γιατι 4εκ. σε 24 ωρες δεν γινεται να ειναι ολοι προβατα.Ειναι χρηστες παλαιωτερων iphone που απλα εμειναν ευχαριστημενοι..

tr011ing

Έεεετσι! σιγά σιγά γίνοντε τα καλά πραγματα και όχι βιαστικα σαν τις αλλες εταιρειες που σε λιγο καιρο θα βαζουν μεσα 4gb και 1000core με 1000ppi για να τα αγορασει ο κοσμος επειδη ετσι εμαθε τους πελατες..μονο κ μονο για να τρεχει καλα το android 🙂

jonjon

Ζεστό χρήμα στα ταμεία! Είμαι περίεργος να μάθω πιο πουλάει πιο πολύ το μεγάλο η το μικρό;

costasckn

δωσε πόνο….ετσι απλα

Σπύρος

Μήπως σκέφτηκε κανείς ότι η σύγκριση δεν πρέπει να γίνεται με το iPhone 5 το οποίο είναι μια συσκευή, αλλά με τα 5s και 5c; Λέω μήπως ρε παιδιά…

Βασίλης

” Τελικά η Apple έφερε την πολυπόθητη οθόνη στους fans της ”
Μπράβο στον συντάκτη που βλέπουμε πόσο αμερόληπτος ειναι και ποσο επιζητά να γίνεται εδω μεσα το έλα να δεις με “lovers” & “haters”

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, όπως πάντα εδώ και μερικά χρόνια, σβήνουμε όσα σχόλια περιλαμβάνουν λέξεις όπως πρόβατο, iSheeps και μπε.

Βασιλης, Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέει ο συντάκτης. Μεταξύ άλλων και εγώ περίμενα μια μεγαλύτερη οθόνη σε συσκευή iPhone, άσχετα αν θα το αγοράσω ή όχι.

tve

@bobo1704
Απλα.. γιατι εισαι hater.. λες κατι απλα για να κραξεις

Kilplix

Τι εγινε ρε μαγκες απο πανω? Ανεβηκε η μετοχη σας στην apple? Τετοια ικανοποιηση για ενα κινητο που πουλησε μονο ο Ελληνας μπορει να το καταφερει…εχει γινει πια κουραστικο και απο την μερια σας και απο την αλλην… ξεχασατε το νοημα της τεχνολογιας και απλα τσακωνεστε για οτι να ναι

giannis13

πες τα ρε λουφυ ..εντωμεταξυ σε καποιους δεν αρεσει που σε πολλα αντροιντ κινητα πεφτει γρηγορα η τιμη τους ! χαχαχαχ

Genesis

δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ακόμη που παίρνουν iphone γιατί έχει το όνομα υπάρχουν πολλά καλύτερα από το iphone και δεν είμαι hater απλά λέω την αλήθεια σε λιγότερη τιμή βρίσκεις καλύτερα από το iphone 6 anyway μπράβο αφού έκανε ρεκόρ και σε ανώτερα.

fotis

jonjon το μικρο πουλησε περισσοτερο

giannis

απλα επιβεβαιωνεται οτι η apple ειναι η μεγαλυτερη εταιρεια στον κοσμο και το brand name της ειναι ανεξιτηλο ,ασχετα απο λαθη που εχει κανει!

+1 στο πρωτο σχολιο. Οι περισσοτεροι αγοραστες απλα ειναι ios users και εμειναν ευχαριστημενοι. Γιατι να αλλαξουν?

Μονο και μονο το smoothness και το απλο ui αρκουν για να ειναι ενας ΜΕΣΟΣ χρηστης ευχαριστημενος!

Φυσικα ενας gagdetακιας δν θα προτιμησει iphone..

Gkagman

Είμαι λοιπόν ο appleλοπουλος και σκέφτηκα γιατί να φτιάξω κάτι καλύτερο γρηγορότερο αφού έκανα εδώ και καιρό τη σκέψη να τα δώσω όλα στον μαρκετιδη τον φίλο μου. δηλαδή δε κατάλαβα… Ειμαι ο αρχιγοπουλος της αγοράς και θα έχω τα γατάκια τους άλλους να οδηγούν την αγορά μου… Δεν νομίζω! θα το πάω όπως θέλω εγώ και όσο οι άλλοι θα κυνηγάνε την καινοτομία που έχω είδη εγώ, έγω θα τους πληρώνω να μου φτιάχνουν και το προϊόν μου. Ναι καλά διαβάσατε όσο εσείς θα μαλώνετε εγώ θα έχω τον sonακη και και τον Samsungκιδη να μου φτιάχνουν το κινητό μου. Γιατί κακά τα ψέματα όλοι με μισούν, όλοι με αντιγράφουν και με ξανα μισούν γιατί δε τους αντιγράφω εγώ! Είμαι ο αρχηγός όχι γιατί είμαι ο καλύτερος αλλά γιατί πιστεύουν οι περισσότεροι ότι είμαι…

Τομ

Μην κατηγοριοποιειται τους αγοραστες δεν ειναι σωστο. Υπαρχουν ατομα που γνωριζουν παρα πολλα και προτιμουν iphone και ατομα που απλα το εχουν συνηθισει. Το ιδιο και στα android υπαρχουν ψαγμενοι που το προτιμουν και υπαρχουν και ατομα που απλα δεν θελουν να δωσουν πολλα λεφτα για Iphone. Εγω ειμαι ανοιχτος και στα δυο λογισμικα δεν καταλαβαινω γιατι γενικα υπαρχει τοσο κολημα. Ουτως η αλλως ολα ακριβα ειναι, και αν κατι ειναι πιο φτηνο μαλλον ειναι και ελφρως χειροτερο.

X

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι Androiκολλημένοι ειναι οτι τα τηλέφωνα με windows αρχίζουν και πλησιάζουν όλο και περισσότερο τα android, απο οτι εκείνα τα IPhone και μαλιστα εχουν πολυ ελκυστικές τιμές ειναι smooth κτλ προσωπικά σκέφτομαι περισσότερο την αγορά windows Phone ως επόμενη συσκευή – τωρα για iPhone οποίος εχει λεφτά παει και αγοράζει αλλα το να δώσει κάποιος τα λεφτά που θα εδινε για IPhone για να πάρει android – τι να πω άβυσσος η ψυχη του ανθρώπου

VasiliS4mini

Αυτό που μας δείχνουν οι πωλήσεις των νέων iPhones είναι ότι ακόμα δεν έχει κορεσθεί η αγορά και υπάρχει ακόμα περιθώριο ανάπτυξης αν και νομίζω πως τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετα. Όλη την δουλειά τελικά την έκανε και την κάνει ο μάγειρας και όχι ο Steve, όπως νόμιζα.

Georgos

“Μόλις” 1 δις κινητά android θα πουληθούν το 2014 και κάποιοι πανηγυρίζουν για 4 ψωροεκατομύρια. Τελικά έχετε πολύ πλάκα.

GeorgeS

@Georgos
Πολύ άκυρο το σχόλιο σου. Συγκρίνεις 1211 κινητά Android από 27 € με 2 συσκευές iphone. Ψάχνε το λίγο πριν σχολιάζεις!

Theo

Τωρα αυτο πρεπει εγω να το πιστεψω ? Γτ λεμε μονο για τα μεγειρεμενα νουμερα της σαμσουνγκ ? Αντε να το δεχτω, υπαρχει και αλλη περιπτωση παντως εκτος απο το να εμειναν ευχαριστημενοι οι iphone users. Μηπως δεν εμειναν ικανοποιημενοι τοσο πολυ με το 5s και θελουν το 6αρι ? Μηπως γενικα καθε χρονο θελουν ολο και πιο πολυ το καινουριο iphone ? Αν εμεις οι περιβοητοι αντροιντ χρηστες θελουμε χαρακτηριστικα και χαρακτηριστικα οπως πολλοι υποστηριζουν, γτ υπαρχουμε κι εμεις που απλα μας αρεσει το συγκεκριμενο λογισμικο (ο αλλος “Χ” λεει οτι ειμαστε βλακες που δινουμε λεφτα για αντροιντ αντι να παρουμε το iphone, την επομενη φορα να σε ρωτησουμε, το ιδιο μπορουμε να πουμε κι εμεις για εσας αλλα αντιστροφα ) τοτε γτ καθε χρονο εσεις με τα iphone τα αλλαζετε για το καινουριο μοντελο? Αφου ειναι τοσο smooth και αξιοπιστο ? Ασχετως οτι ειναι ιδια απο το 2007 !!!

Χρηστος

Πρώτα από όλα μην νομίζεται ότι είμαι iPhone hater απλά εγώ πιστεύω ότι όσοι αγοράζουν apple πληρώνουν πιο πολύ το όνομα, την εμφάνιση και την διαφήμιση γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν αξίζουν τόσα πολλά χρήματα, μπορείς να βρεις κινητό android που να “φοράει” καλύτερα πράγματα και με αρκετά μικρότερο κόστος.Επίσης αυτά που λένε ότι τα android “crash-αρουν” πολύ ενώ τα iPhone “crash-αρουν” μια φορά στο τόσο, είναι παραμύθια γιατί όλα τα κινητά “crash-αρουν” που και που και τα android ένα παραπάνω λόγο την οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης και του μεγάλου λειτουργικού.
Αυτή είναι και θα είναι η άποψη μου σε σχέση με iOS/android.

Giannis_Sam

Τον τελευταίο χρόνο μπαίνω και βλέπω τα σχόλια περι Samsung και Apple και έχω ρίξει πολλά γέλια με τους “I phonακιδες”.Οι λόγοι? Όταν η Samsung έβγαζε μεγάλα κινητά οι αντιsamsung έκραζαν τώρα που έβγαλε η Apple μεγάλο κινητό ακούμε να λένε οποίος δεν θέλει να μην το πάρει. Έβγαλε η Samsung μεταλλικό περίβλημα τους πείραξε το πίσω καπάκι που είναι πλαστικό και οτι αντέγραψε την Apple. Έβγαλε η Samsung το alpha τους πείραξε η μπαταρία ενώ τοσα χρόνια που η Apple εχει μικρή μπαταρία δεν τους πείραζε. Πάντα έχουν κάτι να πούνε τους πειράζει που η Samsung έχει ανέβει απότομα και βρήκαν ανταγωνισμό και οταν τους λες άμα θέλεις κινητό “κτήνος” πάρε το note τότε σου λένε . Πείτε ότι είστε κολλημένοι με την Apple να πούμε οκ δικαίωμα του αλλά οχι να μπαίνετε και να σχολιάζετε την Samsung και όταν το κάνει η Apple λέτε μπράβο. Κάτοχος SGS3 και μέσα στον χειμώνα θα πάω φια Samsung galaxy alpha αν και πριν βγει ηθελα το s5 αλλά το alpha είναι κινητΑΡΑ….

Μακης

Καντε λιγο υπομονη οσοι δεν τους βγαινουν τα χρηματα σε λιγο θα βγαλει ο φιλος μας ο θεοδοσης το Zerphone 6 plus και θα κλεισω με την κλασικη ατακα “παρε κοσμε και κοσμακη κινητο απ τον ζερβουδακη”

Ioannis

Νομίζω ότι οποίος κοιτάει την apple μόνο απο τα τηλέφωνα της την άδικη κατάφορα…νομίζω πως ειναι η μόνη εταιρία με τόσο εύρος επαφής του καταναλωτή με την τεχνολογία των υπολογιστών και των παρελκομένων του….και μια είδηση του μελοντος η apple ειναι η εταιρία που θα δώσει την κβαντική υπολογιστική τεχνολογία στην αρχή σε όργανισμους και εταιρίες στην συνέχεια στον απλό απαιτιτικο καταναλωτή…….

Μανος

Τελικα οι πωλησεις ειναι αποδειξη ποιοτητας η αποδειξη marketing? Αν ναι ,καλυτερη ειναι η εταιρία με τις περισσοτερες πωλησεις δηλ η samsung?

Alexboom

Εγώ δεν θα κοιτάξω τα νούμερα για άλλη μια φορά….έσπασε κάαααποιο ρεκόρ….????
Αυτό που κάνω είναι να κοιτάξω κάθε φορά γύρω μου, στο λεωφορείο, καφετέρια κ.λπ.

1/10 είναι κάποιο iphone, συνήθως το 4….δεν ξέρω που τα βλέπει τα νούμερα η Αππλ και τα δημοσιεύει, αλλά μου φαίνεται το μαγείρεμα δίνει και παίρνει….

Επίσης, οι ίδιοι που έλεγαν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω απο 4”, πάνε τώρα και παίρνουν το 4.7” ή και το 5.5”….καταναλωτές που στοχεύουν στο brand κι όχι στην ουσία, δίχως συνοχή και αυθεντικότητα…

Κατέληξα σε windows phone γιατί είναι εντελώς διαφορετικό, αποδεδειγμένα πιό γρήγορο, προσωπικά το θεωρώ το πιο όμορφο κι εντυπωσιακό και το καλύτερο σε σχέση απόδοσης/τιμής. Γούστα κι επιλογές είναι αυτά, με την διαφορά οτι οι επιλογές είναι κάποιες σωστές κι άλλες λάθος….

Το iphone, και ειδικά το 6 δεν είναι άσχημο…..τα ίδια και τα ίδια βέβαια, αλλά επιτέλους μεγάλωσε….αν μίκραινε η τιμή του κιόλας θα είχαμε ένα λόγο καλό να πούμε παραπάνω.

Με λίγα λόγια, η συσκευή είναι μια χαρά, αυτό που εκνευρίζει τον κόσμο είναι αυτοί που πουλάνε το iphone κι αυτοί που το αγοράζουν. Επιμένω πως τα νούμερα είναι φτιαχτά πάντως και οι παλιές ιστορίες για εσωτερικές αγοραπωλησίες φαίνονται ολοένα και πιό ισχυρές….

tommacgr

Οποιος πιστευει οτι ολα ειναι τυχαια στην ζωη απλα κοροιδευει τον εαυτο του η απλα κοινος θελει να στηριξει την αποψη του κ ας μην ειναι σωστη. Δηλαδη ολοι αυτοι που το πηραν 4 μυρια κομματια ειναι ηληθιοι και εμεις ειμαστε οι εξυπνοι ρε παιδια ? Αυτο που πρεπει να παραδεχτουμε ολοι τελικα ειναι οτι κανενα μα κανενα hardware δεν κανει την διαφορα αλλα το δεσιμο κ το οικοσυστημα τις καθε εταιριας λογισμικου . Μπραβο λοιπον στην apple που δινει στον καταναλωτη της αυτο που εχει αναγκη παντα.
Οσο για την Samsung δυστυχως θα πρεπει να κοιταξει οχι την apple τοσο οσο την lg με το g3 και την htc με το m8 που της πηραν τα σωβρακα φετος και να συμορφωθει .
Το μελλον πραγματικα θα δειξει οτι τα windows θα περασουν το android κ μαζι με το ios θα κοντραριζονται στην κορυφη o λογος κ παλι η σταθεροτητα κ το smootharisma στο λογισμικο τους.

fotis

Καθαρο marketing. Η πραγματικη παραγγελια ειναι το πολυ στο 25% .Το τρυκ το χρησιμοποιουν ολοι για να δωσουν ωθηση κ να δημιουργησουν ρευμα.Οπως η σαμ με το s4 s5.

tommacgr

Αυτα που δηλωνει η apple ειναι πεντακαθαρα κ οχι φανφαρες. Θα πιστευα το αντιθετο αν δεν ειχα μεγαλοστελεχοs φιλο που ειναι μεσα στην εταιρια. Μονο η συνδρομιτικη βαση της verizon κ sprint ειναι αρκετα μεγαλοι για να καταλαβουμε το τι μελη γενεσθε. Μην σχολιασουμε για κινα που ειναι μιλλιουνια .

Ιακωβος

Εγώ πάλι απορώ πως γίνεται με τοσα εκατομμυρια κομματια που λεει η apple οτι πουλαει να βρισκεται μολις στο 11,7% παγκοσμίος.Μερικοι λενε εδω περα οτι τα windows phone θα περασουν το android.Λαθος φιλοι μου,το IOS θα περασουν σε μερικα χρονια αν συνεχισει ετσι η apple.Το android ειναι στο 84,7% και τα windwos phone στο 2,5% παντα παγκοσμιος.Καταχος windows phone εδω και 2 χρονια και δεν το αλλαζω με τιποτα.Εχω δοκιμασει τα παντα!
source:https://www.idc.com/prodserv/smartphone-os-market-share.jsp

νικοςΤ

Αν και λατρευω τοandroid γιατι μπορω και πειραματιζομαι αφανταστα, το ios ειναι πολυ σταθερο κιας ειναι βαρετο. αλλα με τιποτα δε μπορω να δεχτω τη σταθεροτητα των windows.Κι αν δε λεει τιποτα οτι ο κοσμος δεν τα αποδεχεται παρα την υποστηριξη της microsoft,το δειχνει με της κινησεις της η ιδια που κοιταζει οπουδηποτε αλλου-και ειναι πολλοι οι τομεις.

Solon

Καμία έκπληξη. Το περίμενα ότι οι πωλήσεις του 6 θα ήταν πολύ υψηλές. Ο λόγος όμως είναι ότι οι χρήστες του iPhone περιμένουν εδώ και 3 χρόνια συσκευή με μεγαλύτερη οθόνη οπότε τώρα σπεύδουν όλοι να αντικαταστήσουν την παλιά συσκευή τους.
Ωστόσο νομίζω πως πωλήσεις του Plus θα κινηθούν σε χαμηλότερα επίπεδα από αυτά που περιμένει η Apple. Το γεγονός ότι η εταιρία δεν αναφέρει πόσα από τα iPhone που πουλήθηκαν είναι Plus σημαίνει κατ’ εμέ ότι οι πωλήσεις του είναι ποιο χαμηλές από αυτές που περίμεναν.

Γιωργος Κ.

Μη γελιέστε μερικοί που λέτε είναι 2 μόνο συσκευές της apple εναντίον τόσων android. Η Samsung έχει να συναγωνιστεί τόσο την ναυαρχίδα της LG όσο και της Motorola και της Htc αλλά και της Sony κτλ. Δεν έχει καμια σημασία που όλες υποστηρίζουν android Κι επειδή πολλά διαβάζω όλες αυτές τις μέρες, έχω nexus 4, Lumia 820, iPad mini και έναν Dell inspiron με w8.1.(οποιος θέλει να μου πει να του στείλω φωτο γιατί πολλοί λέτε “έχω iPhone 4s αλλά προτιμώ android”και τουμπαλιν,δήθεν και καλά ότι αυτό είναι επιχείρημα για να μας πείσετε για τα λεγόμενα σας). Συνεχίζω λέγοντας ότι συμφωνώ πως παλιότερα η apple είχε ένα πολύ σταθερό λογισμικό. Αλλά οι καιροί αλλάζουν και τη καλυτέρευση της σταθερότητας και της πολυποικιλοτητας την έχει πετύχει πλέον το android, σε συσκευές nexus. Σχεδόν μηδαμινά κολλήματα , ελάχιστα ως καθόλου κρασαρισματα εφαρμογών και καθόλου λαγκαρισμα. Το iPad mini μου με 7.1.2 και θέλετε δε θέλετε να το πιστεψετε κολλάει. Είναι απλά,η αλήθεια. Στα παιχνίδια ειδικά με,ανοιχτό το,ασύρματο αν μου έρθει μια ειδοποίηση τετελεσθαι! Ναι είναι κι αυτό το λογισμικό ομαλό και έχει ωραία αίσθηση αφής το γυαλί αλλά μην θεοποιειτε τη κατάσταση ! Πιάστε σας παρακαλώ οι ένθερμοι υποστηρικτές του ios μια… Συνέχεια »

Agnostos13

Οποιος καλυπτεται απο συσκευες των 100 και των 200 ευρω μεγεια του με χαρα του…
Δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσει κατι παραπανω!
Απο εκει και περα οι υπολοιποι η θα αναγκαςτουν να βαλουν το χερι στην τσεπη η θα στραφουν στις “υπερσυσκευες” της προσφορας! Τα καλαθια γεμισαν!

Φιλιππος

Εμενα δεν μου εκανε καμια εντυπωση, οι υψηλες πωλησεις για την Apple ειναι σιγουρες καθως εδωσε στους χρηστες της αυτο που ονειρευοντουσαν απο το iPhone 5. Παραδειγματα τυπου το τι βλεπει ο καθενας σε καφετεριες, τρενα, εστιατορια, κωλομπαρα κτλ ειναι τουλαχιστον αστεια. Η ελλαδα δεν μπορει να αντιπροσωπευσει το αν κατι πουλαει η οχι καθως εχουμε 5 εκ, ατομα εργατικο δυναμικο. Πολλα απο αυτα ειναι ανεργα και ακομα περισσοτερα παλευουν να πληρωσουν το χαρατσι. Εξη μερες στο λονδινο με εκαναν να καταλαβω οτι δυο εταιριες πραγματικα κυριαρχουν στα χερια τον Λονδρεζων Apple και Samsung με την πρωτη να προηγειται.
Βλεποντας το S5 μου να ζοριζεται συχνα σε εφαρμογες facebook messenger chrome adobe reader κ.α. και της κοπελας μου το 5s με 30 εκατ μηνυματα και 150 εκατ selfies να πεταει με κανει απλα να αναρωτιεμαι ποια εταιρεια τελικα εχει ασχολειθει πραγματικα με ενα προ’ι’ον το οποιο το πουλαει 700 ευρω?

p.s.: Το 5s δεν εχει τοσες φωτο και μηνυματα αλλα πιστεψτε με κοντα ειναι..:P

Makis

@ Ο/Η Φιλιππος λέει:
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 στο 2:00

Ωραίος…

kostas

Galaxy Note for ever!!!

Γιώργος Κ.

Το galaxy s5 σέρνεται και μάλιστα συχνά κιόλας και ακόμη καλύτερα:στο adobe. Τι άλλο θα διαβάσουμε πρωί πρωί ρε παιδιά, συγκεντρωθείτε.

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

Αν υποθέσουμε οτι κατα μέσο όρο κάθε συσκευή κοστίζει 800€ τότε μιλάμε για 3,2 δισ ευρώ έσοδα για την Apple. Άτιμη φτώχεια!!

spiros s

Ότι πουλάει δεν σημαίνει πως είναι και καλύτερο! Λογικά τα νούμερα αφού αν σκεφτούμε στην Αμερική, παράδειγμα ο θείος μου έχει πενταμελή οικογένεια όλη θα πάρουν iphone 6 πρώτον γιατί υποστηρίζουν την χώρα που μένουν και δεύτερο ή τιμές στα συμβόλαια δεν έχουν καμία σχέση με τις τιμές στις άλλες χώρες! Σαν να πούμε εμείς εδώ στην Ελλάδα πάρουμε 10εκ Έλληνες MLS κάτι που δεν θα γίνει ποτέ στην Ελλάδα αυτό στην Αμερική τελείως διαφορετική νοοτροπία.

ΚωσταςD.

5s με 30 εκατ
μηνυματα και 150 εκατ selfies
Να σου πω, αυτα ειναι αποθηκευμενα στη μνημη του κινητου; Γιατι πιστεψε με δεν χωρανε… Εκτος αν το εχει με εκδοση 200ΤΒ. Πιο τρολαρας δεν μπορεις να γινεις… και το s5 σερνεται;;; omg πρωι πρωι..ν

spiros s

Φίλιππος και εμένα η αδερφή μου έχει s5 αλλά φίλε καμία σχέση με όλα αυτά που λες μήπως είναι φουλ ιούς μέσα? Για κοίτα το λίγο.

Agnostos13

@spiros

Ιους; Μα τι ειναι αυτα που λες; Αφου το android δεν εχει ιους!!! 😛

John K.

@Georgos 4 “ψωροεκατομμυρια” οπως λες, πουληθηκαν τις πρωτες 24 ωρες,με προπαραγγελιες,γιατι δεν εχει κυκλοφορησει καν.

Φιλιππος

@ ΚωσταςD εξηγω πιο κατω τι εννοω αν παλι δεν καταλαβαινεις τι να πω…

@ Γιώργος Κ. Εγω μιλαω χωρις παρωπιδες.. το κινητο σαν συνολο δεν αξιζει τα 700 ευρω που εδωσα τι να κανουμε? στα 450 που το βρισκεις τωρα καλο ειναι..αντε παρτο κρατα το ενα μηνα και πεσμου θα εδινες 670-700 ευρω γι αυτο?

αν η επομενη συσκευη μου θα ειναι Android, σιγουρα θα ειναι htc, ειναι η μονη εταιρεια που δεν σε κοροιδευει στη μαπα.. μακρια απο πλαστικουρες

τζιμ

Φυσικό είναι να έχει τόσες παραγγελιες οταν στην αμερική το παίρνεις με 200 ευρώ με διετή σύνδεση και εκτος αυτού φυσικό είναι να υποστηρίξουν το δικό τους προϊόν οι αμερικανοι που εδώ που τα λέμε δεν θέλει και πολλή κόπο να τους πλασάρεις κάτι.. ενδιαφέρον θα είχε να μας λέγαν ποσεs παραγγελιες είναι εκτος αμερικής

Γιώργος Κ.

Φιλιππε δεν αναφέρθηκα στη Samsung εν γένει. Κι αυτή τη θεωρώ υπερεκτιμημένη μαζί με την apple. Πουλάει πλαστικό κινητό για 700ευρω αλλά το κινητό γενικά είναι τούμπανο. Από την άλλη η apple πουλάει ένα μετριων χαρακτηριστικών κινητό με πολυ καλή κατασκευή πάλι στην ίδια τιμή. Κι αυτό το θεωρώ υπερεκτιμημένο.
Παίρνεις nexus που είναι μισή τιμή (εκκίνησης) κι από τα δυο και συνδυάζει best of both worlds (το nexus 4 είναι από γυαλί κι όχι από πλαστικό). Και λυπάμαι αλλά το”το έχει η κοπέλα μου και δε κολλάει” δεν πείθει. Το ότι μπορεί να το χρησιμοποιείς εσύ για 10-60 min ημερησίως και το βλέπεις ότι δεν έχει θέμα εντός αυτής της ωρας δε σημαίνει οτι είναι κι έτσι. Λειτούργησε το κινητό για καιρό και μετά πες μας μια καθολική εμπειρία χρήσης κι όχι να βγάλεις μια κρίση από μεμονωμένες σκηνές. Γιατί κι εγώ σου είπα εχω iPad mini(ίδια χαρακτηριστικά με iPhone4s) Και κατέγραψα την συνολική μου εμπειρία

direfear7

κοιτα χαρουλες τα αμνοεριφια…αυτα τα νουμερα τα μαγειρεψε ο κ. Cook(ονομα και πραμα) για να σας κρατησει συσπειρωμενα στο μαντρι της αγορας με την βοηθεια του τσοπανοσκυλου του marketing…γιατι αλλιως θα σας ετρωγαν οι λυκοι της σαμσουνγκ!ποιος ξερει ποσα πληρωσε ο Μαγειρας για να δημοσιευσουν αυτες τισ κουταμαρες!!!

kiriakos

θεωρω κοροιδια τοσα λεφτα για μια συσκευη που η μπαταρια του δεν βγαζει καν μια ημερα….

Agnostos13

Μην τσιμπατε παιδια…
Εχω εγκυρες πληροφοριες οτι οι 2.000.000 προπαραγγελιες ειναι στο ονομα Cook! Λετε να εχει τοσο μεγαλο σοι; :Ρ

Αποστόλης Ρόδος

Όλες αυτές οι πωλήσεις…. έχουν να κάνουν με το απωθημένο των fanboys, να αποκτήσουν επιτέλους την παντόφλα που κατηγορούσαν τόσο καιρό, κρυμμένοι πίσω από τον αντίχειρα τους.
Welcome to life …. Επιτέλους μπορείτε και εσείς να χαρείτε….. άντε και του χρόνου με 2 gb ram μπρε….. Και του αντιχρονου με 13mp camera και τηλεσκόπιο μαζί, για να βλέπετε που έχει φτάσει το Android….. 😛

Agnostos13

Ειναι επιτευγματα του android τα 13Mp καμερα και τα 2gb ram?
Ρε τι μαθαινει κανεις… Και εγω νομιζα πως το android ειναι software!

sifis

https://support.apple.com/kb/HT6407?viewlocale=en_US&locale=en_US#top

Ενας οδηγός για τους android users θα φανει σε πολλούς χρήσιμος!! 😀

panosgt

Ωραίο και το νέο τηλέφωνο της Apple
Ενδιαφερόμενοι ελπίζω να είναι πολλοί .
Όχι τίποτα άλλο εμένα με ενδιαφέρει το κράτος να εισπράτει το ΦΠΑ
για να παίρνουμε την συνταξούλα μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.