iPhone 6 και iPhone 6 Plus, τι γίνεται όταν πέσουν κάτω; [drop test video]

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι από σήμερα 19 Σεπτεμβρίου διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές μεταξύ των οποίων είναι και η Αυστραλία όπου οι υποψήφιοι αγοραστές στήθηκαν ώρες την ουρά και το έχουν στα χέρια τους. Εκτός από το μη προγραμματισμένο drop test που είδαμε το πρωί on camera, κυκλοφόρησε το πρώτο σχεδιασμένο τεστ πτώσεων των νέων iPhones.

Βλέπουμε ότι όταν πέφτουν με την πίσω όψη, τότε δεν έχουν σχεδόν κανένα πρόβλημα εκτός από μικρές εκδορές. Το πρόβλημα είναι όταν η οθόνη έρχεται σε επαφή με το πάτωμα όπου τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για το μεγαλύτερο iPhone 6 Plus.

Πάντως, ενδιαφέρον θα είχε να δούμε τα drop test στην περίπτωση που η Apple έβαζε τελικά την επικάλυψη από ζαφείρι που ακούγαμε για καιρό. Τελικά όμως δεν το έκανε και δείτε τα αποτελέσματα:

Update: Προστέθηκε και δεύτερο video.

iphone 6 drop test, iPhone 6 και iPhone 6 Plus, τι γίνεται όταν πέσουν κάτω; [drop test video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Για πλακα σπανε με την πρωτη…κι οχι απλα σπανε…θρυψαλα 800 ευρω….

j

Του βάζεις μπροστά ένα τζαμί με 10-20 ευρώ και μια θήκη με 10 και είσαι κομπλε

nikos

Το πληρωνεις λοιπον 800…900 ευρω…και θελει και επιπλεον τζαμι και θηκη… :Ρ οχι οτι επρεπε να βαλουν με τοσα που κοστιζει το πιο ανθεκτικο γυαλι που υπαρχει…λεω εγω τωρα….

zois

κλ όταν παρεις ένα τετοιο κινητο το προσεχεις και του εχεις βαλει θηκουλα .πχ το δικο μου Μ8 είναι σε θηκη και screen protector από την στιγμη που το εβγαλα από το κουτακι 🙂

Theo

Ας εμφανιστουν τωρα αυτοι που ελεγαν περι ανθεκτικοτητας του iphone. Ειναι δυνατον να συγκρινονται κινητα αντροιντ με 5 ή 6 ιντσες και 160 γρ με τα 5,5s που ειχαν 4 ιντσες και ηταν 115 γρ ? Οχι βεβαια. Αυτη ειναι δικςιη συγκριση τωρα.

j

1) δεν πληρωνεισ 800-900 υπαρχει και με 700
2) αν εχεισ 700 ευρω θα εχεισ 20-30 παραπανω για να εισαι 100% ασφαλης

Jimo

Δν μπορώ να καταλάβω πως τα έσπασαν σε αυτό το βίντεο τα κινητα δείτε το παρακάτω απο τους ορισμένους εχθρούς του iPhone που ήταν οσο ποιο σκληροί μπορούσαν ! Δεν έπαθαν τίποτα τα iPhone https://youtu.be/JS8f-hVsDzA

giannis13

λιγο ασχετο αλλα με tempered glass , αν πεσει το κινητο με την οθονη , το προστατευει το γυαλι ;
μακαρι αλλα δεν νομιζω να κανει τοσο καλη δουλεια το tempered glass !

VasiliS4mini

Εγώ σε άλλο βίντεο πάλι είδα οτι το zapfire crystal κάνει δουλειά και οι πτώσεις στο 6 και 6+ δεν άπασαν την οθόνη.

MasterMind

ΑΝ…λεω….ΑΝ δείτε και δεύτερο βίντεο ξαναγράψτε.

Darth

@j ειναι που ειναι μεγάλα αν μπει τζάμι και θήκη υψηλής προστασίας θα γίνει σαν ipad mini σε μέγεθος

karlitonio1

Ελεος ρε apple βαλε ενα gorilla glass 3 η εστω 2, αλλα με 1000 ευρώ gorilla glass 3 minimum. Ειπαμε δεν ειναι και τανκς αλλα αμα πεσει απο το ιδιο υψος δεν νιωθει μονο απο πολυ ψηλα. Ντροπη σε αυτην την ετερεια πραγματικά ειναι πολυ χαζος ο κοσμος αν δεν της δωσει ενα μαθημα αλλα απο τι φενεται. Παρτε παράδειγμα σαμσουνγκ( iphonakides για να μην πω κατι αλλο απο i…..s) μεν τα περνε ο κοσμος αλλα τις άφηνε μυνηματα και τα ακουσε αυτήν ετερεια εστω κσι ενα. Αντίστοιχα εσεις χαιδευεται τα απειρα λαθη της συγκεκριμενης ετερειας. Το παρακατω βιντεο δειχνει ακριβώς τι ειστε και τι κανει αυτην η ετερεια αξιζει να το δειτε (εχει πλακα :p) https://youtu.be/SbmgV7Oyp0w

Genesis

τόσα λεφτά και λίγο ποιο ανθεκτικό στης πτώσης δεν μπορούσανε να το κάνουνε? τι να πω ρε apple…άμα είναι να του αγοράζω ξεχωριστά μια θήκη με τιτάνιο για να μην παθαίνει τίποτα άντε γεια.

Batel

Για Κινέζικα κινητά δεν τα πάνε και άσχημα.

giannisanag

3φορες μου χει πέσει έτσι το note 3. Αθικτο εκτός από κάτι σημαδακια στο μαλακό πλαστικονικελ γύρω γύρω. Το iPhone 4 είχε πέσει άπειρες φορές και δεν παθαίνει τίποτα. Τη δεύτερη φορά που έπεσε με την οθόνη κάτω έσπασε. Με τέτοιο κόστος οφείλουν να ναι όσο πιο ανθεκτικά γίνεται και οι χρήστες όσο πιο προσεκτικοί. Οι θήκες είναι μεσοβεζικη λύση. Εχω την γνησια δερμάτινη sview πλέον στο note και από τη μια λέω έτσι Έπρεπε να βγαίνει από το εργοστασιο από την άλλη το κανει διπλό σε πάχος και βάρος.

Χρήστος Παπαβασιλείου

Κλασσικοί όλοι σας κανείς δεν είδε το βίντεο των android authotiry και όλοι φαινεστε χαζοι

λεόντιος

ντάξει
βγαίνει καινούργιο αμάξι και το τρακάρουν επίτηδες για να δούνε τί παθαίνει ??
όσες πιθανότητες έχεις να σου πέσει είναι λιγότερες από το να τρακάρεις αλλά είπαμε η καθοδήγηση καλά κρατά !!!!
τηλέφωνο είναι έπεσε έσπασε ράγισε γδάρθηκε έλεος αν το θες μαμά πάρτο και βάλτο στη βιτρίνα αλλιώς παίζουν θήκες ειδικά για ναυαρχίδες με military grade !!!

Svigos

Sapphire glass my @ss!!!!!!

Nio

Τοσο ασχημο αιφον θελει θηκη οπωσδηποτε…………. αυτες οι γραμμες…….

https://www.youtube.com/watch?v=3a3uFD2du78
Πολυ innovation ρε παιδι μου μεχρι και οι Αμερικανοι εχουν βγαλει 20 parody……
Ειδικα για το icar εχω πεθανει στα γελια. Αν παρουσιαζε αυτοκινητο η απλ κατι τετοιο θα ητανε σιγουρα,………. και θα εκανε καμια 50.000 ευρω……χαχαχαχαχαχα

Chris7887

Karlitonio1 εισαι θεούλης!!!η ΩΡΘΩΓΡΡΑΦΟΙΑ είναι το δυνατο σου σημειο!!
Κοιτα τα λαθη σου κ ασε τα λαθη της ΕΤΕΡΙΑΣ.

Arrow

Ένα μπράβο μόνο για το ότι η οθόνη δουλεύει ακόμα αν και έχει σπάσει η οθόνη.. μπράβο στην Apple για αυτό!!

isi

Στο δευτερο βιντεο εχει γινει ξεκαθαρα edit… Ωραιο το iphone αλλα οχι και αθραυστο, μη τρελαθουμε!

pazzo

για καποιους είναι σημαντικός παραγοντας το design ενώς smartphone για μια αγορά. ΓΙα αυτους π.χ που έχουν τα 600 ευρώ πάνε public και λένε θέλω το καλήτερο, βάζουν μπροστά τους τις ναυαρχίδες και διαλέγουν βάση το design.σαν να αγοράζουν μια τσάντα. π.χ ο πατέρας μου σιγά μην καθόταν να συγκρίνει λογισμικά και hardware.
Ε λοιπόν είναι κρίμα να αγοράζεις htc one και iphone και να του βάζεις θηκες. τσάμπα τα λεφτά δηλαδή. θα μου πεις, δεν είναι αμερική εδώ να σου δείνουν τσάμπα κινητό κάθε δύο χρόνια η αντίστοιχη vodafone οπότε πρέπει να το προσέχεις γιατί έχεις δώσει πολλά λεφτά και δεν το πήρες τσάμπα..
αλλά όταν βλέπω τέτοια κινητά σε θήκες πραγματικά εκνευρίζομαι. σαν να βάζεις σακάκι, μαζί με το προστατευτικό του από το καθαριστήριο

Agony

Εγώ έχω την εξής απορία, καθόμαστε και κοιτάμε ποσο πάχος έχουν, ποσο όμορφα είναι “, από τι υλικό είναι φτιαγμένα. Βγαίνουν λοιπόν οι εταιρίες με ένα τέτοιο κινητό , πιο λεπτό , με σασί από αλουμίνιο, με όμορφο desighn.
Πάει λοιπόν ο αγοραστής να πάρει το πανέμορφο κινητό και τι βλέπω ?

Ζελατίνες , Θήκες και δε συμμαζεύεται. πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο?
Αφού ούτος η άλλος μετά από 2-3 χρονια θα το αλλάξεις σίγουρα,απολαυσετο Η δικαιολογία του στιλ μου πέφτει συνεχεια, η δουλειά που κάνω είναι σκληρή και βάναυση δεν ισχύει, διότι αν ήταν έτσι πας και παίρνεις κινητά του στιλ caterpillar.

Βαγγέλης

To βίντεο με το Anroid Authority (android my a@h) έχει υποστεί edit.

Βουίζει όλο το web, χάνουν κόσμο σαν τρελοί. Mακάρι να ακουστεί παντού.

Στο 3:40 και μετά η οθόνη σπάει και ξεκολλάει αλλα ως δια μαγείας βγαίνει αλώβητο.

Φτάσαμε στο ναδίρ των καναλιών Ανδροιδ, να υποστηρίζουν ψευδώς προϊόντα της Apple.

Πραγματικά τι να πεις.

tiamat

# agony. Ωραίος! , εγώ πάντα αγοράζω ακριβές, ποιοτικές δερματινες θήκες , ενω πότε δε φοραω στα κινητα tempered glasses, screen protectors και λοιπες γκομενιστικες πρακτικές.
Το καλό εργαλείο είναι για να το χαίρεσαι. Αν δε μπορείς να αντεπεξέλθεις σε ενδεχόμενη απώλεια η φθορά οικονομικά κάτσε με τη ψυχή στο στο στόμα και με 15 προστατεύτικα και συνεχως τα ματια από πάνω του! (Μιζέρια…)
Το να εισαι ανετος ειναι θεση και αποψη .
@βαγγελης. Όντως τι να πεις… Εγώ δεν εμπιστεύομαι κανένα site!

direfear

Ρε παιδια,οκ.Να του βαλεις ζελατινα μπροστα.Αλλα αν του βαλεις πλαστικη θηκη προστασιας κρυβεις την ποιοτητα και το design για το οποιο οι ifans διαρηγνυουν τα ιματια τους,τοτε εμφανισιακα δεν θα εχει διαφορα με samsung,lg για τα οποια λετε οτι ειναι πλαστικουρες…ποιο το νοημα λοιπον;

Batman

Καλύτερα να έχεις ένα ακριβό κινητό ντυμένο με θήκη και ζελατίνα προστασίας των 3 ευρώ που μπορεί να σε γλυτώσει από ζημιά στην οθόνη και να μην αγχώνεσαι για τούμπες κτλ.Να μπορείς να το βγάλεις όποτε θέλεις να το χαρείς και να ναι άθικτο όπως όταν το αγόρασες παρά χωρις θήκη και προστατευτικά που δεν έχεις την επιλογή αυτή που σημαίνει αυτό ότι αν δεν αγχώνεσαι για το τι θα πάθει ένα τοσο ακριβό πράγμα δεν σε ενδιαφέρει για τους δικούς σου λογους(πχ είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς σε 2 χρόνια να πάρεις καινούργιο).Ο Νώε πριν βρέξει έφτιαξε την κιβωτό.Αλλά βάζετε όλους στο ίδιο κουτί τελείως λάθος για μένα και μην ασχολείστε με το τί κάνει ο καθένας στο κινητό του το οποίο δεν σας αφορά.Ο Νώε πριν βρέξει έφτιαξε την κιβωτό.Γνώμη μου πάντα.

Christakis

Lumia λέγεται η απάντηση στις θήκες και τα προστατευτικά..
Είναι άθλια πραγματικά όλα αυτά τα μέσα προστασίας…

Αρκετά μίζερη πρακτική ..

Πάντως το Lumia 800 ήταν σκυλί του πολέμου και αρκετά πιο παλιό..
Το αντικατέστησα προσφάτως με Lumia 930 και με ρώτησαν στο κατάστημα γιατί δεν θα αγοράσω μεμβράνη προστασίας της οθόνης…

Είναι απλά Gorilla Glass και δεν το έχει ανάγκη..
Κι αν σπάσει.. υπάρχει στα καταστήματα ο αντικαταστάτης του :DDD

Vassilis Papathanasiou

εγώ πιστεύω ότι είναι οπώς σου πέσει και που θα σου πέσει….γιατί όμως τσιγκουνεύονται λιγο την ποιοτητα του γυαλιου??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.