iPhone 6 (4.7″), leaked φωτογραφία δείχνει 1,810 mAh μπαταρία

Πριν από λίγες μέρες είχαν κυκλοφορήσει οι πληροφορίες ότι το 4.7 ιντσών iPhone 6 θα έχει μπαταρία από 1800 mAh μέχρι 1900 mAh ενώ η μπαταρία του 5.5 ιντσών phablet θα είναι στα 2500 mAh. Σήμερα διέρρευσε φωτογραφία από την μπαταρία του μικρού iPhone 6 και δείχνει 1,810 mAh.

Αν η φωτογραφία δείχνει την πραγματική μπαταρία του iPhone 6, τότε πρόκειται για πολύ μικρή βελτίωση σε σχέση με την 1,560 mAh μπαταρία του iPhone 5s. Mια 1,810 mAh μπαταρία τοποθετεί το iPhone πίσω από ανταγωνιστές όπως για παράδειγμα Samsung Galaxy S5 και HTC One M8.

Ωστόσο, ευελπιστούμε ότι το hardware σε συνδυασμό με το software ίσως αυξήσουν τη διάρκεια της μπαταρίας και το iOS 8 να δώσει την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Επίσης, πληροφορίες από Digitimes Taiwan αναφέρουν ότι η μπαταρία θα έχει πάχος μόλις 2 χιλιοστά αντί για 3 χιλιοστά που έχουν τα iPhone 5 διότι η Apple θέλει το iPhone 6 όσο πιο λεπτό γίνεται.

Το iPhone 6 αναμένεται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο σε 2 εκδόσεις, αν και οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι το μεγαλύτερο iPhone ίσως μετατεθεί για το 2015.

iphone 6 μπαταρία, iPhone 6 (4.7″), leaked φωτογραφία δείχνει 1,810 mAh μπαταρία

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stelios

Με τέτοια μπαταρία ούτε μέρα δεν βγάζει

tiamat

φυσικα και γουσταρει να καψοναρει τα sheeps της !!

alexandros14

παιδια γενικα τα iphone δεν εχουν και τισ καλυτερες μπαταριες αυτο είναι γνωστο, αλλα επιδη ειναι διαφορετικη ολη η αρχιτεκτονικη του απο τα adroid phones δεν ειναι τοσο μικρη όσο ακουγεται….

i love rihanna

Αυτη ειναι η μπαταρια που ελεγαν οτι θα κραταει βδομαδα? Και ας πουμε οτι ηταν λιγο πιο παχυ το τηλεφωνο και ειχε πχ 2000mAh τι θα γινοταν? Μαλλον θα εχουν συνηθησει να φορτιζουν δυο φορες τη μερα τα κινητα τους οσοι ειχαν iphone και σου λεει ας βρουν μπριζα! Μαλλον η apple αφηνει το πεδιο ελευθερο για trolling απο τη Samsung!

Agnostos13

Να ‘ναι καλα οι εξωτερικες μπαταριες!

Nio

Τι να το κάνεις το λεπτό και το ωραίο αν πρέπει να σαι κολλημένος στον τοίχο?

Dimos

“Wall hungers”….πόσο δίκαιο είχες πάλι ρε Samsung !!!

Αντώνης Μαρίνος

H Apple δίνει ακριβώς τόση χωρητικότητα όση χρειάζεται για να συνεχίσουν τα iPhones να προσφέρουν αυτό που προσέφεραν μέχρι σήμερα: να βγάζουν οριακά μια μέρα με μικρή/μέτρια χρήση. Όποιος περίμενε κάτι διαφορετικό (όχι “βδομάδα” που διαβάζω, ούτε καν για 2 μέρες δεν μιλάμε), δεν έχει καταλάβει την τακτική της Apple. Και στο κάτω-κάτω, πως θα πουλήσουν αξεσουάρ οι “εξουσιοδοτημένοι” συνεργάτες της ? 😉

Α, και οι “τοιχοαγκαλίτσες” λέγονται “wall-huggers” ρε παιδιά, ούτε “hangers” (κρεμάστρες) ούτε “hungers” (πεινασμένοι)…

Dimitrinho

Η apple δεν θελει ακομη να σας αποκαλυψει ακομη τιποτα γιατι θελει λιγοτερο απο 2 μηνες ακομη να μην αφησει λιγο να χαρουν οι υπολοιπες εταιρειες;γιατι ετσι και αλλιως το τελος τους ειναι πολυ κοντα

Νωντας

1810=EPIC FAIL..!!!Στο Flex που εχω που του βγαζω τα ματια κραταει κανα 2ημερο..3500 ομως η μπαταρια..Επαναλαμβανω 1810 ειναι παρα πολη λιγη για οποιοδηποτε λειτουργικο..Μα καλα τη παλευουνε εκει τα μηλαρακια??

Τσου ρε Λάκη

Σίγουρα θα έχει διάρκεια λέτε να την έβαλαν πάνω χωρίς να την δοκιμάσουν η βάλανε πότε μπαταρία που δεν κρατούσε σε προηγούμενα μοντέλα σε σχέση με άλλα smartphones…? Στα νούμερα μπορεί να είναι μικρή αλλά όπως και άλλα τεχνικά χαρακτιριστηκα σε προηγούμενα iphone όπως επεξεργαστές ραμ μέγαπιξελ στην κάμερα (έχω να σου δείξω 8αρια που τραβάνε σαν 3mp…)κλπ. Προφανώς θα δούμε κάποια μπαταρία με νέα τεχνολογία σε συνδυασμό με το ios8και όπως ξέρουμε η Apple έχει επενδύσει πολλά λεφτά και χρόνια για να έχει στο μέλλον μπαταρίες με όχι απλά μεγάλη διάρκεια αλλά τεράστια ιδικά στα MacBook. Για τους ενοχλητικους: (Δεν είμαι φαν μπόι δεν έχω iphone το LG g2 έχω αλλά έχω γνώμη γιατί πέρασαν από τα χέρια μου το 4 και το 4s και το 5αρι το έχω δει από φίλους.)

Τσου ρε Λάκη

@Νωντας η 1800-1900 λένε πως θα είναι για το 4.7 για το 5.5 θα είναι όπως λέει το άρθρο 2500.

Sot11

Τώρα τι ειναι αυτο; Σιγουρα χωράει 2000 mah στο iPhone 6, πόσο χώρο θα πιάνει πια;

Λευτέρης

Λένε 2.500 θα έχει το 5.5 ιντσών.Και το 4.99 ιντσών s4 μου έχει 2.600!

Δημητρης

αυτο που λετε οτι της samsung κρατανε με ποια λογικη το λετε???ενας φιλος μου εχει το s4 δεν το χρησιμοποιει τρελα και το βαζει 2 φορες την ημερα….το iphone 4s που εχω και το χρησιμοποιω ολη μερα το βαζω μια φορα…οχι 2 που λετε….οτι νανε ομως!!!

P

Η διάρκεια μάλλον θα ειναι στα επίπεδα του 5s και όχι λιγότερο … Κάτι ανοησίες που γράψανε ότι περιμένανε την μπαταρία της μιας εβδομάδας στο 6 μάλλον δεν διαβάζουνε τα άρθρα σωστά … Και κάτι που διάβασα ( άσχετο με το άρθρο ) η κάμερα θα παει στα 13mp για υποστήριξη 4K και τέλος αυτός που αγαπά την Ριάνα να γράφει σωστά γιατί αποτελεί ηχορύπανση των ματιών μας..

Rizo

Παιδιά τρολάρεστε μεταξυ σας?? Μετα φταιω εγω να κανω καυστικο σχολιο για τα fanboys εδω μεσα?? Παιδια εχετε την παραμικρη ιδεα τι παχος εχει το galaxy s4 που εχει 2.600mah μπαταρια?? Τι λετε τοτε οτι αμα παει στα 2.000 π.χ. το i6 θα παχυνει?? Τους ειναι δυσκολο να βαλουν μια μπαταρια της προκοπης??? Εδω ο αλλος λεει οτι ειναι η τακτικη της εταιριας να κραταει λιγο για να πουλαει και αξεσουαρ!! Και του αρεσει!! Δηλαδη αν σου εβγαζε καθε λιγο και λιγακι βλαβες το αυτοκινητο θα σου αρεσε?? Ε, αφου θα εκανες πλουσια την εταιρια, εσενα μαλλον θα σου αρεσε… Επισης καποιος ειπε οτι το s4 ενος φιλου χωρις ιδιαιτερη χρηση χρειαζεται φωρτιση 2 φορες την μερα… Φιλε να πεις στον φιλο σου οτι ειναι για μπαταρια.. επισης το i4s εχει 3,5 ιντσες και διπυρηνο επεξεργαστη στα 1,2ghz.. ειναι αλλη κατηγορια το κινητο.. Παιδια, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ θελουν να κραταει πολυ το κινητο. ΔΕΝ αντεχεται τετοια υποκρισια παιδια. Ειπαμε… Σε λιγο θα πειτε οτι ειναι και καλυτερα να το φορτιζεις 2 φορες την μερα.. Οσον αφορα το κινητο, να ξερετε οτι η αλλαγη στην οθονη ειναι μεγαλη. Ο επεξεργαστης θα καιει πιο πολυ και η καμερα επισης. Οτι και να… Συνέχεια »

Agnostos13

Ενδεχομενως με μια IGZO οθονη να εχει καλυτερη αυτονομια το 6αρι εστω και με τοσο μικρη μπαταρια…
Αλλιως υπαρχει και το ChangHong Z9 με 5000mAh μπαταρια!

tasos

καλησπερα ! Ναι ειμαι Apple fun οχι ομως σε επιπεδο να ασκώ κριτικές για άλλες εταιρίες απλός υποστηρίζω πάντα τον πρωτοπόρο !
η μπαταρία της Apple πιστευω είναι καλή σε συνδυασμό με το software , μου εχει τυχει να μην χρειαστει να το φορτισω για 5μερες .
Ποιος ειναι λοιπον ο λογος που λετε οτι δεν διαρκει πολυ ωρα ? Εχετε παρατηρησει πολλους με αλλα κινητα να παιζουν παιχνιδια ? να ανοιγουν ολη την ωρα το 3G/4G ?
Οι χρηστες του iphone παιζουν παιχνιδια ολη την ωρα , και εγω πραγματικα δεν εχω δει πολλους με samsung να παιζει καποιο παιχνιδι πανω απο 10λεπτα την μερα . Και οσους ειδα να παιζουν πολυ ωρα μου ελεγαν οτι η μπαταρια τους τελειωνει γρηγορα .

nikmour

@Αντώνης Μαρίνος “τοιχοαγκαλίτσες”…xaxa Πέθανα…

@tasos άσε να μαντέψω. Το φόρτισες και έφυγες από το σπίτι για έξι μέρες. Την πέμπτη φορτίστηκε μόνο του.

Τσου ρε Λάκη

@taso έχεις δίκαιο φίλε αλλά εδώ μέσα ο καθένας λέει ότι του κατέβει και αν δεν συμφωνούν οι άλλοι μαζί του τους λέει φαν μπόι εγώ στο 4s το 3g το είχα συνέχεια ανοιχτό και όταν ήμουν έξω πχ σε κανένα ταξιδάκι με ΚΤΕΛ η τρένο που το έλιωνα με έβγαζε μια χαρά από τότε που πήγα στα Android και να αναφέρω μερικά από αυτά Samsung s2 s4 nexus3 nexus4 HTC onex και αρκετά άλλα παλιότερα πριν πάρω iphone 4 4s δεν με βγάλαν ούτε μέρα ιδικά αν τολμούσα να αφήσω ανοικτό 3g καλά παιχνίδια σπίτι και με τον φορτιστή πάνω.. Στο 4 4s έπεζα κι έξω ρε φίλε και μου εμένε και λίγη μπαταρία να προλαβω να φτάσω σπίτι.. Χα χα Το μόνο Android που πήρα και δεν έχω θέμα με την μπαταρία είναι αυτό που έχω τώρα το LG g2 αν και δεν ανοίγει το πίσω καπάκι το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να πάρει κάτι πολύ καλό μέχρι 300€.

tasos

@nikmour εννοω πως αν δεν παιζεις παιχνιδια και απλος τσεκαρεις mail – στελνεις sms και παιρνεις τηλ ( οχι για ωρες οπως κανουν οι κοπελιτσες … ξερεις 1λεπτα για να κανονισεις τι θα κανεις ) οπως κανουν δηλαδη οι περισσοτεροι χρηστες των αλλων κινητων κραταει αρκετες μερες η μπαταρια τωρα αν το εχεις για παιχνιδομηχανη λογικο ειναι να τελειωνει γρηγορα…και λεω για παραδειγμα εμενα 5 μερες ειχε κρατισει με αυτον τον τροπο και την τελευταια μερα ηταν 10% και το βραδυ πηγε 3% και το εβαλα να φορτισει !

@τσου ρε λάκη . και εγω 8ωρες ταξιδι εβλεπα μια σειρά που ειχα περασει και επαιζα παιχνιδια . δεν θυμαμαι με ποση μπαταρια εμεινε αλλα δεν ειχε κλεισει σιγουρα !

Ολα εχουν να κανουν με τον χρηστη της συσκευης . Αν δεν ξερει πως να διαχειριζεται το κινητο φυσικά και θα κλεισει απο μπαταρια , οποιας μαρκας και αν ειναι !

Alexis

Το έχετε κάψει μερικοί. Αν είναι να στέλνω SMS και να παίρνω τηλέφωνο μόνο θα πάω να πάρω ένα Alcatel να κρατάει και η μπαταρία κάνα 6μηνο όχι να δώσω 700€ για iphone. Απορώ τι παιχνίδια παίζεται και τι σειρές βλέπετε στις 3,5 ίντσες. Χωρίς πλάκα είστε άρρωστοι μερικοί και φαίνεται από τον τρόπο που υποστηρίζετε μια εταιρία σε κάθε άρθρο που αναφέρεται κάτι για το όνομα της. Καθόλου αντικειμενικότητα. Μπες και στον στάβλο έλεος.

Τσου ρε Λάκη

@alexis φίλε τις εμπειρίες μας λέμε την φαν μπόι αν δεν βλέπεις καλά εγώ έχω LG g2 άσχετα που θεωρώ τα Windows phone καλύτερα από πολλές απόψεις χωρίς να φανατιζομαι αλλά τα iphone πέφτετε όλοι να τα φάτε και να κράξετε όποιον πει κάτι καλό για αυτά εγώ που είχα iphone ξέρω αν κράταγε η όχι και η αλήθεια είναι ότι σε σχέσει με οτιδήποτε άλλο και για γενική χρήση κράταγε περισσότερο από όλα στην πορεία βγήκαν τετραπυρινα κτλ που δεν είναι σωστό να τα συγκρίνουμε γιατί δεν είναι στην ίδια κατηγορία ποια..

Rizo

Φίλε @Τσου ρε Λάκη, κι εγω HTC εχω και τώρα τα ακουει και αυτή απο μενα γιατί ενω θα μπορούσε να είναι η καλύτερη εταιρία, κάνει βλακίες. Εγω προσωπικά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός όποια εταιρία και να είναι, αν κάνει καλή κινηση απο μένα θα ακούσει μπράβο. Είπαμε, ωραίο σχέδιο, ωραία ποιότητα, τα i5-s αλλά όταν κάνεις ένα μεγάλο άλμα *μεγαλύτερο απο το i4s –> i5* και είναι σίγουρο οτι οι ανάγκες του hardware και του software μελοντικα θα είναι αυξημένες πρέπει να κάνεις και την ανάλογη αύξηση στην μπαταρία.. G2 έχεις όπως λες και βλέπεις πως θα έπρεπε να είναι η σωστή αυτονομία..
Αλλά ξαναλέω οτι μάλλον λάθος θα είναι η πληροφορία. Παραπάνω θα είναι η μπαταρία..

Tasos

@alexis μα πόσο φαίνεται ποιος ειναι ο άρρωστος ! παρακαλώ να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα! λεω καπου οτι στελνω μονο SMS και παίρνω μονο τηλέφωνα ; μίλησα για κατι που μου είχε τύχει μια δυο φορες επειδη δεν το χρεισημοποιουσα πολυ …. Επίσης λεω ΟΤΙ όσοι εχουν άλλη εταιρία εκτος απο apple στέλνουν μονο SMS παίρνουν τηλέφωνα και μπαίνουν Facebook για αυτο τον λόγο δεν μένουν απο μπαταρία γρηγορα ! ( απο οτι εχω δει , για τους περισσότερους ) ! Δεν ειμαι αντι samsung ή LG ή κάποια άλλη ! Ο καθε ένας με τα γούστα του 🙂

τιμος8

Εχω s4 και με σκληρη χρηση βγαζει μιαμιση μερα τις πιο πολλες φορες. Μιση μερα δεν υπαρχει. Μαλλον μπερευετε το s4 με το 4s…αδυνατο.

Χρήστος

για άλλη μια φορά ας το πούμε, δεν πειράζει.

Η απαίτηση που έχει το iOS από τη μπαταρία, δεν συγκρίνεται με την απαίτηση που έχει το android από τη μπαταρία της συσκευής.

Τα 1440mah του iPhone 5, μου παρέχουν 38 ώρες αυτονομία (wifi, bluetooth όλες οι ομιλίες, λίγα δεδομένα 2G), όσο και αν σας φαίνεται περιέργο σε 19 μηνών συσκευή που δουλεύει μέρα-νύχτα.

Κάποιοι λένε οτι μεγαλώνει η οθόνη και χρειάζεται παραπάνω mah, είδωμεν διότι μεγαλώνει μεν η οθόνη, αλλάζει δε και η τεχνολογία της.

Αντώνης Μαρίνος

Επειδή βλέπω ότι μερικοί χρήστες iPhone έχουν ποστάρει τις συνθήκες και την αντοχή διαφόρων εκδόσεων, και άρα έχουμε πραγματικά δεδομένα για να συγκρίνουμε, να σημειώσω ότι το G2 βγάζει κατά μέσο όρο περίπου 45-46 ώρες λειτουργίας (χοντρικά 2 μερόνυχτα ή 4 μέρες χρήσης) με τα πάντα όλα ανοιχτά συνεχώς (WiFi, LTE, BT, NFC, GPS), με περίπου 4-5 ώρες οθόνης, κλήσεις, SMS, mails, browsing και περίπου 1 ώρα gaming. Όλα αυτά τα πετυχαίνει με μια 3χιλιαρη μπαταρία, με 5,2″ οθόνη και 2,3GHz quad επεξεργαστή. Προφανώς και το G2 είναι το κορυφαίο (ή από τα 2-3 κορυφαία, υπάρχει και το Lenovo με την 4αρα μπαταρία) android κινητό σε θέμα αυτονομίας, προφανώς και είναι αρκετά μεγάλο για να χωράει τέτοια μπαταρία, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για αυτονομία και άρα η μπαταρία πρέπει -αναλογικά- να αντέχει για να δώσει την διάρκεια που πρέπει στην συσκευή που τη φιλοξενεί. Γι’αυτό και στο αρχικό μου post είπα ότι οι νέες μπαταρίες των iPhones θα κάνουν αυτό που κάνουν πάντα: να βγάζουν ίσα-ίσα τη μέρα. Γιατί αν αποπειραθείτε να ενεργοποιήσετε όλα τα features σε οποιοδήποτε iPhone και του κάνετε αντίστοιχη με την προαναφερθείσα χρήση, τότε δεν θα σας βγάλει μέχρι το απόγευμα (επιβεβαιωμένο πολλάκις με… Συνέχεια »

JohnGR

@Χρήστος
Η απαίτηση όμως που έχει η οθόνη από την μπαταρία δεν εξαρτάται από το λειτουργικό. Εξαρτάται από το μέγεθος, την ανάλυση και την τεχνολογία της.
Το μέγεθος είναι 4,7 ίντσες, η τεχνολογία είναι IPS, την ανάλυση δεν ξέρουμε, όμως σίγουρα θα είναι μεγάλη. Άρα σίγουρα η οθόνη θα τρώει πολύ ρεύμα. Το iPhone 5 δεν τρώει πολύ ρεύμα γιατί είναι μόνο 4 ίντσες και σε χαμηλότερη ανάλυση (ανά τετραγωνική ίντσα) από τον high-end ανταγωνισμό.

Ε, ρε αγκαλιές με τους τοίχους που έχουν να πέσουν…

Rizo

Το ωραίο παιδιά είναι οτι μόλις ήρθα απο καφέ και ενα φιλαράκι δίπλα μου είχε το i4s απο όλα οσα ακούω εδω για την διάρκειά του μου ήρθε και τον ρώτησα πόσο κρατάει η μπαταρία του. Εκείνη την στιγμή ήταν fb και του είπα οταν το χρησιμοποιεί συχνά πόσο τον βγάζει..
Πλάκα είχε η απάντηση του.. αν είναι πολή ώρα στο fb (με 3g ή wifi) μέχρι το απογευμα είναι για φόρτιση.. Όταν το πρωτο πήρε και ήταν συνέχεια στο fb του κρατούσε 6 ώρες! Μόνο οταν μπάινει για λίγο του βγάζει μέρα. Οπότε με λίγο πίεση είναι off και αυτό.. όπως και σχεδόν όλα άλλωστε. Απλός το λέω για να ξεκαβαλίσετε. 😀

Επίσης λέτε για βελτιώσεις στο software.. ξέρετε τι εννοούν έτσι? Πτώση Ghz, μείωση φωτεινότητας, απενεργοποίηση wifi και τέτοια.. αν είναι να έχεις 1,5ghz επεξεργαστή και να τον δουλέυεις στο 1 για να σου βγάλει διάρκεια τότε είναι άλλο πράγμα. Να είστε ρεαλιστές..

diecast

φιλε @rizo μπα φιλε μου εγω εχω φιλαρακι με iphone 4s το χει αρκετο καιρο και η μπαταρια του ειναι σουπερ! σχεδον μερα με φουλ χρηση! οποτε μαλλον γενικα υπαρχουν διαφορες απο κινητο σε κινητο η απο χρηστη σε χρηστη!

KAFROS

Φίλοι μου τα πράγματα ειναι απλά : αφήνω θεωρίες και υποθέσεις στην άκρη και βλέπω στα δυο δικά μου κινητά που χρησιμοποιούνται παρόμοια κάθε μέρα με τα πάντα ανοικτά (wifi,GPS,Bluetooth,3G-το 4g το θεωρώ περιττό με τόσο φτωχή καλυψη στις περιοχές που κινούμαι) τη διάρκεια μπαταρίας.

Σημερινά δεδομένα: note 3-68%,iphone 5s-61% αυτή τη στιγμή που σας γράφω.

Δεν με νοιάζει τι ανάλυση έχει η κάθε οθόνη, ποσά mAh ειναι η κάθε μπαταρία και τι άσσους έχει στο μανίκι της η κάθε εταιρία. Ξέρω, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Χρησιμοποιώντας τα για τη δουλειά μου, με αρκετά τηλέφωνα στο bt handsfree, με συχνή λήψη και αποστολή email, με συχνή χρήση φωτογραφικής και τακτικοτατη χρήση 2-3 πιο εξειδικευμένων εφαρμογών του κλάδου μου (αυτοί ειναι οι λόγοι που κατέχω smartphone προσωπικά, οχι social apps ή παιχνιδακια/μουσικές/βίντεο) αυτό ειναι το feedback που λαμβάνω απο θέμα κατανάλωσης καθημερινά.
Η δική σας εμπειρία μπορεί να διαφέρει.

Αν είμαι λοιπόν “wall hugger” με το iPhone, είμαι άλλο τόσο με το galaxy note 3.

Rizo

Ειναι πολλοι παραγοντες πραγματι.
Εγω προσωπικα που εχω το htc one s ειχα παει διακοπες πριν κανα μηνα και εκει που ημουν εβγαλε update 14mb. Δεν ελεγε οτι θα κανει factory reset οποτε το εκανα… Και την επαθα! Σβηστικαν ολα!. Τελοσπαντων. Ενα μηνα το κινητο ετσι.. και με το eset μεσα.. μεχρι προχτες που το ξαναεκανα φορματ με ελαφρα χρηση μου τελειωνε η μπαταρια μεχρι το απογευμα!! Μιλαμε ουτε καν. Λεω κατι θα μου τρωει ενεργεια.. δεν ανακαλυψα τι ηταν γιατι παλι τα ιδια εβαλα και τωρα που γραφω με περιπου 3 ωρες ιντερνετ με wifi + καμια ωρα τηλεφωνα εχω 52%.
Οποτε σιγουρα παιζουν ρολο και οι εφαρμογες. Αλλα και την διπλασια μπαταρια να ειχα – οπως εγραψα πιο πανω – δεν θα με χαλαγε.

Tom

Η apple σου δινει την δυαντοτητα να αγορασεις λαπτοπ με τρελη διαρκεια μπαταριας για 900 ευρω (macbook air 13 inch base model). Το ιδιο με tablet που το ipad air κοστιζει 390 skroutz αυτην την στιγμη. Ομως δεν σου δινει την δυνατοτητα για κανενα λογο και οσα και να πληρωσεις να εχεις κινητο τηλεφωνο με μεγαλη διαρκεια που στο κατω κατω ειναι η συσκευη απο τις 3 που περιεγραψα που την χρειαζεται περισσοτερο! Αν τα 1800mah ειναι αληθεια τοτε το κινητο θα κραταει οσο ενα iphone 5s δηλαδη λιγο. Εκτος και αν ο A8 κανει θαυματα ξερω γω…

Βασιλης

Εχω android 4.2.2. 5.0” και 1830mAh με τετραπυρηνο Α7 στα 1.3GHz και μου βγαζει μια μερα με καλη οικονομια! Αν η τεχνολογια παραγωγης του τσιπ πεσει στα 20nm και ο επεξεργαστης ειναι ο Cortex A53, με τη συνδρομη του iOS 8, η μπαταρια θα ειναι επαρκης για νορμαλ χρηση, ισως και λιγο καλυτερη απο του 5s.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.