iPhone 6, φωτογραφίες του τελικού(;) design τραβήχτηκαν από Google Glass

Μέχρι στιγμής οι φήμες για την κυκλοφορία του iPhone 6 έδειχναν προς τον Σεπτέμβριο, πράγμα που έρχεται να επαληθεύσει σήμερα μια έγκυρη πηγή που μίλησε στο Macrumors . Τελικά το 4.7 ιντσών και το 5.5 ιντσών iPhone θα παρουσιαστούν μαζί και όχι ξεχωριστά.

Μαζικές αποστολές συσκευών από την Κίνα στην Αμερική αναμένεται να γίνουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες του Αυγούστου και σχεδόν μια βδομάδα πριν την παρουσίαση θα τις έχει η Apple στα χέρια της. Η παρουσίαση αναμένεται να γίνει μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες του Σεπτεμβρίου.

Το iPhone 5 ανακοινώθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου και ήταν διαθέσιμο στις 21 Σεπτεμβρίου και τα iPhone 5S/5C ανακοινώθηκαν στις 10 Σεπτεμβρίου και ήταν διαθέσιμα στις 20 Σεπτεμβρίου, πράγμα που έρχεται σε συμφωνία με την πηγή. Τέλος οι δύο διαφορετικού μεγέθους συσκευές αναμένεται να παρουσιαστούν μαζί.

Παράλληλα με τις πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας βλέπουμε νέες leaked φωτογραφίες από αυτό που φημολογείται ότι θα είναι το τελικό design. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι αυτές οι φωτογραφίες φαίνεται να έχουν τραβηχτεί από τα Google Glasses.

iphone 6 leaked φωτογραφίες, iPhone 6, φωτογραφίες του τελικού(;) design τραβήχτηκαν από Google Glass

iphone 6 leaked φωτογραφίες, iPhone 6, φωτογραφίες του τελικού(;) design τραβήχτηκαν από Google Glass

iphone 6 leaked φωτογραφίες, iPhone 6, φωτογραφίες του τελικού(;) design τραβήχτηκαν από Google Glass

Πηγή (1),(2)

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

Έτσι φαίνεται καλύτερο σε σχέση με τις άλλες φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Χρήστος

τώρα τι έγινε παλικάρια;
Που πήγαν οι γραμμές στο πίσω μέρος;
😛

καθήστε λίγο ακόμη, ίσως να μην είναι το τελικό αυτό 🙂

P

Δείχνει να περιορίζει αρκετά τα περιθώρια …. Τις καμπύλες δεν βλέπω και κρατώ επιφυλάξεις για αυτές τις φωτό … Παντός οι χθεσινές φωτό από το 9to5mac όλα τα λεφτά το σχέδιο του iPhone 6 μακάρι να βγει όπως εκεί … Αν και σε εκείνα τα σχέδια πιστεύω πως το γυαλί στο πίσω μέρος θα ακολουθήσει την καμπύλη όπως μπροστά ..

giannogeorge

Νομίζω πως θα εκπλαγούμε ευχάριστα 🙂

johnkm

Αρχίζω να μαζεύω απο τώρα στην άκρη γιατί μάλλον θα είναι τούμπανο το κινητό. Δεν πιστεύω ότι διαβάζω αλλά η λογική λέει ότι θα είναι πολύ καλύτερο απο το 5s που έχω τώρα……

Παυλος

Συμφωνώ απόλυτα…αν είναι οπως στο 9to5mac προβλέπω να μπώ σε….μπελάδες καλοκαιριάτικα

iorgos

Εμενα, παντως, μου μοιαζει με το 5s.
Και αν καποιος σκεφτει οτι μπορει να ειναι πιο μεγαλο ή διαφορετικες οι καμπυλες στις γωνιες, να θυμισω οτι και περσυ ειχαν “διαρευσει” αντιστοιχες φωτογραφιες, αλλα οπως αποδειχτηκε ηταν ψευτικες. Συνηθως, αυτο που επικρατει σαν dummies ειναι και το οριστικο. Γνωμη μου :-))

giwrgos

Τεράστια διαφορά με το 5S τρόμαξα να το αναγνωρίσω. ΕΛΕΟΣ!

temasek

ΤΟΛΜΑΕΙ η apple ,έφερε τα πανω κάτω πάλι, αγνωριστο πραγματικά…. Μπεεεε

Theo

Αχαχαχαχχα..όντως. Για 5η συνεχόμενη χρονιά φαίνεται πάλι στο ίδιο σχέδιο. Η σαμσουνγκ σας πείραξε μετά. Τουλάχιστον εκεί ξέρεις ποιο είναι το s4, ποιο το s5 και πάει λέγοντας. Εδώ πάλι όλα τα ίδια κάθε χρόνο.

Notis

Πολύ όμορφο όπως πάντα. Σχεδιαστικά έχω την εντύπωση από αυτά που βλέπω οτι θα έχει τη φόρμα των ipod και ipadmini. Πολύ καλα super! Ελπιζω και με χαμηλότερο sar από τους προκατόχους του.

Μιχάλης

Αυτό μοιάζει να είναι το πιο αληθινό μέχρι στιγμής και ο λόγος ένας και απλός :το dual Led flash….

Dimitrinho

Υπομονη 2 μηνες ακομη να το δουμε.

johny20

Οτι και να λετε τις καλυτερες συσκευες βγαζει η apple καθε χρονο(κατοχος galaxy s3). Δινει ακριβως οτι χρειαζεται καποιος σε ενα smartphone. Αλλο η τιμη που για καποιους απο μας δεν ειναι και αλλο το κινητο. Τι να συγκρινω που μου πεσε κατω μια φορα ολο κι ολο κι εσπασε οθονη και ραγισε το πλαστικο καπακι απο την πανω μερια? Η που δεν θα παρω την αναβαθμιση λες και εχω κανενα αρχαιο smartphone..

Mimis

Βαρεθηκα να ακούω συνεχεια για το σχέδιο οτι παραμένει ιδιο κλπ κλπ….γιατι σας πειραζει τοσο που παραμένει πίστη σε καποια θέματα;απο την στιγμη που τραβάει και αρεσει θα το κρατήσει το ιδιο με κάποιες μικρο διαφορες.δεν αλλάζει η apple λέγατε οτι ειναι κολλημένοι,τωρα που αλλάζει λετε οτι αντιγράφει τους αλλους.και η porche τόσα χρονια το ιδο σουλουπι εχει αλλα δεν θα σας χάλαγε ομως να την είχατε!ο καθενας επιλέγει το κινητο για τους δικούς του προσωπικά λόγους!!οποτε αφήστε τα πικρόχολα σχόλια του προβατου και αλλα.δλδ η μισή ελλαδα που εχει καγιεν και τζιπ πρπει να παω να παρω και εγω;;
Εγω προσπάθησα να παω στο android με το xperia sp αλλα δεν μαρεσε,να αρχίσω να κραζω την sony?ελεος πια

geohot

@johny20 Ναι δίνει ό,τι χρειάζεται κανείς σε smartphone, όπως μπαταρία 4ων ωρών και λειτουργικό που δε κάνει ούτε για τα σκουπίδια. Επίσης η τιμολόγηση είναι εντελώς λάθος (τι πρωτότυπο) και δεν ισχύει μόνο για το Ελλαδιστάν, θεωρείται δηλαδή λογικά τα 800+ € για τις εκδόσεις με “μεγάλο” αποθηκευτικό χώρο. Αλλά γιατί να το σταματήσει όλο αυτό; Έχει ωραίο κοινό που μπορεί να δίνει τα λεφτά κάθε χρόνο (ή κάθε δύο γιατί οι περισσότεροι τα παίρνουν με συμβόλαια) και είναι αυτοί που τα βάζουν στο νερό και τα βαράνε με βαριοπούλες γιατί είναι μόδα (ισχύει). Πραγματικά δεν μισώ την εταιρία, ίσα ίσα που τη θαυμάζω γι’ αυτό που κατάφερε στο μαρκετινγκ του θέματος, μισώ απεριόριστα όλους όσους τα παίρνουν για να μπαίνουν στο facebook και για ανάλογη χρήση. Υπάρχουν και άτομα που τα χρησιμοποιούν για δουλειά και για το περιβάλλον του iCloud, εκεί δε μου πέφτει λόγος. Εννοείται ότι δεν τα λέω αυτά μόνο για τους κατόχους iPhone αλλά και ανάλογων τηλεφώνων που είναι για μούρη και τίποτε άλλο. Κάπου εδώ θα εμφανιστεί ο τύπος που λέει “Μας κοροϊδεύεις ρε; Εγώ αγόρασα iPhone τελευταίο μοντέλο στα 300€ από μια προσφορά στο denmeksereiouteimanamou.com και κάτσε εσύ μίλα για οχτακοσάρια” Ναι ρε μπράβο,… Συνέχεια »

Nio

Όλα τα λεφτά λέει το σχέδιο ο άλλος ενώ είναι copy paste το 5s. Ωραίο θα ναι αλλά όχι να το παίζουμε ξαφνιασμενοι…
Έχει πολύ πλάκα. Ένα πιο μεγάλο 5s θα είναι. Όπως και το 5s είναι ένα πιο μακρουλο 4s.

fotis balopitas

Μακαρι να βγαλει μονο ενα smartphone αυτο με τις 4,7

φανης

με την ανεπαναληπτη αυτονομια 2,5 ωρων πας παντου. μεχρι κ στον μπανιο μ’αυτο!!!!!!!

LeTak

Και να πάλι οι κλασσικοί που ο μπαμπάς τους δεν τους πήρε iPhone όταν ήταν μικροί και βρήκαν παρηγοριά στο μίσος…Ειστε τόσο γραφικοί πια που καταντήσατε αστείοι! Λέτε ότι είναι copy paste του 5s. Άλλο μοιαζει,άλλο copy paste! Επιτέλους η apple θα μεγαλώσει την οθόνη της, θα βάλει μεγαλύτερη μπαταρία, θα ανεβάσει την ανάλυση της κάμερας θα βάλει πιο ανθεκτικά υλικά στην οθόνη και πάι εσείς βρίσκετε κάτι να πείτε…το λειτουργικό είναι άθλιο; φαίνεται πως ποτε σας δεν χρησιμοποιήσατε ios και απλά επαναλαμβάνετε ότι ακούτε. Το IOS μπορεί να έχει τα κενά του και τις ελλείψεις του, αλλα είναι απολύτως σταθερό,δένει τελεια με το hardware και λειτουργεί άψογα σε ότι και να του πετάξεις! Παίρνουν αναβάθμιση ακομα και σήμερα κινητά 7ετιας της apple και μιλάτε ακομα….οταν το android καταφέρει να βάλει σε μια ομάδα developing τους κατασκευαστές και τους προγραμματιστές τότε θα μπορούμε να συγκρίνουμε! Και αν θέλετε να δείτε καινοτομία δείτε το IOS 8. Ναι μπορεί να έκανε κάποια πράγματα που το android τα είχε εδώ και 2 χρόνια αλλα όμως τα έκανε και ήρθε στα ίδια επίπεδα λειτουργικότητας για να μην κλαίτε όλοι εσείς οι πολυ ψαγμένοι!Ας αναγνωρίσουμε λιγο πιο είναι το κορυφαίο smartphone στην αγορά ακομα και… Συνέχεια »

Theo

@LeTak Φίλε μου κι εσυ κομπλεξικος εισαι που ανακατευεις το αντροιντ. Οπως εσυ κοροϊδευεις ειρωνικα τα phablets στο αντροιντ ετσι κι εμεις το iphone. Που στο κατω κατω δεν εχω και τπτ μαζι του, απλα λεμε ολοι το ιδιο πραγμα, οτι δεν αλλαξε το σχεδιο. Δεν το βλεπεις εσυ αυτο?

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, παρακαλώ μην χρησιμοποιείται προσωπικούς χαρακτηριρισμούς.

GiannisMix

εγω δε καταλαβαίνω “Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι αυτές οι φωτογραφίες φαίνεται να έχουν τραβηχτεί από τα Google Glasses”
τι το εντυπωσιακό εχει; ειναι κακό να χρεισημοποιει η κάθε εταιρεία προϊόντα της άλλης; η μήπως δεν είναι αναμενόμενο; στο κάτω κάτω δεν υπάρχει αλλο προϊόν σα τα google glasses οποτε γιατι να μη τα χρησιμοποιήσει.
τσπ όσον αφορά το iphone κατι μου λέει οτι θα έχει ρεκόρ πωλήσεων. όλα τα σχέδια που έχουν φανεί ειναι όμορφα θυμίζουν λιγο iphone λιγο lumia 925 λιγο htc one λιγο απ όλα τα πετυχημένα τέλος πάντων. εμένα προσωπικά μου αρέσει το σχέδιο. αλλα οσο κ να ακούω για το πόσο καλό os εχει προσωπικά δε μαρεσει καθόλου. οποτε δε με κερδιζει αν δεν αλλάξει. πιστεύω στο θέμα του os η apple θα έπρεπε να το γυρίσει προς το flat design στυλ android που είδαμε πρόσφατα. θα του πήγαινε πολυ και θα το έκανε ακομα πιο σοβαρό

nikos329

εχουμε ιδεα ποτε ειναι η παρουσιαση ???

Nio

Letak από την πρώτη μέχρι την τελευταία σειρά απλά γελάω….. Μιλάς εσύ για κόμπλεξ??? Αναβαθμίσεις?? Ρώτα κάτι κακομοιρους φίλους μου. Και που ξέρεις εσύ τι μου πήρε ο μπαμπάς μου? Άσε που όταν ήμουν στην ηλικία σου (14) όχι αιφον αλλά εσύ πρέπει να ήσουν ακόμα στην σκέψη του πατέρα σου.
Επιπλέον πρέπει να είσαι τυφλός αν δεν βλέπεις ότι είναι ολόιδιο με το 5s. Και απορώ που είναι το κακό και απηυδησες κιόλας. Άσε που δεν έχεις αιφον όπως λες αλλά δύο σειρές πιο πάνω μας λες ότι δεν έχουμε πιάσει στα χέρια μας αιφον και λέμε ότι θέλουμε. Χμμ….. Πάντως αν θες σου κάνω εγώ ένα δώρο. Λεφτά υπάρχουν.

Batman

Εγώ ένα έχω να πω για κάποιους εδώ μέσα,όσα δε τα φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!

Κάτοχος iphone 5.

Βασίλης

Ρε παιδάκια του android…εσεις που εχετε κάνει σημαία τα δυνατά specs κλπ…πείτε μου 1 μόνο 1 εφαρμογή που στο ios τρέχει χειρότερα , πιο αργά , με lag κλπ απ το android! ή 1 εφαρμογή που υπάρχει σε android και δεν την βρίσκετε σε ios!! Επίσης βρείτε μου εάν υπάρχουν τόσα apps optimized για tablets android οσο για ipad. Άντε πισ´

Βασίλης

Και με την παραμετροποιηση πια……ok ειχα και εγω galaxy s3 , μου άρεσαν στην αρχή τα κολπάκια με τους launchers κλπ , τα widgets για καιρό κλπ κλπ …ΑΛΛΑ….μετα τα βαρέθηκα!! Ήθελα απλά να κάνω την δουλειά μου και οχι να “παίζω” σκαλίζοντας το κινητό και τις ρυθμισεις!!

Erevos

Βασιλάκη κοίτα εδώ , και όχι στα βαθιά παιδί μου….
https://blog.laptopmag.com/android-exclusive-apps

Aqua

Σε 2 μήνες έρχονται τα καλύτερα … :))) πιστεύω θα ειναι ότι καλύτερο έχει κάνει η apple

Τομ

@temasek παρε κατι αλλο να νομιζεις οτι διαφερεις και οτι εισαι πιο εξυπνος απο οσους παιρνουν apple και samsung. Μπεεεε

Spyros

@Βασίλης φίλε αν και δεν μου αρέσει ο τρόπος σου θα συμφωνήσω μαζί σου ειδικά στις εφαρμογές για το ipad, αν και κάτοχος nexus 5 και πρώην galaxy tab 10.1 2014 edition δεν την πάλεψα και το πούλησα και πήρα το air, καμία σχέση οι εφαρμογές ειδικά στο θέμα της δουλειάς μου απεχτες,ενθουσιάστηκα σε σημείο που θεωρο δεν υπαρχη λόγος ύπαρξης των ακριβών το τονίζω android tablet

LeTak

Nio αγορινα 24 ειμαι και το μονο προϊόν της apple που εχω ειναι το iPad Air απο το οποίο γράφω…700€ το πήρα…δεν εχω αναγκαστεί εσένα ουτε τα λεφτα σου…Άντε γιατι πολυ αέρα παίρνετε εδω μεσα μερικοί…go back to your cave…

alexis kotidis

Αυτο που εχω να πω ειναι το εξης.Ειχα iphone 5.πολυ ασφαλες οικοσυστημα αλα περιορησμενο.καλη οθονη και σε φωτο αλα για κοντηνα πιο πολυ.αθλια αναλυση σε zoom.Εξεφτελιστηκα χαμηλη μπαταρια για τα λεφτα του.ακουστικα κ φορτιστης χαλανε γρηγορα και κοστζ ακριβα.γρηγορο στο broswer για τα κυβικα του coresκτλπ .Εχω αλαξει σε galaxy s5 και ειμαι ικανοποιημενος.Σε καμια περηπτωση δε δικαιολογουνται τα λεφτα του αλα ειναι πολυ καλυτερο σε ολα αυτονομια μπαταριας φορτηστης πιο ανθεκτικος πολυ γρηγορο οθονη μαματη wifi πολη γρηγορο αναλυση τρελη δε κολαει πουθενα megapixel αρκετα.διαφραγμα καλο 4Κ video power saving mode σφερα στο net. αδιαβροχο κ.τ.λ.π.Μεχρι τωρα ικανοποιημενος.Για το iphone οφειλω να πω οτι το appstore ειναι ανωτερο ποιοτηκα απτο android

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.