iPhone 6, leaked φωτογραφίες από τον βελτιωμένο Touch ID σένσορα

Νέες φωτογραφίες που εμφανίστηκαν σε γαλλικό site φαίνεται ότι δείχνουν το νέο Touch ID sensor για το iPhone 6. Ενώ με μια πρώτη ματιά φαίνεται να μοιάζει αρκετά με αυτόν που υπάρχει στο iPhone 5S, ωστόσο υπάρχουν κάποιες διαφορές στο design.

Αυτές έχουν να κάνουν κυρίως στις άκρες του αισθητήρα όπου μπαίνουν μικρές βίδες για να ενωθεί με το μεταλλικό housing. Στην παρακάτω εικόνα μπορούμε να δούμε τους 2 αισθητήρες μαζί.

Είναι ήδη γνωστό ότι η Apple θα επικεντρωνόταν σε εσωτερικές αλλαγές του Touch ID, ώστε να κάνει το hardware του αισθητήρα πιο ανθεκτικό. Ειδικά αν σκοπεύει να εξαπλωθεί στο πεδίο των mobile payments, αυτή θα είναι μια σημαντική βελτίωση.

Επίσης υπάρχουν αναφορές ότι το Touch ID θα χρησιμοποιηθεί στα iPad, με τον κατασκευαστή των chip, την Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, να επεκτείνεται ώστε να παράγει TouchID sensors για το iPad Air 2 και το iPad mini.

iphone 6, iPhone 6, leaked φωτογραφίες από τον βελτιωμένο Touch ID σένσορα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Notis

IPad air με touch id sensor ωραία πράγματα έρχονται κουκλια!

Aggelos

Παντως για εμενα μεγαλο fail που στο ipad Air και στο ipad mini 2 δεν ειχαν το touh ID

nikmour

σουπερ γαου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.