iPhone 6, Νέα φωτογραφία παρουσιάζει την λευκή έκδοση

Μία νέα υποτιθέμενη φωτογραφία του iPhone 6 έκανε την εμφάνιση της σήμερα στο twitter από το γαλλικό site nowhereeelse.fr. Η συσκευή, η οποία παρουσιάζεται στην λευκή έκδοση, φαίνεται να έχει παρόμοιο σχήμα και διαστάσεις με εκείνες που είχαμε δει σε προηγούμενες leaked φωτογραφίες.

Το πάχος της συσκευής δεν είναι ευδιάκριτο, δίνει όμως την αίθηση ότι είναι αρκετά λεπτό, ενώ το κουμπί κλειδώματος βρίσκεται στο δεξί πλαϊνό, όπως και στις συγκριτικές leaked φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν πρόσφατα.

, iPhone 6, Νέα φωτογραφία παρουσιάζει την λευκή έκδοση

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Πολύ όμορφο όμως τα bezels παραμένουν μεγάλα από πάνω(αν φυσικά είναι έτσι)…

Ntinos

Το βλέπω να παρουσιάζεται τον Ιούνιο. Πολλές διαρευσεις έχουν γίνει.

Mike

@Ntinos
Διαρροές φίλε διαρροές.

Kostas

συφνωνα με το phonearena το κινητο θα παρουσιαστει τον ιουνιο και θα βγει στην αγορα τον σεπτεμβριο-οκτομβριο!

kostas

Αν αντί στρογγυλου ήταν παραλιλογραμο το μπουτον σε πιο θα έμοιαζε , βρε σε πιο μοιάζει;;;;

thomas

Ο αλλος λεει “πολυ ομορφο”…. :Ρ :Ρ απο το 2010 τον ιδιο σχεδιασμο εχει αυτο το πραμα και συνεχιζουν να λενε….”πολυ ομορφο”….ελεος!!!!!!

george

Πολυ ομορφο αυτο το μεγαλυτερο iphone 4….:Ρ πραγματι!!!!!βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια!!!!εδω και 5 χρονια!!!

KAFROS

Ο ένας λέει ότι μοιάζει με samsung galaxy.
Ο άλλος ότι ειναι ολοιδιο με το μοντέλο του 2010.
Εντάξει…το καταλάβαμε ότι όπως και να’χει θα το μισείτε, ακόμα και αν ειναι ένα ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ iPhone 6.

Alexis

Δεν έχει να κάνει με το μίσος φίλε μου! Δεν είναι ψέματα ότι είναι σαν iphone 4 μεγάλο! Για galaxy δεν νομίζω! Δεν μου μοιάζει! Θα μπορούσε να είχε λίγο μικρότερα bezels! Θα ήταν πιο όμορφο! Πάντως στο προηγούμενο άρθρο που το σσυγκρίνουν με s5 και 5s από πίσω θυμίζει htc και περιμετρικά limιa 925!

nikos

Μαλλον πιο σιγουρο ειναι οτι θα εχει 1000+ ευρω απο το οτι θα το μισουμε…. :Ρ το πρωτο ειναι πιο σιγουρο απο το δευτερο!!!!

chris

Kαι γιατί να το αλλάξουν πολύ τόσα χρόνια και αυτό το σχέδιο μοιάζει με κόσμημα στο χέρι.Είδαμε και τους άλλους που αλλάζουν κάθε χρόνο. Πολύ ωραίο και η καμπύλη για το μέγεθος αυτό εξαιρετική επιλογή.

Kyriakman

Καλα οχι και κοσμημα…νομιζω το ξεφτυλισαμε τελειως!!!!εμφανισιμο ειναι αλλα μεχρι εκει…επισης θα μπορουσαν να το αφησουν ετσι μεχρι τα εγγονια μας το 2060….ειναι λογικη αυτη;;;

marmar

καλα ρε παιδια αφου υποτιθεται οτι το νεο iphone θα ειναι στρογγυλεμενο γυρω γυρω αυτο εδω φαινεται σαν iphone5s!

Nio

“Κοσμημα” ειναι το xperia Z. Αυτο ειναι συμπαθητικο.

John

Και δεν αγοράζω το Huawei P7 που είναι και πιο όμορφο και θα μου έρθει και πιο φτηνό?

Aris

Καλα νταξει.. Ιδιο σχεδιο οπως με τα προηγουμενα 5-6 μοντελα.
Αλλαξε ο Μανωλιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως (κουμπι κλειδωματος)
Ηθελα να ξερα ποσα ξοδεψαν για αυτον τον δυσκολο σχεδιασμο…

Tom

To Ζ ειναι το τραπεζι στο οποιο ακουμπας τα κοσμηματα οχι το κοσμημα. Ε μα..

Theo

Πλακα κανουμε ;;!!! Το ιδιο σχεδιο απο το iphone 4 , ελεος ρε apple. Ελεος πια. Κουρασες.

Tom

Ρε παιδια το μπροστα μερος ειναι σχεδον ιδιο σε ολα τα κινητα αν εξαιρεσεις το HTC. Δειτε και τις αλλες φωτο. Το κινητο ειναι θεολεπτο φουλ μεταλο με στρογγυλεμενες ακρες. Δειχτε ελεος που κραζετε οτι συναντησετε στο σερφαρισμα σας. Η φωτο ειναι χαλια με κακιστο φλας και μη ενδεικτικη. Απο μπροστα θα μοιαζει στο 5 αλλα απο ολες τις αλλες γωνιες θα ειναι τελειως διαφορετικο.

del@po

Άντε…. από 4s σε 5 απλά το τέντωσαν λίγο από τις άκρες και το μάκρυναν. Τώρα από 5s σε 6 θα το τεντώσουν λίγο ακόμα σε μήκος αλλά και πλάτος…. well done Apple, καινοτομία φούλ. Πέραν της πλάκας όμως, οκ όμορφο το 4αρι, premium υλικά, αλλά σαν να έχω την εντύπωση ότι από τότε έχει να παρούσιάσει κάτι καινούριο η Apple στο κομμάτι του σχεδιασμού. Τι να πώ…. ?

jimo

δεν ξερω πολλα για την apple αλλα για ενα πραγμα ειμαι σιγουρος οτι το Iphone 6 δεν θα εχει καμια σχεση με αυτα που ξεραμε μεχρι σημερα και κανενα render δεν προκειτε να το μαντεψει ποτε σωστα !!

JohnWave

Tι μου αρέσει :
+ Είναι μεταλλικό
+ Το ότι θα είναι λεπτό έστω κι αν δεν καταφέρει να φτάσει τα τρομερά 6.2mm του P6.

Τι δεν μου αρέσει :
– Μα φυσικά τα bezels τα οποία για μένα πέρα από το πρακτικό θέμα ( το ότι δλδ αυξάνουν το συνολικό μέγεθος του κινητού ) , με παραπέμπουν σε περασμένα χρόνια.

Και μην μου πει κανείς να μην ασχολούμαι με τα bezels. Από τη στιγμή που εξετάζουμε design, σαφώς θα ασχοληθούμε και με τα bezels και με το πάχος και με τις γραμμές και με τα κουμπιά και με το υλικό κατασκευής και με οτιδήποτε απαρτίζει το design του κινητού. Για μένα το ιδανικό κινητό από θέμα design θα ήταν ένα Huawei P6 ή ένα HTC One ή ένα Iphone 6 με τα bezels του G2. Ελπίζω κάποτε κάποια εταιρία να φτιάξει ένα τέτοιο κινητό.

mpa

Αν ειναι ετσι, με τετοια bezels δλδ, (εν ετη 2014) ευχαριστω αλλα δε θα παρω… απο καποιον που εχει αρκετα μηλα στη συλλογη του. Ελπιζω να μην ειναι ετσι

Lndnr

To iPhone είναι ένα κλασσικό στυλατο κινητό με υλικά κλάσης καλύτερα από τις πλαστικουριες των ανταγωνιστών τους. Είναι ένα κινητό με προσωπικότητα. Δε γίνεται η apple να κάνει μεγάλες εξωτερικές αλλαγές στις συσκευές της. Είναι σαν η Mercedes να κάνει μεγάλες αλλαγές απο τη μια σειρά της στην άλλη. Αυτά δε γίνονται.

John

ΗTC , ΖΤΕ , Samsung , LG , Xiaomi και όλοι οι υπόλοιποι καλωσορίζουν έστω και αργά την Apple στην εποχή των οθονών Full HD αν και 4.7 πάλι είναι κάτω από τον μέσο όρο (όχι όμως τραγικές όπως τώρα με την 4άρα οθόνη). Ελπίζουμε μια ημέρα να την καλωσορίσουν και στην εποχή των μικρών bezels.

luckees

@Lndnr
Οι πλαστικούρες των ανταγωνιστών όμως είναι πιο ελαφριές, αλλάζουν αν σπάσουν/φθαρούν και είναι πιο ελαφριές.Και στο λέω εγω που δεν είχα ποτέ samsung αλλα εδώ και 3 χρόνια ένα full body μεταλλικο Ν8.
Επίσης η Mercedes έχει κάνει τεράστιες αλλαγές στο design της..

vasilis

δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορετικό μπορούν να σχεδιάσουν?
Δλδ οι άλλες εταιρίες βγάζουν κάθε χρόνο τίποτα διαφορετικό?? η κάθε εταιρία έχει το δικό τις σχέδιο και κάθε 2 χρόνια κάνει και
μικρή αλλαγή

Nio

Η Mercedes που ήταν μια στρογγυλόφαναρη αηδία και τώρα έκανε τεράστιες αλλαγές και έβγαλε κάτι πανέμορφα μοντέλα.? Μάλλον δεν έχεις δει Mercedes στην ζωή σου ή μάλλον ήθελες να μας πεις ότι το αιφον είναι Mercedes και αστοχησες. Μην συγκρινεις ανόμοια πράγματα. Αν το αιφον ήταν αυτοκίνητο θα ήταν golfaki. Απλά ένα καλό υπερτιμημένο αυτοκινητάκι.

takis

προτιμώ το sony Z2 που είναι καλύτερο smartphone και έχει και πολύ καλύτερη κάμερα και είναι και αδιάβροχο

Γιώργος Μ.

@Nio
Πόσο δίκιο έχεις φίλε!
Ένα golfaki που το πληρώνεις χρυσάφι!

kostas

Προσοχή όμως σε εσάς που λέτε έτσι αύριο μεθαύριο τα ίδια θα σας λένε όσοι πάρουν oppo ,one+one κτλ.Θέλω να πω λοιπόν πως αφήστε τον κόσμο να διαλέξει ότι καταλαβαίνει μην κρίνεις για να μην κρίθης.

Geo

Με το Sony Z2 δεν χρειάζεται να αγοράσεις και σανίδα του surfing με τα τεράστια bezels που έχει , είναι και αδιάβροχο , άρα 2 σε 1.

Ιωάννης

Nio ούτε απο κινητά ούτε κι απο αμάξια ξέρεις!!
Αστο καλύτερα

tiamat

#ioannis hahaha : DD εγω ξερω τιποτα απο αμαξια και απο κινητα!??
λεω αν το iphone ητανε αμαξι θα ηταν το new beetle (και πολυ ειπα κανονικα το νεο clio )

Ιωάννης

tiamat ένα είναι σίγουρο! πως δε καταλαβες γιατι το ειπα το παραπάνω
Πραγματικά τώρα κάτι σχόλια σαν το δικό σου μου φαίνονται πως να το πω… ανώριμα?
Νομίζω είναι καλό! ναι, ανώριμα!
Ακου μια θεωρία μου
Ειναι πλέον δεδομένο ότι τα smartphones έχουν ξεφυγει σε όλους τους τομείς δεν ανεφέρω κάτι περαιτέρω, φαντάζομαι καταλαβαίνεις! Ανούσιο το θεωρώ όλο αυτό!! Κινητά είναι, όλα είναι φτιαγμένα για να πέρνουν τηλ!!! Ολα τα υπόλοιπα που κάνουν είναι δυνατότητες!!! Φτάνει πια με αυτές τις ανούσιες δυνατότητες και τα xxlarge μεγέθη.
Και τέλος κάτι που πολύς κόσμος θα συμφωνήσει μαζί μου
Το iphone ΝΑΙ θα το παρομοίαζα με mercedes και έτσι τυχαία να σου βάλω και ένα μοντέλο τις a class
Τα note και τα υπόλοιπα του είδους τους θα τα παρομοίαζα με καμιά Scania νταλίκα

Nio

Ιωαννης γεια σου ρε ξερολα..!!!
Ξερεις ποια ειναι η ferrari των φτωχων???
Το αιφον λοιπον ειναι η “μοστρα των φτωχων”. Κατι τυποι σαν κ εσενα νομιζουν οτι εχουν μερσεντες μετα…. ή βαζουν πισω στο σμαρτακι μηλοαυτοκολλητο και αμα πατησουν τσιχλα στον δρομο θα κολλησουν εκει. Και η κουτση μαρια μπορει να αγορασει αιφον. Για βαλτην ομως να αγορασει μερσεντες, να δεις για ποτε η κουτση μαρια θα κανει ποδηλατο…. Ολοι οι ανεργοι αιφον εχουν. καρτα δεν εχουν μονο να βαλουν στο κινητο και κανουν αναπαντητες.

Ιωάννης

Ξερόλας είσαι και φαίνεσαι! τύποι σαν κι εμένα! γιατί με ξέρεις κι απο χθές?
Εχεις δουλέψει καθόλου στη ζωή σου?
Τιποτα δεν είναι εύκολο να το αγοράσεις και τίποτα δεν είναι δύσκολο άρκει να δουλέυεις

Nio

Δεν συνεχιζω προσωπικη συζητηση γιατι υπαρχουν και κανονες. Το αν εχω δουλεψει ασε να ξερω εγω. Οποιοσδηποτε δουλευει μπορει να παρει αιφον αλλα οσοι νομιζουν οτι πουλανε μουρη λες κ εχουν μερσεντες ειναι μονο κλαρινογαμπροι..

Ιωάννης

Πιο πριν λες: Και η κουτσή Μαρία αγοράζει iphone!! Μετά το αλλάζεις λες όποιος δουλεύει μπορεί να πάρει iphone!!
Ξερεις κάτι, αυτά που λες παραπάνω, αυτό το τροπάριο, καλό θα είναι να σταματάει σιγά σιγά.
Πάντως αυτήν η σταθερότητα λόγου σου είναι φοβερή
Α και ένα τελευταίο επι του θέματος, ελπίζω να μη το μεγαλώσουν πάρα πολύ το νέο iphone, πιστεύω πως θα είναι λάθος!

Nio

Γιατί? Νομίζεις ότι η κουτσή Μαρία είναι άνεργη? Δεν κοιτάς τα δικά σου λόγια που λες τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν είναι δύσκολο? Χαχαχαχαχαχα
Και επί του θέματος καιρός να μεγαλώσει λίγο γιατί έχει μείνει πίσω. Θα γελάσουμε όταν βγει…..

minas

Έφυγε ο steve J. και μαζί του και η έμπνευση… αν τελικά αυτό είναι το 6…

Ιωάννης

Μάλλον έχεις διανοητικό πρόβλημα δεν εξηγήται αλλιώς

Τι να πει κανείς ...

Φίλε Ιωάννη μην ασχολήσε με τον Νιο .. Ο τύπος είναι adroid και ότι και να κάνει η apple είναι στραβό και άχαρο … Δεν μπορώ να καταλάβω τους adroid φαν, γιατί έχουν τόσο κόλλημα με την apple . Είναι τόσο επιθετικοί σε βαθμό αηδιας.. Αν είναι ευχαριστημένοι με τις συσκευές τους και το OS , τι ζόρι τραβάνε για τους άλλος που είναι ευχαριστημένοι με τα μήλα … Κανά δυο φορές απλά είπα την θετική γνώμη μου για την apple χωρίς να θέσω κανένα θέμα σύγκρισης με άλλες εταιρίες και πέσανε όλοι οι αντροιντ φαν να με φάνε …

Android_all_the_way

Κάποιος μίλησε για Android φανς που έχουν πρόβλημα με τα μήλα; Στη παγματισκότητα το αντίθετο συμβαίνει. Απλά να σας πω ότι οι περισσότεροι φανς των μήλων ξέρουν ότι το android σαν λειτουργικό είναι κλάσεις ανώτερο από το iOS (More customizable, themes, launchers etc). To iOS σε έχει περιορισμένο σε 4 πράγματα. Τώρα για ποιότητα κατασκευής αυτό εξαρτάται από τον κατασκευαστή. Συμφωνώ ότι η Apple φτιάχνει πολύ καλά τηλέφωνα (hardware) αλλά εταιρείες όπως η HTC άρχισαν να ανταγωνίζονται την ποιότητα κατασκευής της Apple. Με λίγα λόγια αν η Apple έβγαζε τηλέφωνο με Android λειτουργικό θα το σκεφτόμουν σοβαρά. 🙂

Ιωάννης

Android_all_the_way
Λες: η Apple φτιάχνει πολύ καλά τηλέφωνα (hardware)
Δεν είμαι φαν κανενός, αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ακούω κάτι τέτοιο απο έναν φαν του android!!!
Οι περισσότεροι ισχυρίζονται το αντίθετο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i