iPhone 6 phablet, ίσως να μην δούμε φέτος λόγω προβλήματος στην παραγωγή

Εδώ και καιρό μιλάμε σχεδόν με βεβαιότητα ότι η Apple θα κυκλοφορήσει 2 εκδόσεις του επερχόμενου iPhone 6, η μια θα είναι 4.7 ιντσών και η άλλη 5.5 ιντσών που αποκαλείται iPhone Air. Ωστόσο τελικά τον Σεπτέμβριο μάλλον θα δούμε μόνο το μικρό iPhone 6 καθώς το phablet πηγαίνει στο 2015.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται πληροφορίες για καθυστέρηση λόγω προβλημάτων στην παραγωγή του και κυρίως στην οθόνη από ζαφείρι η οποία λόγω του ότι είναι μεγαλύτερη από την 4.7 ιντσών δεν δίνει το αποτέλεσμα που θέλει η Apple.

Οι πληροφορίες που μεταδίδει το MacRumors έρχονται από τον αναλυτή Ming Chi Kuo ο οποίος έχει αποδειχθεί έγκυρος σε αυτά που μεταδίδει για την Apple. Αναφέρει ότι ίσως η Apple κυκλοφορήσει κάποιο περιορισμένο αριθμό κομματιών του iPhone Air τον Οκτώβριο ή πολύ πιθανό να ακυρώσει τη συσκευή για το 2014 και να πάει στο το 2015.

Το iPhone 6 περιμένουμε να ανακοινωθεί μέσα Σεπτεμβρίου και να διατεθεί τέλη του ίδιου μήνα.

iphone 6 phaplet καθυστερεί, iPhone 6 phablet, ίσως να μην δούμε φέτος λόγω προβλήματος στην παραγωγή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας

δεν χρειαζομαστε Phablet απο την apple,χρειαζομαστε μια μεγαλη οθονη και οι 4,7 ειναι οι καταλληλες ιντσες!μετα πας σε ipad mini!

Apple Rules!

LeTak

Phablet απο την apple δεν θα δείτε γενικώς πιστεύω…ειναι η μοναδική εταιρία που δεν εχει πέσει στο βούρκο της παντοφλοποιησης των κινητών συσκευών. Και μπορει σε πολλα θέματα να ειναι λιγο συντηρητικοί και υπεροπτες αλλα σε αυτο τους βγάζω το καπέλο. Μπραβο τους που απέφυγαν το κιτς μεχρι τωρα και ελπίζω να το συνεχίσουν. Κάποιος ας κρατήσει λιγο την αισθητική ψηλά. Ή αλλιως να μεγαλώσουν οι τσέπες στα παντελόνια ή να γίνουν της μόδας τα τσαντάκια Luis Vuitton για άντρες.

Tivot

+1 👍

sfkiller

διαφωνώ με τον Le Tak : 1) το θεμα της αισθητικης ειναι προσωπικό, δεν υπάρχει γενικός κανόνας.
2) ώντας fanboy του android και της -ξεχασμενης δυστυχώς- blackberry, δεν πιστεύω ότι το ολο hype που έχει χτιστεί είναι άξιο αυτού που θα ακολουθήσει. Οι πληγες είναι ακόμα νωπές από το OPO, το οποιο αποδείχτηκε κατώτερο των περιστάσεων. Άλλοι έκαναν phablet πριν την Apple, και τα εκαναν και πολυ καλά.
3) το ζαφείρι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μάνα εξ ουρανού – έχει πολλά θέματα.
4) η αισθητικη του 6 ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΘΛΙΑ… είναι ήδη άσχημο, ιδίως αν το συγκρίνουμε με το Μ8

Notis

Η αισθητικη του 6 τι ειναι? Γιατί κυκλοφόρησε το iphone6 και δεν το πήραμε είδηση? Φίλε μου για ένα πράγμα είναι περιεργο να κατηγορησεις την Αpple και αυτο ειναι η αισθητική των συσκευών της!

LeTak

Sfkiller, λες οτι η αισθητική ειναι υποκειμενική και μετα λες οτι το iPhone 6 (που ακομα ουτε καν το εχεις δει ) ειναι άσχημο. Κίτρινη κάρτα φίλε!
Δεν ειδα να απαντάς για την μη πρακτικότητα του μεγέθους ομως… Τί εχεις να πεις γι αυτο;
Τέλος, η blackberry δικαίως ξεχάστηκε γιατι έμεινε πολυ πολυ πολυ πισω σε σχέση με τον ανταγωνισμό και απευθύνεται σε πολυ περιορισμένο αριθμό καταναλωτών…

Notis

Να σου πω λιγο φιλαράκι επειδή κάποιοι εδω “πιστεύουμε” να εισαι λιγο πιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου καταλαβες?
@techblog επειδή η παραπάνω έκφραση προσβάλει το θρησκευτικό αίσθημα καλό ειναι να κάνεις κάτι!!

Notis

@techblog ευχαριστω

nikos

@Notis συγνώμη φίλε έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα ότι με αυτό που έγραψα πρόσβαλα θρησκευτικό αίσθημα,συγνώμη και πάλι και από εσένα και από το techblog…

Sot11

Ολα αυτα ειναι φήμες, εγω πιστεύω οτι η apple δεν ειχε καν σκοπό να βγάλει με 5.5 ίντσες!

KAFROS

Μπα, τι έγινε, οι Πυθιες ξαφνικά έκαναν γαργαρα το 5,5 μοντέλο που ΘΑ έβγαζε η apple?
Πετάμε και μια κοτσανα ότι δήθεν αντιμετώπισαν προβλήματα στη γραμμή παραγωγής και καθαρισαμε-πως να πεις ότι τόσους μήνες ταιζες μπούρδες τον κόσμο που περιμένει να ακούσει ενα “leak” ?
Άντε να παίρνουν σειρά και οι 4,7 ίντσες σε λίγο…και εκεί προβλήματα στη γραμμή συναρμολογησης θα έχουν σύμφωνα με τους “insiders” και τελικά θα αναβαλουν (και καλά) τη μετάβαση σε μεγαλύτερη οθόνη το 2016. Μέχρι τότε, έχει ο Θεός…

ΜΑΝΟΣ

Κώστας πριν έναν χρόνο οι 4.7 ίντσες σας φαίνονταν παντόφλα. Τώρα ξαφνικά μέχρι 4.7 δεν είναι παντόφλα; Πόσο γελοίοι πια;

Νικόλας

Ρε παιδιά έλεος. Μέχρι πέρυσι κορόιδευαν αυτούς που έχουν galaxy s4 ότι κ καλά έχουν ολόκληρη τηλεόραση στα χέρια τους λόγο μεγάλης οθόνης κ διαφορα τέτοια. Κ έναν χρόνο μετά η apple βγάζει κινητό με μεγάλη οθόνη κ εσείς λέτε ότι απέφυγαν τα κιτς. Κάποιοι άλλοι λένε ότι το κατάλληλο μέγεθος οθόνης ειναι4.5 κ το πολύ 4.7 ενώ ένα χρόνο πριν οι ίδιοι λέγαν ότι το μέγιστο της οθόνης ενός κινητού πρέπει να είναι 4.0 ίντσες. Που πήγαν οι θεωρίες του ενως δακτύλου;
Για να λήξει εδω το θέμα θα μπορούσατε να πείτε το εξής: Ότι πει η apple ή η κάθε apple θα συμφωνήσω. Δεν έχω προσωπικη γνώμη κ στα κατά της κάθε εταιρίας θα κλεισω τα μάτια.

i love rihanna

Ααα καλα apple αστο δεν το χεις σε καμια δεκαρια χρονια προσθεσε μιση ιντσα και δυο mAh στη μπαταρια και ονομασε το iphone air!

LeTak

Νικολα το ιδανικό μέγεθος οθόνης για μένα είναι το 4.5″ που έχει και το Lumia 925 μου…Τις 4 ίντσες τις apple τις θεωρούσα ανέκαθεν μαπα και γι αυτό δεν πήρα ποτε iPhone…προηγούμενο κινητό μου ήταν το HTC one s που είχε 4.3″ κι επίσης εμεινα ευχαριστημένος. Αν ανεβασει η apple τις ίντσες της μόνο καλό μπορεί να είναι αυτό! Κόψτε τις καραμέλες που αναμασατε. Επειδή αναγνωριζουμε το όμορφο και το ποιοτικο κατευθείαν γινόμαστε isheeps…κουραστικό έχει καταντήσει…

Νικόλας

Συμφωνώ για τις 4.5 ιντζες γτ κ το δικό μ Lumia 1020 τόσο είναι κ με έχει βολέψει πολύ. Για μένα το ότι η apple βγάζει μεγαλύτερο κινητό ήταν σωστό. Γτ αλλιώς μόνο κατηφόρα θα είχαν οι πωλήσεις. Το ότι θα έβγαζε μεγαλύτερη οθόνη το ήξερα απο τότε που βγήκε το 5s. Μέχρι που με επιβεβαίωσαν οι φήμες. Επειδή έχω φίλους που έχουν το 5 κ το 5s κ τους έλεγα ότι το 6αρη θα βγει με 4.5-5.0 ίντσες κ μ έλεγαν βλακειες τ τύπου, η apple δεν θα βγάλει ποτε τηλεοράσεις, δν είναι ανάγκη να βγαλει μεγάλες οθόνες για να εντυπωσιάσει, δεν είναι βολική η μεγ οθόνη, κ τέλος δεν θα έπαιρνα ποτε πολλές ίντσες οθόνη γτ δε βολεύει με το ένα χέρι. Τώρα αν πας να ρωτήσεις τους ίδιους θα σ πουν ακριβώς το αντίθετο. Εγώ για κάτι τέτοιους μιλάω κ όχι προσωπικά για εσένα LeTak. Το iPhone 6 δεν είναι τυχαίο ότι το περιμένουν να βγει όλοι. Είτε είναι ανδροινταδες είτε είναι αιφονακιδες. Θα είναι κινηταρα γτ θα έχει και μεγάλη οθόνη. Εδώ συμφωνούμε. Οποτε η καραμέλα που αναμασαμε απο την apple αρχησε και απο τους φαν της.

Γιαννης

Ειναι πασιφανες οτι με αυτα και αυτα εκλειποντος του Jobs η apple δεν εχει κανενα
μελλον , θα βγαλει μια δυο γενιες κινητων ακομα και θα καταρευσει αλα blackberry …..

Tom

Επειδη δεν πολυ παρακολουθω οι φωτο ειναι legitimate?

Δεν με νοιαζουν τα phablet θελω ενα σωστο iphone με ανταγωνιστικο ζωη μπαταριας. Το GS3 μου με εξυπηρετει μια χαρα μεχρι στιγμης αλλα δεν βλεπω καποιο αλλο κινητο να με γεμιζει στον κοσμο των android. Το GS5 καλο αλλα, το sony..sony, το HTC κακιστη καμερα. Το G3 τεραστιο. Το G2 πιο ασχημο απο το GS3. Και ουτω καθεξης. Μια apple θα φερει την ανοιξη;

nikos

@Tom το g2 πιο άσχημο από το sgs3???δεν νομίζω…εκτός το άθλιο πλαστικό(το οποίο όμως υπάρχει και στο s3)κατά τα άλλα το g2 νομίζω πως είναι πολύ πιο όμορφο και φυσικά πιο δυνατό από άποψη specs…
Υ.Γ Αν δεν βρεις αυτό που ψάχνεις στο iPhone δες λίγο το επερχόμενο g3 mini.Νομίζω και από άποψη specs και από εμφάνιση θα σε καλύψει…(αν φυσικά είναι όπως έχει ακουστεί μέχρι τώρα…)

Τομ

Niko πιο δυνατο σιγουρα, αλλα το λευκο GS3 μου αρεσει περισσοτερο και γενικα μου αρεσει πολυ σαν κινητο εμφανισιακα. Το G2 ποτε δεν με τραβηξε. Το νεο design της LG τραβηξε καποιους αμεσα καποιους αλλους οχι. Ανηκω στην δευτερη κατηγορια. Δεν ειναι ασχημο αλλα το δικο μου μου αρεσει περισσοτερο.

j

@i love Rihanna
1)γιατι κράζεις παντού την apple?? σου χάλασε το συμβόλαιο που είχατε και της θύμησες;
2)διάβασε το παραπάνω άρθρο για τα mAh

Notis

@nikos Ενταξει φιλε, να εισαι καλα.

j

*θυμωσες

Γιάννης

Με το 40% της πρόσοψης να είναι άχρηστα περιθώρια (“bezels” Αγγλιστί) θα έλεγα ότι “παντοφλίζουν” λίγο τα iphone και σίγουρα δεν είναι όσο εργονομικά θα έπρεπε. Επίσης και 4.7″ και πάλι μικρή είναι για τα σημερινά δεδομένα αλλά η Apple δίνει τα χαρακτηριστικά με το τσιγκέλι για να υπάρχει καλύτερο άρμεγμα.

Viel

@Γιαννης
“Ειναι πασιφανες οτι με αυτα και αυτα εκλειποντος του Jobs η apple δεν εχει κανενα
μελλον , θα βγαλει μια δυο γενιες κινητων ακομα και θα καταρευσει αλα blackberry …..”

η αππλε καταρεει εδω και 5 χρονια…. καθε φορα ενας hater το ιδιο θα λεει.. δεν βαρεθηκατε? και δεν ενημερωνεστε κιολας να δειτε οτι καθε χρονο εχει αυξηση κερδων.. πως θα καταρευσει ακριβως? 97% customer satisfaction για φετος και 11 χρονια πρωτη, πριν λιγες μερες η wall street την ανακυρηξε ως την πιο σεβαστη εταιρια σε ολο τον κοσμο! αλλα θα καταρευσει…

Hugo-7-

Δεν ξέρω αν η υπερκοστολόγηση του 6 το κάνει απαγορευτικό στους περισσότερους αλλά σίγουρα θα είναι ένα απ τα gadget που θα βάλει πολλούς σε δίλημμα και πειρασμό για παράδειγμα εγώ ποτέ δεν υποστήριζα smartphone άνω τον 200 ευρώ τα θεωρούσα πεταμένα λεφτά αλλά αν ποτέ έπαιρνα κάποιο σίγουρα θα ήταν ένα iphone και δεν τον λέω από άποψη ποζεριάς σπεκς κλπ κλπ… το λέω από άποψη μεταπώλησης για έμενα ο βασικότερος λόγος αγοράς οποιασδήποτε συσκευής. Eίναι μεγάλο + αυτό που έχει καταφέρει η Apple και τις βγάζω το καπέλο….

j

@viel ++++++
Επειδή η apple δεν προχωράει πολυ πιστεύουν πως θα καταρρεύσει. Δυστυχώς ή ευτυχώς με τα κινητά της όλος ο κόσμος που δεν γνωρίζει απο τεχνολογία νομίζει πως ανεβαίνει επίπεδο (😛) και τα αγοραζει

Γιαννης

@ viel : Ναι

Viel

@j
η αππλε προχωραει!
στο wwdc μας εδειξε το metal που αν ειναι ετσι οπωε φενετε μας παει στη νεα γενεια 3d σε φωρητες συσκυες.
μας εδειξε το home kit που ειναι η βαση για το μελλον του home automation

φημολοφητε απο το 2012 οτι εργαζετε στο iwatch το οποιο στοχευει την υγεια και το fitness κοματι και οχι να στελνει sms και βλακιες.

το health kit οπου βλεπουμε πως ενας ασθενης στο μελλον θα περνει απο ενα wearable τις ενδειξεις του και ταυτοχρονα θα τα βλεπει ο προσωπικος του γιατρος στην αλλη ακρη της πολης

αυτα ειναι βηματα προς ενα νεο τεχνολογικο μελλον απλα ο κοσμος περιμενει απο την αππλε καθε χρονο να βγαζει και μια συσκευη που θα κανει επανασταση σαν το iphone, δεν ειναι ετσι… επανασταση μπορει να ειναι και υπηρεσιες οχι μονο συσκευες

j

@viel συμφωνώ απόλυτα. Απλα κάποιοι το λένε επειδή τα iPhone δεν προχωράνε ιδιαίτερα σε specs λες και με το διπυρηνο επεξεργαστή δεν τρέχει νερό και έστω και με αυτή την ανάλυση δεν εχει τρομερή οθόνη. (Ειμαι κάτοχος του iPhone 4s εδώ και3 μήνες και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος)

Viel

@J
τα spec του iphone ειναι τρομερα, ο a7 ειναι στα ιδια επιπεδα με τον 801
βεβαια τα bench ποτε δεν τα περνω στα σοβαρα!

πολοι νομιζουν οτι επιδη εχει 2 πυρηνες δεν ειναι καλος… τρομερη ασχετοσυνη φιλε μου.
μια εφαρμογη αν δεν εχει προγραμματιστει να τρεχει σε multithread processing δεν χρησημοποιει ποτε 4 πυρηνες τρεχει σε ενα…. και ολο το performance προερχετε απο την δυναμη του ενος πυρηνα μονο, ο a7 σε μονοπυρηνη δυναμη ειναι πιο δυνατος απο ολους τους επεξεργαστες αυτη τη στιγμη (δεν θυμαμαι σε σχεση με τον 805 πως ειναι) οποτε η εφαρμογη θα τρεξει καλυτερα απο οποιδηποτε 4πυρηνο 8πυρηνο κτλ

j

Και που να βγει ο a8!!!!!!

Γιάννης

@J
Αγόρασες ένα κινητό που έχει δείγμα οθόνης 3.5″ απλά για να λες ότι έχεις iphone ,μπράβο.

i love rihanna

@j θα καταλαβεις γιατι κραζω οταν βγει το iphone 6. Το διάβασα το άρθρο και λογικο ειναι να κραταει η μπαταρια με την αναλυσει που θα χει!

j

@Γιαννης ούτε καν. Απλα θεωρώ ότι εχει υπέροχη οθόνη, τρέχει νερό χωρίς να λαγκαρει, τεράστιο και πολυ πιο ασφαλές market απο το android, φοβερή κάμερα και λατρεύω το ios7. Για αυτο μην κρίνεις χωρίς να ξερεις

j

@i love Rihanna Αν και δεν εχει την καλύτερη ανάλυση φαινεται φοβερή στην οθονη

i love rihanna

Ναι συμφωνώ οτι οι retina οθονες ειναι ωραιες και εχουν πολυ καλη αποκρυση αλλα πρεπει να υποστηρονται και απο αναλογη αναλυση! Αν οχι ας πεσει η τιμη…

Χρηστος

Το I phone 4s για τον παραπάνω κύριο που το κρίνει βάσει των ιντζων της οθόνης του να του πω πως σε ταχύτητα βάζει κάτω με αποδείξεις πολύ νεότερα κινητά όπως για παράδειγμα το galaxy s4 παρά τον δύπηρινο επεξεργαστή του στο “μόλις” 1GH…Το παν είναι το λειτουργικό κ το ios7 πετάει!!!Οσον αφορά την ποιότητα του 4s αυτή δεν έχει προηγούμενο η γυναίκα μου το έχει 3 χρόνια κ κυριολεκτικά το έχει ξεζουμισει..!Το κινητό δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς να κολλάει..Φέρτε μου οποιοδήποτε κινητό 3 ετιας κ αν δεν σας σπάσει να νεύρα από τα κόλλημα τα π θα τραβάει να μην με λένε Χρήστο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.