iPhone 6 phablet, οι πρώτες φωτογραφίες από την 5.5 ιντσών οθόνη του;

Τα όσα ακούγονται μέχρι στιγμής θέλουν την Apple όχι απλά να κάνει το βήμα και να αυξήσει τις ίντσες της οθόνης του επερχόμενου iPhone 6 αλλά θα κυκλοφορήσει 2 εκδόσεις, η μια θα είναι στις 4.7 ίντσες και η άλλη 5.5 ίντσες. Για το μικρό iPhone έχουμε δει αρκετές διαρροές και dummies ενώ το 5.5 ιντσών phablet έχει μείνει λίγο στην αφάνει ενώ έχουμε δει μόνο ένα dummy πριν από λίγες μέρες.

Ο μέχρι τώρα αξιόπιστος leaker Sonny Dickson μας δείχνει κάποιες φωτογραφίες οι οποίες ισχυρίζεται ότι είναι από την LCD οθόνη του του πρώτου iOS phablet και έχει διαγώνιο 14cm που αντιστοιχεί σε 5.51 ίντσες.

Φημολογείται ότι το μεγάλο iPhone θα χρησιμοποιεί οθόνη από ζαφείρι λόγω της αντοχής και της προστατευτικής ιδιότητάς του, αναμένεται με 960 x 1704 ανάλυση και Apple A8 chip.

, iPhone 6 phablet, οι πρώτες φωτογραφίες από την 5.5 ιντσών οθόνη του;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killbillgr

Μέχρι 4,7″ καλά είναι από εκεί και ύστερα νομίζω θέλει να μπει στη κατηγορία του SAMSUNG note με 5,5″ . Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες πάνω από 5,7″ το θεωρώ υπερβολή , θέλει και άλλη τσέπη στο παντελόνι 👖

AlexanderKar

δεν πανε πουθενα αιντε φτιαξτε για τα γκομενακια 4,7 να εχουν να λενε και καλη καμερα για selfie αντε γεια !!!! και οσο ακουω ατομα να λενε το note παντοφλα εν ετη 2014 ε τοτε ας πανε να παρουνε μια παντοφλα για να δουμε το 45 νουμερο θα κανει βιντεκληση οπως το note δεν νομιζω…..

George

Ούτε καν Full HD ανάλυση σε 5.5″ οθόνη σε κινητό που κοστίζει 800 ευρώ εν έτη 2014. Οκ…

evans

ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ FULL HD ΟΘΟΝΗ ΔΕΝΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ G3….ΑΠΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ

Erevos

Ανάλυση 960 x 1704??? Μπράβο Apple μας έκανες να γελάσουμε και σήμερα…όχι ότι τα μοντέλα, οι κομμωτές και οι μόδιστροι που αποτελούν το target group του iphone θα καταλάβουν την διαφορά βέβαια….

Γιαννης

Οσο δεν συμβαδιζει με τις εποχες η apple βλεπω ολοι οσοι εχουμε 4s να πηγαινουμε σε καμια αλλη εταιρια η να παραμενουμε στο ιδιο!Καντε κατι ελεος

geraldo.aliai

Ρε παιδια λιστε μου μια απορια. Γιατι καποια ατομα που εχουν iphone ειναι ποσε να το πω ψωναρες η κατι τετοιο οχι ολοι απλα μια σημαντικη πλιψιφια. Προσοπικα απο τα ατομα που ξερω εγω μονο 1\3 ξερει τις δυνατοτοιες ενος σμαρτεφονε οι αλλοι μονο για μουρι το εχουν. Και η απορια ειανι γιατι εν ετη 2014 πουλανε ακομα μουρι με το iphone. Δεν λεω ηταν κοριφει και ειναι ακομα πιστευω σε αυτα που προσφερει. Αλλα και παλι τι να πω απορια το εχω. Ρωτα εδω,γιατι τους ρωτησα τους γνωστους μου και απο αυτα που μου ελεγαν εγω συμπερανα πως νομιζοντας πως εχοντας ενα ιφονε οχι το τελεφταιο μοντελο αλλα οποιο δηποτε μοντελο, μοιαζανε με λεφταδαις.

JohnWave

Αν το 4.7άρι της Apple θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το 5.5άρι της και η μόνη διαφορά μεταξύ τους θα είναι το μέγεθος της οθόνης, τότε η Αpple θα έχει κάνει μια πανέξυπνη κίνηση.Καμία εταιρία φέτος δεν έβαλε super τεχνικά χαρακτηριστικά σε κινητό 4.7 ιντσών , οι οποίες 4.7 ίντσες για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των καταναλωτών θεωρούνται οι ιδανικές για κινητό τηλέφωνο. Παράλληλα θα καλύψει με το 5.5άρι και όσους θέλουν ένα μικρό τάμπλετ αντί για κινητό τηλέφωνο.

Manos Vs

@JohnWave σοβαρα με τετοια οθονη σου φαινονται τρομερα σπεκς;

JohnWave

@Manos Vs, αναφέρθηκα στο 4.7άρι. Αν εννοείς την ανάλυση, ναι θεωρώ ότι 960 x 1704 είναι άψογη για 4.7 ίντσες. Αν εννοείς υπόλοιπα χαρακτηριστικά, iOS τρέχει, οπότε και να υπολείπεται σε ονομαστική δύναμη σε σχέση με τις android ναυαρχίδες , πάλι μια χαρά θα τρέχει τα πάντα. Αυτό είναι και το θετικό των κλειστών λειτουργικών. Το αρνητικά του iphone θα είναι μάλλον πάλι τα άθλια bezels του και οι περιορισμοί του κλειστού λογισμικού του.

Βλέπεις εσύ μέχρι στιγμής και με βάση τις ανακοινώσεις των άλλων εταιριών για μοντέλα κάτω των 5 ιντσών, κάποιο φετινό 4.7άρι να το κοντράρει ;

ΥΓ : Δεν είμαι οπαδός του iphone ( αν διαβάσεις όσα posts έχω κάνει γι΄αυτό θα το καταλάβαινες ) αλλά όταν γίνεται μια σωστή κίνηση την εκτιμώ γιατί δεν είμαι φανατισμένος με καμιά εταιρία.

Erevos

@JohnWave
Ναι έχει οθόνη 4.7 αλλά με το ~40% της πρόσοψης να είναι περιθώρια έχει το ίδιο μέγεθος με τα περισσότερα 5-5.2″ όπως το S5 και το G2. Είναι δηλαδή σχεδιαστικά το χειρότερο δυνατό σενάριο , και μικρή οθόνη και μεγάλο μέγεθος ταυτόχρονα,

Manos Vs

@JohnWave, υπαρχει εδω και 2 χρονια και ακουει στο ονομα HTC ONE(M7). Και οχι απλα το κοντραρει, το διαλυει! Μην λεμε ο,τι θελουμε, λοιπον. 🙂

JohnWave

@Erevos, ναι δεν διαφωνώ σε αυτό σχετικά με τα bezels ( το ανέφερα στο post μου ). Επίσης ανέφερα ότι συγκρίνω με φετινά κινητά. Το G2 είναι περσινό μοντέλο. Φέτος δεν έχω δει καμία εταιρία να βγάζει ναυαρχίδα με διαστάσεις ίσες ή κάτω από αυτές του G2. Όλες έχουν ξεφύγει. Όσο και μεγάλα bezels να έχει το νέο iphone δεν νομίζω ότι θα κινηθεί σε συνολικό μέγεθος ίσο με το S5 ή ακόμα χειρότερα ίσο με το G3, M8,Z2. Θα είναι τραγικό αν συμβεί αυτό. Πιστεύω ότι θα είναι σε μέγεθος κοντά στα επίπεδα του Ascend P7 , δλδ κάτω από τα 14 εκατοστά ύψος και κάτω από τα 7 εκατοστά πλάτος.

JohnWave

@Manos Vs, σε παρακαλώ όταν μου απαντάς να έχεις προσέξει τι γράφω. Έγραψα λοιπόν στο post Νο 8 “Καμία εταιρία Φ Ε Τ Ο Σ δεν έβαλε super τεχνικά χαρακτηριστικά σε κινητό 4.7 ιντσών”.

Σε συγχωρώ. 🙂

tiamat

αν αυτο δε λεγεται κωλοτουμπα τοτε τι λεγεται!?

Manos Vs

JohnWave θελω να σου πω οτι δεν χρειαζεται να κοιταξεις φετος για να βρεις αυτο που λες, καθως εκει π ειναι το iPhone τωρα ηταν τα Android πριν 2 χρονια. 😉

Mimis

Ρε παιδια διαβάζετε τι γράφει ή απλα σχολιάζετε ετσι ;;σας λεει οτι ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!!!!αφηστε να τα παρουσιάσει και μετα κρίνετε εαν το πάρετε ή οχι.
Εχω βαρεθεί να ακούω κάποιους να σχολιάζουν οτι αγοράζουμε iphone για να πουλήσουμε μούρη!πατε καλα;;εαν θελω να πούλησω μούρη θα οαω να παρω ενα ακριβό αμάξι.
Ξαφνικά γίναμε ολοι ειδικοί,στον επεξεργαστή,στην ανάλυση,στα bezels!!και ο αλλος πιο πανω δεν ξερει να γράφει ελληνικά!
Ο καθενας διαλέγει και πέρνει βαση τσέπης,οσο αντέχει παίρνει και αυτο που μας αξιζει

Manos Vs

Mimis,οι φημες εδω και 3 χρονια περιπου ειναι ενα φτηνο μεσο διαφημισης των νεων προιοντων των εταιριων. Συνεπως δεν ειναι φημες, πληροφοριες ειναι.

tiamat

και συ @manos vs τι εισαι promoter η’ manager και το λες αυτο!???

Johnny

Note 3 (1920×1080): 380 ppi.

IPhone 6 (5.5″)(1704×960): 350 ppi

Έχουν 30 ppi διαφορά και παρόλα αυτά λέτε ότι η ανάλυση του iPhone είναι γελοία ενώ του Note 3 είναι ιδανική.Και μετά αν σας πουν fanboys θα παρεξηγηθείτε…

Manos Vs

Johnny μονο τα Sammy Fanboys λενε ιδανικη την οθονη του Note 3.

i phone

Παιδια,αν παρω το iphone 5s απο Αμερικη … ποσο θα μου κοστισει σε ευρω …. βοηθηστε παρακαλω

JohnWave

@ Manos Vs, το iphone λοιπόν θα μπει σε μια αγορά όπου τα ανταγωνιστικά μοντέλα θα είναι 1-2 ετών. Δεν θα μπορεί να χτυπηθεί από φετινές ναυαρχίδες γιατί τα φετινά έχουν πάει το μέγεθος στο Θεό και όσοι δεν θέλουν 5+ ίντσες ( και είναι πάρα πολλοί αυτοί ) δεν θα κοιτάξουν ούτε το S5, oύτε το G3, ούτε το Μ8 , ούτε το Ζ2. Θα ανταγωνιστεί λοιπόν η Apple το 1-2 ετών One και όχι τις φετινές ναυαρχίδες με τα σαφώς καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά σε σχέση με το προπέρσινο One. Γι αυτό και τη θεωρώ έξυπνη κίνηση. Aν τώρα ο περισσότερος κόσμος θέλει 5+ ίντσες κινητά τότε όλο μου το σκεπτικό είναι λάθος. Νομίζω πως η πλειοψηφία δεν θέλει phablets πάντως και γι΄αυτό γίνεται φέτος και τόσος ντόρος με τα bezels και γι αυτό τον τελευταίο χρόνο έγινε τόσος ντόρος με το G2 που τα χει μικρά.

nikos

Μια απορία προς ένα φίλο για ένα σχόλιο που έγραψε παραπάνω
@george τι εννοείς “ούτε καν full HD” ???
Αυτή η ανάλυση πρέπει να είναι ταβάνι σε αυτές τις ίντσες οπότε μην κάνετε όλοι σαν τρελοί για τις QHD οθόνες γιατί πολύ απλά δεν βλέπεις ουσιαστική διαφορά σε συσκευή μικρότερη των 7 ιντσών!Πιστεύω πως η FHD θα έπρεπε να ήταν η μέγιστη ανάλυση για το μεγάλο iPhone 6 ενώ η 960χ1704 είναι μια χαρά για τις 4,7.Η μεγάλη ανάλυση έχει σκοπό να μην φαίνονται pixels στην οθόνη.Κάτι που σε κανένα κινητό με FHD δεν φαίνεται.Αλλά είναι αυτά που πρέπει να αλλάξουν στις οθόνες όπως:φωτεινότητα,γωνία θέασης,κατανάλωση ενέργειας κ.α

Nio

Nikos τώρα σου μιλάει ο Nio.
Το ότι δεν φαίνεται το pixel είναι μια καλή αρχή.! Επειδή δε το βλέπεις εσύ όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει διαφορά. Στο πιξελ δεν υπάρχει. Στο σύνολο της οθόνης όμως αλλάζουν πολλά.
Για να αγγίξουν την τελειότητα οι οθόνες πρέπει να έχουν μοριακή δομή.! Και θα βλέπεις βίντεο σα να κοιτάς από παράθυρο και θα θέλεις να βάλεις το χέρι σου στην οθόνη. Θα έρθει η εποχή που δεν θα ξέρεις αν κοιτάς έξω από παράθυρο ή σε οθόνη. Η ανάλυση μετράει και θα το δεις στο hands on του Κώστα με το G3.

Erevos

@Johnny
Η ανάλυση του iphone είναι γελοία για κινητό των 800 ευρώ. Αν είχε τα μισά λεφτά όπως θα έπρεπε βάση χαρακτηριστικών κανείς δεν θα σχολίαζε την οθόνη. Επίσης 30 ppi δεν είναι και τόσο μικρή διαφορά όπως νομίζεις , σε τεστ που έγιναν από οφθαλμίατρους η πλειοψηφία των ανθρώπων που συμμετείχαν στο πείραμα μπόρεσαν να ξεχωρίσουν τις εκτυπώσεις 600 ppi σε σχέση με 300 ppi.

nikos

Με 800 ευρώ παίρνεις μηχανάκι .Σιγά μην πάρει κάποιος smartphone i-phone 6 . Τελείωσε η περίοδος που όλοι κάνανε εφέ . Δεν τα αξίζει σε καμία περίπτωση τόσα πολλά λεφτά

Manos Vs

tiamat, ειναι απλα fact. Ψαξου λιγο.
JohnWave, συμφωνω.

nikos

@nio σαφώς και τα pixel μετράνε…οχι όμως σε τέτοιο μέγεθος οθόνης μετά από μια συγκεκριμένη ανάλυση και πάνω.Δεν είναι μόνο η ανάλυση που κάνει την οθόνη να φαίνεται ρεαλιστική αλλα και πολλά άλλα πράγματα όπως το panel η φωτεινότητα,τα χρώματα κ.α που δεν έχουν καμία σχέση με την ανάλυση(ξαναλέω μιλάμε σε τέτοιο μέγεθος γιατί σε μια 50″ τηλεόραση και 4k να βάλεις αντί για 2k θα δεις τεράστια διαφορά!).Απλα οι εταιρείες μαζί με την μεγαλύτερη ανάλυση μας προσφέρουν και όλα τα παραπάνω για να μας δείξουν ότι υπάρχει διαφορά.

Γιωργος

Mια ζωη αυτοί που αγοραζαν iPhone ήταν πλουσιόπαιδα και αποτυχημένοι που θελανε να πουλήσουν μούρη, τώρα με τις 5.5 ίντσες που το θεωρώ κάτι παραπάνω από παντόφλα θα χάσει και αυτο το κοινό,αλλι ένα όχι λοιπόν σε iPhone και άλλο ένα ναι στη κινηταρα μου το ativ s και το windows phone που πατάει χαλαρά όλα τα iPhone που έχουν κυκλοφορήσει και θα κυκλοφορήσουν, ναι καλά ακούσατε.

nikos

@Γιώργος +1 τα windows phone είναι απλά κορυφή.Λίγο το store να εμπλουτιστεί και θα είναι τέλειο.Παντως εμένα μετά την 8.1 με έπεισε να παραμείνω στα windows phone.Αυτή την στιγμή παίρνεις Lumia 925(16gb) με 260€ με φοβερή ποιότητα κατασκευής,εξαιρετική κάμερα και άλλα πολλά.Το αντίστοιχο iPhone ακούει στο όνομα iPhone 5s που κοστίζει τα διπλάσια και πλέον λεφτά!

Ανδρέας

Λυπάμαι που θα βγώ λίγο οφφ τοπικ :ρ
@nikos σου έχω απαντήσει απο προχθές αλλα μάλλον δεν θα το είδες 😊
https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s5-lte-a-snapdragon-805-korea-1421/

Manos Vs

nikos, τα υλικατων Νοκια κατα τη γνωμη μου ειναι αρκετα κατωτερα των αλλων εταιριων. Στην ποιοτητα μπορει να μην υστερουν πολυ, υστερουν ομως αρκετα στην αισθηση που αφηνουν στο χερι.

Erevos

Ποιος δίνει 260 ευρώ για το Lumia 925 όταν 300 έχει το LG G2 που είναι 2 φορές ανώτερο? Πλάκα μας κάνετε ορισμένοι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.