Φωτογραφίες του iPhone 6 με το κουτί του;

Στις 9 Σεπτεμβρίου η Apple ακούγεται ότι θα ανακοινώσει επίσημα το iPhone 6. Το ένα από τα δύο φημολογούμενα μοντέλα με οθόνη 4.7 ίντσες φωτογραφίζεται μαζί με το κουτί του ενώ θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα ένα με μεγάλη οθόνη 5.5 ιντσών. To νέο iPhone 6 λένε ότι θα έχει ανάλυση 960×1704 pixels (4.7″), μνήμη RAM 2GB, κάμερα 8 Megapixel και επεξεργαστή Α8 2GHz.

Ανεπιβεβαιωτές πληροφορίες και αναφορές κάνουν λόγο για ενσωμάτωση NFC και ίσως προστασία από το νερό (αδιάβοροχο;). Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε και αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος Touch ID.

Κρατήστε τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες με επιφύλαξη – όπως πάντα – μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα.

iPhone 6 φωτογραφίες, Φωτογραφίες του iPhone 6  με το κουτί του;

iPhone 6 φωτογραφίες, Φωτογραφίες του iPhone 6  με το κουτί του;

iPhone 6 φωτογραφίες, Φωτογραφίες του iPhone 6  με το κουτί του;

iPhone 6 φωτογραφίες, Φωτογραφίες του iPhone 6  με το κουτί του;

iPhone 6 φωτογραφίες, Φωτογραφίες του iPhone 6  με το κουτί του;

iPhone 6 φωτογραφίες, Φωτογραφίες του iPhone 6  με το κουτί του;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiv

Γιατί όχι 1 βιντεακι να δείχνει και πως δουλεύει ? μάλλον για fake το κόβω.

spiros s

960*1704 ανάλυση? και 8 megapixel κάμερα ?και τώρα ακούγετε και δεν ξέρουμε ακόμα αν θα έχει NFC? 2GB ram και 2 GHz ? Αν όλα αυτά είναι αληθινά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ή Apple χα χα χα!!!!! Έχουν δίκιο μερική πρωτοπορία αυτή η εταιρία αλλά δεν ξέρω ακόμα στο τι? Θα μου πουν τώρα μερική μα και με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι μια χαρά είναι για iphone, λογικό να είναι μια χαρά αφού το μενού είναι τελείως απλοϊκό! Θα μου πουν άλλη τώρα, πάρε iphone Και θα δεις ποιότητα και δεν έχεις δουλέψει ποτέ σου iphone θα τους πω έχω δουλέψει iphone Και είχα μέχρι το 4s από εκεί και πέρα το χάος στην Apple . καθώς έφυγε από τι ζωή ένα μεγάλο μυαλό όπως ό δημιουργός του iphone 4s Μετά όλα τα άλλα είναι απλός παραμύθια.

Θοδωρής

Θα γεμίζει βρωμιες γύρω από το κουμπι χαχαχχαχ,μάλλον για ψιλοfake και εμένα μου δείχνει,αλλά για να δούμε…

j

Ειναι μάλλον fake. Εντελώς τυχαία ειναι ίδιο με τα ψεύτικα μοντέλα που χρησιμοποιήθηκαν για να φτιάξουν τις θηκες. Ναι μπράβο θα έδειχνε η apple στους θηκοπαραγωγούς το αυθεντικό μοντέλο πριν ανακοινωθεί. Και επίσης δν υπάρχει καμία πιθανότητα να ειναι έτσι τόσο σκατα η κάμερα πάνω στο κινητο

i love rihanna

Το κινητο ειναι πανεμορφο δεν λεω αλλα η μπαταρια δεν σου επιτεπει να χαρεις την πολυ καλη καμερα και την γρηγορη πλοήγηση! Συγγνώμη αλλα νομιζω πως με αυτη τη μπαταρια οσο τελεια χαρακτηριστηκα και να χει ειναι τραγικο να κοστίζει πανω απο 550€!

j

Το άλλο που το πας. Σύμφωνα με τα γράμματα πρέπει να ειναι από Κίνα μεριά, εντελώς τυχαία στη χώρα με τις περισσότερες ψεύτικα τιγράκια κινητών στον κοσμο

Γιώργος

Σιγά μν είναι αυτό το iPhone 6! Έλεος! Είπαμε οκ, σε μερικά πράγματα η Apple έχει μείνει πίσω αλλά στο design ήταν, είναι και θα είναι μια ζωή πιο μπροστά απ’όλες τις εταιρίες! Το κινητό στη φωτογραφία είναι κλώνος του iPhone 6, υπάρχουν και εκατοντάδες βίντεο στο YouTube…

giwrgos

Ωραίο καρακιτσαριο🙊🙊🙊🙊🙈🙈🙈

Λευτέρης

Αναμονή…για Note 4!

Billys

—Εξωτερικα χαρακτηριστικα—
– Επενδυση οθονης απο ζαφειρι με κυρτες γωνιες για καλυτερη και αμεση ροη του νερου
– Περιβλημα καμερας για καλυτερη στεγανοποιηση αλλα και ενισχυση του HDR και ληψεων σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου (πχ κατω απο νερο)
– Ανασχεδιασμενη κεραια για 60% καλυτερο σημα
– LED xenon φλας
Υπαρχει ενα θεμα για το αν η Apple θα δωσει καποιου ειδους ταπα για τη θυρα φορτισης ή αν υπαρχει εσωτερικη στεγανωποιηση . Θα μαθουμε μεχρι τελος εβδομαδας . Εχει γινει ηδη τεστ και ειναι water-resistant , μενει να επιβεβαιωθει το waterproof .

Πέτρος

Goophone είναι μάλλον…

fotis balopitas

Μαλλον θα παρω το iphone 6 με τις 4.7 ιντες αμαν αξιζει φυσικα.Να ρωτησω κατι το led flash δεν θα ειναι σαν του 5s .Μαλλον οι φωτογραφιες ειναι ψευτικες

Ioannis

Αν είναι αυτό το iphone εγώ είμαι εξωγήινος τρανσσεξουαλ…..
Υπομονή και θα πάθουμε όλοι ζημιά…

Iakovos80

κάνει μπαμ πως είναι κινέζικος κλώνος ανδροιδ μιας και η γραμματοσειρά στο ημερολόγιο δεν είναι ίδια με αυτή στο iOS. Αναφορικά με το truetone flash, πλεον θα είναι στρογγυλό μεν, κανονικά truetone δε, σύμφωνα με διαρροές parts του επόμενου iphone που δείχνουν το trutone σε κυκλικό μέγεθος. Υπομονή μέχρι να δούμε την επίσημη παρουσίαση.

j

Επίσης το YouTube δεν εχει αυτο το σήμα στο iOS

gk

Άσε που ημερομηνία γράφει 10 του μήνα στην εφαρμογή του ημερολογίου. Λίγο δύσκολο να είναι από τις 10 Αυγούστου.

ΦΑΝΗΣ

σε ποσες ωρες θα βγαλουν προγραμμα αντικαταστασης? αχαχαχααχαχαχχα ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχ ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα κ μη ξεχνιομαστε μπαταρια 3 ωρων!!!!!

Jimo

Παιδιά ειναι κινεζικός Κλωνος στο YouTube υπάρχει βίντεο σχετικό ! Αποκλείεται η apple να βγάλει τέτοια ογκώδη συσκευή ! Ίσως να του μοιάζει αλλα σε μικρότερη κλίμακα !!οσο για την ανάλυση ναι μπορει να ειναι αυτή και ειναι τελεία δεν χρειάζεσαι QHD πουθενά και για κανενα λόγο παρά μόνο για να καυχιέται κάποιος αλλα αν έρθει θα ειναι καλοδεχούμενη !! Το αληθινό iPhone 6 αναμένεται να κάνει ΘΡΑΥΣΗ αλλιώς ας το κλείσει η apple το μαγαζάκι !

Παυλος

Έτσι θα είναι παιδιά .Τώρα άμα έχει καμμία γραμμή ή το φλας είναι τρίγωνο στρογγυλό ή εξάγωνο είναι λεπτομέρειες

P

Κινέζικη αντιγραφή … 1 η γραμματοσειρά στο ημερολόγιο ειναι πολύ χοντρή για ios 8 … 2 λείπει η εφαρμογή υγεία … 3 το λογότυπο με το μηλαρακι δεν θα ειναι έτσι … 4 το φινιρισμα ειναι άθλιο και τέλος για το φλας θα ειναι στρογγυλό και θα ειναι και true tone ….

Χρήστος

είμαι ο μόνος που βλέπει διαφορετικές τις γραμμές στο πίσω μέρος; Στη μια φωτό είναι γκρίζες και στην άλλη φωτογραφία είναι μπεζ/λευκές.

τελικά έχει πολύ πλάκα αυτή η φαγούρα με την apple από αυτούς που τη σιχαίνονται (αλλά την αντιγράφουν παράλληλα)..

Marinos

Ειστε για γέλια μερικοί εδω μεσα…την μια κραζετε την apple επειδη έλεγαν οι φήμες οτι το iphone 6 θα εχει 1 GB ram. Τωρα επειδη δεν σας αρεσει το design της συσκευής…αφήστε μας λοιπον εμας που μας αρεσει να παμε να το αγοράσουμε οταν βγει με το καλο και εσεις πάρτε ο,τι θέλετε.,ειναι άσκοπο τα fun boys της μιας εταιρίας να κράζουν τα fan boys της άλλης για το οτιδήποτε

golas

το κουμπι στην δευτερη φωτο σαν να γερνει λιγο..fakia

nikos tim

Αν και Fake ,ειναι πιο ωραιο απο τον απαρχαιωμενο design του κανονικου.

HtcFun
kostas

Iphone 5s στις 4,7″.. Note4 να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο καλυτερα

Andy Chatzeiliadis

Ψέματα. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι κινέζικο clone που το έχουν δείξει γνωστά κανάλια όπως το TLDToday. Είναι ψεύτικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.