iPhone 6, Συγκρίνεται με το iPhone 5 σε νέες φωτογραφίες

Ο Jimmy Lin, o celebrity από την Ταϊβάν ο οποίος μας παρουσίασε πρώτος μία προέκδοση του iPhone 5 πριν από περίπου δύο χρόνια επιστρέφει, αυτή τη φορά θέλοντας να μας παρουσιάσει το iPhone 6. Στις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας εμφανίζεται να κρατάει την επόμενη ναυαρχίδα της Apple, συγκρίνοντας την με το iPhone 5.

Πιο συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες εμφανίζεται το iPhone 6 με σαφώς μεγαλύτερες διαστάσεις οθόνης από εκείνες του iPhone 5s. Η νέα συσκευή θυμίζει αρκετά στην εμφάνιση το iPad mini, χρησιμοποιώντας πιο στρογγυλεμένες γωνίες από τον προκάτοχο της. Ακόμα, παρατηρούμε δύο πολύ εμφανείς άσπρες λωρίδες στο πάνω και κάτω μέρος της πίσω όψης της, η οποία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο.

Εκτός από τις φωτογραφίες όμως, ο Jimmy Lin έκανε λόγο και για την εμπειρία του με την νέα ναυαρχίδα, σημειώνοντας ότι το iPhone 6 έχει οθόνη 4.7 ιντσών, προσφέρει ένα αρκετά καλό κράτημα ενώ το power button βρίσκεται πλέον στο δεξί πλαϊνό της συσκευής.
, iPhone 6, Συγκρίνεται με το iPhone 5 σε νέες φωτογραφίες, iPhone 6, Συγκρίνεται με το iPhone 5 σε νέες φωτογραφίες, iPhone 6, Συγκρίνεται με το iPhone 5 σε νέες φωτογραφίες, iPhone 6, Συγκρίνεται με το iPhone 5 σε νέες φωτογραφίες, iPhone 6, Συγκρίνεται με το iPhone 5 σε νέες φωτογραφίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Τρόμαξα να το γνωρίσω!!! Το ίδιο αδιάφορο σχέδιο περίμενα κάτι καλύτερο αν είναι αυτό;

Dimitrinho

Το διαισθανομαι μετα την παρουσιαση του τελειωσαν ολα θα κυριαρχησει στην παγκοσμια αγορα και θα επιστρεψει εκει που της ανηκει να παιζει μονη της στην αγορα ελα ρε tim cook σκεψου τι θα εκανε ο μεγαλος steve jobs τρελανε μας κανονικα

Stylianos

Παιδια εσας σας αρεσουν οι δύο πολύ εμφανής άσπρες λωρίδες στο πάνω και κάτω μέρος της πίσω όψης; Προσωπικα καθόλου…..

Παύλος

Τώρα μάλιστα……το….μαύρο που φαίνεται προβλέπεται να παραμείνει στη παραγωγή άραγε ?

Nio

Τι τηλεκοντρόλ είναι τούτο? Γιατί να το κάνουν μακρουλο? Στην τρίτη φώτο είναι πολύ άσχημο. Ελπίζω να μην είναι αυτό. Θα ήθελα να δω και μια δεύτερη εταιρεία με ωραίο τηλέφωνο εκτός από την LG.

GIWRGOS

Κιτς κιτς κιτς κιτς κιτςςςςςςςςςςςςςς

prideous

Με το 5 το συγκρίνει όχι με το 5s

wrangler10

Η apple ζήλεψε την samsung.Το παλαιότερο σχέδιο ειναι πιο όμορφο.Καθε περσυ και καλύτερα δηλαδη χαχαχα

vassilis7

Παιδιά εδώ το AiP6 φαίνεται μακράν καλύτερο από τα άλλα dumies…! Κοθτ´αξτε περιθώρια δεξιά και αριστερά…! Δεν τα συκρίνω με άλλη συσκευή, αλλά μόνον με ότι έχουμε έως τώρα δει και σε dummy και σε i-Phone γενικά….!

Darth

oh god αυτό δίνει αλλο νόημα στην λέξη τηλεκοντρολ

wrangler10

Δεν μπορώ να πιστέψω οτι η apple θα βγάλει ενα τέτοιο design στην αγορά.Οχι τουλάχιστον η apple που ξέρουμε μεχρι σημερα.

manolinio7

Τι μ@λ@κι@ ειναι τουτο…!!! Δε πιστευω να χαζεψαν τοσο πολυ..

Erevos

Με τόσο τεράστια περιθώρια θα τους κάνει αγωγή η Sony και θα ζητάει δικαιώματα.

JohnWave

Δεν πιστεύω ότι η Apple θα μείνει ξανά τόσο πίσω στο design.

Άγγελος

Δεν θέλω να πιστέψω οτι θα ειναι έτσι το iPhone 6 αλλά αυτό το σχέδιο παίζει τοοοοσο πολύ που αρχίζω να το φοβάμαι

Costas

Όπως και να είναι ότι περιθώρια και αν έχει θα πουλήσει λόγω ονόματος και φανατικών καταναλωτών.

LaFleur

Οι ασπρες λοριδες ειναι για την κεραια. Αλλα δειχνει ΤΟΣΟ ασχημο… Η Apple εχει χασει την μαχη του design για μενα. Ολα τα concept που εχουν βγει ειναι πολυ καλυτερα απο αυτο το τηλεκοντρολ.

nikos772

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά σήμερα το πρωί που ξύπνησα ο αντιχειρας μου είχε μεγαλώσει κατά 2 εκατοστά και λέω τι στον π*****…αλλά μετά σκέφτηκα ο τι η Apple βγάζει κινητό με μεγάλη οθόνη οπότε το σώμα αρχίζει να προσαρμόσεται από τώρα. ..

KAFROS

https://www.turbosquid.com/FullPreview/Index.cfm/ID/820104
Καθε καγκουρας που διαθέτει 3d printer και 25$ μπορεί να φτιάξει ένα τέτοιο dummy unit με βάση τα σχέδια της σελίδας που παραθέτω για να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του ότι και καλά έχει inside access στη γραμμή παραγωγής της apple. Γι’αυτο μοιάζουν όλα τόσο πολύ αλλά έχουν εμφανώς κάκιστο φινιρισμα που σε καμμιά περίπτωση δε θυμίζει συναρμολόγηση επιπέδου iPhone.
Πολλή βαβουρα για ένα fake σχέδιο…

nikos

@JohnWave τι εννοείς ξανά;Μέχρι τώρα η apple μπορεί να ήταν πίσω σε πολλά πράγματα όμως ξέρει πραγματικά τι θα πει design και ποιότητα κατασκευής!Βέβαια αν το iPhone 6 είναι έτσι όντως θα χάσει ένα από τα λίγα δυνατά χαρτιά που έχει…

giannis...bell

ειναι το μοντελο i phone 6 photoshop…

Sot11

Ας πει κάποιος στον κινεζουλη να σταματήσει να ποζάρει με το dummy και να κάνει τέτοιες δηλώσεις λες και κρατάει το αληθινό! Έλεος
Οι άσπρες γραμμές δεν με ενδιαφερει για ποιο λόγο ειναι πάνω στο κινητο παντως ΑΘΛΙΕΣ!!

th st

Κάθε αυτοκρατορία έχει ακμή και παρακμή ! Το 5 ηταν ίδιο με το 4 λίγο τραβηγμένο προς τα πάνω, έτσι και το 6. Οπως το πάνε το 7 θα είναι σαν σοκοφρέτα ή αν προτιμάτε σαν σερενάτα…

JohnWave

@Νίκο, δεν αναφερόμουν στο μέταλλο και το πάχος που όντως είναι δύο πολύ καλά χαρακτηριστικά του design του iphone. 🙂 Αναφερόμουν στα ελεεινά περιθώρια πάνω και κάτω που αμαυρώνουν το όλο design. Στο 2014 βρισκόμαστε και όχι στο 2011. Θεωρώ απίθανο η Apple να μεγαλώσει το κινητό χωρίς να κοιτάξει αυτό το θέμα που επιδρά καταλυτικά στο μέγεθος. Πιστεύω είναι fake οι photos. 🙂

Ανδρέας

Ας ελπίσουμε να μην είναι αυτό γιατί όντως είναι ασχημούλι.. πως θα μπορούν μετά να κυκλοφορούν οι διασημότες με αυτό?
Πάντως το power button δεξιά το έχει είδη η samsung…

Trinity

Έλεος ρε παιδιά δεν είναι καθόλου ωραίο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.