iPhone 6 Plus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το iPhone 6 Plus το πρώτο tabletόφωνο της Apple με οθόνη 5.5 ιντσών Full HD, κάμερα 8 Megapixel με TrueTone flash και δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD έως 60fps και slo-motion video έως 240fps. Το 6 Plus ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή A8 1.4GHz, μνήμη RAM 1GB, μπαταρία 2915 mAh και τρέχει την έκδοση iOS 8.1 Δείτε το βίντεο.

Το iPhone 6 Plus διατίθεται σε 3 εκδόσεις με χωρητικότητα 16GB (859 ευρώ), 64GB (978 ευρώ) και 128GB (1099 ευρώ). Τη συσκευή της δοκιμής μας την παραχώρησε η COSMOTE.

Δείτε επίσης το unboxing του iPhone 6 Plus και το hands-on του iPhone 6.

iPhone 6 Plus πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

iPhone 6 Plus hands-on video Greek, iPhone 6 Plus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 Plus hands-on video Greek, iPhone 6 Plus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 Plus hands-on video Greek, iPhone 6 Plus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 Plus hands-on video Greek, iPhone 6 Plus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 Plus hands-on video Greek, iPhone 6 Plus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 Plus hands-on video Greek, iPhone 6 Plus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 Plus hands-on video Greek, iPhone 6 Plus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 Plus hands-on video Greek, iPhone 6 Plus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

56 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
121johnn

Τι έγινε ρε παιδιά, μεγάλωσαν οι αντίχειρές μας και αποφάσισε η Apple να βγάλει μεγάλο κινητό;;;;

johnm

22 Νοεμβρίου θα το έχω στα χεράκια μου το τούμπανο!!!!

lolepicness

@johnm το ποιο? Τουμπανο αχαχχαχαχα

loni

Συγχαρητηρια ακομα μια φορα αν και ο τροπος που παρουσιασες το θεμα του λυγισματος και της τιμης μοιαζει λιγο κομμουνιστικου καθεστωτος, γνωμη μου βεβαια ισως και λανθασμενη…
P.S. Μηπως το κοψιμο στο δαχτυλο οφειλεται στην τιμη που ξυριζει?(ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ)

Giorgos

Ποτε θα εχουμε ενα ipad air 2 review?

Αποστολος

Σορρυ για το ακυρο σχολιο αλλα Κωσταρα περιμενουμε και το χαντς ον του Βασιλια ( note 4)

Γιώργος Κ.

Πολύ καλό το review , έχω μόνο μια ένσταση: μέσα σε 23 λεπτά οθόνης και σε λειτουργία πτήσης η μπαταρία υποχώρησε κατά 9%. Οπότε δε θεωρώ ότι είναι καταπληκτική η αυτονομία της όπως ειπώθηκε. Ίσως κάνω και λάθος.

παναγιωτης

σορρυ και γω για το ακυρο σχολιο αλλα ενα μεγαλο μπραβο σε κωστα και στην ομαδα του.και hands on και live εκπομπη που μολις τελιωσε και ηταν φοβερη και πανω απ ολα μπραβο στον κωστα που μετα απο τοση δουλεια εχει χρονο για καμακι και καινουρια γνωριμια αλλα ιρλανδικα…και παλι μπραβο..προσκηνω.

nick2010

Κώστα σήμερα ΕΣΠΕΙΡΕΣ κανονικά σε TV και διαδίκτυο, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !!!!

Φοβερή (ως συνήθως) η παρουσίαση του hands-on.

Περιμένουμε, ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ, το review σου και για τα καινούργια iPAD (air 2 και mini 3). Ισχύει τελικά ότι το air 2 έχει 2GB μνήμη RAM ????

Υ.Γ. Και κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ για ΟΛΑ τα reviews σου…. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ SAR της κάθε νέας συσκευής που σκαλίζεις στα hands-on σου, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ.

Σ’ ευχαριστώ πολύ.

tiamat

και τι δεν ακουγαμε για χροοοονιααα ολοκληρα εμεις οι samsungαδες για τις παντοφλες μας,
τα βατραχοπεδιλα μας ,τις ρακετες μας που γινομασταν δηθεν περιγελοι καθε φορα που τις ακουμπουσαμε στα αυτια μας να μιλησουμε ..

αυτη η ιδια ιστορια με το S2, NOTE, S3, NOTE2 ,S4, NOTE 3. οι ιντσες μεγαλωναν και μαζι με αυτες και η κοροιδια και το δουλεμα που επεφτε απο τους iphone “fans”

για ποτε ομως ολα αυτα ξεχαστηκαν οταν η apple λανσαρε τεραστια κινητα εεε…???..
για ποτε ολη αυτη η χλευη και η κοροιδια μετατραπηκε σε θαυμασμο τυπου ” βρηκα το 64αρι plus στα public θρακομακεδονων!!!!ειναι φοβερο!! τα σπαει…!!!”

και
μετα θελετε να πειτε οτι φταιμε εμεις της τεχνολογικης κοινοτητας που σας αποκαλουμε οπως σας αποκαλουμε χροοονια τωρα….. (ξερετε πολυ καλα πως…!)

Άρης

Κ. Βλαχάκη γράφω πρώτη φορά στο blog,πέραν από τα συγχαρήτηρια για την δουλειά σας ήθελα να σας πω για το πόσα χρόνια πίσω με πήγατε με τις μουσικές σας επιλογές κάτα τη διάρκεια του review(Astral Projection,Astrix).Όσο για το iPhone 6 Plus το θεωρώ αδιάφορο στη παρούσα φάση(απλώς ένα μεγενθυμένο iPhone 6),ίσως σε έναν ανασχεδιασμό του προϊόντος σε δύο χρόνια(βάσει στρατηγικής της Apple) με μικρότερα bezels να είναι πιο ανταγωνιστικό σε αυτήν την κατηγορία.

Mrk

Κωστή στο πληκτρολόγιο στο ios 8 έχουν προσθέσει φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά (δίπλα απ την αλλαγή γλώσσας) . Απλα το Siri δεν υποστηρίζει ελληνικά ακομα. Το σχόλιο το έγραψα γιατι ειδα οτι στο βιντεο δεν το είχες αναφέρει. Αυτο ομως δεν σημαίνει οτι έχω κάποιο παράπονο για το βιντεο.

Κωστας

ωραιο βιντεο! περιμενουμε και αναλυτικο βιντεο του Βασιλια Note 4

j

Καποιοι απο επάνω έχετε δίκιο. Σας αδίκησε η Apple και δεν κράτησε την συμφωνία πως δεν θα μεγαλώσει την Apple ποτέ. Ενώ ξέρω εγώ εσείς της Samsung δεν είστε πρόβατα καθόλου. Θυμάμαι πέρσι σε μια ψηφοφορία ψηφίζατε το s4 χωρίς να έχει ανακοινωθεί. Και όσον αφορά τα note 4 (snap&exynos) και τα 6αρια ολα φαίνονται απο τις πωλήσεις……

Θοδωρής

Μερικοί γίνεστε απίστευτα κουραστικοί με τις εμμονές σας με την Apple.
Τα δύο iPhone 6 τα είχα για αρκετή ώρα στα χέρια μου.
Μιλάμε για κοσμήματα.
Όποιος έχει χρήμα τα αγοράζει και τα ευχαριστιέται, τα υπόλοιπα απλά λόγια.

greco

Ασχετο το δακτυλο που το εφαγες μεγαλε…δεν πιστευω να προσπαθησες να το λυγισεις!!!

Γιώργος Κ.

Μακάρι να πήγαινε κι εμένα τόσο καλά το safari στο iPad mini μου (1st gen). Βλέπετε η Apple έδωσε το ios 8 (έκδοση 8.2 πλέον) για μια αδύναμη συσκευή και τώρα λαγκάρει σαν μονοπύρηνο android…

Χ

EΠ ΕΠ ΚΩΣΤΗ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ

Theo

@j και @Θοδωρης Κι εσεις επισης. Ο ενας μιλαει για πωλησεις την στιγμη που προωθειται απο ολους και απο ολα το iphone. Ο Λιαγκας, η Συνατσακη και η Δουκισσα Νομικου ξερογλυφονται μπροστα στο iphone, ενω καθε χρονο πανε και αγοραζουν το καινουριο, τεραστιες διαφορες τι να λεμα τωρα και η Kardasian που αν ψαξετε το μοστραρει ηδη με σελφι. Καθε χρονο τα ιδια, καθε χρονο ρεκορ πωλησεων. Μπραβο. Οσο για σενα @Θοδωρη κι εγω ειχα στα χερια μου το iphone 4 απο οταν πρωτοβγηκε, τι παει να πει αυτο? Εχετε κολλησει με τη λεξη κοσμημα. Εχουμε κι εμεις λεφτα, μπορουμε να παρουμε ανα πασα στιγμη οτι κινητο θελουμε, οποτε ξεκολλατε λιγο απο τη λεξη λεφτα=iphone. Αν και ειμαι σαμσουνγκακιας, εχεις ηδη αλλο τηλεφωνο, ακομα και να το πιασεις? HTC one m7, m8 σου λενε τπτ. Μιλαω παντα για εξωτερικη εμφανιση. Για να μπω και στο θεμα, εγω βλεπω ενα iphone που εσωτερικα και εξωτερικα ειναι ιδιο εδω και χρονια, μονο που ξαφνικα εγινε κι αυτο παντοφλα ομως δυστυχως απο τους iphoneακηδες δεν λεγεται αλλα αντιθετα το εκθειαζουν. Μπραβο κι εις ανωτερα.

Xristos

Δεν ανέφερες την δυνατότητα που έχουν τα iPhone 6 για το χειρισμό με το ενα χέρι , ακουμπώντας δυο φόρες το home button ” κατεβένει” η οθόνη για 1-2 δευτερόλεπτα ώστε να την χειριστείς με τον αντίχειρα !!!
Αν ξαναπάρω iPhone αυτος θα είναι ενάς λόγος .
Αν δεν πάρω θα είναι κυρίως γιατι δεν έχει στο Apple store το bsp player ώστε να βρίσκει αυτόματα και να συγχρονίζονται οι υπότιτλοι και κατα δέυτερο λόγω το m torrent

DIREFEAR

Απο το Νοτε 4,στο γεωμηλο Νο6…ΞΕΝΕΡΑ!!!

Αποστόλης Ρόδος

Παρόλες τις προσπάθειες να μας πείσεις Κώστα πως δεν λυγίζει…. ήδη στον Κωτσοβολο Ρόδου έχουν 3 επιστροφές από λυγισμένα iPhone 6 Plus και αντικατάσταση τους κατ’ εντολή Apple.
Από πολύ φιλο μου που δουλεύει εκεί…. 😉

Αποστόλης Ρόδος

Επίσης αυτή η καραμέλα του ΤΑΧΑ όσα δεν φτάνει η αλεπού κλπ …. με τα ΑΚΡΙΒΆ iPhone έναντι των άλλων και όποιος μπορεί να τα αγοράσει κλπ …. Είναι νά’χαμε να λέγαμε, αλλάξτε πλευρό καλύτερα…. 😉

JohnWave

Τι μου αρέσει :
>Οθόνη
>Smooth scrolling
>Κάμερα
>Μέταλλο
>Πάχος

Τι δεν μου αρέσει:
>Τραγικά bezels που χαλάνε και την εμφάνιση και την ευκολία χειρισμού της συσκευής.
>Μπαταρία σε σχέση με τον ανταγωνισμό
>Όχι ατέρμονο ρολάρισμα στις κεντρικές οθόνες ( τουλάχιστον όπως διαπίστωσα στο video )
>Σπαστικό το scroll down στο web browsing ( συμφωνώ με Κώστα )
>Τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει

Πολύ καλό review Κώστα και μου αρέσει ο χαλαρός τρόπος με τον οποίο κάνεις τα hands on. Το μόνο που συνεχίζει να λείπει από τις παρουσιάσεις σου είναι η επισύναψη full resolution φωτογραφιών με ένα link κάτω από το video. Μόνο έτσι θα καταλαβαίνουμε την πραγματική αξία μιας κάμερας 🙂

Pit

Το τηλεφωνο που έθαψε την Samsung. Και αν τελικά ισχύσει αυτό που είπε ο αντιπρόεδρος της εταιρίας οτι αποχωρούν απο την κατηγορία των high end κινητών καταλαβενετε την επιτυχία του iphοne 6. Βέβαια κάποιοι εδώ μέσα θεωρούν ότι ειναι ξύπνιοι και για αυτό εχουν συσκευές με δυο κατοστάρικα που ειναι … Χρόνια μπροστά.

siraxi

παιδιά το κινητό είναι κόσμημα το έπιασα σήμερα στα χέρια μου στην προσπάθεια μου να επιλέξω ανάμεσα σε αυτό κ το note4.Δενέχω ακόμα καταλήξει αλλα η αίσθηση που σου δίνει μόλις το πιάσεις είναι πως κρατάς ότι πιο ποιοτικό υπάρχει ειδικά αν το συγκρίνεις με το notε.Σε επίπεδο απεικόνισης οθόνης τα βρήκα εξ ίσου εντυπωσιακά .Θα είχα ηδη αγοράσει το 6plus αλλα λόγω επαγγέλματος με εξισσοροπεί η γραφίδα τοy note 4…Πραγματικά δύσκολη απόφαση

Ιωάννης jb

Εντάξει τα λόγια περιττά!
Μιλάμε για κόσμημα (5s μάλλον πιό κόσμημα αλλά τέσπα, όταν δουλέψω και το συγκεκριμένο θα αποφανθώ)
Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές!!!!!! το είδα για κανα 2 λεπτάκια το πήρε ένας γνωστός μου, παρεπιπτώντος, πολύ χρήμα ο τυπάς!
Και τα λέω όλα αυτά γιατι όταν έχεις χρήμα κακά τα ψέματα θέλεις το κορυφαίο και επειδή η μόδα προστάζει τεράστια κινητά πέρνεις το συγκεκριμένο, το πως το κουβαλάς άλλο θέμα, λύσεις όμως υπάρχουν, επίσης υπάρχει και το κανονικό 6αρι….
Ρε σεις που κραζετε σαν μη πω τίποτα.. τόσο καιρό δε μας πρίζατε ότι είναι υπερβολικά μικρό το 5s??? Ακόμη ξεχνάτε ότι η apple πουλάει κανονικότατα ακόμη και σήμερα το 5s!
Δε θέλεις παντόφλα πέρνεις 5s, θέλεις κάτι μεγαλύτερο πέρνεις 6άρι, θέλεις παντόφλα πέρνεις 6 plus μόνο η apple σου προσφέρει τέτοιες κορυφαίες συσκευές για να πάρεις αυτό που σου αρμόζει πιο πολύ, αν φυσικά έχεις money!!!
A ξέχασα και η sony σου προσφέρει κορυφαίες συσκευές σε πολλά μεγέθη! +αδιαβροχοποίση
Σε όλες τις υπόλοιπες ή θα πάρεις μεγάλο κινητό ή τεράστιο κινητό

Agnostos13

@tiamat
Μην γίνεσαι γραφικός…
Όποιος κοροϊδεύει, όπως λες, τα phablets (είτε είναι Apple, Sasmung, ή Nokia) δεν θα πάρει τέτοια συσκευή!
Αυτοί που θα πάρουν λοιπόν ένα iPhone Plus είναι πρώην χρήστες phablet(android/windows) ή πρώην χρήστες iPhone που δεν έχουν πρόβλημα με την μεγαλύτερη οθόνη-συσκευή…

ΥΓ. Είναι γεγονός ότι τα idevices είναι premium συσκευές με υψηλό κόστος και υψηλή μεταπολιτική άξια, τώρα κάποιοι επιμένουν να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους (λογικά επειδή έδωσαν σχεδόν τα ίδια λεφτά για μια “καλύτερη” συσκευή που μετά από 2 μήνες θα πωλείται 50% κάτω…)

Λεωνιδας

Φιλε Θοδωρη δεν ειναι ετσι τα πραγματα οσον αφορα τα χρηματα που λες.Να μας το ‘λεγες πριν 3-4 χρονια παει κι ερχεται…Σαφως ομως τωρα δεν ειναι ετσι. Τα iphones ειχαν ομορφια-δυνατοτητες-ποιοτητα κατασκευης.Πλεον και στα 3 σημεια τρωει τη σκονη πολλων αλλων μοντελων και εταιριων.Διπλα στο mate 7 πχ μοιαζει παιχνιδακι. Στο note 4 -αν και χιλιοφορεμενο design-το ιδιο.Στο meizu mx4 επισης. Αυτη η νοοτροπια οτι οσοι δεν εχουν iphone το ζηλευουν επειδη δεν εχουν τα χρηματα ειναι αστεια και παιδαριωδης. Οσο για το λυγισμα εγω απορω πως θα ειναι μετα απο ενα χρονο χρησης…Φαντασου εχει γινει τοσος ντορος και οι χρηστες τα ‘χουν μολις λιγες μερες! Οσο για τις τιμες sar…διπλασια απο τα περισσοτερα smartphones! Λογω τιμης και στη μιση τιμη να πουλιοταν προσωπικα δεν θα το επαιρνα οπως και παρα πολυς κοσμος.Μην εισαι λοιπον τοσο απολυτος και στον κοσμο της τεχνολογιας οι fans πρεπει να ειμαστε λιγο πιο ανοιχτομυαλοι
Φιλικα.

qwerty

Δυστυχώς η apple ενέδωσε στην αστειότητα των τόσο μεγάλων κινητών. Το 4.7 ιντσων ήταν υπέραρκετό. Ελπίζω να συνεχίσει να βγάζει και iphone στις 4 ίντσες για όσους θέλουν εργονομία

Τομ

Να πω μονο οτι αν πατε για το συγκεκριμενο μοντελο που λογικα καποιος το παιρνει γιατι δουλευει παρα πολυ με το κινητο του και θελει χωρο, μην παρετε το 16αρι. Εγω με 32gb στο ipad μου και αισθανομαι οτι επρεπε να ειχα παρει και γω το 64. Βεβαια κατεβαζω καθε λογης παιχνιδι με 1-1.5 gb και το χω γεμισει με ταινιες αλλα και παλι 16 ειναι πολυ λιγα εκτος αν το θελει κανεις για στανταρ χρηση και στανταρ εφαρμογες και καμια μουσικουλα. Τοτε και μονο τοτε τα 16 αρκουν. Τελειως χαζο απο την apple που παρελειψε την εκδοση των 32gb αν επρεπε να μην υπαρχει κατι θα ηταν τα τα 16 αλλα τεσπα..

giota

Ότι και να λέμε ή τιμή του i-phone 6 είναι πολύ υψηλή για αυτά που προσφέρει το smartphone . Ελάχιστοι είναι αυτοί στην Ελλάδα που θα διαθέσουν τόσα πολλά για να το πάρουν

akis

βλέπω πίσω το note 4 και με το δερμάτινη και την πλαστικουρα και ξενερώνω… δεν μπορείς να συγκρίνεις iphone με ένα άλλο κινητό όσο και να το θέλεις….!!! το iPhone κερδίζει και πάλι 😉

Αλεξανδρος

Ωραιο το βιντεακι Κωστα.Μαλλον εισαι φτιαγμενος γιαυτη τη δουλεια.Δεν υπαρχει μεγαλυτερο προνομιο σαυτους τους καιρους ναγαπας τη δουλεια που κανεις.Καλο το μυλοφωνο.Ειχα iphone5 τωρα galaxys5 και ειμαι ευχαρηστημενος.Τα καινουργια iphone απο αισθητικης πλευρας ειναι μπανηκα απτα καλυτερα.Λειτουργηκα θαυμαζω το πως δουλευει η συσκευη ειναι αψογο σε συγκρηση μαυτο που εχω.Ο 64bit ειτε ειμαι φαν ειται οχι ειναι ανωτερος σε gaming.Η καμερα πολυ καλη αλα οχι σα galaxy πηστευω.σε ζουμ η επηλογες και λεπτομερια.Εκτος αν αλαξω γνωμη αν πεσει στα χερια μου.Στη μπαταρια δε το συζηταω σαμυ με διαφορα καλυτερο.Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι εταιριες σαν την apple μπορουν και πολυ καλυτερα σε ολους τους τομεις αν δουμε που εχει φταση η τεχνολογια σημερα μας δεινουν τις (ψηλες) της υποθεσης.Αν ειχα πολλα λεφτα θα ταχα ολα.Note4 iphone6 and plus Htc και δε σημαζευεται.Παρολα αυτα αναμενω galaxy6 ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα βγαλουν

anonymos

Κώστα μην ντρέπεσαι και εγώ βλέπω σεξι φωτογραφίες και τι εγινε;

Στε Ροδος

@Αποστολης Ροδος εργαζομαι στο κωτσοβολο Ροδου και να σε ενημερωσω απλα το iphone 6 plus δεν το εχουμε φερει καν ακομα παρα μονο 2 κομματια iphone 6! Οι πληροφοριες σου ειναι ανακριβης εως κωμικες! Ας προσεχουμε τι λεμε παιδια!

Amonra

Σήμερα επικοινώνησα με Cosmote και τους ρώτηςα ποτέ θα έχουν διαθέσιμο το iphone plus 128gb. Η απάντηση τους ήταν ότι δεν έχουν καμία πληροφόρηση και δεν γνωρίζουνε. Θα το φέρουνε ποτέ άραγε; Είναι όντως τόσα λίγα τα κομμάτια που στέλνουμε Ελλάδα ; Αν έχει κανεις κάποια πληροφορία για το πότε θα έρθουνε ας ενημερώσει.

ledittov

Iphone 6 plus vs mate 7 Vs nexus 6
Ποιο προτείνετε;

ilias99

Κριμα που δεν εγεινε το review του note 4 τωρα μαλλον δεν θα γινει αφου περασε τοσος καιρος

thanos

Το περιμενω και εγω το iphone 6 plus space gray 64 gb να μου ερθει στις 23 Δεκεμβρη απο αμερικη…

Pavlos

Πόσο το πήρες από Αμερική thano?
Εδώ θα δουλεύει κανονικά;
Οσο για το κόμπλεξ που έχουν μερικοί με το iPhone τι να πει κανείς.
Αφού δεν σας αρέσει γιατί μπαίνετε και διαβάζετε ότι άρθρο υπάρχει για iPhone?
Γιατί χάνετε τον χρόνο σας για κάτι που δεν σας αρέσει;
Λένε κάποιοι ότι το iPhone 6 plus είναι απλώς ένα μεγαλύτερο iPhone. Ενώ το Samsung s4 με το s5 έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους.
Έχω το iPhone 5 32gb δυο χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Σε δυο μέρες θα το δώσω 350€ και με την αναβάθμιση που έχω θα πάρω το 6 plus σχεδόν τσάμπα.
Και υπόψην δε λέω ότι και τα Samsung δεν είναι καλά. Αλλά γούστα είναι αυτά. Όπως σε εσάς αρέσουν τα Samsung έτσι και σε εμάς αρέσουν τα iPhone. Οσο και να προσπαθείτε δεν θα μας αλλάξετε γνώμη. Από τότε που πήρα το πρώτο μου iPhone 4 απλά δεν μπορώ να έχω και να χρησιμοποιώ άλλο κινητό. Είναι κόλλημα μεγάλο. Αν θέλετε να το καταλάβετε αυτό καλώς. Αλλιώς συνεχίστε να ζείτε μέσα στη μιζέρια σας και να κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι.
iPhone 6 plus 64gb space grey…..απλά τέλειο!!!!!

Dimos

@Pavlos, δεν μας αρέσουν μόνο τα Samsung..εγώ πήρα και LG και HTC…Η μιζέρια μας ποια είναι ρε άνθρωπε? Για μπες και σε αντίστοιχα posts με samsung και άλλα android και κοίτα πόσοι i-sheet σχολιάζουν για αυτά..Λεφτά είχαμε και μεις να το πάρουμε…αλλά την ώρα που πάω να σκάσω 800 ευρώ , βλέπω μια εικόνα με τον G@yCook να γελάει που το κάθε κορόιδο σκάει τόσα λεφτά να πάρει μια συσκευή με χαρακτηριστικά 2012…Όχι ευχαριστώ..πήρα κάτι με 400 ευρώ και τα υπόλοιπα μείνανε να αβγατήσουν…

Alex

Όπως και στο βίντεο η λήψη σήματος ειναι άθλια χωρις να υπονοώ κάτι για τον πάροχο. Έχει κάποιος κάτοχος το ίδιο προβλημα με το σήμα;; Μια με δυο κουκκίδες ενώ με το παλιό iPhone να εχει φουλ σήμα;;

Μιχάλης

Το πήρε φίλος μου (iphone 6 plus) και πραγματικά απορώ ποιοι δίνουν 750 ευρώ για το συγκεκριμένο κινητό (αν και με επιδοτήσεις και πολλές άτοκες δόσεις που το πήρε πέφτει κάπως το κόστος) , η οθόνη έχει ξεβαμμένα χρώματα , η μπαταρία κρατάει μια ημέρα με το ζόρι , ακόμη και σχεδιαστικά είναι χάλια (πολύ μεγάλα bezels) και γλιστράει εύκολα απο το χέρι. Θα πάω να πάρω με τα ίδια λεφτά ένα LG G3 για εμένα και ένα Galaxy Alpha για την γυναίκα μου και θα γελάω με όσους βλέπω να κυκλοφορούν με ένα κινητό που θα έπρεπε να πωλείται 350 ευρώ max.

Dimitrios Katsoukas

Πολύ καλό!

Αγγελική

σουπερ διαγωνισμος!

ΜΑΡΙΑ

Πολύ καλό!

Amonra

Το κινητό είναι μια χαρά.Στον φίλο παραπάνω που λέει για ξεβαμμένα χρώματα και αηδίες εχω να πω ότι απλά είναι άσχετος . Το ότι πήρε το κινητό φίλος του και αυτός βγάζει συμπέραςμα για τη συνολική του χρήςη είναι εντελώς αςτείο.Εχω το κινητό 3εβδομαδες . Το κράτημα ποικίλει από χέρι σε χέρι . Πχ στο δικό μου είναι μια χαρά.Η οθόνη του είναι παρά πολύ καλή και βλέπετε άνετα ταινίες με πολύ καλή απόδοση. Η μπαταρία εμένα μου κρατάει με ανοιχτό bluetooth περίπουστο3ήμερο κλείνοντας εννοείται το wifi όταν δεν το χρησιμοποιώ κ με ήπια χρήση Ίντερνετ κ παιχνιδιών. Αν όλα τα κάνεις σε μεγάλο βαθμό σε βγάζει άνετα μια ημέρα καλής χρήσης. Όσον αφορά το σήμα σε σχέση με τα το iPhone 5s που εχω επίσης στην κατοχή μου δείχνουν ακριβώς το ίδιο σήμα στο ίδιο σημείο. Οπότε ο φίλος που ανέφερε για πρόβλημα στο σήμα του καλό είναι να το ψάξει κατά τη γνώμη μου μήπως έχει κάποιο θέμα η συσκευή του. Γενικά μόλις το πήρα όλοι οι ενδοιασμοί που είχα εξαφανίστηκαν καθότι είναι μια συσκευή πολύ λειτουργική για τη δουλειά που τη θέλω. Οι συγκρίσεις με android είναι ανούσιες αφού είναι κάτι τελείως διαφορετικό κ δεν πληρώνεις μόνο… Συνέχεια »

Θάνος Τ.

Κώστα ωραία παρουσίαση… Ευχαριστούμε.

manos

telio leme

Hd

Ειναι ασφαλές αυτο το site για να αγοράσω IPhone 6 ?https://store.apple.com/us/buy-iphone/iphone6/4.7-inch-display-64gb-silver-sprint

Mike

Το πιο υπερτιμημένο κινητό παγκοσμίως βρήκες και εσύ να αγοράσεις? Μόνο που θα δεις το made in China θα καταλάβεις ότι πέταξες τα λεφτά σου.

panos

το 6plus με 6splus έχουν διαφορές?

sofia

το iPhone 6 plus ειναι πιο μεγαλο απο το iphone 7 ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.