iPhone 6 Plus ή Samsung Galaxy Note 4; [community]

Μεγάλα διλήμματα, βρίσκουν απάντηση μέσα απο την μεγάλη ελληνική κοινότητα τεχνολογίας του Techblog. iPhone 6 Plus ή Samsung Galaxy Note 4; Οι γιορτές πλησιάζουν και αρκετοί φίλοι προετοιμάζονται να αγοράσουν το smartphone ή tablet των ονείρων τους. Η κοινότητα θα προσπαθήσει να δώσει τις απαντήσεις.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή ξεκινάμε μια νέα σειρά άρθρων. Αφήστε τις ερωτήσεις σας, δώστε τις απαντήσεις σας. Σχολιάστε τα θετικά και τα αρνητικά των δύο smartphones αν τα έχετε δουλέψει. Βοηθήστε φίλους που δεν έχουν αποφασίσει. Ρωτήστε όσοι σκέφτεστε να αγοράσατε ένα από αυτά. Θα ακολουθήσουν και άλλα “συγκριτικά” ολόκληρο το Δεκέμβριο.

iPhone 6 Plus ή Samsung Galaxy Note 4;, iPhone 6 Plus ή Samsung Galaxy Note 4; [community]

iPhone 6 Plus
Λειτουργικό σύστημα: iOS 8
Επεξεργαστής: A8 1.4GHz διπύρηνος 64-bit
GPU: PowerVR GX6450
Μνήμη RAM: 1GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5.5 ίντσες, LCD IPS, 1080×1920 pixels, 401 ppi, Shutter proof glass
Κάμερα: 8 Megapixel, TrueTone Flash, OIS, Full HD video 60fps, HD video 240 fps
Δεύτερη κάμερα: 1.2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 64GB/ 128GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB, Touch ID, Apple Pay
Μπαταρία: 2915 mAh
Διαστάσεις: 158.1×77.8×7.1 χλστ.
Βάρος: 172 γρ

Samsung Galaxy Note 4
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4.4 KitKat
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 805 2.7 GHz τετραπύρηνος (SM-N910S), Exynos 5433 οκταπύρηνος (SM-N910C)
GPU: Adreno 420 (SM-N910S), Mali-T760 (SM-N910C)
Μνήμη RAM: 3GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5.7 ίντσες, Super AMOLED, 1440×2560 pixels, 515 ppi, Gorilla Glass 3
Κάμερα: 16 Megapixel, LED flash, 4K video
Δεύτερη κάμερα: 3.7 Megapixel, Full HD video
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 128GB)
Wi-Fi, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.1, micro USB, USB on-the-go, S-Pen, Fingerprint
Μπαταρία: 3220 mAh
Διαστάσεις: 153.5×78.6×8.5 χλστ.
Βάρος: 176 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

88 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tek

να μπορούμε να ψηφήσουμε κιόλας, όπως στο gsmarena

jonjon

Δύσκολο! Αλλά θα πω το note4 το μόνο κοινό που έχουν μεταξύ τούς είναι ότι παίρνουν τηλ! Κατά τα άλλα είναι δύο διαφορετικές προσεγγίσεις ο καθένας διαλέγει ότι τον εξυπηρετεί.

Amonra

Σκέφτομαι να πάρω το iphone 6 plus 128gb λόγω επιδότησης που εχω. Το Samsung το είδα απο κοντά και οφείλω να ομολογήσω ότι τουλάχιστον οπτικά η οθόνη του ήταν καταπληκτική.

@Κώστα όντως ένα poll με ψηφοφορία θα βοηθάνε γιατί πιστεύω θα γίνει battlefield εδω 😄 επίσης έχετε καμία πληροφόρηση για το ποτέ θα έρθουν επίσημα στις εταιρίες κινητής τα iphone 6 plus 128gb;

Κάποια θεματάκια που είχαν κάποια με την μνήμη και την εγκατάσταση πολλών εφαρμογών που επανεκκινούσαν μάλλον ήταν μεμονωμένα ε; Γνωρίζει κανεις να μας διαφωτίσει;

Κωστας

Κωστα ποτε θα δουμε full hands on απο το νοτε 4 εχει περασει τοσος καιρος και ττο μονο που ειδαμε ηταν το unboxing και ενα clip fst charging!!

να κανεις ενα poll ειναι καλη ιδεα!

Tek

Ok Κώστα.

επί της συζήτης τώρα … συγκρίνουμε 2 διαφορετικά λειτουργικά, εκεί αρχίζει και τελειώνει η “μάχη” για μένα.

σαν λειτουργικό λοιπόν, το iOS έχει μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με το Android. ο μύθος του αψεγάδιαστου λειτουργικού έχει τελειώσει. από την άλλη το Android ανεβαίνει συνεχώς σε επιδόσεις και λειτουργίες.

σαν συσκευές το γεγονός ότι το Note 4 έχει το γνωστό σε όλους μας πενάκι, του δίνει προβάδισμα.
σαν σκέτα specs το Note 4 είναι μπροστά σε όλα. σαν εμπειρία χρήσης, με βάση αναφορές, επίσης.

οι λόγοι να επιλέξει κανείς το iPhone 6+ είναι ξεκάθαροι :
είτε προτιμάει ένα κλειστό λειτουργικό το οποίο είναι “κολλημένο” στο 2011 και με το τσιγκελι δανείζετε χαρακτηριστικά από το Android
είτε έχει σκάσει ένα κάρο λεφτά στο AppStore-Itunes
είτε έχει λεφτά για πέταμε σε συνάρτηση με τα προσφερόμενα
είτε έχει κολλημένο μυαλό και δεν κοιτάει τι κυκλοφορεί στην αγορά
είτε θέλει να κουβαλάει παντού ότι τελευταίο βγαίνει από το μήλο για μόστρα.

kostas

η επιλογη ειναι μονοδρομος νοτε 4 !

ποτε θα δουμε full hands on απο το νοτε 4 εχει περασει τοσος καιρος!

Iakovos80

Και τα δύο!

Fotis

Παρόλο που έχω iPhone 6 64gb space gray πιστεύω ότι άμα έπαιρνα μεγάλο κινητό θα ήταν το 4

kostas

Τιποτα απο τα δυο,700 και 800 δεν δινω για τις γιορτες.καλυτερα ενα ascend mate 7 και με τα υπόλοιπα γαλοπουλες για το τραπεζι

JohnGR

Note 4, παίζει ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο.

Conx

Χωρίς πολλές σάλτσες… note 4 exynos ομως, επειδή παίρνεις την καλύτερη οθόνη στην αγορα, ποιοτική κατασκευή που θα αντέξει και την καλύτερη κάμερα για φέτος, πέραν του lumia 1020 που δεν έχει αντίπαλο

Βασίλης

Επειδή τα έχω δουλέψει και τα δυο θα αναφερθώ στα εξής: Το note είναι πιο παιχνιδιάρικο, πιο παραμετροποιησιμο και γενικά να εχεις χρονο να ασχολείσαι με κολπάκια,πενάκια κλπ κλπ αλλά όλα αυτά οχι τόσο mainstream ή βολικά για everyday use. Απο την άλλη το μήλο ειναι το γνωστό καλό μήλο με το πλήθος των καθημερινών του αναγκών ο μέσος χρήστης να είναι πιο παραγωγικός , πιο γρήγορες λειτουργίες (πχ σε messaging , τηλεφωνο, σημειώσεις , ιντερνετ, καμερα ) απο οτι το note! Αξιζει να αναφερθεί επίσης πως το recognize speech to text στα μηνύματα λειτουργεί 99% επιτυχια στο ios και 60-70% στο note…τα ιδια τηλέφωνα , ιδια πρόταση και στο note τα έγραψε άλλα αντι άλλων!! Επίσης στο σερφάρισμα πρόσεξα πως στην ίδια ιστοσελίδα (in.gr) στο note εκανε όλο σπασίματα και frames ενω στο plus σκρολαρει ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ το οτιδήποτε!!! Το μενού τωρα στο note ειναι ΦΛΥΑΡΟ και κουραστικό ενω στο plus άμεσο και οχι κουραστικό! Η καμερα επίσης αργεί να ανοίξει στο note σε σχεση με το plus ενώ οι εφαρμογες που κανεις θα επιλέξει απο το play σε σχεση με το App Store (πχ εξοδολόγια , excel , κλπ) είναι κατα πολυ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΕΣ και σε τιποτα δεν αξιοποιούν τα… Συνέχεια »

tech21man

Note 4. Υπερτερει σε οθονη, καμερα, αναλυση video ληψης, ακτινοβολια μαλλον και λειτουργικοτητα (εκμεταλλευεται τη μεγαλη οθονη με το πενακι και εδω και περισσοτερο καιρο), σε λιγο σε τιμη, χωρητικοτητα/τιμη. Αυτα, ειναι αδιασειστα γεγονοτα…

Α ναι λυγιζει και με καμια 5-60 lbs παραπανω!!!

Επισης αν χασεις το καλωδιο συνδεσης, απλα δε σε νοιαζει.

Βασικα ζοριζομαι να βρω κατι στο οποιο να υπερτερει το iphone 6+. Μονο στο…θελω της καφετεριας.

Tek

όχι Exynos ρε συ! Snapdragon 805 🙂

Tek

σπασίματα το Note 4? εδώ το Note 3 δεν έχει κανένα πρόβλημα με shuttering θα έχει το 4? μου φαίνεται κάποιοι μας κοροιδεύουν… επίσης ξέχασες να πεις πως το 6+ ΛΥΓΙΖΕΙ

Miko

Κανένα απο τα 2… θα προτιμούσα ενα Meizu MX4 Pro και τα υπόλοιπα λεφτά στην τσεπούλα μου…
Πρέπει να αρχίσουν να καταλαβαίνουν επιτέλους οτι το έχουν παρακάνει με τις υψηλές τιμές και αυτός είναι ένας απο τους λόγους που ο κόσμος έχει αρχίσει να κοιτάει και άλλες αγορές… βλέπε Κίνα!

DIREFEAR

Note 4.Δεν βλεπω κατι αλλο για συγκριση…;)

δημητρης

Οι τιμες και των 2 ειναι σοκαριστικα ακριβες.Οποιαδηποτε τιμη πανω απο 150-200ε για smartphone , ειναι κλεψια ειτε εχεις ,ειτε δεν εχεις τα χρηματα.Αν σκεφθεις δε, οτι σε 2 χρονια, τα “εκπληκτικα ” χαρακτηριστικα τους θα ειναι παρωχημενα, τοτε το VFM εκτοξευεται στο μηδεν.

Βασίλης

Φίλε μου tek
1ον : Δεν προσπάθησα να λυγίζω κανενα απο τα δυο και ας σταματήσει αυτή η χαζή καραμέλα
2ον : Ναί! Σε σύγκριση με το iphone η πλοήγηση στις ιστοσελίδες είναι γεμάτες απότομα σπασίματα!! Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το ομαλό σερφάρισμα του plus ! Και δεν το είδα φίλε μου μονο μια φορά αλλά ΚΑΘΕ φορά! Και με άλλα Samsung οπως το s5 το ίδιο!! Όσον αφορά καμερα και βιντεο κανένα δεν υπερτερεί του άλλου! Είναι σχεδόν ιδια με μια ελαφρά σβελτάδα να την έχει το plus όπως και μια καλυτερη απεικόνιση το βράδυ!
Η οθόνη και των δυο ειναι εξαιρετική! Πιο φωτεινή και λαμπερή του note αλλά έξω απο το σπίτι του plus φαίνεται δυο φορες καλυτερα!
Αυτά έχω να πω…

Βασίλης

Επίσης και ένα άλλο θέμα που έχει λίγο πάρα παραγκωνιστεί. Η εφαρμογή e-mail του iphone Είναι πολύ πιο επαγγελματική και ανώτερη από ότι οι αντίστοιχες στο note ! τις τέσταρα εγώ που χρησιμοποιώ πάρα πολύ email λόγω δουλειάς και κυρίως exchange Mail και δυστυχώς περίμενα πολύ ποιοτικότερα πράγματα απο το note ! Επίσης πράγμα παράδοξο αλλά γεγονός μεν ειναι ότι στο iphone με το ios 8 έχει κανείς πολυ περισσοτερες επιλογες παραμετροποίησης των ειδοποιήσεων που θελει να εχει η καθε εφαρμογη του τηλεφώνου ή οι λογαριασμοί των email του! Αυτα δυστυχως κανεις δεν τα ψάχνει, κανεις δεν ενημερώνεται ορθά! Ειναι όμως ουσιώδη! Όλοι πέφτουμε στην παγίδα των ξερών spec και ξεχνάμε την πράξη!

Theo

Ειμαι κατοχος note 4 με exynos. Το κινητο λειτουργει υποδειγματικα. Βεβαια καποιες εφαρμογες δεν ειναι τοσο smooth οσο στο 3, μαλλον αυτο οφειλεται στην οθονη και μονο που ειναι χαρμα οφθαλμων οπως και το συνολο του κινητου. Οσο για το plus μονο γελιο μου προκαλει οταν το βλεπω στα καταστηματα και στις διαφημισεις να εχει βγει αυτο το εκτρωμα. Ναι το εκτρωμα. Ειναι απλα ενα τεραστιο iphone 6 και τπτ αλλο.

φωτης lgg3

ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΊΛΗΜΜΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΟΤΕ4.ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΛΕΦΤΑ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΑΠΕΙΡΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΗ SAR.

nick-ch

Βασίλη απλά γελάω αντκειμενικος μπράβο

Vasilis

Theo, φίλε μου στο plus όλες οι εφαρμογές ειναι και ποιοτικότερες και πρακτικοτερες και smooth.
Επίσης στα messages ειναι πιο άρτιο…πχ στο speech to text ειναι εγκυρότερο, αμεσότερο!
Τα εχω δοκιμάσει πλάι πλάι…
Τωρα αν εσυ γουστάρεις να βγάζεις το s pen και σου ειναι απαραίτητο, παω πάσο

arisgoku

Καλά το νότε είναι ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και μπορεί να προσφέρει άπειρα στον κάτοχό του. Έχει και την καλύτερη οθόνη σε κινητό και ΠΑΡΑ πολύ καλή κάμερα. Όσο για το πλας θα το πάρει ένας που δε του αρέσει να ψάχνεται και πολύ και απλά θέλει ένα σμαρτφοουν για να παίρνει τηλ να μπαίνει νετ και φεης, αλλά αυτόν το χρήστη θα τον καλύψει 100% χωρίς σκαλίσματα και ειδικές γνώσεις.

Costas

Το note είναι για επαγγελματίες ενώ το iPhone 6 plus είναι για φιγούρα στην καφετέρια άντε και για λίγο πιο μεγάλη οθόνη για video στο YouTube.

Tom

Αν κάποιος θελει phablet για την χρηστικότητα τοτε το note. Αν το θελει επειδή απλά γουστάρει το μέγεθος και τα δυο του κάνουν. Απο τα κανονικά τηλέφωνα ανάμεσα σε Galaxy s5 και iPhone 6 θα πρότεινα το μήλο. Πάντως εγω για παραπάνω δουλεια προτιμώ ενα ταμπλετ να εχω πολυ χώρο. Αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα πήγαινε σε iphone η αν έπαιρνα με επιδότηση. Αν έπαιρνα απο skroutz ξεκλείδωτο κινητο μαλλον θα παιρνα κάποιο πολυ καλο android. And that’s it. Πάντως σχετικά με το θέμα μένω στις δυο πρώτες προτάσεις μου. Μπορεί κάλλιστα κάποιος να παρει το plus, όπως και οποιοδήποτε αλλο phablet αν γουστάρει πολυ μεγάλη οθόνη. Αν ομως το θελει για παραγωγικότητα τοτε το note ειναι μονόδρομος. Χωρίς αυτο να ειναι απαραίτητα καλο. Άντε ενα 5% να χρησιμοποιεί τα παραπανίσια του λογισμικού της σαμμυ (με εξαίρεση τα πολλαπλά παράθυρα αυτο ειναι πραγματικά πολυ καλο) όλοι οι άλλοι τι πάρουν note τι οτιδήποτε αλλο το ενα και το αυτο απλά το note ειναι το πιο γνωστό. Και ενδεχομένως να γίνει και το plus δημοφιλές. Όσο για την μάχη των λογισμικών εγω τα βιώνω και τα δυο πια. Δεν μπορω να δεχτώ ότι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο.… Συνέχεια »

giannogeorge

Δεν είχα ποτέ iphone και μέχρι πρότινoς δεν θα σκεφτόμουν καν να αλλάξω σε iOS όμως μετά το 6 και 6 Plus όλο και… μικραίνει η απόσταση! :-Ρ

Γενικά μιλώντας τώρα και έχοντας δει και πιάσει στα χέρια μου το Note 4, έχω να πω ότι είναι μια εξαιρετική συσκευή από κάθε άποψη. Παρ’ όλα αυτά, φοβάμαι ότι θα επέλεγα το 6 Plus για τους λόγους που αναφέρει ο @Βασίλης.

Τομ

Επίσης δεν μου αρέσει η κατάσταση. Πρέπει ντε και καλα ολα τα κινητά να γίνουν πάνω απο 5.5 ίντσες qhd και σύντομα αυτο θα γίνει 6ιντσες και 4κ. Αυτο να μου το θυμηθείτε θα γυρίσει boomerang κάποια στιγμή.

Βασίλης

Ρε παιδιά μια χαρα αντικειμενικός ειμαι! Τις συσκευές τις δουλευω παράλληλα…για τον κοσμο που πραγματικά τον ενδιαφέρει το s pen τοτε το note είναι μονόδρομος!! Για όλους τους άλλους όμως έχει πολλα πολλα παραπανίσια features που ΔΕΝ εξυπηρετούν στην καθημερινή συνύπαρξη με το κινητό! (Εκτός της διπλής λειτουργίας παραθύρων)
Απο εκει και περα σε όλα τα άλλα (messaging,apps,games,camera apps,video) το plus είναι αν οχι καλυτερο ισάξιο του note! Και παύεις να προβληματίζεσαι για αναβαθμισεις,σκαλώματα κλπ! Οχι οτι δεν υπαρχουν ή δεν θα υπάρξουν bugs και στο plus!! Αλλα πιο γρήγορα θα σου λυθούν τα οποια θεματα που θα εχει παρα με το note!!
Επίσης είναι καθαρα και θέμα οικοσύστηματος! Γιατι καποιος που ήδη εχει ipad και το εχει βολευτεί να πάει σε note και να μην παρει το plus οπου “δένουν” αρμονικά σε όλα;

Marios

Tom αυτό το χαρακτηριστικο που ανέφερες για το fb, το κάνει και στο Galaxy S4. Δεν ανοίγει άλλος browser. Εχει νσ κάνει με την εφαρμογή κι οχι το λειτουργικό σύστημα. Απο το ζόρι σου να εκθειασεις το iphone και να το παίξεις αντικειμενικος, μπερδεύτηκες.

Vasilis Pedaris

Κανένα δίλημμα… Note 4! Απορώ γιατί πρέπει να μπει σαν δίλημμα! Αν και δεν θα έδινα ποτέ τόσα λεφτά… Στις εποχές που ζούμε… είναι προτιμότερο να βρεις καλύτερους λόγους απόδοσης / τιμής! Και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι λόγοι στην αγορά…

Takis

Εγω θα πρότεινα στους φίλους να περιμένουν λίγο ακόμα μέχρι να βγει το Sony Xperia Ζ4 Ultra που θα έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από τα 2 παραπάνω.

maria

Και ι-phone 6 και note 4 είναι πανάκριβα για Ελλάδα .Που θα βρει ο μέσος Έλληνας να δώσει 850 ευρώ για να πάρει ένα εκ των δύο κινητών ; Με τα μισά λεφτά παίρνεις κάτι αντίστοιχο περίπου και άλλο κινητό

Χρηστος

Το iPhone 6 64gb ποτέ θα παραδοθεί στις εταιρίες κινητής;

Χρηστος

Το iPhone 6 64gb ξέρει κανείς ποτέ θα παραδοθεί στις εταιρίες κινητής;

GiannisMix

τέτοιου είδους άρθρα θα μπορούσε κανεις να πει οτι δημοσιεύονται για να μαζέψουν σχόλια κ κλικαρισματα.
εγω θα υπερασπιστω το blog και τον αρθρογράφο τονίζοντας και ζητώντας απο τους σχολιαστές να μην ξεφύγουν γιατι όλοι θέλουμε κάποια στιγμή να μπορούμε να δουμε κ να διαβάσουμε ενα συγκριτικό με εποικοδομητικές απαντησεις-σχόλια-απόψεις. μας βοηθάει όλους. πρέπει να υπάρχει. ας ξεφύγουν ορισμένοι απο τον φανατισμό ή τουλάχιστον ας μη συμμετέχουν γιατι τα γαμανε ολα

Στεφουκος

Αν επαιρνα αυτη την στιγμη τηλεφωνο θα επαιρνα το νοτ 3 στα 350 τα Χριστούγεννα

pavlos

Note 4 εάν έχεις λεφτά για πέταμα

IPhone plus δίνεις δίνεις ένα σκασμό λεφτά τουλάχιστον να έχεις μια μεταπώληση μετά από δύο χρόνια

Makis

Ένα θέμα για να ανοίξει συζήτηση και πόλεμος ως συνήθως όπου και ο τρίτος που ενδιαφέρετε για αγορά δεν μπορεί να καταλήξει. Ποιος ο λόγος να μπαίνουν τέτοια θέματα; κάντε ένα “αντικειμενικό” τεστάκι και στα δύο και τι μπορείς να κάνεις με το ένα και το άλλο και μετά βλέπουμε.

aggelos

φιλε βασιλη σοβαρα τωρα αποκλειεται να εχεις note 4.εγω αντιθετος τυγχανει να εχω και note 4 και iphone5 και εχω παιξει αρκετα και με το 6αρι που το εχει ο κολλητος μου και δεν εχει καμια σημαντικη διαφορα με το 5.αν εξαιρεσουμε οτι η μπαταρια στο 5αρι μου τελειωνει σε 4 ωρες,οτι το ios ειναι το πιο απλο λειτουργικο του κοσμου σε σημειο βαρεμαρας.οτι κολλαει το κινητο μου και πρεπει να κανω reset.οτι η ποιοτητα της καμερας ειναι χρονια πισω.επισης δε καταλαβαινω τι εννοεις πιο γρηγορο σε messaging,browsing,σημειωσεις!,καμερα…κατ αρχην μπορεις να τα κανεις ολα ταυτοχρονα το οποιο σε γλυτωνει απο απειρες σκοτουρες…ειμαι στο μειλ μου και πεταω δευτερο παραθυρο τα μηνυματα,πεταω μεσα εικονες…αποθηκευω ενα μηνυμα για αργοτερα που ακομα δε το κανει το ios(να τρελενεσαι με αυτο το πραγμα),το browsing δε κολλαει ποτε ουτε κανει σπασιματα οση ωρα διαβαζα το σχολιο σου πηγαινα πανω κατω ενα βαρυ site ονοματα δε λεμε και δεν εκανε τπτ.το recognize speech ειναι το πιο αχρηστο πραγμα στο κοσμο εκτος και αν γραφεις αγγλικα ρε φιλε εκθεση και βαριεσαι να γραφεις δε ξερω τι να πω.οσον αφορα αυτα που μπορω να κανω επαγγελματικα στη δουλεια μου..αααστο.μου δινει προσφορα το πελατης απο ανταγωνιστη μου τη βγαζω… Συνέχεια »

Makis

@ GiannisMix

Ακριβώς!!

i love rihanna

Τι iphone 6 ειναι πολυ καλο για να ανταγωνιστει ναυαρχιδες αλλα το plus δεν παει πουθενα… Οπότε σε phablet not!

Alexandros

Το iPhone είναι πολύ καλύτερο στο λογισμικό ενώ το note έχει καλύτερο hardware .

Αλέξανδρος

Παιδιά και να θες να συγκρίνεις τα Note με κάποια άλλα phablets είναι πολύ δύσκολο και δεν υπάρχει ακόμη άξιος αντίπαλος και ας είμαι και κάτοχος δύο πολύ καλών phablets (lg g pro, xperia z ultra). Η Samsung έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με το 4άρι ειδικά στο λογισμικό και άλλη τόση με το πενάκι. Με το πενάκι μπορείς να κάνεις copy κυριολεκτικά παντού και σε οτιδήποτε και συν το πόσες λειτουργίες που σου προσφέρει που αν είσαι επαγγελματίας σου διευκολύνει τη ΖΩΉ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χωρίς να καταφεύγεις σε πατέντες π.χ όπως οι περισσότεροι πιστεύω με το xposed για να πάρουμε διάφορα modules π.χ το xhalofloating μαζί με το halo για να έχουμε δύο εφαρμογές στην ίδια οθόνη ή για να μετατρέψουμε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές σε floating (πλωτές), κάτι που σου δίνει η Samsung έτσι χωρίς να ψαχτείς, αλλά με τα αντίστοιχα + και πλήν. Για να μη μακρηγορώ ειδικά το Note 4 σε όλα είναι μια φανταστική συσκευή με πολύ ωραία εμφάνιση και μια πολύ καλή οθόνη που αν και amoled είναι πολύ ωραία και πιο κοντά σε φυσικά χρώματα. Τέλος διαφωνώ κάθετα με το φίλο πιο πάνω που αποκαλεί το iplus “σίχαμα”, είτε εξωτερικά είτε σε λειτουργικότητα αφού ios… Συνέχεια »

gio

αν και ειμαι εναντιον συσκευων πανω απο 5″ και φυσικα οποιαδηποτε συσκευη κανει πανω απο 300-350 € σε αυτη τη συγκριση νομιζω οτι εκτος το μεγεθος και την τιμη σε ολα τ αλλα δεν υπαρχει συγκριση. το ΝΟΤΕ ειναι καλυτερο παντου συν οτι το πενακι του προσθετει επαγγελματικες λειτουργιες συν καμερα συν οθονη συν συν συν…. το αιφον δεν ειναι πουθενα καλυτερο και μονοι τους ειπαν οτι το κατασκευαζουν με 200 € αλλα το πουλανε 1000 € …. αν εκανε 300 θα ηταν μια καλη προταση με οτι κουσουρια κουβαλαει το ios. επισης ο ισχυρισμος οτι εχουν καλυτερη αξια μεταπωλησης ειναι αστειος γιατι αν κοιταξουν σε αγγελιες θα βρουν αιφον 4 με 80€ ενω το S3 ή το S4 που βγηκαν την ιδια χρονια δε τα βρισκεις κατω απο 130 και 200 €. δε μπορω να ασχοληθω με το πιο ειναι πιο trendy αυτα σε αλλα site που ασχολουνται με τη μοδα και τα ωροσκοπια.

Protagoras

Samsung Galaxy Note 4 ! The Best !

nord

πρωτα απο ολα thumps up @Βασιλης..συμφωνω με οσα γράφεις..Προσωπικα όταν έπιασα στα χέρια μου το plus ειπα ουαου..ήταν εντυπωσιακό μπορω να πω..πολύ λεπτό με ωραία υφή..Το λειτουργικό του απλό, γρήγορο, εύχρηστο, αξιόπιστο. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Το 6 plus αποτελεί ένα επαγγελματικό εργαλείο θα έλεγα το οποίο χαραμίζεται στα χέρια ενός ατόμου που θέλει απλα να μπαινει facebook Instagram και να βγαζει selfie..- Πιάνοντας στα χέρια μου το note 4 με το που πάτησα το pοwer button και είδα την οθόνη έπαθα πλακα εντυπωσιάστηκα δύο φορες περισσότερο απο το plus αλλα μολις το ξεκλειδωσα…ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα του android touchwiz -.- .. Πως να το εξηγήσω, στο note 4 αισθάνομαι οτι ειμαι σε μία ακατάστατη ντουλάπα με 500 ρούχα απο τα οποία φοράω μονο τα 10.. Γενικά το feeling του touchwiz μου κανει λιγο low end κινητό.. Δυστυχώς οση ώρα το περιεργαζόμουν παρατήρησα σε ανοιγμα καμερας και ιντερνετ κάποια λαγκαρίσματα (και ειμαι σιγουρος οτι φταιει το touchwiz) ενω στο plus δεν κολλούσε τπτ ενιωθα μια σιγουριά.. Το πενάκι με αφήνει αδιάφορο προσωπικά.. Η κατασκευή εξακολουθεί να θυμίζει πάλι χαμηλού μπάτζετ με τo πισω καπακι να με απογοητεύει..Γενικα θα έλεγα καθε πέρυσι και καλύτερα για την samsung.. Επισης κατι τελευταίο, το… Συνέχεια »

Τομ

Μαριε εχω το galaxy s3 και δεν το κανει. Το s4 πως το κανει δηλαδη; Επισης απο το ζορι σου να πεις καποιον fanboy προσεχε μην πεις καμια μπουρδα που δεν ισχυει. Ανοιγει browser μεσα στο facebook και οχι αλλη εφαρμογη; Εμενα γιατι δεν το κανει αυτο δηλαδη;

Αλλο παραδειγμα στον fb messenger αν σου στειλει καποιος βιντεο youtube ανοιγει youtube μεσα στο messenger χωρις να ανοιγει αλλη εφαρμογη. Το κανει και αυτο το s4 σου και οχι το s3 μου;

Λεωνίδας

Έχω και τα δύο και το note octacore είναι απλά καλύτερο. Δεν υπάρχει σύγκριση.

inblx

Βλέπω μερικά σχόλια τα οποία δεν βοηθάνε καθόλου αυτός που δεν ξερουν ποια απο τις δύο συσκευές να επιλέξουν. Μιας και το άρθρο ανέβηκε στο blog για να βοηθήσει τον κοσμο με το συγκεκριμένο “πρόβλημα”, και όχι για να γίνει ακόμα ενα i vs android war, θα βοηθήσω, η τουλαχιστον θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Στο θέμα μας. Έχοντας πιασει στα χέρια μου ενα Note 4 (S805), και έχοντας δουλέψει αρκετά διάφορα iPhone, αλλά και το iPhone 6 plus απο κολλητό φίλο, πιστεύω πως μπορω να μιλήσω αντικειμενικά. Θα ξεκινήσω με τις τιμες και των δυο συσκευών. Οι τιμες είναι εξωφρενικές και στα δυο τηλέφωνα, παρόλο του σου προσφέρουν μια καλη εμπειρία χρήσης. Καταρχάς, είναι μεγαλο λάθος να συγκρίνουμε τις εφαρμογές των δυο συσκευών, τις στιγμη που δεν τρέχουν το ίδιο λειτουργικό. Με τιν ίδια λογική μπορω να σας πω πως το PS VITA ειναι το καλυτερο γιατί μονο με 512MB RAM τρέχει πιο smooth απο οποιοδήποτε Android ή iOS κινητό. Ειναι λάθος, το ξέρω, απλα το ανέφερα έτσι σαν παράδειγμα. Το iOS, απο την εμπειρία μου μαζί του, μπορω να πω πως είναι βαρετό, αλλά την ίδια στιγμη λειτουργικό, smooth, και γενικά δεν κρασάρει τόσο όσο αλλες Android συσκευές. Έχει… Συνέχεια »

Vasilis

@nord έτσι ενοιωσα και εγω οταν το έπιασα…το note out of the box , χωρίς να ασχοληθείς να βάλεις άλλους launcher κλπ ειναι χάλια και εχει πολυ bloatware λογω touch wiz…αδικείται η συσκευή με αυτα τα εξοργιστικά μενού της Samsung.
Όσον αφορά εναν φίλο που βρήκε άχρηστο να μιλάς τα μηνύματα σου και να στα μετατρέπει σε κείμενο, εχω να του πω πως εμένα λογω δουλειάς που βρίσκομαι συνέχεια σε ενα αυτοκίνητο ή πηγαίνοντας ενα ταξίδι πχ, μου εχει λύσει τα χέρια..και πραγματικά ειναι εγκυροτατο στην εκδοχή της Apple ενώ εντελώς beta στην εκδοχή του android…

Τομ

Επισης απο που προκυπτει οτι εκθειαζω το plus βρε αγορι μου με δουλευεις; Ισα ισα εχω πει απειρες φορες οτι το note ειναι μια κατηγορια απο μονο του και ολα τα αλλα phablet ειναι κινητα απλως μεγαλυτερα. Απλα δεν αποκλειω καποιος να θελει phablet μονο και μονο για το μεγεθος του. Αντιθετως πιστευω οι περισσοτεροι θελουν απλα αυτο.

Ειναι εκθειασμος του plus κατα οποιονδηποτε τροπο αυτο; Επισης απαντα μου παρακαλω στο ερωτημα που σου κανω παραπανω γιατι αν γινεται κατι τετοιο με εδνιαφερει να το εφαρμοσω στην δικια μου συσκευη.

themis

iphone 6 plus!!!!!!!!

ioannis

Πιστεύω ότι οι διάφορες ανάμεσα σε αυτά τα smartphones είναι ότι έχουν διαφορετική φιλοσοφία το iPhone plus όπως το λέει και η ίδια η εταιρία απλά έγινε bigger ενώ το note συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία στον επαγγελματικό του τομέα με επιτυχία…. απλά τυχαίνει να είναι δυο ναυαρχιδες των δυο μεγαλύτερων εταιριών… προσωπικά μου αρέσει το note για το λόγο ότι είχε ξεφύγει από τον ορισμό ότι είναι ένα smartphone ,για μένα είναι ένα digital assistance

ΣΤΑΘΗΣ

ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ……..ΝΟΤΕ 4

inblx

Sorry κιολας για το μεγαλο μου σχόλιο, απλά ξεχάστηκα και έγγραφα.

fotis

ΝΑ ΔΩΣΩ 1150 ΓΙΑ ΙPHONE6 OTAN ME 650 STO SKRUTZ ΠΣΙΡΝΩ ΜΙΑ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ? Ε , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ…

Μανος

Το iphone6 γιατι εχει ευκαμπτη οθονη κ χαμηλη ακτινοβολια.Γιατι εφερε επιτελους το slow motion κ τη γρηγορη κινηση συο βιντεο 3 χρονια μετα το htc onex μου κ το διαφημιζει…

Μανος

Το iphone 6 γιατι εχει ευκαμπτη οθονη κ χαμηλη ακτινοβολια.Γιατι εφερε επιτελους το slow motion κ τη γρηγορη κινηση συο βιντεο 3 χρονια μετα το htc onex μου κ το διαφημιζει…

Μάριος

Tom εχω το Galaxy S4 και ανοίγει τα link μεσα σπο το fb χωρίς να ανοίξω browser. Δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot να το δεις εδώ. Δεν ξέρω αν εχει να κάνει οτι το fb με εχει καταχωρήσει ως developer που μου στέλνει εκδοσεις που ακομα είναι σε beta μορφή.

Βασιλης

Οκ, το διάβασα και αυτό, ότι λέει ο μύθος του αψεγάδιαστου λογισμικού έχει τελειώσει για το iOS, όχι μόνο δεν έχει τελειώσει αλλά γερά κρατεί! Ερχόμενος από HTC one, note 3, galaxy s5 και LG g2 και πολλά καλά μα πολύ καλά κινητά πριν από αυτά εδώ και 20 μέρες έχω ένα iphone 6 plus 128gb Και έχω βρει την υγεία μου απορώ πως τόσο χρόνια έδινα χρήματα αλλού η απλότητα και η ευχρηστία του είναι τόσο ωφέλεια που είναι σχεδόν μαγικό… Πραγματικά τώρα που έφυγα από τα συνεχή λαγκαρισματα απορώ πως, μα πως ήμουν σε αντροηντ!
Και τα χειρότερα από τα κινητά μου ήταν τα samsung εάν αν ήταν να παραμείνω σε αντροηντ έπαιζε να δοκίμαζα το LG g3…

Χρήστος

κανένα από τα δύο, είναι και τα δύο παντόφλες για κινητό τηλέφωνο.

Αλλά αν ντε και καλά πρέπει να μου δώστε ένα από τα δυο, τότε ας είναι iPhone 6 Plus. Δεν το θέλω, αλλά αν μου το δίνατε θα σας έκανα το χατίρι 🙂

Ιωάννης jb

pavlos και Βασίλης + 1 απο μένα

Αντώνης

Καθαρά το note 4. Ανώτερο σε κάθε επίπεδο.

Κώστας

Η Apple με το μινιμαλισμό που την χαρακτηρίζει τόσο σε software όσο και σε hardware καθώς και η ποιότητα κατασκευής κερδίζει τον μέσο χρήστη που ψάχνει απο το κινητό του στυλ και απλότητα. Επίσης χρησιμοποιώντας υψηλές τιμές κάνει τα προϊόντα της είδος προβολής της κοινωνικής θέσης καθώς πολύ πλέον ψάχνουν το πολυπόθητο μήλο για να δειχτούν. Από την άλλη το android που είναι ένα open source λογισμικό που μπορεί να αγοράσει ο οποιοσδήποτε είναι τα νέα windows για φορητές συσκευές καθώς σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις τα πάντα και πάνω από ολα σου δίνουν την δυνατότητα να επιλέξεις. Η Samsung έχει ως αρχή την δημιουργία νέων τεχνολογιών και μάλιστα οσο περισσότερων γίνεται για να βρίσκεται μπροστά από τον ανταγωνισμό. Σε θεμα hardware εχει κερδίσει κατα κράτος τους αντιπάλους της καθώς έχει εξελίξει υπερβολικά τις οθόνες της, την κάμερα, το s pen, έχει δημιουργήσει συσκευές με κυρτή οθόνη, έχει συσκευές με την καλυτερη εργονομία και την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας για αυτά που προσφέρει. Όσο αφορά το software η αλήθεια ειναι οτι με τις προσθήκες που κάνει ακόμα και το note 4 που με τα specs που έχει (αξίζει την τιμή του) δυσκολεύεται. Βέβαια το πρόβλημα αυτό διορθώνεται με ένα root.… Συνέχεια »

Theo

Παντως κι εσυ @Βασιλη νομιζεις οτι το αντροιντ κολλαει τοτε τι να πει και το ios. Επισης συγκρινεται το καθαρο αντροιντ με το ios για να ειναι πιο δικαιο.
@Τομ Επισης αυτο γινεται και στο note 4, ειναι θεμα εφαρμογης κι οχι του ios, ξεκολλα με το συμπαθειο.

Στεργιος

εγω λεω ορι καλυτερο ειναι το νοτε 4.Υπερτερει σε ολα απο το πλας…εχει περισσοτερες δυνατοτητες …στο πλας πληρωνεις την Apple κ οχι το κινητο…εγω ρο εχω ψαξει αρκετα κ λεω το νοτε 4 ειναι ποκυ καλυτερο!

TSOU_RE

iphone 6 plus γιατι το δουλεψα και επαθα πλακα.Ειχα ολα τα Νοτε μεχρι και το 3 και δεν μου λειπει κατι εκτως λιγων εφαγμογων.Γεια τον μεσο χρηστη ειναι ποιο καλο το iphone μπωρει μεχρι και ενας μπαρμπας να το μαθει.Και απο κατασκευη και εσθηση στο χερι ολα τα λεφτα.

jimyb3

Ορίστε εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποια συσκευή προτιμάτε:

https://goo.gl/forms/Rl8KQ8BRGC

Αν θέλετε προσθέστε το link και στο άρθρο.

Pit

Ειναι εκπληκτικό το γεγονός οτι το note εχει αποτύχει εμπορικα ακομα και στην ιδια την Κορέα, οπου αντίθετα το iphone θριαμβεύει και όμως κάποιοι εδώ θεωρούν οτι ειναι το μέγιστο κινητό..
Δεν ειναι τυχαίο οτι η Samsung κυριολεκτικά κατερευσε το τελευταιο τρίμηνο και η κατάσταση επιδεινώνεται συνεχώς παρά τις νέες συσκευές που παρουσίασε (μεταξυ των οποίων και το ΝΟΤΕ 4). Ο λόγος ειναι οτι οι συσκευές που παρουσιάζει εχουν μέτρια ποιότητα υλικών, κακή συνολική αίσθηση ιδιαίτερα σε σχέση με τα iphone και αποτελούν διαρκή επανάληψη παλιότερων μοντέλων. Οπότε το plus αποτελεί μονιδρομι

fotis

Note 4 μακραν!!!!!

Γιωργος

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΟ IPHONE 6 PLUS ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ!!! ΕΝΩ ΤΟ NOTE ΟΧΙ!!!ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΝΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΟ!!!

dionyshs

@Βασιλης se ligo tha ta pisteueis ayta p les.Asto na krinei kanenas allos opws ton @inblx p einai antikeimenikos.

mpompiloupo

παιρνω ενα κινητο για να το λιώσω και οχι για να σκεφτομαι να το κρατησω αντικα ή να το μεταπουλήσω…..παρε μετοχές Μηλου καλυτερα

καθομαστε και συζηταμε ΝΟΤΕ Εννοείται ….Μηλο μονο για τους κολλημένους ή Κλαρινογαμπρους

George

Καλημέρα παίδες
Εγώ αγόρασα το Note 4 oct και ο αδερφός μου το iPhone 6 plus, δεν υπάρχει επαφή καμία απλά. Είναι μακράν καλύτερο το Note.

Giannis

Πραγματικα αυτη τη φιλοσοφια του Ελληνα δεν θα την καταλαβω ποτε…Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια… Φτυστε πια αυτη την καραμελα με τους κολλημενους με το μηλο , με την μοστρα στην καφετερεια , με το κλειδωμενο λειτουργικο….Ελεος δλδ!Οσοι πηρατε Νοτε λυνετε εξισωσεις 6ου βαθμου η σπατε ολη μερα δικτυα κωδικους και ιστοσελιδες? Δεχομαι οτι ολα ειναι θεμα γουστου και αναγκων.Σεβομαι το ΝΟΤΕ γιατι το ειχα 1 χρονο (το 3αρι) αλλα εμενα δεν μου εκανε.Δεν χρησιμοποιησα ποτε το πενακι.Παντα ειχα θεμα με το ποσο “επαγγελματικο” ειναι το μειλ app σε μια συσκευη.Δουλευω συνεχεια με μειλ.Καποια στιγμη λοιπον επεσε στα χερια μου και το iphone και απλα κολλησα.Για μενα μηδεν κολληματα , σταθεροτητα και design που αντικειμενικα ειναι κορυφη ειναι αρκετα.Γενικα για να μην θεωρηθω καφρος μεχρι και προσφατα αλλαζα συσκευη καθε μηνα.Ειμαι γκατζετακιας γενικα.Παντα για καποιο λογο επεστρεφα στο μηλο αλλα και παλι εφευγα κυριως λογω μπαταριας.Πλεον ομως 6 & 6+ ειναι αψογα σε μπαταρια.Τωρα αν επρεπε να διαλεξω αναμεσα σε αυτα τα 2 παλι μηλο θα παιρνα για τους λογους που αναφερω παραπανω. Μην ακουω για κλειδωμενα λειτουργικα γιατι απλα με ενα jb κανω 10 φορες περισοτερα πραγματα και μαλιστα χωρις να χασω εγγυησεις (βλεπε knox) αφου… Συνέχεια »

Eirini

Παιδια εγω θα σας κανω μια πολυ απλη ερωτηση και ισως λιγο βαρετη αν κρινω απο τα πολυ εξειδικευμενα σχολια σας.Ενω ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τη Samsung με το γνωστο συστημα Android,το προβλημα μου ειναι η οργανωση μουσικης και ειδικα οτι κομματι ειναι στα ελληνικα μου το βγαζει αλαμπουρνεζικα(Αυτο ισχυει σε ολα τα Android)Ενω εχω δει και τα δυο κινητα καταληγω στο iphone ΜΟΝΟ για αυτο το λογο(παρολο που το μηλαρακι λειτουργει αρκετα αλλαζονικα σε καποια σημεια)απο την αλλη το Samsung με καλυπτει πληρως σε ολα τα υπολοιπα.Κατι ακουστηκε για συνεργασια Samsung με itunes αλλα δεν το κοβω να γινεται.Any suggestions please?Οποιαδηποτε πληροφορια η αποψη θα μου ηταν χρησιμη.Thank you

tsou re

@Eirini Μπωρεις να κατεβασεις καποιο αλλο media Player απο το play store που να εχει αρκετους και με πολυ καλη οργανωση της μουσικης και αναγνωρηση ελληνικων επισεις κατεβασε καποιο προγραμα στο pc σου για να φτιαχνεις σωστα τους τοιτλους των τραγουδιων γιατι απο εκει ξεκιναει το προβλημα..

sanegain

Ιερόσυλοι !!! Το Νote ΔΕΝ συγκρίνεται… ΤΕΛΟΣ

Μιχάλης

η γνώμη μου είναι πώς το Note 4 είναι άξια ο Βασιλιάς των phablets διότι:

α) Έχει ότι καλύτερο σε multitasking , ειδικά σε σύνδεση με άλλες συσκευές κάνει πολλά πράγματα.
β) Είναι αυτό που δεν το κάνουν όλα τα άλλα με την χρήση του spen που είναι βελτιωμένο σε λειτουργίες και στην ευαισθησία του !
γ) Η οθόνη που έχει είναι ότι ποιο εντυπωσιακό υπάρχει στο τηλέφωνο!
Δείτε σχετικά βίντεο πάνω στις λειτουργίες του ειδικά με το spen!

νικ

Αυτοί που ξέρουν δεν μπαίνουν καν στο διλιμα όταν.πας σε αυτή την κατιγορια σίγουρα ζητα; το κάτι παραπάνω και σίγουρα το φονι δεν το κανει αυτό Γιατί ??? Γιατί πολύ απλα είτε πάρει; αυτό ειτε το 3αρι ενα και το αυτό είναι το Νότε μονο καφέ δεν φτιάχνει και τι κανει διάφορα απο μοντελο σε μοντελο μα φυσικά τα παπατζιλικια του + οτι στα χαρακτηριστικά είναι τουμπανο !!!!! Τωρά σε κάτι σχόλια που ο αλος σιγκρινει το φονι 6 με το σ5 η με κάτι lg-sony και όχι Νότε το αφήνω ασχολιαστω!!!

areti

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ . ΑΡΑ ΟΤΙ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ . ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΣΑΦΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ..!!!!!!! ΕΝΝΟΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ 6 PLUS ….

alexis touba

Βασικα καλησπερα σας…Ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 32gb και τωρα εχω mate7.Σε ταχυτητα αρκετα ποιο γρηγορο και απο iphone σε internet και λοιπα.ειναι στα κυβικα του note4 ισως και ποιο γρηγορο.Εχει αρκετα καλη οθονη σε επιπεδο iphone6 plus γιατι το 6 ειναι απλα ενα μεγαλυτερο iphone5.Σε μπαταρια τα μαμει ολα αυτα.Δαχτυλικο αποτυπωμα πιο αμεσο και γρηγορο απο iphone.Καμερα αρκετα καλη οχι σα το note η το s5Καλυτεραη αποδωση χρωματων απο lg g3 σε gaming καλυτερο απο note4 αλα οχι απο iphone6plus.Εμφανισιακα αρκετα ποιοτικο και πριμιουμ για τη τιμη του μπετερ απο σαμυ.Αν το αλαζα θα ηταν μονο για note4 λογο οθονης και καμερας.Αλα το σκεφτομαι λογο ψηλολαγκ σε gaming του 4.Πραγματικα το mate7 εχει αψογη συμπεριφορα δε ξερει τι θα πει λαγκ η κολημα μπαταριαρα και μαφηνει απολυτα ικανοποιημενο.Ισως ειμαι και για mate8 αν βγει με το καλο.Αρε σαμυ ας εκανε το s6 5.5ιντσες να γουσταραμε λιγο.Πηστευω οτι τα σπεκς και εντοσθια του s6 θα αφησουν εποχη σε συγκρηση με ολα ταλα

θανος

θελει και ερωτημα; Φυσικα note4 ,το καλυτερο note που εχει βγαλει η samsung

Costas

Σαν χρήστης και των δυο τηλεφώνων παιδιά.. το note 4 είναι 1000 φορες καλύτερο. Και μιλάμε σε ολους τους τομείς.. ταχύτητα? Επεξεργαστής? Κάμερα? Δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης… μα κανένα..είναι σαν να συγκρινεις φεραρι με fiat.. θέλετε να δώσετε 1000 ευρώ περιπου για να πάρετε ενα κινητό μάπα? 1000 ευρώ για 1 γιγα ραμ? 8mp κάμερα και μη μου πείτε ή apple τα μετράει αλλιως? 900 ευρώ για ενα τηλέφωνο που για να βάλεις ήχο κλήσης mp3 πρεπει να το κανεις μετατροπή στο iTunes και να κανεις μια ολόκληρη διαδικασία.. στο μονο που νικάει το 6plus είναι στην μεταπώληση.. μιλάμε άθλιο τηλέφωνο..

Makis

@ Costas

Νωρίς μας τα ΄πες…όχι ότι σε πιστέψαμε κιόλας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Apple iPhone 6 Apple iPhone 6s

Με νέο πρόστιμο ύψους 180 εκατ. ευρώ απειλείται η Apple για το “batterygate” των iPhone 6

Νέα προβλήματα για την Apple, καθώς η εταιρεία απειλείται με νέο πρόστιμο ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ για το “batterygate” των παλαιότερων iPhone.

Smartphones Apple Apple iPhone 6 Apple iPhone 6s

Apple: Αποζημιώνει όσους αντιμετώπιζαν πρόβλημα επιδόσεων στα iPhone

Η Apple συμφώνησε να πληρώσει 500 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής για την υπόθεση του Batterygate που αφορούσε πολλά iPhone.

Smartphones featured iPhone 5S iPhone 6

iPhone 6, 6 Plus και 5s: Αναβαθμίζονται σε iOS 12.4.4

Το iPhone 5s παίρνει μία ακόμη ενημέρωση λογισμικού, έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Τα παλαιότερα iPad θα παραμείνουν με το βασικό iOS.

Smartphones Apple Apple iPhone 6 iPhone 11

Πως άλλαξε η κάμερα από το iPhone 6 έως το iPhone 11;

Πως αναβαθμίστηκε η κάμερα των iPhone σε βάθος χρόνου; Φωτογραφίες από το iPhone 6 έως και τα τρία iPhone 11 δείχνουν την εξέλιξη.