iPhone 6 Plus ελληνικό unboxing video [+bend test]

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε, λυγίζουμε και ξύνουμε με το μαγικό κοπίδι το νέο iPhone 6 Plus! Παρακολουθείστε το unboxing video του πρώτου tabletόφωνου της Apple με οθόνη 5.5 ίντσες και θυμηθείτε unboxing και hands-on του μικρότερου iPhone 6. Τα νέα iPhone κυκλοφόρησαν σήμερα στην Ελλάδα.

• iPhone 6 Plus 16GB τιμή 859 ευρώ
• iPhone 6 Plus 64GB τιμή 978 ευρώ
• iPhone 6 Plus 128GB τιμή 1099 ευρώ

iPhone 6 Plus πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

iPhone 6 Plus unboxing video, iPhone 6 Plus ελληνικό unboxing video [+bend test]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
akis

κώστα εκεί που δοκίμασες αν λυγίζει μου φαίνεται πως όντως λύγισε 1-2 χιλιοστά… δεν ξέρω αν είμαι ο μονος που το πρόσεξα….

Ανδρέας

Σορρυ για το ακυρο σχολιο αλλα Κωστα περιμενουμε με ανυπομονυσια ενα full hands on review του Samsung Galaxy Note 4!!!

Darth

@akis δεν εισαι ο μονος…… απλος δεν το συνέχισε ο Κωστας για να μην μείνει στα χερια με ενα LG G Flex :p

Than

Αρκετά μεγάλο το plus, το 6αρι είναι στο ιδανικό μέγεθος!!!

Tony

Εγω νομιζω πως λυγισε κατα 0.3 micron και νομιζω πως φαινεται ξεκαθαρα και στο video

ετσι παιδια?

Άγγελος

Κώστα βάλε δίπλα δίπλα το G3 που είναι και αυτό 5,5 ίντσες και είναι πιο μικρό χιχιχ να δεις χαμός. Η μέρα με τη νύχτα. Δεν λέω για bezel…

The Banker $

Κώστα, σε παρακαλώ πρόσεχε. Μην το βάζεις δίπλα στο Mate 7. Εκτίθεται το μηλαράκι. Ούτε επίτηδες να το έκανες 😀

bolo

@ Tony… εισαι λαθος, συμφωνα με τα τελευταιας ιαπωνικης τεχνολογιας ψηφιακα μικρομετρα που εχω προχειρα εδω στο σπιτι μου το λυγισμα ηταν στα 0,28 micron …. 🙂

παυλος

Να κανεις ένα speed test να δούμε πόσο γρήγορο είναι στην cosmote.

chris

κωστα πως σου φαινεται τωρα που το επιασες?ειναι λεπτο ελαφρι και ομορφο?εχω αχγωνια που το εχω παραγγειλει χτες στο κωτσοβολο το plus 64

akis

δεν είναι τα λεφτά το πρόβλημα… αν θέλεις να το λυγίζεις το λυγίζεις και σου δίνουνε καινούριο.. τουλάχιστον στο apple store στο καναδά δίνουνε… αν πας με λυγισμένο iphone 6 plus xaxaxa

kostas

G3 Και παλι G3 χαχαχα παιζεις και ρακετες το καλοκαιρι στην παραλια

Nikos

Φίλε Κώστα πραγματικά το πιο ταχύτατο unboxing ever. Έχεις γίνει expert!

savvas

Πιο άσχημο πεθαίνεις, πραγματικά πιστεύω ότι αν αντί για το μήλο από πίσω έγραφε κάποια άλλη μάρκα βαριά για 3,5 κατοστάρικα ήταν, μιλάμε για υπερκοστολόγηση στο τέρμα ,αλλα καλά κάνουν οι φίλοι μας οι αμερικανοι…

minas

Μεγάλο το iPhone 6plus για την οθόνη που έχει. Εκτίθεται με το Μate αλλά αν ο Κώστας στο hands on το βάλει δίπλα στο G3 θα έχουμε νέα πανωλεθρία.

nick

Κι ομως λυγισε!!!! Για πλακα λυγιζει!!!! :Ρ

JohnWave

> Κοπίδι πάνω στο μέταλλο : Αγωνία
> Tεστ λυγίσματος iphone 6 plus: Θρίλερ
> Bezels iphone 6 και 6 plus : Tρόμος

nikos25

μη συγκρινετε τα κορεατικα και τα κινεζικα με το iphone 6 plus.το mate 7 μπορει να ειναι ομορφο αλλα ποιος ξερει τι εχει μεσα απο ποιοιτητα!! ναι το G3 εχει μικρα bezels αλλα κατα τα αλλα το iphone ειναι πολυ πιο ομορφο και με αλουμινιο…επισης στο iphone η μπαταρια δεν θα χαλασει στο 6μηνο οπως στο G3 ουτε θα εχει προβλημα το GPS,οπως και δεν θα δεις κιτρινινιλες σαν καψιματα πανω στην οθονη ουτε εκει που καθεται θα ριχνει και ενα reboot απο μονο του να αλλαζει παραστασεις!! με λιγα λογια τα iphone ειναι πιο ποιοτικα και οτι κανουν το κανουν καλα ασε που δεν τα περνεις σημερα και σε 3-4 μηνες εχουν πεσει 200 euro οσο πουλιετε το G2 μεταχειρισμενο που εκλεισε ενα χρονο στην ελλαδα,τα ιδια πουλιετε και το iphone 4s που εκλεισε 3 χρονια….τα συμπερασματα δικα σας….ο καθενας κανει τις επιλογες του!!!

Thodoris

Ειναι δυνατόν κάποιος να προ-αγοράζει ένα τηλέφωνο πριν καν το πιάσει στα χέρια του;; (ή πχ να περιμένει στην ουρά προτού ξέρει πώς ακριβώς είναι;;;)

Λεωνίδας

Thodoris φίλε μου κι όμως είναι…Μιλάμε για τέτοια νοημοσύνη…

john

που είναι το νότε 4 οεο ???

arisgoku

Φτάνει με τα παιχνιδάκια περιμένουμε το unboxing&hands on του note4

Kostas K.

@ nikos25 και από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι η μπαταρία του g3 θα χαλάσει στο εξάμηνο ή ότι θα δεις yellow tint στην οθόνη; μάλλον έτσι θέλεις να πιστεύεις για να δικαιολογήσεις την τιμή του iPhone. Να σου θυμίσω ότι δεν πάνε πολλά χρόνια από το πρόβλημα με την κεραία του iPhone 4 και την επική δήλωση του jobs να το κρατάτε με το άλλο χέρι..

panagiotis

bezels…
bezels everywhere….

minas

@nikos25 απορώ που τα ειδες αυτά που γράφεις. Γκούγκλαρες, διάβασες πέντε σχόλια και έχεις άποψη! Εγώ είχα ένα χρόνο το G2 και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Ωστόσο μετά από τόσα χρόνια αγοράζοντας τα καλύτερα κινητά μπορώ να πω πως δεν υπάρχει κανενα χωρίς ένα ποσοστό προβληματικών συσκευών. Τώρα έχω το G3 τι να λέμε το κινητό είναι απλά κορυφαίο γιαυτο και σχολίασα τα περιθώρια και το μέγεθος της συσκευής σε σχέση με το 6plus.

tiamat

το πρωτο stress test με το μαγικο κοπιδι ομολογουμενως το περασε με επιτυχεια, η συγκριση του ομως με τα mate7 ,lg gpro2, lg g3, nexus 6 ,note 3, note 4 θα το εκθετουν ως κατασκευη, design, bezel, δυνατοτητες σε ολη τη πορεια της σταδιοdρομιας του.

το δυνατο crash test θα το περασει μεσα στη κωλοτσεπη του κωστα!! αν βρει καμια λακουβα με τ’αμαξι θα εχουμε γελι@

George

και το iphone 6 και το iphone 6 plus είναι για κλάματα.
Γραμμές απαράδεκτες στην πλάτη
Σαν κουμπί απο πουκάμισο η κάμερα, 720 p η ανάλυση και απαράδεκτα bezels+λυγίζει..
Ποιος smart άνθρωπος θα το πάρει??και όμως 10.000 το αγοράσαν απο την 1 μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα..
Κώστα ποιά η γνώμη σου για τα νέα iphones συγκριτικά με τον ανταγωνισμό (android, windows phone etc)..

Λευτέρης

Μεγαλα bezels…
11 GB χώρος είναι μια χαρά? Δεν νομίζω Κώστα είναι αρκετά λίγος για όποιον το θέλει για μεγάλη χρήση…Άμα λυγίσει βγαλτο φωτογραφίες και ανέβασε το να δούμε τι έγινε! 😛

Zach

Παίδες η συσκευή είναι πολύ ποιοτική δεν ξέρω μόλις το έπιασα στα χέρια μου παρόλο που είναι παντοφλάρα σου βγάζει μια πολύ ωραία αίσθηση. Ειναι πολύ ακριβό όντως. Από μπαταρία έμαθα ότι είναι παρα πολυ καλό γενικά.

Tasos Spanos

Κάποιοι λέτε άσχετα.
Μια χαρά ειναι τα τηλέφωνα; Ποια bezels? σε τόσο λεπτή συσκευή που θα μπουν τα ηλεκτρονικά μέρη;
Μήπως το G3 ειμαι τόσο λεπτό;
Χάλια κατασκευή;
Ούτε τα έχετε πιάσει μερικοί ούτε τα έχετε ανοίξει μέσα να δείτε.
Βέβαια υπάρχουν κι αλλα καλά τηλέφωνα.
Εννοειται το G2 ειναι πολύ καλό σε πολλά.
Κανένα τηλέφωνο δεν ειναι τέλειο. Απλά σε κάποιους αρέσει αυτό.
Κι όσο δεν μπαίνει κανεις στα θέματα του G3 Ζ3 και λοιπά και να λέει για προβλήματα εσείς γιατί γεμίζετε το άρθρο με άσχετα για το iPhone?
Και σας πειράζει που πούλησε 10.000 σε μια μέρα;
Εγώ προσωπικά iPhone 5 εχω ξαι αν θελω να παρω άλλο iPhone θα το παρω χωρίς να το ψάξω πολύ για specs και οτιδήποτε.
Αν θελω να παρω άλλη εταιρεία θα ψάχνω καιρό γιατί τέτοια απόδοση δεν θα εχει

ΤΟμ

Η συσκευη ειναι αψογη. Μπαταρια σαν τα καλα android. Καμερα φοβερη με OIS. iOS που οσο το γνωριζω με το ipad μου φαινεται παρα πολυ καλο τελικα και ας μην εχει customisation. Και βεβαια ειναι ομορφο. Πηγα σημερα στα public ειδα το απλο και ηταν ενας εκει γυρω που ειχε το plus και φανηκε πολυ ωραιο τεραστιο αλλα θεολεπτο σαν ενα υβριδιο tablet και κινητου. Ανησυχω για το bendgate αλλα το iphone το απλο που ειδα τουλαχιστον δεν μου βγαζει οτι θα εχει προβλημα κατασκευαστικο. Καλο το iphone 6 ακομα καλυτερο το plus λογω μπαταριας και καμερας με OIS. Απλα ειναι τεραστιο.

Αντρεας Γεωργίου

Γεια σας απο Κύπρο ,παρακολουθώ εδω και χρόνια το site αυτο ,ο Κώστας Βλαχακης κάνει τέλεια δουλεια ,κάθε μέρα πολλές φορές κοιτάζω το site αυτο ειδικά στα κινητά ,με πολυ όρεξη και χιούμορ όπος το μαγικό κοπιδη ,και την λαμπά κάποτε που έσπασε ,και του πουλιου το γάλα τα πάντα για τα κινητά ,Κώστα ένα μεγάλο ευχαριστω και εισαι πάντα καλα και να μας δίνεις πάντα πρώτος τα τελευτεα νέα στα κινητά και στην τεχνολογία

JohnWave

@Tasos Spanos :
Ιphone 6 plus -> 15,8cm x 7,8cm x 7.1 mm -> 5.5 ίντσες οθόνη με μπαταρία 2915
Huawei Mate7 -> 15,7cm x 8,1cm x 7.9 mm -> 6.0 ίντσες οθόνη με μπαταρία 4100

Αυτά στα γράφω γιατί μάλλον έκοψες το hands on την ώρα της σύγκρισης με το Mate 7.

Eπίσης γνωρίζω πιθανή απάντησή σου : “Έλα μωρέ με τις κινεζιές”.
Θα σου απαντήσω ότι η κινεζιά Mate 7 έχει λάβει εξαιρετικά reviews σε όλα τα μεγάλα sites τεχνολογίας από γνώστες της τεχνολογίας. Βρισκόμαστε στο 2014 και όχι στο 2004.

Στο συγκεκριμένο hands οn, o K.Βλαχάκης παρουσίασε ένα αρνητικό του iphone (bezels) μπροστά σας. Και πάλι δεν το βλέπετε οι πωρωμένοι ή το βλέπετε και προσπαθείτε ξανά να το δικαιολογήσετε ή το βλέπετε και το μετατρέπετε σε αδιάφορο χαρακτηριστικό ( όπως οποιοδήποτε χαρακτηριστικό στο οποίο υστερεί στο κινητό σας). Γνωστή η ιστορία και πραγματικά δεν υπάρχει ελπίδα με σας.

MasterGR
MasterGR

‘Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!

https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-4-with-Exynos-5433-benchmarks-surface-see-how-it-compares-with-iPhone-6_id61288

Pit

Το τηλέφωνο Ειναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί. Φαντάζομαι οτι τώρα που η Samsung αποσύρεται απο την κατηγορία των high end κινητών ( σύμφωνα με δηλωση του ίδιου του αντιπροέδρου της) οι πιστοί android θα παρηγορηθείτε με το ΜΑΤΕ . ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ !!!!!!

Ramnoz

Το κινητό είναι πάρα πολύ όμορφο. Το πιανεις στα χέρια σου και σου δημιουργεί μία μοναδικά ευχάριστη αίσθηση! Ειναι τα υλικά του, ειναι το πολύ λεπτό του προφίλ… Ειναι ξεχωριστη συσκευή. Η μπαταρία του, δύο 24ωρα και μιλάμε για 10 με 12 ώρες χρήσης! Απλά κορυφή. Υποψιν οτι το προηγούμενο κινητό μου ήταν το samsung note 3 . Κατά τα άλλα ένα τυπικό iphone με τους νεωτερισμούς του ios8 σε μεγάλη εντυπωσιακή οθόνη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.