iPhone 6 Plus vs Galaxy Note 4 vs G3: Κόντρα στα specs

Το iPhone 6 Plus είναι εδώ και με οθόνη 5.5 ιντσών κατατάσσεται αυτόματα στην κατηγορία των phablets. Σε αυτό το “ιντσάζ” συναντάμε δύο πανίσχυρους εκπροσώπους από το στρατόπεδο του Android, το φρεσκοανακοινωμένο Samsung Galaxy Note 4 και το εντυπωσιακό LG G3. Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να κοντράρετε τα 3 smartphones στα specs τους.

iPhone 6 Plus vs Galaxy Note 4 vs G3 specs, iPhone 6 Plus vs Galaxy Note 4 vs G3: Κόντρα στα specs

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

80 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
i love rihanna

Δεν εχει την παραμικρη ελπιδα το wannabe note της apple μπροστά στο note 4! Εσεις τα fanboys της Apple σοβαρα τωρα εξηγήστε μου γιατί το θεωρειται καλυτερο…? Εχει χειροτερη οθονη χειροτερη μπαταρια (και μην πειτε λογο της ανάλυσης QHD οτι το note δεν θα κραταει γιατί η σαμυ ειπε στην παρουσιαση οτι θα χει ιδια αυτονομια με τον προκάτοχό του) χειροτερη καμερα (μιας και ειναι σχεδον ιδια με το 5s) και γενικα τιποτα το καινοτομο για να μην μιλησω για το πενακι που εκει στην apple δεν ξερουν τι ειναι!

Γιαννης

ΤΟ NOTE 4 ΝΙΚΗΣΕ!!!!!!!!!!

onoufrios

Πιο μεγάλο από το Note ρε???Λίγη ντροπή δεν έχετε?

panos

Note με μεγάλη διάφορα . Ο βασιλιάς δεν πεθαίνει !!!

jimo

ρε παιδαι τι σχεση εχουν τα specs στο iphone??????? κατσε να βγει και μια κοντρα στα ισια θα σας πισει οτι δεν χρειαζεσαι 40 πυρηνεσ και qhd !!! γιατι δεν το καταλαβαινετε?

αν ειαν ιετσι τοτε γιατι το iphone 5 ακομα και σημερα ειανι ποιο γρηγορο απο τετραπυρηνα android ναυαρχιδες???? και γιατι εχει καλυτερη αποδοση χροματων απο τισ amoled οι οποιοες εχουν υπερκορεσμο ???? στα 100 pixel που δεντα βλεπει το ματι σας παραπανω κολησατε?

και για την καμερα τι νομιζετε οτι κανουν τα megapixel πρεπει να ειστε ασχετοι για να πιστευετε οτι ποιο πολλα megapixel βγαζουν καλυτερεσ φωτο !!! χχααχαχαχαχαχ

gate13

Ντροπή να συγκρίνετε αυτο το έκτρωμα που έβγαλε η ιPhone δίπλα στους επαναστάτες της τεχνολογίας (samsung+LG)που δεν φοβούνται να ρισκάρουν για να οδηγήσουν την τεχνολογία στο επόμενο level.δυστυχώς μετά την Steve Jobs εποχή άπλα μας κοροϊδεύουν.

Enzo

Τι σημασία έχουν οι πυρήνες και ο χρονισμός του επεξεργαστή, τα MP της μπροστινής και της πίσω κάμερας, τα mAh της μπαταρίας και η ανάλυση της οθόνης????

Καμία αν εισαι isheep!

Γιώργος

Έχει το note 4 stereo speakers και δεν το ξέρω;

jimo

@Enzo θα διξει φιλε μια κοντριτσα εκει να δω τι θα λεσ !! Aν ηξερες απο Iphone θα ηξερες οτι ολα αυτα τα φικιακαι μεταξωτεσ κορδελεσ του samsung ειανι μονο για εφε !!!στην πραξη δεν προσφερουν τιποτα παραπανω !!! εχει πιασει ποτε Iphone ??? και μην πεισ ψεματα !!

John

Το iPhoNE 6 πΛΑς εΙΝΑΙ 4 ΓΡΑμμαΡΙΑ ΕΛΑΦρυτεΡΩ ΑΡΑ ειΝΑΙ ΚΑλυτεΡΟ. FAPple RE!

Μπίξας

Πολύ καλύτερο το Iphone…..

Νίκος

Αλήθεια γιατί δεν βάζετε και τα extra που έχουν τα android κινητά…
Removable battery, OTG και κτλ….
Άσε και που από τιμή είναι σχεδόν 1/3 και περισσότερο φθηνότερα…

giannis13

σε ποιο θεμα να βγει κοντρα ; στο ποσο γρηγορα θα ανοιξουν whatsapp, skype , viber , 5 karteles safari ,facebook kai twitter ??? xaxaxaxaxaxxa

to lg g3 ειναι πανεμορφο , το νοτε ειναι μια κατηγορια μονο του !
το ι6+ εχει ios , αυτα ….

Γιώργος

Πολύ καλύτερο το Iphone…..ανώτερο σε όλα!!!!

giwrgos

Μερικοί είναι σαν να λέτε ότι το κάρο είναι καλύτερο από την Ferrari. Note4 χωρίς πολλά πολλά

Enzo

@jimo

Απλά γελάω μαζί σου! Ένας ευτυχισμένος κάτοχος ΝΟΤΕ3!

Georgos

Όταν το iFail 5.5 έχει όσο ένα S5 και ένα G3 μαζί (406+452 ευρώ) τότε δεν υπάρχει νόημα να συζητάμε. Θα έπρεπε να έχει οθόνη 8K και 40 MP camera για να δικαιολογήσει την τιμή αυτή. Ευτυχώς για την apple ο κόσμος δεν έχει γνώσεις και έτσι μπορεί να τους δουλεύει.

jimo

@Enzo

και εγω ξερενομαι στα γελια με εσενα αλλα εγω εχω και επιχειρηματα !! θελεισ να βρεθουμε να σου δειξω 5 πραγματα να καταλαβεισ γιατι ακομα και το iphone 5 ειναι καλυτερο απο το note !! ειαμι σιγουροσ οτι εισαι τεχνολογικα αδιαβαστος !!

– και θα ηθελα κατω απο καθε αρθρο του techblog να βαζουν και ονομα αυτου που το ανεβασε γιατι μονο ενασ ασχετοσ θα μπορουσε να κανει μια τοσο ασχετη συγκριση οταν το ios δεν εχει τισ ιδιεσ απαιτησεισ με το android !!

και αμεσωσ εβγαλαν συμπερασμα οι γνωστες αλλα αποκλειστικα χρηστες android !!

Άγγελος

Lg G3 απλά και τα στα κάγκελα!!! Το έχω μόλις 1 εβδομάδα και το έχω ευχαριστηθεί απίστευτα. Το κινητό είναι Value for money τώρα σε σχέση με ότι προσφέρει. Μαζί με το Note 4 οδηγούν το 2014-2015 στα κινητά. Το Note 4 επίσης όνειρο αλλά μεγααααααλο όνειρο. Το g3 είναι πιο μαζεμένο στο χέρι. Απλά ποίηση και τα δύο τους.

Kilplix

Ενταξει η αληθεια ειναι οτι το μονο καλο του iphone ειναι το λειτουργικο και το app store, σε ολα τα αλλα δυστιχως ειναι κακιστο..ολες οι εταιριες το τρολαρουν απιστευτα και δικαια να λεμε..Αισχρες διαστασεις κατι που κανει το G3 να ειναι απιστευτο smartphone..Ενταξει δεν αφιερωνω χρονο στο Note 4.. οτι και να πουμε παιδια καλως ή κακως ασχετα με την οποιαδηποτε εταιρια υποστηριζει ο καθενας, ειναι μια κατηγορια απο μονο του.. μονο η Meizu μπορει να το χτυπησει(προσωπικη μου αποψη) Δυστιχως η Apple ειναι καλη μονο στο marketing και δεν μπορω να πω.. καναν απιστευτη παρουσιαση και σε αυτο περνουν 10 με τονο!! Αλλα μεχρι εκει..Xιλιες φορες το σοβαρο iphone 5s παρα αυτο το ipod..

Samsung!!

1.μπορει να ειναι σε μέγεθος πιο μεγάλο αλλα ειναι το ποιο λεπτό στις 5.5″
2.Ειναι το πρωτο Phablet της apple και ειναι μια αξιόλογη προσπάθεια
3.Η μπαταρια θυσιάστηκε για να ειναι λεπτό …παρόλα αυτα εχει 2915 mAh
4.τιμη…..ζούμε στην ελλαδα …θα τα πληρώνουμε ολα ακριβά …ναι το lg g3 εχει προσητη τιμη για τα σπεκ του αλλα …το iphone 6 plus εχει καμερα απο ζαφειρη,Touch ID και κατασκευή απο ατσάλι και αλουμίνιο
5.επεξεργαστης:το ios παει σφαίρα χωρις να χρειάζεται τεράστιους σε δύναμη επεξεργαστές σε αντίθεση με το ανντροιντ που πάτονει με μικρούς(ειχα ανντροιντ )…..ραμ:2gb υπέρ αρκετά …ε οχι και 3gb τζάμπα μπαταρια και δυναμη

spyrinio

Φημες λενε οτι η επομενη αναβαθμηση του android θα ειναι απο κιτ-κατ σε σοκοφρετα…Φτιαξτε κανενα λειτουργικο και μετα ελατε να τα βαλετε με την Apple

Iakovos80

Προς όλους που κράζετε για την τιμή… Θυμήστε μου πόσο ήταν οι ΕΠΙΣΗΜΕΣ τιμές όταν βγήκε το S5, Note 3…και μετά πείτε μας… Αλλά το Android δε γράφει APPLE…έτσι; Πάνω απο 730 ήταν οι επίσημες τιμές…άρα κοντά με τις επίσημες τιμές της Apple για τα iPhone… Βλέπετε; Τζαμπα κράζετε, δε σας τα είπανε καλά στη Goolge. Άντε ΝΑΝΙ τώρα 🙂

jimo

to iphone plus ειναι μεν ποιο ψιλο αλλα ειναι ποιο στενο και ποιο λεπτο απο το note 4 οποτε δεν μπορεισ να πεισ οτι το Note ειναι μικροτερο !! αυτο που κανει την διαφορα ειnαι το lg g3 που ειανι το μικροτερο !!

+10000000000000000000000000000000000 @Samsung

Theo

@Iakovos80 Ρε φιλε μου καθε φορα τα ιδια κι εσυ δεν βαρεθηκες? Ταπερ ελεγες τα σαμσουνγκ κι ολα τα φαμπλετ, σου εσκασε τωρα το 6 plus( πιο κιτς ονομα πεθαινεις και δεν το περιμενα αυτο απο την apple) κι αρεστηκες αλλα ξεχασα ειναι apple. Για ποιον λογο φανατιζεσαι ετσι ?

Και κατι αλλο, πρεπει να το ακουμε και απο τα ΜΜΕ για την ελευση του iphone 6 ? Ειναι που η apple δεν ξοδευει για προωθησει το προιον της ακομα δεν βγηκε. Αντε και με το που ξεκινησουν πρωινα , μεσημεριανα να το δινουν δωρο και να ξερογλυφονται παλι λες και καλυτερα κινητα δεν υπαρχουν.

ioankav

@jimo

Θα ήθελα πολύ να μου πεις πως 1) να τρέξω terminal στο iphone, 2) να αλλάξω την αρχική οθόνη και να βάλω widgets όπως θέλω εγώ, 3) να αλλάξω τις default εφαρμογές (χωρίς να κάνω jailbreak…)

Χρήστης Nexus 4 και Ipad Retina (4th Gen)…
Ναι το iOS είναι πιο απλό, πιο εύχρηστο για κάποιον που “βαριέται” να πειράζει το κινητό του. Για τους υπόλοιπους υπάρχει το Android… 😉

porosi

Σοβαρα τωρα μετα απο τοσα χρονια και το λεω μετα απο συζήτηση τυχαίνει να ειχα εναν γνωστο τεχνικο της apple, τωρα εγινε ceo στο uk department, και να τον ρωτάω γιατι η apple με τα iphone εχει τοσο χαμηλα σπεκ και παρόλα αυτα ανταγωνιζεται επαξια τα γομαρια της εποχης? Είναι το ιος? Μου λεει αυτοι σαν apple βγάζει λογισμικα πανω απο 25 χρόνια για αυτο και ειναι ηταν γνωστή η apple. Ουδέποτε έβγαλε hardware κτλ μονο σοφτ. Μου ειπε οτι το ιος και το αντροιντ ολα αυτα ειναι λογισμικα με ενα απλο βασικο κωδικα(ιδιος σε ολες τις ετερειες) που απλα καθε ετερεια τον ξετυλιγει καθε φορα οπως αυτην πιστεύει αλλα πανω κατω έχουν μια βασικη αρχη κτλ, δλδ εναν βασικο σταρτ κωδικα (πως ειναι το dna του ανθρωπου ειναι ίδιο σχεδον σε ολους αλλα ξετυλίγεται διαφορετικα και με βαση τις επιλογές που κανει ενας ανθρωπος στην πορεια του τον κανει να ξεχωριζει απο τους αλλους. Ομως ολοι ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ενα παραδειγμα για να καταλάβετε τι θελω να πω πανω κατω ενα παραδειγμα που μου ειπε ο ανθρωπος εκεινη την μερα και οκ λεω καλο) η apple σαν ετερεια εχει τους developers απο πριν 30 χρονια, ολους ειχε εξασφαλίσει (σαν “μαφια”)… Συνέχεια »

Enzo

@jimo

Κάνω μεγάλη προσπάθεια για να μην σε προσβάλω παρόλο που με προκαλείς….Λογικά πρεπει να είσαι αρκετά νεαρής ηλικίας, κρίνοντας από αυτά που γράφεις.

Εφόσον τα specs, δεν έχουν σημασία, περιμένουμε το 6s να έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, σωστά? Γιατί να τα βελτιώσει, αφού δεν παίζουν κανένα ρόλο!!!

Η μεγάλη μαγκιά της apple ειναι ότι έχει δημιουργήσει εκατομμύρια πρόβατα ανά τον κόσμο και τους πλασάρει ότι θέλει σαν χρυσο! Σε αυτό την πραγματικά την παραδέχομαι (και δεν κοροιδεύω)!

Jimo

Να πω την αλήθεια εγω το μικρό iphone6 θα παρω αλλα δεν μπορείς να μου λες οτι δεν αξίζει τίποτα το iPhone+ Οταν χτυπάει τον ανταγωνισμό στα ίσια ! Θέλατε μεγάλη οθόνη και την πειρατε μην γκρινιάζετε ! Οσο για τα ελληνικά ΜΜΕ φιλε πραγματικά δεν παρακολουθώ τηλεόραση ελληνική καθόλου μα καθόλου ολα σκουπίδια τίποτα αξιόλογο και καθόλου έγκυρη πηγή ενημέρωσης αν αυτό σε ευχαριστεί !! Είμαστε τραγικοί ως ελληνες ! Όσοι μείναμε δηλαδή !

Billgreece

Μην ξεχνάμε και τις τιμές παιδιά. Τρελές διαφορές

Αντώνης Μαρίνος

Το έγραψα και σε άλλο post, αλλά γίνεται πανικός εδώ μέσα, τα έχουν μπλέξει λίγο οι διαχειριστές του blog και δεν βγάζω άκρη….

Το τι γέλιο έχω ρίξει από το πρωί που μαθαίνω τι έγινε χθες δεν λέγεται…να’ναι καλά οι άνθρωποι εκεί στην Apple που μας δίνουν ευκαιρία να γελάσουμε.

Δηλαδή 7,8,9 κατοστάρικα για το «μικρό» (που είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε κινητό με 4.7, 5″ ή ακόμα και 5.5″ οθόνη), 8,9,10 !!!!!!!! κατοστάρικα για το «μεγάλο» (που είναι γκουμούτσα από τις λίγες), και 350 («αρχική τιμή» !!) για το super duper ρολογάκι.

Είπαμε, η Apple είναι η καλύτερη στο κόσμο στο να πουλάει ελαφρώς μέτρια φύκια για ΠΟΛΥ ακριβές μεταξωτές κορδέλες…

spiros s

jimo το iphone 5s στο antutu το μεγαλύτερο σκορ που πετυχαίνει είναι στις 30.000 και το απλό iphone 5 στις 21.000 ένα Android smartphone με snapdragon 800 βλέπε lg g2 xperia z1 z1 compact note 3 και άλλα χτυπά στην καλύτερη περίπτωση 35.000 δεν βάζω καν τον 801 η τον 805 η τον tegrak1 στις 44.000 σκορ.
Και έχεις δίκιο τι σχέση έχουν στα iphone τα specs με τα Android smartphone θα σου πω αμέσως, είχα lg optimus g είχα ανοικτές δύο σελίδες στο ίντερνετ μια με τον chrome και η άλλη από το κανονικό explore με την quick memo εφαρμογή βαριές σελίδες και στις δύο ή μια να τρέχει βίντεο στο youtube και η άλλη φουλ με flash player περιεχόμενο, ένα παιχνίδι να τρέχει βαρύ παιχνίδι, modern compact 4 για την ακρίβεια και με την δεύτερη επιλογή του quick memo έτρεχε και μια ταινία και χωρίς το παραμικρό κόλλημα! και όλα ταυτόχρονα. Τώρα κατάλαβες ποια είναι η διαφορά στο τι χρειάζεστε η τόσο δύναμη σε ένα Android smartphone με ένα iphone που το μενού είναι τόσο απλοϊκό που μπορεί ακόμα και το iphone 4 να πάρει ios 8

Iakovos80

Θυμήστε μου πόσο ήταν οι ΕΠΙΣΗΜΕΣ τιμές όταν βγήκε το S5, Note 3…και μετά πείτε μας… Αλλά το Android δε γράφει APPLE…έτσι; Πάνω απο 730 ήταν οι επίσημες τιμές… άρα κοντά με τις επίσημες τιμές της Apple για τα iPhone…

metropontikas

το iphone6 δεν παίζει….από εκει και πέρα note4 kai G3 είναι υπερτούμπανα , αλλά αν μιλάμε για αγορά τώρα, θα έπαιρνα χαλαρά το G3 λόγω μισής τιμής σε σχέση με το note4.

tommacgr

Λοιπον επειδη το θεμα δυστυχως καθε χρονο επαναλαμβανετε ας πω και εγω την γνωμη μου σαν κατοχος lg g3 galaxy s5 κ iphone 5s . Δυστυχως αν κανεις δεν εχει δουλεψει κ τα 3 δυσκολα γνωριζει η καταλαβαινει την διαφορα τα συν τα πλυν. Ακριβως το ιδιο ειναι οταν εχεις λαπτοπ apo windows με ενα macbook pro . H apple απο τα πρωτα χρονια κιολας της ιστοριας της ποτε δεν φορτωνε με τρελα hardware ενα μηχανημα γιατι απλα εδενε καταπληκτικα το software κ το εκανε παντα ελαφρυτερο με λιγοτερες απαιτησεις απο τον ανταγωνισμο. Ετσι για παραδειγμα κ δεν το λεω για να το πω το προπερσινο μου macbook me core 2 duo και 4 gb ram δουλευε πολυ γρηγοροτερα απο αντιστιχω λαπτοπ ι5 με windows και ο λογος ακριβως ηταν το macos x που ετρεχε. Ετσι λοιπον πρεπει να μετραμε τα πραγματα , το android ειναι αλλο και το ιος αλλο δεν μπορει κανεις να κανει συγκριση αναμεσα τους . Και σας δινω ενα απλο παραδειγμα επαγγελματια που θελει να κανει απλα την δουλεια του , πως γινεται να εχω 2500 επαφες στο lg g3 στο s5 και στο iphone 5s και το 5s να λειτουργει υποδειγματικα σε καθε εντολη… Συνέχεια »

Paul

Iakovos80@
Όλοι ξέρουμε εδώ πέρα ότι και αν έβγαζε το μήλο εσύ θα το υποστήριζες πόσο μάλλον που είναι και έτσι όπως είναι…
Τώρα συγκρίνεις τις δυνατότητες του S5 και πόσο μάλλον του ΝΟΤΕ 3 που λες για τις τιμές όταν κυκλοφορήσαν…;; Να σου πω και κάτι αν η Xiaomi η Meizu ( αναφέρω αυτές τις 2 γιατί είναι μικρότερες εταιρίες από κάποιες άλλες ) έβγαζε κινητό ακριβώς ακριβώς όμως με τα ίδια χαρακτηριστικά με τα ίδια όλα όπως είναι τώρα το μήλο ξέρεις πόσο θα το πουλούσαν…;;
Έγω λέω περίπου στα 350 ευρώ είπαμε ναι να πληρώνουμε και το όνομα όπως γίνεται παντού αλλά όχι 2 και 3 φορές περισσότερο από ότι αξίζει μόνη της η συσκευή και να μου ζητάνε περίπου 1000 ευρώ για να το αγοράσω…Η κοροιδεία έχει και τα όρια της…!!

jimo

@ Enzo το θεμα δεν ειανι να προσβαλεισ εμενα το θεμα ειναι να αποδιξεισ αυτα που λεσ !!

και σε ρωταω επειδη το ios εχει μικροτερεσ απαιτησεισ τι σημαινει αυτο οτι θα μινει στασιμο !!???
με ελαχιστεσ αναβαθμησεισ φτανει κα ιξεπερναει τον ανταγωνισμο

αυτα που λεσ φανερωνουν οτι δεν γνωριζεισ !! η apple χρησιμοποιει οσο λιγοτερα γινεται και παλι αποδιδει το ιδιο ισωσ και καλυτερα ! για ποιο λογο να βαλει 4 γιγα ραμ και 4 πυρηνεσ οταν αποδιδει το ιδιο με αυτα??? ειανι ποιο αποδοτικο το ios !!

προσωπικα ειμαι 30 εχω οικογανεια και θα ηθελα πολυ να συζητησουμε απο κοντα !! ειμαι σιγουροσ οτι με σωστη κουβεντα θα καταλαβεισ οτι στο Ios τα τρελα specs ειναι περριτα !

οσο για isheep δεν νομιζω οτι σε τιμαει να σκεφτεσαι ετσι υπαρχουν και λογικοι ανθρωποι !!

John

Η αλήθεια είναι πως το ios είναι αρκετά καλογραμμένο και μπορεί και τρέχει τέλεια σε συσκευές με χαμηλότερα specs όπως τα iPhone της Apple.
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τοποθετήσει άπειρα GB μνήμης και οθόνη που να υπερβαίνει τα 300-350 pixels ανά ίντσα, ούτε δεκάδες megapixel κάμερα, όλα αυτά είναι θέμα εντυπωσιασμου και μάρκετινγκ. Η Apple κινείται πολύ ώριμα και λογικά σε αυτό τον τομέα.
Όμως δεν μπορεί η Apple αλλά και η κάθε εταιρεία να τοποθετεί εξαρτήματα που στο κοστίζουν πολύ λιγότερο από την τιμή που ζητάει για να το αποκτήσεις. Για μένα το νέο iPhone θα έπρεπε να κοστίζει 400-450 ευρώ.
Ίσως να είναι και πολλά, αλλα δεδομένου του καλογραμμένου ios και όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η Apple γύρω από εκείνο ας πούμε ότι θα ήταν μια αξιόλογη τιμή.
Οπότε συνοψίζοντας, η Apple κινείται πολύ ώριμα όσον αφορά τα specs των συσκευών της, όμως πολύ παρανοϊκά όσον αφορά την κοστολόγηση τους.

Petros

Ολα αυτα που λέτε βλακείες ειναι!ολα!η apple μονο ενα θεμα εχει(μεγαλο) τα υπεροκοστολογει!!!τα iphone ειναι φοβερά κινητα .το αντροιντ ειναι πιο βαρύ λογισμικό… Και μην ακούω βλακείες οτι η samsung και η lg κάνουν καινοτομίες!τις καινοτομίες τις κάνουν αλλες εταιρίες (καμία απο αυτές τις τρεις).και στη τελική γούστα ειναι!βριζουν οιι λάτρεις τις samsung τους λάτρεις τις apple…πρώτον τα ίδια πληρώνετε πάνω κατω και δεύτερον οσο τσακώνεστε εσείς οι αλλοι βγάζουν τρέλα λεφτά οποτε όλοι χαμένοι ειμαστε εκτός αν υπάρχει κανένας μέτοχος των 2 εταιριών στη συζήτηση ..

tech21man

Δεν λεει και πολλα.

Σε βαζει στο παιχνιδι να πεις, που ειναι τα λεφτα που δινεις.

Απορριπτει ολες μα ολες τις παλιες βασικες αρχες-φιλοσοφια της εταιρειας (περι μεγεθους κτλ).

Οσο για οπτικα, δεν εχω τι να πω. Μοιαζει σαν κακος κλωνος αλλων εταιρειων που για apple ειναι απαραδεκτο.

Enzo

@jimo

Προσπάθησε λιγάκι να εισαι πιο αντικειμενικός. Στην τελική δεν νομίζω να έχεις μετοχές apple. Δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία να αποδείξω τα αυτονόητα (παλαιότερα σε άλλο thread του ίδιου site, ειχα μπει σε αυτό το τριπάκι αλλα τώρα δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε το κουράγιο).

Αν σου αρεσει το iphone μεγεια και χαρά σου, ούτε ο πρώτος θα εισαι, ούτε ο τελευταίος. Αλλά σε σχέση με αύτό που σου παρουσίασε η αγαπημένη σου εταιρία χτες, δεν περίμενες κάτι παραπάνω??? Εγώ να πω την αλήθεια περίμενα οθόνη από ζαφείρι και θα το ήθελα πολύ να το δώ και σε άλλα κινητά. Αλλά τελικά ζαφείρι μόνο στο iwatch…H μονη καινοτομία ήταν η αύξηση του μεγέθους της οθόνης (πραγμα που πέρυσι κορόιδευε!).

μιχαλης

Ρε λες και εχετε βγαλει ολοι το MIT.η μηλια εβγαλε κατι καλο για την ιδια την μαρκα και οχι κατι καλο για τον κοσμο τον σμαρτφονες.το νοτε 4 ειναι πολυ καλυτερο και απο lg και απο το iphone.επιπλεον μαθετε οτι το ιφονε ειναι κινητο μονο και μονο για να φωτογραφιζει η παρις χιλτον τον κολο της.η σαμσουνγκ δεν εχει παιξει ακομα το μεγαλο χαρτι δηλαδη τα 64bit.επιπλεον το touchwiz του ιφονε ειναι απαραδεκτο.ουτε καν ατχικη οθονη δεν εχει και η οθονη κλειδωματος πολλη φτωχια.η καμερα για σκουπιδια.οθονη μην μπειτε καν στον κοπο να συγκρινετε.super amoled τις παταει ολες.

Kostas

US retail price $300, $400, $500 (contract) N/A $200 on-contract ($600 off)
UK retail price £620, £700, £790 (off-contract) N/A ~£400 off-contract
AU retail price $1,000, $1,130, $1,350 (off-contract) N/A ~$700 off-contract

Ioannis

Με την apple θα εχεις αναβάθμιση για 4 χρόνια και απόλυτη συμβατότητα με το note για να ακούσω ;

VasiliS4mini

Τωρα να πω και εγω οτι ολοι μας εχουμε ψυχολογικά προβλήματα μαζι και εγω. Ασχολούμαστε ποιο κινητο ειναι καλύτερο. Πραγματικά δεν υπάρχει κακό κινητό, σχεδόν όλα σε σχέση με το παρελθόν εχουν κάνει αλμα, ακόμα και τα κινεζικα που συχαίνομαι εγω προσωπικά. Η Samsung έχει τα Note, S,Mega, Alpha που ειναι τρομερά. Η Apple έχει τρομερό λειτουργικό με τους περιορισμούς αλλά και τα καλά των περιορισμών. Η HTC , Nokia, Sony, LG έχουν και αυτοί καταπληκτικά Flagships. Όλοι ανεξαιρέτως κάνουμε την δουλειά μας με ότι και να διαλέξουμε. Ο καθένας έχει επιλογή να πληρώσει περισσότερα λεφτά στο Marketing και άλλος στα Specs.

Ioannis

Πράγματι η apple έφερε την επανάσταση ακομη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ APPLE !!!!
Δεν ειναι μονο παρουσίαση κινητό, specs,και μέγεθος , ειναι και το λειτουργικό που παντα κάνει τη διαφορα, το health , το wallet και την υποστήριξη του ios8 που το πέρνει ακομη και 4s ….. Αυτο ειναι μια ολοκληρωμένη πρόταση με καλύπτη απόλυτα και όλοι ασχολούνται με πυρήνες , πυρήνες , πυρήνες…..

gio

κυριε βλαχακη βλεπουν και μικρα παιδια στο site.
αυτη η αναμετρηση επρεπε να εχει ενα κοκκινο κυκλο με ενα Χ στη μεση και να προβαλετε μετα τις 12 το βραδυ.

Dami

@Paul φιλε μου πιο σωστος δεν θα μπορουσες να εισαι! Ακριβως αυτο που ειπες,αν Xiaomi η Meizu βγαζανε το ιδιο κινητο θα ηταν στα 350 ευρω…αμα το εβγαζε ομως η samsung,LG ή Sony που θα ηταν η τιμη του? Παλι στα 700…οποτε εχουμε την ιδια υπερκοστολογηση και απο τις υπολοιπες εταιριες! Αυτο δεν μπορουν να καταλαβουν καποιοι κολλημενοι εγκεφαλοι εδω μεσα και αρκουνται στο να κραζουν την εκαστοτε εταιρια και να χαλανε με τις βλακωδεις κοντρες τους ενα site που υποτιθεται ηταν μια παρεα με συνδετικο κρικο την τεχνολογια.

@tech21man οι αποψεις για την εμφανιση διιστανται.Εμενα παλι μου θυμιζει λιγο στις καμπυλες και στις γωνιες,ακομα και στο αλουμινιο…το 1ο iphone που ειχε βγει,το οποιο κιολας θεωρουσα πανεμορφο

Christos

Οσο το λειτουργικο της apple βασιζεται στο itunes εγω απλα τα τηλεφωνα της τα προσπερνω! Σημερα ειχα βαλει ξυπνητηρι το ακουσε ο αδερφος μου και μου λεει: Θελεις και για το ξυπνητηρι το itunes?? Ειμαι χρηστης iphone 5s για να σας προλαβω! Note 4 παρολο που ειναι τεραστιο!!

Billyss

Ναι ρε φιλε και ετσι καπως ξεφτιλισε η Lg την Apple που πριν 2 χρονια ηταν τελειως στο παρασκηνιο.
Καταφερε να χωρεσει 5.5 σε αυτες τις διαστασεις.Αυτο ειναι καινοτομια.

tsikalos

Στην φωτογραφία το note 4 φαίνεται μεγαλύτερο ενώ δεν είναι..

akis

και γιατί note και όχι iphone 6 λοιπόν? στην ταχύτητα του επεξεργαστή κολλήσατε? είστε πολύ προχωρημένη… το iphone απλά δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω hardware και software πάνε τέλεια… οποτε μην συγκρίνεις note με iphone… με διαφορα το iphone θα κερδίσει και πάλι.. εσείς καθίστε να ασχολείστε με τις ταχύτητες… εγώ λοιπόν θέλω αυτό το αργό κινητό το iphone 6 ναι όπως και ο κάθε ένας που θα το αγοράσει.. μπεεε όχιιι δεν είμαστε πρόβατα.. είμαστε αυτή που ξέρουμε τι αγοράζουμε.. εσείς που τα γράφετε αυτά δεν είχατε ποτε iPhone… μην αγοράσετε.. δεν αξίζει.. αφήστε το για εμάς που το χρειαζόμαστε στην δουλειά μας… 🙂

mech4

Δεν μπορώ να καταλάβω τί ανάγκη έχετε να πείσετε οι μεν τους δε. Για κάποιους τα “άλογα” δεν παίζουν ρόλο όσο η “ροπή” και άλλοι θέλουν απλά καλό “cd player” και άνετα καθίσματα. Γιατί όλοι έχετε ανάγκη να υποβαθμίσετε κάποιον που αγοράζει android ή ios. Είναι απλά ένα κινητό. Αν έχω λεφτά και μου αρέσει το iphone αγοράζω iphone. Στο κάτω κάτω της γραφής όλες οι εταιρείες προσπαθούν να πείσουν 1) Οτι το προϊόν τους είναι καλύτερο και 2) οτι είναι αναγκαίο. Ναι τα specs παίζουν τον ρόλο τους αλλά δεν είναι το παν. Μην πιάνεστε σε κάτι και το τραβάτε χάνοντας το νόημα. Μου θυμίζετε κάτι παπούδες που κάθονται στα καφενεία και μαλώνουν για το οτι το αυτοκίνητό τους είναι το καλύτερο και οτι οι άλλοι πιάστηκαν κορόιδα… Και μόνο αυτος βρήκε το καλύτερο deal. Είναι ένα πρϊόν που το ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ έχοντας επιλογή. Δεν είναι κατόρθωμα να πάρεις iphope αλλά και ούτε Samsung ή LG κτλ. Αυτά.

KOSTAKIS

RAM? Θέλουμε συγκριση RAM που δεν βλέπω πουθενα!

lorentzos

Γιατι να αγορασω νεο μοντελο και να δωσω ενα σκασμο λεφτα για ενα κομματι μεταλο αφου απο το Note3 μου ειμαι Facebook διαβαζω techblog απο τον chrome και ακουω μουσικη απο youtube και κραταω σημειωσεις ταυτοχρονα..!!!!! Ολα ειναι θεμα τσεπης, τα γουστα και οι αναγκες ειναι διαφορετικα. Καλησπερα σε ολους

Christos

Παιδια δεν προσπαθω να πεισω κανενα απλα ειπα οτι σαν λειτουργικο εμενα δεν με βολευει! Δεν μιλησα ουτα για specs ουτε για ταχυτητες μεταξυ των δυο! Αν σας αρεσει θα το αγορασετε αν παλι οχι κανενας δεν θα σας αναγκασει!!

costasckn

Καλώς η κακώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν μας λένε για την εμπειρία χρήσης της κάθε συσκευής. Ναι στα χαρτιά τα android ειναι έτη φωτός μπροστά…νομίζω πως ο λόγος που η Apple εχει ακόμα πολυ πιστό κοινό ειναι ο μοναδικός τρόπος που συνεργάζονται μεταξύ τους οι συσκευές της μέσα στο οικοσύστημα της….

NLS

Μερικοί είστε αστείοι… Πάρτε ότι σας αξίζει λοιπόν.
Γελάει ο κόσμος.
Εδώ στεγνή τεχνική σύγκριση (χωρίς συζήτηση για OS):
https://www.ilogic.gr/various/Note_4_vs_Z3_vs_iPhone_6.pdf
Μπορώ να σας ετοιμάσω και για το θαυμαστό IOS8 (χαχαχα).
Μπορώ να σας ετοιμάσω και για το Apple Watch (που υπάρχουν απείρως καλύτερα).

doc77

τελικα ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι…..σχολιαζουμε σαν μικρα παιδια ποιο ειναι το καλυτερο ψαχνοντας τι?ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ…….ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ …..ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ……ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?αυτο που στον καθενα αρεσει η ταιριαζει…..ολα τα υπολοιπα…… τα αφηνω σε σας….

Darth

το μονο που με χτύπησε στο μάτι ει ναι το χαώδες μέγεθος της συσκευής χωρίς λόγο

Ιωάννης jb

Ο tommacgr είπε μερικά πού σωστά πράγματα συμφωνώ μαζί του…..
Eδώ το άρθρο συγκρίνει συσκευές με διαφορετικά σχεδόν τα πάντα!!!!
Βλέπει ο κάθε άκυρος ή ο αυτός που νομίζει ότι ξέρει.. πως το note και το g3 έχει καλύτερα specs και βγάζει συμπεράσματα.. απλά τραγικό!!
Αυτά που λένε μερικοι ότι είναι ακριβά τα καινούργια iphone και μεγάλα ας κοιτάξουν καλύτερα τι παίζει και μετά να βγάλουν πόρισμα..
πέσατε όλοι να τον φάτε τον jimo.. χαχαχαχαχα
akis +1 Ioannis +1

Gagarin

Αρχικά να πω οτι είμαι χρήστης iOS συσκευών κυρίως…έχω κ ενα android κινητο σαν δεύτερο… Στο θέμα μας τωρα…. Πραγματικά τα δυο android κινητά ΠΑΤΑΝΕ στα ίσια στα χαρακτηριστικά το νέο iphone 6 plus,μέγεθος,ανάλυση κάμερας,οθόνη… Όσον αφορά τις επιδόσεις… ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΟΥΤΕ Η ΜΝΗΜΗ ΟΥΤΕ Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ!!!Παιζει ρόλο το λογισμικό…άρα…Άκυρο να κάνω σύγκριση μια iOS συσκευή με μια android κ μια windows phone κ να συγκρίνω ποια εχει πιο μεγαλη μνήμη πιο γρήγορο επεξεργαστή καλύτερη κάρτα γραφικών κλπ κλπ…Όλοι έχετε Η/Υ δοκιμάστε να σερφαρετε με IE μετα με chrome κ μετα με Firefox…διάφορες…;ΜΕΓΑΛΕΣ στον ίδιο υπολογιστή τρέχουμε τρία προγράμματα που κάνουν την ίδια δουλειά αλλα έχουν τεράστιες διάφορες στην ταχύτητα… Η apple ως συνήθως παρουσιάζει κατι που εχει κυκλοφορήσει πριν 2-3 χρόνια λες κ ανακάλυψε το φάρμακο για τον καρκίνο!!!η γνωστή apple!!!ομως…όταν σου λέει έκανα αυτή την αναβάθμιση αυτή την κανει μεγαλύτερη κυρίως για ενα πράγμα…για το λογισμικό της κ το οικοσύστημα της…Πραγμα που δεν μπορεί να προσέξει κ να διαφυλάξει η google με τους τοοοοοσους επεξεργαστές τις τόσες μνήμες των τόσων αναλύσεων οθόνης που κάνουν οι δεκάδες εταιρείες android κινητών… Επίσης κατι που λέω χρόνια κ κανεις (εκτός μερικών που γνωρίζουν) ποτε ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ δεν παίζουν ρόλο τα… Συνέχεια »

kostas

Παιδια βγηκε το Note4 ποτε ??

πετρος

Notaraaaaaaaaaaaaaaa ρεεεε ..ο βασιλιας παρτε το χαμπαρι 😉

rocky

Εχω 2 κινητα τηλεφωνα.
Ενα εταιρικο και ενα προσωπικο.
1 sumsung s4 mini στη μια τσεπη και ενα iphone 5 στην αλλη. Ναι το samsung εχει καλυτερα χαρακτηριστικα κλπ αλλα για καποιο λόγο που δεν έχω καταλαβει βγάζω μονο το iphone απο την τσεπη μου για να κάνω το οτιδηποτε.

thedoctor

Παιδια το iOS δεν χρειαζεται μεγαλη ram και πολλους επεξεργαστες γιατι δεν εχει multitasking.Case closed.Τι τα συζηταμε ξανα και ξανα;!Τα iPhone ολα ειναι τουμπανα και καλη οθονη και καλη φωτογραφικη.Αμα το παρεις θα εισαι ικανοποιημενος σε ολα(καμερα,οθονη,εφαρμογες,κατασκευη,δε θα κολλαει κτλπ)αλλα να μην ξεχναμε και τι λεφτα δινεις.Δινεις πολλα χρηματα και με το παραπανω.Το android με το iOS δεν συγκρινονται.Το android εχει λειτουργιες εδω και χρονια που διευκολυνουν το χρηστη ενω το iOS ακουλουθει σιγα σιγα.Το android δε κολωσε και εβαλε multitasking απο νωρις και σε low end συσκευες και μερικες κολλανε αλλα δινεις και 100€ οχι 800(κυριως οταν δεν ξερεις πως να το διαχειριστεις-κατεβαζεις πολλες εφαρμογες και μετα λες κολλαει και πολλοι δεν ξερουν ουτε τις εκτελουμενες εφαρμογες να βλεπουν απο το μενου).Τωρα κατα τη γνωμη μου η σειρα note δε συγκρινεται με το iphone.Στο note ανοιγεις δυο εφαρμογες ταυτοχρονα αλλα σιγα τη καινοτομια ε;Και οι διαφορες στις εκδοσεις των android ειναι πολυ μεγαλυτερες απο του iOS.

Nick

ΓΑΤΑΚΙΑ….. Απλά ειναι ΑPPLE!!! Αυτο το κανει Νο1
Τ-Ε-Λ-Ο-Σ

tommacgr

Συμφωνο απολυτα με το Gagarin σε οτι γραφει καταρχην . Ακουω καποιους που κραζουνε apple για μεγαλυτερο επεξεργαστη για μεγαλυτερη καμερα για ραμ για κατασκευη για διαφορα αλλα κ αλλα πολλα. Δηλαδη ρε παιδες αν η apple εβαζε 8πυρηνο με 3gb ραμ με 16mp πιστευετε οτι θα σταματουσατε να κραζετε για τις κινησεις της apple ? Εγω λοιπον δεν νομιζω κ παλι τα ιδια θα λεγατε. Σε προηγουμενο μου λοιπον ποστ ανεφερα οτι ειμαι λατρης πανω απο ολα της τεχνολογιας κ οτι εχω στην διαθεση μου 5s , lg g3 και s5 παροπλισμενο (δουλευω g3 στην θεση του) . Ποσοι απο εσας που δεν μισειτε την apple κ γουσταρετε την τεχνολογια εχοντας πανω απο ολα γνωση κ εμπειρια με ολα τα λειτουργικα συστηματα απαντατε αντικειμενικα εδω μεσα? Ειλικρινα ας μου απαντησει καποιος ? Κραζετε την τεχνολογια της apple διχως να μπειτε στον κοπο να διαβασετε γιατι κ πως λειτουργει το ολο σκεπτικο της. Δεσιμο λοιπον software κ hardware απολυτα απο αρχαιοτατων χρονων βλεπε mac. Τη σας χαλαει ? Το απολυτο design ? Περσι φωναζατε οτι η apple εβγαλε το ιδιο το 5 σε 5s και δεν εκανε σχεδιαση τυπου ipod που σκιζει . Φετος εχουμε top σχεδιαση ipod στυλ και… Συνέχεια »

Στάθης

ο αυτοκράτορας παραμένει στον θρόνο του.!note!!!!!!!!!!!!

Γιώργος

Iphone 6 plus Όχι γιατί έχει καλύτερα χαρακτηριστικα αλλά γιατί έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και υπόστηρίζεται με ενημερώσεις λογισμικών (με βάση και τα άλλα iphone) για 3-4 Χρόνια.καθώς και το λογισμικό είναι πιο σταθερό και όποιος πει ότι τα συγκεκριμένα Android phones δεν έχουνε θέματα… Γιατί είναι πολύ ακριβά κάνει λάθος γιατί εγώ έχω το galaxy s4 και μετά από 6 μήνες έχει αρχίσει να ψιλό κολλάει…

νικος

Καλησπερα. απλα παλι πλατη θα βλεπει η Samsung..
και οκ. αλλα ας μας εξηγησει η Samsung ( που οντως εχει πολυ καλα χαρακτηρηστικα … γιατι αμα τα βαλουμε διπλα δεν εχουν διαφορες??γιατι παει καλυτερα το IOS????… οπ!!!!!!! τι ειπα??? iOS ????χμ…..ας βαζανε στο note και στο καθε note4 / 5 iOS και τοτε ναι! απλα να ξερεται παιδια, οτι τουλαχιστων σε εμας τους “κριτες” – “πελατες” δεν πρεπει να υπαρχει διαμαχη! απλα λεμε αποψεις… ομως ο λογος που τα Iphone ειναι καλυτερα ειναι ο λογος του λειτουργικου και οτι το crassdroid σερνεται! -βαλε android se iphone και ελα να γελασουμε…

aristain

Χαχαχα! Το βλεπουν οι εταιριες και τριβουν τα χερια τους , να μαλωνεις για το που θα τα σκασεις . Οπου θελει ο καθενας . Απλα εχε το στο νου σας ότι το android είναι ανοιχτο λειτουργικο συστημα με δυνατοτητα αληθινου multitasking και επισης αν σε ένα κινητο android βαλουμε cm11 ή αν εχει pure android νομιζω ότι δεν εχει καμια διαφορα με ios

κοστας κοστας

καλησπερα παιδια ειμαι σε φαση να παρω καινουριο τηλε,εχω lgg2 32 gb , ειμαι ανεμεσα σε lgg3 και note 3 . θελω καλιτερη καμερα κια περισοτερη ταχητιτα ,εσεις τι πρωτηνεται;; το λγγ3 το 16 αρι εχει καλιτερη καμερα και ειναι ποιο γρυγορο απο το lgg2;; το note 3 ειναι ποιο γρυγορο και εχει καλιτερη καμερα απο το lgg2;; και ποιο απο τα 2 lgg3 και note 3 ειναι καλιτερο σε ταχιτιτα κια καμερα, παιδια θελω σος την βοιθια σας

κοστας κοστας

παιδια καποιος να μας πει αν το νοτε3 ειναι ποιο γρυγορο και αν εχει καλιτερη καμερα απο το lgg3 με τα 2 gb ραμ , και που υστερει το lgg3 με τα 2 gb ραμ αποτο lgg3 μετα 3gb ραμ σας παρακαλουμε.

black

το lg g3 είναι με διαφορά καλύτερο κινητό από όλα με αποδείξεις

NLS

Ο κάθε πικραμένος λέει ότι θέλει.
Ούτε τα νούμερα δεν ξέρουν να διαβάζουν κάποιοι.
Κάποιοι άλλοι ότι και να διαβάσουν “ξέρουν ήδη” (με βάση κάποια μη μετρήσιμη λογική).
Ότι να ‘ναι.

Μενελαος

Καλησπερα,καποτε ειχα iphone,πολυ καλο τηλεφωνο,πολυ καλη κατασκευη.Γενικως ωραια τα προιοντα της apple.Δυστυχως ομως εχουν καταφερει να κανουν πλυση εγκεφαλου σε ολους μας πλασσαροντας τα προιοντα της σε τρελες τιμες χωρις να αξιζουν ουτε τα μισα.Δεν λεω,αψογα ειναι ολα αλλα ρε παιδια εσεις που λετε οτι δεν χρειαζεται καλυτερο hardware και τρεχει αψογα και καλυτερα απο ολα τα αλλα δεν σας καταλαβαινω.Δηλαδη τοσο προβατα;Επειδη εχουν καταφερει να λειτουργει τοσο καλα το χρεωνουμε οσο γουσταρουμε και εσεις το υποστηριζετε;ποιος απο εσας θα αγοραζε πχ ενα getz που εκανε 100 χιλιαρικα αντι για lancer evo.δηλαδη θα τρελαθουμε.εχουμε και τους αλλους να λενε εχω λαπτοπ της apple με επεξεργαστη 6ετιας και τρεχει πιο γρηγορα απο αλλα με επεξεργαστη φετινο..ενταξει καθολου λογικη παιδες.Ξυπνηστε.

stevee

Παιδιά κινητά είναι όπως και να το κάνει κανείς.θεωρώ πως η αγορά ενός κινητού με αξια1000 ευρώ και 849 κλπ κλπ σε τέτοιες μέρες που ζουμε,είναι το λιγότερο υπερβολή.θα το πάρεις και;κινητό είναι! Σε 6μήνες θα βγει πιο νέα ναυαρχίδα και τσουπ θα πετάξει κάτι καινούριο και ξανά σε δίλλημα.εεε και στην τελική θα το έχεις και θα του βάλεις apps Τύπου viber κλπ.θα κλαίει και η μάνα του Πελέ. Έχω το g2 Και βγάζω 60ώρες και βάλε με την χρήση που τιυκάνω..Ένα κινητό 2χρόνια.ξεκολλατε

Spiros

Εγω παντως ετοιμαζομαι να αγορασω το lg g3…κανει τα παντα και κοστιζει σχεδον τα μισα απο το note …εαν εκανα λιγη υπομονη ισως να εβλεπα κ το nexus 6 (κατι ακουσα για τιμη κοντα στα 600€).Παντως η samsung εχει υπερτιμησει τα κινητα της χωρις να δικαιολογει η ποιοτητα την τιμη. Για apple δεν το συζηταμε…ημουν χρηστης με σειρα των iphone 1,2,3 k 4..μετα “ανακαλυψα” τo android κ…”ξυπνηςα”…εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δεν θα “ξανακοιμηθω”..

Δημήτρης

Κάτοχος iPhone 6 plus δώρο στην γυναίκα μου ,note 4 δικό μου ,iPad mini στην γυναίκα μου και Samsung 12,2 sm p905 εγώ καθώς και MacBook air 13″ Έχω να πω ότι ,το iPhone μου αρέσει σαν συσκευή αρκετά και πέρασε από το μυαλό μου να το κρατήσω εγώ .αλλα δεν μου δίνει την δυνατότητα να μπορώ να κατεβάσω σε ταινία υπότιτλους εκτός να συγχρονισω με προγραμμα.επισης κάτι απλό, αν θέλει κάποιος να μου περάσει κάτι στο τηλ απο υπολογιστή που δεν είναι δικός μου δεν μπορεί γιατί θα πρέπει να εχει iTunes η ανάλογο προγραμμα.η πες ότι θέλω να δω κάτι στην τηλεόραση μου θα πρέπει να έχω τiς συσκευές της Apple .αυτη η μειοψηφία που σε αναγκάζει να έχεις όλα τα γύρω γύρω της Apple και όχι ελευθερία μου την δίνει στα νεύρα .εγω δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα . Καταρχήν ας υποθέσουμε ότι τους την βαράει εκεί στην Apple και ξαφνικά κάνουν το iOS free τελείως,τότε αφού είναι καλύτερο σαν λειτουργικό τότε θα πατήσουν όλες τις συσκευές στο κεφάλι .ομως εδώ προκύπτει μια ερώτηση ,γιατί δεν το κάνουν???και υπάρχει μια απάντηση η δυο ,δεν μπορούν, η αν το κάνουν θα θέλουν 4 πυρήνες και 3gb με… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.