Μηδενική ανοχή για το iPhone 6 Plus, Βασανιστήρια σε video

Το tabletόφωνο iPhone 6 Plus με οθόνη 5.5 ιντσών κυκλοφορεί από την περασμένη Παρασκευή και κάποιοι παρανοϊκοί τύποι που γνωρίζουν τη δημοσιότητα που θα έχουν οι πράξεις τους το καταστρέφουν κυριολεκτικά με τους πιο ευφάνταστους τρόπους. Δείτε το 6 Plus να καίγεται, να πυροβολείται, να λυγίζει και τέλος να μπαίνει στο μπλέντερ!

iPhone 6 Plus βασανιστήρια, Μηδενική ανοχή για το iPhone 6 Plus, Βασανιστήρια σε video

iPhone 6 Plus βασανιστήρια, Μηδενική ανοχή για το iPhone 6 Plus, Βασανιστήρια σε video

iPhone 6 Plus βασανιστήρια, Μηδενική ανοχή για το iPhone 6 Plus, Βασανιστήρια σε video

iPhone 6 Plus βασανιστήρια, Μηδενική ανοχή για το iPhone 6 Plus, Βασανιστήρια σε video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xristos

Πολύ εύκολα λυγίζει τελικά, δεν νομίζω να μπορείς να το βάλεις στην πισω τσέπη (iPhone 6 plus) ,Ασε που δεν χωράει κιόλας

spyros

Να το βαλει σε τσαντακι,το σκεφτηκε κανενας;Τι ειναι,χαρτομαντηλα να τα βαλεις στην τσεπη;

Δημήτρης

Είναι αυτονόητο αυτό το πράγμα.Όταν η επιφάνεια του αλουμινίου είναι τόσο μεγάλη και παράλληλα έχει απίστευτα λεπτό πάχος με συνολικό πάχος της συσκευής 7 χιλιοστά,οχι απλά θα λυγίσει,αναδίπλωση θα κάνει με σοβαρή πίεση.Μονο το γυαλί την κρατάει κάπως αυτή τη συσκευή.το μονομπλοκ αλουμίνιο του iPhone πάντα ήταν μια στρώση τσιγαρόχαρτου και στο εσωτερικό κακής ποιότητας πλαστικά για να συγκρατούν με βιδακια τα parts.Αυτά για τη φοβερή και τρομερή ποιότητα κατασκευής που χρυσοπληρώνει ο κοσμάκης.Δοκιμάστε να λυγισετε απ την άλλη ένα HTC one η Lumia 930 με τα στιβαρά μονομπλοκ που έχουν…
Χάσαμε εδω και καιρό το νόημα με αυτά τα άθλια design trends που μας πλασάρουν.Αφοριζουμε εντελώς το ποιοτικο πλαστικό και μόνο που το ακούμε, χωρίς να σκεφτούμε ότι είναι το πλέον κατάλληλο υλικό τουλάχιστον για ορισμένα σημεία της συσκευής.Κυνηγάμε συσκευές τσιγαρόχαρτα που είναι μες την ευαισθησία και ούτε καν βολεύουν στο χέρι.μεγαλο βίτσιο αδερφάκι μου…

παναγιωτης

αψογος ο δημητρης.ακριβως αυτο συμβαινει.

προς techblog… νομιζω πως βαρεθηκαμε τετοιες ειδησεις… ευχαριστω

alxgiann

Συμφωνώ και εγώ με τον Δημήτρη, όσες φορές είχα μεταλλικό τηλέφωνο ή ταμπλετ, το είχα μετανιώσει. Ένα καλής ποιότητας πλαστικό με μεταλλικό σκελετό πιστεύω είναι ότι πρέπει για καθημερινή χρήση. Τώρα από την άλλη πάντως αν η συσκευή χρησιμοποιείται για άλλους λόγους από αυτούς για τους οποίους κατασκευάστηκε μην γκρινιάζετε άμα βουλιάζει/λυγιζει/σπάει. Όπως γράφτηκε και πιο πάνω, υπάρχουν και θήκες ή τσαντάκι.

Dami

@παναγιωτης Θα συμφωνησω απολυτα…δεν πιστευω οτι πλεον ευχαριστιεται κανεις να διαβαζει τετοιες ειδησεις,ουτε καν οι apple haters.Κορεσμενα θεματα! Απο την αλλη εχω να πω οτι ο τυπος στο βιντεο εχει απιστευτο σημαδι

Genesis

δεν δικαιολογείται το ότι λυγίζει τόσο εύκολα είναι απαράδεκτο..υπάρχουν και άλλα κινητά μεγαλύτερα αλλά δεν λυγίζουν τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα και αυτό που είναι μικρότερο από τα άλλα λυγίζει τι να πω…..και μιλάμε για ένα κινητό που φτάνει στα 1070$. η apple με αυτήν την αστρονομική τιμή που έχει το κινητό θα έπρεπε να το είχε κάνει ποιο ανθεκτικό στα λυγίσματα….τουλάχιστον να μην λυγίζει έτσι.

VasiliS4mini

Εντάξει, δεν γουστάρω iPhone αλλα οποιοδήποτε αλουμινένιο κινητό με αυτές τις διαστάσεις είναι λογικό να λυγίζει εκτός και αν έχει σκελετό απο τιτάνιο που και πάλι θα λυγίζει αλλα θα επανέρχεται.

pavlos

Και ένα άλλο τεστ να το αμολησουν από τα 10 χλμ ύψος . Μπορεί να πέσει από κανένα αεροπλανο , να μη χαλάσει του ανθρώπου που το πήρε

Sot11

Ξεχάσανε να περάσουν απο πάνω του με οδοστρωτηρα…

steliosGR

Συμφωνω οτι εχουν κουρασει τα iphone vs Android hate comments, και τουμπαλιν. Ομως εννοειται πως οταν μια συσκευη (θελει) να συγκεντρωνει πολλα βλεμματα, σιγουρα αυτα τα βλεμματα εστιαζουν ΚΑΙ στα αρνητικα, οχι μονο στα θετικα. Ειναι λογικο να γινεται τοσος ντορος, ειδικα οταν οι κατασκευστες του το πλασαρουν παντα ως ενα μικρο θαυμα.
Επισης μου φαινεται λογικο κατι που ειναι τοσο λεπτο φτιαγμενο απο αλουμινιο, να λυγιζει ευκολα.
Αλλα εχω μια απορια: για ποιον λογο λυσσατε τοσοι πολλοι για μεταλλικες κατασκευες κινητων? Αφ’ενός, η πιο μικρη πτωση δημιουργει πολλα σημαδια, αφ’εταιρου στρεβλωσεις ειναι αναμενομενες! γι αυτο οι περισσοτερες φορητες συσκευες ειναι πλαστικές. Επειδη εν τελει ειναι πιο ανθεκτικες. Επισης οταν ακουω για premium feeling απλα γελαω. πρωτον επειδη μεταλλικες ειναι και οι κονσερβες, δεν εχει να λεει, επιπλεον, θελεις να εχεις μεταλλο, οταν το εχεις μονιμα καλυμμενο απο παμθηνες θηκες σιλικονης.
(Δεν εχω διαθεση να “μειωσω” την κατασκευη των iphone που συνηθως ειναι απο τις καλυτερες, απλα εξεφρασα τα πραγματα οπως ακριβως τα σκεπτομαι)

Techfan

+1 Δημήτρης
Έχεις απόλυτο δίκιο, εκφράζεις αυτά που σκεφτόμουν ωλέποντας το βίντεο με το λύγιμσα του Iphone.

Το iphone 4s ήταν η τελευταία γενιά που άξιζε κανείς να πάρει (ευτυχώς εγώ έχω sony xperia Z1 και δεν το αλλάζω όσα χρόνια κι αν περάσουν)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.