iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα

Αυτό είναι το iPhone 6 με οθόνη 4.7 ίντσες (1344×750 pixels) και το iPhone 6 Plus με οθόνη 5.5 ίντσες (1920×1080 pixels) και ανακοινώθηκαν σήμερα επίσημα από την Apple και τον Tim Cook. Τα νέα iPhone έχουν νέο σχεδιασμό, λεπτή κατασκευή (6.9 χλστ. και 7.1 χλστ. αντίστοιχα) από αλουμίνιο και οθόνη νέας τεχνολογίας IPS με dual-domain pixels και full sRGB wide color gamut.

Ο νέος επεξεργαστής Apple A8 (2ης γενιάς 64-bit) προσφέρει 25% περισσότερη επεξεργαστική ισχύ και 50% ταχύτερα γραφικά (M8) από τον προκάτοχό του. Η μπαταρία των νέων iPhone παρέχει 50% καλύτερη διαχείριση την ενέργειας.

Το iPhone 6 έχει κάμερα iSight 8 Megapixel με f/2.2 και νέο αισθητήρα. Με την τεχνολογία Focus Pixels η κάμερα εστιάζει πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο iPhone. Μπορεί να τραβήξει βίντεο slow motion τόσο με 120 fps όσο και με 240 fps.

Η κάμερα του iPhone 6 προσφέρει συνεχόμενο auto-focus και λειτουργία time-lapse video. Η μπροστινή του κάμερα FaceTime HD μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη HDR φωτογραφιών.

Update: Μάθε για το νέο Apple Watch.

Το iPhone 6 Plus έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και πραγματοποιεί λήψη καλών φωτογραφιών και κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus ενσωματώνουν ταχύτερο 4G/ LTE chip και περισσότερες LTE bands (έως 150 Mbps download) από το iPhone 5s. Το Wi-Fi είναι συμβατό με το πρωτόκολλο ac.

Και τα δύο νέα μοντέλα έρχονται με ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 8.

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 12 Σεπτεμβρίου και θα διατεθούν από τις 19 Σεπτεμβρίου σε Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Χονκ Κονγκ, Ιαπωνία, Πουέρο Ρίκο, Σινγκαπούρη και Αγγλία.

iPhone 6 και iPhone 6 Plus, iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα

iPhone 6 και iPhone 6 Plus, iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα

iPhone 6 και iPhone 6 Plus, iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα

iPhone 6 και iPhone 6 Plus, iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα

iPhone 6 και iPhone 6 Plus, iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα

iPhone 6 και iPhone 6 Plus, iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα

iPhone 6 και iPhone 6 Plus, iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα

iPhone 6 και iPhone 6 Plus, iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα

iPhone 6 και iPhone 6 Plus, iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα

iPhone 6 και iPhone 6 Plus, iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

203 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Με τις γραμμές βγήκε τελικά..χαχαχαχαχα

gian

iLike NaOum!

Γίαννης

καταμαυρο wallpaper ιδιο με το χρωμα της συσκευης στη φωτο για να κρυψει τα περιθωρια. marketing

onoufrios

Ενα πραγμα που ξεχωριζε τα κινητα ηταν η αισθητικη.Ειλικρινα το πιο ασχημο iphone.Απαισιες γραμμες + καμερα που προεξεχει(αληθεια πως θα το ακουμπαμε στο τραπεζι)

than

τρεμουν τα κοκκαλα του steve jobs!

Theo

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γτ δεν αλλαζει αυτο το ντιζαιν..ιδια ολα..και μην μιλησει κανεις για διαφορα !!!

j

@onoufrios εχει ζαφείρι η κάμερα δν γρατσουνιεται. Πάντως και εγω ψηλό απογοητευτικά με την εμφανιση

Δημητρης

Με την εμφανιση γελαμε….με την τιμη θα κλαψουμε!!!Για να δουμε και τα specs…!

Iakovos80

Απλά Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Α ! ! ! Δώσε πόνο! 🙂

Billyss

Το 5αρι ειναι πολυ πιο ομορφο..Τι σκουπιδι ειναι αυτο;Σαν κινεζια μοιαζει..

ΦΑΝΗΣ

θελω να δω τι θα πει αυτος π ελεγε οτι δε μπορει η καμερα να εξεχει σε σταθερο τηλεφωνο αχαχαχαχαχαχααχ αχαχαχζαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχααχαχ

ΓΙΑΝΝΗΣ

λοΙπΟν αυτο ηταν το επαναστατικο design που λεγατε ολοι εσεις?τοσα χρονια το ιδιο ακριβως και το αγοραζετε 700ριες και 800ριες (το καινουργιο λογικα)..συγχαρητηρια…εκθειαζετε μια εταιρεια που θελει να γινει η coca cola της τεχνολογιας…ναι ξερω θα πειτε εχει καλυτερη κατασκευη αλλα μεχρι κ στο 9gag ξεφτίλισαν προ ημερων την apple καιμν μ πειτε για αποδοση γτ ξεχνατε τ nexus 🙂

Thodorismp

Αρκετά εντυπωσιακό…το μόνο που με απασχολεί είναι να μην ξεφύγει σε τιμή…

fotis balopitas

Πιο ειναι η ναυαρχιδα τελικα

Γίαννης

πραγαμτικα, αυτα που λενε στην παρουσιαση νομιζουν οτι ο κοσμος τρωει κουτοχορτο. δεν εχουν πει τιποτα ουσιωδες. εχουν θαμπωθει ολοι απο τη λαμψη του πυροτεχνηματος που τους εσκασε η apple. καθονται και παρουσιαζουν παιχνιδια. LOL !! κατι για την πιο λεπτη και μικρη μπαταρια σε τετοιο μεγεθους κινητο θα πουν αραγε?

Theo

Εγω πιστευω δεν αλλαζει σχεδιο γτ φοβαται τις πωλησεις…τουλαχιστον η σαμσουνγκ αλλαζει..εφαγε κραξιμο ομως..παντως βλεπω εγινε ρακετα και το αηφον…καλες κωλοτουμπες

Σωτηρης

@fotis, το ακριβότερο!

Enzo

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς περιμέναμε….Το design και τα specs τα ξέρουμε εδώ και 3 μήνες….

Όμορφη και premium κατασκευή, χωρίς καμία απολύτως καινοτομία (έχει ίδια και χειρότερα χαρακτηριστικά με το galaxy s3 του 2012!!!). Ιδανική συσκευή για τους εντελώς casual users με ελάχιστες απαιτήσεις.

Enzo

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς περιμέναμε….Το design και τα specs τα ξέρουμε εδώ και 3 μήνες….

Όμορφη και premium κατασκευή, χωρίς καμία απολύτως καινοτομία (έχει ίδια και χειρότερα χαρακτηριστικά με το galaxy s3 του 2012!!!). Ιδανική συσκευή για τους εντελώς casual users με ελάχιστες απαιτήσεις.

apostolos

Θα παραδεχομουν την απλ αν τον έβγαζε με ελάχιστο bazel καλό αδιάβροχο, αλλά τελικά είναι πίσω ακόμη

George

Μπραβο σας …το καλυτερο κινητο της αγορας καταφερατε να το κανει να μοιαζει με φθηνο κινεζικο android!!!!

riseagainst

αηδια!

Γίαννης

mid-range smartphone το iphone6 mini 4,7

onoufrios

Ουτε δικαιολογησαν την καμερα ουτε τις γραμμες.Σου λεει οτι και να κανουμε ο κσομος θα το αγορασει οποτε…Αν εχεις τον Θεο σου.Καμερα που προεξεχει ρε παιδια??Και οι bold Γραμμες???Υψηλη αισθητικη?

Θοδωρής

Το iPhone όπως έπρεπε να ήταν εδώ και καιρό.
Μ’ αρέσει.
Αν έχω λεφτά θα το πάρω. Οι υπόλοιποι μην στεναχωριέστε, δεν το δίνουν μς το ζόρι.

ilias

Απογοητευτικό… Κρίμα και περίμενα κάτι περισσότερο..

Σταυρος

Ιδιο με το xperia Z3 ειναι. Μονο εγω το βλεπω;;;;;;;

argi_spri

Ελα ρε παιδια θα τρελαθούμε? Εμφανιση δε μ ενθουσιαζει αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο. Προμοταρουν τα 1080p και το hdr π υπαρχουν απο το 2012 στα αλλα κινητα. Ο επεξεργαστης 25% καλυτερος απ το πρωτο αιφον. Σοβαρα? Δεκαετιας κινητο.. Τα bezels ειναι παλι μεγαλυτερα απ τα αλλα κινητα και παλι τα θεωρουν κατι συγκλονιστικο. Αντικειμενικα ειναι τραγικο

Σωτηρης

Wallet, your days are numbered.

argi_spri

Ελα ρε παιδια θα τρελαθούμε? Εμφανιση δε μ ενθουσιαζει αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο. Προμοταρουν τα 1080p και το hdr π υπαρχουν απο το 2012 στα αλλα κινητα. Ο επεξεργαστης 25% καλυτερος απ το πρωτο αιφον. Σοβαρα? Δεκαετιας κινητο.. Τα bezels ειναι παλι μεγαλυτερα απ τα αλλα κινητα και παλι τα θεωρουν κατι συγκλονιστικο. Αντικειμενικα ειναι τραγικο. Το κοινο απο κατω χειροκροτανε στο wallet λες και τους ειπαν ξερω εγω τι..

Mmmm

https://images.apple.com/live/2014-sept-event/images/67b6a8878d62af4ef47bab4a914f2486178628be_large_2x.jpg

Τι ειναί αυτό…δεν τ παίζω χαζός αλλά ας μ εξηγήσει κάποιος γιατι δεν άκουσα καλά την παρουσιάση….

μιχαλης

@mmmm αυτες ειναι τιμες για την αμερικη με 2 χρονια συμβολαιο . Σιγα μην εκανε τοσο φτηνα . Απο 800 και πανο το κοβω το 16 gb

ιωαννης

Η οθονη απο ζαφειρη που πηγε

kostas

@Mmmm τιμη συμβολαιου ειναι

Αρης

Χα χα χα το 6 το απλο ειναι σχεδον οσο ειναι το g3!!!!!!μου απενεχοποιησε το τους ενδοιασμουσ μου για το μεγεθος του g3!

onoufrios

Ούτε ρουμπίνι ούτε σμαράγδι ούτε τίποτα.Ειλικρινά μοιάζει με φθηνό Κινέζο.Όσοι έχουν 5s καλύτερα να μείνουν με αυτό

Kimonas

25% πιο γρήγορο έλεγε από τον Α7 64bito μάλλον όχι για το 1ο..Anyways , πάντα μου άρεσε το design αλλά να προμοτάρουν χαρακτηριστικά που έχουν βγει 2 χρόνια πριν σαν πατέντες όντως μούφα! Τουλάχιστον να είχε αλλάξει λίγο το στυλ και θα γούσταρα , όμως το 4αρι μου αν κ πιο χοντρό φαίνεται πιο premium κ στιβαρό…

thodoris

Συγχαρητήρια στην Apple για την 8MP F/2.2 κάμερα innovation παλι αλλα θα ποπυλησει μονο με το ονομα οπως κανει ολα τα τελευταια χρονια παντα υπαρχουν θυματα

Georgos

Τραγικό κινητό , 8 Mp camera , οθόνη 1136×750 IPS , 1860 mah μπαταρία. Έλεος ρε Apple μην τους δουλεύεις τόσο χοντρά.

Dami

Οτι και να λενε οι περισσοτεροι,εμενα οι γραμμες,οι καμπυλες,ακομα και το αλουμινιο του…μου θυμιζουν το 1ο iphone,το οποιο ηταν και πανεμορφο! Πολυ ωραιο κινητο,κριμα που δεν εχω τα λεφτα να το αγορασω βεβαια 😛

Alexanderg

Το Samsung galaxy s5 μου απλά έλιωσε στα γέλια

Νικος

Οι αυτοκρατορίες πέφτουν

fotis balopitas

Να ρωτησω κατι δηλαδη πιο εχει καλητερα χαρακτηριστικα

spyros

ολοι μιλατε για hardware και κανεις για το λογισμικο! διαφορετικο λογισμικο, διαφορετικες απαιτησεις! δεν κανει το hardware το κινητο αλλα το δεσιμο hardware-software

riseagainst

ενα πραγμα με τραβουσε στο iphone,το design του και ειδικα η πολυ διακριτικη καμερα του.σημερα χαθηκε και αυτο.πρεπει να εισαι μεγαλο θυμα για να χρυσοπληρωσεις αυτη την πατατα.

Yiannis

Εκτός από αυτούς που δεν γουστάρουν την apple μπορεί κάποιος που γνωρίζει από τεχνολογία να μου πει κάποια πράγματα που να με κάνουν να το αγοράσω? Η τιμή δεν με ενδιαφέρει εκτός αν είναι διπλάσια από τα γιαπωνεζάκια.
Έχω το 4άρι είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά περιμένω εδώ και καιρό το 6 απλά και μόνο για την μεγαλύτερη οθόνη του, όμως θέλω κάποιος να μου το συγκρίνει τεχνολογικά με τους ανταγωνιστές του. Ευχαριστώ.

Αποστόλης Ρόδος

Classic Apple στην μετά Steve Jobs εποχή…. Δυστυχώς πλέον αρχίζει να χάνει και στο design.
Δεν θα πω τίποτε παραπάνω μέχρι να το δω από κοντά και να το περιεργαστω στα χέρια μου.

kostas

απλα ριξε μια ματια στο note 4.δε θα πω κατι αλλο.

riseagainst

ειχα δει ενα concept πιο παλια που ηταν πολυ ομορφο και ειχα μια ελπιδα μηπως βγει ετσι.οριστικα πλεον παω σε xiaomi mx4

Ιωάννης jb

Για πολλούς απο τους προλαλήσαντες πατάει η παροιμία όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…
Πως να το κάνουμε είναι άλλη φάση το iphone… πάλι το πιο όμορφο το πιο στυλάτο κινητό θα είναι και φυσικά αυτό με τις περισσότερες πωλήσεις… Δείτε λίγο μερικοί τη καινούργια πράγματα φέρνει και μετά βουλώστε το γιατί πολύ απλά κανένας άλλος δε τα έχει…. δε είναι μόνο τα specs αυτά που μετράνε!!! ποτέ θα δε το καταλάβετε αυτό.. Ακούει ο άλλος διπίρινο, 8mp, ανάλυση 720p, και κατευθείαν βγάζει συμπέρασμα ότι να ναι

Νικος

Βασικά ειναι ταχύτατο αλλα διαφημίζει το μικρο παχος του στο οποιο δεν περιλαμβάνεται η καμερα που έχει…
Δηλαδή ειμαι 2 μετρα καο φοραω small…
Σαν κινητο μια χαρα φαινεται αλλα μεγαλα μπεζελ

Ιωάννης jb

Για πολλούς απο τους προλαλήσαντες πατάει η παροιμία όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…
Πως να το κάνουμε είναι άλλη φάση το iphone… πάλι το πιο όμορφο το πιο στυλάτο κινητό θα είναι και φυσικά αυτό με τις περισσότερες πωλήσεις… Δείτε λίγο μερικοί τι καινούργια πράγματα φέρνει και μετά βουλώστε το γιατί πολύ απλά κανένας άλλος δε τα έχει…. δε είναι μόνο τα specs αυτά που μετράνε!!! ποτέ θα δε το καταλάβετε αυτό.. Ακούει ο άλλος διπίρινο, 8mp, ανάλυση 720p, και κατευθείαν βγάζει συμπέρασμα, ότι να ναι

Makis

Το ρολογάκι όμως τα σπάει….

GiorgosM.

όπως και να ‘χει…θα μοσχοπουλήσει ,σαν τρελοί περίμεναν τις 4.7”

Solon

Περίμενα από την Apple να επιτεθεί δυναμικά στους ανταγωνιστές της καλύπτοντας την διαφορά που υπάρχει όχι μόνο στο μέγεθος της οθόνης αλλά και στους τομείς της κάμερας και των λοιπών τεχνικών χαρακτηριστικών. Αντ’ αυτού η εταιρία προτίμησε να παρουσιάσει μια μεσαίας κατηγορίας συσκευή αρκετά πίσω από τις Android ναυαρχίδες προκειμένου ίσως να κρατήσει σε χαμηλή τιμή την συσκευή.
Σίγουρα το iPhone 6 θα πουλήσει καθώς οι χρήστες του iOS θα περάσουν όλοι σταδιακά στη μεγαλύτερη συσκευή. Ωστόσο το 6άρι δεν πρόκειται να τραβήξει νέους χρήστες στην Apple ενώ είναι πολύ πιθανόν να απομακρύνει αρκετούς από τους Premium Users του iOS που ασφαλώς περίμεναν καλύτερα specs. Όσο για το Plus; Προβλέπω πως θα γίνει είναι η πρώτη μεγάλη αποτυχία της Apple μετά από πολύ καιρό. Με τόσο φτωχά τεχνικά χαρακτηριστικά δεν μπορεί να συναγωνιστεί ούτε τα ανώνυμα κινέζικα.

Κωνσταντινος Ραπτης

Μεγαλη υποβαθμιση σχεδιαστικα…τα προηγουμενα μοντελα ηταν κουκλια!γυρισαμε χρονια πισω…κριμα….θα βρεθουν θυματα κλασσικα να το αγορασουν παλι…

Χρήστος Σαμ

Ελεος μερικοι εχετε τρελαθεί να υποστηριξετε μια εταιρια που καταβαθος ξέρετε ότι πλέον είναι πισω από τον ανταγωνισμό κ αύριο σας ποναει.
Btw τι κοροϊδία είναι αυτή στη παρουσίαση μας εχουν πεθάνει με τα “amazing”
Btw μεχρι κ η σαμσουνγκ πλεον ειναι πιο καινοτομα με τα προϊόντα της!

dimitris

σε τι να ανταγωνιστεί ρε παιδια????δεν μπορω να σας καταλαβω?το εχω ξαναπει,η apple δεν θελει να κανει την διαφορα!!!!!!θελει απλα να ικανοποιησει τουες πελατες της!!!και αυτό είναι το μεγαλυτερο στοίχημα της.εαν εβαζε καλυτερη καμερα,μεγαλυτερο επεξεργαστη κλπ θα λεγατε ότι αντιγραφει τις άλλες εταιρειες,εγω είμαι κατοχος 4S ΚΑΙ σας πληροφορω ότι η καμερα είναι Super!!!!λετε για τις τιμες.η τιμη του note 3 δεν εχει πεσει εδώ και ένα χρονο!!αλλα ειναι samsung,αρα είναι μια χαρα!

Alexis

Ιωάννης jb πιες ξυδάκι φίλε μου! Να έχεις τα κότσια να παραδεχτείς ότι είναι μάπα σε σχέση με το 5s! Αντε σταματα να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου πια! Τι καινούρια πράγματα φέρνει που δεν θα τα έχει το 5s με ένα update? Για πες; Και φυσικά ακόμα και τα specs του είναι ψευτιά και πάλι σε σχέση με το 5s! Δεν σου μιλώ για ναυαρχίδες samsung lg sony htc γτι αυτές είναι πραγματικά στο 2014 ενω η apple ακομα κολλημένη στο 2010 το ίδιο και οι φαν της! Έλεος πια.. Και μενα μου αρεσει η samsung αλλα το s5 το έκραξα μεχρι εκει που δεν πάει!

Iraklis

Καλα, οι αλλοι ακομα δεν το εχουν πιασει στα χερια τους και μιλανε για specs λες και αυτα ειναι το παν. Τα ιδια λεγανε και για το 5s μονο που αυτο με χαρακτηριστικα 2011 (συμφωνα με αυτους) διελυσε οτι υπηρχε τον καιρο εκεινο. Αντε να παρετε την 20πυρηνη κινεζια σας και χαρειτε με τα specs..βεβαια η χαρα σταματαει εκει που αρχιζουν τα προβληματα..

dimitris

Πάντως κράζετε κράζετε αλλά όλοι όμως το παρακολουθείτε!τι να πω..

mitsaras

Τελικα, μαπα το καρπουζι!

νικ

Κατά τη γνώμη σας πιο είναι το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή ή που πρόκειται να κυκλοφορήσει?? Απ’όλες τις εταιρίες…

Αποστόλης Ρόδος

Καλά τώρα…. κάποια Apple Fans πείτε δυνατά να τα πιστέψετε. Γελάει ο κόσμος.

Onoyfrios

Καλα ρε παιδια….περυσι δεν κραζανε τις οθονες 4,7 ιντσων της samsung??
οτι και καλα δεν φτανει ο αντιχειρας και μπλα μπλα μπλα..
οοοοοοοοοτι να’ναι….

Giannos

Ποιοι μιλανε για design τα σαμσουγκοπροβατα….που τοσα χρονια τους πουλανε πλαστικουρες…τα κινητα ειναι απλα απαιχτα….οπως επρεπε ναναι….ειναι και θα ειναι το κορυφαιο κινητο και αυτο φενεται απο το τι γινεται οταν παρουσιαζεται ενα iphone σε αντιθεση με τα αλλα κινητα που ουδεις ασχολειται

Solon

Ποιος σου είπε ότι επειδή είναι samsung είναι μια χαρα; Απλά δεν έχει ακόμα σοβαρό ανταγωνισμό και για αυτό δεν πέφτει η τιμή του. Περίμενε να δεις που θα πάει σε τρεις μήνες από τώρα.

Ilias

Άρχισατε το κλάμα πάλι ;
Ωραίο design (υποκειμενικό ) , 50% καλύτερο απο το 5s στην ισχύ του επεξεργαστή , 50% καλύτερη διαχείρηση στην μπαταρία απλά βελτιωμένη καμερα σε σχέση με τον προκατοχό του , αλουμινένια κατασκευή με HD οθόνη retina και αντί χαρακτικό κρύσταλλο .
Σίγουρη αγορά απο εμένα , οι υπόλοιποι ας πάρουν το πλαστικό galaxy s5 με τα ίδια χρήματα .
Σίγουρη επιτυχία για άλλη μια φορά !

dimitris

Όποιος δεν είχε ποτέ HTC Δεν ξέρει τι σημαίνει τηλέφωνο

Νικος

Δεικτη sar? 1 και βαλε?

george

είναι τηλέφωνα καθαρά γι αυτούς που έχουν είδη iphone
και εχουν ακουμπήσει πολλά στο itunes & istore.
αν έχει ο άλλος 200 apps και άλλα 200 songs κλπ αγορασμένα που να πάει…
και τι να πεί..

Thanos

Συσκευες σαν τα iphone ειναι μονο για αυτους που τα εχουν. Για τους υπολοιπους ταλεπορους και γκρινιάρηδες υπαρχουν και τα android.
Γιατι αν μπορουσατε ολοι iphone θα περνατε.

paolakos

Απο χαρακτηριστικα ειμαι κομπλε ευχαριστημενος πληρως. Ειδικα απο το μεγαλο iphone. Μια χαρα θα ναι και ταχυτατο και οτι χρειαζεσαι ολα μεσα. Οσον αφορα το design δεν τρελαθηκα. Περιμενα κατι πιο ομορφο απο την apple. Να σημειωσω οτι δεν ειμαι κατοχος iphone για να μην αρχιζετε και με κραζετε. Ευχαριστω

GiorgosM

@Νίκος +1.000 άστους να καίγονται οι εγκέφαλοι για τα καλά! Χίλιες φορές πλαστικό και δείκτης χαμηλός παρα καρκίνος στο κεφάλι μου, προσωπικά Ζ έχω με τιμή sar 0.48 not bad, αν και τα g3 έχει μόλις 0,23 αν θυμάμαι καλά

Γιαννης

Ραδιοφωνο θα εχει ;

Νικολας Σφηκας

Τελικα θα ειναι αδιαβροχο ή οχι;

Τομ

Οσοι λετε πραγματα τυπου εχει χαρακτηριστικα ναυαρχιδας 2011 βγαζετε τον εαυτο σας αυτοματα εκτος συζητησης λογω ασχετοσυνης οποτε μην λετε τετοια.

Το κινητο ωραιο ειναι. Προσωπικα ηθελα και 4k video capture. Ομορφο ειναι και ας ειναι με τις γραμμες. Απο μπροστα και απο πλαι πανεμορφο. Πισω θα μπει και θηκουλα οπως και να εχει. Παντως ολοι με τις δυο κατηγοριες (μεγαλο κινητο και πιο μεγαλο κινητο) ναυαρχιδων εχουν καρααντιγραψει την samsung. Στις 4.7 ιντσες και γενικα στα κανονικα μεγεθη δεν εχει αντιπαλο η apple. Στα μεγαλα μεγεθη δεν εχει αντιπαλο το note. Οποτε διαλεχτε και παρτε.

i ioannis

Τα θέλω και τα τρία τα ερωτεύτηκα

Λεωνίδας

Thano αυτό λέω κι εγώ και με λένε apple hater…Tα iphones είναι για όσους τα έχουν. Είναι θέμα επίδειξης οικονομικής επιφάνειας ή wannabe οικονομικά επιφανείς…Oι υπόλοιποι φίλε μου δεν είναι ταλαίπωροι όπως λες. Απλά δεν ταλαιπωρούνται να αποδείξουν ποιοι είναι μοστράροντας ένα κινητό τηλέφωνο. Θα σου συνιστούσα και μια ελληνική γραμματική για βοήθεια εκτός αν έχει μέσα το iphone…Εκτός αν μόνο μοστράροντάς το δεν χρειάζεται καν να μιλάς ή να γράφεις. Φιλικά.

mitsaras

Σοβαρά τώρα, η γραμμές που έχει στο πίσω μέρος είναι πραγματικές ; Εμένα μου θυμίζει κινεζική απομίμηση. Πάντως φέτος τουλάχιστον στο θέμα του design το one m8 έχει δώσει ρέστα.

tiamat

Δε ξέρω αν πραγματικα σας άρεσε το iphone6 φίλοι της Apple , εγώ πάντως το θεωρώ το πιο μάπα και από τα καραμάπα πρώην iphones

Λευτέρης

Φίλε Θάνο 2 φορές είχα τα χρήματα για iPhone και πήρα s4 και s5 και νιώθω δικαιωμένος.Οποτε μάλλον δεν είναι θέμα χρηματων.

κωλοτούμπας

Είναι απίστευτο,όνειρο,έρωτας!!!Η εταιρεία κ(ω)λοσός μας έχει πάρει τα μυαλά εντελώς!!!Ότι καλύτερο έχουμε δεί τα τελευταία χρόνια από εταιρεία κινητών!Ευτυχώς που ηπάρχει και η apple και δίχνει το δρόμο….::::¨¨¨”””>><<

temasek

Που είσαι ρε dimitrinho να μας πεις για το καλυτερο τηλέφωνο του ΣΥΜΠΑΝΤΚΟΣ iohone 6;;;;;

giwrgos

Πόσο τραγικοί είστε μερικοί!!! Αυτοι που κράζανε για το design των leaks photos πριν κάτι βδομάδες, τώρα ξαφνικά το κινητό είναι σούπερ. Κανένα σχόλιο… Το note 4 και note edge δικαίως θα γελάει με την σημερινή παρουσίαση και έχει κάθε λόγο να το κάνει.

Thanos

@Λεωνιδα. Αντε αγορινα μου να βρεις καμια δουλεια.

tiamat

Παιδιά μη πειράζετε τον @dimitrighio ,το παιδί προφανώς στενοχώρημενο και απόγοητευμένο από τη παντόφλoποίηση και το φιάσκο των iphone , ετοιμάζεται να μεταβεί και αυτο στον μαγικό κόσμο του ANDROID.

Toν καλωσορίζουμε όλοι μας !

giorgos

παιδια δεν θα το πιστεψετε!! ακριβως μολις ανακοινωθηκαν οι ιντσες του iphone 6 μεγαλωσε ο αντιχειρας μου 2 ποντους! τι να κανω??εχω τρελαθει!!!

George

UK price update: iPhone 6 will be available in the UK for a suggested retail price of £539 (£449.17 ex VAT) for the 16GB model, £619 (£515.83 ex VAT) for the 64GB model and, for the first time, a new 128GB model for £699 (£582.50 ex VAT). iPhone 6 Plus will be available for a suggested retail price of £619 (£515.83 ex VAT) for the 16GB model, £699 (£582.50 ex VAT) for the 64GB model and £789 (£657.50 ex VAT) for the new 128GB model.

Χρηστος

Δεν μπορώ πραγματικά όμως να καταλάβω γιατί τόσο κράξιμο ρε παιδιά.. Ειμαι κάτοχος 4s εδω κ δυο χρόνια κ ειμαι πολυ ευχαριστημένος από το κινητό.. Όσον αφορά την κοινή χρήση ενός μέσου ανθρώπου ( γιατί μη μου πείτε ότι όλοι εδω μέσα που γράφετε είστε power users ) το κινητό απλά πετάει ναι κ μιλάω για το 4s το ξαναλέω στη δουλειά μου υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι android διαφόρων εταιρειών κ κινεζικών με χαρακτηριστικά πολυ ανώτερα του 4s κ είτε το θέλετε είτε όχι το I phone τους βάζει τα γυαλιά τουλάχιστον σε ταχύτητα πλοήγησης κ ανοίγματος εφαρμογών κ οποία λέει το αντίθετο απλά δεν το έχει δοκιμάσει κ μιλάω πάντα για το μικρό αδύναμο 4 αεράκι το δύπηρινο κ ας μου πει κάποιος από τους φωστήρες εδω μέσα τι ακριβώς χρειάζεται παραπάνω από δυο πυρήνες σε ενα κινητό ποια είναι αυτή η εφαρμογή για το 99 τις 100 των χρηστών κ θα τον παραδεχτώ. Κ οποίος ξέρει για το πως δουλεύουν οι επεξεργαστές σε κινητά κ υπολογιστές ξέρουν ότι ένας πολυ πύρινος επεξεργαςτης κουράζεται όταν απέναντι του βλέπει τις ποιο πολλές εφαρμογές να θέλουν απλά ενα πυρινα. Το εξηγώ όσο ποιο απλά μπορω. Λοιπόν για να μην μακρυγορω αν το… Συνέχεια »

Χρηστος

Δεν μπορώ πραγματικά όμως να καταλάβω γιατί τόσο κράξιμο ρε παιδιά.. Ειμαι κάτοχος 4s εδω κ δυο χρόνια κ ειμαι πολυ ευχαριστημένος από το κινητό.. Όσον αφορά την κοινή χρήση ενός μέσου ανθρώπου ( γιατί μη μου πείτε ότι όλοι εδω μέσα που γράφετε είστε power users ) το κινητό απλά πετάει ναι κ μιλάω για το 4s το ξαναλέω στη δουλειά μου υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι android διαφόρων εταιρειών κ κινεζικών με χαρακτηριστικά πολυ ανώτερα του 4s κ είτε το θέλετε είτε όχι το I phone τους βάζει τα γυαλιά τουλάχιστον σε ταχύτητα πλοήγησης κ ανοίγματος εφαρμογών κ οποίος λέει το αντίθετο απλά δεν το έχει δοκιμάσει κ μιλάω πάντα για το μικρό αδύναμο 4 αρακι το δύπηρινο κ ας μου πει κάποιος από τους φωστήρες εδω μέσα τι ακριβώς χρειάζεται παραπάνω από δυο πυρήνες σε ενα κινητό ποια είναι αυτή η εφαρμογή για το 99 τις 100 των χρηστών κ θα τον παραδεχτώ. Κ οποίος ξέρει για το πως δουλεύουν οι επεξεργαστές σε κινητά κ υπολογιστές ξέρουν ότι ένας πολυ πύρινος επεξεργαςτης κουράζεται όταν απέναντι του βλέπει τις ποιο πολλές εφαρμογές να θέλουν απλά ενα πυρινα. Το εξηγώ όσο ποιο απλά μπορω. Λοιπόν για να μην μακρυγορω αν το… Συνέχεια »

marios

@χρηστος ΟΧΙ το iphone 4s απλα σέρνετε και κρασάρει…εκτός αν έχεις σταματήσει τα update απο πέρσυ

Kain

Το κράζεις ; Το θαυμάζεις 😛

Mh6

@ Χρηστος

Φιλτατε Χρηστο, χωρις καμμια διαθεση ειρωνιας, αν θεωρεις οτι το i-phone 4s ειναι γρηγορο τη σημερον ημερα…..μαλλον η σχεση σου με το χρονο ειναι αντιστοιχη με την σχεση των δημοσιων υπαλληλων με την ταχυτητα … ! Οπως ,πολυ σωστα ανεφερες, το 4s, ειναι ναβ-αρχιδα.(δικη σου ορθογραφια). Λυπασαι δεν λυπασαι, η apple πουλαει σε οποιον δεν ξερει. Η εταιρια κανει marketing,γνωστο εδω και χρονια..Για να μην σε αφησω με αποριες, θες να μας ενημερωσεις ,απο που προκυπτει οτι κουραζονται οι multicore επεξεργαστες ????? Να σου δωσω ενα Nokia 10ετιας ??? Λειτουργει μια χαρα ! Value for Money, κυριε ειναι κατι που απαιτει κριτικη σκεψη…και γνωση ! Προσεχε μη σου σκασει η μπαταρια,γιατι ετοιμαζεται, και σου βγαλει κανα ματι…οχι τιποτα αλλο, μην βλεπεις μετα πιο αργο το ΑιΦον …!

ilias

Για εμένα η Apple πέθανε μαζί με τον Steve Jobs…Το πιο ωραίο iPhone κατά την γνώμη μου είναι το iPhone 4S το οποίο έχω…Μετά από αυτό μάλλον θα πάω σε Galaxy Note 3 ή 4 !!
Το iPhone 6 με απογοήτευσε…Περίμενα περισσότερα…Αλλά οκ όποιος θέλει και μπορεί θα το αγοράσει!!

Αλέξης

Μάλλον ντρέπονται να δείξουν τον “πωπό” του. Όλες οι φωτογραφίες εϊναι από μπροστά ή πλάγια.

pazzo

Το design του iPhone είναι έτσι με τις γραμμές για τον απλό λόγο ότι δεν γίνεται να μπει μεταλικό καμπλυλωτό καπάκι στις άκρες, και να είναι μονοκόματο. όπως το htc m8. αλλά το ότι σε πάχος είναι τα 2/3 του HTC δεν είπε κανεις τιποτα? Στο αν το design του htc είναι πιο όμορφο από αυτό του iphone, δεν θα διαφονήσω αλλά όλοι γνωρίζουμε την μεγάλη διαφορά στην πιότητα κατασκευής του iphone σε σχέση τις υπόλοιποιπες ναυαρχίδες. Τώρα όσοι μιλάτε για επεξεργαστές 5ετίας είστε α-σ-χ-ε-τ-ο-ι τελείως. σαν να μου λέτε το πειραγμένο saxo 200 αλογα και αεροτομές, στρίβει καλήτερα από mini cooper. Είναι αστείο. και 600hz μονοπύρηνο να ήταν το iphone 6, αφού δουλευει χωρις προβλημα ποιο το προβλημαα??? 400 ppi είναι υπεραρκετά για 4.7 inces οθόνη. Το λέτε και αυτοί που έχετε G3 και το συγκρινετε με Ζ2 και G5. δεν φένεται διαφορά στο μάτι..Το ίδιο ισχύει και για καμερα κλπ. Τα βλέπουμε στη καταπληκτική κάμερα του HTC με 4 (ultra)pixels. εχει τραβίξει κανεις απο εσας βιντεο με iphone 5s? με image stabilization και όλα αυτα τα καλούδια? η επαγκελματική DSLR φωτογραφική που έχω είναι 10 mp. θέλω να πω, πως αυτό που έχει πάνω απ ολα σημασία είναι… Συνέχεια »

νικολας

Ηρθε η ωρα το 5s να κανει τρελες πωλησεις.Αυτην την κινεζια ποιος θα την παρει οεο;;;;;

Χρηστος

Φίλε Mh6 μέλλον εσύ δεν έχεις δουλέψει το 4s ούτε προφανώς το έχεις συγκρίνει όταν βρεις λοιπόν ενα τέτοιο iphonaki έτσι για πλάκα κανε μια δοκιμή… Κ πριν αρχίσεις το κράξιμο στον κάτοχο του γιατί διαθέτοντας ενα πολυ δυνατό android μπορεί να εισαι λιγο ποιο γρήγορος θυμίσου ότι αυτό ήταν το 4s… Μετά πήγαινε σε ενα κατάστημα κ δες πως παει το 6 … Όσο για τους πολυπυρινους απλά δεν χρειάζονται ποτέ θα καταλάβετε ότι αυτό είναι μάρκετινγκ των εταιρειών για να πουλάνε.Δεν υπάρχουν εφαρμογές για το 99 τις 100 των χρηστών που απαιτούν παραπάνω από 2 πύρινες. Αυτό που έπρεπε να κάνει η apple το έκανε κ αυτό ήταν να αυξήσει την μνήμη στα 2 GB για να αξιοποιηθεί ο 64 bit επεξεργαστής. Αυτά κ πάντα φιλικά. Το ορθογραφικο απλά ασχολίαστο.

JohnWave

Tα θετικά :

+ Επιτέλους οι αγοραστές iphone θα έρθουν έστω και τελευταίοι στον υπέροχο κόσμο των 4.7 ιντσών ( οι ιδανικές ίντσες για μένα )
+ Πολύ καλός επεξεργαστής που σε συνδυασμό με το iOS θα κάνει το κινητό να πετά
+ Μεταλλικό με πολύ καλό πάχος κι ας μην φτάνει τα 6.2mm του P6.
+ H oθόνη που εντάξει δεν είναι HD αλλά στις 4.7 ίντσες δύσκολο να φανεί η διαφορά. Φαντάζομαι ότι θα αποδίδει πολύ καλά τα χρώματα επίσης και θα έχει καλές γωνίες θέασης.

Τα αρνητικά :

– Μεσαιωνικά bezels που και ασχημαίνουν πολύ το κινητό ( το κάνουν να φαίνεται παλιομοδίτικο ) και το μεγαλώνουν τσάμπα σε συνολικές διαστάσεις. Έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος που είπε ότι η Apple το παρουσιάζει με μαύρο wallpaper ώστε να κρύψει την κατάντια των bezels τoυ κινητού. Καταλαβαίνει και η ίδια δλδ ότι υστερεί πολύ σε αυτό το θέμα.
– Μπαταρία

Τα ουδέτερα :
> Κάμερα. Ναι μεν έχει λίγα mp αλλά δεν παίζουν μόνο ρόλο τα mp για την ποιότητα της φωτό. Θα δείξει αν είναικαλή και πόσο καλή μέσα από τα συγκριτικά tests που θα γίνουν στη συνέχεια.

giorgos

Μ`αρέσει που στην προηγούμενη γενιά διαφήμιζανε το ιδανικό μέγεθος της οθόνης στις 4 ίντσες και κορόιδευαν την samsung!!! Να που ήρθε ο καιρός να αντιγράψει και η apple!!!! Α ρε Note πόσο μπροστά ήσουν!!!! Αλλα ούτε μια QHD οθόνη ρε παιδιά πάλι μια διετία πίσω!!!! χαχαχαχα!!!!

Nio

H ναυαρχιδα απο οτι φαινεται ειναι το 5.5 ιντσων που εχει optical image stabilizator και καλυτερη αναλυση.

DimK

καλησπερα..
δεν ειδα την παρουσιαση αλλα να ρωτησω δυο πραγματα:
α) multitasking..το Νοte4 τρεχει 16 εφαρμογες ατυτοχρονα(ναι ειναι υπερβολικο και για μενα αλλα μπορει να υπερηφανευεται οτι μπορει να το κανει)..Υπαρχει αντιστοιχη δυνατοτητα στο 6?
β)Μπαταρια..αυξηθηκε καθολου? ποσο βγαζει?

Mh6

@ Χρηστο

Φιλτατε, καταρχην, 32bit επεξεργαστης βλεπει εως 4gb ram. Εχω την τυχη αλλα και την ατυχια να περνουν καθημερινα συσκευες απο τα χερια μου. Προσωπικα εχω ενα moto g. Οι πυρηνες δεν ειναι μονο για τις εφαρμογες…μην ξεχνας οτι σηκωνεις και λειτουργικο…Δεν διαφωνω με το marketing. ο 64bit ειναι + αλλα αυτο σηκωνει μεγαλη κουβεντα..η δικη μου λογικη εστιαζει στο value for money. Απο το iOS 7 και μετα….τα iphone εγιναν αργα ! Θα στο βαλω σε μια πραγματικη βαση μιας και το hardware σε ολες τις συσκευες ειναι σχεδον κοινο. Εδωσα 160€ για μια συσκευη με 2 χρονια εγγυηση, αρα πληρωνω 80€ το χρονο για να κανω ανετα την δουλεια μου απολαμβανοντας ταχυτητα και ολα τα καινουργια OS updates. Πες μου σε παρακαλω, ποσο κανει το iPhone και ποσα χρονια εγγυηση εχει …? Μηπως πρεπει να το κρατησεις 8 χρονια για να φτασεις το δικο μου value for money ????

P.S : εκμεταλλευτηκα το ορθρογραφικο… για το χιουμορ και μονο !!

Χρήστος

Σε κινητά απλά μεγάλα το iphone 6 ειναι απλα το κορυφαίο.Οποιος θελει παντοφλαειδες θα επιλεξει ευκολα το Νοτε 4 που ειναι άπαιχτο.Παντως το μενος που εχουν ορισμενοι με την apple ειναι φοβερό!

Zach

Ρε τη μπαλεύεται?? τι κινεζια?? σοβαρα τώρα σας θυμίζει κινεζιά?? Να θυμίσω μόνο ότι όταν είχε βγει το άιποντ τατσ με το καινούριο ντιζάιν το 90% των χρηστών είπε “πωπω.. μακάρι να γίνει και το άιφον έτσι..” Ε να λοιπον πάρτο.. Τέρμα λεπτό υπερτούμπανο.. και θα είναι το πιο γρήγορο τηλέφωνο στην αγορά.. Και ναι ώωω θεοί θα είναι και πιο γρήγορο απο το νόουτ 4. Ντάξυ ελπίζω να μην βλαστήμισα βραδυάτικα..

mitsaras

ΡΕ μάγκες θα μας τρελανεται, πέρισυ ακούγαμε το παραμύθι ότι ο αντίχειρας μας έφτανε μέχρι τις 4 inches και κραζατε τα 5 inches, άσχετα αν μεγάλωσε φέτος ξαφνικά, το προσπερνάμε. Φέτος έχουμε καινούργιο, και καλά η δύο πυρήνες είναι αρκετοί…. Ξυπνάτε σας προσπερασαν και οι κινεζικές απομιμήσεις.

george

ρε παιδια συγνωμη ποιος νοημων ανθρωπος θα δωσει 700 ευρω να παρει αυτο το ψεμα??!!!
ενταξει το design ειναι στον καθενα.εμενα πχ μου αρεσει.σε αλλους οχι.δεν θα σκασουμε για αυτο.αλλα τι το τοσο τρομερο εχει?ειναι λεπτο.και?…υπαρχουν και αλλα.εχει καλη καμερα?και?…υπαρχουν αλλα με καλυτερη.ειναι λεει 25% πιο γρηγορο απο τον προκατοχο του.πφφφφ.για πες μας ρε apple τι επεξεργαστη εχεις?γιατι με ενα σκετο apple a8 δεν καταλαβαινεις.ασε το αλλο με τα 64bit.αχαχαχχαχαχαχχ.γελανε και οι πετρες.που θα χρησιμοποιηθουν ρε ‘σεις τα 64bit?θα καταλαβετε την διαφορα απο τα 32bit δηλαδη τωρα?θα τρεξει κανεις κανενα photoshop ή autocad και θα το καταλαβει?ενταξει καλο smartphone αλλα να βαλουμε και ενα οριο στο ψεμα!!!!
υ.γ. οταν η αγαπημενη σας apple σας βαλει ραδιοφωνο και σας αφησει να στελνεται αρχεια με bluetooth σε αλλα τηλεφωνα ελατε να ξαναμιλησουμε.κινητο 2014 (οπως και τα προηγουμενα) και εχει παιδικες ασθενειες!!!!γατακια….

TOm

Ραδιοφωνο και bluetooth θελετε οκ, εγω θελω και να στελνει φωτογραφιες με υπερυθρες.

ΚΚ

Χρήστο όσο αφορά το 4s που εχεις ειναι καλο κινητάκι ….απλα συγκρίνεις κινητά πολυ φθηνότερα οπως οι περισσότεροι χρήστες iPhone με το δικό σου. Στα ανάλογα χρήματα παιρνεις android συσκευές πολυ ανώτερες. Πχ sony z το ανάλογο πριν 2 χρονια περίπου 5 ίντσες, σχεδόν διπλάσια ανάλυση οθόνης, 13 κάμερα (πλεον δε χρησιμοποιείς φωτογραφική),τετραπυρηνο και αρκετη ωρα ομιλίας, επισης αδιάβροχο τπχ για έναν γιατρό ειναι σημαντικό αλλα και αλλα επαγγέλματα. Η εμπειρία μου που το εχω δε συγκρίνεται με το 4s και το ξερω ως κινητο. Η apple εκει που ειναι πραγματικά ανταγωνιστική ειναι στα all one υπολογιστές και iPad (οχι πολυ πλεον), στα αλλα απλα ειναι υπερτιμημένα. Απλα αν θέλεις lifestyle και καλο κινητάκι και εγω το iPhone προτινω ιδιατερα συχνά στις φίλες μου. Οσοι θελουν πραγματικό κινητο και με δυνατότητες εχω πολλα να προτινω και με λιγότερα χρήματα. Καλο το iphone αλλα υπαρχουν πολυ καλύτερα στα ίδια χρήματα….αλλα οποίο κινητο και να πάρετε ειναι απλα ενα κινητο και δεν χρειαζονται ψευδαισθήσεις για ποιο λογο το παιρνεται απλα ευχαριστηθείτε το γιατι απλα σας αρεσε.

Platanos

Βγήκαν όλοι οι πονεμένοι να κλάψουν! Επιλέξτε ένα απο τα 87 galaxy ή ένα από τα 1.345 android phones και μην κράζετε τον Πατέρα και δημιουργό σας!
Και μην ξεχνάτε: WE LOVE iOS – επομένως δεν μας απασχολούν τα λοιπά κινητά. Άντε γεια!

Γιώργος Κ.

Το ακούσαμε κι αυτό βραδιάτικα. Ότι το 4s δε κολλάει. Το 4s δε κολλούσε όταν είχε ios6. Στο 7αρι κολλάει σε μέτρια βάση ,με το 8 πάλι ίσως να κολλάει όπως μια μύγα μέσα στο μέλι (σαν ομιλεί ένας παθών. Ευχαριστώ)

DimK

ok..αυτο ισως ειναι λιγο rude αλλα μαλλον λεει τα πραγματα οπως ειναι–> https://pbs.twimg.com/media/BxHWndmCIAAV70q.jpg

mitsaras

Ρε, μην τα θέλετε όλα δικά σας. Στο 6αρι έβαλαν NFC, bluetooth και ράδιο ποιο μετά, πόσα να χωρέσει ένα τηλέφωνο…….

Nio

Στην κατηγορια των 4.7 ιντσων λενε δεν εχει αντιπαλο. Μαλλον στην κατηγορια των 3.5 ιντσων εννοειτε επειδη δεν υπαρχουν κινητα……

True

Οντως πολυ πιο ασχημο απο το 5..!!Απο design παει πισω πισω η apple!..Ακιρεs γραμμεs, μεγαλα bezels κλπ..Και απορω τωρα για τον κοσμο που θα παει να δωσει 700 ευρω για το 16 gb (Κυπρο και Ελλαδα θα ειναι ανετα πανω απο 800!)..για κλαματα!

g3tlost

FAIL APPLE !!!
κραζουν οθονες…..4,7 κ 5,5 τωρα κ λογικα τους μεγαλωσαν και τα δαχτυλα
δινουν οδηγιες πως πρεπει να κρατας το κινητο για να μιλας(για να εχεις σημα!!!)
bluetooth ανυπαρκτο εδω κ χρονια !!
επεκταση μνημης? (μπααααα…..οτι αγορασεις….το βολικο της μνημης sd δεν την γνωριζουν)
καμερα 8mp ….. οι αλλοι χαζοι ειναι δλδ που βαζουν παραπανω ??? μην πουλατε παραμυθι οτι δεν παιζουν ρολο τα mp (σωστο ομως οτι παιζει ρολο κ ο φακος)
αδιαβροχο??? το εκαναν ηδη οι αλλοι…
apple pay??? το εκαναν ηδη οι αλλοι…
nfc ??? το εκαναν ηδη οι αλλοι…
slow motion video??? το εκαναν ηδη οι αλλοι…
1080p video ??? το εκαναν ηδη οι αλλοι…..πριν πολλα χρονια ομως!!!!
επιγραμματικα…..ΜΠΑΤΑΡΙΑ? ΡΑΜ? PPI (που μας ζαλιζατε!!!) ??? αναλυση οθονης???

καληνυχτα μηλο ….. ετσι κιαλλιως ο ανταγωνισμος εχει χαθει εδω κ πολυ καιρο…..

X

Εντάξει τι να σχολιάσω εγω οταν το παλικάρι λέει οτι ειναι 25% πιο γρήγορο απο το πρωτο IPhone έλεος δηλαδή 25% πιο γρήγορο απο το 5s ειναι και 84 φορές πιο γρήγορο απο το πρωτο IPhone είπαμε να μισείτε την Apple αλλα τουλάχιστον βλέπετε τι διαβάζετε

Gath

Διαβαζοντας ολα τα σχολια αναρωτιεμαι ποσοι απο τους αναγνωστες ενος blog τεχνολογιας εχουν ιδεα απο το πως λειτουργει η τεχνολογια η αν απλα μαγευονται απο τα specs καθε συσκευης και το διαβαζουν μονο και μονο για να νιωσουν mainstream.

ΓΙΑΝΝΗΣ

το 4s το εχει ο κολλητος μου και κολλαει απιστευτα.ειδικα μετα απο το 7 .επισης του βγαζει ολο no sim και κανει κανα μισαωρο να ξανανοιξει κανονικα…τωρα οσο για το 6 τα ειπαμε αξιζει για να τα παρουν οι εργαζομενοι στο τμημα Marketing σε κανενα αλλο τμημα της apple δεν αξιζουν…

Αλέξανδρος Σ.

I phone 6 – – – – > I phone 5s s.

Και θα θελα να προσθέσω ότι όλοι αυτοί που κατακρινουν με τον χειρότερο τρόπο το I phone έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν και αυτό γιατί δεν νοείται εταιρία που θέλει να αυτοπαρουσιαζεται ως η καινοτόμος κεφαλή της τεχνολογίας να κοροϊδεύει τον κόσμο εδώ και 4 χρόνια φοβουμενη να εισάγει κάτι ριζικό. Ο, τι παρουσιάζει αυτά τα 4 χρόνια αποτελεί μικροβελτιωση του προηγούμενου μοντέλου και τίποτα παραπάνω.

Εάν η Apple θέλει να θεωρείται ο μεγιστάνας της τεχνολογίας και όχι απλά του marketing και της αναγνωρισιμοτητας τότε θα πρέπει να μάθει να δέχεται την σκληρή κριτική – που σαφώς της αξίζει – και να κάνει το παραπέρα βήμα ταραζοντας επιτέλους τα νερά όπως στο παρελθόν.
Μέχρι τότε, παραμένει μια εταιρία που δεν στοχεύει τόσο στην ανάπτυξη της τεχνολογίας όσο στην προώθηση του προϊόντος της και την επίτευξη του κέρδους.

Nio

Οποιος παρει το αιφον6 και δυσκολευτει με τα “καινουρια” χαρακτηριστικα του ας με ρωτησει.!!!
Εχω android εδω και 4 χρονια. Μπορω να του πω και τι θα εχει το αιφον7 να ξερει. Βασικα απο περυσι ξερω τι θα εχει το αιφον7….

Enzo
costas

οταν δινεις 750+ θελεις να εχεις και δυνατα specs

Χ

Το ξαναλέω ότι το επόμενο μου τηλέφωνο θα είναι Andoid ή Windows καθαρά λόγο κόστους αλλά αυτό που καταλαβαίνω εγώ βλέποντας της παρουσιάσεις όλων των συσκευών είναι ότι όλοι κυνηγάνε την Apple ενώ εκείνη κυνηγάει μόνο τον εαυτό της κάνοντας μικροβελτιώσεις στα προηγούμενα της μοντέλα! ΥΓ. Τώρα δηλαδή ας είμαστε λίγο σοβαροί συγκρίνεται το χθεσινό Keynote με την καρακιτσαρίστικη παράσταση της Samsung στην παρουσίαση του Galaxy ???? ΥΓ2. Αφιερωμένο σε αυτούς που μιλάνε για πυρήνες και τεχνικά χαρακτηριστικά: Όταν η Apple παρουσιάσε τον διπύρηνο επεξεργαστή του Ipad 2 ισχυρίστηκε στο Keynote ότι ήταν 4 φορές πιο γρήγορος από τον αντίστοιχο Tegra 2 που κυκλοφορούσε η Nvidia εκείνη την εποχή με αποτέλεσμα να γίνει χαμός – Η Nvidia έβγαλε ανακοινώσεις όπου έλεγε πόσο καλύτερα ήταν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των επεξεργαστών της (πυρίνες κτλ) και ότι με αυτές τις διαφορές αποκλείεται να είναι πιο γρήγοροι οι επεξεργαστές της Apple πόσο μάλλον να έχουν τετραπλάσια ταχύτητα κτλ – Επιπλέον αμφισβήτησε τις δηλώσεις της Apple και ζήτησε ανεξάρτητα Benchmarks ώστε να επιβεβαιωθεί σύγκριση των δύο επεξεργαστών – 2 μήνες μετά σε όλα επίσημα συγκριτικά benchmarks ο διπύρηνος επεξεργαστής της Apple έβγαινε 3,8 φορές πιο γρήγορος από τον αντίστοιχο Tegra – Αυτό έτσι για να… Συνέχεια »

vasilis

Για να καταλάβω καινοτομία θα ήταν το iPhone 6 να έχει 8πυρηνο με 8gb ram και 20αρα κάμερα???

Στο μόνο που με απασχολεί λίγο είναι η μπαταριά αλλά έβγαλαν ότι αντέχει παραπάνω από το 5s (είμαι κάτοχος και είμαι ευχαριστημένος)

Από εκεί και πέρα να καταλάβουμε ότι η κάθε εταιρία δίνει full ram και επεξεργαστές διότι το χρειάζεται το android όταν το παίρνει η κάθε εταιρία πεταει μέσα

τα δικά της πράγματα και αναγκαστικά θέλει ισχύ το κινητό. Αλλά μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για κινητό και όχι για PlayStation που θέλουμε το καλύτερο δυνατό να φοραει

Αυτά που κάνουν τα προϊόντα της είναι άπλα ΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑ και αυτή είναι η πραγματικότητα…

Όσο για όχτος αν και δεν είμαι ειδικός με τους φακούς περιμένω να δω τι ψάρια πιάνει η κάμερα όπως και επίσης δεν κατάλαβα πότε γιατί προεξέχει η κάμερα..

Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει παρακαλώ.Επισης είναι αδιάβροχο η όχι?

Enzo

Ρίξτε μια ματιά εδώ!
https://i.imgur.com/Vge3M7S.jpg

Μάνος

Καλημέρα σε όλους. Διαβάζω πάνω απο χρόνο το σιτε και έχω μια μικρή απορία σχετικά με τον σχεδιασμό του iphone. Μπορεί κανείς να μου πει γιατί αυτή η γραμμή πίσω σας ενοχλεί τόσο πολύ; Ευχαριστώ

Γιάννης

Dear iPhone 6 users, welcome to 2012>>https://i.imgur.com/Vge3M7S.jpg

γιώργος

μετα απο πολλες ωρες αναγνωσης σχολιων και βλεποντας την παρουσιαση που περιμενα εδω και καιρο με τα χαρακτηριστικα και επειδη τον δεκεμβριο περιμενω την ανανεωση συμβολαιου ενα εχω να πω
GALAXY ALPHA

θανος

Απογοητευτικο σχεδιαστικα.Ειναι ιδιο σχεδον το Samsung Galaxy 3,μονο που εκεινο ειναι πολυ πιο ομορφο.Τωρα για τα 8 megapixel τι να πω,απλως χαχαχαχα

ζαμέ

Μια μικρη παρατηρηση…. Σε ολα τα ξενα σαιτ μιλουν για 1GB RAM παιδια….Το μονο που μου αρεσε τελικα αν εξαιρεσεις την τρολια με τη ραμ ειναι το wifi calling και η αυτοματη μεταβαση απο κανονικη κληση σε ιντερνετικη.

km2111

Καλημερα,
οπως και τα τελευταια 3-4 χρονια με την ανοδο και των υπολοιπων εταιριων στα smartphones, ετσι και φετος η Apple δεν εχει να παρουσιασει κατι παραπανω ξεχωριστο απο τους ανταγωνιστες της, HTC NOKIA και Samsung. Πλεον πληρωνεις μονο την μαρκα και τιποτα παραπανω.

Ioannis

Δώσε πόνο apple! Έχει να βγει πολύ χολή από android fanboys.

Αντωνης

Περιμενα κατι καλυτερο ειναι η αληθεια. Σαν κατοχος και iphone και android συσκευων τα προηγουμενα χρονια ομολογω οτι προτιμω το λειτουργικο των iphone οποτε για μενα το android δεν ειναι επιλογη. Οποτε χωρις να ειμαι ενθουσιασμενος μαλλον η μεγαλυτερη οθονη θα με παει για αναβαθμιση.

9gag
Junkermann

Κανένα μη-apple fanboy δεν «πονάει», γιατί πολύ απλά δεν δίνει 750-1000 ευρώ για τηλέφωνο.

Τον «πόνο» η Apple τον δίνει μόνο στους πελάτες της.

_Junkermann

Γιάννης

Περιμένω συγκριτικό iphone 6 με το νέο Lenovo S850 των 250 ευρώ, αν και δεν ξέρω αν είναι δίκαιο γιατί το Lenovo έχει 5 ιντσών οθόνη HD , 13 Mp κάμερα (και 5 Mp δεύτερη) και μεγαλύτερη μπαταρία.

Ted

Το 90% εδω μεσα μπήκε στον κόπο να αφιερώσει 10′ (το λιγότερο) για να κραξει το χειρότερο τηλ ever.
Apple νικησες πάλι! (Όσοι έχουν στοιχειώδης γνώσεις marketing με καταλαβαίνουν)

Ted

Συνεχίζω να επιμένω οτι γελοίο δεν ειναι να πάρεις iPhone αλλα οποιοδήποτε “high end” android έστω και με 400€ απο σκρουτζομαγαζο την στιγμή που υπάρχουν κινέζοι με τα ίδια specs στα 200€. Δεν έχετε λογική android fan boys

porosi

Σοβαρα τωρα μετα απο τοσα χρονια και το λεω μετα απο συζήτηση τυχαίνει να ειχα εναν γνωστο τεχνικο της apple, τωρα εγινε ceo στο uk department, και να τον ρωτάω γιατι η apple με τα iphone εχει τοσο χαμηλα σπεκ και παρόλα αυτα ανταγωνιζεται επαξια τα γομαρια της εποχης? Είναι το ιος? Μου λεει αυτοι σαν apple βγάζει λογισμικα πανω απο 25 χρόνια για αυτο και ειναι ηταν γνωστή η apple. Ουδέποτε έβγαλε hardware κτλ μονο σοφτ. Μου ειπε οτι το ιος και το αντροιντ ολα αυτα ειναι λογισμικα με ενα απλο βασικο κωδικα(ιδιος σε ολες τις ετερειες) που απλα καθε ετερεια τον ξετυλιγει καθε φορα οπως αυτην πιστεύει αλλα πανω κατω έχουν μια βασικη αρχη κτλ, δλδ εναν βασικο σταρτ κωδικα (πως ειναι το dna του ανθρωπου ειναι ίδιο σχεδον σε ολους αλλα ξετυλίγεται διαφορετικα και με βαση τις επιλογές που κανει ενας ανθρωπος στην πορεια του τον κανει να ξεχωριζει απο τους αλλους. Ομως ολοι ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ενα παραδειγμα για να καταλάβετε τι θελω να πω πανω κατω ενα παραδειγμα που μου ειπε ο ανθρωπος εκεινη την μερα και οκ λεω καλο) η apple σαν ετερεια εχει τους developers απο πριν 30 χρονια, ολους ειχε εξασφαλίσει (σαν “μαφια”)… Συνέχεια »

Bobafett

Τα χαρακτηριστικά του είναι υπεραρκετά για το πανάλαφρο λειτουργικό ios. Σε αντίθεση με το android που χρειάζεται 187-πυρήνες και 8,5GB Ram για να είναι υποφερτή η πλοήγηση.

george

Ρε φιλε ted δεν υποστηριζουμε να παρουμε ολοι s4 g3 κλπ.υποστηριζουμε οτι ολο αυτο που πλασαρει η apple ειναι μια μεγαλη απατη.δεν μπορεις να πλασαρεις χαρακτηριστικα που εχουν ολοι οι αλλοι σαν πρωτοποριακα.οκ να παρω εναν κινεζο με τα ιδια χαρακτηριστικα στα 200€.εσυ παλι δεν θα παρεις ενα iphone με μεγαλη αξια εστω και απο τα σκρουτζομαγαζα?

Junkermann

Προς κάτοχο βασικών γνώσεων μάρκετινγκ, aka Ted:

Κράζεις το iphone: κόστος μηδέν
Αγοράζεις το iphone: κόστος 750-1000 ευρώ

Η πλάκα και ο χαβαλές είναι δωρεάν και ΟΧΙ, δεν βοηθά καθόλου την Apple να «νικήσει», όπως νομίζεις. Η Google την έχει διαλύσει. Οι προβλέψεις μιλάνε για μονοψήφια ποσοστά αγοράς. Μόνο στις ΗΠΑ κρατά λίγο ακόμα. Α, και στις ταινίες…

_Junkermann

giannis13

αρα συμφωνα με την λογικη σας , εχετε ο,τι ακριβως χρειαζεστε …
αρα λιγοι θα επρεπε να εχουν i5 ή i7 γιατι οι περισσοτεροι απλα δεν το χρειαζονται !

βεβαια , αν παρεις i3 ειναι πολυ πολυ πιο φθηνο απο τα αλλα , με την απλ δεν γινεται το ιδιο !
αντι να κραζετε και να ζητατε περισσοτερα εστω κι αν την συγκεκριμενη στιγμη δεν το χρειαζεστε , δικαιολογειτε μια εταιρεια λες και ειστε μετοχοι της !

αν οχι ολοι , οι περισσοτεροι θαυμαζουν τα μακμπουκ οποτε δεν εχουν προβλημα με την απλ γενικα αλλα στο θεμα των κινητων και ο,τι πλεον απλα κοροιδευει !!

και το μακμπουκ εχει 2000Ε αλλα εχει μεσα i7,8 ή 16 gb ram , ssd , κλπ κλπ …
αφου ειναι τοσο τελειο το ios τι τα χρειαζεστε ολα αυτα εκει ;
και τελος παντων , αφου εκει βαζει τα καλυτερα ,γιατι δεν κανει το ιδιο και στα κινητα της ;

Bobafett

@giannis13 Επειδή έχω την εντύπωση οτι απευθύνεσαι σε μένα, ναι, αυτό ακριβώς είναι το ορθολογικότερο. Να έχεις ο,τι ακριβώς χρειάζεσαι. Η κοστολόγηση που επέλεξαν για τα iphone είναι καθαρά τακτική της εταιρίας. Θεωρούσαν απ’την αρχή οτι το iphone είναι κάτι σαν status symbol και γι’αυτό απέκτησαν και τόσο φανατικό κοινό. Μπορεί να είναι πλεον βέβαια ξεπερασμένη αυτή η στρατηγική τους μιάς και υπάρχει αξιόλογος ανταγωνισμός.

george

Εξακολουθεί να είναι το πιο όμορφο κινητό της αγοράς παρότι λίγο απογοητέυτηκα…Κάτοχος iphone 5 εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος,το κινητό ”φυσάει΄΄ και φαντάζομαι οτι και το 6αρι θα είναι πολύ δυνατό!!Δεν μπαίνω στην διαδικασία να κράξω άλλες εταιρίες όπως κάνουν πολύ διότι δεν πρόκειται κανείς να μου αλλάξει γνωμη και να πάρω κάποια στιγμή στη ζωή μου samsung ή xperia και λοιπά διότι δεν μου αρέσουν σαν κινητά,το design ειναι πολύ καθοριστικό για εμένα!!!!ελπιζω να το παρω…Καλές αγορές σε όλους!!!!!!

Νικος

Αυτό που κατάλαβα ειναι οτι η Apple εδωσε κατι καινούργιο στην αγορά και καινοτόμο σίγουρα.
Note 4 kai Apple 6 plus απευθύνονται πλεον οχι σε αρχάριους αλλα και σε επαγγελματίες…

Stavros

Θα πω και εγω την γνωμη μου γιατι βλεπω απο χθες διαφορες δημοσιευσεις σχετικα με το Iphone 6 και το event κλπ. Ειμαι κατοχος iphone 4s εδω και 2 χρονια.παραπονο δεν εχω κανενα εκτος απο την μπαταρια.ουτε μου εχει κολλησει ποτε ουτε τιποτα.και γρηγορο ειναι και τα σχετικα παρολο που δεν εχει 10 πυρηνες και 2ram. Συμφωνω και βλεπω προσωπικα οτι δεν χρειαζεται το IOS τοση ραμ και τοσους πυρηνες οσο τα android για ναχει υψηλες αποδοσεις. Συμφωνω οτι η καμερα των iphone παρολο που ειναι στα 8mp (και του 5 και του 5s κλπ) βγαζει ωραιες φωτογραφιες .ΑΛΛΑ: Καποια στιγμη ενω περναν τα χρονια αυτο σταματαει να ισχυει. Δεν μπορεις να μου πλασαρεις οτι πουλας το καλυτερο κινητο απολα και amazing amazing και ιστοριες ενω τεχνικα εχεις μεινει πισω σε ολα. Βγαζεις στο 4s 8mp καμερα.Περναει ενας χρονος βγαζεις το 5 με 8mp καμερα.Οκ.Περναει ενας χρονος βγαζεις το 5s με 8mp καμερα.Παει στο διαολο. Ε οχι δεν μπορεις να μου βγαλεις και το 6 με 8mp καμερα παλι και με ιδιο επεξεργαστη παλι και γενικα σχεδον ολα ιδια με διαφορες που τις τοποθετεις στο μυαλο του καταναλωτη σαν καινοτομια! Και φυσικα ολα αυτα στα 800 ευρο? Δεν λεω υπεροχα… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.