iPhone 6, η οθόνη από ζαφείρι βγαίνει ζωντανή από σκληρά βασανιστήρια [video]

Για πρώτη φορά βλέπουμε το πραγματικό panel της οθόνης του επερχόμενου iPhone 6 η οποία απ ότι φαίνεται θα είναι από ζαφείρι. Η νέα υπερανθεκτική οθόνη εμφανίζεται σε video και περνά από πολύ σκληρές δοκιμασίες.

Ο YouTuber Marques Brownlee ισχυρίζεται ότι αυτή είναι η πραγματική οθόνη του iPhone 6 4.7 ιντσών και όχι κάποιο mockup και δοκιμάζει την ανθεκτικότητά της προσπαθώντας να την γρατζουνίσει αρχικά με κλειδιά και στη συνέχεια με μαχαίρι, αλλά δεν τα κατάφερε. Επιπλέον, προσπαθεί να λυγίσει την οθόνη με το πόδι του η οποία αντέχει και σε αυτό το τεστ.

Η νέα οθόνη από Sapphire Glass θα αντικαταστήσει το Gorilla Glass 3 το οποίο χρησιμοποιείται στο iPhone 5S. Επομένως αυτό που είχε ακουστεί ότι μόνο το μεγάλο iPhone 6 θα έχει Sapphire Glass, δεν ισχύει.

Από θέμα ανθεκτικότητας το ζαφείρι σίγουρα θα δώσει το αποτέλεσμα που περιμένει η Apple καθώς μετά το διαμάντι είναι το πιο σκληρό υλικό, αλλά τι γίνεται από θέμα ποιότητας; Η Βρετανική Corning, κατασκευάστρια του Gorilla Glass ανέφερε ότι η οθόνη δεν θα δείχνει σωστά τα χρώματα διότι δεν θα είναι τόσο διαμπερής όσο πρέπει ενώ θα είναι και πιο ενεργοβόρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα δυο μοντέλα θα παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο και ότι θα είναι διαθέσιμα μέσα στον ίδιο μήνα. Προς το παρόν κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι βλέπουμε, αν και στο συγκεκριμένο video ο Brownlee αναφέρει ότι πήρε το κομμάτι της οθόνης από τον Sonny Dickson, ο οποίος πρέπει να πούμε ότι έχει αποδειχθεί αξιόπιστος μέχρι στιγμής.

iPhone 6 ζαφείρι, iPhone 6, η οθόνη από ζαφείρι βγαίνει ζωντανή από σκληρά βασανιστήρια [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
i love rihanna

Αφου η αναλυση τα χρωματα και η μπαταρια θα ειναι χαλια λογο αυτης της οθονης τοτε τουλάχιστον να ειναι ανθεκτικη!

zeiman

Ναι οπωσδήποτε όλα αυτά η οθόνη στο iphone και μόλις σου πέσει από τον καναπέ στη μοκέτα κομμάτια. Πάντα απορούσα πόσα παίρνουν όλοι αυτοί από την κάθε εταιρία για να πουν αυτές τις μπούρδες που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

zeiman

δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι πραγματική αυτή η οθόνη. τα πήρε ο μικρός και λέει τα δικά του. από το γραφείο, τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση φαίνεται ποια εταιρία υποστηρίζει. Αλλά ακόμα και να είναι αυτή η οθόνη δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να βγει στη μαζική αγορά λόγω κόστους. Τελευταία στιγμή θα βγει ανακοίνωση που θα λέει ότι την απέσυραν για το υψηλό κόστος που θα έχει ή που θα δίνει στην ίδια τη συσκευή η οποία είναι ήδη πολύ ακριβή. Πόσο θα κάνει μετά το iphone 1500 ευρώ?!!

nGavoun

#zeiman επειδή παρακολουθώ εδώ και καιρό τα βίντεο του mkbhd δεν είναι applesheep. Αν δεις μερικά από τα βίντεο του θα δεις ότι είναι μεγάλος φαν του pure Android και ότι από την Apple χρησιμοποιεί μόνο Mac PRO για να κάνει τα βίντεο και του αρέσει η κάμερα του 5s. Αυτή την οθόνη έχει στα χέρια του και για αυτήν μιλάει. Δεν μπορούμε να λέμε ότι ένας από τους καλύτερους youtubers που ασχολείται με την τεχνολογία τα παίρνει από την Apple.

Stefanos29

Δεν έχετε ιδέα μερικοί ποιος είναι ο συγκεκριμένος!!! Από τους καλύτερους στον κόσμο! όταν είχε βγει το G3 είχε βγάλει ολόκληρο hands on 13 λεπτών από το σπίτι του την επόμενη μέρα!! Επίσης μπορεί επιτέλους η Apple να άλλαξε τακτική και να βάζει ακόμα πιο premium υλικά για να δικαιολογεί η κάθε μονάδα την εξωφρενική τιμή της… Πάντως το κόκαλα του Jobs τρίζουν με τις πράξεις τους…

Θανάσης

Zeiman πραγματικά ξέρεις τόσα πολλά και νομίζω ότι θα πέσεις μέσα σε όλα αυτά που υποθέτεις. Διάνοια μου εσύ.

P

Αυτό για τα χρώματα το είπε η gorilla glass .. Τι άλλο θα έλεγε .. Όλα τα κινητά apple sumsung κλπ gorilla glass χρησιμοποιούν ως τώρα .. Οπότε αυτό με τον καναπέ και τα 1000 κομμάτια δεν ειναι θέμα μόνο της apple .. Και τέλος ακόμα δεν το είδατε βγάλατε τα συμπεράσματα … Πόσο φαρμάκι σταζετε μερικοί … Και για την τιμή στο 4.7 θα μένουν ίδιες με περισσότερα gb μνήμης ( τουλάχιστον έτσι λένε )

Nicklaus

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! απο την διακόσμηση λέει ο άλλος καταλαβαίνεις ποια εταιρεία υποστηρίζει…. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Σε λίγο θα μας πείς πως τον καταλαβαίνεις απο την διατροφή του….. έλεος δηλαδή ρε παιδιά! λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει….

jimo

καταρχην ο MKBHD ειναι ενας απο τουσ καλυτερουσ κριτικουσ κινητων τηλεφωνων στο youtube και επισης εχω να πω οτι θα κλαψουν μανεσ οταν βγει το iphone 6 !!!!!!!!!!!!!

Notis

Όντως μεγαλύτερη μπιπ δεν έχω ξαναδεί σε παρατήρηση. Το κατάλαβε από τη διακόσμηση λέει! χαχαχα. Εγώ θέλω όμως να ειναι αυτο , γιατί στην ιδέα και μόνο σκυλιασατε! Οσο για τα χρώματα τι θα ελεγε η εταιρία Gorilla ανταγωνιστικο προιον έχει. Άλλωστε αν δει κάποιος όλο το video δυο φορές ενσωματώνει την οθόνη στην κάμερα που τραβάει και είναι σαν να μην συμβαινει τίποτα. Ο ίδιος αναφέρει οτι πρόκειται για οτι πιο ΔΙΑΥΓΕΣ έχει δει ποτε. Τι να λέμε αυτο ειναι ποιότητα κατασκευής ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ!

Nio

Τόσο ευλυγιστη δεν είναι καθαρά από ζαφείρι φτιαγμένη. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι. Μάλλον έχει επίστρωση από ζαφείρι. Φαίνεται ανθεκτική. Αν μπορούσαν να την φτιάξουν και χωρίς να αφήνει δακτυλικά αποτυπώματα θα ήταν ακόμα καλύτερη, γιατί στην ουσία αυτά χαλάνε όλη την εμπειρία με την οθόνη και δεν νομίζω να είναι κανένας με κάνα μανταλάκι στο χέρι.

Zach

MKBHD από τους λίγους αντικειμενικούς και αξιόπιστους.. Και γενικά έχει ρίξει αρκετό κραξιμο σε απλ

Γιάννης σε λέω

Χεστήκαμε για την οθόνη από ζαφείρι. Είναι βασικός λόγος για να μην το πάρω.

Notis

Ναι είναι όντως βασικός λόγος αφού το απίστευτο αυτό υλικό /ορυκτό που μπαίνει για πρώτη φορά σε κινητό παγκοσμίως μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα την τιμή αν και πιστεύω θα μας εκπλήξει και η τιμή του θα είναι ίδια.

Γιάννης σε λέω

@Notis αλήθεια αναρωτήθηκες από που θα προμηθευτεί το ζαφείρι η apple για να κάνει οθόνες? Αν το αναρωτηθείς έλα να συζητήσουμε.

kwstascifi

Ο jimo έχει δίκιο που είπε:
“θα κλαψουν μανεσ οταν βγει το iphone 6”

Πιθανότατα οι μάνες των 14χρονων που θα το αγοράσουν θα κλάψουν, που έδωσαν 700άρια και 800άρια για ένα (μετριότατο) κινητό για το “καμάρι τους”.

Τελικά 3,5in δεν είναι το ιδανικό μέγεθος? Ωχ συγγνώμη, 4 ήθελα να πω… Ωχ συγγνώμη, 4.7.. Ωχ συγγνώμη, 5.5..

Notis

Η apple φαντάζομαι θα το προμηθευτεί από εταιρίες που κάνουν εξαγωγές ζαφειριού παγκοσμίως όπως ΗΠΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΦΡΙΚΗ ….
Δεν φαντάζομαι δηλαδή αυτό που υπονοείς ότι η apple θα προσλάβει εργάτες με 3 και 60 θα τους δώσει μια αξίνα και θα τους πει σκάψτε. Γιατί αυτό υπονοείς ανθρώπινη εκμετάλλευση.
Θελω να σου πω δηλαδή ότι με apple ή χωρίς δεν θα σταματήσουν οι εξαγωγές ορυκτών παγκοσμίως γιατί τα ορυκτά και οτιδήποτε εξάγεται χρησιμοποιείται περαν της μιας χρήσεως. Ας πουμε το ζαφειρι χρησιμοποιείται σε οπτικά μέσα, στα ρολόγια, στα κοσμήματα…. Η APPLE ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ.
Από πότε ζεις σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο μπορεί να σου φανεί αστείο αλλά ακόμα και η πιτα με το γύρο που τρως έχει προκύψει επειδή ένα ζωο ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ και μάλιστα οι χοίροι σκοτώνονται με χτύπημα στο κεφάλι. ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ μην το ψάχνεις σκ……α

Γιάννης σε λέω

@Notis δε χρειάζεται όμως να μας θυμίζουν και οι εταιρίες παραγωγής smartphone τι εστί ανθρώπινη εκμετάλλευση σε Αφρική και Ασία. Μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν κάποια εγωπαθέστατα πλάσματα τη λαγνεία τους για πολυτέλεια, είναι ικανά να στηρίζουν συνεχώς την ανθρώπινη εκμετάλλευση.

Notis

Ε όχι εισαι υπερβολικός και χρησιμοποιείς αν μου επιτρέπεις την έκφραση την έννοια της ανθρώπινης εκμετάλλευσης για να δείξεις τη δυσαρέσκεια σου σε μια εταιρία.
Θα σου εξηγήσω τι εννοώ, Το κινητό που κρατάς έχει υλικά που εξάγονται από τον πλανήτη. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. Η τηλεοραση που βλέπεις. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ. Το αμάξι σου. Οι μπαταρίες. Το ψυγείο σου. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΛΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ?? ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘ΄ΡΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΟ. Οι βαλβίδες κοιλίας καρδιάς. Το φαγητό που τρώς προκύπτει από σφαγιασμό ζώων.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ) ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΛΕΣ : Δεν χρειάζεται οι εταιρίες smartphones να μας το θυμίζουν”
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?¨ΟΛΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Γιάννης σε λέω

@Notis γιατί να φτιάχνει η Apple οθόνες από ζαφείρι??? Γιατί να φτιάχνει η Samsung ειδική έκδοση του S5 με κρύσταλλα Σβαρόφσκι??? Είναι αυτό που λέω, κάποιων η λαγνεία για πολυτέλεια και η υπερβολή δεν σταματούν με τίποτα. Και δε χρειάζεται να ενισχύουμε επιπλέον το φαινόμενο της ανθρώπινης εκμετάλλευσης αγοράζοντας smartphone από πολύτιμους λίθους, φτάνει εδώ που έχει φτάσει. Φαντάσου να βγουνε και τηλεοράσεις με ζαφείρι, ρουμπίνι και δεν ξέρω τι άλλο. Φτάνει! Ας πατήσουν όλοι ένα φρένο! Ειναι σα να λέμε “ε αφού υπάρχει ανθρώπινη εκμετάλλευση, ας την ενισχύσουμε κι άλλο”

Notis

Δεν νομίζω ότι κατάλαβες ακριβώς τι εννοώ. Η ανθρώπινη εκμετάλλευση δεν υφίστανται μόνο στα είδη πολυτελείας αλλά και σε είδη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για το δυτικό κόσμο.
Δηλαδη δεν εχω καταλάβει ακριβώς ΤΗ ΔΕΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ? Τι είδους σκεπτικό είναι αυτό? Ποια είναι τα είδη πολυτελείας αφού ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΚΡΗ. Δεν υπάρχει μέση λύση ή τη δέχεσαι για όλα ή για τίποτα γίνεσαι χορτοφάγος πετάς καθετι ηλεκτρονικό και παίρνεις τα βουνά.

o.k.man

Γιατί η apple θα παρουσιάσει το iphone6 το Σεπτέμβριο;; Μετεξεταστέους τους αφήσανε;; !!!

P

P.S. Το ζαφείρι ειναι συνθετικό …

Notis

Το ζαφείρι είναι ορυκτό (ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ) μετά το διαμάντι το αμέσως επόμενο σε ανθεκτικότητα.
Ωστόσο Ναι όντως @P το ζαφείρι πλέον κατασκευάζεται και συνθετικά και είναι πιο φθηνό από το φυσικό.

Φίλιππος

Ο άλλος δεν έχει κάτι για να κράξει την Apple και το έριξε στην επανάσταση και το εργατικό δίκαιο! Δηλαδή το κινητό του δεν είναι πχ κατασκευασμένο στη Κίνα από εργάτες που δουλεύουν 16ωρα για ένα κομμάτι ψωμί ή τα παπούτσια του στο Μπαγκλαντές από εργάτες-παιδιά. Τέλος πάντων, όταν δεν βρίσκουμε να κράξουμε για κάτι σοβαρό, πρέπει να ανακαλύψουμε κάτι!
Στο θέμα, πολύ καλή κίνηση απ’την Apple αλλά μιας και δεν με βολεύουν πολύ τα iPhone και το χρησιμοποιώ σαν δεύτερη συσκευή, ελπίζω να το δούμε σύντομα και από άλλες εταιρίες…Θέλω HTC M9 με κρύσταλλο από ζαφείρι, κάμερα 12 UltraPixel και τις διαστάσεις του M7!!! Ζητάω πολλά;;;

Γιάννης σε λέω

@Notis ούτε εσύ κατάλαβες τι εννοώ εγώ ή μάλλον δε θέλεις να καταλάβεις. Ωραία, αγοράστε οθόνες με ζαφείρια, σμαράγδια και ρουμπίνια. Αυτό θα σας κάνει λιγότερο θνητούς και αφήστε εμάς τους υπόλοιπους να κοιτάμε την ουσία σ ένα smartphone.

@Φίλιππος έχει να κάνει με την υπερβολή του πράγματος.. κατάλαβες?

Notis

Ποια ΟΥΣΙΑ να σε αφήσουμε να κοιτάξεις σε ένα smartphone ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ σου εξηγώ ότι το ίδιο το smartphone που κρατας και μπορεί να έχει 20 ευρώ ή όπως σου λεει ο @Φίλιππος τα παπούτσια που φοράς μπορεί να προκύπτουν από ανθρώπινη εκμετάλλευση. Μη μας τρελαίνεις.
Ότι ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ έχει λίγο πολύ υλικά που εξάγονται από τον πλανητη.
Σταμάτα λοιπόν να υποκρίνεσαι ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ είναι να την πεις στην εταιρία και όχι ότι σε πηρε ο πόνος. Η apple σε πείραξε που μπορεί στο κάτω κάτω να χρησιμοποιήσει και συνθετικό ζαφείρι (δεν το γνωρίζουμε).
Το αν θα μας κάνει λιγότερο θνητούς είναι παντελώς άσχετο γιατί ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ εσυ που εχεις laptop ή smartphone είσαι πάμπλουτος. Δεν σε βλέπω όμως να τα πουλάς και να στέλνεις τα λεφτα στην actionaid?

P

@notis .. Εννοούσα το ζαφείρι που θα χρησιμοποιηθεί για την οθόνη ότι ειναι συνθετικό … Όχι γενικά το ζαφείρι …
Για τιμές που λέτε μερικοί το gorilla έχει κόστος περίπου 2€ και το ζαφείρι περίπου 10€. Άνετα μπορεί να τα απορροφήσει και να κρατήσει ίδιες τιμές ..
Κάτι βλακείες του στιλ α! Ειναι ζαφείρι δεν το περνώ .. Τι να πω … Όταν παίρνεις μια συσκευή 750€ και σου προσφέρει καλύτερη αντοχή από μια αντίστοιχη των 750 με πλαστικό τότε ναι ας με πεις και isheep και περαστικά σου …
Εδώ παρακαλείται για λίγο μέταλλο , ε δεν το αντέχετε το ζαφειρι …

Notis

Ε τότε @P ακόμα καλύτερα δεν υφίσταται καν η παραπάνω συζήτηση είναι περιττή. Μην αγχώνεσαι απλά ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ!

Γιάννης σε λέω

@Notis σε άλλα post έχω παινέψει την ποιότητα κατασκευής των i-phone, το οποίο εξακολουθώ και πιστεύω. Παρ όλα αυτά όμως θεωρώ την οθόνη από ζαφείρι υπερβολή, μόνο και μόνο για να λένε τα ψώνια οτι το κινητό τους είναι φτιαγμένο από διαμάντι. Ουσία δεν έχει. Βγάλε εσύ τις παροπιδες και την τυφλή υποταγή σου στην apple και τότε ίσως συνεννοηθούμε.

P

Σιγά μην αγχωθω.. Τουλάχιστον εμείς χαιρόμαστε τις συσκευές μας και δεν θα μας πει η apple μετά από 2 μήνες ότι αυτό που μας έδωσε δεν αξίζει πάρτε το επόμενο … Για την μπαταρία που αναφέρθηκε σε ενα άλλο ποστ ακούγεται ότι προσπαθεί για ασύρματη φόρτιση ( στο iwatch και γιατί όχι και το iPhone )… Και για να προλάβω μερικούς δεν αναφέρεται στην επαγωγική φόρτιση αλλά για πραγματικά ασύρματη εξ αποστάσεως .. Άμα το καταφέρει και βγουν αληθινά εκεί τους θέλω …

Notis

Τωρα φιλε μου κάνεις ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ δεν έλεγες αυτό πριν υποκρινόσουν ότι σε πείραζε η ανθρώπινη εκμετάλλευση. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? Στο νέο θέμα που έθεσες να σου πω ότι μόνο άτομα κομπλεξικά (δεν το λέω για εσένα) σκέφτονται έτσι. Εμένα δεν θα με πείραζε καθόλου ένα φιλαράκι να μου έλεγε ότι έχει ένα τέτοιου είδους κινητό ίσα ίσα θα το περιεργαζόμουν κιόλας. Δεν έχω τέτοια θέματα καθένας παίρνει και κάνει ότι νομίζει. Για σένα το δικό σου κινητό είναι κορυφαίο ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ? Δεν ΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ανθρώπους από τα υλικά στοιχεία αλλά από το χαρακτήρα τους. Ας πούμε μπορεί ενας φραγκατος να είναι μια χαρά ανθρωπος και ένας λέτσος να είναι μακρια και από το πεζοδρόμιο. Μετα λοπον από την ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ που εκανες να σου απαντησω και στην τυφλή υποταγή: Όλα τα προιοντα μου είναι Samsung όμως ναι τον τελευταίο καιρό κανει ηλιθιότητες και εκτιμώ αρκετα την apple. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ. Αν δεν μου αρεσει κάτι και εκεί θα το πω. Όπως τα υψηλά sars στα κινητά της. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ. θΑ το εκτιμούσα δηλαδή αν έλεγες ντόπρα ότι… Συνέχεια »

Γιάννης σε λέω

@Notis όσοι πηγαίνουν απο Samsung σε Apple είναι brand victims (εγώ το λέω για σένα…). Το γεγονός και μόνο ότι μου γράφεις ένα κατεβατό κάθε φορά δείχνει ποιος έχει το κόμπλεξ.

Notis

ΕΛΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ! Ναι μιλα μας για την αγαπημένη σου Samsung που σεβεται τους ανθρώπους!
Πρωτη φορά ακούω ότι το να γράφει ενας ανθρωπος με επιχειρήματα να αναλύει ένα θέμα είναι κομπλεξισμός, ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ είσαι μόνο εσύ και το κομπλεξ κατωτερότητας το έχεις μέσα σου για όσους έχουν παραπάνω από εσένα σε αυτή τη ζωή.
Παραλληλα είσαι ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ και μεγάλος ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.

Notis

@P δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο και νομίζω πως τεχνολογικά ”απεχουμε” αλλά στο θέμα του ζαφειριού νομίζω είναι μεγάλη η πιθανότητα. Πάντως είναι πολύ σημαντικό αυτό που είπες ότι θα είναι συνθετικό αρα και η τιμή δεν θα εκτοξευθεί. Από την αλλή για μένα πρέπει να προσέξει το sar είναι αρκετά υψηλά σε αντίθεση με τη Samsung που προσέχει να το έχει σε χαμηλά επίπεδα. Αν ας πουμε έχει sar πάλι πάνω από 1 με την καμία ΟΜΩΣ.

Genesis

καταπληκτικό πολύ καλό αυτό με το ζαφείρι αλλά η τιμή στον θεό…. τέλος πάντων η apple είχε πει είδη ότι το iphone θα κοστίζει 100$ παραπάνω νομίζω ότι αυτό είναι ίσως χωρίς σιγουριά και ο λόγος…πάντως θέλει να κάνει ένα καλό comeback η apple και αυτό με την οθόνη είναι ένα πάρα πολύ καλό βημα

Genesis

και για τους από πάνω που λένε για τον MKBHD άμα δεν γνωρίζεται μην γράφετε είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει και δεν είναι fan της apple έλεος τι άλλο θα διαβάσω. ξέρει ποιο πολλά από όλους μας εδώ πέρα.

P
Beatforspeed

Ο τυπας που τα παρουσιαζει ειναι σωστος παντα κ εχει πλακα.Βεβαια Βλαχακης δεν ειναι-ο δικος μας εκτος του οτι ειναι αντικειμενικος, λεει κ ατακες τρελες!

billpoza

δεν θα βγαλουν τετοια οθονη στην αγορα γιατι αν δεν σπαει πως θα πουλησουν ανταλακτικα μετα ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.