iPhone 6, διέρρευσαν σκίτσα του που δείχνουν 2 οθόνες 4.7 και 5.7 ίντσες

Ενώ οι φήμες για τα χαρακτηριστικά του νέου iPhone 6 καλά κρατούν, σήμερα διέρρευσαν σκίτσα τα οποία δείχνουν ότι η Apple θα κυκλοφορήσει 2 μεγέθη οθονών. Το ένα έχει οθόνη 4.7 ιντσών και διαστάσεις 137 x 66 x 7 mm και το άλλο με την μεγαλύτερη οθόνη, είναι στις 5.7 ίντσες με διαστάσεις 157 x 77 x 6.7 mm που σημαίνει ότι είναι πιο ψηλό από το Galaxy Note 3 αλλά πιο λεπτό.

Στα σκίτσα φαίνεται επίσης ότι τα νέα iPhone θα έχουν στρογγυλεμένες άκρες και μονοκόμματα κουμπιά έντασης. Η συσκευή έχει 7.1 mm πάχος και η υποδοχή για τα ακουστικά είναι στα δεξιά αντί για αριστερά.

Στις παρακάτω φωτογραφίες έγινε η μετατροπή των σκίτσων σε 3D φωτογραφίες για να δούμε πως θα ήταν το iPhone 6 στην πραγματικότητα με αυτά τα χαρακτηριστικά.

, iPhone 6, διέρρευσαν σκίτσα του που δείχνουν 2 οθόνες 4.7 και 5.7 ίντσες
, iPhone 6, διέρρευσαν σκίτσα του που δείχνουν 2 οθόνες 4.7 και 5.7 ίντσες
, iPhone 6, διέρρευσαν σκίτσα του που δείχνουν 2 οθόνες 4.7 και 5.7 ίντσες
, iPhone 6, διέρρευσαν σκίτσα του που δείχνουν 2 οθόνες 4.7 και 5.7 ίντσες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Εμένα τηλεκοντρόλ μου θυμίζει… 😀

arg

μπα δέν θα πάρω, πρωτιμώ έναν πύραυλο 4χ4 με σοκολάτα

Lefteris

αν οντως ειναι ετσι, προβλεπω νεα εξοδα το φθινοπωρο…

Gblog_21

Αυτο που βλεπω στις 3d εικονες ειναι πολυ ομορφο,ειδικα το μαυρο αλλα δεν ξερω αν εχει σχεση με τα σχεδια.Τα σχεδια,που μαλλον ειναι fake,δειχνουν ενα μακροστενο κινητο με μεγαλα bezel πανω-κατω.Οπως τα ανεκδοτα για το iphone 6-7-8 οταν ειχε βγει το iphone 5 ενα πραγμα!Αντιθετα οι 3d δειχνουν ενα συμμετρικο κινητο με μικρα bezel.Μακαρι να ειναι οπως το δειχνουν αλλα σκεπτομενος την εμμονη της apple με τον αντιχειρα φοβαμαι μην δουμε κανα τηλεκοντρολ..

kostas80

@Gblog_21 αν πας στη πηγή της είδησης θα δεις οτι τα σχέδια δεν ειναι οπως παρουσιαζονται εδώ. Οι εικόνες εδώ έχουν παραμορφωθει λόγω σμίκρυνσης…

Stratis

ωραια bezel πραγματικα ειναι ανυπαρκτα στο πλαι

tom

16:9 ratio θα εχει δεν παει πιο μαρκοστενα. Αντε να δουμε ολο φημες σκιτσα κλπ. Θελω να δω μεγεθος και καινουρια χρησιμα features οχι τυπου siri. Εγω θελω να παρω iphone αλλα επειδη θα το προτιμω απο τον ανταγωνισμο οχι επειδη ειναι iphone. Μεχρι στιγμης τροχοπεδι αποτελει το μεγεθος αν αυτο αλλαξει ειμαι αυτοματα 100% πιο διαθεσινος να πειστω απο την apple. Θελω ομως και καλη μπαταρια και πολυ καλο σχεδιασμο. Γιατι το htc one m8 εχει αρχισει και με πειθει

Batman

Πολύ όμορφο ειδικά το μάυρο μοιάζει για κινητό του Batman.Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα αναιρέσει αυτό που είχε πει η Apple για τον αντίχειρα και την ιδανική βολική απόσταση που έχει σύμφωνα με εκείνους π.χ. το iphone 5.Για να δούμε τι θα σκαρφιστούν

Gblog_21

@kostas 80 εχεις δικιο.Αλλα και παλι στις 3d εικονες εχουν μικρυνει λιγο τα bezel σε σχεση με τα σχεδια και εχουν πετυχει ενα πολυ πιο συμμετρικο και ομορφο σχεδιο.

Sot11

Οι φωτογραφίες επάνω ειναι υπέροχες, τα σκίτσα πάλι άθλια!

Petros

Μπορεί να είναι κάπως έτσι … https://www.nowhereelse.fr/photo-coque-iphone-6-foxconn-96001/

Rocket

Ενα iphone με μεγαλυτερη οθονη θέλει ο κόσμος τοσο καιρο!!δωστε το στον λαο!
και σκουπιστε μια και καλη τις δευτερες εταιρειες!

makis

Υπερβολικα λεπτο για να ειναι αληθινο. Παντως αν οντως σκασει μυτη με 6 mm παχος, full hd οθονη με μειωμενα bezels, και διαφορες βελτιωσεις και πρωτοτυπιες πανω σε touch id και camera (καπου ειχα διαβασει για focus ενω εχει τραβηχτει η pic) τοτε το πιο πιθανο ειναι να εχουμε μια συσκευη που θα σπασει ταμεια απο τις πρωτες κιολας εβδομαδες κυκλοφοριας της.

Thodoris

Σαν πλακουτσωμένο iPhone 3 είναι

Nio

Ενα ανανεωμενο τηλεκοντρολ….

Στέλιος

Eμένα πρωταπριλιάτικο αστείο μου θυμίζει…

Alexis

Άσχετο το σχόλιο μου άλλα θα το πω! Σήμερα που πήγα για καφεδάκι ήμασταν μια παρέα μέσω κοινών γνωστών και πιάσαμε την κουβέντα των smartphones! Έχω έχω Note 2 αυτήν την περίοδο η κοπέλα μου το s4! Ένα παιδί που πούλησε το iphone 4s και ψάχνεται για android ένα άλλο παιδί που είχε το iphone 4s και μια κοπέλα με ένα Nokia lumia 810. Τελικά όντως οι πελάτες τις apple δηλώνουν τυφλή υποταγή! Δεν ήξερε τπτ για την εταιρία ούτε για το κινητό και έλεγε ότι μόνο που έχει πάνω του το μήλο τα σβήνει όλα. Επίσης ότι είναι κινητό για επιχειρηματίες (αυτός άνεργος) και ότι οι πλούσιοι το έχουν μόνο (το πήρε 250 ευρώ μεταχειρισμένο)! Το note 2 δεν ήξερε καν ότι υπάρχει και το s4 ίσα που το είχε ακουστά! Φυσικά θεωρούσε το iphone 4s πολύ ανώτερο του s4 και του note 2 κατά πολύ! Δν είπα τίποτα δεν άνοιξα καν θέμα για αυτό απλά ήθελα να δω πως σκέφτονται κάποιοι που έχουν iphone συσκευή! Η κοπέλα που είχε το Lumia το θεωρούσε άχρηστο μπροστά στο iphone και το android της φαινόταν πολύ δύσχρηστο και δύσκολο! Και τέλος όλα τα κινητά πέρα του iphone είναι παντόφλες και είναι… Συνέχεια »

makis

@Alexis εισαι πολυ λαθος. Επειδη ηταν ενας ασχετος δεν μου λεει κατι αυτο. Η apple γενικα ειναι μια εταιρια πρωτοπωρος στον χωρο της τεχνολογιας. Τις περισσοτερες εξελιξεις πανω στην ιδεα του pc τις εχει φερει η apple ( αν google-αρεις για την ιστορια της apple θα καταλαβεις τι εννοω). Ομως η apple εχει τρεις βασικες αδυναμιες:
1. ειναι σχετικα ακριβη
2. εχει “εσωστρεφες” λογισμικο ( τοσο σε επιπεδο itunes οσο και σε επιπεδο επικοινωνιας με αλλες συσκευες εκτος απο apple που ειναι πρακτικα ανυπαρκτη)
3.τα προιοντα της ειναι hardly upgradeable ( οσοι εχουν imac-κωστας βλαχακης πχ :P- ή macbook pro retina ή ακομα και air ξερουν πολυ καλα οτι για να αλλαξεις μια ram πρεπει να αποσυναρμολογησεις ολο σχεδον το μηχανημα )
Κατα τα αλλα respect στην apple. και πιστεψε με δεν δουλευω σε mac !

Alexis

@Makis σε τι ειμαι λαθος; Ειπα “καποιοι” σκεφτονται ετσι που εχουν iphone συσκευη. Όχι όλοι!
Αλλά ίσως οι περισσότεροι! Δεν λεω πως η apple είναι άχρηστη εταιρία ούτε ότι δεν εχει προσφερει τπτ στον χωρο της τεχνολογίας! Απλα για μενα τα iphone δεν αξιζουν! Ενω ipad που εχει και η κοπελα μου (ειχε ενα asus tablet πριν) και τα imac ειναι κορυφαια! Δεν κατηγόρησα κατι. Ηταν απλως μια κουβεντα που καναμε! ότι δλδ ο συγκεκριμενος πηρε το κινητο χωρις να γνωριζει τπτ για αυτο και χωρις να εχει δοκιμασει καποιο αλλο smartphone! Κοινως το πηρε για την μοστρα!

makis

@Alexis that’s true. Αρκετοι παιρνουν iphone για τo show off. Αλλα μιας και ανεφερες τα ipad, πιστευω σε tablet ειναι η καλυτερη επιλογη. Αρκετα apps εχουν σχεδιαστει αποκλειστικα για ipad. Καμια αλλη εταιρια δεν το κανει αυτο. Γενικα, η apple σου δινει αρκετα τετοια plus τα οποια φυσικα τα αντιλαμβανεσαι μακροπροθεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.