iPhone 6 SE (όχι iPhone 7): Πέρασε από το Geekbench

Για πάρα πολλούς μήνες αναφερόμαστε στις επερχόμενες ναυαρχίδες της Apple ως iPhone 7 και iPhone 7 Plus, θα ονομαστούν όμως έτσι τελικά; Πριν από αρκετό καιρό είχε εμφανιστεί ένα κουτί στο οποίο το όνομα του νέου iPhone αναφερόταν ως iPhone 6 SE.

Στο κουτί θα μπορούσε κάλλιστα να έχει γίνει Photoshop (αν και διέρρευσε ξανά εχθές), όμως όλες οι φήμες και οι διαρροές συμφωνούν ότι η Apple δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές στο design, όπως θα περιμέναμε μετά από δυο χρόνια. Επομένως δεν είναι απίθανο να κρατήσει τις ονομασίες iPhone 7 και iPhone 7 Plus για του χρόνου, όταν θα γιορτάσει τα 10α γενέθλια του iPhone και ήδη οι φήμες μιλούν για μεγάλες αλλαγές.

Σύμφωνα με πηγή από την Κίνα, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια της ένα prototype του επόμενου iPhone και το πέρασε για test από το Geekbench, το κινητό στα αποτελέσματα αναφέρεται ως iPhone 6 SE και τρέχει iOS 10. Tο iPhone iPhone 6 SE έδωσε σκορ 5210 πόντους σε multi-core test και 3042 σε single-core, ενώ το iPhone 6s ήταν στα 4427 και 2542, αντίστοιχα, επομένως περιμένουμε το νέο A10 chip.

Η ίδια πηγή μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για το μη ανακοινωμένο iPhone 6 SE ή όπως ονομαστεί, λέγοντας ότι φέτος δεν θα δούμε το πολυσυζητημένο capacitive Home button καθώς το prototype έχει το φυσικό κουμπί που έχουμε συνηθίσει, ωστόσο θα δούμε True Tone οθόνη όπως στο iPad Pro 9.7 ιντσών. Το μέγεθος των οθονών παραμένει στις 4.7 και 5.5 ίντσες. Το μεγαλύτερο μοντέλο θα έχει διπλή κάμερα στην πλάτη, οι διαφορετικές κάμερες θα χρησιμοποιηθούν για διαφορετικά εστιακά μήκη.

Τέλος, αναφέρεται ότι η Apple θα συνεχίσει να πουλά τα iPhone 6s όταν κυκλοφορήσει τα 6 SE, αλλά θα κρατήσει μόνο το ασημί και το γκρι χρώμα, ενώ το χρυσό και το ροζ χρυσό θα είναι αποκλειστικά για τα νέα μοντέλα.

iphone 6 se benchmark, iPhone 6 SE (όχι iPhone 7): Πέρασε από το Geekbench

iphone 6 se benchmark, iPhone 6 SE (όχι iPhone 7): Πέρασε από το Geekbench

iphone 6 se benchmark, iPhone 6 SE (όχι iPhone 7): Πέρασε από το Geekbench

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Zois

Οπότε συνολικά για μια πενταετία το ίδιο σχέδιο κάθε επόμενο αντίγραφο του προηγούμενου και της Samsung μοιάζουν αλά δεν είναι ίδια υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Fotis

Που την είδες την αντιγραφή μην ξεχνάς ότι το 6σ πάτησε κάτω το νότε 7

Giannis

Και μετά από αυτό το μοντέλο αφού βγάλαμε το 6…το 6s..και τώρα το 6se θα βγάλουμε το 6sed για να κρατήσουμε την ονομασία του 7 για αργότερα 🙂 🙂 🙂

kostasb16b

ετσι όπως φαινεται δηλαδή θα βγει το ιδιο με άλλη κεραια και καλυτερο επεξεργαστη και διπλη καμερα στο μεγαλο..

η θα βγει και το SE και 7?

Arrow

Τι έχουν πάθει εκεί στην Apple ?????

Zois

Στην Apple πάντα έχαναν λάδια αλά τώρα μην ανησυχείτε δεν χάνουν πια γιατί τα έχουν χάσει όλα.

Αντιαριστερος

iPhone 6 SE = iPhones 6 Shit Edition

forneverarrow

Επειδή όποιος έχει iPhone από το 5s και μετά δεν έχει πρακτικό λόγο να το αλλάξει με κάποιο νεότερο, η Apple παίζει με τα σίγουρα. Μάλλον δε θέλουν να ρισκάρουν βγάζοντας το 7 γιατί οι πωλήσεις δε θα είναι οι αναμενόμενες. Μιλά πάντα με βάση την κοινή λογική. Η Apple έχει μια γκάμα συσκευών που στην ευρωπαϊκή αγορά δεν πάνε κάτω από τα 499€. Με τόσα λεφτά δεν βρίσκω λόγο να μην επιλέξω κάτι από Android, το οποίο σαν λειτουργικό είναι απαράδεκτο σε πολλά θέματα (πρώτο η μηδενική διάδοση των αναβαθμίσεων), ωστόσο οι συσκευές αντίστοιχου κόστους με ένα iPhone είναι απλά πολύ πιο συμφέρουσες. Για την Αμερικάνικη αγορά που δίνουν τα iPhone δώρο με προγράμματα 30 δολάρια το μήνα μπορεί να ισχύουν άλλα, όμως και εκεί κάπου έχουν φρενάρει οι πωλήσεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ

ξερουν οτι το φετινο θα κανει πολυ χαμηλες πωλησεις για iphone, λογικα λιγοτερες και απο του 6s.Ειναι γνωστο πλεον σε πολλους οτι το ’17 θα εχει μεγαλες αλλαγες συνεπως κρατανε το iphone 7 για τ χρονου πραγμα το οποιο μου φαινεται κ το πιο σωστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.