iPhone 6 Plus teardown από το iFixit

Τα παιδιά από το δημοφιλές iFixit παρέλαβαν από τους πρώτους ένα iPhone 6 Plus και προχώρησαν στην αγαπημένη τους διαδικασία, την αποσυναρμολόγηση. Από τα όσα ανακάλυψαν στο εσωτερικό του νέου iPhone προκύπτει ότι η μνήμη RAM είναι 1GB (το ίδιο και στο iPhone 6) και η μπαταρία του 2915 mAh (στο iPhone 6 είναι 1810 mAh). Δείτε τις φωτογραφίες.

iPhone 6 teardown, iPhone 6 Plus teardown από το iFixit

iPhone 6 teardown, iPhone 6 Plus teardown από το iFixit

iPhone 6 teardown, iPhone 6 Plus teardown από το iFixit

iPhone 6 teardown, iPhone 6 Plus teardown από το iFixit

iPhone 6 teardown, iPhone 6 Plus teardown από το iFixit

iPhone 6 teardown, iPhone 6 Plus teardown από το iFixit

iPhone 6 teardown, iPhone 6 Plus teardown από το iFixit

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris

1GB RAM… Ενταξει, δε θα εχει θεμα με το iOS 9, με το iOS 10 ολο και καποιο θεματακι θα εχει, ρωτηστε το κακομοιρο το iPhone 4 και το iPhone 4S με την περσινη και τη φετινη αναβαθμιση αντιστοιχα. Τουλαχιστον οταν βγαινει για το Nexus ενημερωση, δεν εχει αυτα τα χαλια σε καμια περιπτωση. Κατα τ’αλλα “τι να τα κανω τα 2GB RAM και το Quad Core;”…

ElefteRios

μαλιστα.. 1 GB ram οποτε μιλαμε για αναβαθμισεις μαζι με το 5S. Οταν σταματησει το ενα σταματαει και το αλλο μιας και εχουν πρακτικα πανομοιοτυπο hardware. το ιδιο ¨κολπακι¨ που εκανε η μηλια και με το 5 που ηταν κοπια του 4S. Πιστευω πως αν καποιος επιλεγει απλ που ουτως η αλλως μπορεις να αναβαθμιζεις καθε δευτερη γενια,καλο ειναι να αναβαθμιζει στα S μοντελα που δεν εχουν τα εκαστοτε καθακια της πρωτης εκδοσης.

J

@thodoris μια χαρά τρέχει το iOS στο iPhone 4s μου

Giatampaza

μια χαρά και δυο τρομάρες τρέχει

tve

Μου αρεσει που εχετε ολοι αποψη για το πως τρεχει το καθε iphone..
Και βγαλατε το συμπερασμα απο την τεραστια εμπειρια που εχετε στα iphone δηλαδη 4 λεπτα στο public.. καλα πατε!!

Thodoris

@tve ενώ εσείς που βλέπετε Lags ακόμα και στο Nexus 5, είναι επειδή το δουλέψατε 5 λεπτά στη Wind… Περαστικά σου και καλά Lags!

Xristos

Οι αναβάθμιση που δίνει στο λογισμικό της η apple ειναι ο τρόπος της εταιρίας για να σε αναγκάσει να πάρεις καινούργιο κινητό καθιστώντας το ήδη υπάρχων κινητό σου άχρηστο .
Εχω iPhone 4 και οταν το πήρα είχε το ios 5 , κάθε φορά που έβαζα καινούργιο iOS έστελνα το κινητό μου στα σκουπίδια χωρις να ξέρω και μόλις έφτασα στο ios7 το κινητό μου ήταν ποιο αργό και android των 100 ευρώ ούτε τις βασικές λειτουργίες . Για αυτο προσοχή μην περνάτε κάθε φορά οτι σας δίνει η aplle δεν ειναι πάντα για την υποστήριξη σας ….ειναι για να σας κάνει να αγοράσετε το επόμενο μοντέλο .

Ε δεν νομίζω η apple με κάθε νέο ios να σαμποταρει τα ιδια τα τηλέφωνα της!!!. Απλος κάθε φορά βαρενει το λειτουργικό με εξτρα δυνατοτητες που επιβαρύνουν το hardware. Το ίδιο συμβαίνει με κάθε εκδοση android πού ζητάει ολλο καί κάτι καλύτερο από το hardware.

tasos

Ναι μεν σε αναγκαζει να παρεις το καινουριο λογο των νεων λειτουργιων ( ολες οι ετεριες ετσι κανουν , καλυτερα να εχει νεες δυνατοτητες και ολες στο ιδιο μοντελο παρα οπως η samsung που εχει 10.000 μοντελα που το ενα ειναι καλο για φωτογραφιες το αλο ειναι καλο για παιχνιδια και το αλο για μοστρα ) αλλα μην συγκρινετε παλια μοντελα , ειναι λογικο να μην τρεχουν οπως ετρεχαν τοτε πχ βαλτε windows 8 σε μηχανημα του 2005 . Ημουν με το iphone 3G 5 χρονια και ακομα δουλευει απλος εσπασε η οθονη και πηρα iphone 4 ενω ειχε βγει το 5s . Αν και ειμαι αππλακιας δεν θα καθομαι να αγοραζω οτι μου βγαζει παρα μονο οταν εγω το κρινω καλο . Παντως σε εμενα το ιος 7 δεν κολαει καθολου στο 4ρι , απο οτι εχω καταλαβει οσοι λενε οτι κολαει τους εχει μπει στο μυαλο μονο και μονο επιδη θελουν να παρουν καινουριο και θελουν να εχουν μια αιτια ! οσο για το iPhone 6 πολυ καλο φαινεται μεσα στην βδομαδα θα το εχω ( δεν το εχω αγορασει το εχουμε παραγγηλει σαν εταιρια ) αν και δεν ηθελα και τοσο να παρω καινουριο αλλα λογο του… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.