iPhone 6, θα παρουσιαστεί στο WWDC μαζί με iOS 8 και το νέο OS X; [update]

H Apple ετοιμάζεται πυρετωδώς για το παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2014 που θα γίνει την Δευτέρα στο San Francisco. Ήδη γνωρίζουμε ότι σχεδιάζει να παρουσιάσει iOS 8 και το τελευταίο OS X 10.10 και τώρα μέσα από ένα video που διέρρευσε μαθαίνουμε ότι ίσως παρουσιάσει και το iPhone 6.

Για το επερχόμενο iPhone 6 ακούμε πολλές φήμες εδώ και καιρό και έχουμε δει διάφορα dummies αλλά το ότι μπορεί να πaρουσιαστεί στο WWDC μάλλον είναι κάτι που δεν περιμέναμε. Στο παρακάτω video βλέπουμε τη σκηνή του Moscone Center στο San Francisco και από πίσω ένα video στο οποίο τρέχουν κάποιες διαφάνειες. Αν και διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα βλέπουμε το iPhone 6 από διάφορες πλευρές, έχει ασημί χρώμα και στρογγυλεμένες άκρες όπως τα iPads.

Να υπενθυμίσουμε ότι το event θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 8 ώρα Ελλάδος και θα έχει live streaming.

Update
To video το οποίο κυκλοφόρησε εχθές τελικά αποδείχθηκε πως δεν είναι πραγματικό.


, iPhone 6, θα παρουσιαστεί στο WWDC μαζί με iOS 8 και το νέο OS X; [update]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
P

Στο banner με το ios 8 η φωτό με την υποβρύχια λήψη μήπως ειναι ο προάγγελος για ένα iphone αδιάβροχο ;

lefteris

Ενθουσιάζομαι επικινδυνα!! οποτε ερχεται το νεο iphone και το νεο ios!! Μακάρι να ναι ομορφο και με μαζεμενα περιθωρια και οχι σαν το μαυρο χαλι των dummy.. να δουμε αν θα αξιζει η μεταβαση απο το 5S.. Και να ρθει επιτελους και το jb 😉

Sot11

Για να δούμε τι θα κάνει και η apple γιατι απο όσα παρουσιάστηκαν το 2014 μόνο το g3 και το lumia 930 με εντυπωσίασαν!

Stylianos

Παιδια μου φαινεται οτι ειναι διαφορετικο απο αυτα που διερευσαν. Η ακρη ειναι πιο στρογγυλεμενη απο αυτα που διερευσαν.

Stylianos

Πιο στρογγυλεμενη σε αυτα που διερευσαν ηθελα να πω

J

Με το σήμα της απλ πάνω γίνεται πολύ ωραίο και καλύτερο απο τα dummies

nikmour

Διάβασα σήμερα στο verge.com ότι η apple ετοιμάζει κάτι που λέγεται living blocks ή κάτι τέτοιο. Δηλαδή για ακόμη μία αναβάθμιση αντιγράφει WP, όπως έλεγε και ο ίδιος ο αρθρογράφος. Και ξέρουμε όλοι ότι κάνει η apple στο theverge.com το προπαγανδιζουν (ή όπως είπε ένας χρήστης apple shits gold here)

Nick10

Φίλε nikmour μπορείς να μου πεις
που συγκεκριμένα διάβασες το άρθρο ( αν μπορείς δώσε ένα link)
just because I wanna know 🙂

zach

Θα είναι πολύ καλή φάση να το ανακοινώσει αύριο εκεί που κανείς δεν το περίμενε.. Αλλά πιστεύω θα βγει στην παραγωγή σεπτέμβρη έτσι ώστε να μην ρίξει τις πωλείσεις των 5ς/c. Βλέπω άιγουότσ τον σεπτέμβρη

Sot11

Nikmour γιατι έχουν τα wp living blocks για να τα αντιγράψει η apple; Και βασικά τι ειναι αυτο;

P

Φήμες θέλανε το 4.7″ να βγει πιο νωρίς απο το 5.5″ .. Οποτε πολυ πιθανό να το δούμε το 4.7″ μέσα στο καλοκαίρι με ios 7.x.x και να αναβαθμίζεται το Σεπτέμβριο σε ios 8 μαζί με το 5.5 ….

Merkouris

Θεωρώ λίγο απίθανο να παρουσιαστεί και το iPhone 6 μαζί με το ios8 γιατί συνήθως η Apple αφήνει λίγο χρόνο στους developers για να το αναπτύξουν ! Θα είναι ριψοκίνδυνο να πλασάρει το νέο iphone με προεγκατεστημενο το ios 8 χωρίς να έχει δοκιμαστεί !

GT

φίλε @merkouris θα είχε νόημα αύτο που λες σε περίπτωση που το ios 8 θα ήταν κάτι καινούργιο (όπως ήταν το 7 σε σχέση με το 6), όμως απ’ότι έχω δει οι διαφορές του θα είναι μηδαμινές(health apps , καινούργια apple maps, και κάτι preview και edit apps κλπ)

νικ

@nick10-sot11
κοιτάξτε το σημερινο αρθρο στο phonearena για το ios8 κ θα δείτε όντως ότι αντιγράφει WP η apple.
Μου έκανε κ μένα εντύπωση αν υλοποιήσουν τέτοιο πράγμα κ φαίνεται λίγο έξω απο τα νερά της αυτη η κίνηση.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Merkouris

Συμφωνώ @GT αλλά και πάλι δεν παύει να είναι κάτι καινούργιο!😃

nikos

@Sot11 living blogs υποθέτω(μπορεί να λέω και βλακείς)ότι είναι κάτι σαν τα live tiles των windows phone.Βέβαια αν όντως είναι αυτό η apple δεν θα είναι η πρώτη που θα τα αντιγράφει αφού το έχει κάνει και η HTC στο νέο sense αλλά και η Samsung στα high end tablets.Το αστείο βέβαια είναι ότι σε κανέναν χρήστη android & ios δεν του άρεσαν τα live tiles και τα θεωρούσαν βαρετά όμως όλοι ξετρελάθηκαν με τα αντίστοιχα σε sense και touchwiz!Το ίδιο βέβαια θα κάνουν και οι χρήστες iphone γιατί πολύ απλά είναι κολλημένοι όσο δεν πάει και φοράνε παρωπίδες!Δεν μιλάω φυσικά για όλους αλλά για τις μάζες.

V

Ξερει καποιος σε ποιο site θα εχει live streaming το event ?

Κώστας Βλαχάκης

https://www.apple.com/apple-events/june-2014/ Μόνο μέσα από Apple συσκευή μπορείς να το παρακολουθήσεις. Όλα τα άλλα που ξεπροβάλουν εκείνη την μέρα και ώρα είναι μούφα και το κάνουν μόνο για να κερδίσουν από διαφημίσεις. Το παραπάνω είναι το official.

Τάσος ο Ν.

Αν πάντως ισχύει αυτό, τοτε η apple ουσιαστικά υιοθετεί και εκείνη την πολιτική της παρουσίασης της ναυαρχίδας στο πρώτο εξάμηνο του έτους και την παρουσίαση του “μεγάλου” αδερφού λίγο αργότερα…

Sot11

Παιδιά τα ειδα τα blocks που λέτε, διαβάστε καλύτερα, consept λέει! Και ουτε νομίζω βασικά να κάνει κάτι τέτοιο η apple.

Κωνσταντίνος

Fake το βιντεακι μάγκες, μην τρελαίνεστε…

nikmour

Παιδιά στο theverge.com το είδα ένα από τα θέματα του banner ήταν.

prok5reaper

Ορίστε το concept με τα Blocks…Αυτός ο τύπος το προτείνει ως concept.
https://jaymachalani.com/blog/2014/5/29/pushing-ios

John

Κάψανε την παρουσίαση με το βίντεο ! Πρώτον αν όντως ειναι fake οι μισοί θα ειναι ξεσηκωμένοι και θα ξενερώσουν τρελά όταν θα έχει τελειώσει η παρουσίαση και δεν θα δουν αιφον . Δεύτερον αν υπάρχει έστω και μια μηδαμινή πιθανότητα να παρουσιαστεί χάλασαν την έκπληξη γιατί αν το παρουσίαζαν έτσι στα άκυρα όλοι θα ήταν κάπως έτσι : 😱😮😶😵…..😏 (το ξέρα) . Τέλος πάντων ανυπομονούμε να δούμε οτιδήποτε μας παρουσιάσει και να το κρίνουμε . Θέλω όμως λίγες αλλαγές σε εμφάνιση σε μακ γιατί δυνατότητες έχουν αρκετές ηδη ενώ εμφάνιση ειναι παρόμοια εδώ και αρκετά χρόνια και θα πέθαινα για να Δώ το πολυσυζητημένο iWatch . Άντε παίδες 1 μέρα 3 ωρες 25 λεπτά και 5 δευτερα !!

Makis

Αύριο η apple θα πάρει κυλοτάκια…. :)))….πλάκα κάνω…αλλά για να δούμε κιόλας….

Ntinos

με τοσα που εχουν διαρρευσει (αν δεν ειναι fake ολα οσα εχουν βγει) δεν ειναι και απιθανο να το παρουσιασουν τωρα

nikmour

επειδή κάποιοι τεμπελιάζετε και δεν βρήκατε αυτό που σας είπα. Παρακάτω είναι το link.

https://www.theverge.com/2014/5/30/5761732/this-striking-ios-8-concept-reinvents-the-homescreen

H πλάκα είναι αυτό που λέμε όλοι. Ότι η apple “δανείζεται” από άλλο OS και μετά το ονομάζει καινοτομία (reinvents). Το ότι αυτό είναι ένα concept είναι σωστό αλλά όταν παρουσιάζεται σε ένα τέτοιο site προαγωγό της apple αυτό λέει πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.