iPhone 6, Τον Ιούνιο η έκδοση των 4.7 ιντσών και αργότερα των 5.7;

Συνεχίζεται η φημολογία για την παραγωγή του επόμενου iPhone με δυο εκδόσεις στις 4.7 και 5.7 ίντσες, μιας και o Κινέζος αναλυτής Sun Chyang Xu, κάνει λόγο για το ενδεχόμενο της δοκιμαστικής παραγωγής του iPhone 6 με οθόνη 4.7 ιντσών το Φεβρουάριο με τη μαζική παραγωγή να ξεκινάει το Μάιο και την παρουσίασή του να λαμβάνει χώρα τον Ιούνιο στo Worldwide Developers Conference που διοργανώνει κάθε χρόνο η Apple.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο αναλυτή, δίνοντας έκταση στις φήμες για παραγωγή δύο iPhone 4.7 και 5.7 ιντσών, εκτιμά πως η οθόνη του iPhone των 4.7 ιντσών θα διατηρήσει την ανάλυση που έχουν τα σημερινά iPhone στις 1136×640 pixel, και αν βγει αληθές κάτι τέτοιο, θα έχουμε στην ουσία μια συσκευή με χαμηλότερη ανάλυση αναλογικά με το μέγεθος της οθόνης, ενώ η υψηλότερη ανάλυση θα υπάρξει στη συσκευή των 5.7 ιντσών που πολύ πιθανόν να αποτελέσει την κορυφαία συσκευή της εταιρείας.

Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον μιας και το 2013 η Apple για πρώτη φορά κυκλοφόρησε δυο διαφορετικά μοντέλα, ξεφεύγοντας από τη στρατηγική που είχε υιοθετήσει με την παρουσίαση μιας συσκευής το χρόνο, και μένει να διαπιστώσουμε εαν θα κυκλοφορήσει και φέτος δύο μοντέλα και μάλιστα διαφορετικών διαστάσεων, προσπαθώντας να ικανοποιήσει το αγοραστικό κοινό που επιθυμεί συσκευές μεγάλων διαστάσεων.

Apple, iPhone, iPhone 6, iPhone 6, Τον Ιούνιο η έκδοση των 4.7 ιντσών και αργότερα των 5.7;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jimo

δεν υπαρχει περιπτωση να βγει Iphone πανω απο 4.3 αντε 4.5 ινστες ουτε για πλακα παιδια ! ολα τα αλλα ειναι αυταπατες !!

tech21man

Αν ομως βγει, θα ηθελα να δω τη γνωμη οχι του τμηματος μαρκετινγκ για εκεινη την χαζη διαφημιση με τον αντιχειρα αλλα οσων τοσο καιρο υπερασπιζοταν τις επιλογες διαστασεων της apple.

chris

@tech21man απλα θα σου πει οτι εκτος απο αυτη υπαρχει κι αλλη ιδανικη οθονη…και θα σου το περασει ετσι…

tech21man

Σα το ιδανικο κινεζικο πλαστικο ενα πραγμα?

tech21man

του iphone 5c επρεπε να προσθεσω

Manos

Και θα πανε ολοι οι apple fanboys να δωσουν κανα 1000ρικο οταν βγει, οπως και να ναι, μονο και μονο για να εχει το κινητο τους το μηλο απο πισω! Apple fanboys logic…

Μπαμπης

@Manos

Εσυ ρε φιλε τι ζορι τραβας? Απο το πορτοφολι σου τα παιρνουνε?

ΑΓΓΕΛΟΣ

Εγώ πίεστευω ότι το επόμενο θα είναι σίγουρα στις 4,5 ίντσες γιατί η apple παίζει λίγο πολύ με στρογγυλά νούμερα και δύσκολα θα έβγαζε κινητό με 4,3 ή 4,7 . Τώρα αν κάνει και καμία έκπληξη και βγάλει και μεγάλο iPhone 6 XL τύπου 5,5 ίντσες θα είναι έκπληξη αλλά τέτοια κολοτούμπα έκανε και με το 5c . Όσον αφορά το τέλειο μέγεθος στη διαφήμιση δεν είναι πρόβλημα για αυτό με τις 4,5 γιατί θα πουν ότι το μέγεθος δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου απλά μειώθηκαν τα bezzel και μεγάλωσε η οθόνη .

sosimple

Ρε σαν πολυ αποτομα δεν ανεβαινει το δαχτυλο της apple 🙂 ?

Nio

Αντε ρε apple βγαλε καμια κινηταρα. Εμεινες πισω εξ’ αιτιας του εγωισμου σου.
Πιστευω θα κανει καμια καλη εκπληξη με το 6….

ddr2

Όντως έμεινε πίσω η άπλ, γιατί είναι μεγάλη εξέλιξη και πρόοδος να μεγαλώνεις την οθόνη κάθε χρόνο. Χρειάζεται πολύ R&D…

Εγώ ελπίζω η άπλ να μην βγάλει κινητό τεραστίων διαστάσεων, αλλά να μπορείς να το χειριστείς με το ένα χέρι. Δεν με ενδιαφέρει πόσο μεγάλη ή μικρή θα ειναι η οθόνη του, με ενδιαφέρει να μπορώ να το χειρίζομαι εύκολα με το ένα χέρι, όπως το 5s.

Fox

Αν θέλετε tablet ορισμένοι πηγαίνετε και πάρτε. Τα κινητά πρέπει να είναι όντως ΚΙΝΗΤΑ και να χωράνε σε καμιά τσέπη.

Ζήσης Βαγγελός

Ένα iPhone με 4,7 εννοείτε πως θα μου άρεσε αρκεί να έχει και λεπτά Bezels. Επίσης η τιμή είναι πολύ σημαντική! Μακάρι να δούμε καινούρια πράγματα από την Apple! Να υπάρχει και ποικιλία!

Νικος

Δεν εχετε βαρεθει μερικοι με το που βγαινει μια φημη για iphone να κραζετε για τον αντιχειρα? Τοσα χρονια κραζατε την apple οτι εβγαζε κινητα με μικρες οθονες, τωρα αν το κανει τι σας πειραζει? Δεν το καταλαβαινω αυτο το μισος με την apple μερικοι, οπως επισης δεν καταλαβαινω και με την Samsung. Μακαρι ολες οι εταιρειες να εξελιχθουν προς το καλυτερο, μονο κερδος θα εχουμε. Και οποιος δεν θελει να τα σταξει ας μην τα σταξει δεν μας βαλανε το μαχαιρι στο λαιμο να το παρουμε και να δωσουμε 700 ευρω, αν θελεις το παιρνεις. Ασε που πλεον ολες οι ναυαρχιδες αυτην την τιμη εχουν, τουλαχιστον η apple εχει μεταπωλητικη αξια αργοτερα

CWK

Αφήστε τις σαχλαμάρες δεν θα βγει 5.7 inch iphone! To μόνο που θα κάνει η apple είναι αναλόγως την τεχνολογία να μειώσει τα όρια οθόνης !

Λάζαρος

@Manos η πιο φθηνή εκδοση iphone 6 θα εχει τιμη 750-800 ευρω οπως και ολα τα προηγουμενα μοντελα… τοσο ειχε και το galaxy s4 οταν κυκλοφορησε και το xperia z1… και τοσο θα εχουν και το galaxy s5 και το xperia z2….. και στην τελικη η samsung σου πουλουσε 750 ευρω ενα κομματι πλαστικο…. ενω η apple σου πουλαει ενα “κοσμημα”….. παντα φιλικα… δεν ειμαι apple fanboy η κατι τετοιο…. κατοχος xperia Z1…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.