iPhone 6, πρωτοφανής αριθμός παραγγελιών από την Apple

Το iPhone 6 είναι σίγουρα από τις πιο πολυσυζητημένες συσκευές φέτος κυρίως επειδή η Apple όπως φαίνεται όχι μόνο αποφάσισε να κάνει το βήμα μεγαλώνοντας το μέγεθος της οθόνης αλλά κυκλοφορεί δυο εκδόσεις, 4.7 και 5.5 ίντσες.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι τελικά οι δυο εκδόσεις θα ανακοινωθούν μαζί 19 Σεπτεμβρίου και θα κυκλοφορήσουν 25 του ίδιου μήνα. Σύμφωνα με τα κορεάτικα media, η Apple προφανώς αντιλαμβανόμενη το hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από το μη ανακοινωμένο iPhone 6 είναι πολύ αισιόδοξη για την πορεία του.

Γι αυτό οι παραγγελίες από τους κατασκευαστές φέτος ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Είναι διπλάσιες σε σχέση με το iPhone 5 χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν οι παραγγελίες αφορούν μόνο στο 4.7 ιντσών iPhone 6 ή και στα 2 μοντέλα. Οι αποστολές αναμένονται να αγγίξουν τα 68 εκατομμύρια συσκευές και όπως και να έχει είναι πολύ σημαντική αύξηση και περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει.

Οι συσκευές θα μπουν στη μαζική παραγωγή μέσα στον Ιούλιο και όπως είδαμε τις προηγούμενες μέρες, η Foxconn πέρα από την πρόσληψη 100.000 εργαζόμενων για την παραγωγή του iPhone 6, επιστρατεύει και 10.000 Foxbots.

iphone 6 παραγγελίες, iPhone 6, πρωτοφανής αριθμός παραγγελιών από την Apple

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τακης

25 σεπτεμβριου??????? θα βγουνε και τα 2 μαζι? δεν το νομιζω…αλλα ιδωμεν!
οντως αρκετο hype εχει πεσει!

εχω περιεργια να δω τι θα εχουν κανει με την καμερα…

kostas

@τακης λογικα η καμερα θα παει στα 13mp,ισος δουμε και κανενα laser οπως στο lg g3

@kostas

Η Apple δεν κάνει τόσο τολμηρές κινήσεις. Δεν αποκλείεται να μείνει ο φακός στα 8mpx. Ας μεγαλώσουν τη μπαταρία και ας αφήσουν το φακό ίδιο, δε με χαλάει καθόλου. Και δε χρησιμοποιεί τεχνολογίες που ήδη υπάρχουν, όπως το laser autofocus. Έχει τη δική της φιλοσοφία και στρατηγική.

Λευτέρης

Με τόσο λεπτό design που θέλουν να έχει είναι πολύ δύσκολο να βάλουν μεγάλη μπαταρια.Φοβαμαι ότι κάμερα-μπαταρια θα υστερούν από τα υπόλοιπα.

Τομ

Εχω καταληξει στο εξης, οτι iphone θα παρω μονο αν αποφασισω να επενδυσω σε mac, πραγμα που ειναι αρετα πιθανο αν τα οικονομικα ειναι σε καλη κατασταση. Και βεβαια μονο αν το iphone οντως μεγαλωσει δεν παιρνω 4ιντσο κινητο δεν μπορω απο τις 4.8 να παω πισω στις 4. Οσο γρηγορο ομορφο και απροβληματιστο και αν ειναι.

Vasilis

@tom εγώ σαν κάτοχος του 5s , αλλα και του iPad mini έκανα το βήμα και πήρα τον mac air 11 ίντσες με 799€ και ομολογουμένως είναι φοβερός ο mac σε συνεργασία με ios και με το ios 8 και το continuity θα γίνουν αδέρφια. εαν μπορέσεις κανε το βήμα και θα με θυμηθεις… δεν θα θες και δεν θα σου πηγαίνει το μυαλό πουθενά αλλού… ότι θες ρωτα με!!

@Vasilis

Πολύ σωστός είσαι. Το iOS συνεργάζεται άψογα με OS X γιαυτό και αν μπεις στο οικοσύστημα αυτό και κάνεις δουλειά, τα υπόλοιπα σου φαίνονται της Playskool. Δε συζητάω για τα windows γιατί με πιάνει αναγούλα. Σώθηκα εδώ και 7 χρόνια.

Ioannis

Apple oleeee…

kostas

@Ιάκωβος Μπελώνιας

εχεις δει πως σε καθε αναβαθμηση του iPhone ως συνηθως ανεβαζουν και τα mp,δεν αναφερομαι στις εκδοσης (s) αναφερομαι στο διαφορετικο design του κινητου,οποτε λογικα θα εχουμε και αυξηση των mp στην καμερα ισως και στην μπαταρια καμια 200mha παραπανω,αλλα μην περιμενουμε καμια τρελη διαφορα στην μπαταρια,μακαρι να κανω λαθος αλλα η apple τα τελευταια χρονια δεν μας εκπληση καθολου

nikmour

@Ιάκωβος Μπελώνιας
Άντε πάλι ο κάθε “power user” που χρησιμοποιεί το word και facebook θα μας πει πως ο mac δεν κολλάει πουθενα…

sosimple

Φαινεται το δαχτυλο μεγάλωσε σε πολυ κοσμο αποτομα..

nikmour

Και για του λόγου το αληθές
https://www.macrumors.com/2014/07/09/gartner-pc-shipping-estimates-2q14/
ακόμα και η lenovo. Βρε τους κινέζους τι κάνουν.

Notis

68 εκατομμύρια συσκευές!!!!

tom

Εδώ μάς λείπουν ακόμα και τα βασικά το iphone σάς μάρανε όλους τους από πάνω!!!! Η πλάκα είναι ότι αν σάς ρωτήσω πώς θα το πάρετε, το 90% θα μου πει με πιστωτική κάρτα όπως με πιστωτική βάζετε βενζίνη στο αμάξι σας το οποίο ακόμα το ξεχρεώνετε…Δεν κοιτάζετε λέω εγώ να βάλετε κάρτα στο κινητό που έχετε ήδη, που σίγουρα θα έχετε να βάλετε από πέρυσι τέτοια εποχή…

Θανος

Τομ δεν είμαστε όλοι το ίδιο μην τα ισοπεδώνουμε. Επίσης ο καθένας ξοδεύει όπως το επιθυμεί. Δεν θα σε ρωτήσει κιόλας. Ο άλλος δεν παίρνει ψωμί για να έχει ιφον. Ποιο το πρόβλημα σου.

Nikos

Η κάμερα του 5S ειναι τέλεια!τα 8 mpx ειναι υπαραρκετα!ποτε επιτελους θα καταλαβουν μερικοι οτι τα mpx ειναι θεμα marketing???αυτος που θελει 100mpx να παρει μια dslr να βαλει και εναν τηλεφακο και ας καλυφθει!οκτωβρη θα ειμαι καναδα,ελπιζω να βρω ενα iphone αν ειμαι τυχερος!

@nikmour

Εγώ φίλε μου τουλάχιστον χρησιμοποιώ τα μηχανάκια της Apple για να κάνω web και video, όχι για office και facebook μόνο. Φυσικά πρέπει να τα ξεσκίσεις για να αρχίσει να κρεμάει ένας mac, όπως και τα iphone ipad. Δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο οι συσκευές της Apple σε σχέση με τις υπόλοιπες. Ακόμα και ένας Celeron 300A του 1999 τρέχει ακούραστα office και facebook. Το σκότωσα ε; χαχαχα 🙂

JohnWave

Είναι απόλυτα λογικά να ξεσκίσει σε πωλήσεις το iphone 6. 1ον γιατί απέκτησε μια normal οθόνη 4.7 ιντσών που όλος ο κόσμος ξέρει ότι χειρίζεται άνετα με το ένα χέρι ασχέτως με τα ψέματα πέρυσι της Apple και ασχέτως της προβατοποιημένης υποστήριξης του ψέματος αυτού από πολλούς κατόχους iphone. 2oν γιατί κανείς από τους μεγάλους android ανταγωνιστές δεν έβγαλε φέτος δυνατό smartphone σε αυτές τις ίντσες. Θα πει κάποιος “κι αν λόγω μάπα bezels φτάσει σε συνολικό μέγεθος το Galaxy S5 των 5.1 ιντσών ; ” Ναι δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να συμβεί αυτό αλλά το φετινό Galaxy δεν το θεωρώ δυνατό ατού είτε λόγω design είτε λόγω μικρής προόδου σε σχέση με το S4 είτε λόγω του ότι έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό. Άλλος θα πει “υπάρχει το τέλειο G2 που είναι μεν 5.2 ίντσες αλλά έχει φοβερό συνολικό μέγεθος”. Ναι συμφωνώ αλλά αναφέρομαι σε φετινά 2014 μοντέλα. Άλλος θα πει “υπάρχει το compact της Sony”. Δεν σχολιάζω σε αυτό γιατί δεν θέλω να τσακωθώ με τους οπαδούς της Sony. Άλλος θα πει “Θα έρθει το Lumia 830 και θα κυκλοφορήσει σύντομα το super Lumia 930!”. Ναι…και ο πρώην κάτοχος iphone με το άψογο appstore θα μεταβεί στο appstore… Συνέχεια »

Vasilis

@tom εδω είναι τεχνολογικό σάιτ όπου ο κάθε ένας σχολιάζει , επιθυμεί , κάνει έρυνα αγοράς για μελλοντικές του αγορές κλπ…τώρα εάν εσύ ή και εγω ακόμα δεν έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε κινητό των 600-700 ευρώ δεν σημαίνει πως είναι όλοι έτσι!!! Προσωπικά εάν τα οικονομικά μου ήταν για να βγάζω με το ζόρι τις 20 από τις 30 μέρες του μήνα δεν θα έμπαινα απο θεμα διάθεσης ουτε να δω τι γράφει το techblog. Λοιπόν μην κρίνεις εξ ιδίων και μην κατηγορείς τον τρόπο που κάποιος θα διαθέσει χρήματα… Ακόμα και οι πιστωτικές στις μέρες μας προυποθέτουν οικονομική ευμάρεια για να τις υποστηρίξεις by the way

tom

@Θάνος ευχαριστώ που με διεκολύνεις και το λες και ο ίδιος οτί πολλοί δεν έχουνε να φάνε και παίρνουν iphone.Φυσικά είναι δικαίωμά τους και προκαλέι κύμα γέλιου για τα μυαλά που κουβαλάνε.
@Vasilis Η ενημέρωση στο techblog δεν έχει να κάνει με το πόσα χρήματα διαθέτει ο καθένας ούτε προυποθέτει ότι θα πρέπει να αγοράζεις κάποιο κινητό για να διαβάσεις και να σχολιάζεις τα άρθρα. Όσον αφορά αυτό που είπες με τις κάρτες, οι πιστωτικές προυποθέτουν πλασματική οικονομική ευμάρεια…Το έχουν όλοι καταλάβει εδώ και καιρό αλλά συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο με τις κάρτες..Οπότε σου λεω φίλε μου ότι αν γνώριζες ότι τα παιδιά σου σήμερα δεν θα είχαν δουλειά, μάλλον δεν θα προτιμούσες τις πιστωτικές κάρτες ούτε θα έλεγες ότι φέρνουν οικονομική ευμάρεια…άλλα είναι τα πράγματα που φέρνουν οικονομική ευμάρεια..πολύ πιο ουσιαστικά.

Notis

Αλλα ειναι τα πράγματα που φέρνουν οικονομική ευμάρεια? Τι λες? Δεν βγαίνει κανένα νόημα από τα γραφομενα σου. Κανείς γενίκευση σε όλα. Η πιστωτική ειναι απίστευτο εργαλείο για έναν άνθρωπο που δεν χρωστάει έχει τακτοποιημένη τη ζωή του τη δουλεια του το αμάξι του. Δεν ξέρω σε ποιους νομίζεις οτι απευθύνεσαι αλλα αν εσύ ΤΡΑΒΑΣ ΖΟΡΙΑ στη ζωή σου δεν σημαίνει οτι τραβάμε όλοι.
Επειδη έχω δυο πιστωτικές ποτε δεν είχα πρόβλημα γιατί πάντα ενεργουσα μέχρι εκεί που με έπαιρνε. Τέλος το τι θα αγοράσει ο καθενας μας δεν νομίζω να σε αφορά και το αν θα γελάσεις ή όχι λιγο με ενδιαφέρει.

johnkm

Άντε πότε να βγεί το τιμημένο να γίνουμε………….

Rizo

Ρε παιδιά τι κάθεστε και τσακωνεστε για τα 700€? Αυτή θα είναι μια νορμάλ τιμή που οκ, οποίος θα έχει τα χρήματα θα το πάρει.
Να ανησυχείτε μην βγει στο χιλιάρικο και πάνω! Γιατί ξέρει η Apple.. κοτζάμ 4.8″ είναι αυτές! Θα ρουφήξει αίμα! 😀

tom

@Notis αν είχες όπως λές χρήματα και ενεργείς πάντα μέχρι εκεί που σε παίρνει, τότε μάλλον δεν θα υπήρχε καν λόγος να έχεις πιστωτικές κάρτες. Γιατί δεν πληρώνεις μετρητοίς; Ο μόνος λόγος ύπαρξης τις πιστωτικής είναι για να την χρησιμοποιείς όταν δεν έχεις χρήματα..Για να μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. Με τις πιστωτικές ξέρω κι εγώ να παίρνω σπίτια,αυτοκίνητα,κτλ κτλ…Να ζω σε μια μεγάλη φούσκα πιστωτικών που κάποτε θα σκάσει.. Όσο για το τρίπτυχο ζωή,δουλειά και αυτοκίνητο δεν το σχολιάζω καν. Όποιος εντάσει σε μια “επιτυχημένη ζωή” το αυτοκίνητο μάλλον θα πρέπει να είναι πολύ αποτυχημένος σε αξίες ζωής. Μάλλον δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει με το ποιος θα γελάσει μαζί μου αλλά με το ποιος θα κλάψει μαζί σου τελικά, με αυτά που γράφεις και κυρίως με τον τρόπο που τα γράφεις.

Vasilis

@tom δεν θα ανοίξουμε φιλοσοφιες ζωής τωρα! Εν μέρει εχεις δίκιο, όμως η αρχική σου τοποθέτηση κατα φερόμενος σε αυτους που θελουν να κανουν τέτοιες αγορές ηταν άστοχη! Παρόλο την κρίση υπαρχουν , πίστεψε με, αρκετοί που ασχολούνται με το χόμπι που λεγεται “νεο κινητό καθε 12 μήνες”. Τώρα το πως το κάνουν δεν σε αφορά!!! Εγω μπορώ να το κάνω , δεν γουσταρω σκυλάδικα ούτε ακριβά ρούχα αλλα σκάω για την πάρτη μου 600€ καθε χρόνο για να παρω το Χ,ψ iphone! Γουστο μου καπέλο μου, ουτε τα χρωστάω σε σενα ουτε δεν εχω να φαω! Τώρα όσον αφορά τις πιστωτικές , η ορθή χρήση τους (που περιλαμβάνει και την άμεση εξυπηρέτηση τους κάθε μήνα) προϋποθέτει να έχεις υγιή οικονομικά, πως να το κάνουμε τωρα, διαφορετικα μπαίνεις black list και οχι iphone , ουτε τσίχλα δεν αγγίζεις!

nikmour

@ Ιάκωβος Μπελώνιας

τα ξεσκίζεις τα μηχανήματα σου χαχαχαχα! Αυτά που χρησιμοποιείς έχουν γελοίες απαιτήσεις. Εγώ χρησιμοποιώ ταυτόχρονα AutoCAD, archicad, πρόγραμμα ενεργειακής μελέτης, opera με πέντε tabs, word, adobe και σε σύνδεση το κινητό και φυσικά torrent. Είναι κάτι που είπε σε κάτι που είπε ένας απλός φίλος σε αλλο thread. Νομίζετε ότι είστε heavy users ενώ αυτα που τρέχετε έχουν χαμηλές απαιτήσεις. Χαχαχα ανύπαρκτοι Lenovo ρεεεε.

Notis

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιατι έχεις γενικά τόσο μίσος και κομπλεξισμό απέναντι στους άλλους? Πιστευεις ότι γυρω σου δεν υπάρχουν άτομα που τα χουν και περνούν καλά? ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ! ΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ είπα ότι θα γελάσω μαζί σου? ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ? Είπα ότι ΕΣΥ και να γελάσεις με ενδιαφέρει λίγο. Τι είναι αυτά που γράφεις? ΠΟΤΕ είπα ότι οι αξιες στη ζωη είναι το αυτοκινητο. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ? Είπα ότι ένας ανθρωπος που δουλεύει και έχει με τον κόπο του αγοράσει ένα σπίτι ένα αυτοκινητο μπορεί να κάνει και σωστή χρήση της πιστωτικής. ΑΠΟ ΠΟΤΕ αγοράζεις σπίτι με πιστωτική ή αυτοκινητο. Να θα πήγαινα στην αντιπροσωπεία και θα έδινα 22000 με πιστωτικη και δοσεις. ΜΑΛΛΟΝ εννοεις τα δάνεια. Αυτά μάλιστα έχουν κλείσει σπίτια αλλά ΠΑΛΙΑ τωρα δεν δινει εύκολα καμία τράπεζα. ΠΟΤΕ επίσης ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ? ΠΟΤΕ? ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΖΩΗ και δεν ζορίζομαι. Αυτό που σου εξηγώ είναι ότι αν εσυ περνάς δύσκολα τη συγκεκριμένη περίοδο δεν σημαίνει ότι περνανε όλοι. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? Επίσης αν εσυ ξέρεις περιπτώσεις ατόμων που δεν κάναν καλή χρήση πιστωτικής δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν όλοι. ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ τις ζωες των αλλων σταματα να αναρωτιέσαι αν έχουν… Συνέχεια »

tom

@Notis μάλλον άλλος έχει τον κομπλεξισμό. Και κοιτάζει με λέξεις με κεφαλαία γράμματα να επιβληθεί γιατί απλά δεν έχει επιχειρήματα να επιβληθεί. Κοιτάζει με προσβολές και χαρακτηρισμούς να επιβληθεί. Όσο για τη “σωστή χρήση” της πιστωτικής δεν υπάρχει. Απλά δεν έχεις τα χρήματα ή τα χρειάζεσαι για πιο βασικές ανάγκες και δίνεις την πιστωτική τη δεδομένη στιγμή γιατί απλά δεν μπορείς τα μετρητά. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Και όσο για αυτούς που λες ότι είναι μίζεροι και κακομοίρηδες μάλλον αυτοί που έχουν πολλά είναι συνήθως μίζεροι και τσικουνεύονται και το παραμικρό ευρώ.. Οι υπόλοιποι μια χαρά άνθρωποι είναι και με αξίες που δεν αποκτώνται με χρήματα. Αλλά για εσένα κακομοίρης είναι αυτός που δεν έχει χρήματα. Για εσένα τα δάνεια μόνο κλείνουν σπίτια. Οι πιστωτικές ποτέ. Μην το ξαναπεις αυτό. Επίσης λες να μην ασχολούμαι με τους άλλους κι εσύ τι κάνεις αυτή τη στιγμή;; ασχολείσαι μαζί μου. Κάτσε λοιπόν στο εγώ σου γιατί σε αυτό έχεις μάθει να είσαι. Να περνάς καλά και ο γείτονας σου να πεθαίνει της πείνας και να μην σου καίγεται καρφί. Κι όχι μόνο ο γείτονας σου. Ο φίλος σου.. ο δικός σου άνθρωπος..αλλά αφού εσύ περνάς καλά τι μάς νοιάζει ε;;; άσε… Συνέχεια »

Johnkm

Τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι το νέο iPhone 6 θα συνοδεύεται με δώρο μια πιστωτική κάρτα από ΤΡΑΠΕΖΑ της αρεσκείας μας και όταν το κινητο καταλαβαίνει ότι γίνεται λάθος χρήση της πιστωτικής θα μας απαγορεύει να κάνουμε συναλλαγές..μιλάμε για επανάσταση και πραγματικά θα ειναι χρήσιμο εργαλείο για αυτούς που χρησιμοποιούν τις πιστωτικές τους κάρτες με λάθος τροπο. Γιουπι

Notis

βλέπω περιμένεις όπως το παιδάκι τα χριστούγεννα το δώρο του να σου απαντήσω. ΔΕΝ θα σου απαντησω όμως γιατί φεύγω σε μια εβδομαδα για διακοπες και δεν θέλω να εχω τύψεις. Καλο σουυυυ καλοκαιρι.

tom

Ετσι κι αλλιως δεν θα σου απαντουσα ουτε κι εγω αν μου απαντουσες παλι.Απλα εχουμε διαφορετικη αποψη σε καποια πραγματα. Καλο καλοκαιρι και σε σενα.

Samsung_not

Μου αρέσει η υποκρισία ολων εδώ μέσα που κραζουν το iPhone. Δλδ όταν ο χρήστης κάθε εταιρείας πληρώνει τις ναυαρχίδες και κάθε αλλη ακριβή συσκευή 600+ είναι καλύτερος; Και δεν θέλω να το πάμε το παιχνιδι στα specs (γιατί ξέρουμε οτι τα android phone έχουν καλυτερα specs), γιατί στην τελική όλοι αγοράζουν ενα προϊόν που εξυπηρετεί τις ίδιες αναγκες. Το θέμα που θα έπρεπε να συζητάμε είναι ο άκρατος καταναλωτισμός και απο την αλλη η προσπαθεια των εταιρειών να απαξιωνουν ενα καλό προϊόν μετα απο ενα χρονο. Και όχι tom δεν είσαι πιο έξυπνος και μοναδικός αμα δεν αγοραζεις apple. Όλοι το ίδιο είμαστε στην κατανάλωση απλα οπου γουσταρει ο καθένας

Γιάννης

Μου αρέσει που κράζεις την υποκρισία των άλλων και χρησιμοποιείς ως ψευδώνυμο Samsung_not. Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί η Apple μου είναι αδιάφορη ως μάρκα , δεν θα αγόραζα ποτέ προϊόν της γιατί δεν με καλύπτουν.

Samsung_not

@Γιαννης αν κατάλαβες οτι είπα κάτι θετικό ή αρνητικό για την Apple σου βγάζω το καπέλο. Ίσα που είπα τα android έχουν καλυτερα specs. Και δεν εχω iPhone αλλα nexus 5 γιατί θεωρώ τραγικά τα ποσά για κάτι που μπορείς να βρεις με λιγότερα λεφτά. Και το μονο που ειπα ηταν μια καθαρη αποψη για τον καταναλωτισμο. Αλλά πως φαίνεται ο προβατοποιημένος οπαδός που είδε ενα “κωμικο” ψευδόνυμο και τον πήραξε. Μάλλον έχω αθηναϊκές πινακίδες ξέρεις εσύ.

BraveNewWorld

Ωραίος Samsung_not! με τον κάθε οπαδό εδώ μέσα που έρχεται να μιλήσει και καλά αντικειμενικα! Γιαννης απορω απο που βγήκε η επιθεση σου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.