iPhone 6, video δείχνει την πίσω πλευρά της αυθεντικής συσκευής;

Σύμφωνα με πληροφορίες το iPhone 6 είναι έτοιμο να μπει στην παραγωγή και μέχρι σήμερα έχουμε δει άπειρα leaks και dummies που προορίζονται για κατασκευαστές θηκών. Όμως σήμερα για πρώτη φορά κυκλοφόρησε video που ισχυρίζεται ότι δείχνει το αυθεντικό πίσω καπάκι του επερχόμενου iPhone 6 το οποίο μάλιστα έχει και το σήμα της Apple επάνω. Μιλάμε για την μικρή έκδοση του iPhone 6 με 4.7 ιντσών οθόνη.

Το Mac Otakara ιαπωνικό blog που δημοσιεύει το video ισχυρίζεται ότι είναι από την πραγματική συσκευή. Όμως κρατάμε τις επιφυλάξεις μας αν και με τόσες χιλιάδες κόσμο που αναμιγνύεται στην παραγωγή του νέου iPhone δεν είναι απίθανο να διέρρευσε.

, iPhone 6, video δείχνει την πίσω πλευρά της αυθεντικής συσκευής;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

Τελικά δεν ειναι τόσο άσχημο. Ειδικά το μαύρο ειναι φανταστικο

Eaglos

Δείχνει ή δεν δείχνει; Τι θα κάνει ο Γιάγκος Δράκος; Θα χωρίσει ο Ρίτζ την Καρολάην;

Τρομερή αγωνία…

Nio

Ίδιο με τα dummies είναι God dammit. Απλά έχει το σηματάκι πάνω. Galaxy S5 δεν είναι αλλά ούτε 5s.

Bill

Δεν είναι ωραίο αν βγάλει αυτο η Apple την βαράει η μάνα της !!!

wrangler10

Αίσχος ειναι αλλα δεν εχει σημασία..και εξατρυπο τούβλο να έβγαζε παλι ανάρπαστο θα γινόταν με ατέλειωτες ουρές εξω απο τα καταστήματα.

nikos

Η αλήθεια είναι ότι το μαύρο δείχνει αρκετά όμορφο και σίγουρα πιο όμορφο από το ασημί γιατί φαίνονται πιο λίγο αυτές οι κακάσχημες γραμμές. Η κάμερα παρόλα αυτά είναι κάκιστη από άποψη εμφάνισης! Εμένα προσωπικά μου θυμίζει το γυάλινο μάτι του τρελού καθηγητή από το hogwarts (βλ.harry potter). Εκεί που μέχρι τώρα η apple μας τα χάλαγε σε όλα τα υπόλοιπα αλλά τα πήγαινε περίφημα από άποψη design σε αυτό το iphone έγινε το αντίθετο… Μα καλά δεν θα φτιάξει ποτέ ένα ολοκληρωμένο κινητό αυτή η εταιρεία? Πάντως όπως και να έχει ο @wrangler10 έχει δίκιο… Και σε χρώμα σκατουλί φτιαγμένο από χαρτί (κωλόχαρτο για την ακρίβεια) θα πούλαγε…

Sot11

Εντάξει εχει καταντήσει σίριαλ αυτο με τις φήμες του iPhone 6. Πόσο θελω να μην καμία σχέση, να ναι κανα 4ιντσο πάλι και να δω μετα τι θα πουν ολοι αυτοί οι leakers που το παρουσίαζαν με βεβαιότητα!

Tom

Ενταξει παιδια η apple επεσε παρα πολυ σε σχεδιασμο αν ειναι ετσι. Το gs5 ειναι πιο ομορφο.

luckeez

@j δε βγάζεις λίγο τα γυαλιά μπας και το δεις καλύτερα?..

Theo

Τρομερες αλλαγες στο σχεδιο για ακομη μια φορα. Και θ’ αχισουν παλι με την νεα σχεδιαση του iphone 6. Καθε χρονο το ιδιο και το ιδιο. Κουρασε πολυ αυτο το σχεδιο. Ημαρτον επιτελους. Μεχρι και το σημειο με την καμερα και το φλας δεν αλλαζουν.

Χρήστος

jeezz, οι γραμμές έγιναν ακόμη πιο απαίσιες!

Notis

Είναι απίστευτα όμορφο, ειδικά το μαύρο τα σπάει μοιάζει αρκετά με το ipod και το ipad mini. Το περιμένουμε να δούμε αν όντως είναι έτσι.

P

Πανέμορφο .. Ούτε αυτό θα ειναι το τελικό , το φινιρισμα το έχει σε όλα τα προϊόντα που εδώ λείπει .. Αυτά ειναι dummy’s .. Ποτέ δεν έβγαλε κάτι άσχημο η apple … Και για το μαύρο έχω τις αμφιβολίες μου ότι θα αφήσει το space grey ..

Iakovos80

Προσωπικά είμαι κατά του να βγάλει παραπάνω από 4.7 ιντσες. Το ασημί είναι πανέμορφο, το είναι το back cover, κάνει μπαμ ότι είναι αυθεντικό, και μέχρι να βγει επίσημα έχει ακόμα να κάνει πολύ φινίρισμα. Αναμένουμε λοιπόν.

Lnd

Δεν ειναι αυτό για κανένα λόγω όμως…

KAFROS

Όταν ανακοινωθεί το πραγματικό να δω τις φάτσες των leakers θέλω που θα έχουν πέσει τόσο, μα τόσο έξω…

Erevos

Και χάλια να είναι όπως το βλέπουμε στο video και πάλι θα πουλήσει γιατί κάποιοι θα αγοράζουν Apple όσο πίσω ή άσχημο και να είναι.

jimo

+1111111111111111 #KAFROS

Χρήστος

Είναι επιοικώς απαράδεκτο καμμία σχέση με το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ το 5S, απαίσιο, και το κυριότερο είναι ότι δείχνει πολύ φτηνιάρικο. Άραγε ακούν εκεί στην APPLE όλα αυτά που τους σέρνει ο κοσμάκης είμαι πολύ περίεργος. Θέλουν να πουλήσουν σαν τρελοί; Ας βγάλουν ένα iPHONE 6 με διαγώνιο από 4,5΄΄- 4,8΄΄οθόνη ΟΛΟΙΔΙΟ με το 5S και ελαφρώς λεπτότερο. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Τόσο απλά. Χαίρεται.

KAFROS

@erevos
Το ίδιο ισχύει για κάθε εταιρεία. Κάποιος βλέπει το s5 και σκέφτεται τα hansaplast. Άλλος το βλέπει και λέει “το θέλω τώρα, ειναι πανέμορφο”.

wrangler10

Σαφώς και το θεμα του γουστου ειναι υποκειμενικό για τον καθένα..αλλα ειδικά στην apple (και οχι μονο )ισχύει αυτο που λεμε “Το brand name βγάζει μάτι ¨ 😉

Zach

Pesta re @kafros +1

Nio

Πολλοί και αξιόπιστοι leakers δείχνουν ακριβώς το ίδιο. Οπότε 95% αυτό είναι.
Σίγουρα είναι υποκειμενικό το design αλλά υπάρχει η κοινή γνώμη. Και αυτή λέει ότι δεν είναι αυτό που περιμέναμε από την Apple.

Notis

Η κοινή γνώμη είναι τα 23 άτομα ή τα 123 άτομα ή τα 1023 αν θέλεις άτομα των οποίων τα σχόλια διαβάζεις? Είμαι και εγώ μεσα στην κοινή γνώμη των 23 ατόμων αυτου του αρθρου ή των 23 προηγούμενων ή πιο πριν? Είναι ας πούμε και όσοι εκφράστηκαν θετικά για το εν λόγω σχέδιο? Εχει γίνει κάποια έρευνα ή σφυγμομέτρηση για το συγκεκριμένο σχέδιο και το ανάγεις στην κοινή γνώμη? Επειδή δεν το γνωρίζω και έχω μπερδευτεί λίγο με αυτή τη γενίκευση, μπορείς να το αναλύσεις. Το ”περιμέναμε” με μπερδεύει ακόμα περισσότερο.

Notis

Τί ακριβώς εννοείς όταν λες ”υπάρχει και η κοινή γνώμη”? Ή όταν λες ΄”περιμέναμε”? Ποια είναι η κοινή γνώμη τα 20 ή τα 200 ή τα 1200 άτομα, αν θέλεις, στα sites που μπαίνεις? Πόσο αντιπροσωπευτικό δείγμα είναι κάτι τέτοιο? Εγώ ας πούμε συμπεριλαμβάνομαι στην κοινή γνώμη, ο @P οποιοσδήποτε άλλος που μίλησε θετικά ή θεωρούμαστε όπως λέμε στη στατιστική ακραίες παρατηρήσεις? Έχει γίνει κάποια έρευνα και δεν το μάθαμε σε τεράστιο και αντιπροσωπευτικό δείγμα χρηστών? Πότε έγινε και πάνω σε τι, σε μια φήμη? Αν ας πούμε μπω σε site που οι χρήστες προσκεινται προς άλλη εταιρία ή αν μπω σε site που προσκεινται στην εν λόγω εταιρία, δεν επειρεάζεται το αποτέλεσμα?
Συμπέρασμα όταν μιλάς να μιλάς για τον εαυτό σου το ”περιμέναμε” μπορείς να το πεις πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα να το δείς με τα φιλαράκια σου, εδώ ο κάθε ένας μας είναι ξεχωριστός και έχει τη δική του προσωπική άποψη.

KAFROS

Όλα τα leaks που βλέπουν το φως της δημοσιότητας βασίζονται στα σχέδια που διέρρευσαν περίπου 3 μήνες πριν από Ουκρανία αν θυμάμαι καλά. Άρα ΑΝ εκείνα τα σχέδια ήταν ανακριβη, και τα dummies είναι λάθος. Μη γελιέστε, σιγά μην έδωσε η ίδια η Apple το τελικό σχέδιο σε κάθε Κινέζο κατασκευαστή φτηνιαρικων θηκών για να έχει “πατρον”. Το supply chain της apple ειναι πολυπλοκο για να εχει ο καθε κατασκευαστης εξαρτημάτων πληρη εικονα. Και επιπλέον, άσχημο ή όμορφο, το σχέδιο που βλέπουμε δεν συνάδει με οτιδήποτε έχει δημιουργήσει ο Ive τα τελευταία χρόνια ούτε ως συναρμολογηση ούτε ως φινίρισμα. Δημιουργίες από 3d printer είναι πιθανότατα πάνω στα σχέδια που προανέφερα και τα βρίσκεις πανεύκολα με 25$ στο διαδίκτυο.

ΑποστόληςΡόδος

Τις περισσότερες φορές (για να μη πω πάντα)…. οι ίδιες οι εταιρείες αφήνουν να διαρρεύσουν τα σχέδια τους, ειδικά όταν πρόκειται να αλλάξουν τα design σε αρκετά μεγάλο βαθμό.
Το σχέδιο μπαίνει στο υποσυνειδητο του καταναλωτή ώστε ακόμα και όταν δεν του αρέσει να το εκλάβει καλύτερα, από ότι αν το έβλεπε για πρώτη φορά με την παρουσίαση.
Η δύναμη της συνήθειας…. μειώνει την άρνηση.
Κάτι τέτοιο γίνεται και στα πολιτικά δρώμενα… όπου κυκλοφορεί κατι σαν φήμη και μετά ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΗ ΦΗΜΗ ΩΣ ΓΕΓΟΝΟΣ και δεν αντιδράει κανείς 😉

Notis

Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη σου Αποστόλη. Αν και θα επιμείνω σε ότι λέχθηκε ποιο πριν ότι το design (όχι τα υλικά κατασκευής αυτά απλά είναι ή δεν είναι premium) είναι υποκειμενικό και όσες φήμες αληθινές ή μη διαρρεύσουν πάντα ένα προιον κάποιοι θα το λατρέψουν, άλλοι θα το συμπαθήσουν, άλλοι θα το βρουν αδιάφορο και αλλοι θα το μισήσουν. Έτσι είναι γενικότερα. Δεν θέλω δηλαδή να πιστέψω ότι έχουμε τόσο μειωμένες αντιστάσεις να δεχόμαστε τα πάντα a priori.

kwstascifi

Από αυτούς που λένε ότι τους αρέσει, πάω στοίχημα ότι 9/10 θα έλεγαν ότι είναι κακάσχημο αν δεν ήξεραν ότι είναι iPhone. (και δεν είχε και το σάπιο μήλο πίσω, προφανώς)

panos

Μετά από τόσα χρόνια κάτοχος iphone (3gs-4-4s-5-5s) πήρα την απόφαση να σχολιάσω και γω για το πολυαναμενόμενο iphone 6. Και αυτό ακριβώς είναι… ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!!! Μεγαλύτερη οθόνη πιο λεπτό πιο ελαφρύ Α8 επεξεργαστής κλπ. Αυτά λίγο πολύ τα ξέρουμε και μεις πλέον. Πρσωπικά έχω αρχίσει να βαριέμαι το μήλο. Ουσιαστική αλλαγή καμία. Σαν σχέδιο..όσο για το λογισμικό?? Εδώ πραγματικά γελάω. Και αυτό διότι μας δίνουν λειτουργίες που ήδη υπάρχουν εδώ και χρόνια στην αγορά. Εμείς τσιμπάμε και λέμε ”ουααου!!!” με το λογισμικό γιατί πρόσθεσε μια καινούργια εικόνα για φόντο..!!! Προσωπικά βαρέθηκα και λέω να πάω σε HTC ONE M8…το μόνο θετικό στo iphone είναι η μεταπωλητική αξία που είναι σε υψήλα επίπεδα…Συγνώμη για τα πολλά που είπα αλλά έχω ενα είδος απόγνωσης…!!! Ευχαριστώ…..!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.