iPhone 6, Σύγκριση με Samsung Galaxy S5 και iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες

Όλο και περισσότερα νέα leaks κάνουν πλέον την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο σχετικά με την επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple. Σήμερα, το ιταλικό site macitynet.it έφερε στο φως της δημοσιότητα leaked φωτογραφίες οι οποίες μας παρουσιάζουν το iPhone 6, συγκρίνοντας το παράλληλα με το Samsung Galaxy S5 και το iPhone 5s.

Όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες, το υποτιθέμενο iPhone 6 εμφανίζεται λίγο μικρότερο από το Samsung Galaxy S5, επιβεβαιώνοντας ξανά τις φήμες για οθόνη 4.7 ιντσών. Παράλληλα, φαίνεται να είναι κατασκευασμένο σχεδόν αποκλειστικά από μέταλλο, ενω ταυτόχρονα εμφανίζεται αρκετά πιο λεπτό από το iPhone 5S. Επιπρόσθετα, το power key δεν είναι τοποθετημένο στο επάνω μέρος της συσκευής αλλά στα δεξιά της, όπως και στο Samsung Galaxy S5.

Η απουσία του True Tone dual-LED flash όμως προκαλλεί αμφιβολίες σχετικά με την γνησιότητα της συσκευής, καθώς στις φωτογραφίες παρατηρούμε την ύπαρξη ενός απλού LED Flash. Λέτε η Apple να έχει κατάφερε την ενσωμάτωση δύο flash στον χώρο του ενός;

, iPhone 6, Σύγκριση με Samsung Galaxy S5 και iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες, iPhone 6, Σύγκριση με Samsung Galaxy S5 και iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες, iPhone 6, Σύγκριση με Samsung Galaxy S5 και iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες, iPhone 6, Σύγκριση με Samsung Galaxy S5 και iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες, iPhone 6, Σύγκριση με Samsung Galaxy S5 και iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες, iPhone 6, Σύγκριση με Samsung Galaxy S5 και iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες, iPhone 6, Σύγκριση με Samsung Galaxy S5 και iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες, iPhone 6, Σύγκριση με Samsung Galaxy S5 και iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες, iPhone 6, Σύγκριση με Samsung Galaxy S5 και iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες, iPhone 6, Σύγκριση με Samsung Galaxy S5 και iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas Pan

χαμος θα γινει με αυτο το iPhone! Οποιο κιαν ειναι!

μαρας

Στο πλάι μοιάζει πολυ με το Lumia 925.. Πολυ καλή συσκευή πάντως, αλλα προβλέπω 1000 +

Ioannis

Κινέζικη φαντασίωση , από τα καλάθια κιόλας

Γιάννης

Αποκλείεται αυτή η μπακατέλα στην φωτογραφία να είναι το επόμενο iphone.

xristos p

mazi me to iphone 6 i apple dini ke mixanima gia to xestravoma??Gt to ipod 5is genias ine idias kataskevis ke mou stravose!!

Kostas

κιομως παιδια το iphone το 6 θα ειναι ακριβως ετσι γιατι το εχω ψαξει το θεμα εδω και καιρο και τα καλουπια του ειναι ακριβως ετσι οπως τα ειχα δει πριν καιρο σε παχος οπως του πιο προσφατου ipod touch και το κουμπι κλειδωματος θα ειναι στα πλαγια για διευκολυνση! αυτες οι εικονες πραγματι ειναι αληθηνες για το iphone 6 στις 4,7 ιντσες που θα ειναι φτιαγμενο. μπορειτε βεβαια να το επιπεβαιωσετε και στο macrumors η στα πιο προσφτατα videos στο youtube και θα δειτε οτι οντως το εξαρι ειναι ακριβως ετσι σχεδιασμενο και στις παραπανω εικονες!

Kostas

και επιπλεον τρομερη αντιγραφη και στα κουμπια κλειδωματος και ηχου αλλα και σε σχεδιο με το lumia 925 https://www.technobuffalo.com/wp-content/uploads/2013/09/ATT-Nokia-Lumia-925-Side-2-1280×853.jpg

filippos

8a ginei xamossssss!!!!!ant3 na vgamei k ena tabletofwnw k meta teleiwse..

Noulis

Σαν τηλεκοντρολ ειναι 😀

alxgiann

@Noulis
…φίλε από το στόμα μου το πήρες. Αν είναι αληθινή η φωτογραφία, φαίνεται ότι η Apple θα διατηρήσει το μακρόστενο σχήμα. Κάποιοι εκεί στο αμέρικα θα πιστεύουν φαίνεται ότι αυτό είναι πιο “fingers friendly”.

Nio

Καλως το.!! Βρε πως μεγαλωσε ετσι???? Αχουτο μωρε μωρε…. Τραβηχτε τα δαχτυλα σας….
Λοιπον περα απ την πλακα ελπιζω να εχει λεπτα πλαισια γιατι ειναι κατι που μετραει πολυ στην εμφανιση του κινητου…

Αλεξανδρος

Θυμιζει εντονα Lumia 925 to I phone..

greg

χαλι

KAFROS

Fake…αλλά η χολή,χολή…

techblogakias

Την θύρα για την Sim δεν είδα εγώ

vagelis da

για iphone ,δεν iphonιζει καθολου…χλωμο το κοβω,καταπατα ολες τις σχεδιαστικες “κοκκινες γραμμες ” που ειχε η apple μεχρι τωρα ,πολυ “ordinary” (οχι πως θεωρω οτι οντως τα iphone ειναι κατι καλυτερο απο οποιαδηποτε αλλη συσκευη)

GIWRGOS

Καινοτομία να κλαίνε κ οι κότες

Kostas

παιδια οτι και να λετε για το ποσο χαλια μπορει να δειχνει θα εχει τις περισσοτερες αγορες παγκοσμιως θελετε δεν θελετε…

BabisVasileiou

Δεν φαίνεται για fake
Μάλλον μεγάλωσε ο Αντηχειρας
Παντός για πρώτη φορά μπορεί να τα βάλλει με τις άλλες εταιρίες στην οθόνη εκτός αν δεν προσφέρει μεγάλη αναλυση
Θέλω να δω τα isheeps τι θα πούνε για την οθόνη που λένε τα άλλα παντόφλες και κουμουτσες χεχεχε εεε τι έχει να γινει

Criss

Όντως μοιάζει με τα αλλα σχέδια που κυκλοφορούν στο internet αλλα ας μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι black and slate χρώματος το οποίο καταργήθηκε λόγω ποιοτητος και όχι space gray όπως το 5s

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.