iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6: Τα παιδιά επιλέγουν [video]

Samsung Galaxy S6 και iPhone 6 είναι αυτή τη στιγμή δυο από τα πιο δυνατά smartphones στην αγορά και φυσικά γίνεται πολύς λόγος για το ποιο είναι το καλύτερο, πιο λυγίζει, πιο δεν σπάει και και ούτω καθεξής. Αν ξεκινήσει μια συζήτηση για το ποιο είναι το καλύτερο, μάλλον δεν θα τελειώσει ποτέ.

Μιας και η κάθε πλευρά θα έχει τα δικά της επιχειρήματα για να υποστηρίξει μέχρι τέλους γιατί το iPhone 6 και αντίστοιχα το Samsung Galaxy S6, είναι το καλύτερο, το Business Insider είπε να ρωτήσει τα παιδιά. Τα παιδιά δεν γνωρίζουν από χαρακτηριστικά και επεξεργαστές, να λογομαχήσουν αν ο Exynos είναι καλύτερος του A8 και ποιο έχει μεγαλύτερη RAM, κλπ.

Ωστόσο στο παρακάτω video δείχνουν να είναι οικεία με τα δυο brand, αλλά φαίνεται να αναγνωρίζουν περισσότερο το iPhone στο οποίο δείχνουν την προτίμησή τους χωρίς να υπάρχει απαραίτητα κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή απλά για να εναρμονιστούν με την pop κουλτούρα.

Ένα παιδί ανέφερε ότι βλέπει ομοιότητα ανάμεσα στα δυο κινητά ενώ ένα άλλο θεώρησε το Samsung Galaxy S6 πολύ περίπλοκο. Δείτε το video:

gaaxy s6 vs iphone 6 παιδιά, iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6: Τα παιδιά επιλέγουν [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
peristeri

Δεν το περιμενα τα παιδια στην αμερικη να διαλεγαν το iphone!!!

stregas

Το βίντεο γυρίστηκε με Αμερικανάκια, οπότε σίγουρα ξέρουν περισσότερο την Apple.
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να γυριζόταν κάτι αντίστοιχο στην Κορέα.
Και στη συνέχεια σε κάποια χώρα όπου υπάρχει σχετική ισοπαλία πωλήσεων μεταξύ των εταιριών…

aaaaaa

Και ομως το βιντεο παρουσιαζει με μεγαλη ακριβεια το λογο που καποιος αγοραζει ενα iphone (no reason is an iphone)

Peter Giankls

Το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει.Φαινεται καθαρα οτι επιλεγουν με βασει αυτα που πιστευουν οι γονεις τους και ειναι απολυτα λογικο επειδη ειναι παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συμφωνω οτι αμα γυριζαν το ιδιο βιντεο στην Κορεα ολοι ξερουμε την απαντηση.

H38

Χαχααα…!!!
Ακομα και με τα πιτσιρικια βρισκεται δικαιολογιες κατα τις apple….

Εγω λεω να το ξαναγυρισουν στην Πλακα με φοντο την Ακροπολη….
Υμαρτον!

JohnWave

Προφανώς η Apple είχε χρησιμοποιήσει τα ίδια παιδιά όταν μας έλεγε ότι ο ανθρώπινος αντίχειρας χειρίζεται καλά μόνο τις 4 ίντσες και προφανώς η γνώμη 8χρονων παιδιών επηρεάζει τους φανατικούς της Apple. Φάνηκε στην πράξη.

Theo

Συμφωνώ κι εγώ με τους προλαλήσαντες. Φυσικά και στην Αμερική αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Η έρευνα για άλλη μία φορά έγινε στην Αμερική, είναι δυνατόν. Το πιο είναι πιο αναγνωρίσιμο δεν με ενδιαφέρει καθόλου αλλά επειδή τυχαίνει να λεχω σάμσουνγκ κινητό πρέπει να σταματήσει αυτό με το ότι το ios είναι εύκολο και το αντρόιντ περίπλοκο. Πραγματικά η υλοποίηση της σάμσουνγκ είναι πολύ καλή, πλέον στις ρυθμίσεις βρίσκεις τα πάντα τακτοποιημένα και στη θέση τους όπως επίσης και στη μπάρα ειδοποιήσεων. Έχω χρησιμοποιήσει iphone 6 και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με τις ρυθμίσεις. Βασικές κιόλας. Οπότε είναι τι θα βολέψει τον καθένα.

Γιώργος

Συμπέρασμα , το iphone είναι κινητό για παιδάκια.

prankster100

@Γιωργος axaxaxaxaxaxaax lol φιλε

John

Το είδαμε στο speed test αυτό στον δεύτερο γύρο και Άντε ΓΕΙΑ 😘

Φώτης lgg3

Δεν είμαι φαν κανενός αλλά τι πιο λογικό. Στην Αμερική, I phone στην Ασία Samsung στην Ταϊβάν HTC στην Ιαπωνία Sony..Βάλτε ένα Ελληνόπουλο να συγκρίνει φάγε με οποιοδήποτε ξένο γιαούρτι, τόσο αστείο. Όσο γι την απλοϊκότητα το iPhone όντως δεν κάνει για ψαγμένου χρήστες κ γι όσους θέλουν να επεμβαίνουν στο κινητό. Εξου κ η επιτυχία σε γυναίκες.

j

@Φωτης lgg3 ελπιζω να αστειευεσαι για το τελευταιο (οτι το iphone ειναι για γυναικεσ επειδη δεν ειναι περιπλοκο). Γιατι τετοια στερεοτυπα ουτε το 5. Υπαρχουν αντρες που δεν ξερουν απο κινητα και γυναικες που δεν ξερουν απο κινητα, οπως και το αντιστροφο (ατομα και των 2 φυλλων που ξερουν). Αν και γενικοτερα οι γυναικες ασχολουνται λιγοτερο με την τεχνολογια, τα τελευταια χρονια ο αριθμος των γυναικων που γνωριζουν απο αυτα αυξανεται

alexis touba

Τι speedtest να κανει το iphone.Για μενα δε γηνεται να τα συγκρηνης.Καταρχην το μυλο εχει πιο μικρη οθονη.To samsung εχει τετραπλασια και περησοτερη αναλυση οθονης.και πιο μεγαλη οθονη και παρολα αυτα ειναι πιο γρηγορο.Επειδη ειχα iphone5 και galaxys5 ξερω πιο ειναι πιο γρηγορο.Στη τελικη αν θελω το galaxy απο τη λειτουργια προγραματιστη το κανω πολυ πιο γρηγορο.!!Απλα δε χρειαζεται.Α εχει και μεγαλυτερη μπαταρια και πιο εντονω φωτισμο κιας ειναι amoled!οποτε δε γηνεται να τα συγκρινης φηλε γιατι απλα δε συμφερει το iphone αυτη η συγκρηση.Ας παρει καμια οθονη απο lg η apple και κανα επεξεργαστη απτην samsung να φτιαξει τα επομενα iphone6s η 6c και παλι πολυ της ειναι

eva

“από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια”

txds

ειναι πολυ απλο , ας βρε8ει καποιος να κανει το ιδιο τεστ με κρυμενο το μηλο απο πισω….

gio

ευτηχως που καποιες εταιρειες δεν βγαζουν κινητα για παιδια

Τελης

Αν γύριζαν το ίδιο βίντεο στην Κίνα η απάντηση θα ήταν iphone , ξέρετε πόσοι πατεράδες δουλεύουν στην Hon Hai που φτιάχνει το κινητό της Apple?

manolis

αίσχος κατά τη γνώμη μου… από τα πιο ηλίθια βίντεο του Business Insider….

Pantelis

Ουάου… έφυγα για iPhone τότε… Μυαλό μαρμελάδα η φάση

Άγγελος

Μα πόση ακόμα πλύση εγκεφάλου από την Apple….έλεος με αυτή τη μούφα το αιφον….σαλάγατα τα πρόβατα

Agnostos13

This is Apple hype…

thodoris

2 πραγματα:1) θελω να μαθω τι θα γινοταν αν αυτα τα παιδια δεν ειχαν ξαναδει κινητο στην ζωη τους και δεν τους λεγαν οι σκηνοθετες του βιντεο… και 2) να βρεθει καποιος να μπορεσει να αρθρωσει λογο με επιχειρηματα και να μου πει για ποιους (σχεδων ανυπαρκτους) λογους ειναι η apple καλητερη απο την samsung. Εννοειται οτι τις βλακειες τυπου η samsung αντιγραφει apple και οτι τα iphone ειναι πιο ομορφα τα παιρνω αψιφιστα! Ειναι απλο αν εισε πανω απο τεταρτη δημοτικου και εχεις μαθει τι σημαινουν αυτα , = τραβα δες νουμερα… να μην μιλησω για “features” ετσι; Η apple δεν εχει καν και το εννοω!!! εκτος απο τα ελαχιστα που κανει η καμερα αλα και παλι τα εχει παρει απο την samsung η απο την sony και τα εχει χειροτερα. Ααα και η ***** με την απλοτητα και ολα αυτα… :/ προφανος δεν ειχατε ποτε samsung galxy για να λετε αυτο το πραγμα. Ειχα και απο τα 2 το galaxy s5 μου ειναι ΜΑΚΡΑΝ ευκολοτερο απο το iphone 4s (ολα τα iphone ιδια ειναι ετσι και αλλιως μονο το design αλαζει ανα iphone).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.