iPhone 6 με οθόνη 4.8 ίντσες υποστηρίζει αναλυτής από τη Wall Street

Η διαγώνιος της οθόνης του επόμενου iPhone 6 θα είναι 4.7″, 5,7” ή 4.8 ίντσες όπως υποστηρίζουν οι πιο πρόσφατες πληροφορίες αναλυτή της Wall Street; Οι πληροφορίες του βασίζονται σε έλεγχο που λέει ότι πραγματοποίησε στην εφοδιαστική αλυσίδα των προμηθευτών της Apple χωρίς να κάνει λόγο για κάποιο ακόμα μεγαλύτερο μοντέλο όπως έχει ακουστεί.

Αν η Apple παραμείνει πιστή στις ημερομηνίες ανακοίνωσεις κάθε νέου iPhone αυτή θα είναι τον Σεπτέμβριο, στο τραπέζι όμως έχει πέσει και η φήμη ότι ίσως νωρίτερα μέσα στο έτος να παρουσιάσει ένα ακόμα μοντέλο.

iphone 6 4.8 inch, iPhone 6 με οθόνη 4.8 ίντσες υποστηρίζει αναλυτής από τη Wall Street

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SteliosGk

4,7 ή 4,8 λίγο χλωμό το βλέπω, πιθανόν να ανεβεί μέχρι τις 4.3 το κανονικό iPhone 6 και σίγουρα θα κυκλοφορήσει μια μεγαλύτερη έκδοση πάνω από 5″ αλλά δεν νομίζω και 5.7, εκτός αν θέλουν να χτυπήσουν το Note. Αν πράγματι σκοπεύουν να χτυπήσουν αυτή την αγορά τότε σίγουρα θα το κανονικό iPhone θα έχει οθόνη κοντά στον ανταγωνισμό των 5ιντσων, οπότε απλώς αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον πώς θα καταφέρει η Apple να χωρέσει μεγάλη οθόνη σε αρκετά μικρό μέγεθος, αφού δεν παίζει να κυκλοφορήσει iPhone σε μεγάλο μέγεθος. Επίσης κάτι ακόμα που μένει να απαντηθεί είναι το αν τα 2 αυτά μοντέλα θα έχουν τα ίδια specs ή το μεγάλο θα είναι πιο ισχυρό ώστε να στοχεύσει τους απαιτητικούς χρήστες. Και φυσικά η τιμολόγηση των 2, αν και θεωρώ πως εφόσον ισχύσει αυτή η εκδοχή το μεγάλο iPhone 6 θα κυκλοφορήσει στην τιμή του 5s και το κανονικό στην τιμή του 5c, άρα μαλλον και τα 2 κινητά θα έχουν ίδια specs, με εξαίρεση προφανώς οθόνη και μπαταρία.

malismali7

Τι έγινε ρε Apple?? Μεγάλωσε ο αντίχειρας?? Άλλη μια κωλοτουμπα από την εταιρεία, μετά το πλαστικό iphone5c!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32

ναι ρε apple…χτύπα τους ανελέητα..’ολοι με σένα ασχολούνται γιατί ακριβώς είσαι η πρώτη…με τον δεύτερο (βλέμε sammy δεν ασχολείται κανείς)…αν βγάλει ενα iphone στις 4,8 η 4,7 ή εν πάσει περιπτώσει σε αυτές πάνω κάτω τις ίντζες θα κλίσει σπίτια…και πρώτο και καλύτερο το πλαστικό σκουπίδι που λέγεται samsung..

makismali7

Αυτό το πλαστικό σκουπίδι π λες φίλε είναι πρώτο σε πωλήσεις..αντίθετα τα κινητά της Apple αρχίζουν κ πωλούν όλο κ λιγότερο!!! Πλέον υπάρχουν κινητά π είναι πολύ καλύτερα από τα iphone κ αυτά δεν είναι μόνο Samsung βέβαια…όχι πως τα iphone δεν είναι καλά αλλά όχι τα καλύτερα πλέον…πρέπει να το δεχτείς αυτό

GiannisMix

Δωστε καμια μετοχή κ σε μας ρε παιδιά και θα φωνάζω κ εγώ μαζί σας έτσι!
Γιατι τρελενεστε έτσι ρε παιδιά.; χαλαρώστε επιτέλους! Στα πρώτα 4 αρθρα έχουν πέσει ήδη “μέτοχοι”.. Όλοι πρώτοι ειναι σε κάποιο τομέα. Χαλαρώστε. Η απολε εχει το ονομα που εχει αλλα ηsammy έκανε μόδα τα 4,3 και πάνω ενώ έτρωγε κράξιμο ταυτόχρονα! Τσπ… Όλοι κατι έχουν. Και δυστυχως “έχουν” μόνοι τους… Δεν έχουμε όλοι μαζί! Αν τα είχαμε κ Εμείς μαζί τους τότε κ εγώ έτσι θα φώναζα!! Apple’s user: Relax and listen to the Beatles.. Samsung: Relax and do what you want!

Makis88

Έλεος πάντα με τα σχόλια για τον αντίχειρα… Δηλαδή ένα διαφημιστικό σποτ προκαθοριζει εάν μας αρέσει ένα μεγαλύτερο iPhone η όχι;; πρέπει να μεγαλώσει όχι για τον ανταγωνισμό αλλά γιατί πρέπει να έχει μεγαλύτερη οθόνη και να είναι πιο χορταστικό!

makismali7

Φίλε σε καμία περίπτωση δεν είμαι fanboy..πόσο μάλλον της Samsung…απλά αντικειμενικος είμαι κ επειδή ανέφερε τη samsung γι αυτό απάντησα σχετικά με αυτή…απλά μ τη δίνει λίγο αυτό π κάνει η Apple…κατηγορουσε τους άλλους για τα πλαστικά κ μετά βγάζει το 5c..μίλαγε για παντόφλες κ τώρα θα βγάλει 5,7ίντσες…κ τα πρόβατα από πίσω να ακολουθούν κ να λενε ότι τους συμφέρει!!

Panos7GR

Βασικά αν βγει σε μεγάλες ίντσες θα χάσει το γυναικειο κοινό που έχει πέραση. Ειναι στοίχημα… Αλλά και πάλι τι να τις κάνει τις μεγαλύτερες ίντσες; Για ένα browsing μόνο; Ειδικά όταν μιλάμε για phablet σε κάποιες φήμες, όπως αυτές που λένε για 5.7 ίντσες.

Nio

Δωστε ιντσες στον λαο να γινουμε αιφονακηδες. Αλλιως δεν.
Δεν πειραζει για την κωλοτουμπα το εφαγε το κραξιμο τωρα περιμενουμε να δουμε κατι καλο…..
Κατι εντυπωσιακο…..

ΜΑΝΟΣ

Πρωτη η Apple; Ειμαστε με τα καλα μας;Η Apple ειναι πιο πισω απο τα περισσοτερα αντροιντ! Καθεστε και επιρρεαζεστε απο τις διαφημισεις π σ λενε οτι μονο η Apple αξιζει, ενω στην πραγματικοτητα το αντιθετο ισχυει. Ξυπνηστε λιγο, αν ειναι δυνατον!

ΜΑΝΟΣ

Και κατι επιπλεον. Οι πλαστικες συσκευες αντεχουν το ιδιο με τις μεταλικες σε πτωσεις λογω του τροπου συναρμολογισης και του σχηματος τους και εχουν το πλεονεκτημα οτι αν σπασει η ληγισει κατι το αντικαθιστας γρηγορα και φτηνα, ενω αν ληγισει σε μια πτωση το μεταλικο αριστουργημα σας δεν ξαναφτιαχνει. Σκεφτειτε πριν μιλησετε, γιατι το εχετε παρακανει τελευταια με τα μεταλα.

Alexis

Η εμπειρία χρησης που εχεις στις 4.7″ 5″ ιντσες σαφως δεν συγκρίνεται με τις 4 του iphone. Επειτα μιλαμε για ΤΗΝ κωλοτούμπα του αιώνα. Το android πλεον εχει τα παντα και οσα ζητησει ο καθε χρηστης. Εχεις να επιλεξεις απο μεγεθη Οθωνών camera specs και κατασκευη μεταλο αλουμίνιο γυαλί πλαστικό. Ενω το iphone καλύπτει μονο τους ποζεραδες που δεν εχουν ιδεα ουτε τι specs εχει η συσκευη τους. Και τις γυναίκες που ειναι οι περισσότερες που εχουν iphone. Εκει θα χασει η apple αρκετες πωλησης βγάζοντας πανω απο 4 ιντσες κινητο.

ironmanmark40

καλο θα ηταν η apple να ξεκλειδωσει το λειτουργικο και να βαλει καλυτερη καμερα. αλλα δεν θελει γιατι προφανως υπαρχουν πολλοι λεφταδες οποτε τα σκανε για πληρωμενες εφαρμογες και χρηση των clouds και μαλλον δεν χρειαζονται zoom στην καμερα και bluetooth…. τωρα εαν βγαλει πιο πολλες ιντσες οθονη παλι θα βρουν ενα τροπο να το σπρωξουν σαν καινοτομια και οχι σαν “κωλοτουμπα”.

Dimitrinho

Καλα παιδια πατε καλα;κραζετε την apple για τον αντιχειρα για συσκευες που ειναι απλα φημες;ας περιμενουμε να τα ανακοινωσει η ιδια η apple και μετα μπορειτε να κραζετε.Εγω παντως πιστευω οτι θα βγαλει iphone μεχρι 4.5 ιντσες τουλαχιστον για δυο χρονια ακομη δεν πιστευω πιο μεγαλο και φυσικα θα μειωσει τα bezels ωστε να εχει πολυ καλες διαστασεις

zach

Μακάρι να καταφέρει να αναβαθμίσει το το άιφον στις ίδιες ίντσες.. κάτι που είναι πολύ δύσκολο.. όλες οι άλλες εταιρίες πηραν τον έυκολο δρόμο να τουμπανιάζουν μια συσκευή κάνοντας την ταυτόχρονα μεγαλύτερη.. θα δούμε σύντομα.. πάντως ότι τηλέφωνο και να βγάλει η απλ θα κρατήσει και τα μικρά της γιατί υπάρχει μεγαλο ποσοστό αγοραστικού κοινού που θέλει χάι έντ κινητό σε φυσιολογικές διαστασεις.. ένα ντιζάιν πάντως άιποντ τάτσ δεν θα με χάλαγε καθόλου

Μιχάλης Φ.

Αντιπαραθεση χωρις λογικη, παρα μονο εγωισμος οπως σε ολα με μας τους Ελληνες! Οτι με συμφερει θα παιρνω και δεν θα καθομαι να σκαω για την καθε εταιρια, λες και εχω να κερδισω κατι απο αυτες.

χρονης

Καλησπερα. Διαβαζω τοσο καιρο μερικα σχολια και ειπα να σχολιασω κατι που μου φερνει γελιο. Σχολια τυπου θα πουλησει σαν ζεστη σοκολατα ή σαν καλοψημενο cookies ειτε ο ενας λεει εγω εχω i phone 5 και s4 και αλλες 2 συσκευες και μολις βγει το επομενο θα παω αμεσως να το παρω. Τα δινουν καπου τζαμπα ολα αυτα να παω και εγω να παρω; Ειμαι σιγουρος πως αυτα βλεπει ο στουρναρας με τον πρωθυπουργο και μας φορολογουν ακομα και την αναπνοη μας. Αυτα που γραφεται μερικοι ειναι απιστευτα. Ποσα χιλιαρικα πεταμενα για να εχετε απλως τις πιο καινουριες συσκευες μαζεμενες για να τις χαζευεται και για την μοστρα γιατι μην μου πειτε πως καθε μια συσκευη των 1000 ευρω κανει και απο μια δουλεια μονο.

Κώστας D.

Alexis πραγματικά έγραψες!

ΓιαννηςΡ

Λοιπον εδω μεσα σφαζεστε χωρις λογο!ο καθενας εχει τις επιλογες του και το γουστο του.εχω δοκιμασει τα παντα οι συσκευες apple ειναι ολες αξιολογες!το μεγεθος οθονης πλεον που ο κοσμος συνηθισε στις μεγαλες πρεπει να ακολουθησει και η apple αν θελει να μεινει ζωντανη.καποιοι ωστοσο θα συνεχισουν να υποστηριζουν πως οι 4 ηταν ιδανικες.το μεταλο δεν σημαινει πως ειναι πιο ανθεκτικο σημαινει οτι κρατας ενα κοσμημα ποιοτητας και οχι ενα πλαστικο smartphone!οσοι ειτε ειστε υπερ ειτε κατα θα πρεπει να εχετε πιασει παντως ειδους ποιοτητας κατσκευης κινητα και να εχετε δοκιμασει ολα τα λειτουργικα!δεν υποστηριζω apple.δεν εχω καν iphone αλλα ολοι πεφτετε να την φατε.μολις βρειτε λεφτα και ισως αλλαξετε γουστα ισως να ερωτευτειτε αυτες τις συσκευες!προς το παρον διαβαστε τα νεα και εκφραστειτε πιο ηρεμα!

Panagiotis

Όσες φορές και να διαβάσω το σχόλιο του Alexis δεν μπορώ να κρατήσω το στομάχι μου από τα γέλια!!!

Ότι ‘να ναι! 5χρονα και έτσι…

azriel84

Τα καλύτερα σχόλια εδώ μέσα γίνονται μόνο σε ειδήσεις Apple. Χάλια η Apple. Πίσω η Apple. Πήρε το κατήφορο η Apple. Τώρα πως πήρε τον κατήφορο μια εταιρία, που σε κάθε οικονομικό τρίμηνο ανακοινώνει κέρδη ρεκόρ και το κάθε καινούριο iPhone πουλάει περισσότερο από το προηγούμενο, αδυνατώ να καταλάβω…έπεσε πολύ προβατίλα στον πλανήτη Γη, μάλλον μας ψεκάζουν! 😛

panos52

Ότι και να πεί κανείς, είναι λίγο. Μιλάμε για επίπεδο κάτω από το μηδέν. Και είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι που κράζουν σαν να μην πώ τι, δεν διαθέτουν πανω από 200 ευρώ για κινητό και μάλιστα για κινέζικο. Δικαίωμά τους, αλλά μη θέλουν να συγκρίνονται με τον βασιλιά.

ΜΑΝΟΣ

@panos52, εχω LG G PAD 8.3 και LG Optimus G απο περσυ και στα αληθεια πιστευεις ακομα οτι ειμαστε φτωχαδακια αυτοι που σας “ποναμε” επειδη λεμε την αληθεια, little apple fanboy;!

ΜΑΝΟΣ

@panos52 το οτι ειμαστε πιο ψαγμενοι και πιο σωστα συνειδητοποιημενοι απο εσας τους apple hools δεν σημαινει οτι ειμαστε και μπατιρηδες.

Panagiotis

Φίλε Μάνος,

είμαι σίγουρος ότι θεωρείς τον εαυτό σου ψαγμένο και πιθανότατα να ξέρεις αρκετά από specs, ghz, ram, κλπ.

Ψάξε όμως λίγο να βρεις και την καλύτερη εμπειρία χρήσης αντί να αγοράζεις νέο κινητό κάθε 4 μήνες επειδή το προηγούμενο σέρνεται και κολλάει μετά το update.

Με Mac και iPhone ή/και iPad έχεις καθαρίσει. Θα αγοράζεις κινητό τουλάχιστον κάθε 1 χρόνο και PC κάθε 5-6-7 χρόνια. Και όλα θα λειτουργούν τέλεια χωρίς κολλήματα, με πλήρη επικοινωνία μεταξύ συσκευών σε δεδομένα, εικόνες, επαφές, mail, κλπ κλπ κλπ.
Σίγουρα δεν μπορούν να γουστάρουν όλοι Apple, αλλά η αλήθεια είναι ότι το έχουν χτίσει πολύ καλά το έργο, διότι προσωπικά ούτε καν κοιτάω ποτέ για άλλο κινητό. Τι να κάνω δηλαδή; Να πάρω Android και να έχω το Mac για υπολογιστή; Μπααα… Windows; Ποτέ ξανά…
Οπότε προσωπικά είμαι πλήρως καλυμμένος με το όλο οικοσύστημα της Apple το οποίο είναι πραγματικά το πιο ολοκληρωμένο.

ΜΑΝΟΣ

@Panagiotis Αποψη σου και την σεβομαι. Σου αρεσει η Apple βασει γουστου. Αλλα ο προηγουμενος υποστηριξε οτι ο,τι γνωμη και να εχει κανεις, η Apple τους παταει ολους. Πραγμα που και με βασει τα specs και την εμπειρια χρησης ειναι λαθος. Επιπλεον, οσον αφορα το θεμα της αξιοπιστιας που ανεφερες, σε πληροφορω οτι οτι κινητο αγοραζω το αγοραζω καθε 4 χρονια που η τεχνολογια αλλαζει εντελως(δεν αλλαζει επιφανειακα λογω της στρατηγικης μαρκετινγκ των εταιρειων) και δεν μου κολλανε καθολου. Και αυτο γιατι πριν αγορασω ενα κινητο το δοκιμαζω, το συγκρινω με αλλα τουμπανα(συνηθως παιρνω ναυαρχιδες οταν αγοραζω καινουργιο) και αφου δω οτι ολα ειναι ΟΚ, το παιρνω. Για το LOG, π.χ., δεν εχω λογια πραγματικα να περιγραψω ποσο τελειο κινητο ειναι. Το GP8.3 το ιδιο.

Φιλικα παντα.

makismali7

Κάτι τέτοια σχόλια σαν του panos52..είναι π με τσιτωνουν…νομίζουν ότι επειδή έχουν iphone είναι ανώτεροι ξέρω γω η πιο πλούσιοι κ πιο μοδατοι….τα προιοντα τηςApple είναι Υπερκοστολογημενα κ σίγουραυπάρχουν καλύτερα κινητά κ πιο φτηνά!!!το μηλαρακι στην πλάτη πληρώνετε παίδες…δεν έχετε το καλύτερο τηλέφωνο!!

Αποστόλης Ρόδος

Εγώ θα επαναλάβω για ακόμα ένα ποσταρισμα, πως βλέπω θετικά τις 4.7 ή 4,8 ίντσες. Αλλά ταβάνι αυτές. Ίσως και λιγότερες να βγούν.
Πιστεύω πως θα συντηρήσει τις συσκευές των 4 ιντσών, μετονομαζοντας τες σε iPhone mini.
Δεν ξέρω αν θα βγάλει phablet και σε τι ίντσες… αλλά έχω σοβαροτερους ενδοιασμούς ως προς το iOS από όσους είχα. Εδώ ακόμα έχουμε 100άδες χιλιάδες εφαρμογές που δεν έχουν μονταριστει ακόμα για τις 4 ίντσες.

Και για να συμμετάσχω και εγώ στη διαμάχη … Το θέμα δεν είναι οι συσκευές ως hardware αλλά το iOS που προσπαθεί να μοιάσει του Android 2.3 και πασχίζει πραγματικά να το φτάσει… 😛

theo

η άποψη μου είναι ότι άν η apple έβαζε home screen όπως android η windows η jolla η τελωσπάντων σε κάποια μορφή που να είναι παραμετροποιήσημη με widgets,τότε ίσως να με κέρδιζε. χωρίς home screen δεν υπάρχει ευχάριστη εμπειρία χρήσης για μένα. για να μην αναφερθώ στο κλειστό χαραχτήρα και στη μηδαμινή παραμετροποήση του συστήματος. όσο για τα mac αν πέζεις πεχνίδια θέλεις καθε 2-3 χρόνια το πολύ 4 καινούριο μηχάνημα η έστω αναβάθμιση. αν όχι βάζεις linux σε ένα κανονικό pc και ησυχάζεις χωρίς να σκάσει λεφτά αν δεν γουστάρεις windows. εναλλακτικές υπάρχουν πολλές…

Alexis

@ Panagiotis. ποιο σημειο ακριβως στο σχολιο μου μοιαζει παιδαριώδες; Αν διαφωνείς γραψε γτι με επιχειρήματα! Η δική σου συμπεριφορά μοιάζει 5χρονου και χαζοχαρούμενου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 6

Η Apple θα αποζημιώσει με έως 150 δολ. κατόχους iPhone στον Καναδά για επιβράδυνση της απόδοσης

Η Apple πρόκειται να πληρώσει έως και 14,4 εκατομμύρια δολάρια Καναδά σε επιλέξιμα μέλη μιας ομαδικής αγωγής.

Business Apple Apple iPhone 6 Apple iPhone 6s

Με νέο πρόστιμο ύψους 180 εκατ. ευρώ απειλείται η Apple για το “batterygate” των iPhone 6

Νέα προβλήματα για την Apple, καθώς η εταιρεία απειλείται με νέο πρόστιμο ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ για το “batterygate” των παλαιότερων iPhone.

Smartphones Apple Apple iPhone 6 Apple iPhone 6s

Apple: Αποζημιώνει όσους αντιμετώπιζαν πρόβλημα επιδόσεων στα iPhone

Η Apple συμφώνησε να πληρώσει 500 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής για την υπόθεση του Batterygate που αφορούσε πολλά iPhone.

Smartphones featured iPhone 5S iPhone 6

iPhone 6, 6 Plus και 5s: Αναβαθμίζονται σε iOS 12.4.4

Το iPhone 5s παίρνει μία ακόμη ενημέρωση λογισμικού, έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Τα παλαιότερα iPad θα παραμείνουν με το βασικό iOS.