iPhone 6, νέα videos το δείχνουν σε λειτουργία

Εχθές είδαμε φωτογραφίες και ένα πολύ μικρό video από αυτό που λέγεται ότι είναι το πραγματικό iPhone 6 με οθόνη 4.7 ιντσών και εμφανιζόταν να βρίσκεται σε λειτουργία. Σήμερα κυκλοφόρησαν 4 ακόμη videos στα οποία βλέπουμε το iPhone 6 να ξεκλειδώνει με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, να μπαίνει στην εφαρμογή της κάμερας, στο health app και στα settings.

Πάντα κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για τα leaks που κυκλοφορούν όσο πλησιάζει η μέρα της επίσημης ανακοίνωσης, αλλά όπως και να χει η Τρίτη πλησιάζει οπότε θα δούμε το πραγματικό iPhone 6 να παρουσιάζεται από τον Tim Cook .

1.

2.

3.

4.

iphone 6, iPhone 6,  νέα videos το δείχνουν σε λειτουργία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DaPain

Δείχνει πάρα πολύ γρήγορο…

giannis

πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε το καλύτερο κινητό του 2014 (meizu mx4) και ακόμη ασχολούμαστε με το σκουπίδι της apple.?

samsunakias

χάλια μαύρα…κακάσχημο αν είναι αυτό…τεράστια περιθώρια..θυμήθηκαν να μεγαλώσουν την οθόνη μετά από τόσα χρόνια και εκεί θα ποντάρουν…τρέξτε προβατάκια να το πάρετε..σας φωνάζει ο βοσκός..μπεεεεε..!!!!

christos

παω για νοουτ 4 ,οθοναρα λεμε κ το ελ τζι g3 μ αρεσει!

tve

@samsunakias
Με ονομα samsunakias λες τους χρηστες iphone προβατα? Το ποιοι ειναι τελικα fanboys και προβατα το βλεπουμε (απο το ονομα).Αρα η κριτικη σου ειναι ακυρη.

Iakovos80

@samsunakia

Που τα βλέπεις τα χάλια φίλε μου; το πιο όμορφο κινητό την Τρίτη αποκαλύπτεται. Θυμήθηκες τα περιθώρια της οθόνης ε; μμμ σίγουρα.

@giannis

Σε υποχρέωσε κανένας να το πάρεις φίλε μου; τι ασχολείσαι με την Apple;

Είτε το θέλετε είτε όχι, την Τρίτη έχει πάρτι. 8μμ συντονιστείτε και θαυμάστε το γλέντι με καλεσμένο τον πράσινο πελάτη 🙂 Άντε γεια.

Γιώργος Παπαδόπουλος

# samsunakias
Και όλο αυτό το συμπέρασμα με πρόβατα και μη, πηγάζει απ το καθαρά μη προβατοποιημενο ψευδώνυμο σου?

Μάλιστα…

fotis balopitas

Προτεινω οι android users να κανουν μια δικια τους σελιδα με ονομα aplle haters θα κανει παταγο και μετα αφηστε εμας που μας αρεσει η apple να το παρουμε και να λεμε τις γνωμες μας ησυχα επειδη εδω μολις καποιος πει κατι καλο για την apple των τρωτε .tve lakovos+1. Οσο για το 6 με τις 4.7 την τριτη θα ξερουμε!!!!!!!

Λεωνίδας

Bασικά το iphone ήταν όμορφο μέχρι και το 5. Η κουμπάρα αυτή (σωστά είπε κάποιος σαν “πίτσα”) το ασχήμυνε πολύ. Δηλαδή παλιά ήταν όμορφο αλλά ακριβό…Τώρα είναι άσχημο (κατά τη γνώμη μου πάντα) και πανάκριβο…Νομίζω μια χαρά. Ε, νομίζω ότι στο iphone 8 θα παρουσιάσουν και την ανταλλαγή αρχείων με bluetooth…και δικαιολογημένα χιλιόμετρα μετά οι ουρές έξω από τα apple stores…

giannis

iaokovos80 ποιο παρτυ φιλε μου?το πάρτυ ήταν την προηγούμενη τρίτη που η meizu παρουσίασε το καλύτερο κινητό του 2014….και έχει και pro έκδοση σε λίγο καιρό…τώρα εσείς καθίστε να ασχοληθείτε με την apple και την απόφαση να μεγαλώσει την οθόνη και την μπαταριούλα του στα 188…κάτι mha…χαχαχαχαχ..!!!

mathaiosssss

απαίσιο….ίου..πως είναι έτσι??και να φανταστώ το δεκαεξάρι 800 βάλει ευρώ έτσι γιατί είμαστε και τύποι….εύχομαι οι κινέζοι σε 2 χρόνια να έχουν ξεπεράσει την ακατονόμαστε πλαστικούρα και σε βάθος χρόνου να κοντράρουν και την άλλη μισητή εταιρεία…

Alexis

Πιστεύω πως θα είναι αυτό στο βίντεο. Θα προτιμούσα μικρότερα bezels αλλά οκ για 4.7 ίντσες είναι εντάξει. Ελπίζω στην παρουσίαση να δείξει κάτι πραγματικά καινούριο και όχι να παρουσιάσει κάτι που υπάρχει χρόνια σαν καινοτομία δικιά της.

viel

@giannis

ZEVASOFT!!!

Agnostos13

Ma poso komple3 mporei na vgazoun merikoi, pou mpainoun se ar8ra sxetika me thn apple me skopo na kra3oun auth ka8ws kai opoion dixnei endiaferon gia ta proionta ths??? Poso???

P.S. Ti sas vazoun mesa sta android h8ela na 3era?

Makis

Ορίστε και ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας για όσους δε το έχουν δει…
https://www.youtube.com/watch?v=PUXlicLPqEY

Υ.Γ: τι ακούς βρε Ιάκωβε και εσύ εδώ μέσα, κάθεσαι και απαντάς κιολας..!

fotis balopitas

+1 agnostos

P

Όπως έλεγε και η Μαντάμ Σουσού …. Τσοκαρίες ,
Κρατώ επιφυλάξεις για τις διαρροές μιας και δεν ανοίγουν ποτέ το AppStore , στην εφαρμογή μετοχές δεν φόρτωσαν οι τιμές άρα δεν μπήκε στους server άρα δεν μπορεί να ενημερώσει , στον καιρό τα ίδια , το passbook δεν μας έδειξαν μέσα την καινουρια λειτουργεια πληρωμών ( το εικονίδιο πάντως άλλαξε ) κλπ κλπ … Σταθερό βίντεο δεν είχαν και αυτός που τραβούσε όλη την ώρα έκανε zoom in zoom out … Τίποτα το σοβαρό για να μας πει κάτι … Μια κινέζικη βλακεία αντιγραφή που παίζει να τρέχει και android

Γιώργος

Παιδιά,όλα ωραία και καλά και με το I phone 6,όπως και με τα μοντέλα της Samsung!Όμως το καλύτερο κινητό 📱 έχει βγει εδώ και μερικούς μήνες,συνδυάζοντας και ποιότητα και ομορφιά αλλά καί τιμή! και περνάει απαρατήρητο από όλους…αφού όλοι κοιτάμε την Apple και τη Samsung!(γούστα είναι αυτά).Αυτό είναι το Lumia 930!Όταν κάνει ο Κώστας βίντεο παρουσίασης του,τότε θα με θυμηθείτε….

Billys

Τα συγκεκριμενα βιντεο δειχνουν την απομιμηση του iPhone 6 , το ephone 6s . Εκτος απο τα αισθητικα χαρακτηριστικα που μπορει κανεις να καταλαβει οτι προκειται για κλωνο , ο ηχος του Home button εχει εντονη “πλαστικοτητα” , αν με καταλαβαινετε .

Denis

Κ ξαναλέω ένα δεν καταλαβαίνω που το βρήκε το μονγκο το iPhone 6 Κ το βγάζει φάτσα φόρα !!
Τους άφησαν ολίγον τι χαλαρά εκεί στη foxcon

Kilplix

Πω ρε παιδια μερικοι ειστε τοσο τυφλωμενοι που δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι το κινητο ειναι μαιμου…. κανει μπαμ απο χιλιομετρα και ειναι τοσο ασχημο που δεν μπορω ουτε να το βλεπω… μπορει να iphone να μοιαζει στο σχεδιο καπως αλλα αυτο ειναι καρα FAKE… ξυπνηστε!!!!

παναγιώτης

Βρε παιδιά εσείς που λέτε ότι είναι άσχημο και ότι το βίντεο είναι ψεύτικο απορία το Έχω. Αν όντος ειναι Έτσι θα το αγορασετε;;;;

Strong

Εσεις που μπενεται μονο και μονο για να κράξετε εχουν δικιο τα παιδια (φανς) της apple τι ασχολείστε με αυτην την μπακαφολα εχουν δικιο τα παιδια τζαμπα χρονος για ενα σμαρτφον που έχει μεινει πισω 200 χρονια σε ολα μαζι με τους φαν της 😉 οποτε δικιο εχουν τα is….s μην ασχολείσται κινγκ ιζ χιερ νοτε 4

vasilis

Παναγιώτη, οχι. δεν θα το αγοράσω. ελάχιστες οι διάφορες με το 5αρι. μια απορία ομως εχω και οποίος ξέρει μου λέει. στα βίντεο, βγάζει κάποια στιγμή φωτογραφία. η φωτογραφία γιατι δεν πιάνει όλη την οθόνη; αυτο το εχω προσέξει και στο 5αρι που εχω. ενώ ας πούμε στο galaxy s5 η φωτογραφία πιάνει όλο το πλαίσιο της οθόνης , στο iPhone αφήνει πάνω και κάτω πλαίσια! γιατι λέτε ότι συμβαίνει αυτο; δεν ειναι σπαστικο;

mimis

εγω φιλε παναγιωτη προσωπικα θα το αγοραζα και θα σ εξηγησω το λογο,μ αρεσει το 5s παρα πολύ απλα θα ηθελα πιο μεγαλη οθωνη.απο κει και περα,εμενα με ενδιαφερουν οι εφαρμογες που χρησιμοποιω,διοτι σαν δικηγόρος ουτε το android αλλα ουτε το Windows store με εχουν καληψει.

Δημητρης

Δεν καταλαβα, δηλαδη τα αρθρα που αφορουν την apple ειναι για λαϊκο προσκυνημα και οχι για να λεμε τη γνωμη μας; Σαφως και το τηλεφωνο εχει τεραστια bezels που καθιστουν το design του ξεπερασμενο, να κανουμε οτι δεν το βλεπουμε;

Απο εκει και περα καθεις αγοραζει ο,τι θελει

Λεωνίδας

Aς θυμηθούμε μια επική παρουσίαση του Steve Jobs όταν το iphone 4 κόλλησε και δεν έμπαινε στο ιντερνετ… https://www.youtube.com/watch?v=znxQOPFg2mo Και παιδιά, την “πλάκα” μας κάνουμε εδώ συζητώντας για τεχνολογία. Δεν μπαίνουμε ούτε για να φανατιζόμαστε ούτε να τσακωθούμε…

Γιαννης

Όσοι Κύριοι Κυρίες που είναι κάτοχοι κατσαρολικών,ψυγείων, ψυγειοκαταψυκτών, αιρ κοντισιον, φούρνων μικροκυμάτων και όλων των άλλων οικιακών συσκευών ας ασχοληθούν με τα κατσαρολικά τους και ας αφήσουν αυτούς που απολαμβάνουν και θέλουν να απολαμβάνουν την πρωτοπορία και την σταθερότητα των καινοτομιών της εταιρείας που έδειξε στον πλανήτη πως πρέπει να είναι τα τηλέφωνα…..Να μην πάρει κανείς σας τίποτα για να τα πάρουμε εμείς οταν έρθει η καταλληλη στιγμή σε καλύτερη τιμη!!!! Τα φαρμακεία 09/09/14 θα είναι ανοιχτά όλη την μέρα !!!!

Λεωνίδας

Γιάννη, όλοι αυτό που περιμένουν από το νέο iphone είναι η αύξηση του μεγέθους της οθόνης…Αυτό εννοείς με την πρωτοπορία?! Και σταματήστε να φανατίζεστε που λέτε να πάρουμε και φάρμακα να μην αντέξουμε το σοκ από την τεχνολογική αποκάλυψη της παρουσίασης που θα γίνει! Δεν έχουμε κανένα συμφέρον να υποστηρίζουμε την μία ή την άλλη εταιρία. Το χαβαλέ μας κάνουμε και κοροϊδεύουμε μία αμερικανίστικη μόδα…Αυτό είναι όλο! Να μου μιλήσεις για πρωτοπορία της apple πριν 5-6 χρόνια να σου πω ναι…Σήμερα όμως όχι. Ειλικρινά μακάρι να παρουσίαζε η apple κάτι εντελώς πρωτοποριακό και να ακολουθούσαν μετά κι οι άλλες. Αλλά δυστυχώς, τελευταία και καταϊδρωμένη η “δικιά” σου….

Γιαννης

Συνμπλοκίστα Λεωνίδα…..δεν με ταίζει καμια εταιρεία….τις εχω γραμμενες ολες….Ενα τηλεφωνο δεν ειναι μόδα….είναι το πως σε εξυπηρετει εξου και το περι ορέξεως…..Και μονο το οτι έδειξε το δρομο φτάνει….ας φτιάξει και σόμπα τώρα για να ζεσταθουμε για τον χειμωνα αν θελει….Αυτα τα περι προβατων κτλ κτλ πρεπει να τα σταματήσουν οι Γρεκοί και ας κοιταξει ο καθένας να παρει οτι του ταιριάζει καλύτερα…Μακαρι η δικια μου οπως ειπες να ειναι η τελευταια και να συνεχισει να βγάζει τα προιοντα της….θα τα παίρνω και φθηνότερα…..!!!

Ioannis

Την Τρίτη η samsung Παει η Τετάρτη εθνική άντε και για νέο Α.Φ.Μ

Λεωνίδας

Ιοannis, αν η στάση και η νοοτροπία η δική σου αλλά και όλων όσοι αβαντάρουν μόνο το όνομα μίας εταιρίας χωρίς να ξέρουν καν τι θα παρουσιάσει ήταν διαφορετική και περισσότερο επικριτική, τότε όλες αυτές οι μεγάλες εταιρίες θα αναγκάζονταν πραγματικά να βγάζουν βελτιωμένα smartphones. Και η samsung τελευταία έχει κουράσει με 500 παρόμοια μοντέλα αλλά και η apple φυσικά ασχήμυνε τα τηλέφωνά της και δεν τα εξελίσσει όσο θα ‘πρέπε. Kάθονται και παρουσιάζουν και καλά βελτιώσεις χωρίς ουσία. Δεν έχεις να βγάλεις κάτι πραγματικά νέο? Ε μην βγάλεις στο φινάλε! Ρίχτε τους μία μούτζα για 1 χρόνο και θα σου πω εγώ τι εξελίξεις θα ‘χουμε…Αλλά δεν το βλέπω…

pakakos

Έλεος με τους isheeps.Καινοτομία μηδέν και όσοι έχουν οικονομική άνεση νομίζουν ότι με το μήλο θα δείξουν κάτι.
@mimi εσύ που το δηλώνεις δικηγόρος που γραφείς την οθόνη οθωνη και το καλύψει καληψει πες μας ποιές εφαρμογές σε βοηθάνε στο appstore για το επάγγελμα σου και δεν τις βρίσκεις στο playstore

Παναγιώτης

Και εμένα στο iPhone 5 έτσι μου βγάζει της φωτό.. Όντως μεγάλη βλακεία. Να σας πω κάτι όμως βρε παιδιά. Απο το 2007 εχω iPhone iPad και iMac… Πολύ καλά κινητά και γενικά το IOS παει σφερα. Εδώ και λίγο καιρό όμως αγόρασα το lg g2 και μετά το lg g3 μπορώ να πω ότι το κινητό τα σπάει. Παλιότερα περίμενα πως και πως να βγει νέο iPhone και ήμουν απο τους πρώτους που το αγόραζα. Πλέον δεν μου κανει εσθηση… Χάθηκε ο job χάθηκε και το όραμα αυτής της εταιρίας. Για να με κερδίσουν πάλη πελάτης τους θα πρέπει να δω αλλαγές. Έχουμε τόσα χρόνια το ίδιο λογισμικό, το μόνο που κάνουν ειναι κάποιες μικρές προσθήκες. Επίσης θα πω σε μερικούς που λέγε ότι το ios έχει ηποστιριξη ναι θα συμφωνήσω. Αλλά έλα όμως που ένα μεγάλο μερίδιο ανθρώπων κρατάει μεταγενέστερη version στο κινητό του και αυτο για να μην χάσουν το jalbreak. Πιστεύω ότι στο android L θα δούμε πολύ καλά και ενδιαφέροντα πράματα. Επίσης θα ειναι και 64bit. Οπότε ακόμη πιο γρήγορο. Αυτά απο έμενα. Εύχομαι η apple να βρει ξανά τον δρόμο της γιατί την γουστάρουμε σαν εταιρία.

Λεωνίδας

Στην Κίνα πάντως βγήκαν ήδη οι κλώνοι του Iphone 6 οπότε όσοι πιστοί…χωνέψτε το – αυτό είναι. Τα περισσότερα σχόλια και στο gsmarena, ενδιαφέρον και αξιόπιστο site, λένε το ίδιο πράγμα. Ότι δεν δείχνει τόσο “premium” και έλεγκαντ όσο το προηγούμενο…

Agnostos13

Παντως η Samsung μας εχει δειξει οτι ξερει απο καινοτομια ->
https://youtu.be/vDkqDR5Lw2w

Iakovos80

@Makis

Φίλε μου εγώ έχω άποψη γιατί έχω χρησιμοποιήσει όλα τα OS, δέχομαι όλες τις απόψεις και τα σχόλια, ακόμα και τα υβριστικά, ειδικά στο fb. Ακόμα και το κράξιμο το δέχομαι γιατί βλέπω το επίπεδο που έχουν οι άλλοι. Οπότε, συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου αδιαφορώντας για τα όσα ακούω 🙂

Nio

“Δεν μπορει να ναι αυτο το αιφον λενε” και μολις το δειτε ετσι και λετε τι ωραιο copy paste τα σχολια σας θα κανουμε……
Mimi σαν δικηγορος που δεν σε κοβω κιολας μονο phablet θα επρεπε να θες. Τεσπα δεν ασχολουμαι.
Αντικειμενικα πληρως δεν το λες ασχημο το κινητο. Ιδια σχεδιαστικη φιλοσοφια εχει με τα 4 προηγουμενα μοντελα. Σας φαινεται ασχημο γιατι εχουν βγει δεκαδες καινουρια κινητα πολυ πιο ομορφα που το ξεπερνανε στο design κατα πολυ. Μεχρι και οι κλαρινογαμπροι κοιτανε τα bezels πλεον.
Software δεν μπορουν να κανουν κατι παραπανω. Ειναι σε καλο επιπεδο. Πιο optimized δεν γινεται. Κατα τα αλλα πολυ βαρετο. Αντε να παρουσιασουν κανενα bluetooth, NFC και καμια υπηρεσια που κανονικα θα ηθελε jailbreak.

Iakovos80

@Nio

Να το κάνω τι το NFC φίλε μου; Το bluetooth; Αν θέλω να στείλω κάτι υπάρχουν τα email και τα dropbox. Το bluetooth χρειάζεται μόνο για hands free, τίποτα άλλο. Στο software τι άλλο να κάνουν δηλαδή, αφού είναι υπέροχο. Α ΝΑΙ, ξέχασα, όλοι με το Android γίνατε hackers… ΓΟΥΑΟΥ! Το καλύτερο λειτουργικό, το πιο ελαφρύ που πάει σφαίρα με hardware χαμηλότερο των high end android… Εκεί είναι η μαγκιά. Το jailbreak δεν καταλαβαίνω να το κάνω τι; Τέλος πάντων, Τρίτη 8μμ έχει πάρτι και μετά σόδες 🙂

Χρήστος

αυτό αποκλείεται να είναι iPhone 6.
Μπορεί να είναι το ίδιο στην εμφάνιση, αλλά αποκλείεται να βλέπουμε μια κινέζικη μπαρούφα με κινέζικο λεξιλόγιο και να της δίνουμε το όνομα iPhone 6 από την apple.

Όσο για εσάς παλικάρια, που δεν γουστάρετε iPhone και θα πάρετε άλλο κινητό, άντε κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και γεμίστε με σχόλια κάποιο άλλο thread που να γράφει για τα αγαπημένα σας LG, samsung και android. Και δικά μας αγαπημένα είναι όλα τα υπόλοιπα αλλά δεν κάνουμε και σαν υστερικοί.

Γιατί με το να παίρνετε μπρος (με την ανάποδη) όταν βλέπετε apple σε κάποιο thread, έχετε καταντήσει γραφικοί.

Και γιατί εμείς που γουστάρουμε apple και iPhone, δεν πρόκειται να σας χλευάσουμε.

mimis

pakakos,

Εγω λοιπον που δηλωνω δικηγόρος,χρησιμοποιω το inomoi ,το οποιο περιεχει ολη τη νομικη βιβλιοθηκη.τα παιχνιδακια και τις απλες εφαρμογες όλα τα λογισμικα τα εχουν.

ioankav

@mimis

Τι διαφορετικό έχει η εφαρμογή inomoi, από την άλλη που υπάρχει Nomos, η οποία έχει έκδοση και για android?

@Iakovos80

Εντάξει, όχι και υπέροχο software… Λείπουν κάποια στοιχεία, όπως να αλλάζω τα default apps, να αλλάζω την αρχική οθόνη και να βάζω ότι widget θέλω εγώ, να έχω live tiles…

Nio

Iakovos80 οταν θα εισαι σε μια αιθουσα συνεδριασεων η οποια δεν εχει σημα καλα καλα για τηλεφωνο και δεν εχει ουτε wifi και θες να στειλεις ενα σημαντικο εγγραφο σε laptop ή αλλο κινητο τοτε το bluetooth ειναι μονοδρομος.
Αλλο παραδειγμα, σε αμφιθεατρο που παλι δεν εχει σημα και wifi και θες ενα pdf απο εναν συμφοιτητη σου τι κανεις??? Ευχεσαι να ειχες android..
Αλλα με στενομυαλους δεν μπορεις να βγαλεις ακρη.
Οσο για τις σοδες πες το σε αυτους που ειχαν αιφον σε αυτες τις περιπτωσεις που μου ετυχαν και μας κοιταζαν με γουρλωμενα ματια……. Τα ιδια μου ελεγαν. “Αν ειχαμε internet ομως.?”, “Δεν με νοιαζει, ειναι αιφον”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.