iPhone 6C, Nέο concept με οθόνη 4,7 ιντσών

Ένα νέο concept του iPhone 6C κάνει την εμφάνιση του τις τελευταίες ημέρες στο διαδύκτιο. Ο δημιουργός του, Joseph Farahi, έχει δώσει στην συσκευή της Apple οθόνη 4,7 ιντσών, πάχος 7.1 χιλιοστά και βάρος μόλις 116 γρ. Επιπρόσθετα, έχει προσθέσει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, εξοπλίζοντας την παράλληλα με κάμερα 8 Megapixel και δυνατότητα “True Tone Flash”.

Όπως δήλωσε ο δημιουργός, “I think Apple shouldn’t give up on their iPhone c line. It’s a pretty great product, a lot of people really love to have a colorful iPhone. I think Apple shouldn’t consider the iPhone c as a failure, but as an experiment — and continue the line with an enhanced design and more powerful specs.”

Πριν από λίγους μήνες είχε βγει στην δημοσιότητα άλλο ένα concept του iPhone 6C από την εταιρεία SET Solution, το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε εδώ.

iPhone 6C concept, iPhone 6C, Nέο concept με οθόνη 4,7 ιντσών

iPhone 6C concept, iPhone 6C, Nέο concept με οθόνη 4,7 ιντσών

iPhone 6C concept, iPhone 6C, Nέο concept με οθόνη 4,7 ιντσών

iPhone 6C concept, iPhone 6C, Nέο concept με οθόνη 4,7 ιντσών

iPhone 6C concept, iPhone 6C, Nέο concept με οθόνη 4,7 ιντσών

iPhone 6C concept, iPhone 6C, Nέο concept με οθόνη 4,7 ιντσών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexis

Καλα καλα και μετα ξυπνησατε! Ιδιο με το 5c θα ειναι με 2-3 specs παραπανω!

Κωνσταντίνος

Ε αυτό που εξοπλίζουν ένα concept “με κάμερα 8 Megapixel και δυνατότητα True Tone Flash”, αδυνατώ να το καταλάβω. Ένα απλό render είναι, μιας προτεινόμενης εξωτερικής εμφάνισης μιας συσκευής. Προς τι λοιπόν οι αναφορές από τον σχεδιαστή σε τεχνικά στοιχεία που δεν έχουν καμία εφαρμογή στις σχεδιαστικές γραμμές; Και φυσικά η αιώνια απορία μου, γιατί ένα render ενός σχεδιαστικού concept, να αποτελεί είδηση στα site τεχνολογίας;

manolis

και με τι επεξεργαστή το έχει εξοπλίσει ο σχεδιαστής;;; Επίσης γιατί τσιγγουνεύτηκε στην κάμερα;;; χαχαχα!!!!!

Nio

Πιο ασχημα κ ανισσοροπα bezels πεθαινεις….
Ελπιζω να μην ειναι ετσι γιατι θα κανει διαγωνισμο με το S5 για το πιο ασχημο…

koala

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ I-PHONE !!!!

Tom

Ομορφο ειναι και ιδανικο μεγεθος.

Αναστάσιος Γιαχαλής

Αν και έχω ”φύγει” από το ”στρατόπεδο” της Apple, μου αρέσει αυτό το consept. Ένα μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου στο iphone είναι η στασιμότητα στις 4 ίντσες. Κάποιοι αρκούνται σε αυτές τις διαστάσεις, αλλά πιστεύω ότι οι ιδανικότερες ίντσες για ένα smartphone, ώστε να είναι βολικό και λειτουργικό, είναι οι 5. Βάσει αυτού του video, εάν καταφέρει η Apple να κρατήσει μικρές τις διαστάσεις και να μεγαλώσει την οθόνη χάρη στα μικρά bezels, πιστεύω θα πουλήσει αρκετά iphones. Βέβαια θα πρέπει να προσαρμόσει και την τιμή του στα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Έφαγε άλλωστε ισχυρό ”χαστούκι” από την αποστροφή του κοινού στην αγορά του ΄΄φθηνού” 5c. Πιστεύω να το πήρε το μάθημα της.

Γιάννης

Oνειρο ζω μη με ξυπνατε.

Tom

Εγω κρυβω μια ελπιδα για το iphone 6 οτι θα με εντυπωσιασει για πρωτη φορα. Και το 5 μου αρεσε αλλα η 4 ιντσες ηταν 4 ιντσες. Θα γουσταρα πολυ να δω design apple σε φυσιολογικες. Ιντσες. Οι 4 ιντσες για πιο παλια ηταν καλα, οσο περναει ο καιρος και χρησιμοποιουμε για ολο περισσοτερα πραγματα τα κινητα μας, οι απαιτησεις ανεβαινουν. Και η apple εχει μεινει στασιμη σε αυτο.

LIBOUSIS

Μπραβο!!!Το xperia z1 compact βγαίνει ήδη και έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι και android και έχει και την μισή τιμή

Τομ

Libousis κατσε να ανακοινωθουν τα χαρακτηριστικα του 6 και να δουμε πως ειναι βρε φιλε και μετα το συγκρινεις. Και οχι απλα εχει καλα χαρακτηριστικα εχει και πολυ καλυτερα! Χαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.