Το iPhone 6s θα έχει 2GB μνήμη RAM;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Ταϊβάν, το επόμενο iPhone 6s θα ενσωματώνει μνήμη RAM 2GB τεχνολογίας LPDDR4 η οποία θα επιτρέπει την διαμεταγωγή δεδομένων με ταχύτητα 34Gbps. Σήμερα τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus έχουν μνήμη RAM 1GB τεχνολογίας LPDDR3.

Η Apple λέγεται ότι είχε σκεφτεί την ενσωμάτωση 2GB RAM στα τωρινά μοντέλα της όμως δεν ήταν σίγουρη ότι θα υπήρχε διαθεσιμότητα από τους προμηθευτές της οπότε και δεν το διακινδύνευσε.

Τη μνήμη RAM των επόμενων iPhone θα κατασκευάζουν οι εταιρείες Hunix και Samsung. Για να δούμε…

iPhone 6s 2GB RAM, Το iPhone 6s θα έχει 2GB μνήμη RAM;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
theo

αν δεν βάλει 2 γιγα ραμ πως θα δικαιολογήσει τα πετσοκομμένα updates στα υπόλοιπα iphones???

Μάνος

άντε και με ένα τετραπύρινο επεξεργαστή…..

pavlos

Αυτό το ξερουμε…Δεν γίνεται αλλιώς ….Και σίγουρα θεωρώ ακόμη καλύτερη κάμερα

Παναγιώτης

εξέλιξη… !!!

LamNes

Κανα τουμπανιαρικο 4ιντσο θα βγαλει η θα πρεπει σωνει και καλα να αγορασουμε παντοφλες;;
Αααααα ρε Steve που εισαι να δεις πως καταντησαν το μηλο σου.

Τριαντάφυλλος

Επιτέλους και μια καινούργια καινοτομία.2 Gb ram.Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα.Είναι τοσο ακριβό τηλέφωνο και σου προσφέρει τόσα λιγα.Και ομως τοσος κοσμος το αγοραζει για να λεει μονο οτι εχει I phone.Αυτό που θαυμάζω στην apple ειναι οτι μπορει και πουλάει κατι τόσο “μικρο” σε τοσο μεγαλη τιμη.Κάτοχος s4,note3 και πλέον Note 4.Δεν υπάρχει ποιο ολοκληρομενο κινητο αυτη την στιγμη απο το Note 4.

Γιώργος

Άλλες μελλοντικές καινοτομίες της apple που θα κάνουν θραύση:
1- SD card
2- Dual SIM
3- Αποσπόμενη μπαταρία 3000 mah και άνω
4- Bluetooth
5- Κάμερα πάνω απο 10 Mp με δυνατότητα βίντεο 4Κ
Τετραπύρηνος επεξεργαστής και AMOLED οθόνη θεωρούνται υπερβολικά εξελιγμένα για τους ifans και θα μπουν μετά το 2020. Ήδη το iphone 6 έχει εξελιγμένο σχεδιασμό (το λυγίζεις όποτε θέλεις ως απάντηση στο flex της LG).

Ιωάννης jb

Γιώργος.. μεγάλη η αγάπη σου για την aplle!! ηρέμησε μη μας πάθεις και τίποτα!!
Τριαντάφυλλος.. ολοκληρωμένη παντόφλα θέλεις να πεις!! Γιατί όταν το έχεις μαζί σου η λέξη ευχρηστία ξεχνιέται!!! Σε παντοφλεξ καταστάσεις καλύτερα 6 plus

Yiannis

Πάντως ότι και να λέμε το android δεν έχει φτάσει σε smoothness το ios,ακόμη και στο lollipop, αν και έχει συσκεύες με πολύ ανώτερο hardware. Και μιλάω για Nexus, γιατί αν πάρουμε τα skins των oems, βράστα….από κάτοχο nexus.

manolis tsagkarakis

μηδέν καινοτομία πλέον.. κρίμα!

Theo

@Yiannis Γνώμη σου. Εγώ θεωρώ ότι ειδικά το lollipop το ξεπέρασε και το άφησε χιλιόμετρα πίσω. Προσοχή, δεν λέω το ios άχρηστο ή μάπα, αλλά από άποψη δυνατοτήτων. Κάτοχος note 4.

forneverarrow

Δεν μας παρατάς ρε Apple… Ενα καλο έκανες με τα iPad που αντέχουν χρόνια. Αν τώρα μας αρχίσει τα ίδια με το Android και τις μνήμες… Θα πάρω surface και άντε γεια.

Πάντως νομιζω οτι πλέον δεν υπάρχει διαφορά σε smoothness μεταξύ android – iOS – Windows Phone 8.1. Τουλάχιστον, για τα ακριβά και ενημερωμένα android και τα πανάκριβα iPhone. Αν καποιος πρέπει να θεωρείται κορυφαίος σε smoothness ειναι η MS με την ίδια εμπειρια χρήσης απο 69 μέχρι 600€.

Λογικά τα 2GB θα τα δωσει για μελλοντικά updates, ώστε να μη χρειάζεται πετσόκομμα σε συσκευές.

Sot11

Αν και δεν τα χρειάζονται τόσο τα 2gb, αλλα εντάξει αφού θέλουν να τα βάλουν οκ! Αυτό που θέλω εγώ ειναι οπωσδήποτε αλλαγή στο πίσω μέρος της συσκευής, αυτές τις γραμμές δεν θα τις χωνέψω ποτέ!

ownagealiens

Apple μεχρι το iphone 4 μετα 0 καινοτομιες μονο παρακάλια καο κλεψιες λυπαμαι που δεν μπορει να κανει τιποτα απο μονη της. Και αυτο που κανει ειναι να καταστρέφει υο λογισμικο της. Μεν ειναι η αντίστοιχη ford(δλδ πρωτη που εφτιαξε σμαρτφον) αλλα πλέον την περασαν ολοι. Χτυπαει μονο στο μάρκετινγκ και στον αφελη κόσμο. Που με αυτην την τιμη περνει δυο υπερτερατα απο οποιαδηποτε αλλη ετερεια

diecast

ωχ αντε ξεκινηστε να λετε για καινοτομια,για μηδεν παραμετροποιηση για λιγες ιντσες για μικρο επεξεργαστη και ολα αυτα!! το ανουσιο κραξιμο ειναι τζαμπα! αλλα ειναι κριμα γιατι κραζουν και ατομα που γνωριζουν απο κινητα! δεν λετε να παραδεχτητε οτι ειναι απλα αψογο στην λειτουργια του με μηδενικο λαγκ αψογα animations πολυ καλη καμερα και πολυ καλη οθονη! το μονο αρνητικο θα μπορουσε να πει καποιος ειναι η μπαταρια η οποια σε προφανως σε σχεση με android των 3000 mah εχει καλυτερη αυτονομια!

αλλα οχι εκει να πειτε οτι ειναι χαλια κινητα και ακριβα και το G3 εχει 17 gb RAM και 4πυρηνο επεξαργαστη στα 6.7 ghz και οταν ζεστενεται δεν μπορεις να ανεβασεις την φωτεινοτητα(ΕΛΕΟΣ)!!

εγω ειμαι χρηστης android εχω το Moto G (1st gen) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα και το z3 να ειχα δεν θα ελεγα μ@@@@ς για τα iphone!

μασης γιαΝΗΣ

Οταν λεμε καινοτιμια ενωουμε οχι να παρουσιαζει η apple την ιδια καμερα 3 χρονια, σαν τεραστια αλλαγη, καθε χρονια!!! Θυμασαι τις διαφημησεις της κοσμοτε με το iphone και την καμερα του?
Ακομη το android ειναι πολυ καλυτερο απο καθε ενοια !!! ακομα και για τα updates που το κραζουν, χαρακτηριστηκη περιπτωση ειναι:
-iphone 4s που εχω, απο ios 5 πηγε ios 8. 3 μονο αναβαθμησης (μεγαλες ενοω) και οσο παει γινεται ολο και πιο αργο μεχρι σε σημειο που θες να το πεταξεις απο το παραθυρο..
-xperia t που εχω, απο android 4.0 πηγα σε lollipop (με custom rom βεβαια). ΕΙΝΑΙ δηλαδη μπροστα 5 γενιες λογισμικου απο την εναρξη του (4.1 , 4.2 4.3 4.4 5.0). Και με το lollipop πηγαινει παρα πολυ γρηγορα!

Panos7GR

Χμμμ… 2GB RAM; Η λογική λέει θα δούμε και περισσότερες multitasking δυνατότητες στην επόμενη έκδοση iOS. Ωραία πράγματα! Like!

Darth

@Γιώργος
sd δεν πειραζει αρκει να κατεβασει τημη στα gb
dual sim θα ηταν super
αποσπομενη μπαταρία στης περισσότερες περιπτώσεις σημαίνει τριξίματος κακό design κλπ να λιπει……
camera μονο mp να ανευουν κατά τα αλλα καλη ειναι
amoled για την ωρα ουτε στων εχθρό…… μελλοντικά το συζητάμε

giannaras

Κάτοχος note 4 c για κάτι φίλους πιο πάνω που λένε για παντόφλες το δικαίωμα αυτό το χάσατε με το PLUS το οποίο είναι ένα δάκτυλό πιο μεγάλο και το έχω και χοντρό και κάτι bezel δύο δάχτυλα και επειδή η σύζυγός έχει το 6 για μένα είναι λίγο το τηλέφωνο δεν είναι κακό αλλά πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει με 375 παίρνεις το alpha που είναι στο ίδιο στυλ με πολύ καλύτερες επιδόσεις

Sot11

Δηλαδή πρέπει σε κάθε άρθρο της Apple η της Samsung να γίνεται πόλεμος; Εσείς που απεχθάνεστε τόσο πολυ την Apple πρέπει να μας το θυμίζετε σε κάθε άρθρο; Ουτε κι εμένα μου αρέσει το iPhone 6 αλλα όπως και να το κάνουμε στα benchmark tests όπως και στην καθημερινή χρήση ειναι τοπ, αντικειμενικά μιλώντας!

Tom

Ωχ.. Καλα brickaρισματα στα iphone με 1gb και κατω 😀 Και γω ipad με 1gb ram εχω να δουμε θα τις αντεξει τις αλλαγες του καιρου; Καθε αγορα πλεον στο χωρο των mobile συσκευων ειναι και test

Agnostos13

2GB RAM? Το MacOS στα iphone/ipad είναι κοντά!!!

Νίκος

Έχει πλάκα να βλέπεις κατόχους καταναλωτικών συσκευών τύπου Android, με διάρκεια ζωής 4-5 μήνες να μιλάνε για ακριβό iPhone σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Καλά λέω εγώ ότι μιλάμε για κολλημένα άτομα που δεν έχουνε πιάσει ποτέ στην ζωή τους κινητό άλλης εταιρίας και λειτουργικού. Τελείωσαν και τα πατατάκια, ούφ. Συνεχίστε εσείς, και αύριο μέρα είναι!!!

Ο άλλος χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ακόμα καλά καλά το Lollipop και έκρινε ότι άφησε το IOS χιλιόμετρα μακριά.

Ούτε εγώ έχω iPhone, θεωρώ ότι η Apple πουλάει πολύ ακριβά τα προιόντα της (με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής βέβαια) αλλά παραδέχομαι ότι όποτε το έπιασα στα χέρια μου, αμέσως κατάλαβα την διαφορά, απο λειτουργικό, Smooth και ποιότητα κατασκευής. Βέβαια θα μου πείτε, σε σχέση με το Android σίγουρα θα ήτανε πολύ καλύτερο οπότε δεν έχεις και σοβαρό μέτρο σύγκρισης, αλλά κουβέντα να γίνεται, μιλάμε καθαρά για την σύγκριση των 2.

Ε ρε γλέντια τώρα που η Samsung την κάνει σιγά σιγά απο την Google, εκεί να δείς κλάμα!

Νίκος

Οι άλλοι ακόμα μετράνε τις επιδόσεις με τα ….Ram και τους πυρήνες. Τον έχεις μεγαλύτερο τον πυρήνα; Τέλος. Έχεις μεγαλύτερη Ram; Είσαι καλύτερος, τέλος! Δεν διαβάσανε φαίνεται τον λόγο που η Samsung την κάνει ελαφρά σιγά σιγά απο το Android. Όπως δεν λένε να καταλάβουνε γιατί τα υπόλοιπα λειτουργικά εκτός του Android, τρέχουνε πολύ καλύτερα όλες τις εφαρμογές ακόμα και με 512 Ram. Δεν βάζουνε μυαλό τελικά. Έχει 200 Youtube εφαρμογές το Nokia, ναι αλλά δεν έχει επίσημη θα σου πούν. Μα λειτουργεί άψογα, είναι πλήρης και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ναι αλλά δεν είναι επίσημη σου ξαναπαντούν. Τι να πείς.

Νικος

4 χρονια υποστήριξη ..cpu διπύρηνος πιο δυνατός απο αλλους 4 πύρινους και 1g ran χωρις κόλλημα παρά 3 gbram full lag

Μάνος

@Νίκος +50(γιατι το +1 ειναι λιγο).Και εγω κάτοχος s4 mini ,το χω 1 χρόνο και φενεται πως το κινητό δεν θα αντέξει ακόμη για πολυ(χτυπά ξύλο).Αντίθετα ένας φίλος μου εχει το iPhone 5 και φαίνεται πως εχει ακόμη 1-2 μπορεί και 3 χρονάκια ζωή.Αυτη ειναι η διαφορά με τα android και το iOS,το android,μεχρι και οι ναυαρχίδες εχουν ζωή το πολυ 2 χρόνια ενώ τα iPhone 5-6.Αυτά.

Μπενυ

πωπω καινοτομίες το μηλαράκι… τι έγινε? θέλουμε 2 γίγα ράμ πλέον? ε ρε κωλοτούμπες..

Stavros Papageorgopoulos

Ρε παιδιά είναι δυνατόν τώρα;;; Μιλάτε για υποστήριξη και ότι δεν έχει lag και ότι με 2gb ram θα κανετε τρελο multitasking και μπλα μπλα μπλα. Αν το hardware μένει ίδιο για χρόνια και σου πουλάνε το ίδιο κινητό κάθε χρόνο λογικό να έρχονται γρήγορα αναβαθμίσεις αλλά από την άλλη τι στο καλό έχουν οι αναβαθμίσεις; Νεα wallpapers και ringtones και ανα 2 βάζουν και κανα feature του android όπως notification bar κλπ. Από την άλλη σαν κάτοχος OnePlus One εγώ με ένα απλό update είχα την δυνατότητα να τραβάω raw φωτογραφίες που πάω στοίχημα πως όλοι οι φανατικοί της Apple (ok οι περισσοτεροι) δεν ξέρετε καν τι είναι. Πέρα του ότι τα δυο λειτουργικά είναι γραμμένα σε διαφορετική γλώσσα έχουν και καποιες πολυ σημαντικές διαφορές.Στο android όσα πράγματα κάνεις παράλληλα δεν σταματούν ξαφνικά επείδη άνοιξε κάποια άλλη εφαρμογή.Με τα 3gb ram που έχω και σας φαίνονται αχρείαστα μπορώ να έχω 20+ καρτέλες στο chrome ανοιχτές ταυτόχρονα και άμεσα διαθέσιμες, fifa14, facebook και το messenger που όσο κακογραμμένο κι αν είναι δουλεύει αλαγκάριστο με όλα τα feature που ήθελε η facebook να έχει όπως τα floating bubbles που στο iOS λόγω restrictions στα api δε θα δείτε πότε.Χαίρεστε με το… Συνέχεια »

Μιχάλης

Το πιο άσχετο που διάβασα παραπάνω είναι ότι τα iphone έχουν διάρκεια ζωής 5 χρόνια!!! Το iphone 5 ενός φίλου μου με το 8.1.1 και κάνει συνέχεια κολλήματα και σε απαιτητικά παιχνίδια σέρνεται , ένας άλλος με το 5S και αυτός με το update σε 8.0.1 έγινε τούβλο το κινητό του και το έστειλε στο σέρβις. Οπότε μην λέτε αρλούμπες αν δεν ξέρετε.

Tom

Απο την αλλη τιθεται το ερωτημα, γιατι χρειαζεται κανεις 20 tabs ανοιχτα στον chrome σε ενα κινητο. Ποσο καλυτερο μπορει να ειναι ενα PC για αυτην την δουλεια; Χρειαζεται να απαντησω; Ειναι ο καθενας τι θελει. Ναι το android εχει περισσοτερες δυνατοτητες που ομως το 90% του κοσμου δεν χρειζεται. Και οσο για την διαρκεια ζωης ναι το ios εχει μεγαλυτερη διαρκεια ζωης αφου ενα iphone 5 λειτουργει σαν κανουριο κινητο ακομα. Το galaxy s3 για να λειτουργει σχετικα απροβληματιστα με εχει κανει να ψαξω τα πιο ελαφρια apps που υπαρχουν, τελευταια επαψα να λειτουργω chrome και γυρισα στον built in browser του touchwiz γιατι καθε φορα που ανοιγα κατι απο twitter, fb και ανοιγε στον chrome κολλουσε το συμπαν. Και πολλα αλλα τετοια παραδειγματα. Καποιος μπορει να χρειαζεται ενα ομορφο ποιοτικο κινητο με ενα λειτουργικο που να κανει 10 πραγματα αλλα να τα κανει πολυ καλα και απροβληματισα. Καποιος αλλος μπορει να ψαχνεται περισσοτερο να ασχολειται περισσοτερο με το κινητο του (εξ ου και τα 20 tabs ανοιχτα) να θελει να το ψιριζει να κανει multitasking κανονικο κλπ, αυτος εχει κανει ηδη την ατομικη συμβαση οπου λεει οτι μετα απο καποιους μηνες πανω στον χρονο κλπ το κινητο θα… Συνέχεια »

Νίκος

Θα πλήρωνα όσο κι όσο για να μου τεκμηριώσει κάποιος τον λόγο που μπορεί να έχει 20 καρτέλες ανοιχτές στον Chrome, πέρα απο την …προπαγάνδα. Η ακόμα χειρότερα – γιατί το έχουμε ακούσει και αυτό εδώ μέσα – να θέλει 3GB μνήμη γιατί παίζει 4 παιχνίδια ταυτόχρονα, λές και είναι τόσο πολύπλοκο να κλείσεις το προηγούμενο και να περάσεις στο επόμενο. Με την λογική την δική τους, όταν θα έρθει η ώρα να πάρω το Xbox One ή το PS4, θα πάρω 5, να παίζω Fifa, Call Of Duty, Uncharted και Battlefield ταυτόχρονα. Τι άλλο θα ακούσω θεέ μου. Ο μοναδικός λόγος να έχεις 10-15 καρτέλες ανοιχτές στον Browser, μιάς και είμαι του επαγγέλματος, είναι το Online Marketing, πράγμα το οποίο φυσικά δεν γίνεται και στο κινητό τηλέφωνο αλλά στον υπολογιστή. Είθισται οι νορμάλ άνθρωποι να διαβάζουνε μια ιστοσελίδα και να περνάνε στην επόμενη, άντε να έχουνε 2-3 ανοιχτές, το Live ενός παιχνιδιού, ενα Livescore, άντε να ακούνε και ενα τραγούδι στο Youtube, αλλά 20; @Μιχάλης, το iPhone 4 ακόμα πετάει, και μιλάμε για 4,5 χρόνια κινητό. Θέλεις να σου πώ εγώ όλα μου τα Android, αγορασμένα απο το 2011-2012 (ούτε κάν 2010), πανάκριβα για την εποχή τους που είναι… Συνέχεια »

Νίκος

@Μάνος

Αυτό είναι το κακό με τους κατόχους Android, μιλάνε πάντα με κριτήριο την …ναυαρχίδα τους. Τους λές για χιλιάδες προβλήματα, για μικρή χωρητικότητα, για μή αποθήκευση σε κάρτα microSD, για λειτουργικό που τρώει όλη την μνήμη Ram, για κακογραμμένο λειτουργικό και η απάντηση τους είναι η …τεράστια μνήμη του 850 ευρώ τηλεφώνου τους, λές και δεν υπάρχουνε άλλα κινητά για τους υπόλοιπους. Κρίνουνε το Android πάντα βάση ναυαρχίδας. Αφού τρέχει καλά (λέμε τώρα, γιατί το έχουμε δεί και αυτό απο κοντά), το Android είναι το τέλειο λειτουργικό, τέλος! Μπέεεεεεεεεεεεεεεεε

Και η πλάκα είναι ότι η ίδια εταιρία που υποστηρίζουνε με τόσο πάθος, θέλει να απεξαρτηθεί απο το Android, γιατί θεωρεί ότι είναι πολύ βαρύ λειτουργικό και με το Tizen δεν θα χρειαστεί νέες αναβαθμίσεις, την ώρα που οι άλλοι ετοιμάζουνε 12πύρηνα για την Google. Ένας απο τους 2 μας δουλεύει τελικά, αλλά δεν ξέρω ποιός, ή η Samsung ή αυτοί που διαβάζουμε εδώ μέσα.

Ιωάννης jb

Νίκος είσαι ωραίος και συμφωνώ μαζί σου στα περισσότερα! αλλά στην Ελλάδα τις κρίσης δε θα ήταν πιο ωραίο να έπαιρνες κάθε ενάμιση χρόνο ένα κινητό των 300 ευρώ από το να δώσεις κάθε 2 χρόνια 600 για το iphone??? σε ρωτάω, ακόμη δεν έχεις καταλάβει ότι και οι 2 μας κοροϊδεύουν όπως και πολύ άλλοι!!!
Ξέρω άτομα που δίνουν κάθε χρόνο 100 με 150 ευρουλάκια και παίρνουν κινητά που την δουλειά τους την κάνουν αρκετά καλά! Και ξέρω άτομα που κάθε χρόνο δίνουν 6 κατοστάρικα για το νέο iphone που επίσης την κάνει την δουλειά του απλά είναι ποζέρικο, αλαγκάριστο, γρήγορο και άλλα πολλά!
Ο μάγκας και αυτός που δε τον κοροϊδεύει το ίδιο του το κινητό, νομίζω πως είναι αυτός που δίνει τα λιγότερα λεφτά δηλαδή μόλις των 1/4 από αυτά που δίνει ο άλλος
Τέλος και επί του θέματος το iphone 6 έπρεπε να είχε πάνω από 1 gb ram!!!
Αν όχι 2 τουλάχιστον 1,5 έπρεπε να του βάλουν!!!! iphone 4, 4s κολλάνε από αρκετά έως και πολύ!!! Αυτό είναι Fact!!!!

zaxarakis24

specs για τα specs και κριτική στο hardware από ειδήμονες. πώς και δεν έχουμε βγάλει το super-duper κινητό εδώ στην Ελλάδα, μιας και όλοι ξέρουμε από πυρήνες, μνήμες, bus, κτλ.

Εμπειρία χρήσης = [δέσιμο του hardware με το software] + εφαρμογές + οικοσύστημα.

Δέσιμο του hardware με software: μιας και όλα είναι δικά της (μην αρχίσουμε εξυπνάδες του στυλ ο processor είναι της Samsung, η Apple λέει στη Samsung τι ακριβώς θα κάνει).
Εφαρμογές: ένα ενιαίο store για όλες τις συσκευές και όλο το περιεχόμενο, το πρώτο του είδους (χρονικά) και αν προσθέσουμε στο itunes university μίλια μπροστά από το Play
Οικοσύστημα: εκεί δεν θέλει ρώτημα – από βηματόμετρα μέχρι έξυπνες λάμπες και αυτοκίνητα.

Αυτός είναι ο Mobile κόσμος: τα 24 browser tabs είναι προσπάθεια μεταφοράς της εμπειρίας του PC στο κινητό. καλά κρασιά και καλή επιτυχία, μιλάμε για άλλο πράγμα (και απορώ για το σνομπάρισμα στη Microsoft).

Θα συμφωνήσω πως η Apple δεν καινοτομεί όσο στο παρελθόν (αν δεν υπήρχε ακόμα με τα πενάκια του WinMobile που έχουν στις καφετέριες θα ήμασταν), αλλά μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο.

Agnostos13

@Stavros Papageorgopoulos -Το ότι δεν υπάρχει multitasking στο iOS είναι ψέμα, και όποιος γνωρίζει καλά ξέρει ότι το iOS από την έκδοση 6 και μετά έχει multitasking-διαφορετικά υλοποιημένο από ότι στο Android-που μπορείς να τρέχεις 20 εφαρμογές ταυτόχρονα όπως λες χωρίς πρόβλημα. Βέβαια δεν δίνει την δυνατότητα εμφάνισης πάνω από 1 εφαρμογής στην οθόνη κάθε φορά (εξαίρεση το iPad Air 2) αλλά εδώ που τα λέμε ακόμα και qhd 6″ οθόνη να έχεις (σαν του Note) δεν νομίζω οτί είναι πρακτικό να stramάρεις αγώνα, να βλέπεις τα αποτελέσματα του στοιχήματος και να παίζεις παίχνιδι, ταυτόχρονα, σε μία οθόνη… -Λήψη σε μορφή RAW/TIFF υπάρχει και στο iOS μέσω εφαρμογής και χωρίς την ανάγκη κάποιου update στην native… Το ίδιο ισχύει για λήψη 4Κ/2Κ video! -Αν γίνει σωστά η αναβάθμιση ακόμα και συσκευές 3/4-ετίας δεν εμφανίζουν σημαντική καθυστέρηση που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία τους. Σίγουρα οι καλομαθημένοι χρήστες iPhone είναι ενοχλημένοι από την παραμικρή καθυστέρηση αλλά από την άλλη πλευρά οι Android συσκευές δίνουν υποστήριξη με βάθος 2-ετίας και μετά πας σε αμφιλεγόμενες custom λύσεις… -Αν το Android ειναι καλύτερο γιατι δίνει δυνατότητες να αλλάζουμε ευκολα θέματα και εικονίδια για εμενα δεν αποτελεί πλέον δέλεαρ (ξεπέρασα αυτό το σταδιο στα νιάτα μου… Συνέχεια »

Νίκος

@Ιωάννης jb

Δεν αγοράζω ποτέ ακριβά τηλέφωνα, μέχρι 150 ευρώ δίνω κι αυτό αν το βρώ σε προσφορά, πχ απο 250 ευρώ. Γενικά την αγορά “καλού” Smartphone, πόσο μάλλον “ναυαρχίδας” των 800 ευρώ, το θεωρώ πεταμένα λεφτά. Το καλύτερο μοντέλο να αγοράσεις, στο οτιδήποτε, είναι μια επένδυση με πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης. Κάποτε έσκασα 1150 ευρώ για 32′ Samsung με υψηλή για την εποχή αντίθεση. Ενα χρόνο μετά, ανώτερο μοντέλο απο το δικό μου, LED (καινούρια τεχνολογία), κόστιζε 500 ευρώ.

bill

το να καθομαι να διαβαζω τι σαχλαμαρες γραφει ο καθενας(οχι ολοι πρωφανος μν λεμε κ οτι θελουμε) ηταν εξαιρετικα χιομοριστικο
τοσο πολυ που διαβασα ολααααα τα σχολια..
αλλα μακραν η πιο σαχλαμαρα που διαβασα ηταν του Agnostos13 2 θεσεις πιο πανω απο εδω..
εσυ παλικαρι μ πηρες βραβεια
με βαση το 13 να φανταστω οτι εισαι κανα 15χρονο βαζελακι ε?

bill

και αφου πεταχτικα που πεταχτικα
να μπω κ εγω στον πολεμο
αυτο το γελειο πραγμα που θεωρω οτι γινετε μιας κ ειναι σα να συγκρινεις πετρες με χωμα
αλλη χρησιμοτητα το 1 αλλη το αλλο
μαθετε το πια
εχω Honor 6 κ απο φιλους μ εχω πατησει για αστειο με real life tasks κ iphone 6 k s5 k g3 k m8
το μονο που με εχει πατησει μεχρι στιγμης ειναι το Note 4
καθηστε εσεις και να σιγκρινετε ειδικα εσεις οι κουφαλες οι ιφονακιδες που ειστε οτι να ναι
που λετε για το λαγκ κτλπ στο ανδροιδ που αναθεμα κ εχετε δει κινητο πανω απο 300 ευρω να χει λαγκ κ ξαφνικα εχουν ολα..
300 ευρω κινιζια σε παταει ιφονακια για αστειο κ γκαλαξακιδες το ιδιο
τσακωθητε κιαλο να γελαω κ αυριο
τα φιλια μ

Makis

@ bill…τι 300, τι 500, τι 50,000…αργά ή γρήγορα το android θα κάνει πάλι τα δικά του, κολλήματα, λαγκαρίσματα, ζεστάματα όταν δεν μπορεί να ξεκολλήσει..και άλλα πολλά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i