iPhone 6s και 6s Plus: Φήμες για οθόνη στα 488ppi και 460ppi

Δυο μέρες έμειναν μέχρι να γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια των iPhone 6s και iPhone 6s Plus από το Bill Graham Civic Auditorium στο Σαν Φρανσίσκο και τα leaks δίνουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν. Μέσα από το κινέζικο Weibo, ο γνωστός leaker @KJuma δίνει λεπτομέρειες για την ανάλυση οθόνης των iPhone και όχι μόνο.

Το iPhone 6s φέρεται να έχει 4.7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1125×2000 pixels κάτι που σημαίνει 488ppi, ενώ το iPhone 6s Plus έχει 5.5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1242×2208 pixels στα 460ppi.

Αντίστοιχα να πούμε ότι τα περσινά iPhone 6 και iPhone 6 Plus είχαν το ίδιο μέγεθος οθόνης με ανάλυση 750×1334 pixels (326ppi) και 1080×1920 pixels (401ppi), αντίστοιχα. Προηγούμενες φήμες ήθελαν την Apple μαζί με το ίδιο μέγεθος οθόνης, να κρατά και την ανάλυση, αλλά οι νέες πληροφορίες αλλάζουν τα δεδομένα.

Πέρα από την οθόνη, εμφανίζεται και ένα Geekbench score από το iPhone 6s το οποίο φέρεται να πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη και δείχνει επεξεργαστή Apple A9 1.8GHz και μνήμη RAM 2GB. Το single-core σκορ ήταν 2248 πόντοι, ενώ στο multi-core έδωσε 4036 πόντους.

Ως συνήθως κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για ότι διαρρέει, μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση στις 9 Σεπτεμβρίου.

iPhone 6s και 6s Plus: Φήμες για οθόνη στα 488ppi και 460ppi, iPhone 6s και 6s Plus: Φήμες για οθόνη στα 488ppi και 460ppi

iPhone 6s και 6s Plus: Φήμες για οθόνη στα 488ppi και 460ppi, iPhone 6s και 6s Plus: Φήμες για οθόνη στα 488ppi και 460ppi

iPhone 6s και 6s Plus: Φήμες για οθόνη στα 488ppi και 460ppi, iPhone 6s και 6s Plus: Φήμες για οθόνη στα 488ppi και 460ppi

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

Τέλειο το επόμενο μου κινητό το απλό 6ς

Αλέξανδρος Γ.

Σιγά τις σημαντικές διαφορές….όποιος έχει iphone 6 και θέλει να πάει στο 6s πεταμένα λεφτά! Σας πετάει από ένα κοκαλάκι η Apple και τσιμπάτε…πριν εβδομάδος βγήκε το sony xperia z5 premium που φαίνεται πως θα έχει ποιο χαμηλή τιμή από το iphone 6s plus και τα Χαρακτήριστικα του είναι επόμενης γενιάς από το 6S . Τέλος πάντων όποιος θέλει το αγοράζει αλλά ελπίζω μετά να μην χτυπάει το κεφάλι του!!
Στα θετικά του νέου iphone βάζω μόνο τον σχεδιασμό(ίδιο με το 6) γιατί μόνο αυτλό Μαρέσει! Διότι εκεί που άλλες εταιρίες βάζουν 16,23+ MP η Apple παίζει ακόμα με τα 8ρια και τα 12αρια του 2013!!!
Καλές αγορές 😛

J

@Αλεξανδρος Γ. Αμάν πια αυτή η πιπίλα με τα mp. Στο μόνο που χρησιμεύουν τα πολλα mp ιμάμη στο ζουμ και αν θες να εκτυπώσεις καμία αφίσα. Εκτυπώσεις αφίσες; Γιατι κατα τα αλλα τα iPhone έχουν τρομερές κάμερες. Και δεν καταλαβα που ακριβως υστερεί υστερεί; Το ίδιο γρήγορα θα τρέχει με το z5 p μη σου πω και πιο γρήγορα. Και δεν φοβάσαι μηπως σου εμφανίσει κάποιο προβλημα (τα απλ δεν εμφανίζουν τόσα προβλήματα σε αντίθεση με τη ΣΟΝΥ που κάθε μοντέλο έχει και δυο τρία προβλήματα). Και τελος αυτο με την τιμή πως σου ήρθε. Το i6s θα αρχίζει μαλλον 699 και το z5p απο 869. Διαφορά 170€. Εκτός και αν εισαι τόσο πλούσιος που δεν σου φαίνεται τόσο τρομερή διαφορά :p

viel

@Αλεξανδρος αγοραζε εσυ mp και νομιζε οτι βγαζεις καλυτερες φωτο και εμεις να γελαμε χαχαχαχ

azriel84

Εξαιρετικά απίθανο να αλλάξει ανάλυση οθόνης σε μοντέλο S.

Teo

Ρε παιδια τι δυσκολεβεστε να καταλαβετε;;; Οι συσκεβες της Apple ειναι απλα ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ, με 8 mp καμερα βγαζει καλητερες φωτο απο αλλα με 20, με ενα γιγα ram ειναι πιο σταθερο απο αλλα με τρια, με δυπυρηνο επεξεργαστη φτανει ταχητητες οκταπυρηνου. Ο κολλητος μου εχει το iPhone 4s και τρεχει πιο γρηγορα απο τον deskop μου, εκτος αυτου μετα απο τοσα χρονια χρησης δεν του εχει το παραμικρο προβλημα σε αντιθεση με τα πολλα android high end που σε δυο χρονια εχουν σαπισει!

GiannisG

Teo,πόνεσαν τα μάτια μας…

lalakis

Teo “ΠΧΙΟ” όχι “ΠΙΟ”

chris g

Αυτή η καραμέλα με τα mp δεν ισχύει. Κάτοχος z2 με 20.7 mp αλλά σε νυχτερινές λήψεις που τα κοιτάγαμε με ένα i-phone 6 φίλου ήταν οριακά και μάλιστα κάποιες photo στο i-phone ήταν καλύτερες.

Panagiotis GP

με την μπαταρία του 6, οθόνη τέτοιας αναλύσεις χλωμό έως νεκρό.
Δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι άλλο εκτός από την RAM και την Force touch οθόνη.
Μην ξεχνάμε πως και αυτά πολλά ειναι από 6 σε 6S

LeoG4

Δεν αρκούν μόνο τα MP , το G4 βγάζει 2 κλαδέψεις ανώτερες φώτο από το iphone αλλά έχει laser auto focus , φακο f/1.8 και (OIS) optical stabilization.

wrangler10

Εχει κλαδευτήρι το G4?

Marios

Λευτερη πολυ κολλημα πρεπει να εχεις εσυ βρε φιλε
Πλεον μονο αυτοι που νομιζουν πως ειναι οι ανωτεροι και οι καλυτεροι απο ολους επιβαλλουν την γνωμη τους και δεν αφηνουν τους αλλους να κανουν οτι θελουν. Φιλε αν θελει καποιος να αγωρασει iPhone ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ! Για ονομα δηλαδη που καταντησαμε να πρεπει να αγωραζουμε οτι θελουν καποιοι!

zois

υπαρχει καποιο λινκ για να δεις το event στης 9 του μηνα ?

Νίκος

Δηλαδή εγώ που πήρα πριν μία εβδομάδα το LG G4 στα 500 ευρώ με το δερμάτινο μαυρο καπάκι τι να ζηλεύω απ’το iphone;Την οθόνη με τα 538ppi, την καμερα, την μπαταρία ή την επεκτασιμοτητα;Μόνο σε ποιότητα κατασκευής είναι χειρότερο αλλά δεν είναι και άσχημο με το δερμάτινο καπακι!Ελπίζω να μου κρατήσει 3 χρονια!!

pazzo

Αποκλείετε να ανεβεί η ανάλυση. μετά πόσο λιγότερο να διαρκεί η μπαταρία του;..
Πάντος έχει γέλιο να βλέπεις άτομα με iphone ώρες ώρες.. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως την παλεύουν. Προσφατα είχα πάει διακοπές με άλλα δύο παιδια με iPhone 6. Τους επιανε πανικός. Στην παραλία, μέσα σε ένα 4ωρο τους έκλεινε απο μπαταρία. Ήξερα ότι έχει αθλια αυτονομία αλλά δεν το περιμενα τόσο χάλια

viel

@pazzo γελανε και οι πετρες με αυτα που γραφεις! εκλεινε σε 4 ωρες χαχαχαχ ο ψευτης hater που μπηκε να κραξει…. εμενα γιατι κραταει μια μερα με mail,παιχνιδι,apps,messanger και net? ειναι ιδικη παραγγελεια? σταματηστε να γραφετε οτι να ναι γελανε πισω απο την πλατη σας

pazzo

@viel δεν έχω κανένα λόγο να λέω ψέματα.. Φτάναμε στην παραλία 12 και στις 4 τους έκλεινε. Ίσως έχουν και οι δυο τους προβληματικές συσκευές.. Να τους πω να το ψάξουν; Εσενα σου κρατάει ας πούμε παραπάνω από 12 ωρες με full χρήση ας πούμε; φιλικά πάντα

viel

@pazzo χτες πριν το φορτησω ειχε 30% μπαταρια και το 60% ειναι hearthstone , 6% homescreen και το υπολοιπο net και music αρα μην μας λες κραταει 4 ωρες!!!!!

NLS

Φαίνεται λίγο απίθανο αυτό με τις κουφές αναλύσεις που δεν είναι σε κανένα στάνταρ γνωστό.
Δεν το βλέπω να αλλάζουν.
Αυτά που βλέπω είναι: force touch, περισσότερη RAM (η οποία ξαφνικά θα βοηθάει το τηλέφωνο να είναι καλύτερο, ενώ μέχρι το 6… δεν χρειαζόταν), καλύτερη κάμερα μπρος πίσω, νέο CPU, πιο γερό case (λόγω bendgate).
Για τους IOS lovers μια χαρά δηλαδή, εντυπωσιασμός, wow, “πάλι έκανε το θαύμα της η Apple” κλπ.
Για τους υπόλοιπους, “ε… οκ, whatever”.

viel

@NLS
1) καλυτερη cpu
2) καλυτερη gpu
3) καλυτερος m9 επεξεργαστης
4) καλυτερη πισω καμερα
5) καλυτερη εμπρος καμερα
6) νεα προσθηκη force touch
7) περισσοτερη μνημη
8) καλυτερο case
9) ισως καλυτερη αναλυση

εχεις δικιο λιγα πραγματα! 9 αλαγες λιγες.. γι απες μας τωρα ενα android επομενης γενιας που να εχει τοσες αλαγες…. να σε ακουσω

NLS

Μάλλον έχεις μπερδευτεί ότι είμαι 15 χρονών. Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση. Τα βλέπεις ως θαύμα, με γεια σου με χαρά σου, άντε και καλοφόρετο. Απλώς μια και τα αναφέρεις λίγο να δούμε πως τα βλέπουν οι άλλοι: 0) 1, 2, 3 ουσιαστικά είναι πακέτο, αλλά τα σπας στα τρια για μπούγιο. 1) Ναι, δεν ήταν και καμιά υπερφανταστική CPU. Και θα είναι 4-πύρηνο. 2) Ναι, πράγμα που θα δεις σε κάποιο benchmark πιθανά. Έτσι κι αλλιώς μια χαρά τα πήγαινε στα games φτιαγμένα για το ίδιο μηχάνημα με γνωστά μεγέθη οθόνης. 3) Good for you. 4) Good for you. Η συζήτηση για την κάμερα είναι ολόκληρο… βιβλίο. 5) Ναι επιτέλους. Μεγάλο χάλι όλες οι μπροστινές των iPhone. 6) Wow. Και σίγουρα θα αναρωτιέσαι πως μπορούσες χωρίς πριν. Εδώ το έβαλε ο Κινέζος… 7) Ναι επιτέλους φτάνει τα 2GB. Εντυπωσιακό δεν λέω. 8) Ναι αφού ήταν (πάλι) προβληματικό. Μια στραβώνουν, μια δεν έχουν σήμα και θες θήκη (για να θυμηθούμε λίγο πιο παλιά), μια χαρά δεν λέω. 9) Ναι θα πλησιάσει τα high end των άλλων. Κάπως. Δεν θα μπω σε συγκρίσεις. Δεν με ενδιαφέρουν. Δεν ξέρω και με τι να διαλέξω να συγκρίνω, υπάρχουν τόσα διαφορετικά high end. Με… Συνέχεια »

viel

@NLS
δεν απαντησες και γραφεις τα δικα σου “ουαου” και “ναι επιτελου” γιατι πολυ απλα εισαι ασχετος και δεν ξερεις! οταν μαθεις τι ειναι o cyclone και πως δουλευει ελα να δουμε για hw! μεχρι τοτε κατσε να νομιζεις οτι εισαι σχετικος και επαγγελματιας και εγω να γελαω bb

NLS

😀
απίστευτος
ουουου σοκαρίστικα – είπε ένας στο Internet ότι είμαι άσχετος
δεν έχω κάτι να σου πω
δεν μετράω π… μέσω Internet
😀

Geo

Με λιγα λογια και απλα,πεταμενα λεφτα..Υπαρχουν τοσα αλλα κινητα με λιγοτερα λεφτα..Κακα τα ψεμματα τοσα λεφτα ειναι ξεφτιλα πλεον με μισθους Ελλαδας..Απο θεμα καμερας και μπαταριας οχι δεν ειναι τα καλυτερα κινητα σιγουρα,κατασκευης ναι δεν λεω ειναι τρομερα αλλα πλεον πολλες εταιριες εχουν κανει αρχη και δινουν εμφαση σε αυτο..Οταν στην αγορα υπαρχουν G4,S6,Z5 (οχι δεν ειναι φθηνα αλλα δεν πανε και στο χιλιαρικο) γιατι καποιος να σταθει σε μια εταιρια που πλεον δεν ειναι μονοπωλιο και να μην κοιταξει κατι αλλο?Αυτο το μηλο εχει υπερεκτιμηθει και εχει χρυσοπληρωθει,ναι το αξιζε μια εποχη,οχι ομως τωρα..

alexis touba

Παρε iphone 6plus k 6 και βαλτα διπλα διπλα με Huawei honor6 plus καιβτρεξτα σε οτι θες φωτο γρηγοραδα αυτονομια υλικα ανθεκτικα broswer και δυνατοτητες και ελα να μου πεις μετα που υστερει το ενα και που το αλο.Ναι εχει σταθερο λογησμικο αλα σεχει δεμενο να μη μπορεις να κανεις σχεδον τιποτα παρα μονο μεσο itunes και μακακιες.Δε μπορεις νανταλαξεις φωτο η αρχεια με blootuth.Παιζεις κανενα 3d παιχνιδι και η μπαταρια πεφτει σα νερο.Επεξεργαστης γρηγορος ειναι αλα απο διαχειρηση ενεργειας μαπα το καρπουζι η μυλο η οπως θες πεστο.Τα υλικα του φορτηστες κτλπ καθε 4μηνες θες καινουργια..Φωτο βγαζει οντως καλες αλα οχι τις καλυτερες πλεον.wifi τσαμπα δε μπορω να εχω να μπω στο ιντερνετ να παιξω παιχνιδια να ακουσω ραδιο η μουσικη με την ησυχια μου χωρης να ανχονομαι με τη μπαταρια δε μπορω.Μουλτιτασκιν αμα κανω σερνεται.Στο μονο που το παραδεχομαι ειναιβστη μεταποληση.Οποτε αδερφε τη iphone και μακακιες.Καπουε ηταν αλα τωρα δυσκολα.Ασ ψαξει να βρει καμια οθονη απο κηνεζο και κορεατι κανεναν φακο απτη σονη η ομνι βιζιον καμια μπαταρια απο lg και μετα να πεταει λαιμο και να κρηνει.Και στη τελικη τι να το κανω εγω να εχω συσκευη περιορησμενης ευθυνης και λιγων επιλογων απο τη στιγμη που ολοιβαλοι… Συνέχεια »

Mpidis

Αλήθεια 488ppi? Ελα μωρέ δεν χρειάζονται. Εκτός κι αν δεν είναι φήμες και όντως βγει με τόσα ppi. Τότε χρειάζεται σίγουρα. Το λέει η Apple. Μπεεε.

παπαροκας tiamat

NlS οντως δεν εχεις τη παραμικρη ιδεα και γελα κοσμος με αυτα που λες..

Γιωργος

To Note 3 που είχα πρόπερσι είχε 3 GB RAM και 13MP camera , και μπαταρία που κρατούσε 2 ημερες. Γελάει ο κόσμος με την τρομερή τεχνολογία της Apple.

NLS

Παπαροκά αν “ο κόσμος” είσαι εσύ, είμαι οκ, δεν με χαλάει.
Σε έχω διαβάσει και σε άλλες “αντικειμενικές” σου απόψεις.

Όπως και να έχει όπως είπα δεν μετράω π… μέσω Internet.
Στο Internet είσαι ή ξερόλας ή άσχετος.
Επίσης το Internet μεγαλώνει πολύ τα balls και το στόμα και κάνει ανθρώπους να μιλάνε με τρόπο που αν μίλαγαν face2face πιθανά κάποιος θα τους έσπαγε τα balls και τα δόντια στο στόμα.
Αυτοί που πρέπει να ξέρουν τι ξέρω (και πόσο είναι αυτό και από πότε και πόσο καλά), ξέρουν.

Το καλό είναι ότι γελάμε ο ένας με τον άλλο. Κρίμα θα ήταν να χαλάμε τη διάθεση μας.

Ιωάννης jb

NLS.. ρε συ ειπες μεγάλο χάλι η μπροστινή του iphone το ήθελες ή σου ξέφυγε??
Εντάξει ο άλλος παραπάνω μας λέει.. παρόμοια χαρακτηριστικά έχουν μπει απο το 2013 και τι να λέει ρε μεγάλε?? πάρε βάλε αμα είναι και τον αισθητηρα 250 mp (που είδαμε σε πρόσφατο αρθρο εδω στο techblog) νομιζεις αυτό είναι η τεχνολογία?? να παίρνεις υπόψην μόνο τα νούμερα??
Τόσα ξέρετε, τόσα λέτε!!
Πάρτε το χαμπάρι κάποιοι το iphone έχει τεχνολογία πάνω και είναι εργαλείο!!

NLS

Καλά μη στεναχωριέσαι και συ, θα φροντίσει η Apple για σένα.
Μίλησα εγώ για νούμερα και mp;
Η μπροστινή κάμερα στα IOS μέχρι και το τελευταίο είναι χάλια. Στα παλιότερα δε, είναι μαύρα χάλια, σαν webcam δεκαετίας και αυτή του εικοσάρικου.

Θες να μου μάθεις και τι είναι τεχνολογία τώρα και ότι είναι εργαλείο;
Ρε έχετε πολύ μεγάλη πλάκα.
Πραγματικά θες να βάλουμε βιογραφικά και ιστορία εδώ μέσα;
Άμα θες δώσε μου το mail σου έτσι να κάνουμε μια συζήτηση…

LeoG4

Η μπροστινη κάμερα στο iphone 6 είναι τραγικη σε σχέση με galaxy s6 και lg g4 που έχω συγκρινει. Όποιος λέει το αντίθετο είναι ασχετος. Η πίσω απλά είναι μετρια.

Ιωάννης jb

NLS.. Το 5s οταν βγήκε είχε την καλύτερη κάμερα απο όλα τα άλλα εχω κάνει συγκριση!!! ειδικά η μπροστινή του είναι τρομερή!!!!
Το 6αρι επίσης έχει τρομερή κάμερα πολύ καθαρή εικόνα με σωστά χρώματα η μπροστινή στο 6αρι δε βελτιώθηκε σε ανάλυση αλλά η προσθήκη του hdr την έκανε ακόμα πιο σωστή!!!
Εχω υλικό απο φωτογραφίες και αποδεικνείουν τα λεγόμενα μου δεν έχω σκοπο να σου τα στείλω η να σου δώσω το mail μου!!
Αλλά νομίζω πως και εσυ κάτι θα έχεις καταλάβει λες απο τα χέρια σου έχουν περασει όλα τα κινητά.. Κατσε τεσταρε τα.. Τωρα αν μου πεις συγκρινα τη κάμερα του i6 με του s6 και του samsung ήταν καλύτερη τότε με γεια σου με χαρά σου
Α και που σαι εννοείται πως θέλω να σου πω πως είναι εργαλείο τη δλδ θα σε φοβηθω?? δε το κατάλαβα!!

viel

@Ιωάννης jb δεν τον εχεις παρει χαμπαρι τον NLS ειναι ο και καλα “χρηστης” που τα εχει αγορασει ολα , τα εχει συγκρινει και πανω απο ολα εχει τις γνωσεις να κρινει και να βγαλει οτι εχει το iphone αχρηστο! χαχαχαχαχαχ καποτε λεγανε την λεξη απο Π. για τους χρηστες του iphone αλλα τελικα τα πραγματα αλλαζουν πολυ γρηγορα….

NLS

Α μίλησε και ο Viel. Κλείσαμε.
Τώρα σοβάρεψε το θέμα πολύ.
😀

Ιωάννη, ο καθένας ας πιστεύει ότι νομίζει με βάση την εμπειρία του.
Δεν νομίζω ότι είπα ποτέ να με φοβηθείς (πόσο μάλλον για να πεις τη γνώμη σου).

Mpidis

H μπροστά κάμερα των iphone είναι καλή μόνο για να βλέπεις την φωτογραφία στην οθόνη του iphone. Στην ουσία έχει δίκιο nls είναι τραγική. Μιλαμε πάντα για την μπροστά κάμερα.

micr0g

Λογω τρελας εχω αλλαξει τις περισσοτερες συσκευες,απο iphone εως τις ναυαρχιδες με android!
Τελευταια ανταλλαξα το S6 μου με ενα i6.
Η αληθεια ειναι πως το iphone ειναι υπερβολικα γρηγορο για εναν 2πυρηνο cpu που φοραει,με μια υπεροχη smooth εμπειρια,σε σχεση με τα android που ουτε στα Nexus αλλα ουτε στο δυνατο S6 μπορεις να βρεις!
Δυστυχως ομως η καμερα και η ο8ονη του ειναι ΧΑΛΙΑ!
Συνεπως ξαναγυρισα σε S6.
Αν η apple αναβαθμισει τη συσκευη στους συγκεκριμενους τομεις που χανει απλα δε 8α εχει ανταγωνιστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.