iPhone 6s και 6s Plus: Θήκες επιβεβαιώνουν rose gold χρώμα

Μια από τις αλλαγές που περιμένουμε να δούμε φέτος από τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus είναι ένα νέο χρώμα. Πρόκειται για το rose gold που είδαμε στο Apple Watch και το οποίο επιβεβαιώνεται από τον κατασκευαστή θηκών Spigen. Η εταιρεία δημοσίευσε ένα teaser που γράφει “A New Color Has Bloomed for iPhone 6s/6s Plus”.

Σε αντίθεση με το Apple Watch, που χρησιμοποιεί χρυσό και κοστίζει από 10.000 έως 17.000 δολάρια, εδώ θα έχουμε μόνο χρυσό χρώμα για να κρατηθεί πιο χαμηλά το κόστος.

Πέρα από το νέο χρώμα, τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus αναμένονται να χρησιμοποιούν Series 7000 αλουμίνιο το οποίο είναι πιο γερό και θα αποτρέψει κάποιο νέο bendgate, το συγκεκριμένο αλουμίνιο χρησιμοποιείται και στην εροδιαστημική βιομηχανία. Επιπλέον, περιμένουμε A9 chipset, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 12 Megapixel, Force Touch και ίσως μια μεγαλύτερη μπαταρία.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου.

iPhone 6s και 6s Plus: Θήκες επιβεβαιώνουν rose gold χρώμα, iPhone 6s και 6s Plus: Θήκες επιβεβαιώνουν rose gold χρώμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Ας το βγάλουν ότι χρώμα θέλουν…αρκεί να το πουλάνε στην τιμή που του αξίζει….και σύμφωνα πάντα με τα spec του…Και να μην ποντάρουν στο ότι τα αμερικανάκια και famous έχουν I phone γιατί αυτό κάνουν για να πλουτίζουν ας ήταν η apple πιο δίκαιη…Πάντως εδώ να πούμε ένα μπράβο για το λειτουργικό της που δεν κολλάει αλλά πάλι δεν είναι και free customization όπως τα android επιπλέον ξέρω γω αυτός που έσκασε 800 και 1000 να πρέπει να αγοράζει και μουσική και games;Δηλαδή…δεν χωρταινουν φράγκα τα άτομα…

Don mitso mou

Μία διευκρίνιση για αυτούς που δε γνωρίζουν. Ποιός σαν είπε εσάς πως όλοι αγοράζουν παιχνίδια από το iTunes? για όσους δε γνωρίζουν, το jail break community του iPhone και κάτι επέκταση όλου του οικοσυστήματος, πέραν του ότι είναι μακράς αρχαιότερο του android, είναι και αυτό που πρώτο εισήγαγε και στοιχεία που πρώτα πήρε το android και μετά η Apple ( βλέπε slider). Μη λέμε πια και ότι θελουμε. Και για όνομα του θεού, δεν μπορώ να διαβάσω σχόλια τύπου δεν εχει μεταφορά με Bluetooth ( που τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα ήταν με το t68!!!!

Ανδρέας

@Nick πολύ σωστός!

alexis touba

Το λειτουργικο τους οντος ειναι πολυ ομαλο σε συγκρηση με android αλα ειναι περιορησμνεις ευθυνης.Δηνει λιγα για τα λεφτα που ζητα.Ασε που πηστευω μετα το ios7 αρχησε να χαλαει και αυτο λογο του οτι προσπαθει να δωσει περισσοτερα αλα μπαινει σε μονοπατια που μπαινει το android εδω και χρονια και αρχηζει εχει και αυτη κοληματα κρασαρησματα μπλε οθονες λευκες και οτι αλαο επανεκηνησεις.Σε θεμα ασφαλςις ισως ειναι λιγο καλυτερη αλα μεχρι εκει.Εγω πηστευω αν βαλει πιο μεγαλη μπαταρια που να κραταει μια μερα με βαρια χρηση λεμε ολα στα κοκκινα καλυτερη καμερα πιο πολα πιξελς οθονης και δυνατο επεξεργαστη οχι μονο πιο γρηγορο αλα να εχει και καλη διαχειρηση ενεργειας κτλπ ισως ξαναπαρω

Gkoros247

Το iPhone είχε έχει και θα έχει το καλύτερο λειτουργικό με τα καλύτερα specs και καμερα και να δείτε οτι μετά το rose gold θα ακόλουθηαουν όλες οι εταιρίες…!

Marios

Φιλε Nick
Εισαι εντελως λαθος στο θεμα με τα επιπλεον apps and music. Το iOS σε αυτον τον τομεα με τες επιπλεον αγορες ειναι ακριβως το ιδιο με το android. Τωρα αν εσυ δεν πληρωνεις (που θα επρεπε γιατι δεν ειναι νομιμο) και κατεβαζεις mp3 αρχεια τοτε αυτο ειναι αλλο θεμα. Και εγω κατεβαζω mp3 αρχεια αντι να τα αγοραζω αυτο που ενοοω ειναι οτι και στο iOS μπορεις να κατεβασεις μουσικη χωρις να πληρωσεις. Και με τα παιχνιδια το ιδιο, ναι στο ιΟS δεν μπορεις να βαλεις apk αρχεια αλλα τα παιχνιδια που πρεπει να πληρωσεις υπαρχουν και στο android αρα δεν ειναι πως οι χρηστες ιOS πληρωνουν και οι χρηστες android δεν πληρωνουν. Δεν ειναι υποχρεωμενος ενας να αγωρασει ενα παιχνιδι και λες πως δεν τα χορταινουν τα φραγκα δηλαδη για ονομα. Να κοιταζεις κατι πριν σχολιασεις

viel

το iphone εχει πολυ καλο hardware (ασχετα αν καποιοι μετρανε τις cpu με hz και πυρηνες και δεν κοιτανε αλλα πραγαματα) και το καλυτερο software. το optimization μεταξυ hw-sw ειναι απλα τελειο και γιαυτο δεν εχει κολληματα. οτι και να λετε και το νεο iphone αψογο θα ειναι

Mykonooooss

Αυτός ο Κούκ το ήθελε το ροζέ εδώ και χρόνια αλλά ο Τζόπς δεν τον άφηνε…..το σ’ηκωσε το σακάκι πάλι…..

Τέλης

Ο κόσμος δεν ξέρει απο κινητά , νομίζουν ότι επειδή είναι Apple είναι καλό , που να ήξεραν πόσα χρόνια πίσω είναι και σε hardware και σε software.

viel

@Τέλης διαφωτησε μας λιγο…. πες μας σε τι ειναι πισω…. να δουμε ποσο σχετικος εισαι απο hd

Agnostos13

@Τελης

Δεν ξερουν τα γατακια στη Silicon Valley…
Πες μας ποσο καθοριστικο ειναι να εχεις 8 πυρινες επεξεργαστικης ισχης και 4gb ram για να καταφερεις να κανεις ενα like στο facebook!
Επισης εξηγησε μας ποσο σημαντικο ειναι να χρειαζεσαι ολα τα παραπανω για κατι που η Apple το καταφερνει με τα μισα απο αυτα και και κατω!
Τελος διαφωτισε μας γιατι η λεξη αποδοτικοτητα δεν εχει καμια σχεση με την εξελιξη της τεχνολογιας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.