Apple: Εξαιρετικά θετική η ζήτηση για iPhone 6s και iPhone 6s Plus

Η Apple ανακοίνωσε ότι η ζήτηση για τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus είναι εξαιρετικά θετική και οι προπαραγγελίες το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν πολύ δυνατές σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με την Apple οι αριθμοί φαίνεται ότι θα ξεπεράσουν το περσινό ρεκόρ με τις 10 εκ. προπαραγγελίες των iPhone 6 και 6 Plus μέσα σε 3 ημέρες.

Η Apple εξέφρασε την πεποιθησή ότι παρά την μεγάλη ζήτηση για τα νέα iPhone, υπάρχει αρκετό απόθεμα ώστε να καλυφθεί η αγορά τις πρώτες ημέρες τις κυκλοφορίας τους.

Σύμφωνα με πληρορορίες μεγάλη ζήτηση υπάρχει για το νέο χρώμα Rose Gold και το μοντέλο iPhone 6s Plus.

iPhone 6s και iPhone 6s Plus κυκλοφορούν την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις πρώτες χώρες (η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται ανάμεσα σε αυτές).

Apple: Εξαιρετικά θετική η ζήτηση για iPhone 6s και iPhone 6s Plus, Apple: Εξαιρετικά θετική η ζήτηση για iPhone 6s και iPhone 6s Plus

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Ναι αυτό. Κάθε χρόνο τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Ένα κινητό που από το 2007 έχει μείνει ίδιο και λενα λογισμικό που επίσης από το 2007 έχει μείνει ίδιο ο κόσμος τρελένετε. Μάλιστα. Η Kim Kardashian και η οικογένειά της μπορεί..

Svkgr

Αυτή η Kim πως την λες… πρέπει να έχει πολύ μεγάλη οικογένεια…
Κάνε ένα hard reset και τα ξαναλέμε…

Vai

Η Kim Kardashian εχει blackberry βασικα.

χρηστος

Vai τα μονα κινητα που αξιζουν

Nick

@Theo μηπως ειναι αποδεκτο απο τον κοσμο και γρηγορο το λογισμικο και παραμενει περιπου ιδιο?Η google προσπαθει με πολλες προσπαθειες να το βελτιωσει αλλα η ραμ πρεπει να ναι μεγαλη οπως και να χει για να μπορει να ανταγωνιστει την apple.

@χρηστος παει επεσε πολυ η blackberry κατι ακουγοταν για μια τελευταια προσπαθεια κατι κινητα ειχαν βγαλει αλλα στην ελλαδα δεν τα ειδαμε ποτε δεν ειμαστε λογικα εντος του business plan της εταιριας..

nikmour

Κάθε φορά τα ίδια πράγματα. Για να δημιουργήσουν τεχνητή ζήτηση. Βέβαια όλοι το κάνουν αυτό. Δεν ξέρω ποιοι τους πιστεύουν? Και πέρυσι τα ίδια έλεγαν και η πραγματικότητα τους διέψευσε.

Kalex1999

@nikmour .. Δεν ξέρω τι έλεγαν πέρσι αλλά εάν όπως λες έλεγαν τα ίδια τότε είχαν απόλυτο δίκιο και έλεγαν την αλήθεια καθώς το περσινό iPhone 6 είχε μεγαλύτερη ζήτηση από το 5S και έσπασε κάθε ρεκορ πώλησης

inblx

Πάντα θα έχει ζητιση. Μερικές ημέρες προτού κυκλοφορήσει, είδα στα νέα του ANT1 μια κοπέλα να λέει “το είδα στο ίντερνετ, μου άρεσε πολύ και περιμένω πως και πως να το αποκτήσω”. Σαν να τα διάβαζε μέσα από χαρτί… Όλα marketing. Όταν τα αμερικανάκια βλέπουν ένα προϊόν συνέχεια, να το κρατούν οι αγαπημένοι τους διάσημοι και να ακούνε ” my iPhone ” αντί για “my phone” λογικό είναι να πάνε να το πάρουν. Δεν είναι πλέον θέμα επιλογής, είναι trend, είναι μάλλον η default συσκευή. Ακόμα και εδώ στο techblog από τότε που το 6s ανακοινώθηκε, κάθε μέρα βλέπουμε τουλάχιστον 3 θέματα με αυτό, λες και δεν υπάρχουν άλλες συσκευές. Λίγο Sony, λίγο HTC, λίγο Windows Phone γενικά και 90% Apple, η μάλλον iPhone. Νομίζουν όλοι ότι είναι η υπέρτατη συσκευή. Ακόμα από μια εφαρμογή σε μια άλλη, πχ YouTube σε Facebook Messenger δεν μπορώ να κανω Share το link του Video. Πρέπει να κανω πατέντες με άλλες εφαρμογές. Ή κάμερα καλή δεν λέω, αλλά από settings δεν έχει τπτ. Μάλλον έχει Flash On-Off, HDR On-Off, Grid On-Off. Αυτά. Το Multitasking ακόμα τώρα μπήκε, μετά από 9 χρόνια. Ή συσκευή αντί να γίνεται καλύτερη, μειώνουν την χωρητικότητα της μπαταρίας, παράλληλα… Συνέχεια »

loni

Εγω παιδες οτι και να λετε αν ειναι η’ δεν ειναι ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ το iphone,ξερω ενα πραγμα σαν ελευθερος επαγγελματιες, η apple ΜΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ,μπραβο της γι αυτο που εχει καταφέρει, πουλαει ακριβα το τομαρι της και αφου τα καταφερνει, δεν πανε στο διαολο και τα σπεκς και τα μεκς! Μερικοι το προτιμουν απλο και δικαιωμα τους και αν εχουν τα λεφτα και αν δανειζονται για να τα βρουν!

azriel84

Άλλη πιπίλα πια αυτό το marketing. Δηλαδή δεν έχω καταλάβει, στον κόσμο υπάρχουν 10, 100, 1000 καλοί marketeers και ΟΛΟΥΣ πια τους έχει η Apple; Τίποτα πια οι άλλες εταιρίες; μηδέν; κανένα; ίσα ίσα το τμήμα marketing της Apple ξοδεύει και χαμηλά ποσά αναλογικά με τις πωλήσεις και άλλες εταιρίες…η Samsung το έχει ξεσκίσει το θέμα και κάθε χρόνο και χειρότερα πάει.

Ιωάννης jb

inblx… ισως το μοναδικό σοβαρο σχόλιο οι υπόλοιποι σχολιάζουν τον κάθε άκυρο που θα μπει για να πει τη βλακεία του…
Πάρτε το χαμπάρι ρεεεεε….
To iphone πουλάει σαν τρελλό γιατί ξέρει τι δίνει και πως να το δίνει στο κόσμο…
Εν έτη 2015 κατακρίνετε το marketing????
Ρε πάτε καλά?? Ειστε τρελλοί?? Το μάρκετινγκ είναι τα πάντα….
έχετε δει ποτέ προϊόν που δε διαφημίζεται να είναι πρώτο??
Αφου καταφερε και πέρασε στο κόσμο ότι το δικό τις προϊόν το χρησιμοποιούν όλοι οι σταρ πράγμα που ισχύει κιόλας… τους βλέπεις!!!!!!
ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…
Ολες οι άλλες εταιρίες αμφιταλαντευονται!! Δε ξέρουν τη θέλουν!!!!!!!!
Το βλέπετε και μόνοι σας!!!!!! Κάνουν αλλοπρόσαλλα πράγματα!!!!!!!
Τη συζητάμε ρεεεεε!!!!!!!!! σε λίγο θα μας κυβερνάει η apple..

Agnostos13

To iPhone 6S με τα 2gb ram και τον (οπως λεγεται) 3-core επεξεργαστη αναμενεται να κενταει! Χαρακτηριστικα που υποσχονται απροβληματιστες αναβαθμισεις για 2-3 χρονια τουλαχιστον (στο αντιποδα αντιστοιχες android ναυαρχιδες με το πρωτο μεγαλο update πανε για αντικατασταση). Ειναι αναμφησβητητα μια συσκευη (οπως ολα τα iphones) που κανει σωστα τη δουλεια της!

kostas

οσοι λετε για το iPhone πιστευω να ξερετε δινει update και σε παλιες συσκευες ε? ποια αλλη εταιρια το κανει αυτο? ΚΑΜΙΑ.σε δυο χρονια το android θελει πεταμα.και ποσες φορες θα το πουμε??? οσοι παιρνουν iPhone δεν το παιρνουν για τα τοπ specs αλλα το περνουν γιατι ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ του σωστα και χωρις προβληματα.εγω θελω να πληρωσω συσκευη και να παει σφαιρα και οχι να πληρωσω 8 gb ram και 10 core επεξεργαστη και παλι να κολλαει η συσκευη μου.οπως και να το κανουμε εχει ενα store με τις καλυτερες εφαρμογες και ποιο καλο φτιαγμενες, χωρις ιους, χωρις lag και με μια τελεια υποστηριξη για ολες τις συσκευες

κατοχος z2

Άκαρδος

Ναι ναι ξέρουμε, η Apple κλασσικά πάλι σπάει ταμεία και ρεκόρ τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας αλλά 6 μήνες μετά δηλώνει απώλειες. Άσε μας ρε Apple, ξεφούσκωσε και αυτή η φούσκα. Πόσες φορές πιστεύεις πια ότι θα πιάνει το ίδιο κόλπο? Σίγουρα όχι για πάντα. Το καλύτερο είναι πάντως που σε κανένα μήνα ή δύο θα ανακοινώσει τα εντυπωσιακά νούμερα πωλήσεων τα οποία χωρίς να είναι σαφής θα αντιστοιχούν σε αποστολές συσκευών στα καταστήματα ενώ θα δίνει την εντύπωση στων κόσμο ότι είναι πουλημένες συσκευές. Κλασσικά τρικ του μάρκετινγκ της μηλιάς που αργά ή γρήγορα θα σταματήσουν γιατί ο κόσμος δεν είναι βλαμμένος. Ξυπνάει σιγά σιγά. Όσο για την ίδια την συσκευή, δεν σχολιάζω. Είτε είναι καλή ή κακή, αυτό το ξέρουν αυτοί που τις αγοράζουν και εγώ σίγουρα δεν είμαι ένας από αυτούς. Απλά ώρες ώρες, τέτοιου είδους ανακοινώσεις είναι τόσο αλαζονικές που σε εκνευρίζουν.

nick2010

Τουλάχιστον καινοτομεί…. επόμενο μοντέλο και μικρότερη μπαταρία…. όχι θα κάτσουν να σκάσουν για την αυτονομία εκεί στην apple…. τα σέβη μου.

Λορδεν Ντελον

Ενα τηλέφωνο τον 200-300 ευρώ το πουλάνε 800-900
δίνοντας σου την ψευδαίσθηση ότι αγοράζοντας iphone ανεβαίνεις level στο παιχνίδι.. της ζωής
Μανούλες οι αμερικανοι σε αυτά, όλοι οι διάσημοι έχουν iphone γίνεται χαμός πάμε για ρεκόρ πωλήσεων και αλλα τέτοια μαρκετιστηκα τρικ
BRAIN GAMES Κύριοι

Kotsos

Συγγνώμη αλλά δεν θα σας βγάλει πιστόλι η μήλο εταιρία αν θες αγοράζεις αν δεν θες όχι.

Υγ Μήπως δουλεύεται σε άλλες εταιρίες αν ειναι πάω πάσο. Επίσης η μπαταρία εκτός από χωρητικότητα έχει και κατανάλωση για αυτό κρατάει μια μέρα αν είχε τις μπαταρίες που έχουν διαφορά άλλα κινητά θα έβγαζε εβδομάδα.

antonis

inblx +1000

kostas όσοι περνούν iphone (9/10) το παίρνουν οχι για να κάνουν την δουλειά τούς άπλα για να λένε οτι έχουν iphone και να το δείχνουν και επειδή όλοι οι διάσημοι φυσικά έχουν πλέον και εχει γίνει το iphone trend.

Kostas

@antonis πες το και ετσι,αυτο σημαίνει οτι ξερει να πουλαει,δεν μπορουμε να το αλλάξουμε πλεον

zaxarakis24

εννοείται θα ξεπουλήσει. ξέρεις ότι κάθε iphone θα είναι υπόδειγμα λειτουργικότητας. τα σπεκς και τα μεκς δεν ενδιαφέρουν πολύ κόσμο και δεν σκέφτεται έτσι. ας παραδεχθούμε πως το κινητό ήταν πάντα σύμβολο κοινωνικής καταξίωσης, δεν κάνει κακό – η επιτυχία της κινητής τηλεφωνίας δεν έχει προηγούμενο σε αυτή τη χώρα. πάντα μόστραρε ο έλληνας το αμάξι και το κινητό του. ε, τελικά συμβαίνει και σε άλλες χώρες αυτό και το iphone έγινε το απόλυτο status symbol. συνοπτικά: παίρνεις κάτι που δουλεύει εξαιρετικά και για χρόνια, είναι στην ίδια τιμή με ανταγωνισμό (κυρίως samsung) που πλέον έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και έχει και μεγαλύτερο κοινωνικό status. ο συνδυασμός δεν μπάζει κάπου. αν θες να την ψάξεις λίγο περισσότερο, ασχολείσαι και με jailbreak κτλ. και έχεις έναν ολόκληρο κόσμο από νέες δυνατότητες (και χωρίς να χάνεις εγγύηση, βλέπε samsung knox). θες να βάλεις μια ζελατίνα ή μια θήκη, πας σε όποιο μαγαζί θες και θα βρεις δεκάδες επιλογές – στα υπόλοιπα πας και λες θέλω μια θήκη για το π.χ. samsung galaxy s2 neo grand dual sim και σε κοιτάνε και οι πωλητές λες και τους μιλάς για τους τσετσένους αυτονομιστές, τι να λέμε τώρα. δε λέω ότι το αντρόιντ είναι για… Συνέχεια »

kosmasche

Εγώ παιδιά έχω να πω την προσωπική μου ιστορία.
Ημουν από τους πιο φανατικούς αντι – iphone, δεν το είχα δει ποτέ, το κορόιδευα κάθε μέρα, γενικά δεν το είχα αποκτήσει ποτέ. Και είμαι από τους πιο μανιακούς με τα καινούργια μοντέλα κινητών, κυρίως με samsung. Είχα το S4, Note 4, S6.
Ωσπου πριν από ένα είδα το iphone 4 και κάτι άλλαξε μέσα μου. Συνέχιζα να κοροιδεύω τα iphone, αλλά το μυαλό μου υποσυνείδητα ήταν εκεί. Τελικά μόλις είδα την παρουσίαση του iphone 6s plus, πούλησα αμέσως το galaxy s6 και περιμένω υπομονετικά να αποκτήσω το iphone 6s plus. Κάθε μέρα ψάχνω να κάνω προπαραγγελία, τέτοια μανία με έπιασε.
Αυτά, χωρίς όπως είδατε να κατηγορήσω τα Samsung μιας και της γυναίκα μου πήρα Note 4, της φάνηκε πιο εύκολο το android από το ios.
Ευχαριστώ για την φιλοξενεία

eleni

kosmasche// δεν έχεις άδικο και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι περιμένω πως και πως να ερθει και να κάνω την αγορά. Πραγματικά είναι ένα όμορφο κινητό που ήθελε φρεσκάδα και εκεί στην εταιρία copertino ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν αυτή την φορά, με αποτέλεσμα να φτιάξουνε κάτι που θα καλύψει αρκετό κόσμο και να κλέψουν μερίδιο από το Android! Πιστεύω ότι έχουν αρχίσει και τα πράματα παίρνουν μια άλλη τροπή στην Apple και σε κάθε αλλαγή θα υπάρχει ραγδαία διάφορα για να καλύψουν το κενό που υπηρχε στο hardware ανάμεσα σε Android και ios . Το iphone 6s plus είναι από τις συσκευές που με έπεισε χωρίς να το έχω πιάσει ακόμα στα χέρια μου ώστε να μπω στην μετάβαση από το note4 . Και σε περίπτωση που κάνω λάθος επιλογή,τοτε θα επιστρέψω στην Samsung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.