iPhone 6S: Το κινητό με τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως

Το iPhone 6s ήρθε πέρσι ως ο διάδοχος του iPhone 6 χωρίς αλλαγές εξωτερικά, όμως στο εσωτερικό η Apple έβαλε καλύτερη απόδοση, ταχύτερο αισθητήρα αποτυπωμάτων και βελτιωμένη κάμερα. Αυτά φαίνεται πως ήταν αρκετά για να το κάνουν το κινητό με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως.

Update: iPhone 7 & 7 Plus: Τιμή και διαθεσιμότητα – Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου

Update:
Ανακοινώθηκε το νέο iPhone 7 και είναι αδιάβροχο
iPhone 7 Plus: Επίσημα με διπλή κάμερα στην πλάτη

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Kantar World Panel, για την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου, το iPhone 6s πήρε μερίδιο 4.2% στην παγκόσμια αγορά αφήνοντας πίσω όλα τα υπόλοιπα smartphones. Δεύτερο ήταν το iPhone 6 με 2.7%, και τρίτο το Samsung Galaxy S7 με 2.5%.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι το iPhone SE, το οποίο για την τρίμηνη περίοδο που έληξε τον Ιούλιο, ήταν η τρίτη top-selling συσκευή στις ΗΠΑ παίρνοντας μερίδιο 5% από τις συνολικές πωλήσεις smartphones. Στις δυο πρώτες θέσεις ήταν Phone 6s (11%) και Samsung Galaxy S7 (9%). Με τιμή στα 400 δολάρια (στις ΗΠΑ) φαίνεται πως η Apple κατάφερε να προσελκύσει το νεανικό κοινό με το iPhone SE με τους περισσότερους αγοραστές να έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 50.000 δολάρια.

Επιπλέον, η έρευνα της Kantar δείχνει ότι το 29% των κατόχων iPhone 6/6 Plus θέλει να αναβαθμιστεί στο iPhone 7/ iPhone 7 Plus, όμως να υπενθυμίσουμε ότι και φέτος η Apple επιλέγει να κρατήσει σχεδόν το ίδιο design και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει τις πωλήσεις.

Σε λίγες ώρες από τώρα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, και θα δούμε τι έχει ετοιμάσει η Apple.

iphone 6s, iPhone 6S: Το κινητό με τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

Το εχω

Στεφανος

Πάλι οι τιμές θα είναι ανεβασμενες στον θεό. Άντε να καταστραφεί κι αυτός ο κολοσσός να τελειώνομε.

Agnostos13

Παλι απατη πηγε η Apple…
Να δω που θα βρουν τοσα λουκετα με το νεο campus!

xlidas

Το κινητό δεν έχει αντίπαλο και αφήστε όλες τις κινεζικοκορεάτικες μαϊμούδες να αντιγράφουν όσο θέλουν. Η μόνη περίπτωση που αφήνεις ένα τέτοιο τηλέφωνο, είναι για να πάρεις το επόμενο μοντέλο.

fotis

Πρεπει να ειστε χαζοι ωστε να λετε να κλεισει η apple αν κλεισει η apple τι θα κανουν 124.000 εγαζομενοι θα τους παρετε στο σπιτι σας τι το περασατε οτι η αμερικη ειναι ελλαδα. Που κλεινει η μια εταιρια μετα την αλλη

DimKoul

Samsung fan ειμαι γενικά αλλα το συγκεκριμένο τηλέφωνο θα ηταν το μόνο iθα επαιρνα απο i-phones μεχρι τωρα γτ ειναι πραγματικά αlagαριστο και με πολυ δυνατό multitasking.Αλλα σε οθονη καμερα και πιο ελεύθερο λειτουργικό ειναι λιγο πιο πισω γιαυτό δεν εχω κάνει τη μετάβαση..

James

@Στεφανος άμα καταστραφεί τη βάψαμε όλοι. Ήδη το Android είναι ανησυχητικά ψηλά, κοντεύει 90℅, και τα windows είναι ανύπαρκτα. Τι επιλογές θα έχεις μετά;

Στεφανος

@James Ίσως κάνα νέο λειτουργικό να κάνει πάταγο.

vangtsog

Πολυ δυσκολο εως απιθανο να πατωσουν λειτουργικα που εχουν καταστημα εφαρμογων με πανω απο 500.000 εφαρμογες,οποτε εαν δεν υπαρξει κατι πραγματικα καινοτομο τοτε θα βλεπουμε για πολλα χρονια apple και google στο χαρτη.
Κατοχος Nexus 5.

fotis

Τι νεο λειτουργικο να κανει παταγο σου ξαναλεω 124.000 οικογενειες που θα πανε αν κλεισει η apple αλλα αυτο δεν θα γινει ΠΟΤΕ

James

@Στεφανος τα λειτουργικά που έχουμε σήμερα έκαναν μία δεκαετία να ωριμάσουν και να φτάσουν στο επίπεδο που βρίσκονται. Δε φτιάχνονται από τη μία μέρα στην άλλη.

@fotis όλες κλείνουν. Και η Nokia ήταν κάποτε βασιλιάς με χιλιάδες εργαζόμενους και κοντευε να βαρεσει κανόνι και η ίδια η Apple έφτασε ένα βήμα από τη χρεοκοπία το 96 μετά από πολλα χρόνια στην κορυφή. Απλά δε συμφέρει κανέναν να κλείνουν εταιρίες

fotis

Ναι συμφωνω james αλλα η apple εχει την τυχη να ειναι αμερικανικη εταιρια πραγμα που σημαινει σε περιπτωση χρεοκοπιας θα την σωσει η αμερικη δες general motors 2009

zacharakis24

@fotis: πώς ξέρεις ότι υπάρχουν 124.000 οικογένειες; όλοι παντρεμένοι είναι εκεί στην apple ?

Fotis

Ναι εσύ εκεί κόλλησες εντάξει το αλλάζω 124.000 εντάξει τωρα

GS

Reasons to take a i-phone
1.
2.
3.
4.To look rich

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.