iPhone 6s: Με το ζόρι μπήκε στη δεκάδα του DxOMark

H Apple ανακοίνωσε το φετινό iPhone 6s το οποίο εξωτερικά δείχνει ότι παραμένει ίδιο, όμως στο εσωτερικό έχει κάνει αλλαγές. Μια από τις πιο σημαντικές είναι η κάμερα, η οποία από τα 8 Megapixel πήγε στα 12 Megapixel, ενώ προστέθηκε 4K video recording, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε κινητό της Apple.

Ωστόσο, οι αλλαγές αυτές φαίνεται πως δεν ήταν αρκετές για να δώσουν στην κάμερα του iPhone 6s μια καλή θέση στη λίστα του DxOMark, για την ακρίβεια με το ζόρι κατάφερε να μπει στη δεκάδα. Βρίσκεται στην δέκατη θέση πίσω από πολλά Android. Sony Xperia Z5, Samsung Galaxy S6 Edge, Nexus 6P, Samsung Galaxy Note 4, LG G4, ακόμη και τα περσινά iPhone 6 και iPhone 6 Plus προηγούνται.

Το DxOMark βρήκε ότι σε γενικές γραμμές η κάμερα του iPhone 6s έχει πολύ καλή απόδοση χάρη στο γρήγορο auto focus, πολύ καλή έκθεση, ισορροπία λευκού, ακριβή απόδοση χρωμάτων και καλή απόδοση λεπτομερειών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όμως, στα αρνητικά έχουμε τον θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, σκίαση χρωμάτων σε εσωτερικούς χώρους, ένα ελαφρώς κίτρινο χρώμα σε εξωτερικούς χώρους. Στην εγγραφή video επισημαίνεται πάλι η παρουσία του θορύβου σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά γενικά δίνει καλή ποιότητα video.

iPhone 6s: Με το ζόρι μπήκε στη δεκάδα του DxOMark, iPhone 6s: Με το ζόρι μπήκε στη δεκάδα του DxOMark

iPhone 6s: Με το ζόρι μπήκε στη δεκάδα του DxOMark, iPhone 6s: Με το ζόρι μπήκε στη δεκάδα του DxOMark

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geo

Δηλαδη με λίγα λόγια η Apple απλά αύξησε τα megapixel και το παρουσίασε ως αναβάθμιση της κάμερας, αφήνοντας όλα τα αλλα ίδια (οπτικά, αλγόριθμους). Για αυτό βγάζει το 6s ακριβώς το ίδιο score με το 6. Άλλοι αφήνουν ίδια τα megapixel και κάνουν τεράστιες βελτιώσεις στους αλγόριθμους και τα οπτικά και τα αποτελέσματα είναι απίστευτα (Lumia 930->950) και τόσο καιρό η Apple που το έπαιζε ότι δήθεν δεν έμπαινε στην κόντρα των megapixel γιατί είναι ανούσια και δεν υπάρχει διαφορά στην φωτογραφία, τώρα έβαλε 4 megapixel παραπάνω και καινοτόμησε. Και σας το πουλάει και σχεδόν ένα χιλιάρικο. Ααα ρε Apple, τέτοιοι πελάτες σου αξίζουν!

Panagiotis 1975

Πλακα στην πλακα το galaxy s6 edge σε ολα τα test ταχύτητα, καμερα, οθονη κλπ ειναι εκπληκτικό και εχει και το design, οσο για το iphone με το 6 εμεινε πισω με τον ανταγωνισμό και βαρετό πια

antonis

αυτό το άρθρο για όσους έλεγαν σε ενα προηγούμενο άρθρο (sony xperia z5 vs 6s camera test) ότι το 6σ έχει καλύτερη κάμερα απο το z5..

Island

Το συγκεκριμένο site DxOMark τα test κάμερας τα κάνει στο Auto η με χειροκίνητες ρυθμίσεις ?

Kassandros

Δε πιστεύω ότι είναι κατώτερο από τα περσινά! Σύμφωνα με το phonearena blind test, το iphone 6s είναι πίσω από το galaxy s6, εμπρός από το LG G4 και εμφανώς καλύτερο από το iphone 6…. αρκετά καλή απόδοση δηλαδή
https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S6-and-iPhone-6s-dominate-our-blind-camera-comparison-LG-G4-and-iPhone-6–not-as-much_id74637

Γιώργος

@Antonis
Κυκλοφορούν διάφορα συγκριτικά στο youtube στα οποία φαίνεται καθαρά ότι και το S6 και το Note 5 έχουν καλύτερη σταθεροποίηση στο video και σε φωτογραφία όσο αφορά τα χρώματα και το επίπεδο λεπτομέρειας είναι καλύτερα από το Z5. Άλλωστε πότε η Sony έβγαλε κινητό με κορυφαία κάμερα για να βγάλει και τώρα?

viel

ο καθενας αναλογα με τα συμφεροντα του κανει και ενα τεστ και βγζει καποια αποτελεσματα! το θεμα ειναι ειναι οτι φαν και να εισαι… ολες οι ναυαρχηδες εχουν καλη καμερα και βγαζουν καλες φωτο.

antonis

@Γιώργος τα έχω δει όλα ενα προς ενα…γιατί σε κανα μηνα θα παρω κινητο το οποιο θα είναι η το z5 η το s6 edge..και το δικό μου το συμπέρασμα ειναι οτι σε καποιοα σημεία κερδίζει το ενα σε κάποια το αλλο αρα ειναι περίπου ιδια…και καταλαβετετο
σασ αρέσει δεν σασ αρέσει η sony ειναι η μονη που κράτησε sd αδιαβροχοποιηση 2 μερεσ μπαταρια μια παρα πολυ καλη καμερα λεπτή κατασκευή και οσο αφορα εμενα και γενικα ομορφο κινητο χωρίς να προεξέχει τιποτα…αυτα για αυτούς που την κραζουν…

nick

όταν πρωτοβγήκε είχαν βγεί σε όλα τα τεχνολογικά sites άρθρα που έλεγαν πως το DxO το βγάζει πρώτο! (εμείς που ξέραμε απο φωτογραφία κράζαμε)… ξαφνικα βλέπω αυτό το άρθρο σήμερα και ψάχνω τα άρθρα που είχα διαβάσει (για να κάνω παράθεση το λινκ απο το DxO) και ως δια μαγίας είχαν εξαφανιστεί απο παντου… και αν θυμάμαι καλά το είχα διαβάσει σε 4 τεχνολογικά site (λίγες μέρες πριν διαβάσω το αντοίστοιχο πως το νέο σόνυ το ξεπέρασε)

Chris

Εε εε έρχεται..lumia 950xl the new king is coming

nikolakis

Παιδια, εγω προσωπικα δε ξερω πολλα απο φωτογραφια. Ειχα παρει το z3 περσι το χειμωνα , υποτιθεται οτι ειχε super duper uuuaaouuuu 21mp !!!! Ε, λοιπον ηταν τελειως γελοιο!!! Το g2 που ειχα ηταν ελαφρως πιο κατω και η καμερα της sony δεν ανταποκρινεται σε καμμια περιπτωση σε αυτα που λεει. Τωρα τα της σαμμυ,,,,, εχει βγαλει πολυ καλα κινητα με φωτογραφικες, ειδικα το s6 edge ηταν φοβερο!!!! Αντιθετα το edge plus …δεν ηταν καθολου δυνατο,, ηταν μετριο και μου εκανε εντυπωση. Μπορω να πω οτι το πιο ωραιο κινητο που εχει βγει ποτε για μενα σαν σχεδιασμος ιντσες και εμφανιση ειναι το note5 και ειδικα το edge plus!!! το τελευταιο ειναι απιστευτο!!! Παντα το θεμα μου με την apple ηταν οτι δεν ειχε ποτε ικανοποιητικη καμερα για μενα. τωρα εχω το g4 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, εχει απιστευτη καμερα και ειδικα για τα λεφτα που το πηρα μολις χθες.400Ε. Δεν πιστευω σε τιποτα το σαιτ αυτο παντως που λεει οτι κορυφη ειναι το ζ5. ποτε δεν ειχε καλη καμερα η σονι και ας εβαζε 200-300-600mp καμερα!!! κοροιδευουν κανονικα ή ειναι στραβοί ΟΛΟΙ τους εκει μεσα!! δεν ξερω τωρα απο κοντα τι ποιοτητα εχει το μηλο στη φωτογραφια εννοω to… Συνέχεια »

gt-i9506

ενταξει οκ μπορει να μη μπηκε αλλα εμενα με νοιαζει η πραξη τα android οσο γρηγορο και αν παρεις καπου θα λαγκαρι εστω και λιγο τα iphone ειδικα το 6s plus απο οσα βιντεακια εχω δει δεν εχω δει το παραμικρο λαγκαρισμα. σε λιγες μερες θα το εχω οποτε θα το διαπιστωσω και μονος μου.

NLS

Εγώ πάντως περιμένω να αρχίσουν τα πραγματικά τεστ (και κάμερας) του 950 XL… 😛
Να δούμε που βρισκόμαστε.

Giannis

Nikolakis
Να συμπληρωσω σε αυτα που λεσ οτι δν ξερεισ τι λεσ ασχετα που προσπαθεισ να αιτιολογησεισ αυτα που λεσ
Ολα τα κιν σχεδον μν πω ολλα εν ετη 2015 περνουν αισθητιρεσ καμερασ απτην σονη
Θα μ πεισ μετα οτι παιζεο ρολο το αππ οι αλγορυθμοι κ μλπα μλπα
Αλλα κ παλι αυτα που λεσ για την σονη ειναι οτι να ναι
Αν κ το τελευταιο σονυ που ειχα ηταν το κ750ι πολυ κινηταρα αλλα κ πλ δν λεω οτι να ναι

Nio

Όσο και να το κραζω το αιφον η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για ένα πόντο διαφορά.
Αν ξανά κάνουν το τεστ μπορεί να βγει μπροστά 7 θέσεις για έναν μόνο πόντο.!!
Εγώ πιστεύω η πρώτη δεκάδα είναι σε άλλο επίπεδο. Είναι θέμα γούστου μόνο.
Και G4 φυσικά κάτω από 400 ευρώ. 🙂

Nick

Καλά πιο είναι πρώτο αυτό που κράζανε οι ειδικοί εχτές για την τιμή του…βατραχολαγνοι δεν σας βλέπω να γράφεται σε αυτό το άρθρο μπας και σας έπεσε βαριά ;

JohnWave

Ερωτήσεις : 1) Αν κάποιος θέλει iOS λειτουργικό για το Χ,Υ λόγο , θα επηρεαστεί από το αν η κάμερα του iphone δεν είναι στην 1η τριάδα και δεν θα αγοράσει iphone ; 2) Αν κάποιος θαυμάζει το design του S6 edge, την οθόνη του και την επεξεργαστική του δύναμη , θα επηρεαστεί από το αν η κάμερα του σε ένα site βγαίνει 1η και σε άλλο 2η ή 3η ; 3) Αν κάποιος πάλι θεωρεί σημαντικό χαρακτηριστικό την αδιαβροχοποίηση, θα επηρεαστεί από το αν η κάμερα του Ζ5 δεν βγαίνει 1η σε κάποια reviews ; Οι απαντήσεις είναι προφανείς. Από τη στιγμή που οι ναυαρχίδες φορούν πολύ καλές κάμερες ( για κινητό πάντα) δεν νομίζω ότι πρέπει να τσακώνεστε για το αν σε ένα site βγαίνει η τάδε πρώτη και στο άλλο η άλλη. Στο τέλος η επιλογή που θα κάνει ο καθένας θα είναι με βάση την overall αξιολόγηση του κινητού βάσει των κριτηρίων που εκείνος βάζει πρώτος. Αν εμένα πχ μου αρέσει πολύ το design του S6 edge, έχω δει ότι δεν λαγκάρει, βάζω ως σημαντικό κριτήριο την οθόνη, διαβάζω ότι η κάμερα του συγκαταλέγεται παντού στις 3 πρώτες, τι με νοιάζει αν στο ένα site βγαίνει… Συνέχεια »

NLS

Έχεις δίκιο μεν.
Αλλά το ενδιαφέρον της υπόθεσης (και δεν αφορά μόνο χρήστες της Apple – αλλά είναι στην πρωτιά σε αυτό), είναι ότι όταν το πάρουν ή και πριν το πάρουν (αρκεί να το θέλουν), θα κάνουν ότι δεν συμβαίνει το θέμα καν. Είναι αστείο.

Από εκεί και πέρα πράγματι ΑΝ λάβουμε σοβαρά το test (είναι και άλλα sites ειδικευμένα που κάνουν), τότε όλη η δεκάδα είναι πράγματι καλή. Εξαρτάται βέβαια ποιο θεωρείς σκαλοπάτι άξιο λόγου. Άλλος μπορεί να πει, δεν κοιτάω κάτω από 85 σκορ.

Η ένσταση είναι ότι η εταιρία (και χιλιάδες παπαγαλάκια σε όλο τον πλανήτη) πάει να μας πλασάρει ότι είναι η καλύτερη. Ότι πάντα κάνει το καλύτερο και αν δεν έχει κάνει κάτι είναι επειδή δεν προσφέρει (μέχρι να το βάλουν εκείνοι και ξαφνικά οκ, προσφέρει).

NLS

Giannis μας έβγαλες τα μάτια. Ζαλίστηκα να σε διαβάσω.

Όχι δεν έχουν όλοι αισθητήρες από Sony.
Πολλοί ναι, όλοι όχι.
Επίσης δεν σημαίνει ότι παίρνουν πακέτο μαζί και τα οπτικά όλα (φακούς κλπ.) και ναι όπως λες υπάρχουν διαφορές και στο software.

Επίσης τι δίνει η κάθε εταιρία δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι το κάνει καλύτερα.
Πχ. η Samsung φτιάχνει CPU και για άλλους (γνωστό). Όμως επί χρόνια η ίδια δεν πολυ-έβαζε τα Exynos της στα δικά της (!) γιατί είχαν θέματα.
Η HTC επί χρόνια έβγαζε (λογικά ακόμα το κάνει) εκ μέρους άλλων συσκευές. Ήταν OEM builder (έτσι μεγάλωσε αυτή η εταιρία). Μέχρι και κάποια παλιά iPhone εκεί είχαν φτιαχτεί. Αλλά τους πήρε χρόνια να βγάλουν κάτι αξιόλογο δικό τους (για να μη πω ότι και τώρα πάλι στην ίδια φάση είναι).
Οπότε ότι η Sony βγάζει CCD και πουλάει και στους άλλους, δεν σημαίνει και τόοοοσα πολλά τελικά.

vladimiros

@JohnWave
Eισαι πολυ σωστος φιλε σε αυτα που λες….φτανει κουραστηκαμε με το πια καμερα ειναι καλυτερη..ολες οι ναυαρχιδες του 2015 βγαζουν πολυ καλες φωτογραφιες εξερεση μονο το Μ9 που δεν τα παει καθολου καλα το βραδυ…την ημερα βγαζει μια χαρα παντος..
Λες και θα παμε τις φωτογραφιες σε καποιο διαγωνισμο ξερω γω..ναι και εμενα απο τα πιο βασικα πραγματα ειναι και η καμερα,οπως και η εμφανισει αλλα χωρις θηκη γιατι χαλαει ολο το κινητο..προσωπικα 2 κινητα που ξεχωρισα ειναι το S6 Edge plus και το Ζ5 πρημιουμ..που λογικα το πρημιουμ θα εχει καλυτερα αποτελεσματα απο το απλο Ζ5 στις φωτο,λογο το οτι εχει 4κ οθονη και θα εχει πιο ζεστα χρωματα οπως και του iphone 6s..

Nick

Πρόταση στο techblog να μην ξαναανεβασουν το συγκεκριμένο πίνακα όσο είναι πρώτη η Sony και δεν είναι τα Samsung lg μην πάθουν και τίποτα τα παιδιά… Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κρεμαστάρια…770 αλλά περνεις εργαλείο…όχι δεύτερο τρίτα… Το πρώτο.

viel

απο εμενα μπραβο στην sony αν ισχυουν τα παραπανω. ειμαι iphone φαν αλλα πρεπει να λεμε και μπραβο σε εταιριες που κανουν κατι καλυτερα

Themazerunner

Οταν θα καταλαβουν ολοι αυτοι που ριχνουν 1000 ευρω για ενα κινητο που η τιμη δεν πεφτει κατα την διαρκεια ενος ετου καθολου οτι απλα ειναι μια κινεζια σε επιπεδο hardware και τιποτε αλλο…βαζοντας και το γεγονος οτι εχει κλεψει πατεντες για τα σχεδια ακομη και των επεξεργαστων…τοτε ισως καποια μερα η κοροιδια να σταματησει.
Αλλα επειδη ειμαι χιλια τοις εκατο σιγουρος οτι ακομη και πτωχευσει να απειλησει οτι θα κανει αμεσως την ιδια στιγμη θα τρεξουν κατι εκατομυρια να αγορασουν αυτη την κινεζια για να την γλιτωσουν…απο εκει καταλαβαινει καποιος οτι το κινητο πουλαει απλα με το ονομα και τιποτε αλλο.
Ουτε 400 δεν θα εδινα για να το παρω.Καργα υπερκοστολογημενο οταν αλλες εταιρειες που παρεχουν πραγματικη ποιοτητα πανε να κλεισουν.Ποσο ψεμα και μαρκετινγκ ακομη ρε φιλε ποσο;και το μασανε εκατομμυρια καταναλωτων…αυτο ειναι το λυπηρο.Μετα σου λενε αλλοι ειναι συνειδητοποιημενοι.Ακομη αναρωτιεμαι με μια τετοια συσκευη πως…Οτι και να δεις επανω σε αυτο το κινητο ειναι απαρχαιωμενο.

Alex

Δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή καλύτερο κινητό από το SONY EXPIRIA Z5 PREMIUM

One

DxOMark είναι επαγγελματίες όχι πληρωμένοι reviewers στο Youtube σαν τον supersaftv που εμπιστεύονται οι Apple & Samsung fans. Τα προηγούμενα χρονια μπορει να στη DXO na εβγαζαν τη Sony δευτερη ή τριτη λογω κακου software αλλα στη συνέχεια όμως βελτιωνόταν με τις αναβαθμίσεις. Αμα ειχε από την αρχη καλο software παλι πρωτο θα εβγαινε. Επιτέλους φετος στη Sony εβγαλαν πολύ καλο software και ακομα καλύτερο hardware.

@Island τα τεστ της DxOMark γινονται στο αυτοματο που δηλωνει η κάθε εταιρια τη κάμερα της με τις βέλτιστες λειτουργείες και δυνατότητες.

man

Μπράβο Αpple! Καλά τα πας!

azriel84

Δεν λέω για την σύγκριση με τα άλλα αλλά το 6S χειρότερο από το περσινό αντίστοιχο 6; Δηλαδή συνολικό downgrade αντί για upgrade; Και τόσο καιρό δεν το πήραν χαμπάρι όλοι οι άλλοι για να έχουμε #cameragate; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, παρακαλώ κρατήστε χαμηλούς τόνους στη συζήτηση.

παπαροκάς tiamat

Παιδια εχετε ολοι φαγωθει με τα πολλα mp !
Στα κινητα δεν ειναι για καλο!!! Δινουν πολυ θορυβο και χαλανε τη φωτογραφια! Ειδικα νυχτα γινεται της μουρλης! Ο μικρος φακος και ο μικροτερος αισθητηρας δε μπορουν να μαζεψουν αρκετο φως και αυτο σε συνδιασμο με τα mp τη κανουν τη φωτογραφια και το βιντεο μπαχαλο !

παπαροκάς tiamat

To καλυτερο καμεροκινητο θα ηταν το htc m7 με την τεχνολογια ultrapixel που έδινε καταπληκτικά αποτελεσματα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμο με τα μεγαλα μολις 4 mp!

To κακο στη συγκεκριμένη περιπτωση ειναι ότι η συγκεκριμενη τεχνολογία εφαρμόστηκε απο εντελως αχρηστη εταιρεια !την htc! Οποτε αντι να την εξελιξει και να μας εδινε camera με 8 και 10 mp στα επομενα κινητα της, την εγκατεληψε ..

Γιώργος

Σε όλα τα συγκριτικά πρώτο βγαίνει το S6 και το Note 5 , κανένα Z5 δεν πλησιάζει καν. Όποιος έχει μάτια βλέπει την διαφορά. Το Dxomark πέρυσι προωθούσε την Apple , φέτος τα πήρε από την Sony , σου λέει χάσαμε τόσα εκ. εκ. δολάρια , ας ρίξουμε και μερικά για δημόσιες σχέσεις μπας και τσιμπήσει κανένα θύμα.

Petros g4

Πανε να σωσουν την SONY απο το λουκέτο??? Αν δεν αλλαξει αυτο το design!! το χάλι με τα bezel που τα dot εικονίδια εχουν φτάσει στο… κεντρο σχεδον χαχαχαχα δεν την σωζουν οι fake δοκιμές

termanology

950 lumia μόνο……..εκει θα χαθεί η μπάλα!!!

Mpidis

@Themazerunner μαζί σου bro! Και εδώ στα μερη μου αν ακούσεις κατι επιχειρήματα θα κουφαθείς! Βέβαια οι περισσότεροι άνεργοι ειναι και δεν εχουν εισοδήματα ούτε καν το χαρτζιλίκι του μπαμπα, μαμας, γιαγιας κτλ αλλά η ερωτηση γινεται πάντα.. “φιλε μηπως μπορουμε να βρουμε κανα iphone 4 η 4s και χωρις κουτι χωρις εγγυηση χωρις αποδειξη και χτυπημενο και γρατσουνισμενο χωρις να δουλευει το wifi στα 100-150 ευρώ” Και λέω: Στα 150 βαλε και 30 ακομα π.χ και παρε G2, S4 και αλλα δεκάδες καλύτερα. Και λέει: Αν δεν ειναι iphone…

nikolakis

Themazerunner…
εισαι εντελως μουλαρι ρε φιλε!!!
ειλικρινα πρεπει νακανεις κανενα iq τεστ να δεις αν πρεπει να εισαι ¨μεσα ή εξω΄!!!

παλι τα ιδια θα λεμε….

μια εταιρεια που πουλαει εκατομμυρια και εχει κερδος και αξια κατι εκατονταδες δις , ερχεσαι εσυ να την αναιρεσεις γιατι εισαι κλουβιος !!!!
μαλλον δεν εχεις λεφτα να το παρεις και εχεις λυσσαξει!!!χαχαχαχα πεθαινω!!!!
ειναι κανεις που η λεει οτι η φεραρι ειναι μαιμου>>??? αν ηταν η συζητηση για αυτοκινητα αυτο θα ελεγες Themazerunner!!!
και μονο το nickname σου,,,,,δειχνει την εκταση του εγκεφαλου σου!!!
ελεος πια..
ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες φτανει να μην ακουμπαει την ηλιθιοτητα!!!
εδω τραβαμε την ηλιοτητα και τη παμε στον Αρη!!!
καλη μετακομιση φιλε Themazerunner!!!!!
χαχαχαχαχαχ!!!!!!!

παπαροκάς tiamat

Παντως το 950 οταν κυκλοφορησει ή θα τα γκρεμισει ολα, ή θα βρεθει εκτος δεκαδας! Το θεμα ειναι αν το σπρωξει η microsoft ωστε να του κανουν το test άμεσα και οχι οπως το lg g4 που το τεσταραν μετα απο μισο χρονο….

Υγ.
Ο mazerunner παντα μιλα τεχνολογικα ρε γατακια! Σας ποναει αυτο τοσο πολυ ??

NLS

Ερώτηση προς κατόχους της… δεκάδας.
Ποιο από αυτά έχει RAW;
Παρακαλώ μόνο όποιος το έχει και το ξέρει ή αναφέρεται κάπου επίσημα από την αντίστοιχη εταιρία. Όχι “το άκουσα, μου το είπαν”.

Γιατί το 950 έχουν πει ήδη επίσημα ότι έχει RAW.

Spyros

@NLS RAW εννοεις για τις φωτογραφιες? αν εννοεις αυτο, με external apps το εχουν ολα τα android με 5. +

NLS

Και εγώ Android έχω Σπύρο.
Προφανώς δεν ξέρεις ακριβώς τι είναι το raw με αυτά που λες.
Αλλά δεν είναι ο χώρος. Ρώτα έναν φωτογράφο με τεχνικές γνώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.