iPhone 6s: Θήκες “αποκαλύπτουν” πανομοιότυπο design με τα 6άρια

Η εταιρεία ITSKINS κατασκευάζει θήκες και εργάζεται πάνω στις θήκες και τα covers των δυο επόμενων iPhone 6s όπως αποκαλύπτουν renders από τα προϊόντα της. Από αυτά και εφόσον επιβεβαιωθούν, αναγνωρίζουμε ότι τα iPhone 6s θα έχουν τον ίδιο σχεδιασμό με τα τωρινά μοντέλα iPhone 6 και iPHone 6 Plus.

Τα renders “αποκαλύπτουν” το ίδιο setup στην κάμερα των νέων iPhone 6s και την ίδια θέση του power/lock button στην δεξιά μεριά της συσκευής. Αναφορικά με τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των επερχόμενων iPhone 6s αναμένεται μνήμη RAM 2GB και κάμερα 14 Megapixel.

iPhone 6s: Θήκες "αποκαλύπτουν" πανομοιότυπο design με τα 6άρια, iPhone 6s: Θήκες “αποκαλύπτουν” πανομοιότυπο design με τα 6άρια

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

Ε οχι!! Ποιος να το φανταζοταν οτι το 6s θα ηταν ιδιο εμφανισιακα με το 6? …. ελεος

Manolis

@Φώτης, κι εγώ μια από τα ίδια, δε μπορώ να συνέλθω από το σοκ… :p

Makis

Έχετε δίκιο, καλά που έχουμε την Samsung…

Φωτης

@Makis Δεν υποστηριζω καμια εταιρια.. απλα γελαω με αυτους που λεγανε οτι και καλα θα αλλαξει εμφανιση η σειρα s των iphone… απο που κι ως που να γινει αυτο? Αφου ειναι ξεκαθαροι οτι στα s κανουν upgrade τα “εσωτερικα” του κινητου .. (προσωπικα αν επαιρνα Iphone θα επαιρνα μονο σειρα s)

kostasmpl

eeeellaaa alitheia! eee oxi den mporo na to xonepso giati etsi ! idio design oxi re gmt! den mporo na sineltho oute ego tpo to sok

Ιωάννης jb

Φωτης γιατί όλοι λέτε αυτή τη καραμέλα και αν δε κατάλαβες τι εννοώ…
Την καραμέλα ότι τα s είναι καλύτερα βάλτε το λίγο να δουλέψει και μετά σχολιάστε….
Σκεφτείτε….. αξίζει να δώσω 7 κατοστάρικα και του χρόνου το iphone που θα βγει να είναι αλλαγμένο σε όλα ή να είναι το ίδιο design και αλλαγμένα κάποια σωθικά του…
Οι λογικοί άνθρωποι θα απαντήσουν το πρώτο!!!!
Ε δε μπορώ να καταλάβω πως πολλοί εδω μέσα, σε ένα site τεχνολογίας υποστηρίζετε το δευτερο!!!!
Εντάξει αυτήν τη φορά το s μοντέλο θα έχει μια πολύ σημαντική αναβάθμιση για τα 2gb ram μιλάω, η κάμερα απλά θα ανέβει λίγο δε θα κάνει τρελή διαφορά σε σχέση με το απλό 6άρι…. κατα τα άλλα θα υπάρχουν διαφορές αλλά θα είναι ελάχιστες….. οπότε πάλι ισχύει το ότι το κανονικό μοντέλο και όχι το s είναι πιο καλό σαν αγορά!!!!

Ιωάννης jb

Τα μπέρδεψα..
Θεωρώ πως ένας λογικός άνθρωπος θα πει ότι προτιμότερο είναι να πάρει iphone 6 παρά να περιμένει και να πάρει το 6s… διότι την επόμενη χρονιά το 7 που θα βγει θα είναι διαφορετικό σε όλους τους τομείς…
Ενώ αν είχε πάρει το 6 από πέρυσι το 6s που θα βγει φέτος δε θα διαφέρει σαν εμφάνιση, παρά μόνο σε κάποια χαρακτηριστηκά…

Δημήτρης

οταν βγαινει ενα κινητο δεν ξερεις αν το επομενο θα ειναι ιδιο…οποτε η παιρνεις αυτο που εχει βγει η το επομενο(αν θες να περιμενεις..)..τωρα αν θα ειναι ιδιο το design δεν εχει σημασια…δεν θα αλλαζω δηλαδη κινητα γιατι θα αλλαξουν το design?να μην παρετε τοτε το s6 γιατι θα αλλαξει του χρονου το design..μην παρετε το g4 γιατι του χρονου θα εχει αλλο design…οτι νανε ειστε ορισμενοι ειλικρινα απορω!!!

foivos1k

Απο τη στιγμή που τρέχει απροβλημάτιστα με 1g ram και εχει εξαιρετική φωτογραφία με 8mp, με 2g ram και 14mp θα κινείται σε υψηλότερα ακομα επίπεδα, συνεχίζοντας να κανει με επιτυχία αυτο που συνηθίζει να προσφέρει και να κανει. Να κανει τα απλά, καλα και απροβλημάτιστα.

Ιωάννης jb

Δημήτρη ότι να ναι είσαι εσύ!!! εγώ ένα σκεπτικό εξέφρασα και δεν αναφέρθηκα σε άλλες συσκευές, μόνο για iphone….. όπου εκεί είναι δεδομένα κάποια πράγματα…
Απο το iphone 4 και μετά γίνεται το ίδιο πράγμα οπότε πάνω σε αυτά τα δεδομένα στηρίζομαι και εκφέρω την άποψή μου!!!
Τώρα εσυ τι θες και μπαίνεις και λες αυτά τα άκυρα δε μπορώ να καταλάβω… οτι νανε ειστε ορισμενοι ειλικρινα απορω!!!

Ekimolaos

@Ιωάννης jb
Σωστό το σκεπτικό σου, συμφωνώ, αλλά σκέψου το εξής. Αν πάρεις το 6 (και γενικά την απλή σειρά), θα περιμένεις 2 χρόνια για αλλαγή design (iphone 7), σωστά; Αν όμως πάλι πάρεις το 6s (ή γενικά σειρά s) πάλι 2 χρόνια δεν θα περιμένεις για αλλαγή design (iphone 7s);; Το ίδιο πράγμα είναι στην ουσία. Άρα, αν αλλάζεις iphone κάθε 2 χρονιά, τότε συμφέρει η σειρά s. Αν θες να αλλάζεις κάθε χρόνο, τότε απλά τα παίρνεις όλα! 😛

Αυτό νομίζω θέλουν να πουν τα παιδιά, και συμφωνώ μαζί τους, πως συμφέρει η σειρά s γιατί δοκιμάζεις την νέα εμφάνιση στο καλύτερο hardware. Ο μόνος λόγος για να πάρνεις το απλό είναι ο οικονομικός. Μόλις βγαίνει η s έκδοση παίρνεις την απλή που θα έχει πέσει η τιμή της (όσο πέφτει δηλαδή, γιατί η apple φημίζεται για την τσιγκουνιά της :P).

Sakis

@Ιωαννα gtp παλι κραζεις τον κοσμο;ποτε θα καταλαβεις οτι εδω μεσα δεν υπάρχει χωρος για ενα σκουπιδι σαν εσενα.ο καθενας θα λεει οτι του αρέσει για το iphone και το καθε κινητο.παρε δρομο αλητακο.

Lefteris

Πανέμορφο ειναι γιατί κράζετε? -.-

Paul

Σιγά ρε παιδιά ακόμα ούτε ζωγραφιστό δεν εχει βγει

Ιωάννης jb

αλητάκο και σκουπίδι μπορείς να πεις τον εαυτούλη σου…..
είναι δυνατόν να βλέπουμε τέτοια σχόλια??
Δλδ που να λεγα και τίποτα πιο χοντρό..

Ιωάννης jb

Ekimolaos… το σκεπτικό μου (αλλά και γνωστών μου που είχαν και έχουν iphone) είναι…
Ενα χρόνο πριν (οταν κυκλοφόρησε το 6) ο κολλητός μου με το 4 πήρε 5s… και λέει ακριβώς αυτά που λέω στα παραπάνω σχόλια…..
δλδ γνωστοί μας με το 4s δείχναν το ίδιο δεινόσαυροι με αυτόν διότι είχαν μεσολαβήσει 2 design
και με το 4s που έχουν φαίνονται σαν τη παροιμία που λέει
Και αυτοί που έχουν το 5s (το κολλητό μου δε τον νοιάζει και πολύ) αλλά επειδή πως να το κάνουμε όσοι έχουν iphone είναι αλήθεια ότι κατα ένα μεγάλο ποσοστό το παίρνουν και για την ντιζαινιά τους… πλέον δείχνουν ξεπερασμένοι και θα συνεχίσουν να δείχνουν εκτός κ αν δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και απέκτησαν το 6αρι….
Φυσικά ισχύει και το ποτέ δε ξέρεις, θα πάρεις αυτό που υπάρχει τη στιγμή που το θες!!!! και αυτό που λες έχει λογική απλά στο ξαναλέω το να πας απο σειρα s σε αριθμό είναι πιο λογικό γιατί αλλάζουν όλα στη συσκευή!!!!

Ekimolaos

@Ιωάννης jb
Εγώ δεν έβαλα μέσα το γεγονός ότι πολλοί που παίρνουν iphone το παίρνουν λόγο μόδας για ευνόητους λόγους! Αυτοί ναι, το λογικό είναι να παίρνουν το απλό.

j

iPhone x-> νέο design με λιγο βελτιωμένα χαρακτηριστικά από το προηγούμενο

iPhone x S -> το ίδιο design με το x (που στην ουσία νέο θεωρείται ) και καλύτερο hardware

Συμφωνώ με τον ekimolaos. Με την σειρά s έχεις και την νέα εμφάνιση τουπροηγουμενου iPhone και καλύτερα χαρακτηριστιξα

Αλέξανδρος

@Sakis ρε μεγάλε που βρίσκεσαι και εκφράζεσαι έτσι; Διάβασα τα σχόλια των παιδιών και λογικό είναι να υπάρχουν διαφορές αλλά αυτό τον βρομόστομα ούτε στο δρόμο δεν το συναντάς.
Μπαίνουμε να κάνουμε την πλάκα μας ειδικά εμείς οι πιο παλιοί του site που μπαίνουμε καθημερινά, δεν υπάρχει λόγος να μας <> από κάτι άτομα σαν και σένα.
Για σοβαρέψου.

Φωτης

@Ιωαννα ειναι απλο αν γουσταρεις μονο εμφανιση (εγω προσωπικα την βαζω σε 2η μοιρα) τραβα παρε κινεζιες που θα σου εχουν οτι πιο ωραιο και διαφορετικο εμφανισιακα μπορεις να βρεις… Εγω και ολα τα παιδια απο πανω προτιμουμε να εχουμε ενα VW GOLF 2 λιτρα 250 αλογα και οχι ενα VW GOLF 1.4 με 90 αλογα… ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? Αντε που ειμαστε κι οτι να ναι κεφτε…

GeoChios

Χαχα επικά πράγματα…. Ο ένας λέει τον άλλο κεφτέ επειδή διαφωνούν για ένα κινητό. Ε ρε ζόρια που τραβάει ο κόσμος!!!

Φωτης

@GeoChios δεν τον λεω κεφτε γιατι διαφωνω για ενα κινητο.. (ουτε προκειται να δωσω τοσα λεφτα για να παρω iphone), απλα προκαλει λεγοντας στον καθενα που εχει αλλη αποψη απο αυτον λεγοντας “εισαι οτι να ναι και εσυ”

Ιωάννης jb

Φωτης ρε φίλε είναι απλά τα πράγματα δλδ πως αλλιώς πρέπει να το πω για να το καταλάβεις…
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4910&idPhone2=5685&idPhone3=6378

Δες ότι και τα 3 έχουν διαφορές το ένα απο το άλλο αλλά τις πιο πολλές τις έχει το μοντέλο που είναι με αριθμό μόνο και όχι το s
https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=4212&idPhone2=4910&idPhone3=5685

Βλέπεις και μόνος σου ότι το 4s με το 5αρι έχουν ολοκληρωτικές διαφορές…
στην μετάβαση απο μοντέλο s σε κανονικό γίνονται οι πιο πολλές αλλαγές αρα εκεί αξίζει να πάει κάποιος πιο πολύ!!!!
Εντάξει τώρα αν κάποιος κεφτές σαν κι εμένα σου λέει κάτι τέτοια εσυ δε θα αλλάξεις το σκεπτικό σου!!

Ekimolaos

@ jb
Αυτό που λέμε είναι ότι η καλύτερη μετάβαση γενικά είναι από s μοντέλο σε s μοντέλο για να έχεις την τελευταία εμφάνιση με το καλύτερο δυνατό hardware (όσο καλό hardware έχει ένα iphone δηλαδή 😛 πλάκα κάνω μην μρ φάτε!!!).

@Όσους βρίζουν χωρίς λόγο
Ρε παιδιά… Γιατί; Έχει καταντήσει το κάθε techblog post να είναι είτε άρρωστος φανμποϊσμός εταιρίας, είτε να πέφτουν καντήλια απανωτά (συνήθως λόγο φανμποϊσμού). Μια συζήτηση σαν τους ανθρώπους δεν μπορείτε να κάνετε; Κι εγώ διαφωνώ με πολλά και απλά λέω την άποψή μου και γιατί διαφωνώ, ΧΩΡΙΣ να προσβάλω κανέναν. Είχα άλλη μια διαφωνία με τον jb πάλι σε άλλο post και απλά ανταλλάξαμε γνώμες χωρίς βρισιές και αηδίες (το ξέρω, είναι προκλητικός ώρες ώρες, αλλά ούτε αυτό είναι λόγος για προσβολές). Τόσο δύσκολο είναι;; Έλεος πια.

Sakis

@ Ekimolaos εχεις δικιο σε ολα.ωστόσο αυτος ο jb ρε παιδακι μου,το τραβαει ο οργανισμος του το κράξιμο.

@ Αλεξανδρος. Εσενα ποιος σου μιλησε;αντε να βοσκησεις κανα γιδι.

Ekimolaos

@Sakis
Ναι αλλά σε βλέπω κι εσένα να το παρατραβάς όμως πάλι… Αυτό το τελευταίο τώρα στον Αλέξανδρο χρειαζόταν;..

Sakis

@Ekimolaos δεν του χρειαζόταν;σχολιασα εγω δικο του σχολιο;εγω τον jb εκραξα επειδη μπαίνω να διαβασω το άρθρο και τσουπ! Νατος παλι να κράζει.και απο το πουθενα ο Αλεξ με κράζει.

Αλέξανδρος

Μικρέ μάθε τρόπους, δεν μιλάνε έτσι, κατάλαβες; Ανάθεμα αν για διαφωνίες μιλάμε με τέτοιες βρισιές στον διπλανό μας. Δεν είμαστε ζώα για να φερόμαστε έτσι και σίγουρα αν μπαίνει κάποιος να κάνει το καλαμπούρι του και διαβάζει τα σχόλια σαν και αυτά του γυρνάνε τα έντερα.
Απορώ που το συνεχίζεις κιόλας αλλά ο Βλαχάκης δεν είδε το σχόλιο σου.
Συμμορφώσου για το καλό σου.

Sakis

@Αλεξανδρε Αυτο το υφακι εκει που παίρνει. Δεν μπορεις να μου κανεις τπτ οποτε αραξε και παιζε με τα παιχνιδια σου. Μαγκας και τσαμπουκαλης πισω απο μια οθονη…

Sakis

*σε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.