iPhone 6s: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις διαστάσεις

Μετά την έκθεση IFA 2015 που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Βερολίνο, η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση είναι από την Apple, η οποία την επόμενη Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει επίσημα τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Σε θέμα design δεν περιμένουμε να έχουν γίνει αλλαγές, αλλά περιμένουμε βελτιωμένο hardware και software.

Αρχικά να πούμε ότι η Apple αναμένεται να χρησιμοποιήσει πιο σκληρό αλουμίνιο 7000 series προκειμένου να κάνει τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus πιο ανθεκτικά και να αποφύγει κάποιο νέο bendgate.

Οι παρακάτω φωτογραφίες του MacRumors δείχνουν ότι τα νέα iPhone δεν θα είναι τα πιο λεπτά που έχει κυκλοφορήσει η Apple. Το iPhone 6s έχει διαστάσεις 138.19×67.68×7.08 χλστ. που σημαίνει ότι είναι 0.2 χλστ. πιο παχύ από το περσινό iPhone 6, λίγο πιο ψηλό και φαρδύ, οι διαστάσεις του iPhone 6 είναι 138.1×67.0x6.9 χλστ. Στην καθημερινή χρήση η διαφορές αυτές, δεν θα είναι αισθητές.

Το iPhone 6s Plus λέγεται ότι έχει πάχος 7.3 χλστ., 0.2 χλστ. πιο παχύ από το περσινό iPhone 6 Plus. Το πιο πιθανό είναι ότι για την διαφορά στο πάχος των φετινών iPhones, ευθύνεται το νέο υλικό που χρησιμοποιεί η Apple και η τεχνολογία Force Touch στην οθόνη.

Από τα iPhone 6s και 6s Plus περιμένουμε επεξεργαστές Apple A9, μνήμη RAM 2GB, βελτιωμένη κάμερα 12 Megapixel, μπροστά κάμερα 5 Megapixel και εκδόσεις 16GB, 64GB και 128GB.

iPhone 6s: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις διαστάσεις, iPhone 6s: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις διαστάσεις

iPhone 6s: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις διαστάσεις, iPhone 6s: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις διαστάσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανέστης

Αν προσέξετε παιδια, στην 3η φωτογραφία μετράει το παχος του ακριβως στο σημείο που βρισκεται η κάμερα. Αυτο μπορεί να σημαίνει ότι έκαναν την καμερα να μν προεξέχει από το κύριο σώμα του κινητού, ή ότι αυτό είναι το πάχος του κινητού μαζί με την κάμερα.

nick2010

Με αυτά τα λίγα χιλιοστά όμως μας αναγκάζουν να αλλάξουμε και θήκες και τις spare ζελατίνες που έχουμε στην άκρη…. ΑΔΙΚΙΑ ΡΕ ΓΜΤ. Για να μη το πω ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΥΣΤΙΑ εκ μέρους του μήλου και των τρίτων που κατασκευάζουν αυτά τα περιφερειακά……

Agnostos13

@Ανεστης

Αν δεις στην δευτερη φωτογραφια δεν φαινεται να υπαρχει το “δαχτυλιδι” που προεξειχε στην καμερα του 6

Chris_BMW

Η λογική λεει -όσον αφορά τους προλαλήσαντες – οτι ,εφόσον έχουμε αυτήν την ελάχιστη αύξηση του πάχους αυτό θα υπερκαλύπτει την κάμερα. Αυτό θα ειναι καλο αν δούμε κ βελτίωση της κάμερας σε σχέση με το 6αρι.Κ φυσικά δεν εννοώ την αύξηση της ανάλυσης της φωτογραφίας….πάντως σε γενικές γραμμές πιστεύω οτι θα ειναι το ποιο ολοκληρωμένο I phone που θα εχει βγει κ να ειμαστε καλα θα το αποκτήσω κ θα αντικαταστήσω το αγαπημένο πλέον μετα απο τρία γεμάτα κ πλέον χρονια 4s μου…

Ηλίας

Ίσως το δαχτυλίδι να μπαίνει μετά, όταν εγκαθίσταται και το hardware.

Chris_BMW

nick2010@ είδες φίλε μου που η αγορά s μοντέλου ειναι ποιο συμφέρουσα .. Τι θέλω να πω οτι απο άποψη καινοτομιών το 5 αρι σε σχέση με το 4s δεν ειχε κατι πλην της μεγαλύτερης οθόνης κ νέου ντιζάιν .Απο το 5s στο 6 πάλι τα ίδια τιποτα το καινούργιο εκτός απο νέο ντιζάιν κ μεγαλύτερη οθόνη .. Κ στις δυο περιπτώσεις εκτός της ανεπαισθητης αύξησης της ταχύτητας κ της μεγαλύτερης οθόνης τιποτα περισσότερο.. Ομως.. Οποίος ειχε αγορασει το 5αρι γλυκοκοιτουσε το 5s το 64bit με το δακτυλικό αποτύπωμα..Το ίδιο κ οι κάτοχοι του 6 .. Θα γλυκοκοιτανε το 6s με τα 2 Gb ram κ το πολυσυζητημένο force touch.. Αυτά βέβαια για οσους αλλάζουν κινητό κάθε δυο χρονια γιατι υπάρχουν κ αυτοί π αλλάζουν κάθε χρόνο … Η Apple λοιπόν σου λεει τη μια χρονια θα σ πουλάω νέο ντιζάιν κ την άλλη καινοτομίες κ specs…

Ιωάννης jb

Chris_BMW..
Κάνεις λάθος η apple δεν είναι χαζή!!!
Αυτό το έχει προσχεδιάσει μπας και κάνει πωλήσεις Μπορούσε να βάλει ανετότα 2γιγα ραμ απο το 6αρι αλλά δεν το έκανε γι αυτόν ακριβώς το λόγο!!
Μετά το 6s δεν θα το έπαιρνε κανείς και τα βάζει τώρα μπας και πουλήσει ξανά!!!
Τις μεγαλύτερες πωλήσεις τις έχουν κάνει με διαφορά κιόλας, τα i4, i5 και i6 και αυτό διότι αλλάζει το πιο σημαντικό και αυτό είναι το design σε δευτερη μοίρα περνάει η μεγαλύτερη οθόνη-ανάλυση οθόνης!!!
Ολα τα υπόλοιπα απο μοντέλο σε μοντέλο αλλάζουν
Ο κόσμος τώρα διαλέγει τι απο τα δύο θέλει!!!
Αλλά πρόσεξε σε ένα κινητό που το 99% το αγοράζει επειδή έχει το καλύτερο design και έχει κάπου εκει μέσα και ένα μήλο….. οπότε επιλέγω απο την αρχή το 6άρι και αντε γεια

τ.π.

Ειναι η εξυπνοτερη εταιρεια νε διαφορα.Αφου εβαλε τους αλλους στο ανουσιο χαζο παιχνίδι των ολο κ λεπτοτερων συσκευων,αρχιζει κ κανει τη μαγκια να συξησει λιγο το σνουσιο επαναλαμβανω παχος κ να κερδισει αντοχη,μεγαλυτερη μπαταρια,στιβαροτητα κ ισως ξεφορτωθει το ανουσιο unibody που αφαιρουσε πολλες απο τις δυνατοτητες μιας συσκευης.

Thodoris

@nick2010 τα σκας χοντρά για νέο ιphone κάθε χρόνο και σε πείραξε μια καινούργια θήκη;;;

ΝΖ

@Ιωάννης jb, λες ακριβώς το ίδιο πράγμα με τον @Chris_BMW!
Η σειρά S όπως έχει αποδειχτεί, είναι μια καλύτερη έκδοση της ίδιας σειράς.
Βλέπουν τα προβλήματα των συσκευών στην επίσημη σειρά 4,5,6 και τα διορθώνουν ή προσθέτουν κάτι παραπάνω στα s.
Οπότε πιο συμφέρουσα αγορά για μένα είναι τα S. Και γενικά τα iPhone δεν είναι κινητά τα οποία αλλάζεις κάθε χρόνο! Κρατάνε 3-4 χρόνια (ας είναι καλά οι συχνές αναβαθμίσεις). Δεν είναι και λίγα τα χρήματα που δίνεις για να το αποκτήσεις. Ότι πληρώνεις παίρνεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.