iPhone 6s: Η Apple θα μεταδώσει το event για πρώτη φορά και σε Windows

Η Apple ανακοίνωσε εχθές ότι στις 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει το μεγάλο press event όπου θα ανακοινώσει επίσημα τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Για όσους δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίαση νέων iPhone, η Apple φρόντιζε να έχει live μετάδοση, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση ήταν αν έχεις Mac OS X ή iOS συσκευή.

Φέτος όμως αυτό θα αλλάξει και θα επιτρέψει σε όσους έχουν Windows, να παρακολουθήσουν ζωντανά την ανακοίνωση των iPhone 6s και iPhone 6s Plus από το San Francisco.

Στις λεπτομέρειες που υπάρχουν στην επίσημη σελίδα της, η Apple αναφέρει: “Requirements: Live streaming uses Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) technology. HLS requires an iPhone, iPad, or iPod touch with Safari on iOS 7.0 or later, a Mac with Safari 6.0.5 or later on OS X v10.8.5 or later, or a PC with Edge on Windows 10. Streaming via Apple TV requires a second- or third-generation Apple TV with software 6.2 or later”.

Για πρώτη φορά η Apple θα επιτρέπει το live streaming του event σε Windows, αλλά υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί, απαιτούνται Windows 10 και Edge browser. Όπως και να έχει όμως, είναι ένα σημαντικό βήμα.

iPhone 6s: Η Apple θα μεταδώσει το event για πρώτη φορά και σε Windows, iPhone 6s: Η Apple θα μεταδώσει το event για πρώτη φορά και σε Windows

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Δεν το συζητώ αυτό είναι τεράστιο βήμα για την Apple

Alan

Ποιος παρακάλεσε ποιον γι’ αυτό; H Apple τη Microsoft ή το ανάποδο; Τυχαίο δεν είναι πάντως…

Lefteris

Και χαρη σας κανει… Αντι να πειτε και ευχαριστω παλι κραζετε. Εγω προσωπικα απο macbook θα το δω και θα εχω στο ipad το live σχολιασμο απο τη CNET-Technology. Και στο iphone φυσικα θα διαβαζω τα αρθρα απο το techblog γιατι εκεινη την ημερα σιγουρα θα υπαρξουν πολλα.

Εγω προσωπικα εβαλα το event και στο calender.

CSt90

Δν εχω ουτε 1 συσκευη της απλ, δν εχω ουτε edge, ουτε 10αρια κ ειχα μια σκασιλα που δε μπορω ν παρακολουθησω το κοσμοιστορικο αυτο γεγονος που θα προκαλεσει τεραστιες αλλαγες στον τροπο π ζουμε

Theo

@Lefteris Είχαμε μια σκασίλα που βλέπεις μόνο μήλα μπροστά σου..τώρα ησυχάσαμε.

GoGos

@Lefteris Apple Watch δεν έχεις? Ανησυχώ για σένα.

koutsis

Εγω πιστεύω οτι και οι δυο θα ωφεληθούν.
Και το event θα το δουν πιο πολλά εκατομμύρια κόσμος που δεν έχουν Apple συσκευές,και αρκετοι θα βαλουν τα 10άρια μόνο και μόνο για αυτο το λόγο!

Konstantinos A.

@Lefteris

Αυτό είναι το multitasking της apple? Χρειάζεσαι 3 διαφορετικές συσκευές για να κάνεις 3 πράγματα ταυτόχρονα;

Όπως λέει και ο GoGos πήγαινε πάρε και ένα apple watch για να μην χάσεις την έναρξη!

Konstantinos A.

@Lefteris

Δλδ θέλεις 3 διαφορετικές συσκευές για να κάνεις πράγματα που με ένα απλό pc τα κάνεις ταυτόχρονα…

Όπως είπε και ο GoGos, πάρε και ένα apple watch για να μην χάσεις την έναρξη…

Αλεξανδρος

η εικονα με το apple logo εχει 2 hints. 1) το κοτσανι του μηλου υποτειθεται οτι ειναι το δαχτυλο το οποιο παταει πανω στην οθονη (για το force touch) και 2)τα χρωματα που φενονται απο αριστερα και δεξια ειναι τα χρωματα που εδειχναν οι παλιες τηλεορασεις οταν δεν ειχαν σημα (για το apple tv).
So excited!!

NLS

Α γιαυτό είχα αϋπνία το βράδυ. Τι καλά που θα μπορώ να το δω live (αλλά δεν θα το δω). Για να μην είμαι άδικος, ως άνθρωπος της τεχνολογίας και close follower της Apple δεκαετίες (από Apple Macintosh – έτσι σκέτο χωρίς γραμματακια δίπλα), πάντα βάζω κάποιο live blog σε κάποιο browser tab ή χωριστο παράθυρο για να ρίχνω καμία ματιά).

Λευτέρη δεν ξέρω αν εσύ με οοοολη την κομπλα σου μαζί έχετε αρκετές ίντσες οθόνης για να δείτε το event όλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν τύποι σαν εσένα και γελάμε πάντως.
Α και για να τις “κόψεις” ο κουμπαρος μου θα είναι μέσα στο event. Eat you heart out (για να γράφω στη γλώσσα της αγαπημένης σου εταιρίας).

And one more thing… Jobs is dead.

NLS

Δεν αφήνει και edit αυτή η βλακεία (ρε παιδιά τι σας χαλάει με το disqus πχ.;…).
(eat YOUR heart out)

Πάντως για σχολιάσω και το λεγόμενο force touch…

– Μη ξεχνάμε όπως δείχνει οι Κινέζοι θα προλάβουν να δείξουν πρώτοι αλλά κλασικά ο (δημοσιογραφικος ειδικά) κόσμος θα κάνει ότι δεν το είδε μέχρι να το εμφανίσει η apple (που λαδωνει καλά διεθνώς).

– Είτε είναι κάποιο πραγματικό (α λα wakom και galaxy note) επιπλέον layer (ακριβό και χλωμό), είτε κάποιο software/hardware trick (απείρως πιθανότερο) πχ. να “διαβάζει” ποτέ ένα δάχτυλο πατάει με μεγαλύτερη επιφάνεια (απλωνει όταν ζουλιεται περισσότερο), δεν το βλέπω και τόσο ιδιαίτερως επαναστατικό. Ήδη το tap-n-hold των αρχαίων PocketPC (πριν καν windows mobile και windows phone) έκανε κάτι παρόμοιο, δηλ. διαφορετική λειτουργία όταν κρατούσες το δάχτυλο ακουμπισμενο χωρίς να το κουνας.

Νομίζω ότι ψαχνονται να βρουν κάτι δήθεν επαναστατικό πια όλοι.
Αλλά την πραγματική βελτίωση λίγοι πραγματικά την ψάχνουν: ισχυροτερες, γρηγοροτερες, ασφαλεστερες, πηγές ενέργειας.

Lefteris

Για όσους κοροϊδεύεται λέγοντας για το Apple watch να σας πω ότι μου δώσατε μια καλή ιδέα και θα βάλω στο Apple watch μου reminder 30 λεπτά πριν αρχίσει το event για να προετοιμαστώ κατάλληλα.

Με ενα απαλό vibration στον καρπό θα αρχισει το event.

mourouzis2005

Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς οι Κινέζοι θα παρουσιάσουν κάτι που υπάρχει ΗΔΗ στο Apple Watch αλλά μια δημοσιογραφική συνωμοσία που εξυφαίνεται πίσω από κλειστές πόρτες θα το αποκρύψει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου..

NLS

Λευτέρη σου έχω και άλλη ιδέα αν θέλεις απαλό vibration στον καρπό σου.

Ειδικά σκεπτόμενος πόσο πολύ ισχυρότερα και πολύ ομορφότερα (όλα τα στρογγυλά πχ.) smartwatch υπάρχουν στην αγορά και 100 ευρώ κάτω από το δικό σου τα πιο φτηνά.

Συνέχισε να βγάζεις αυτό τον κομπλεξισμό να συνεχίσουμε να γελάμε. Σπανίως γράφω έτσι αλλά είσαι για πολύ σπάσιμο πλάκας (μάλλον σου αρέσει έτσι οπότε πάω πάσο). Έλα πέτα και ένα “τα λέτε αυτά επειδή ζηλεύετε” ή ακόμα καλύτερα “τα λέτε αυτά επειδή δεν μπορείτε να έχετε ότι έχω” να το ολοκληρώσουμε το ανέκδοτο.

Μουρούζη δεν έχεις άδικο. Το “εφέ” είναι η πρώτη χρήση σε smartphone. Το οποίο είναι και κοτσάνα μεν, αλλά θα είναι το χαιλαιτ της παρουσίασης όπως φαίνεται. Πρώτη φορά είναι που αναμασούν ότι έχουν κάνει οι άλλοι ή και οι ίδιοι σαν κάτι σούπερ ντούπερ ή τελευταία; Ο Τζομπς τουλάχιστον σε παραμύθιαζε με στυλ και ποιότητα, οι επόμενοι δεν ξέρουν τι κάνουν.

akis

μπεεεεεεε!!! μωρό μου κράζεις?? το πρόβατο θαυμάζεις…!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.