iPhone 6s: Διαρροή της Foxconn δείχνει 2GB RAM και κάμερα 12MP

Μετά την χθεσινή διαρροή η οποία λέγεται ότι δείχνει φωτογραφίες από το μεταλλικό σασί του μη ανακοινωμένου iPhone 6s, σήμερα έρχονται πληροφορίες από την Foxconn, τον κύριο συνεργάτη της Apple. Φαίνεται πως από την Foxconn διέρρευσε ένα έγγραφο το οποίο περιέχει ένα κατασκευαστικό διάγραμμα.

Το έγγραφο, αν και δεν είναι επιβεβαιωμένο, φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν το iPhone 6s να έχει κάμερα 12 Megapixel κάμερα και μνήμη RAM 2GB. Φυσικά είναι αρκετά νωρίς για να μιλήσει κανείς για το επόμενο iPhone, με την Apple να μην επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει. Το έγγραφο έκανε την εμφάνισή του στο Weibo, το αντίστοιχο Κινέζικο Twitter, από κάποιον που ισχυριζόταν ότι είναι υπάλληλος της Foxconn. Το post πάντως δεν υπάρχει πια.

Ωστόσο, οι εικόνες βρίσκονται σε διάφορα site και δείχνουν 2 αριθμούς μοντέλων, τους Ν66 και Ν71 που αντιστοιχούν στα iPhone 6s και iPhone 6s Plus αντίστοιχα.

Εκτός από τα 12 Megapixel κάμερα με την υποστήριξη εγγραφής 4K και τα 2GB RAM, τα νέας γενιάς iPhone αναμένονται με 5 Megapixel μπροστινή κάμερα. Αυτό αποτελεί μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με τα 1.2 Megapixel των προηγούμενων iPhone.

iPhone 6s: Διαρροή της Foxconn δείχνει 2GB RAM και κάμερα 12MP, iPhone 6s: Διαρροή της Foxconn δείχνει 2GB RAM και κάμερα 12MP

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
peristeri

Για το τελευταιο κομματι με την μπροστινη καμερα, το 2015 και με την τρελα της εποχης με τα selfie δεν θα’πρεπε να μιλαμε για κατι λιγοτερo απο 5mp. Στην ουσια δηλαδη δεν κανει αναβαθμιση, απλα κανει το αυτονοητο.

One

Μπράβο ρε Apple επιτελούς ανανέωση!

Κανένα νέο σχέδιο θα δούμε??

prankster

μπράβο apple επιτέλους μετά από πολύ σπρώξιμο αποφάσισες να δόσεις “τεχνογια” 2012 από 2010 που είχες μείνει μπράβο σου και is ανωτερα 😛

Stavros

Μπράβο . Καιρός ήταν και άργησε κιόλας.
Όχι ότι έχω παράπονο με το 1gb ram ή από την κάμερα.. Κάθε άλλο. Παρ’όλα αυτά,για πολλές λειτουργίες δεν αρκεί το 1ram.
Έχω το iphone 6 και δεν κολλάει ποτέ και τα διαχειρίζεται όλα σωστά.
Επίσης η κάμερα είναι εξαιρετική.
Αλλά όπως και να το κάνουμε η τεχνολογία εξελίσσεται.
Πάντα θα υπάρχει το καλύτερο και πάντα θα πρέπει να γίνεται κάτι καλύτερο

j

@prankster ναι αλλα με τεχνολογία 2010 δουλεύει καλύτερα από πολλα Κινητά με τεχνολογία 2015

petros

παιδες καλα ολα αυτα αλλα η μπαταρια αν ειναι παλι στα χιλια και mAh και σε ενα τεταρτο να ξεφορτιζει τι να το κανω.Αυτο που μου αρεσει ειναι και οτι θα βαλει και οθονη 4k με μπαταρια των 1300mAh που βαζει σε ολα της τα κινητα που πρεπει να τη κανει τουλαχιστον 2500 mAh ωστε να αντεχει την [4k] οθονη

andy

@petros διάβασε το άρθρο 🙂 Δεν μίλισε κανείς για 4K panel.

inblx

Τεχνολογία 2010 το iPhone…. Πάλι βλακείες διαβάζουμε.
Επειδή τα νούμερα είναι μικρά στο iPhone δεν σημαίνει πως είναι πίσω τεχνολογικά. Και όταν λεω νούμερα εννοώ μικρές αναλυσεις οθόνης και κάμερας, λίγοι πυρήνες και λίγη RAM.
Τεχνολογία δεν είναι τα μεγάλα νούμερα. Είναι τα μικρά, που αποδίδουν σαν μεγάλα.

Αυτα…

Ιωάννης jb

Σε τέτοια άρθρα πάντα κάποιος θα πεταχτεί και θα πει την εξυπνάδα του!
Κάποιοι το έχετε καταντήσει κουραστικό πχ. εκείνος ο άθλιος Leog3 που πρόσφατα έγινε g4, όπου δει Sony! τα χώνει!!
Χαλατε το site!!!!
Στο θέμα, νομίζω πως με 12 mp κάμερα το νέο iPhone θα είναι ξανά το κορυφαίο και αυτή τη φορά θα έχει και σωστή ποιότητα στο zoom!
Για την ram τη να πει κανείς εδώ λειτουργεί τέλεια με 1gb… φανταστείτε τι θα κάνει με 2!!!!!
Αν βάλει δυνατά stereo ηχεία, κρατήσει την εξαιρετική απεικόνιση και τις δώσει ανάλυση fhd στις ίδιες ίντσες, παραβλεπω άνετα την αδιαβροχοποιηση που δεν θα έχει (καλά αν έχει κιόλας εκεί ξεφεύγει το πράγμα) και τα κάποια αρνητικά του ios! και το παίρνω!!!!!

jimo

πω πω πω χολη !!! χαλαρωστε λιγο ! ειστε χειροτεροι απο ταλιμπαν ! ισλαμιστεσ σε ιερο πολεμο εχετε γινει !!

sotirisr35tc

Το θέμα με την διαρροή έχει καταντήσει κουραστικό και χαζό δεν υπάρχουν διαρροές οι ίδιες οι εταιρείες τις κάνουν αυτές τις υποτιθεμενες διαρροες και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για Apple βλέπουν αντιδράσεις του κόσμου και πρατουν ανάλογα πολύ απλό Όσο για το iPhone τώρα δεν είμαι fan της απλά ούτε πρόκειται να πάρω ποτέ και για κανέναν λόγο γιατί δεν με καλύπτει ούτε στο ελάχιστο με τους περιορισμούς που έχει σε σχέση με το Android δεν θα καθίσω να αναλύσω το έχουμε κάνει πολλά φορές και ξέρουμε όλοι αλλά για τους φίλους της Apple είναι σίγουρα μια πάρα πολύ καλή αναβάθμιση αν γίνει πραγματικότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.