iPhone 6s benchmarks: Τα βάζει με Galaxy S6 Edge και Note 5

Το iPhone 6s βρίσκεται από σήμερα στα χέρια μιας τυχερής τύπισας από την Αμερική η οποία έχει ξεκινήσει να μοιράζεται στο Twitter φωτογραφίες με το νέο την απόκτημα. Εκτός από κάποιες γλυκανάλατες photos με το σκυλάκι της να ποζάρει δίπλα στο ροζ 6s, έβαλε μπρος και τα benchmarks! Ψαγμένο το κορίτσι.

Όπως αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα, ο νέος διπύρηνος A9 (1.8GHz) είναι πολύ πιο γρήγορος από τους προχατόχους του και άλλα μοντέλα iPhone και iPad. Συγκεκριμένα αποδίδει σκορ 2.292 (και 2.413) σε single-core και 4.293 σε multi-core. Το προηγούμενο μοντέλο iPhone 6 σε αντίστοιχα test αποδίδει 1.609 σε single-core και 2.879 σε multi-core.

Αν αναρωτιέστε πως τα πηγαίνει το νέο iPhone 6 απέναντι στο ανταγωνισμό, ρίξτε μια ματιά στην εικόνα που ακολουθεί. Σε single-core o Α9 τα πάει καλύτερα από τον οκταπύρηνο Exynos 7420 των Galaxy Note 5 και Galaxy S6 Edge και S6 Edge+. Σε multi-core, όχι.

, iPhone 6s benchmarks: Τα βάζει με Galaxy S6 Edge και Note 5

, iPhone 6s benchmarks: Τα βάζει με Galaxy S6 Edge και Note 5

, iPhone 6s benchmarks: Τα βάζει με Galaxy S6 Edge και Note 5

, iPhone 6s benchmarks: Τα βάζει με Galaxy S6 Edge και Note 5

, iPhone 6s benchmarks: Τα βάζει με Galaxy S6 Edge και Note 5

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

48 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Rizo

3mb Cache?? Ουάου!
Εμ, γιαυτό πάνε κόμπο. Όχι σαν το 1mb που έχει ας πούμε ο 801.
3mb έχουν οι core i3 στα laptop….

panos

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ edge ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛΟ galaxy ???

Νίκος

Και απο το edge+

viel

αυτο ειναι τουρμπίνα δεν ειναι cpu….. φαντάσου το ipad pro τι θα κανει! για αλλη μια φoρα η apple δείχνει σε ολα τα γατάκια τι θα πει innovation (και κάψιμο) ενος soc με 2 core cpu!

Developer

Ο i7 5500u που έχω στο laptop μου βγάζει στο geekbench 64bit 6500+ (multi-core) ο οποίος στα benchmark τρέχει στα 2.4 ghz
Ένα πράγμα να ξέρετε μόνο
Ο kernel και ο compiler κάνουν τη διαφορά στο iOS
Όλα είναι φτιαγμένα σε C σε αντίθεση που το Android είναι φτιαγμένο με την java

viel

@Developer επισης το ios εχει native κωδικα και οχι vm

VasilisA3

Το Tizen σε τι ειναι γραμμένο , να δω αν εχουμε ελπιδες να δουμε S με Tizen.

ducatijim

Πραγματικά δυναμίτης….
Ό,τι κ να πούμε λίγο είναι. Ένα μπράβο τους ανήκει. Ο 2πύρηνος ρίχνει ξύλο άγριο σε 8πύρηνους κ 10πύρηνους…..

Mary

Ειδα στο βίντεο του Marques brownlee ότι στο single score βγάζει 2534 και στο multi 4406! Γιατι συμβαίνει αυτο; Πάντως πολυ καλό που ειναι τόσο δυνατό σε single γιατι οι περισσότερες εφαρμογές εκμεταλλεύονται κυρίως τον 1 πύρινα! Και επιτελους επιβαιωθηκαν τα 2gb ram!

Αργύρης

https://youtu.be/7jrmnPFlqG0

First iphone 6s and 6s plus unboxing για οποιον ενδιαφερεται!

o.k.man

@ducatijm μόνο σε single-core η apple τους ξεπερνάει, ενώ σε multi – core όχι. Βέβαια μπράβο που μόνο με το διπύρινο η apple τα καταφέρνει σπουδαία, αλλά δεν τους φτάνει σε multi-core. Επίσης θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε και benchmarch και από άλλες καλύτερες συσκευές, όπως το LG-G4 κτλ.

Ιωάννης jb

Αυτό θα πει δύναμη!!!
Απίστευτο σκορ το single… αλλα και το multi δε πάει πίσω…

Akis

μόλις 800 μονάδες πίσω στο multi core. Μιλήστε μου λίγο για 8 πυρήνες και 4 gb ram παιδιά…

Akis

@o.k.man

Οι τελευταίες ναυαρχίδες της Samsung είναι ότι πιο δυνατό (τουλάχιστον από benchmarks) Κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Το G4 που λες υστερεί ένα 20χιλιαρο περίπου στο antutu…. 😉

viel

@o.k.man το multiscore ειναι πρακτικά άχρηστο φιλε μου! ολα τα αpps σε ενα πυρήνα τρεχουν! το νεο soc της apple απλά τα σπαει και δεν παιζεται

george

ισως καποιος γνωστης να μπορουσε να μας πει γιατι το android εχει τοσες απαιτησεις ram k cpu ενω το ios οχι.επισης γιατι το android ακομα κ τωρα με το lolipop γεμιζει σκουπιδια στην cache η οποια γεμιζει την ram;ρυθμισεις χωρος αποθηκευσης κ διαγραφη cache κ τα android περνουν μια ταχυτητα πανω.γιατι ακομα υπαρχει αυτο το μεγα προβλημα στο android;να φτασουμε τα 6 giga δηλαδη;ελεως.το android θελει συνεχη φροντιδα,ακομα το s3 που κραταω αποδιδει AΛΛA αν το αφησω μονο του να κανει την διαχηρηση που νομιζει θα μεταμορφωθει σε χελωνα.

developer

@viel έτσι ακριβώς!!!

o.k.man

Φίλε @akis μάλλον έτσι είναι όπως τα λες αν και δεν ξέρω εάν όντως υπάρχει καλύτερο androidphone απο τα μοντελα της samsung.

Φίλε @viel και @dveloper ακόμα και αν το multi-(s)core θεωρείται άχρηστο, εάν είναι έτσι τότε γιατί και η apple βγάζει διπύρηνο και όχι πιό ισχυρό μονοπύρηνο επεξεργαστή;;!

Σε αυτό βέβαια ευθύνη έχουν οι developers εάν δεν φτιάχνουν τα προγράμματα τους σε multi-core (εκτός και αν πράγματι υπάρχουν προγράμματα-παιχνίδια που υποστηρίζουν multi-core) εκτός και αν τελικώς οι πολυπύρηνοι επεξεργαστές στα smartphones χρησιμοποιούνται μόνο όταν γίνεται multitasking.

Marios

@k.man Δεν τους φτανει σε multiscore? Φιλε μου μαλλον δεν διαβασες καλα τον αριθμο. Δεν ειναι πολλη η διαφορα. Ειπαμε μας αρεσει μια κατηγορια περισσοτερο αλλα ας ειμαστε και λιγακι αντικειμενικοι!

loooool

Κραξτε εσεις απο το android με τα 8πυρινα σας 😛

o.k.man

Φίλε @Marios, το διάβασα το άρθρο αλλά όταν εννοώ δεν τους φτάνει (δεν το εννοούσα ότι δεν είναι πολύ η διαφορά) αλλά ότι το multi-(s)core μεταξύ των συσκεών δεν είναι (σχεδόν) το ίδιο score και από ότι φαίνεται τουλάχιστόν τα 3 μοντέλα της sasmung (samsung note 5 & s6 edge & edge+) όντως υπερτερούν (όχι πολύ διαφορά) από την apple (μονο στο multi-score)

John

Καλούτσικα τα πήγε η Apple , βέβαια στο multicore την διαλύει ο Exynos της Samsung όπως ήταν αναμενόμενο.

Akis

@john όταν εννοείς την διαλύει εννοείς τα 800 παραπάνω που έβγαλε ? 800 μονάδες στις 5000 είναι ένα 16% παραπάνω 😛 ένα 16% που βγαίνει από 6 πυρήνες λιγότερους γκουχ γκουχ. Αντροιντάκηδες είστε, γιατί δε το χετε με τα νούμερα?

Nick

Δεν ήμουν ποτέ φαν της Apple (σε αντίθεση με τους Ιάπωνες) και δεν θα έπαιρνα ποτέ iPhone για διάφορους λόγους αλλά ανέκαθεν την παραδεχομουν που τα τηλέφωνά της ήταν on par με τον ανταγωνισμό σε ταχύτητα και απόκριση, ή έστω και λίγο πιο κάτω, παρά τους πολυ λιγότερους πυρήνες, Ram κλπ. Από την άλλη φανταστείτε ένα κατακερματισμένο ios με Κορεάτες, Ιάπωνες, και απειρους Κινέζους να κάνουν παιχνίδι ελεύθερα α λα Android, νομίζω θα βλέπαμε παρόμοια θέματα και στο ios αν είχε την όλη πληρότητα του κύριου ανταγωνιστή του. Όπως και να το κάνουμε όμως μαγκιά τους, τα αμερικανακια θέλουν κλειστό λειτουργικό exclusive για Apple συσκευές, ΜΟΝΟ premium συσκευές και ούτε καν midrange, επίσης πολύ σημαντικό για μένα το τελευταίο. Το βρίσκω φαιδρό δε, να καυχιούνται οι κάτοχοι iPhone για την “μοναδικότητά τους”, ότι τους ζηλευαν και τους ζηλευουν όσοι δεν έχουν iPhone επειδή και καλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν ένα όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί με ναυαρχιδες των €700-800 εκεί έξω. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους, υπάρχουν αρκετοί που ΜΠΟΡΟΥΝ να αγοράσουν iPhone αλλά όσο τρελό και αν σας φαίνεται, αγοράζουν κάποιο premium Xperia, Galaxy, Lumia, σειρά G, σειρά One, κλπ. Αφήστε λοιπόν το star status και την επίδειξη… Συνέχεια »

Ggeorgi0

Χαχαχα.. Έξι μήνες μετά τα S6 (αιώνας δηλαδή για την τεχνολογία, και ενώ σε λίγο καιρό έρχεται το S7) καταφέρνει να χάνει και πάλι και τα apploπαιδα πανηγυρίζουν γιατί χάνει με “μικρή” διαφορά (-800 στα 4300!). Okay…

Vagelis

Samsung ποιο να συγκριθεί μαζί σου!!

ntozas

Το songle core score δεν παιζει το ρόλο που λετε. Η συνολικη αποδοση multo core scire ειναι η ουσία.Θα το δειτε στο anyutu γιατι ολοι ξετουμε το ρολο του geekbench.

azriel84

MKBHD στο δικό του unboxing δίνει 4406 μια φορά… Αν δεν κάνει επίσημο review το AnandTech για την CPU δεν πιστεύω κανέναν και τίποτα.

Temasek

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ένα iPhone με 720p οθόνη και με μια μικρή μπαταρία να περνάει σε single core performance μόνο τις περσινες ναυαρχιδες της Samsung (με όλο το bloatware) που τα συνοδεύει. Εννοείται πως η εμπειρία ενός note 5 θα είναι καλύτερη με την qhd οθόνη και την μεγαλύτερη μπαταρία. Κάτοχος Ζ3

Temasek

@akis τι έχεις να πεις για τα 1710mha?

tech21man

Δεν το λες και τρελη επιτυχια το αποτελεσμα, ειτε σε single ειτε σε multi. Και το s7 χτυπαει την πορτα επισης.

viel

@tech21man δεν ειναι τρελη επιτυχία? με διπύρηνο να εχεις τέτοια σκορ? χαχαχαχ ρε παραδεχτείτε οτι σαν παιζει και σας γελάει και αν ειστε φαν της τεχνολογιας πείτε ενα μπραβο! το s7 λεει χτυπάει την πορτα χαχαχα αρχίσατε να συγκρίνετε συσκευές επομενης γενιάς χωρις καν να εχουν κυκλοφορήσει μπας και δείτε καλύτερα αποτελέσματα ε? χαχαχαχ pathetic

lefteris

https://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4670K-vs-AMD-FX-9590
Μεταξύ των παραπάνω επεξεργαστών να φανταστώ θα επιλέγατε τον amd?
(Μιλάμε για μέσους χρήστες και όχι για extreme καταστάσεις Με custom υδροψήξεις που ελάχιστοι εδω μέσα μπορούν πραγματικά να υλοποιήσουν και η πλειοψηφία θα πετύχαινε να φτιάξει μια ωραία ψηστιέρα)

ΥΓ: Ρητορική ήταν η ερώτηση παιδιά! Ο Intel αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ απο το 50 που στοιχίζει παραπάνω και ας έχει χαμηλότερο Multi-core και λιγότερους πυρήνες απο τον amd!!!!!! Η εποχή των threads θα αργήσει πολύ να έρθει(ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)!!!!

θανάσης

Η απόδοση δεδομένου του λειτουργικού σημαίνει πως η συσκευή θα πετάει. Επειδή το GeekBench εξετάζει την απόδοση του επεξεργαστή σε διάφορες λειτουργίες και όχι την απόκριση του κινητού είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως το iphone6S θα είναι υπερταχύ.

Αντίθετα οι συσκευές με android μέχρι στιγμής έχουν θέματα απόδοσης όχι λόγω hardware αλλά λόγω συνδυασμών.

Avenger

Μόλις 800 μονάδες πίσω λένε στο multi score …Ε με την ίδια λογική (και αν δε με γελάνε τα ματάκια μου ) και τα αλλα μόλις 800 μονάδες πίσω στο single score είναι….
Κάτοχος iPad mini retina και nexus 5 …

Akis

@avenger όχι δε σε γελάνε καθόλου τα ματάκια σου. Το “μόλις 800 μονάδες πίσω” πηγαίνει σε αυτούς που λένε ότι τα κινητά που βγάζει η apple είναι 2-3 γενιές πίσω. Επίσης φαντάζομαι να τρολάρεις για το single score, καθώς 800 μονάδες πίσω στις 2300 είναι ένα 35%. Δηλαδή 35% μεγαλύτερο score. (ενώ όπως έγραψα παραπάνω, το 800 στις 5300-στην καλύτερη περίπτωση του s6 edge- είναι 16%. Δηλαδή με 6 πυρήνες λιγότερους, το iphone υστερεί κατά 16%. Αφού θέλετε να μιλάμε με νούμερα, κάντε καμιά πράξη.

Mpidis

Ειναι οντως εντυπωσιακό το αποτέλεσμα με δυο πυρήνες! Αλλα βλεπεται οτι και το ios για να τρεξει πλεον σωστα θελει ιδια επεξεργαστική ισχύ με 4πυρινα και 8πυρινα android! Επισης εχει αναλυση μολις 750p! Αυτο λεει πολλά. Σε 2κ αναλυση θα ηταν πολυ χαμηλοτερο το σκορ!
@Εχεις δικιο Avenger.

Txds

Ήρθε και η εποχή που άρχισαν τα benchmark να μετράνε και για τους αιφονακιδες. Θα το πάρω να το δοκιμάσω, όμως είναι και στην ίδια σελίδα ένα άλλο τηλέφωνο, νομίζω meizu pro 5 που βγήκε 15 μέρες μετά το ιφονε και όχι πριν 7 μήνες . Αυτού το σκορ μετράει που είναι κοντα στα 6 χιλιάρικα σε μουλτι η ο καημός Σας είναι να περνάτε μόνο την σασμουνγκ ?

Avenger

Akis δεν καταλαβαίνω πως υπολόγισες αυτά τα ποσοστά …Να το πάρουμε απλά… παίζουν δυο ομάδες και το σκορ είναι 5-2 υπέρ της πρώτης δηλ διαφορά 3 γκολ. Ξαναπαίζουν και το σκορ πάει 17 – 20 υπέρ της δεύτερης. Πάλι η διαφορά είναι 3 γκολ. Και ακόμη και αν λαμβάνεις υπόψιν σου ότι η δεύτερη ομάδα έπαιξε με 4 παίχτες παραπάνω (πυρήνες) δεν μπορείς μαθηματικά να εξάγεις έτσι μια ποσόστωση …

Nio

Απο που κι ως που ριχνει ξυλο το αιφον ρε μαγκες???????
Οι ανταγωνιστες εχουν 4πλασια αναλυση οθονης.
Μαλλον δεν σας τα ειπανε καλα.
Η απλη HD ειναι αναλυση οθονης απο την εποχη της Ιουρασικης περιοδου.
Αν ειχε το galaxy S6 HD οθονη (μονο που το ακουω γελαω) θα ειχε 2πλασιο σκορ στα benchmarks. Μολις φτασει την αξιοπρεπη αναλυση τα λεμε. Γιατι ειναι σα να πηγαινει στον πολεμο με σουγια (οθονη iphone6s) και το galaxy S6 με το Excalibur (super Amoled 2K).

Υ.Γ. Παντως μπραβο στο iOS. Παει μπαλα με αυτην την αναλυση.

viel

στα bench ta τεστ δεν γινονται ολα σε 1080p αναλυση? το προγραμμα απο μονο του τα τρεχει εκει

Mpidis

Όχι viel. Τρεχει στην ανάλυση που έχει το κάθε κινητό.

viel

@Mpidis το geekbench δεν μετραει την αποδοση της cpu? αυτο δεν παιζει κανενα ρολο με την αναλυση, και αν θυμαμαι καλα και στο ipad που εχει το ιδιο soc ε το iphone και 2000… αναλυση τα ιδια αποτελεσματα εβγαζε

nektarios

Αν αυτό που μετράει είναι τα benchmarks και όχι το συνολικό αποτέλεσμα εμπειρίας χρήσης τότε δυστυχώς όπως και η οικονομία μας και η ζωή μας πάει κατά διαόλου στην Ελλάδα είμαστε και τεχνολογικά πίσω πάρα πολλά χρόνια. Το πόσο κολλάει ένα κινητό είναι το θέμα κύριοι. Το πόσο κρατάει η μπαταρία του και πόσο γρήγορα φορτίζει σε συνδυασμό με πόση αντοχή στο χρόνο έχει και η μπαταρία του και το υπόλοιπο μηχάνημα σαν συσκευή. Πόσο καλή κάμερα έχει και γενικά μην πολυλογώ ποια είναι η εμπειρία χρήσης που αφήνει μια συσκευή σε σχέση με τι χρήματα έχεις πληρώσει συνολικά. Εκεί τα iPhone είναι οι χειρότερες συσκευές που υπάρχουν. Ένα καλό android (asus zenfone2, oppo find 7, galaxy note 4) κατηγορίας 400 ευρώ είναι 10 φορές ανώτερο συνολικά σε χρήση από οποιοδήποτε apple προιόν. Κρίμα… ποτέ δεν θα πάμε μπροστά διαβάζοντας το πόσο βγάζει στο geekbench αντί να διαβάζω αν κάνει ηχογράφηση κλήσης αν κάνει επανεκινήσεις πόσο κρατάει η μπαταρία, αν μιλάω σωστά με κράνος και ανοικτή ακρόαση μέσα στη κίνηση, αν ζεστένεται το κινητό, πως φαίνονται οι φωτογραφίες που τραβάω όταν τις ανοίγω στον υπολογιστή μου στην 24άρα οθόνη μου, πως τραβάει φωτογραφία μέσα στην νύχτα η σε δύσκολες συνθήκες… Συνέχεια »

Minoas74

@nektarios αν κατηγορεις το iphone για κολληματα, για μη αντοχή στο χρόνο, για επανεκκινήσεις, για κακής ποιότητας φωτογραφίες (θα βάλω κ τα βίντεο) κ για ολα τα υπολοιπα που αφηνεις να εννοηθουν, τότε θα συμφώνησω μαζί σου ότι είναι εμφανές γιατί είμαστε τεχνολογικά τοσα χρόνια πίσω κ όχι μόνο.

nektarios

Πολύ πίσω δυστυχώς. Τόσο που σε τυφλώνει εντελώς Η προπαγάνδα και η διαφήμιση της Apple και ξεχνάς τον κυριότερο παράγοντα κόστος προς απόδοση κρατώντας μόνον τους χαρακτηρισμούς που είναι πέρα για πέρα πραγματικοί και θα το ανακαλυπτες ακόμη και εσύ ως χρήστης Apple προϊόντων αν είχες την δυνατότητα να κάνεις ταυτόχρονη και μακρόχρονη χρήση 2 αντίστοιχων συσκευών.

Αν φίλε μου κόστιζε τα μισά χρήματα και δεν εκμεταλλεύονταν τόσο τους πελάτες της η Apple μέσα από το απαράδεκτο και κλειστό λογισμικό που συνοδεύει τις συσκευές της τότε θα ήταν όχι μόνο η καλύτερη εταιρία όλων αλλά θα κέρδιζε τους διπλάσιους πελάτες από αυτούς που έχει τώρα.

Και ακόμη ποιο απλά για να κλείσω Η μόνη συσκευή πέραν του πρώτου iPhone και ελάχιστα του 3gs που θα έδινα ξανά την ευκαιρία να με κερδίσει ως πελάτη ξανά η Apple είναι το iPhone 6s πάντα φυσικά με την προϋπόθεση να κόστιζε το πολύ 400 ευρώ το 32αρι.

Αν και κάτι μέσα μου μου λέει ότι ακόμη και αυτό θα είναι πίσω από το ZenFone 2 μου τουλάχιστον σε κάμερα και χωρητικότητα…

Themazerunner

M’αρεσει που ολοι ειναι και σχετικοι με την τεχνολογια…για ολους αυτους που επαινουνε το 6s.
Tι αναλυση οθονης εχει το 6s;750 x 1334.(ξεφτιλα για ενα κινητο 800+ ευρω).
Βαλτε την ιδια στο s6 edge+ και στο Note 5 και κλαψτε μετα ολοι το 6s και την δηθεν ανωτεροτητα του ios και του διπυρηνου του επεξεργαστη…ειναι τυχαιο που η apple δεν ανεβαζει την αναλυση της οθονης;και τραβαει παρα πολλους πορους αλλα και η μπαταρια.
s6 edge+ αναλυση οθονης 2560*1440!
Πλακα μας κανετε τωρα για την apple;

Minoas74

Δεν έχετε καταλάβει το αυτονόητο, πρωτίστως η apple πουλάει το λογισμικό κ δευτερεύοντος την συσκευη. Το κόστος της συσκευής που προσφέρει είναι μόλις το 35% της συνολικής τιμής. Γι αυτό κ δεν πρόκειται να το ξεκλείδωσει ποτέ.
70% των πελατών της το αγοράζουν γι αυτό το λόγο, οι υπόλοιποι απλά θέλουν το 🍎.
Το ότι είναι ακριβό δεν σημαίνει ότι θα το κάνω κρεμασταρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.