iPhone 6s: Τι έχει προβλέψει η Apple για το “bendgate 2”; [video]

Ένα από τα πρώτα test που σίγουρα θα υποστούν φέτος τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus μόλις κυκλοφορήσουν είναι πόσο ανθεκτικά είναι στο λύγισμα. Αυτό φυσικά είναι επακόλουθο των περσινών iPhone που μας απασχόλησαν αρκετά όταν ξεκίνησαν να λυγίζουν στις τσέπες των χρηστών. Το ζήτημα πήρε τεράστιες διαστάσεις και η Apple βγήκε να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Τι θα κάνει όμως φέτος για να αποφύγει τα περσινά προβλήματα; Προηγούμενες πληροφορίες την ήθελαν φέτος να χρησιμοποιεί πιο ισχυρό αλουμίνιο για την κατασκευή των iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει από το παρακάτω video το Unbox Therapy, το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του το πίσω καπάκι από το μη ανακοινωμένο iPhone 6s. Φαίνεται ότι η Apple έχει ενισχύσει κάποια καίρια σημεία στο καπάκι, μεγαλώνοντας το πάχος έτσι ώστε να είναι πιο ανθεκτικό σε κάποιο πιθανό bendgate.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον είναι ότι το καπάκι του iPhone 6s φαίνεται να είναι λίγο πιο ελαφρύ από εκείνο του περσινού iPhone 6.

Δείτε το video:

iPhone 6s: Τι έχει προβλέψει η Apple για το "bendgate 2"; [video], iPhone 6s: Τι έχει προβλέψει η Apple για το “bendgate 2”; [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Καλα έκανε και έβαλε καλύτερο υλικό αν και εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής με το 6 plus μου.

By the way, κάτι άκυρο, ένα άτομο που βάζει όνομα Λευτέρης και μια φωτογραφία κάπως παραξενη δεν είμαι εγώ, μάλλον πρόκειται για τρολλ. (Εγώ να ξέρετε δεν έχω φωτο)

Λευτέρης

Καλά έκανε και αντιμετώπισε ενα πρόβλημα που επηρέαζε σημαντικα την εικόνα των καταναλωτών για την εταιρεία.
@Λευτέρης Οκ. Good to know.

Αλέξανδρος

Γι’ αυτό κάνει πωλήσεις η Apple χαχαχαχαά, μπράβο Λευτέρηδες με κάνατε και γέλασα και ας είχα δύσκολη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.