iPhone 6s: Νέα χαρακτηριστικά που υπήρχαν ήδη στο Android

Τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus ανακοινώθηκαν επίσημα εχθές, στις πρώτες χώρες οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και στα ράφια θα βρεθεί από 25 του ίδιου μήνα. Η Apple έκανε σημαντικά βήματα όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως είναι η κάμερα, η χρήση νέου αλουμινίου, κλπ., αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα features αυτά δεν μας είναι ήδη γνωστά από άλλού.

Συγκεκριμένα η Apple ανακοίνωσε κάποια features που για την ίδια είναι καινούρια, αλλά όχι και για το Android.

4K video recording

Πλέον και η Apple έχει smartphones τα οποία μπορούν να τραβήξουν 4K video καθώς και τα δυο iPhone 6s και iPhone 6s Plus έρχονται με κάμερα 12 Megapixel ικανή να τραβήξει 3840×2160 pixels video στα 30 fps. Βεβαίως τα Android smartphones με 4K video recording υπάρχουν εδώ και καιρό, και υπάρχουν ήδη γύρω στα 30 μοντέλα.

iPhone 6s: Νέα χαρακτηριστικά που υπήρχαν ήδη στο Android, iPhone 6s: Νέα χαρακτηριστικά που υπήρχαν ήδη στο Android

Selfie camera
Η μόδα των selfies δεν θέλει συστάσεις και έχει καταφέρει να κάνει τους Android κατασκευαστές να δώσουν τεράστια σημασία στην μπροστά κάμερα και μάλιστα δημιουργήθηκε η νέα κατηγορία των “selfie phones”. Ήρθε η σειρά της Apple να ασχοληθεί με τις selfies αναβαθμίζοντας την μπροστά κάμερα στα 5 Megapixel. Επιπλέον, χρησιμοποιεί την οθόνη των νέων iPhones ως μπροστινό flash, και το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το αποκαλεί “Retina Flash”.

Όταν τραβάς μια φωτογραφία selfie, ένα preflash ανιχνεύει το φωτισμό γύρω σου και στη συνέχεια ένα True Tone flash στην οθόνη προσαρμόζεται στο φωτισμό του περιβάλλοντος για να βγάλει μια selfie με πιο ζωηρά χρώματα και φυσική απόχρωση στο δέρμα. Συσκευές όπως Motorola Moto X Style / Pure Edition που είδαμε πρόσφατα έχουν ενσωματωμένα LED flashes στην μπροστά κάμερα.

iPhone 6s: Νέα χαρακτηριστικά που υπήρχαν ήδη στο Android, iPhone 6s: Νέα χαρακτηριστικά που υπήρχαν ήδη στο Android

7000 series κράμα αλουμινίου
Μετά την περσινή περιπέτεια με το bendgate των iPhone 6, η Apple φρόντισε να χρησιμοποιήσει πιο δυνατό κράμα αλουμινίου series 7000, το οποίο χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική και θα κάνει τα iPhone πιο ανθεκτικά. Ωστόσο, η Apple έρχεται δεύτερη καθώς την πρόλαβε η Samsung. Πολλοί λίγοι το γνωρίζουν, αλλά το Samsung Galaxy S6 edge+ χρησιμοποιεί 7000 series αλουμίνιο.

iPhone 6s: Νέα χαρακτηριστικά που υπήρχαν ήδη στο Android, iPhone 6s: Νέα χαρακτηριστικά που υπήρχαν ήδη στο Android

Πάντα ενεργοποιημένη ψηφιακή βοηθός
Η Siri πλέον θα είναι πανταχού παρούσα αρκεί να πεις τη μαγική φράση “Hey, Siri”. Προηγουμένως οι χρήστες μπορούσαν να ενεργοποιήσουν την Siri μέσω της φωνής μόνο όταν ήταν στην φόρτιση, για να μην τελειώνει γρήγορα η μπαταρία. Πλέον, είναι πάντα ενεργοποιημένη για να ανταποκριθεί σε ότι ζητήσετε. Η Apple ακολουθεί παραδείγματα όπως Google Now, Motorola Moto Voice.

iPhone 6s: Νέα χαρακτηριστικά που υπήρχαν ήδη στο Android, iPhone 6s: Νέα χαρακτηριστικά που υπήρχαν ήδη στο Android

Μνήμη RAM
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα, καθώς η Apple δεν ανακοίνωσε τι μνήμη RAM φορούν τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, αλλά ακόμη και στην περίπτωση που πήγε στα 2GB, οι Android ναυαρχίδες φτάνουν ήδη σε 3GB και 4GB RAM. Τα 2GB RAM βρίσκονται κυρίως σε midrangers. Να πούμε ότι το πρώτο με το LG Optimus LTE II που κυκλοφόρησε το 2012 με Android 4.0 ήταν το πρώτο με μνήμη RAM 2GB.

iPhone 6s: Νέα χαρακτηριστικά που υπήρχαν ήδη στο Android, iPhone 6s: Νέα χαρακτηριστικά που υπήρχαν ήδη στο Android

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

64 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Headachegr

Πολύ δυνατό άρθρο, ευχαριστουμε για την ενημέρωση παίδες!

9gag

και ο κακος χαμος αρχιζει σε 3…2…1….

nikmour

Και μην ξεχνάμε και το living images εεε το live images… από Microsoft.

Kalex1999

Το πρώτο κινητό με μνημη RAM κυκλοφόρησε το 2012? Seriously?

Stelios

RESPECT στο TECHBLOG που εγραψε την αληθεια ενω ξερει οτι θα πεταχτουν κάποιοι να ριξουν τις ασυναρτησιες τους

Mpidis

Συνεπώς καμιά καινοτομία εδώ και χρόνια. Κι όσο σκέφτομαι ότι θα πουλήσει σαν τρελό και δεν θ μπορεί να ξεχωρίσει ο άλλος αν είναι το 6 η το 6s με πιάνουν γελια. Χαχαχα

george nt

η διαφορα του android με το ios είναι οπως του linux και των windows,για να παρεις ενα τερας pc αφου το Linux τρέχει αλάδοτα και με πιο εναλλακτικο hardware,και τις περισσοτερες φορές είναι και πιο γρήγορο απο το “τερας” που έχεις φτιαξει για τα windows.δεν έχετε καταλάβει ότι το software είναι που κάνει την διαφορα.

viel

τι εκλεψε το ios απο το android? RAM χαχαχαχα ρε τι αρθρο ειναι αυτο? to software εκλεψε hardware χαχαχαχαχ

MasterMind

Βλακώδες άρθρο.

Τι θέλετε να πείτε κυρία Λορένα, οτι η Apple ακολουθεί τις κατασκευάστριες εταιρείες Android;

Τελευταία φορά που τσέκαρα ο ένας αντιγράφει τον άλλο. Χρόνια τώρα…! Έτσι ειναι ο ανταγωνισμός. Διαβάζοντας το άρθρο περίμενα να διαβάσω τουλάχιστον για τις live photos του ios που ειναι ΚΑΘΑΡΗ αντιγραφή απο το HTC zoe. Αντί για αυτού διαβάζω για ασημαντες λεπτομέρειες για selfie με φλας την οθόνη και σκληρότερα υλικά κατασκευής λες και πρέπει να λέγεσαι καινοτόμος για να σκεφτείς κάτι τέτοιο.

Είμαι σίγουρος οτι κάποιος noname κινέζος τα είχε σκεφτεί όλα αυτά πριν πάρουν καν μυρωδιά οι μεγάλες εταιρείες. 4Κ βιντεο; αλήθεια; αντιγραφή; δηλαδή τι έπρεπε να κάνει η apple να πάει κατευθείαν στην “επόμενη” ανάλυση για να θεωρηθεί καινοντόμα την στιγμή που ουτε ένας στους δέκα δεν έχει 4Κ οθόνη σπίτι του ή μηπως να το αφήσει στο 1080p για να μην την λενε αντιγραφέα;

Όσον αφορά την Ram που το έχετε κάνει καραμέλα όλοι οτι ειναι “λιγο” πιάστε ένα iPhone στα χέρια σας, ανοίξτε ότι εφαρμογή θέλετε και αμα σας γράφει “μνημη μη επαρκής” ή κάτι παρόμοιο να μου τρυπήσετε την μύτη. Όλα τρέχουν άψογα και απρόσκοπτα. Δεν ειναι android το iOS να θέλει GB με το τσουβάλι.

Connor MacLeod

“Να πούμε ότι το πρώτο κινητό με μνήμη RAM ήταν το LG Optimus LTE”
Το πρώτο κινητο με RAM συγουρα δεν ήταν μιας και ολες οι συσκευες διαθετουν RAM απο το 1988 που βγηκε το πρωτο cell phone.

NLS

1) Αυτό το άρθρο είναι (και το λέει) μετάφραση από το phonearena. 2) Δεν λέει πουθενά (μη ξαναδιαβάζω για να σιγουρευτώ) ότι “αντέγραψε” η Apple, απλώς ότι δεν τα έκανε πρώτη. Δεν είναι γεγονός; Τι σας χαλάει. Τόσο κολλημένοι είστε; 3) Πιαστήκατε δυο τρεις επειδή ξέχασε να γράψει το “2” GB RAM για το Optimus LTE2. Είστε φαίνεται αλάθητοι. 4) Μην ξεχνάμε ότι στα κινητά, παρουσίαση (τυπικό θέμα είναι, απλώς λίγες μέρες) του force touch πρόλαβε η Huawei, ενώ επίσης μη ξεχνάμε ότι είναι πατέντα της blackberry. Ουψ. 5) Το άρθρο παρέθετε κάποια πράγματα που πλάσαρε σαν “wow τι έβαλε το iPhone” η Apple, ενώ υπήρχαν. Πράγμα που εδώ που τα λέμε συμβαίνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Τι να πρωτοπιάσουμε; Το fingerprint; Το NFC; Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ, πως θα γίνει τώρα. Το να βγαίνετε και να λέτε “ναι ζηλεύετε”, “ναι σιγά μην αντιγράφει” (εντάξει πείτε ότι λέξη θέλετε άμα δεν αρέσει αυτή), “ναι δουλεύει τόσο καλά με ότι έχει” (γεγονός και μπράβο – αλλά και εύκολο αφού παίζει με δικούς της κανόνες), είναι ΑΤΟΠΟ. Δεν σας είπε κανείς αν είναι καλά ή κακά. Σας γράφει κάποιος ότι ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ, ΗΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ. Ε τι να κάνουμε έτσι είναι. Έχω πει πολλές φορές,… Συνέχεια »

Aris

Το θεμα ειναι στην πραξη τι γινεται? Το αντροιντ με 4 gb και θα εχει lag στο ios δεν υπαρχει αυτη η λεξη…περμενετε να δουμε το πρωτο speed test με i phone 6s θα πεσει πολυ γελιο θα στειλει στον παγκο ολα τα τουμπανα κινητα αντροιντ. Εδω το i phone 6 κοντραρε στα ισα το s6 και σε πολλα ηταν πιο γρηγορο. To 6s με τον Α9 θεωρειται εως και 80% πιο γρηγορο στα γραφικα και 60% στο συνολο ως εμπειρια χρησης. Τα υπολοιπα ειναι περιτα… Oλο μιλατε για πυρηνες πυρηνες πυρηνες αλλου ειναι η ουσια.

george

Το iPhone δεν εχει αναγκη τιν επεξεργαστικη ισχυ και RAM πχ πολλους πυρηνες και πολυ RAM διοτι το λογισμικο του διαφερει απο το android ειναι πιο ελαφρυ και χρησημοποιει το hardware στο επακρο!

Teodor

“For the record, the world’s first smartphone to feature 2 GB of RAM was the LG Optimus LTE II (released back in 2012 with Android 4.0 on board).”

Χάθηκε στην μετάφραση η κα Λορενα.

https://www.phonearena.com/news/4-plus-1-new-iPhone-6s-features-that-are-not-new-to-Android-users_id73621

Chris

Εντάξει, το μηλόφωνο δεν είναι σε τίποτα πρωτότυπο, ε και?
τα γκομενάκια θα πέσουν μόλις το δουν?
Αυτό μετράει, τώρα αν είναι φτιαγμένο με διαστημικό μέταλλο και αν έχει 16γίγα ραμ και file explorer τα ακούω βερεσέ.
Άλλα πράγματα μετράνε παιδιά, μην είστε nerds.
Για αυτό το μηλόφωνο είναι ακριβό, για να έχεις επιτυχίες στις γυναίκες.
Κοιτάχτε το δάσος, όχι το δέντρο

Mpidis

Mastermind η αλήθεια πονάει.
NLS με κάλυψες φίλε.

giannis13

καποιοι ειναι κολλημενοι ρε παιδια , πως να το κανουμε ..ο αλλος ειπε χθες δεν χρειαζεται παραπανω μπαταρια γιατι εχει καλη διαχειριση !!!!! ρε παμε καλα ; δηλαδη δεν θα θελατε να ειχε 3000mah μπαταρια ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ;;;; 1700-1800 τι ειναι αυτα ;

και τωρα που θα εχει 4Κ και ολα αυτα , θα φευγει πολυ γρηγορα !!

το λαγκ το ειχαν παλιοτερα τa android ..εχω ενα LG G2 και δεν εχει κανενα lag .. ξεχαστε το

τα 2-3-4GB RAM ισως δεν χρειαζονται τωρα αλλα στο μελλον θα χρειαστουν , γι αυτο ειναι καλο να υπαρχουν .. εκτος κι αν αλλαζετε κινητο καθε χρονο οποτε οκ , πασο

Γιώργος Κ.

@Aris , @MasterMind

Αφήστε το αυτό πια συνέχεια τα ίδια. Το IOS θέλει πλέον ΡΑΜ και πυρήνες για να τρέξει. Να σας δώσω να πιάσετε το ipad mini μου που τρέχει 8.4.1 (12Η321) να δείτε τι πάει να πει κόλλημα ειδικά στις χειρονομίες πολυδιεργασίας (για όσους δεν ξέρουν είναι η χρήση 4 ή 5 δακτύλων για το multitasking). Τι multitasking που κάθε φορά που κάνω εναλλαγή εφαρμογών την τρέχει πάλι από την αρχή! Για να δω ένα βίντεο στο youtube για παράδειγμα, αν μου έρθει κάποια ειδοποίηση και το κόψω στη μέση μετά όταν ξαναγυρίσω πίσω τις πιο πολλές φορές με πετά στην κεντρική σελίδα του Youtube και το ψάχνω στο ιστορικό! Πως μετά δε θέλει ΡΑΜ το ios? Αυτό ήταν πριν το φορτώσουν

viel

χαρτομαντηλα για αυτους που κλαινε χαχαχα αντε και στα επομενα android force touch οθονες μπας και δειτε κατι νεο χαχαχα

Chris_BMW

Techblog ευχαριστω για την ενημέρωση … Χαχαχα γελάω κ με την χολή που βγάζει κ το Techblog για την Apple … Ρε τι πράγμα ειναι αυτό ..NLS@ ξανάδιαβασε την τελευταία παράγραφο κ σκέψου μήπως εσυ εισαι αυτός που δεν ειναι σίγουρος για την επιλογή του … Σε κάθε άρθρο του I phone διαβάζω κ πικρόχολα κομπλεξικά σου σχόλια απο κατω… Το force touch όπως έχω ξσνα πει ειναι ανακάλυψη της Apple ,δίκη της καινοτομία κ το έβαλε πρώτη στο MacBook τέλος .ολα αυτά που περιγράφεις παραπανω σίγουρα υπήρχαν αλλα στο I phone θα δουλεύουν τέλεια να είστε σίγουροι … Τέλος για όλους εμάς που χρησιμοποιούμε το iOS κ OS X Το I phone ειναι μονόδρομος κ η συνεργασία τους υπόδειγμα … Ναι ειναι πανάκριβα αλλα προσωπικά εμένα με ικανοποιούν απόλυτα

Giorgos

Το πρώτο smartphone με force touch είναι Android.. Βλέπε Huawei mate s..

Μιχάλης Μπαρναμπά

Πρώτη φορά ένα αξιόλογο άρθρο στο Techblog! Πάντα τέτοια, αν και μερικούς τους έτσουξε λίγο!
@viel
@MasterMind
@NLS
Αγορίνες ένα Techblog είχατε και αυτό σοβαρεύτηκε και μπράβο του! Εσείς ακόμα να το χάψετε;

viel

@Μιχάλης Μπαρναμπά το σοβαρο που το ειδες? οτι το sw εκλεψε hw η οτι η ram εμφανηστηκε το 2012? θα μας τρελανετε μερικοι? πραγματικα ειναι το πιο χαζο αρθρο που εχει ανεβει

DIREFEAR

Δώσε πόνο στα μηλαράκια Λορένα!!!επίσης φημολογείται ότι θα έχει μικρότερη μπαταρία για μεγαλύτερες αγκαλίτσες με τον…τοίχο!!!ελεύθερο bluetooth;next century!multitasking?next millenium!design?βρείτε τις διαφορές με το 6 και κερδίστε 6 κιλά μήλα για να φτιάξετε μηλόπιτα!κατά τα άλλα έχετε λογισμικό που δεν κολλάει κι ας έχει specs του 2012-2013.Με κλειστό λογισμικό χωρίς multitasking δεν θα κολλούσε ούτε η…UHU!αλλά τι να το κάνεις όταν για να ανοίξεις μια εφαρμογή πρέπει οπωσδήποτε να κλείσει η προηγούμενη;Tα λέμε λοιπόν όταν μάθετε το multitasking,το ανοιχτό λογισμικό,την ζωή χωρίς i-tunes,το ανοιχτό bluetooth και τα specs της τρέχουσας εποχής.Μέχρι τότε σας εύχομαι ταχείες φορτίσεις και να είστε…αλύγιστοι!!! 😀

Chris

Δεν καταλαβαίνω την αψιμαχία, γιατί?
Γιατί?
Ενώ μπορείτε να αγοράσετε με λίγα λεφτά ένα κινητό με ανδροι να κάνετε παπάδες (πχ μοτορόλα) και ένα μηλόφωνο για να έχετε επιτυχία στις γυναίκες.
Γιατί?
Με 2 σμπάρους πολλαπλά τρυγόνια

giannis

Ειστε αρρωστοι τελος.
Ωραιο το 6s κανει τελεια αυτσ που κανει και ζητς τοσα λεφτα γι αυτο το… τελεια.
Απο την αλλη παιρνεις ενα g4 Z5 νοτε s6 mate 7 matε s κάνεις τ διπλά αλλα οχι με αυτο το smoothness. Διαλεξε και παρε αναλογα με τις αναγκες σου αλλα μη μου λες ουαου τι κανει το iphone! Πως το κανει ναι (αν και παλιωσε). Μην βαζεις στη ζυγαρια το ποσα κανει γιατι θα χασεις οταν φορτωσουν οι αλλοι στη ζυγαρια το hardware τους και της δυνατοτητες του

Γιαννης Φ.

Live images από Microsoft εδώ και πολύ καιρό.’Hey Cortana’ από Microsoft εδώ και πολύ καιρό.4 K video απίστευτης ποιότητας εδώ και αρκετό καιρό από Microsoft.Γιατί πρέπει δηλαδή να μιλάτε μόνο για android.Δεν καταλαβαίνω.

Παναγιώτης

Μπράβο στο Techblog για το “καθαρό άρθρο”

NLS

Πάμε πάλι… 1) Τι δεν καταλάβατε; Το άρθρο αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα που προϋπήρχαν. Γεγονότα. Απλό ε; Τώρα αν είναι καλογραμμένο ή κακογραμμένο (σιγά, δεν διαβάζετε και το Πόλεμος και Ειρήνη), αν ξέχασαν τίποτα κλπ. είναι άλλη συζήτηση. 2) Γιώργο Κ. Πες τα γιατί αν τα γράψω εγώ, έχω κόμπλεξ. 🙂 Δεν θα ξεχάσω πόσα κολλήματα αντιμετωπίζει κάθε φορά (ΚΑΘΕ φορά) παλαιότερο μοντέλο όταν βγαίνει νεώτερο IOS. Ακόμα και που η Apple στα παλαιότερα κόβει features όταν τα κάνει update σε νέο IOS, αλλά δεν αρκεί. Ο κουμπάρος μου (πιθανά ήταν μέσα στο event – εκεί μένει), άρρωστος με την Apple από εποχή Mac LC, ομολογεί ότι το καλύτερο IOS είναι το 7.κάτι (δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς). 3) Μιχάλη τι σε χάλασε σε αυτά που έγραψα; 4) Chris (και BMW), όταν επιλέγω πίστεψε με είμαι πάντα σίγουρος. Δεν θα σου κρατήσω… μουτράκια που είπες (δηλαδή “ο κανένας μέσα στο Internet” – όπως είναι ο καθένας από εμάς για τον άλλο) ότι τα σχόλια μου είναι κομπλεξικά, αλλά πολύ θα ήθελα να μου βρεις τι εννοείς έτσι να δω και εγώ. Είναι πάγια τακτική μου (εκνευριστικά πάγια) να μιλάω με επιχειρήματα. Γι’ αυτό οι απαντήσεις που παίρνω συνήθως είναι αερολογίες. Πρώτα από… Συνέχεια »

NLS

5) Γιάννη έχεις δίκιο, πολλά τα είχαν και τα Windows τηλέφωνα, αλλά τα… ξεχνάμε όλοι.

forneveverarrow

Όλα καλά… Αυτό όμως με τη ram το εκφυλιζει το κείμενο!

Σπύρος

@NLS εισαι απο τους λίγους εδώ μέσα που ξέρει τι του γίνεται συμφωνώ στα περισσότερα που λες γιατι οντως μιλάς με επιχειρήματα… Ο καθένας γράφει οτι να ναι! Ο άλλος λεει γιατι να παρεις το 6s και να μην πας να παρεις το note 5 η το G4… Με την ίδια λογική γιατι να παει να αγοράσει κάποιος a-class και όχι A3… Μαλλον μερικοί εδώ μέσα δεν έχετε καταλάβει κάποια πράγματα! Ο καθένας εχει προσωπικό γούστο και γουστάρει να αγοράζει οτι του αρέσει αναφορά δεν δίνει σε κανέναν ποσά λεφτά εχει και γιατι τα εχει και που θα τα δώσει… Έχω πει πολλές φορές οτι το κάθε προϊόν εχει τα αρνητικά του και τα θετικά του… Ετσι ειναι και τα windows iOS android και λοιπα…

NLS

Ευχαριστώ Σπύρο.

forneveverarrow τι εννοείς;

και μια “προφητεία” με την ευκαιρία:
https://hijinksensue.com/comic/surface-tension/
(από το 2012)

Stratos

Cyanogenmod > iOS 🙂

Kilplix

Nls φιλε φενεσαι μορφωμενο ατομο με καλες γνωσεις πανω σε θεματα τεχνολογιας, προσωπικα δεν θα καθομουν να ξοδευω τον χρονο μου για να βγαλω τος παροπιδες σε μερικα κολλημενα ατομα. Οπως και να τους το πεις θα προσπαθησουν να σου σπασουν τα νευρα γιατι ειναι το καλυτερο πραγμα που μπορουν να κανουν. Τα ξερουν πολυ καλα ολα αυτα που λες αλλα ποτε δεν θα το παραδεχτουν.

NLS

Το αντιμετωπίζω με χιούμορ.
Ασχολούμαι όταν έχω χρόνο.
Κάποτε αυτά μπορεί να με τσάντιζαν, αλλά φυσικά δεν έχουν καμία πραγματική σημασία.

Πάντα υπάρχουν τέτοια άτομα. Το κινητό μου είναι καλύτερο, το αυτοκίνητο μου πιο καλό, η μηχανή μου πιο γρήγορη, το π… μου πιο μακρύ (αλλά δεν το δείχνω), είμαι πιο μάγκας (αλλά πίσω από την οθόνη) κλπ.
Δεν πειράζει, όπως την βρίσκει κανείς. 😀

MasterMind

Το πρόβλημμα δεν ειναι οτι εκθειάζεται η apple. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Θάβεται μονίμως απο χρήστες android. Αν βγάλεις απο εδω μέσα τους εγωιστές που απλά θέλουν να ανεβάσουν στα μάτια μας (και στα δικά τους) και να δικαιολογησουν την αγορά τους πολύ λίγοι είναι αντικειμενικοί. Το iPhone ειναι ενα ολοκληρωμένο τηλέφωνο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο κανέναν. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για πολλά άλλα κατα πολύ φθηνότερα android κινητά. Το πως τα καταφέρνει η κάθε εταιρεία αυτό είναι δικό της καπέλο. Η apple πχ μπορεί και βάζει μονο 2GB Ram ενώ η Χ Ψ Ζ θέλει να βάλει 4-8-16 GB RAM. Γουστο τους και καπέλο τους αν βγάζουν λεφτά.Δικό τους θέμα, Αυτό που μετράει για τον τελικό χρήστη είναι τι πληρώνει για αυτό που παίρνει. Δηλαδή εμπειρία χρήσης. Αν εσυ εισαι ευχαριστημένος με το τηλεφωνο σου ΌΤΙ και να σου πω εγώ θα το ακούσεις βερεσέ. Οταν ομως ακούς οτι το iphone ειναι αποτυχία επειδή το είπε ο Νικολάκης απο τον Πειραιά που οχι στα χέρια του δεν το έχει πιάσει, αλλά ουτε ξέρει τι ειναι iphone επειδή η μαμά και ο μπαμπάς μέχρι 200 ευρώ έδιναν για κινητό, ε τότε με πιάνουν τα γέλια. Όταν… Συνέχεια »

NLS

Τώρα εσύ είσαι ο αντικειμενικός;

Συμφωνώ ότι είναι ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο.
Συμφωνώ ότι το πως τα καταφέρνει κάθε εταιρία είναι δικό της καπέλο.
Συμφωνώ για την εμπειρία χρήσης.

Ο Νικολάκης από Πειραιά ποιος είναι; Θέλω πολύ να μάθω… (αφού μάθω, συζητάμε το υπόλοιπο της τρίτης παραγράφου)

Η προτελευταία σου παράγραφος είναι άσχετη εδώ που τα λέμε. Το iPhone είναι smartphone και τα Android είναι (και) smartphones. Και τα δυο για την ίδια δουλειά είναι. Τα specs ΕΙΝΑΙ ότι και τα άλογα στα αυτοκίνητα, αλλά φυσικά σωστά λες, δεν πρέπει να αγνοούμε τα υπόλοιπα στοιχεία. Άλλο ένα αυτοκίνητο σπορ 500 άλογα άλλο ένα τριαξονικό με 700. Το πρώτο θα είναι πιο γρήγορο με διαφορά. Και; Το iPhone είναι το σπορ αυτοκίνητο και τα Android τα τριαξονικά;

Τέλος, μάλλον δεν το κατάλαβες αλλά πριν λίγες μέρες η Huawei παρουσίασε το δικό της Android με force touch.

forneveverarrow

@NLS: εννοώ ότι είναι άτοπο και λάθος να συμπεριλάβεις την ποσότητα της μνήμης στο συγκεκριμένο άρθρο. Με την ίδια λογική θα έλεγε κανείς ότι και το Android έχει χαρακτηριστικά που υπήρχαν μια δεκαετία στα Winows για PC… εγώ είχα 4GB ram από το 2008 στο PC μου. Ε, και?

Και γενικά καταντά αηδία αυτή η κόντρα ανάμεσα σε iOS και Android… Πρώτο έβαλε touch id το iPhone 5s, τώρα έχουν όλα τα Galaxy σχεδόν. Τα 64bit τα έφερε η Apple (στα smartphones πάντα) και ακολούθησαν τα S6/Edge. Προσωπικά θεωρώ ότι αν έχεις iPad δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να πάρεις iPhone εκτός αν έχεις και Macbook και το θες για το οικοσύστημα. Το μόνο που μου λείπει από την εποχή είχα iPhone είναι το iTunes, καθώς αγοράζω συνέχεια μουσική στο ipad και θέλει διαδικασία να την περάσω στο Galaxy S5 (όχι ότι δεν τα καταφέρνω αλλά με το iPhone είναι ένα απλό download, ενώ τώρα πρέπει να ανοίγω laptop κάθε φορά).

NLS

Δεν είναι καθόλου άσχετο. Έχει μεγάλη σχέση με το τι ικανότητα multitasking έχουν τα μεν και τα δε – και όχι μόνο. Μπορεί το OS να διαφέρει, αλλά τελικά μιλάμε για smartphones. TouchID δεν έβαλε φυσικά πρώτη η Apple. Το iPAQ μου πριν 15 χρόνια είχε, ενώ 1-2 χρόνια πριν την Apple, είχε βγει και ένα Android μικρού κατασκευαστή (δεν θυμάμαι τώρα ποιο) που είχε επίσης. Τα 64bit σε mobile τα έφερε η Apple, πράγματι. Το OS όμως δεν ήταν 64μπιτο, ενώ δεν υπήρχε τίποτα άλλο στο hardware για να το στηρίξει στα τότε iPhone. Επίσης μια και ανέφερες τη RAM, να σου πω ότι τα 64bit θέλουν περισσότερη RAM. Γι’ αυτό και γκρινιάζω και για τα 3GB των high-end Android. Ήθελα τα high-end να έχουν 4GB. Το οικοσύστημα ήταν μεγάλο όπλο της Apple και ακόμα είναι (ειδικά Αμερική). Αλλά το έχουν πάρει χαμπάρι όλοι. Εξάλλου σπουδαιότερο “πακέτο” οικοσύστημα, άλλος το έχει… ξέρεις εκεί στο Redmond. Τα iTunes ήταν (και είναι) ευκολία και περιορισμός. Όποιο δει κανείς ως κυρίαρχο. Εγώ πάντα τα έβλεπα ως περιορισμό. DRM μέχρι το κόκκαλο (γι’ αυτό και χρειάζεται τη διαδικασία που λες για να περάσεις τη μουσική σου από το iTunes στο S5). Στο Android… Συνέχεια »

Γιώργος Κ.

@forneveverarrow διάβασε σε παρακαλώ το δικό μου σχόλιο πιο πάνω και πες μου μετά αν χωρά το θέμα της μνήμης ram/ πυρήνων στο συγκεκριμένο άρθρο

Επίσης να σε ενημερώσω ότι το touch id η fingerprint scanner το έχει από καιρό εισάγει η Motorola με το atrix. (πρώην κάτοχος του συγκεκριμένου τηλεφώνου)

@NLS το ξέρεις ότι ενώ έχουμε αριθμητική υπεροχή χάνουμε σε έναν άτυπο αγώνα έτσι; (σκέψου τι εννοώ;-)

NLS

Εγώ έχω αφήσει τους αγώνες πίσω μου Γιώργο. 😀
Οι online “αγώνες” ξερολισμού και μαγκιάς εξάλλου είναι αστείοι, δεν είναι;
Μόνο κάνα μπασκετάκι μεταξύ μπαμπάδων (έχω και σήμερα)…

Chris_BMW

NLS@φιλε μου ξερεις ποιος ειναι εγω τι δουλειά κανω πόσον ετών ειμαι κ τι γνώσεις έχω ; Δεύτερον με είδες να σχολιάζω πουθενά άλλου πλην δημοσιευμάτων που αφορούν το I phone ; Γιατι τόση κακιά δεν καταλαβαίνω … Αυτήν την ώρα σου απαντάω απο το 4s … Με iOS 8.1.4 … Το κινητό το έχω 3 ολόκληρα χρονια κ απο ρο iOS 6… Ναι εχει χάσει σε ταχύτητα ναι εχει γίνει ποιο βαρύ αλλα πίστεψε με δεν κολλάει … Κ ειναι 3 ετών κ 3 μηνών … Α ξεχασα το φόρτιζε κ δυο φορές τη μερα … Παράλογο ε;για πες μου φιλε μου μια android συσκευή που δουλεύει 3 κ πλέον χρονια χωρις να σ αναγκάσει να το πετάξεις στον τοίχο όπως έκανε ο Αδερφος μου με το s3 …έχει πολλά προτερήματα το android κ σε πολλά απο αυτά υπήρξε πρωτοπόρος ειναι ομως για το 10%των χρηστών . Ειναι ετσι ή δεν ειναι; Το υπόλοιπο 90 % Θα βρει το I phone πολυ ποιο εύκολο γρήγορο κ απλό .. Σε ενα οικοσύστημα που ολα ειναι προσεγμένα κ δουλεύουν τέλεια μεταξύ τους … Τέλος δεν ειμαι άτομο που μηδενίζω γιαυτο κ δεν θα δεις σχολεία του τύπου “σιγά αυτό το ειχε… Συνέχεια »

Chris _BMW

Με συγχωρείς κ εσυ κ οι υπόλοιποι για τα όποια ορθογραφικά .. Το τηλέφωνο κ η βιασύνη μου …

NLS

Chris εσύ πρώτος έγραψες για “κομπλεξικά” σχόλια. Όπως βλέπεις δεν απάντησα ανάλογα. Δεν ξέρω ποιος είσαι και τι κάνεις και τι ξέρεις, ούτε εσύ αντίστοιχα. Δείξε μου την κακία. Γράφω πάντα με επιχειρήματα. Μια και τα Android “κακογερνάνε”, αυτή τη στιγμή δίπλα μου είναι και ένα Galaxy Note N7000. Κατά σύμπτωση, ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια ηλικία με το 4S σου, μαζί βγήκαν. Το δουλεύω με CM12.1 (android 5.1) custom ROM, υπήρξαν στιγμές που μου έσπασε τα νεύρα (κυρίως λόγω βλακειών των custom ROM), έχει αλλάξει και τρεις μπαταρίες (η πρώτη αλλαγή ήταν με original της Samsung 35 ευρώ, η δεύτερη ήρθε από Κίνα με… 9 ευρώ ΜΑΖΙ τα μεταφορικά, ΜΑΖΙ και εξωτερικός φορτιστής, α και ΔΥΟ μπαταρίες μέσα, ναι όλα αυτά στα 9 ευρώ – αλήθεια πόσο κάνει να κάνεις replace σε iPhone;…)… αλλά τελικά το καημένο το Note δουλεύει μια χαρά. Παράπονα; Πολλά. Αλλά δεν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα (μια χαρά θάβω κάθε συσκευή για τα μείον της, όχι μόνο iPhones). Έχω και ένα 5άρι iPhone στο συρτάρι μου. Παρατημένο. Απλώς δεν μπορώ την καφρίλα πολλών (ΠΟΛΛΩΝ) IOS users. Δεν σημαίνει ότι είσαι εσύ από αυτούς (και όπως έχω καταλάβει τους έχεις δει και εσύ). Βλέπεις ότι απαντάω σε συγκεκριμένα… Συνέχεια »

viel

@NLS

η ασχετοσυνη σε ολο της το μεγαλειο! δικο σου ποστ:


Τα 64bit σε mobile τα έφερε η Apple, πράγματι. Το OS όμως δεν ήταν 64μπιτο,Επίσης μια και ανέφερες τη RAM, να σου πω ότι τα 64bit θέλουν περισσότερη RAM.”

φιλε μου στο 5s το OS ηταν 64bit και ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ τα 64 bit δεν θελουν περισσοτερη μνημη ελεος! τα 64bit μπορουν να διαβασουν μερισσοτερη απο 3,25gb μνημη οχι οτι θελουν περισσοτερη!

απορω γιατι μπαινετε και γραφετε κακο στους νεους κανετε που τα ακουνε αυτα και μαθαινουν λαθος. κριμα

Chris_BMW

NLS@δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζω ανθρώπους πλην ομως δεν μπορω να μη σχολιάσω το…”έχω ενα I phone 5 στο συρτάρι ..” Λοιπάμαι που το λεω αυτό αλλα εμένα μου κανει κατι σαν το υποβαθμίζω μεχρι αηδίας … Κ μόνο γέλια με προκαλεί .. Κ γω έχω πεταμένα σε καποιο συρτάρι κινητά όπως το 3310 7650 αλλα 5 αρι πεταμένο στο συρτάρι πρώτη φορά ακούω.. Εγω στη θέση σου θα το πουλούσα να σε πληροφορήσω οτι πιάνει περί τα 250 € … Μπορεί ομως εσυ να εισαι απο τους υπεράνω οποτε παω πάσο…δεν θέλω να ακούσω απο εσένα ομως σε επόμενο άρθρο για την τιμή του I phone 6s στην Ελλάδα οτι ειναι πολυ ακριβό … Είπαμε στο συρτάρι υπάρχουν 250 €…..

Darth

@Kalex1999 1973 βασικα οχι 2012

παπαροκας tiamat

!@viel συμφωνω μεγαλη η ασχετοσυνη του ΝLS αυτα που μας λεει! Ολοι τον εχουν παρει χαμπαρι!

Nio

@Viel μια απλή αναζήτηση στο Google κάνε να μάθεις την διαφορά από τα 32bit στα 64bit.
Το πιο σημαντικό είναι ότι τα 64bit υποστηρίζουν πάνω από 4gb ram επομένως αν δεν έχεις πάνω από 4 gb ram είναι λίγο άχρηστα.
Το αμέσως επόμενο προτερημα τους είναι ότι επεξεργαστές και software για το λόγο ότι κατασκευαστηκαν να υποστηρίζουν παραπάνω ram (17δις gb ram περίπου) τους έφτιαξαν έτσι ώστε να διαχειριζονται καλύτερα την ram. Όμως και πάλι για να εκμεταλλευτεις την 64bit αρχιτεκτονική πρέπει όλο το Apple store να ξανά γραφτεί σε 64bit κώδικα και το λειτουργικό φυσικά. Αυτό για καλύτερη διαχείριση της ram. Η ουσία όμως είναι όταν έχεις να διαχειριστεις μεγαααλο όγκο δεδομένων και χρειάζεσαι ram (servers). Το bottleneck αν έχεις ακουστά. Googlare το λίγο. Εκτίθεται το username σου και θα πρέπει να το αλλάξεις μετά..

NLS

viel δεν έχεις πια πολύ πλάκα. Ότι σε στηρίζει ο… παπαροκάς (μπουχαχαχα), δείχνει πολλά. Λοιπόν, όταν έγραφα σε assembly (ξέρεις τι είναι αυτό;…) το πιθανότερο είναι ότι ακόμα τα έκανες πάνω σου. Όταν έπαιζα με pointers σε C, μάλλον μάθαινες “Λόλα να ένα μήλο”. Ένα μάθημα λοιπόν, το πρώτο και το τελευταίο, δεν θα ξαναασχοληθώ μαζί σου, είσαι γελοίος. Πρώτα από όλα όπως σχεδόν έχεις καταλάβει (δεν έχω απαιτήσεις), όταν λέμε 64bit επεξεργαστής, πράγματι ένα από αυτά που εννοούμε είναι το memory addressing space του. Άρα δεν έχουμε πια το όριο των 4GB addressing space (και όχι 3.25 χαχαχα), αλλά 16exabytes ή μάλλον 16exbibytes, μια αλλαγή που δεν έχω συνηθίσει στις μονάδες αφού το πρώτο έχει βάση το 10 πια, 1 kilobyte τώρα λένε τα 1000 bytes, ενώ παλιά λέγαμε 1 kilobyte τα 1024 bytes, πράγμα που τώρα λέγεται kibibyte. Όπως και να έχει θέματα αρχιτεκτονικής σε μερικούς επεξεργαστές δεν επιτρέπουν και όλο το 64bit space αλλά λιγότερο, αλλά μη σε μπλέκω, πάλι πάρα πολύ είναι. Τα 32bit είχαν 4GB addressing space ξαναλέω, ασχετάκο. 4-παρά (3.5, 3.25 κλπ.) λέγανε οι χρήστες ως όριο ακριβώς γιατί μέσα στα 4GB έπρεπε να “μαπάρουν” τα OS και το address space της GPU αλλά… Συνέχεια »

alexis touba

Βρε καλα ολα αυτα με τις εταιριες.apple samsung htc ακομα και zte κτλπ.Πως θα τις παρουμε αυτες τις συσκευες γιατι δε μας λεει κανεις??Εν ετοι 2015 πατωμενοι οικονομηκα με χρεει και αλλα χρεει ενφιες ιστοριες πως θα βρουμε 700 και ευρο ???Αν τα δεινουν δωρα καλα τοτε αλιω πως??Εγω πηστευω ενας καθημερηνος ανθρωπος που μοιραζει φυλαδια η δουλευει πακετας η σερβητωρος η σε συνεργειο η πωλητης σε ρουχαδικο η τετοιες δουλεις πανω κατω πως θα το παρει??Οποτε αδερφε το συμπερασμα τουλαχιστον για την Ελλαδα απευθηνεται στους νεοπλουτους..!!!Δηστυχως εκει μας καταντησανε.Πλουσιους και φτωχους.Για μενα η μονη εταιρεια τιμολογηκα που δηνει την ευκαιρια ειναι η lg και η huawei που δεινουν πραγματικα καλες και ποιοτηκες συσκευες με ψηλολογηκα χρηματα.Ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 32gb Huawei mate7 και τωρα εχω Huawei honor 6 plus.Και ειμαι περησοτερο ευχαρηστημενος με τα Huawei.Και με βλεπω για αρκετο καιρο να τοχω ακομα καθως ειδη τοχω 4 μηνες.

viel

@NLS ναι η assembly ειναι η πρωτη γλωσσα με την γλωσσα μηχανης φιλε μου, ξερω πολυ καλα…. και αν εγραφες γραψε μας ενα κωδικα που να δεχετε 4 variables και να εκλτελει 2 αριθμητικες πραξεις….

για τα 64bit μ,αλλον δεν διαβασες τι εγραψες! γραφεις οτι τα 64bit cpu ΘΕΛΟΥΝ μεγαλυτερη ram! δεν θελουν απλα μπορουν να διαβασουν…. οσο για τα 3,25 που σου εγραψα οπως εγαψες και εσυ ειναι τα πραγματικα που μπορει να διαβασει οποτε δεντα εγραψα στην τυχη. αν δεν βλεπεις εσυ τι γραφεις δεν φταιω εγω… ξαναδιαβαζε πριν ποσταρεις να μην παρεξηγηθεις!

μην μου κανεις αναλυση developer ειμαι ξερω απο instruction, registers, packages και τα λοιπα…

απλα εσεις ολοι οι αντιγραφεις του wiki μου την δεινουν…. ακου εγραφα assembly χαχαχα γελαω ακομα και περιμενω να δω κωδικα ασχετακο

viel δεν έχεις πια πολύ πλάκα. Ότι σε στηρίζει ο… παπαροκάς (μπουχαχαχα), δείχνει πολλά.
Λοιπόν, όταν έγραφα σε assembly (ξέρεις τι είναι αυτό;…) τ

Iraklis

@alexis touba εγώ λέω να αφήσεις τα ακριβά κινητά και να ανοίξεις καμία γραμματική. Επίσης τα κινητά αυτά προφανώς δεν απευθύνονται σε εσένα άμα είσαι ντελιβερας η έχεις χρέη, εφόσον εχεις πολύ σημαντικότερες ανάγκες να ικανοποιήσεις. Τέλος, κανείς δεν σε αναγκάζει να τα αγοράσεις.

NLS

Σε τι CPU θες να σου στείλω assembly. Θες σε x86 που είναι πιο κλασικό;

Να μου πεις τι έχεις γράψει να ξέρω να μη το χρησιμοποιώ (αν και αμφιβάλλω, αλλά λέμε τώρα).

Εδώ που τα λέμε, είπα δεν ξανασχολούμαι, πρέπει να το τηρήσω. Ότι άλλο θες, δώσε email. Αρκετά σαβουριάσαμε το θέμα (πράγμα που κάνεις συνεχώς όπως κάποιος σε στεναχωρεί καημενούλη… να το κοιτάξεις – ξέρεις δεν είναι ανάγκη να σου λέει ο κόσμος μπράβο για τις επιλογές σου).

viel

assembly δυστηχως δεν εχω κανει ποτε! απο c++ και πανω…. ασε το χεσαμε δεν χρειαζετε να στειελεις κατι, την assembly ετσι και αλλιως που την ειχα διαβασει δεν την καταλαβα κιολας… αν δεν κανεις μαθημα δυσκολο να μαθεις

Manos

7000 series κράμα αλουμινίου χρησιμοποιήθηκε πρώτα στο apple watch και μετα στο Samsung s6.
Εμπρόσθιο true tone flash ποια συσκευή android έχει; Ειδικό chip για να ανεβάζει 3x την φωτεινότητα της οθόνης κλάσματα ποια android συσκευή έχει;
Ποιον ενδιαφέρει τι RAM φοράει όταν κονταροχτυπιέται με android ναυαρχίδες με 4GB ενώ αυτό έχει μέχρι πρότινος 1GB? Ποσό μάλλον όταν δουλεύει απρόσκοπτα και η μπαταρία διαρκεί;
Γιατί να υπάρχει 4K video? αυτή η δυνατότητα όπως και οθόνες κινητού 4K ειναι απλά για να δείξουν οτι μπορούν.
Τώρα ξεκινάει να γίνεται mainstream το 4K γιατί κάποιος να βιαστεί και να κάνει τυχόν λάθη;

Τα specs δεν κάνουν το κινητό, η εμπειρία χρήσης κάνει το κινητό και για αυτό αγοράζεις.

4K οθόνη στο z5 premium ποιον εξυπηρετεί; Όχι πείτε μου (και αυτό μόνο σε βίντεο και αναπαραγωγή. Στο UI και σε όλα τα apps ειναι FHD)

παπαροκας tiamat

Viel μην ανησυχείς!για οτι δε ξερεις θα ξεσηκωσει το wiki o NLS και θα σου πει..

John

Τόσα χρόνια και δεν έχετε καταλάβει ότι το software παίζει τον ρόλο και όχι οι τετραπυρινοι και οκτσπυρινοι επεξεργαστές μαζί με άπειρα γίγα Ράμ.Σε όλα τα τεστ το μήλο ερχετε πρώτο με ένα γίγα Ράμ και μόνο πύρινο επεξεργαστή.Γιατι όμως? Γιατί έχει iOS .για αντιγραφή τι να πούμε? ποιος έβγαλε πρώτος ταμπλέτα και σμαρτφονε με χειρισμό με το δάκτυλο?..?? η Apple δεν τα έβγαλε πρώτη? άρα με το δικό σας σκεπτικό όλα να όλα ειναι αντιγραφή της Apple .

sotos

Συμφωνω πως η apple ειναι αντιγραφεας και βασικα δεν τη συμπαθω καθολου αλλα για να ειμαστε δικαιοι πρεπει να πουμε πως το πρωτο smartphone ητανε το iphone 2g της apple…απο αυτη ξεκινισαν ολα. Επεισης να πω ως επειδη το ios δεν χρειαζεται τοσο ισχυρο hardware και ειναι γρηγορο σαν το note 5 δεν σημαινει πως πρεπει να κανει και οσο το note 5. Η apple ξοδεύεται πολυ λιγότερο απο αλλες εταιριες αλλα παρ ολα αυτα ειναι πιο ακριβα. Αισχος! Ενα λειτουργικο ειναι!

NLS

Ούτε καν.
Smartphone υπήρχαν και πριν.
Μάλλον είσαι πολύ νεαρός ε.

Η Apple έβαλε πρώτη capacitive screen για δούλεμα με το δάχτυλο, ενώ τα άλλα ήθελαν πενάκι – αν και δούλευε και το δάχτυλο αλλά ήθελε (σχετικά) πίεση, όχι το απαλό άγγιγμα της capacitive.
Μιλάμε εποχή PocketPC 2000 (αλλά κυρίως PocketPC 2002 και πάνω).

Bloodmaster

Τι να πω εγω βλεπω καθημερινα σερβιτορους και πακεταδες αλλα εχουν και ενα iphone 6 στη τσεπη και αμα πας να τους μιλησεις κλεγονται

Bloodmaster

@NLS
Χαρα στο κουραγιο σου φιλε που προσπαθεις να ξυπνησεις μερικους αλλα τζαμπα χανεις τον χρονο σου.Μυαλο δεν βαζουν .Οποτε κατσε και δες καμια ταινια να ηρεμισεις.

Το αρθρο αψογο και λεει την αληθεια οσο και να τσουζει μερικους.

Αυτη η apple πια βαλε 100 αντε 200 ευρω πανω την τιμη αλλα οχι να φτιαχνει μια συσκευη και να κερδιζει τρεις.Αυτο δεν μου αρεσει στην apple.

Themazerunner

4k βιντεο.(με 12mp).
Selfie καμερα.
Mνημη ram 2 GB.
Σκληροτερο αλουμινιο.

Tι να λεμε τωρα…παντου “καινοτομιες”.
Κατι δεν παει καλα με τον κοσμο.Μια εταιρεια που ειναι κατι χρονια πισω στα features εσκεμενα δινει καθε χρονο απο ενα και το λεμε καινοτομια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.