iPhone 6s: Χωρίς έκδοση με 16GB χωρητικότητα;

Η Apple έχει επιλέξει στα iPhone να μην βάλει υποδοχή για κάρτες μνήμης και πλέον κυκλοφορεί iPhone από 16GB χωρητικότητα και άνω. Σύμφωνα όμως με νέες πληροφορίες, οι οποίες λέγεται ότι έρχονται από την Foxconn, η Apple φαίνεται πως θέλει να σταματήσει την έκδοση με 16GB ενσωματωμένη μνήμη ξεκινώντας από το iPhone 6s.

Αν οι πληροφορίες που μεταδίδει το 9to5Mac είναι σωστές, τότε το μοντέλο των 16GB θα αντικατασταθεί από τα 32GB τα οποία θα είναι το entry level και θα ακολουθήσουν τα 64GB και τα 128GB. Η μετάβαση αυτή στα 32GB σαφώς θα σημαίνει ότι ανεβαίνει και η τιμή του αρχικού μοντέλου.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο και να θυμηθούμε ότι το iOS 9 θα μπορεί να κάνει χώρο για να γίνονται τα updates σβήνοντας εφαρμογές τις οποίες στη συνέχεια εγκαθιστά αυτόματα ξανά.

Προς το παρόν κρατάμε επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

iPhone 6s: Χωρίς έκδοση με 16GB χωρητικότητα;, iPhone 6s: Χωρίς έκδοση με 16GB χωρητικότητα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
andy

Καλά αυτό το λένε απτο 5s, εάν υπάρχει ακόμα μεγάλο stock σε 16άρια τσιπάκια τότε θα συνεχίσουν να παράγουν 16άρια. Εάν με το iPhone 6 ξεπούλησαν τα 16άρια τότε ίσος αυξήσουν τα standarts.

Lefteris

Η Apple πάντα ήξερε να καινοτομεί και το άρθρο αυτό ειναι μια απόδειξη.

KostasB

Άντε σιγά σιγά να ανεβαίνουμε λίγο χωρητικότητες γιατί αυτό το αστείο με τα 16gb και χωρίς micro sd σε τιμές που φτάνουν στο θεό παραπήγε (για όλες τις συσκευές αναφέρομαι όχι μόνο iPhone). Ανοίγεις το κινητό κατεβάζεις καμιά 10ριά εφαρμογές και κανα παιχνιδάκι της προκοπής βγάζεις και λίγες φωτογραφίες και κανα βίντεο και ουπς γέμισε η μνήμη…

Φωτης

@Lefteris
τρομερη καινοτομια! Αυτη, η νασα και ο suck-a-lot-ος με τον φπα του ενα πραγμα!

you nailed it

Jim

Επιτελους, αμαν με τα 16gb,δε φτανουν καθολου,ευτυχως απο 32gb και πάνω μια χαρα θα ειναι και θα βολευει και τον μεσο χρηστη πιστευω

Ιωάννης jb

Άντε πώς κ έτσι?
Τα 16gb θα έπρεπε να είχαν μπει τελευταία φορά στο 5…
Από το 5s και μετά το minimum θα έπρεπε να ήταν τα 32…
Εν έτος 2015 να υπάρχουν άτομα που παίρνουν κινητο με εσωτερικη μνήμη 16gb χωρίς επεκτασημοτητα στα 6-7 κατοσταρικα είναι αηδία.!!!!
Ο μονος λόγος που θα το πήραν είναι για την μόστρα…
Ύστερα πως να μη πηγαίνει το 90% των κερδών στην Apple..
Καταντια

Τέλης

Να συνεχίσει να βάζει 16 GB η Apple γιατί θα πέσουν τα κέρδη αν βάλει 32 (ποιος χρειάζεται τόσο υπερβολικό χώρο άλλωστε?) , επίσης να συνεχίσει με 1 GB RAM και την υπερσύγχρονη κάμερα των 8 Mp για τον ίδιο λόγο.

Darth

πιστεύω οτι θα ειναι πολύ μεγάλο το λαθος να φύγει το 16 gb, καθος πάρα μα πάρα πολλά άτομα αγοράζουν iphone για καποια συγκεκριμένη δουλειά (fb, viber, instagram, selfies, κανα browsing ) οπου αρκούν και καρααρκουν τα 16 gb

Ιωαννης jb

Darth αν σκεφτεί κανείς ότι του χρόνου το ios 10 θα ζητάει στο χαλαρό πάνω απο 10gb για να το βάλει κανείς, τότε ότι iPhone έχει πουληθεί τα τελευταία χρόνια και έχει 16gb χωρητικότητα θα είναι στα κόκκινα!!!!
Ακόμη και αυτοί οι πολλοί χρήστες που αναφέρεις, θα έχουν θέμα με τον ελάχιστο διαθέσιμο χώρο….
Οπότε είναι πολύ σωστή η κίνηση αυτή που κανει η apple…
Τώρα όσοι έχουν 16αρα μνήμη.. σε ενάμιση χρόνο απο τώρα σίγουρα θα έχουν το πρόβλημα που ανέφερα και θα σκεφτούν πιθανή αναβάθμιση…
Πράγμα που θα κάνουν

Agnostos13

Πιστευω πως χωριτικοτητες 8-16gb θα μεινουν για καποιο iPhone 6C (για οσους θελουν κατι πιο οικονομικο και για απλη χρηση).
Τα 32-64-128 ειναι μονοδρομος απο περσυ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.