iPhone 6s Plus vs. iPhone 6 Plus: Τι άλλαξε;

Το νέο iPhone 6s Plus είναι εδώ με οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας 3D Touch, Touch ID δεύτερης γενιά και κάμερα iSight 12 Megapixel με 4K video. Μαζί με το νέο μικρότερο iPhone 6s (οθόνη 4.7″ 3D Touch) θα κυκλοφορήσουν στις 25 Σεπτεμβρίου και εσείς από σήμερα μπορείτε να δείτε τι άλλαξε μέσα από το πίνακα που ακολουθεί.

Οι εκτιμώμενες τιμές των νέων iPhone 6s Plus και iPhone 6s είναι:

iPhone 6s Plus τιμή
iPhone 6s Plus 16GB: 799 ευρώ
iPhone 6s Plus 64GB: 899 ευρώ
iPhone 6s Plus 128GB: 999 ευρώ

iPhone 6s τιμή
iPhone 6s 16GB: 699 ευρώ
iPhone 6s 64GB: 799 ευρώ
iPhone 6s 128GB: 899 ευρώ

iPhone 6s Plus vs. iPhone 6 Plus: Τι άλλαξε, iPhone 6s Plus vs. iPhone 6 Plus: Τι άλλαξε;

iPhone 6s Plus vs. iPhone 6 Plus: Τι άλλαξε, iPhone 6s Plus vs. iPhone 6 Plus: Τι άλλαξε;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Iakovos80

Για εμένα απο τα σημαντικότερα είναι η αύξηση του βάρους που σημαίνει πιο τσουπωτό κατά 20γρ και έτσι δε θα λυγίζει, τουλάχιστον εύκολα. Τα 4Κ που θα τα δουμε σε φουλ αναλυση δεν ξέρω…αλλά ακολουθεί τη μόδα και την εξέλιξη. Είδωμεν. Κάθε αλλαγή είναι ευπρόσδεκτη, ευνοεί τον ανταγωνισμό.

Teo

Τι αλλαξε; Τιποτα! Ειδικα στο iPhone ειναι ακριβως η ιδια επμειρια χρησης με πριν. Μου αρεσει η Apple και γενικα τα προιοντα της (εκτος απο τιμες γιατι οπως και να το κανουμε με σπεκς 2012 πρεπει να βαζεις και αντοιστιχες τιμες) αλλα χτες απογοητευτικα. Η ουσια ειναι οτι οταν <> ο πρωτοπορος Steve Jobs πηρε μαζι του και την μαγεια της δημιουργικοτητας που χαρακτιριζε την εταιρια

Λευτερης

Το καλό είναι ότι επιτέλους η Apple ξανααρχισε τις καινοτομίες με το touch3D… Είναι μια τεχνολογία που θα ακολουθήσει και από τους άλλους… ( Ήδη έβγαλε η huawei) … Οπως πάντα πανάκριβα, όπως πάντα όμορφα και καλοφτιαγμενα… Προσωπικά μένω στο htc one m8….

giannogeorge

Δεν θα έλεγα ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω iphone σε καθημερινή χρήση (το προσπάθησα με το 5C) αλλά αυτό που αναγνωρίζω στην Apple είναι ότι προσφέρει εμπειρία χρήσης και αυτά που κάνει, τα κάνει πολύ καλά.

Είναι ώρα να σταματήσουμε να μιλάμε για specs 2012 και λιγότερα mpxls. Παίρνεις ένα iphone και ξέρεις ότι ακόμα και μετά από 3 χρόνια θα σου λειτουργεί ακριβώς όπως την μέρα που το πήρες. Τουλάχιστον αυτό βλέπω από το περιβάλλον μου που πολλοί έχουν φύγει από το Android γι’ αυτόν τον λόγο: η συσκευή από ένα διάστημα και μετά, “βαραίνει” εκνευριστικά.

Προσωπικά το iPhone δεν με καλύπτει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω για ΠΟΙΟΝ λόγο έχει πάρει μπάλα τα κέρδη στα high-end smartphones. Ας είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι..

Δημητριος

Καλα εβγαλαν τον OIS…??? μιλαμε για downgrade

Teodore88

Όχι δεν το έβγαλαν, απλά η πηγή δεν ειναι κ τόσο καλή! Αντίθετα! Το ενεργοποίησαν και στο βίντεο που στο 6Plus δεν λειτουργούσε το OIS…

Φίλιππος

Εγώ προσωπικά μόνο και μόνο για ένα λόγο δεν έπαιρνα iPhone, λόγω ακτινοβολίας όμως με αυτές τις αλλαγές και όλα αυτά τα καλούδια που προσφέρει πως να μη το πάρεις? Εξάλλου θα σου κρατήσει πάνω από δύο χρόνια και θα κάνει απόσβεση όχι σαν τα δικά μας τα android 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.