iPhone 6s: Διέρρευσαν τιμές, επιβεβαιώνονται εκδόσεις 16/64/128GB

Διέρρευσαν οι τιμές των μη ανακοινωμένων iPhone 6s και iPhone 6s Plus, οι οποίες ωστόσο δεν μας επιφυλάσσουν κάποια έκπληξη σε σύγκριση με την πολιτική που ακολουθεί η Apple τα τελευταία χρόνια. Οι πληροφορίες έρχονται από την Ολλανδία, όπου θα κυκλοφορήσει 25 Σεπτεμβρίου. Σε ΗΠΑ, Γαλλία και Γερμανία τα δυο νέα iPhone αναμένονται 18 Σεπτεμβρίου.

Πέρα από τις τιμές, επιβεβαιώνεται ότι τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus θα έχουν τρεις εκδόσεις με χωρητικότητα 16GB, 64GB και 128GB. Να θυμίσουμε ότι η Samsung δεν λάνσαρε Samsung Galaxy Note 5 με 128GB ενσωματωμένη μνήμη (προς το παρόν τουλάχιστον).

Οι τιμές που διέρρευσαν ξεκινούν από 699 ευρώ για το iPhone 6s και 799 ευρώ για το iPhone 6s Plus:

iPhone 6S (Space Grey) 16GB/64GB/128GB (€699/€799/€899)
iPhone 6S (Silver) 16GB/64GB/128GB(€699/€799/€899)
iPhone 6S (Gold) 16/64GB/128GB(€699/€799/€899)

iPhone 6S Plus (Space Grey) 16GB/64GB/128GB (€799/€899/€999)
iPhone 6S Plus (Silver) 16GB/64GB/128GB (€799/€899/€999)
iPhone 6S Plus (Gold) 16/64GB/128GB (€799/€899/€999)

Εν συντομία να πούμε ότι από τα νέα iPhone περιμένουμε τεχνολογία Force Touch στην οθόνη,
νέα κάμερα 12 Megapixel iSight με υποστήριξη για 4K video recording, επεξεργαστή Apple A9, μνήμη RAM 2GB, αναβαθμισμένη μπροστά κάμερα ίσως 5 Megapixel.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου με όσους έχουν Windows 10, να μπορούν για πρώτη φορά να παρακολουθήσουν live το event της Apple.

iPhone 6s: Διέρρευσαν τιμές, επιβεβαιώνονται εκδόσεις 16/64/128GB, iPhone 6s: Διέρρευσαν τιμές, επιβεβαιώνονται εκδόσεις 16/64/128GB

iPhone 6s: Διέρρευσαν τιμές, επιβεβαιώνονται εκδόσεις 16/64/128GB, iPhone 6s: Διέρρευσαν τιμές, επιβεβαιώνονται εκδόσεις 16/64/128GB

iPhone 6s: Διέρρευσαν τιμές, επιβεβαιώνονται εκδόσεις 16/64/128GB, iPhone 6s: Διέρρευσαν τιμές, επιβεβαιώνονται εκδόσεις 16/64/128GB

iPhone 6s: Διέρρευσαν τιμές, επιβεβαιώνονται εκδόσεις 16/64/128GB, iPhone 6s: Διέρρευσαν τιμές, επιβεβαιώνονται εκδόσεις 16/64/128GB
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chaos

Συγνωμη ειπαν οτι καταργηθει η εκδοση των 16GB?

Max91

Γιατι δεν ξεκιναει απο 8GB ή ακομη και 4GB ετσι ωστε το 64 να εχει την δικαιολογια να το βαλει στα 900-1000€

KillerChris

Ειχα δει ένα βιντεο που ελεγαν για μια extra ροζ εκδοση αλλα από ότι βλεπω δεν θα ανακοινωθεί κατι τετοιο

παπαροκας tiamat

Max91 xaxaxa ετσι ειναι!!!! Χαριστικα τους δινει τα 16γιγα! Κανονικώς επρεπε να ξεκινα απο τα 4!!!

Τέλης

700 ευρώ για κινητό με ανάλυση HD και κάμερα 12 mp που είχαν οι ναυαρχίδες στο Android το 2012? Αυτοί που αγοράζουν τα κινητά της apple πρέπει να είναι τελείως άσχετοι ή κολλημένοι.

Aris

Ρε παιδια τι σχεση εχουν οι αριθμοι οταν το ι phone με 8 mp βγαζει καλυτερες φωτο απο το sony για παραδειγμα που εχει 20. Ολα τα τηλ εχουν και τα καλα και τα κακα τους το i ph προσφερει με το ios την καλυτερη εμπειρια χρησης αυτο και μονο ειναι λογος να το επιλεξεις. Τι να το κανεις το 8πυρηνο οταν δεν ανοιγει τις επαφες και σε πεταει εξω ενω εχει 3 gb ram?

Ιωάννης jb

Όταν όλοι οι άσχετοι πηγαίνουν και το παίρνουν με χωρητικότητα 16 γιγα, δεν είναι χαζή η apple να κόψει αυτή τη χωρητικότητα!!!!
Μακάρι να ξυπνήσει ο κόσμος και να τους ρίξει ένα μεγάλο άκυρο, για το ότι κρατάει μια τόσο μικρή χωρητικότητα!!!
Εντάξει τα 64 γιγα είναι κομπλέ!!! αλλά τα 100 ευρώ πιο πάνω είναι τεράστια κοροϊδία.. πόσο μάλλον τα 128 που κάνουν 2 κατοστάρικα πάνω!!
Είναι σημαντικότατος λόγος για να μην αγοράσει κάποιος αυτή τη συσκευή! Λες και κοροϊδεύουν το κόσμο είναι!! Αλλά και ο κόσμος είναι χαζός δεν εξηγείται αλλιώς

NZ

lol, έχετε γέλιο πάντως!
Έλα μωρή Apple! Δώσε iPhone στο λάο να γουστάρουμε!

Gkoros247

Γτ να μην βάλουν χωρητικότητα 32 γιατί ήμουν έτοιμος να το επερνα αλλα οτι και αλλο να έχει με 100 ευρώ παραπάνω για να πάω στα 64 δεν λέει αλλα θα μείνω στο 64 iPhone 6 Plus..δεν αξίζει

Darth

μην μου πείτε οτι καίγεστε για τα 32 gb επειδή νομίζετε οτι θα τα δώσει στην τιμή του 16…. ουτε για αστείο… θα έχει αύξησή η συσκευη πχ τώρα την δίνει 699 αργότερα θα πάει 749 αν δώσει σαν πρώτη έκδοση την 32 gb

και καλα κανει πυστευω οσο πουλάει καλα (ο καθένας θα το έκανε)

Ilias kap

Βαρέθηκα με τα iphone κ samsung…..ένα άρθρο μια πληροφορία για το mate 8 υπάρχει από το techblog ή όχι?
θα παρουσιαστεί κ αυτό Σεπτέμβρη ή θα πάει για το 2016?
Ενημέρωσε μας ρε techblog, υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται κ για καλύτερα κινητά… Αμαν….

Nickolas

Το σκεφτόμουν για φέτος το iphone γιατί πιστεύω οι εκδόσεις S αξίζουν περισσότερο, αλλά 16gb μνήμη και 4K εγγραφή βίντεο? θα μπορώ να αποθηκεύσω και 10 ολόκληρα λεπτά :p
Η αλήθεια είναι όμως οτι το περίμενα πως πάλι θα έκανε το ίδιο πράγμα καθώς αν έβγαζε έκδοση με 32gb το μεγαλύτερο ποσοστό θα πήγαινε εκεί.

VasilisA3

Illias kap αν βαρέθηκες πήγαινε στην Κίνα να τα δεις γιατί εδώ με τις πωλήσεις που κάνουν αυτές η εφημερες εταιρίες που έχουν κινητά όπως λες καλύτερα από το iPhone και Samsung δεν θα τα δεις ποτέ γιατί απλά κάνεις δεν ενδιαφέρεται πραγματικά. Το κυνήγι των specs που κάνουν τώρα η Κινεζοεταιριες έχει περάσει γιατί απλά όλοι βγάζουν δυνατά κινητά. Αυτό που έχει σημασία πλέον είναι το Brand. Γιαυτό Apple και Samsung πουλάνε και όχι επειδή έχουν τα καλύτερα κινητά.

pazzo

Θα είχε χαβαλέ να το έβγαζε με θύρα για sdcard. Χαχα

Σορρυ εκτός συζήτησης αλλά
@Ilias kap είναι λογικό να γίνονται αναρτήσεις περισσότερο για iPhone και Samsung. Άμα προσέξεις τα περισσότερα κομμεντς γινοντε σε αυτά τα άρθρα ( έστω και αν μπαίνουμε να κράξουμε οι περισσότεροι) που σημαίνει ότι εκεί γίνεται η περισσότερη επισκεψιμοτητα. Πουλάνε οι ειδήσεις για iPhone γι αυτό και τις βλέπουμε συνέχεια. Όχι μόνο techblog. Παντού.αλλα site φαντάσου δεν βάζουν καν για huawei wp one plus κλπ.

Ilias kap

VasilisA3 Συμφωνώ με τον επίλογο σου αλλά διαφωνω στο ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς…. Θεωρώ πως πολλοί στρέφονται σε τέτοιου είδους επιλογές τύπου mate xiaomi κ.λ.π επειδή ακριβώς έχουν τα ίδια specs κ προσφέρουν σχεδόν τα ίδια κ παραπάνω πράγματα κατά την γνώμη μου από τις μεγάλες apple- samsung,
Προπάντων όμως ή τιμή κ σχεδόν μισή, κάτι πολύ σημαντικό στις μέρες μας για ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη ένα καλό smartphone για την δουλειά τους….
Όσο για το Brand που λες συμφωνω αλλά υπαίτιοι είμαστε εμείς οι καταναλωτές κ μόνο…

Gkoros247

καταλάβετε οτι οτι και να κάνουν πι Κινέζοι απλά δεν θα μπορέσουν να ανταγωνιστούν κατα πρωτα την apple γιατί ο κόσμος ο πολλοίς θέλει κάτι απλό ευκολο στην Χρήση με brand name και ελαφρό λογισμικού όλα αυτά που πουλάνε οι Κινέζοι απλά δεν τον ενδιαφέρουν γιατί απευθύνονται στον λίγο κόσμο ο οποίοι ξέρει να διαμορφώσει ενα adroid περίπλοκο,στα μέτρα του και να τον βοηθάει να μαθαίνει και να ανακαλύπτει καινούργια πράγματα που αυτά ειναι αδιάφορα για τους πόλλους

Max91

@Aris “Τι να το κανεις το 8πυρηνο οταν δεν ανοιγει τις επαφες και σε πεταει εξω ενω εχει 3 gb ram?” ??????????????

μαλλον δεν εχεις πιασει στα χερια σου ποτε καλο android και μην αρχιζεις την πιπιλα οπως ολοι του τυπου (ειχα το G2 μετα το S5 μετα το μ8) ναι ναι ξερουμε απο μαρκες και οπως ξερουμε πως πλεον τα android κινητα πετανε.

τωρα εαν ενα android κινητο θελει 100 πυρηνες για να δουλεψει σωστα και το iphone μονο 2 αλλα λειτουργουν και τα δυο σωστα και εχουν και την ΙΔΙΑ τιμη, τι μας κοφτει ο αριθμος?

nick2010

Για μπαταρία είπαν τίποτα, ή θα μείνει η ίδια με το απλό εξάρι ??? Ξέρει κανείς ???

Darth

@nick2010 η μπαταρία θα υποστεί μια μικρή μείωση από ότι ακούγεται

Aris

Φιλε max91 ειμαι κατοχος του g3 πληρης απογοητευση λαγγ μεχρι εκει που δεν παει αλλο…δες σε παρακαλω αρθρα και στο techblog και βιντεο στο YouTube για το σ6 με 3 gb ram συνεχιζει να εμφανιζει το μνμ δυστυχως η ταδε εφαρμογη εχει σταματησει. Προσωπικα αν ξαναεπερνα android μονο σαμσουνγκ αλλα ψηνομαι για i phone για την ομαλη εμπειρία χρήσης

marios

η κοροιδία συνεχίζεται.

Fk

Είτε το θέλετε μερικοί είτε όχι, τα iPhone είναι από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφορούν! Είμαι οπαδός του Android λόγω ελευθερίας που σου προσφέρει, έχουν περάσει από τα χέρια μου οι περισσότερες ναυαρχίδες μεγάλων εταιριών, εκτός από Note λόγω μεγέθους, έχω iPhone5s για δεύτερη συσκευή (πάλι λόγω μεγέθους επειδή έχω δύο νούμερα) και αυτό που έχω να πω είναι ότι τα iPhone καλώς ή κακώς είναι κορυφαίες συσκευές! Αξιόπιστες και κάνουν καλά τα πάντα. Απλά σε περιορίζουν απίστευτα πολύ σε πολλά θέματα. Διώξτε τα συμπλέγματα κατωτερότητας που έχετε οι περισσότεροι που κράζετε κάθε διαφορετική άποψη και παραδεχτείτε μερικά πράγματα. Κάθε λειτουργικό και κάθε συσκευή σε επίπεδο ναυαρχίδας, έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Από εκεί και πέρα, είναι το τι βολεύει τον καθένα και πόσο βαθιά τσέπη έχει.

forneveverarrow

Με την καμία. Μπορεί το iOS να είναι μακράν καλύτερο από το Android αλλά ευτυχώς με 429€ το έχω σε iPad mini3. 700€ για smartphone που τρώει χώμα από το Galaxy S5 (το πήρα 479€ φέτος) σε όλους τους τομείς, συγνώμη αλλά δεν… Πιστεύω ότι η αξία των iphone σταμάτησε στο 5s. Και αν δεν είχε το θετικό με το update δεν θα ξαναεπαιρνα ποτέ προϊόν της Apple. Ας όψεται που με βόλεψε το iPad.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.